Szűz csillagjegy horoszkóp oldala

augusztus 23. - szeptember 22.

Napi horoszkóp - 2017. 04. 29.

Nagyon fontos a számodra, hogy szombaton sikerüljön egy találkozó. Úgy érzed hogy ezen a találkozón sok minden múlik, és azt gondolod, hogy ha elrontod, azzal sokat veszíthetsz. Talán túl komolyan veszed mostanában a dolgokat, és talán sokkal többet kellene lazítanod, nem gondolod? Könnyen lehet, hogy sokkal kisebb a tét, mint ahogy azt eddig gondoltad.

Heti horoszkóp

A hétfő-keddi konstellációkért kevésbé tudsz lelkesedni. Annál inkább a szerdai Bika újholdért. Ez egy kiváló alkalom arra, hogy elcsendesedj, és új stratégiát készíts. Jobb, ha ezt leírod, mert ilyen formában hatékonyabban segít neked a céljaid elérésében. A csütörtök is kedvelt napod lesz. Pénteken a Kosba lépő Vénusz veszteséget szimbolizál. Egy szeretett személy kilép az életedből, vagy anyagi veszteség ér. A hosszú hétvége elég hosszú lesz ahhoz, hogy kirándulhass, majd otthon lazíthass.

Havi horoszkóp

Ha vizsgázol, felvételizel, tanulmányokat folytatsz, akkor minden okod meg lehet az örömre, mert fantasztikus eredményt érhetsz el. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Ha jogi problémád adódna, akkor sem kell idegeskedni, mert a sors úgy rendezi a szálakat, hogy neked jó legyen. A házasságokban, régi párkapcsolatokban sajnos nem lesz minden fenékig tejföl. Ha a pénz nem lesz központi témátok, a viták elkerülhetővé válhatnak.

Szűz jellemzése

Ha Szűz jegyű valaki, azonnal a rendmánia jut eszünkbe. Ezt máris felejtsük el: sok rendetlen Szűz is van! Egyfajta rendre törekszenek, ez igaz. A szerelem mint tudjuk, öl, butít és nyomorba dönt; nos, ezt mire egy Szűz megemészti, lehet, el is megy tőle a kedve.
Tovább a teljes leíráshoz


Szűz mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Szűz további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek