Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp - 2017. 02. 28.

Olyan programod van kedden, amit nehéz diónak tartasz. Talán van benned némi félsz azzal kapcsolatban, hogy belevágj ebbe a programba. Talán szívesen halogatnád is ezt a programot, és talán szívesen csinálnál helyette valami teljesen mást. Ma az a legjobb taktika, ha határozottan és merészen belevágsz abba, amit egyébként csak halogatnál, és amitől félsz egy kicsit.
Az angyalok szerint különleges, mágikus energiák munkálkodnak az életedben kedden. – Kattints ide, és olvasd el a mai angyali üzenetet.
A mai kínai mantrát itt találod.

Heti horoszkóp

Február utolsó napjaiban és március első napjaiban a kommunikáció terén hoznak nehezítést a bolygók. Hétfőn, szerdán és pénteken erős feszítő hatású bolygószembenállások nem segítik a tanulást, vizsgázást és megbeszéléseket. Tehát jobb lenne, ha nem ezekre a napokra időzítenél ilyesmit. Az a szerencséd, hogy Jupiter, a Nagy szerencse bolygója szerencsés fényszöggel támogat téged. Közben a Halakban felvonuló bolygók (Nap, Merkúr, Neptunusz) anyagilag kedvező folyamatokat mutatnak számodra.

Havi horoszkóp

A hátad mögött olyan dolgok történhetnek, amely miatt nem szabad elkeseredni. Egyszerűen el kell fogadni, hogy vannak gonosz és rosszindulatú emberek, akik a viselkedésükkel maguk alatt vágják a fát. Olyan hihetetlenül nagy energiával rendelkezel, hogy nincs olyan, aki most ártani tudna neked. Viszont baleset és sérülés veszélyes ez a hónap, amikor jobban kellene vigyázni magadra. Testvéred vagy egy rokon miatt át kell szervezned az életedet, a hétköznapjaidat.

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Tovább a teljes leíráshoz


Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Vízöntő további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek