Nyereményjátékok

Romantikustól a különlegesig

Az Eklektika Szalon név mára nem ismeretlen a menyasszonyok körében, szinte csak előzetes bejelentkezéssel lehet megtekinteni a máig egyedülálló választékot Budapesten a Podmaniczky u. 51. szám alatt. Az üzlet sikere arra ösztönözte a tulajdonosokat, hogy bővítsék kínálatukat.

A Florentina Szalon (VI. ker. Teréz krt. 22. 3. emelet 15.) hasonlóan magas minőségben, de eltérő kínálattal várja vendégeit. Már az üzlet kialakításánál az volt a tulajdonosok fő célja, hogy a leendő menyasszonyok a lehető legtökéletesebben érezzék magukat. Érezzék, hogy itt valóban ők a legfontosabbak. Már a belépésnél szembetűnő az a kényelem, otthonosság, meleg légkör, amit az üzlet áraszt magából.

Persze az sem elhanyagolható, hogy folyamatosan valami új kollekcióval igyekeznek a tulajdonosok kedveskedni a vendégeiknek, a legjobbat szeretnék kínálni az üzletbe látogató hölgyeknek.

A romantikusabb stílust kedvelői a a MoriLee és Ronald Joyce, valamint Madeline Gardner New York, míg az extravagáns, különleges modellek kedvelői a francia Rosi Strella, illetve a belga Rembo-styling modellek közül válogathatnak.

E mellett persze Az Eklektika Szalon Linea Raffaelli kollekciója is újabb és újabb termékekkel gazdagodik. Ezt már lassan nem is kell bemutatni a magyarországi menyasszonyoknak, hiszen Párizs és Milánó után már Budapesten is egyre nő rajongói száma. Ha valaki valami különleges, egyedi, modern, de mégis romantikus ruhában szeretne oltár elé állni, mindenképp tekintse meg!

Persze ne felejtkezzünk el a részletekről sem. A világhírű Rainbow Club cipő kollekció idén minden eddiginél nagyobb választékban található az üzletekben, ami folyamatosan megújul a szezon folyamán. Hiszen a cég – hosszas egyeztetések után – kiérdemelte a hivatalos Rainbow Club Partner nevet, és 2007. áprilisától a cég magyarországi hivatalos márkaképviselet lett.

Hogy miért is lettek ezek a kollekciók világhírűek? Nos, erről győződjön meg saját szemével, látogasson el az üzletekbe!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top