Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp - 2017. 07. 22.

Nem szereted, ha rád kell vári, de szombaton mégsem tudsz elég gyors lenni. Nyugodj meg: Mindenki tudja már hogy mennyit kell rád várni, és sokan már bele is kalkulálják a találkozóitokba ezt. Most érdemes arra figyelned amit csinálsz, nem pedig arra, hogy hány órára és hova kell odaérned valójában.

Heti horoszkóp

Egyre forróbb az idei nyár: csütörtöktől az Oroszlánba lépő bolygók felfokozzák a szerelmi életedet. Ha van párkapcsolatod, akkor vigyázz rá, és semmiképp se tedd féltékennyé! Ha még nincs párod, most meg találhatod. Ebben Mars (csütörtöktől), Nap (szombattól), Hold (vasárnaptól) és a vasárnapi Oroszlán újhold mind téged támogat. Pénteken és szombaton feszült bolygóállások ingerlékennyé és feszültté tehetnek, ami az egészségedre kedvezőtlenül hathat. Vigyázz magadra! Nem kéne lerobbannod.

Havi horoszkóp

A szerelemi kapcsolatokban nehéz helyzet alakulhat ki. Még az is megtörténhet, hogy a kedvesednek egzisztenciális problémája adódhat, ami negatívan befolyásolhatja a kedélyállapotát. A házasságokban, régi együttélésekben fontos téma kerülhet terítékre, amelyben egyetérthettek. Váratlan találkozás miatt az idegeid megfeszülhetnek. De az is lehet, hogy valaki őrült hazugsággal állhat elő.

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Tovább a teljes leíráshoz


Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Vízöntő további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek