Aktuális

Rúzsa Magdit édesanyja dirigálta

Gesztesi Károly, Hargitai Bea, Rúzsa Magdi, Hujber Ferenc és Növényi Norbert a Hal a tortán első hetének vendéglátói a TV2-n hétfőn délután indult vendégjáró valóságshow-ban.

A hétköznap délutánonként látható műsorban, a Hal a tortán-ban bepillantást nyerhetünk a sztárok otthonába, megtudhatjuk, ki az úr a konyhákban, és a vacsora közben érdekes titkokra is fény derül.

Gesztesi Károly, Hargitai Bea, Rúzsa Magdi, Hujber Ferenc és Növényi Norbert főzőcskézett a Hal a tortán vendégjáró valóságshow első adásában.

Gesztesi Károly a nyilvánosságnak még soha meg nem mutatott legénylakásába invitálta a vendégeket.

A Jóban Rosszban sorozat szereplője és Shrek magyar hangja elmondta, hogy a lakást most ugyan az egyik barátja lakja, de ha a falak mesélni tudnának a Claudia előtti életéről, akkor számos érdekes, könyvbe illő témáról számolnának be.

Hargita Bea friss szakácsként debütált a Hal a tortán-ban, mert a modell eddig még soha nem főzött. Becsületére legyen mondva, minden lehetőséget megragadott a felkészülésre: egy barátja éttermének konyhájában leste el a fortélyokat. Nemcsak a piaci bevásárlás nehezítette meg a dolgát, hanem egy új edénykészlet beszerzése és a háromfogásos vacsora elkészítése is.

Hujber Ferencről megtudhattuk, hogy a színész milyen kapcsolatot ápol az anyósával, hiszen az ő otthonukba várta vendégeit a Jóban Rosszban Rónay Mátéja.

 

Rúzsa Magdi szerb ételcsodával kápráztatta el vendégeit, amelynek elkészítéséhez sűrűn hívta telefonon segítségül édesanyját.

Az énekesnő a piacon igyekezett beszerezni a hozzávalókat. Több-kevesebb sikerrel, hiszen itthon nem minden kapható a balkáni ételekhez.

Növényi Norbertnek nem a konyhai teendőkkel, hanem a terítéssel gyűlt meg a baja. (NLC, fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top