Család

Bizarr lánykérés: megrendezte a saját halálát

Kaszkadőrt és rendezőt is bérelt a gazdag orosz üzletember, hogy igazán meglephesse kedvesét a lánykéréssel.

Lassan nem is rendes vőlegény az olyan, aki az eljegyzésével nem kerül be a hírekbe. Legalábbis egyre nagyobb az igyekezet, hogy valami félelmetesen kreatív megoldással nyújtsák át a férfiak a gyűrűt a szerelmüknek. Láttunk már metróra felcsempészett kórust, keresztrejtvényben elrejtett lánykérést, legóemberekkel megrendezett eljegyzést, gondosan megkomponált koreográfiára táncoló rokonságot, de még az olimpiai láng útját is megakasztotta egy gyors gyűrűzés idén.

Egy szemtelenül gazdag orosz üzletember most valószínűleg mindenkit felülmúlt, ami a költségvetést és a meglepetés erejét illeti. A harmincéves Alex Bikov egy kaszkadőrt, egy maszkmestert és egy rendezőt bérelt fel, hogy megrendezze a saját halálát, írja a Gawker hírblog.

Nem örömében zokogott

 Bizarr lánykérés: megrendezte a saját halálát

Amikor Irina nevű barátnője megérkezett a találkozójuk helyszínére, egy borzalmas autóbaleset szemtanúja lett. „Mindenhol összetört kocsikat és mentőautókat láttam és rengeteg volt a füst – mesélte később a lány. – Aztán megláttam Alexet, az úton feküdt véresen. A mentősök azt mondták, hogy meghalt, mire kitört belőlem a zokogás.”

Erre a férfi feltámadt hamvaiból, és miközben csöpögött róla a művér, megkérte a barátnője kezét. A lány először arra gondolt, hogy most tényleg megöli, de aztán mégis igent mondott. „Azt akartam, hogy ébredjen rá, milyen üres lenne nélkülem az élete” – magyarázta az egoista üzletember, aki utólag úgy érzi, bevált a műsora, de megígérte, hogy többet nem csinál ilyet.

A(z) “Te mit tettél volna a lány helyében?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Minimum felpofoztam volna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top