Kedvenc apuka cikkek

Eldőlt: ő az Ország Kedvenc Apukája

Tömérdek olvasói levél, sok-sok szívmelengető történet és hetekig tartó izgalom után megszületett a végeredmény. Már tudjuk, ki az Ország Kedvenc Apukája.

“Hű, ezt imádni fogják” – zúdultunk föl egyszerre azon a tavaly őszi szerkesztőségi értekezleten, amelyen felmerült az ötlet, hogy keressük meg az Ország Kedvenc Apukáját. Már akkor sejtettük, hogy ez egy nagyon szerethető projekt lesz, és sok nevezést kapunk majd, de az, ami történt, minden várakozásunkat fölülmúlta.

Rengeteg csodálatos történetet kaptunk, fantasztikus édesapákról, nevelőapákról, nagypapákról. A zsűrinek rengeteg fejtörést okozott kiválasztani közülük azt a kilenc jelöltet, akiknek végül lehetőségük nyílt megnyerni a fődíjat. És bizony nem volt könnyű dolga a közönségnek sem, mert annyira szeretni való történet mindannyiuké, hogy a legnagyszerűbbet kiválasztani közülük szinte lehetetlen volt. Legalábbis mi itt a szerkesztőségben így éreztük. Mindannyiunknak volt több favoritja, de egyikőnk sem tudott egyetlen embert kiválasztani közülük, kit ezért, kit azért zártunk a szívünkbe.

De a döntés nem is rajtunk múlt, hanem rajtatok, kedves Olvasók, és most eljött a pillanat, hogy bejelentsük, hogy döntöttetek. Több mint háromezer-háromszáz szavazat érkezett, és a többség úgy döntött, az Ország Kedvenc Apukája

Nacsa Zoltán.

Eldőlt: ő az Ország Kedvenc Apukája

A kőszegi mentős édesapa története egyszerre megrázó és felemelő, emberi és csodával határos: legidősebb kisfiát hozta vissza az életbe, ma pedig másokat tanít arra, hogyan kell csecsemőket, kisgyerekeket újraéleszteni. A történetet itt olvashatjátok el.

Zoltán azt mondta, egyáltalán nem számított arra, hogy ő lesz a nyertes, nem gondolta a család, hogy ennyi embert megérint majd a történetük. Hozzátették, mióta megjelent a róluk szóló cikk, rengeteg pozitív üzenetet, bátorítást, gratulációt kaptak ismeretlenektől is, és ezt hálásan köszönik.

Nacsa Zoltán nyereménye:

A nyertesnek sok szeretettel gratulálunk!

És mivel mi, itt az NLCafénál úgy gondoljuk, hogy mind a kilenc jelölt csodálatos szülő, és megérdemli az Ország Kedvenc Apukája címet, ezért mindannyian kapnak egy, a játékunk logójával ellátott ajándék pólót, illetve hat üveg kézműves sört.

Köszönjük mindenkinek, aki jelöltként, nevezőként vagy olvasóként részt vett a játékunkban! Kövessetek minket továbbra is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top