Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp - 2017. 05. 27.

Egy kicsit úgy érzed, hogy hetek óta ugyanabban a helyzetben tipródsz, mintha körbe-körbe járnál. Ha szeretnél kilépni ebből a helyzetből, fogadd meg a tanácsomat: Kivételesen gondold végig a tapasztalataidat. Gondold végig mindazt, ami történt veled, és vond le a megfelelő következtetéseket. A múlt tévedései megmutatják a jelen jó döntéseit is.

Heti horoszkóp

Minden másnál fontosabb számodra a csütörtöki Ikrek újhold. Nem esik nehezedre nyitottnak lenni, de nem elég csak beszélni, hanem konkrét lépéseket is kell tenned. Ennek szellemében újíts, és cselekedj! A kivitelezésben segítségedre a 4 elemi energia, ami mind megjelenik ezen a héten: kedden tűz, szerdán föld, pénteken levegő, vasárnap víz. A hétvége a Rák Holdnak és a Halak Neptunusszal alkotott jó fényszögnek köszönhetően az egészséged és a teherbíró képességed megőrzéséről fog szólni…

Havi horoszkóp

Ha pénzről van szó, akkor sajnos nem állsz most a helyzet magaslatán. Ami azt jelenti, hogy felesleges dolgokra adhatsz ki. De az is, hogy figyelmetlenség miatt kár érhet. Előfordulhat, hogy valaki megpróbál becsapva pénzt kihúzni a zsebedből. A szerelem ege viszont vakítóan kék lehet. Még az is lehet, hogy a párkapcsolati boldogság kék madara telepszik a válladra, amitől úszhatsz a boldogságban.

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Tovább a teljes leíráshoz


Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Vízöntő további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek