Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp - 2017. 08. 17.

Végre megtalálsz valamit, amit régen elhagytál. Lehet, hogy egy rég elgurult ékszered kerül elő, de arra is van esély, hogy egy érzést, egy érzelmet találsz meg magadban újra. Ennek az újra megtalált dolognak hála most sokkal nyugodtabban fekszel le aludni és az álmod is békésebb lesz.

Heti horoszkóp

Szükséged lesz arra az erőre, amit hétfőn gyűjtesz. Keddtől egy bolygókereszt áll össze (Hold-Merkúr-Szaturnusz-Neptunusz), ami rendkívül rázós napokat vetít előre. A Merkúr miatt ebben közvetlenül érintett vagy, de csak akkor, ha a hátráló mozgásnak „megadod” magadat, és hátrafelé nézel. Vagyis mindig csak előre nézz szó szerint és átvitt értelemben is! Csütörtök estétől enyhül a nyomás. Így könnyebb lesz az aktuális feladataidra koncentrálnod. Szombat estétől az Oroszlán Hold aktivitást hoz…

Havi horoszkóp

Soha nem volt aktuálisabb a mondás, mint most: közös lónak túrós a háta. Vagyis nincs áldás a közösen kezelt pénzügyekben, az üzlettársi kapcsolatokban is te leszel az, akinek veszteséget kell elszenvednie. A munkahelyeden a feletteseddel szemben tarts három lépés távolságot. Ne légy vele se nyílt, se közlékeny, mert erre most nem nyitott, és inkább negatívan állhat hozzá az ilyen témákhoz. A szerelmi kapcsolatot a féltékenység teheti nehézzé.

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Tovább a teljes leíráshoz


Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Szűz további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek