Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp - 2017. 06. 26.

Tudnod kell, hogy csodálatos munkád van, és tudnod kell, hogy a munkatársaid is csodálatosak. Mindegy, hogy észrevetted-e ezt, vagy sem, de valóba értéket teremtetek a közös munkátokkal. A hétfő az összefogás ideje: Most dolgozz össze a munkatársaiddal, mert együtt legyőzhetitek a legfélelmetesebb ellenségeket is.

Heti horoszkóp

Szokatlan módon a hét elején könnyekig meghatódhatsz. Víz jegyekben járó bolygók (Mars, Merkúr és Neptunusz) könnyeket mutatnak. Mivel jó fényszögekkel kapcsolódnak, nem bánatodban fogsz sírni. Ne szégyelld a könnyeidet! A csütörtök lesz a te napod: Hold-Plútó és Hold-Vénusz „áldást” hoz rád. Szerencsésnek és áldottnak fogod érezni magad. A hétvégéd akkor lesz kedves, ha nem vonódsz be mások perlekedésbe. Sikerülhet, mert a pénteki és a vasárnapi bolygószembenállás nem érint téged közvetlenül…

Havi horoszkóp

Ha pénzről, munkáról, megélhetésről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz. Szervezőkészséged tökéletes lehet, így aztán nem lesz olyan feladat, amelyet ne tudnál elvégezni. Legyen szó munkahelyi, vagy otthoni, rokonokkal kapcsolatos feladatról. Ha változtatni kívánsz, akkor lépj a tettek mezejére, mert rendkívülinek nevezhető lehetőséget csíphetsz meg. A barátok fontos szerepet játszhatnak most az életedben, légy velük kedves.

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Tovább a teljes leíráshoz


Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Szűz további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek