Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21

Napi horoszkóp - 2017. 02. 23.

A rossz időbeosztás iskolapéldája vagy csütörtökön. Most az idő észrevétlenül szalad veled, és talán el is felejtesz néhány fontos teendőt. Ha nem akarsz a nap végére teljesen zilált és kapkodó lenni, érdemes már most a kezedbe venned az irányítást. először is mondj le mondj le minden olyan programot, amelyekre csak kényszerből mondtál igent, mert ezek borítják meg a napirendedet.

Heti horoszkóp

Hétfőn kiderülhet, hogy a pénzügyeid kedvezően alakulnak. De ne bízd el magad! Szerdán és csütörtökön lesz egy kellemetlen bolygóháromszög az égen (Kos Mars, Uránusz – Mérleg Jupiter – Bak Hold, Plútó), ami konfliktust vetít előre. Olyan téma okozza a bajt, amire nincs teljes rálátásod. Szóval jobb, ha nem ítélkezel meggondolatlanul. Péntektől megnyugszol te is és a többi érintett is. Majd vasárnap Merkúr belép a Halakba, és Halak újhold lesz, ami neked az életöröm visszatérését mutatja…

Havi horoszkóp

A munkában alakulhat ki olyan helyzet, amely miatt el kell gondolkodnod a hogyan tovább-on. Az is lehet, hogy kolléga magatartása miatt kerülsz te is nehéz helyzetbe. De megtörténhet, hogy egyik pillanatról a másikra ledönthet a lábadról egy betegség, és mindaz, amit elterveztél, hirtelen semmivé válhat. Viszont olyan hír juthat a fülecskédbe, amely miatt talán örömkönnyeket gördülhetnek le az arcodon. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak!  

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljes leíráshoz


Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Skorpió további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek