Kedvenc apuka cikkek

Ők 2015 legszuperebb apukái

Nincs tuti recept arra, hogy mitől, hogyan lesz valaki jó apa, kinek ez, kinek az az erősebb oldala. Az enyém például pocsékul mesélt, de lehettem bármilyen beteg vagy elkeseredett, mindig tartogatott valami poént a tarsolyában, amivel azonnal megnevettetett. Annyi biztos, hogy idén is sok olyan apa-gyerek pillanattal találkoztunk, ami próbára tette a könnycsatornáinkat. Figyelem, szívmelengetés következik!

Rögtön kezdésnek itt egy fotósorozat apákról, akik zokszó nélkül állják a sminkelést, a lábkörömlakkozást és az unortodox frizurakészítést gyermekeik kedvéért:

Ők 2015 legszuperebb apukái
Ők 2015 legszuperebb apukái
Ők 2015 legszuperebb apukái

Maradva a szépészeti vonalon, említést érdemel az az egyedülálló apuka is, aki profi módon megtanulta, hogyan csinálja meg a kislánya frizuráját. Ma már tanfolyamokat tart sorstársainak.

 

The first class was a success! 7 dads and daughters showed up top learn about hair. The commitment these fathers have is admirable. I’m so proud of you guys.

Posted by Daddy Daughter Hair Factory on Tuesday, 6 October 2015

Nem maradhat ki a felsorolásból az a hazatérő katona sem, aki tanóra közben lepte meg a gyerekeit:

És végül álljon itt ez a videógyűjtemény tíz tündéri édesapáról, akik tényleg a tenyerükön hordozzák a gyerekeiket. Nem csinálnak ők nagy dolgokat, “csak” láthatóan imádják a gyereküket. Egyszerűen jó nézni, ahogy fürdetik, altatják, vagy csak gurgulázó nevetésre bírják csemetéiket:

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top