Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp - 2017. 03. 28.

A kompromisszumnál sokkal jobb megoldásokat találhatsz kedden. Most olyan megoldásban kellene gondolkodnod, amelyben minden fél nyer. Még abban az esetben is, ha négy  vagy öt érdekelt fél van az adott helyzetben. Tudom, hogy azt hiszed, nincsenek olyan megoldások, amelyekben mindenki nyerhet. De ha ma elengeded a nyertes-vesztes mintába vetett hitedet, létrejöhet a mindenki számára jó döntés.

Heti horoszkóp

Úgy tűnik, hogy a keddi újhold felélénkíti a társasági életedet. De a tanulásnak is kedvez. Újholdkor tanácsos valami újba kezdeni. Amit újholdkor kezdesz, az sikerre van „ítélve”. A hét második felében a magánéleted jobban fog izgatni, mint a karriered. A Bika Hold szerint legszívesebben otthon maradnál. Ha megteheted, vegyél ki szabadságot! A hétvégéd kitűnőnek ígérkezik: az Ikrek Hold és a Mérleg Jupiter hatására mindent jobb fényben fogsz látni. Ebben a hangulatban érdemes tervezni, dönteni.

Havi horoszkóp

Ha pénzről van szó, akkor minden okod meg lehet az örömre. Olyan helyzetbe kerülhetsz, hogy a pénz úgy vonzódhat hozzád, mint mágnes a vashoz. Ám baleset és sérülés veszélyes a hónap, ezért nagyon vigyázz magadra. Az otthonodban, a magánéletedben is olyan változásra van kilátás, amitől határtalanul boldognak érezheted magad.

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Tovább a teljes leíráshoz


Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Vízöntő további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek