Húsvét

Húsvéti örömök

A közös tojásfestés, a finom húsvéti reggelik és a hagyományos húsvéti fogások elkészítése, a sok-sok ajándék - megannyi felejthetetlen pillanat és izgalmas kihívás az egész családnak. Az ALDI, ahogy a hétköznapokban, úgy az ünnepi előkészületeknél is a háziasszonyok keze alá dolgozik: sok-sok finom, olcsó és kiváló minőségű termékekkel segíti tökéletessé varázsolni az ünnepet.
Húsvéti örömök

Idő szeretteinkre

A húsvét akkor lesz igazán örömteli, ha a sok sütés-főzés mellett jut idő a családunkra is. Az ALDI-val időt is spórolhatunk, ahol nem csak a finom húsvéti fogásokhoz vásárolhatjuk meg az alapanyagokat, de egyúttal a húsvéti ajándékokat is beszerezhetjük.

Húsvéti örömök

Sportos meglepetések az ALDI-ból

Fontos, hogy az ünnepi étkezések, rokonlátogatás, locsolkodás mellett, a hosszú hétvége alatt jusson idő egy kis mozgásra is. Töltsük aktívan ezeket a szép napokat: kiránduljunk, élvezzük a tavaszi friss levegőt! Pattanjunk fel a biciklire és irány a park! Bátrabbak komolyabb túrára is vállalkozhatnak, a kicsik pedig kipróbálhatják magukat az első triciklin. Ha a túrához nincs elég kerékpár otthon, irány az ALDI, ahol kiváló minőségű felnőtt túrabringák és szuper gyermektriciklik közül válogathatunk.

Az ALDI kellemes húsvéti pillanatokat kíván mindenkinek!

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top