Húsvét (archiv)

A tavasz elsõ salátája

Hozzávalók: 2 cs. retek, 1 cs. újhagyma, 1 fej saláta, 1 piros kaliforniai paprika, 2 szál sárgarépa, extra szűz olívaolaj, fekete bors.





További húsvéti receptek:

• Aszpikos húsvétisonka-terrin »
• Édes túró »
• Marinált buggyantott tojás » 
• Sonkával göngyölt mozzarellás karalábé »
• Töltött karalábé, ahogy én szeretem »
Minden zöldséget alaposan megmosunk, és megtisztítunk. A retket, az újhagymát és a paprikát karikára, a sárgarépát vékony csíkokra vágjuk. A salátalevelet nagyobb darabokra tépkedjük. A zöldségeket összekeverjük, tálba tesszük, és gazdagon meglocsoljuk jó minőségű olívaolajjal. Kevés fekete borsot őrölünk a tetejére. Nem érdemes semmilyen salátaöntetet kínálni hozzá, inkább élvezzük a friss zöldségfélék kitűnő zamatát!






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top