Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21

Napi horoszkóp - 2017. 07. 23.

Ki az, akivel ma valójában tölteni szeretnéd a napodat? És mi az, ami megakadályoz ebben? Mi lenne az, ami mégis lehetővé tenné a számodra, hogy együtt legyetek? Vedd észre kérlek, hogy valójában van megoldás, és valójában sem a tér, sem a múlt nem szakít el benneteket egymástól. Csak rajtad múlik, hogy együtt legyetek újra.

Heti horoszkóp

Ezen a héten a karrieredben óriási kihívások, lehetőségek és változások várnak rád. Egymás után lépnek be a bolygók az Oroszlánba: csütörtökön Mars, szombaton Nap, vasárnap Hold, és vasárnap újhold is lesz. Lehet, hogy sokként éled meg az új helyzetet, de pánikba nem kell esned. Számíts rá, hogy az új dolgok elsőre nem fognak tetszeni. Nem baj. Idővel kitisztul a kép. Szóval ne ítélj elsőre! Szombaton egy dupla fényszög balesetveszélyre hívja fel a figyelmedet. Legyél minden korábbinál óvatosabb!

Havi horoszkóp

Nem kedvez az idő külföldi utazásnak, amely miatt akár veszteség is érhet. A munkában viszont több dolog alakulhat úgy, ahogyan azt szeretnéd. Még az is lehet, hogy a feletteseddel olyan téma kerülhet terítékre, amely elsősorban neked fontos. Munkahelyi baráti kapcsolatban is lényeges dolgokról beszélhettek, amelynek hatására sokkal jobban érezheted magad a bőrödben, mint eddig.

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljes leíráshoz


Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Skorpió további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek