2017. 04. 27. Zita

Vízöntő csillagjegy horoszkóp oldala

január 20. - február 18.

Napi horoszkóp - 2017. 04. 27.

Tele vagy irracionális félelmekkel, és tele vagy azzal a félelemmel, hogy valamihez nem vagy elég jó, és valamit nem tudsz megcsinálni Tudnod kell, hogy ez nem igaz. Tudnod kell, hogy képes vagy mindent megtenni, amit meg kell tenned. Csütörtökön az a legfontosabb, hogy tudatosítsd magadban, hogy tehetséges, ügyes és okos vagy.

Heti horoszkóp

Hétfőn és kedden jó lenne, ha meghallanád a barátaid, kollégáid tanácsait. Segíthetnek neked, ha nincs füldugó a füledben. A szerdai Bika újhold ingatlan ügyekben, vagy más, az otthonodat érintő ügyekben új fordulatot jelez. De csak akkor, ha nyitott vagy az újra. Másnap, csütörtökön kedvező fényszögek továbbra is támogatnak téged a fészekrakásban. Pénteken a Kosba lépő Vénusz felélénkíti a társasági életedet. A hosszú hétvégéd remekül indul (Ikrek Hold), és meghitten folytatódik (Rák Hold).

Havi horoszkóp

Bármihez adhatod most a neved, az sikerre van ítélve. De az is lehet, olyan dolgok fognak foglalkoztatni, amelyek eddig teljes mértékben hidegen hagytak. Remekül megértetheted magad olyanokkal is, akikkel ezt eddig lehetetlennek tarthattad. Az otthonodban is változásra van kilátás, amely miatt nagyobbak lehetnek a kiadásaid. Ez a változás a kedvedre lesz, amellyel talán boldog-boldogtalannak el is dicsekedhetsz.   

Vízöntő jellemzése

Számukra minden ugyanolyan fontos. Ne akarjunk a legfontosabb személlyé válni egy Vízöntő életében, mert bár vágyik a biztonságra, de amint megkapja, újból az elérhetetlen, az újdonság felé veszi az irányt.
Tovább a teljes leíráshoz


Vízöntő mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Vízöntő további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek