Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp - 2017. 03. 01.

Nem mindig tudod, hogy mi lenne a legjobb megoldás a számodra. Nem mindig találod meg azt, ami szerinted kellően jó megoldás. Ezekben a helyzetekben egyre feszültebb leszel, pedig ettől csak még nehezebb lesz a gondolkodás. Ma érdemes lenne a nyugalmat választanod a megoldhatatlan helyzetekben. Sőt! Azt is megteheted, hogy spirituális módon az égtől kérsz segítséget.

Heti horoszkóp

A pénz és a szerelem lesz a figyelmed középpontjában egész héten. Az égi folyamatok most mindkét területen fejtörést mutatnak. A pénz látszik nehezebb ügynek, mert hétfőn, szerdán és pénteken intenzív feszítő hatású bolygószembenállás nehezíti a dolgodat. Aggodalom lehet úrrá rajtad, ha hagyod. Szerelmi téren eseménydús napok elé nézel. A Halakban zajló bolygófelvonulás szerint több „jelentkező” is akad. Kérdés, hogy független vagy-e. A hétvégéd az Ikrek Hold tükrében kalandosnak ígérkezik…

Havi horoszkóp

Kedvez az idő külföldi utazásnak, ha tanulmányokat folytatsz, akkor agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolnak. Ennek köszönhetően érhetsz el nem mindennapinak nevezhető sikereket. Ha jogi vagy hivatalos ügyeid vannak, akkor ezeknek is pont kerülhet a végére. A régi párkapcsolatokban elfogadhatatlan helyzet alakulhat ki. Felmerülhet a különélés lehetősége is. Ha ezt nem akarod, neked kell a viszonyért többet tenni.

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Tovább a teljes leíráshoz


Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Szűz további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek