Aktuális

A hét álláshirdetése: 8 éves alkalmazottat keresnek

Vajon jót tesz a gyereknek, ha már 8 évesen elkezd dolgozni?
fotó: nydailynews
Fotó: nydailynews

Nem mindennapi álláshirdetésre bukkantunk: a londoni Legoland Windsor Hotel azokat a 8–12 év közötti gyerekeket keresi, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy a játékokkal felszerelt szállodában dolgozzanak. Egészen pontosan, hogy a hotel fiatal vendégeit körbekalauzolják, elmagyarázzák, hogy ott-tartózkodásuk idején mi mindennel tölthetik az időt.

A hotel hat talpraesett kisfiút és hat kislányt keres a pozícióra, a gyerekek hét közben a játékokkal felszerelt hotelban lakhatnak, hétvégére pedig hazamehetnek a szüleikhez. Az állásra – mint a nagyoknál – online lehet jelentkezni, a kiválasztás után pedig egy tréningen kell felkészülniük a kis munkaerőknek. Az ideális jelentkezővel szemben támasztott egyetlen kritérium: imádja a legót. A gyerekek fizetést nem kapnak, de a teljes ellátás biztosított, és annyit játszhat, amennyit csak bír. Az álláshirdetést itt találod.

A(z) “Szerinted jó ötlet, hogy gyerek dolgozzon a Lego Hotelban?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem. Ennyi idős korban káros, ha a gyerek nem a családjával van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top