Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21

Napi horoszkóp - 2017. 05. 28.

Csendre vágysz, arra van szükséged, hogy végre csendes magányodban befelé figyelhess, és végre végig vehesd azt a sok mindent, ami veled történt mostanában. A vasárnap tökéletes nap ahhoz, hogy feldolgozd a veled történt eseményeket, és ahhoz hogy végiggondold: Legközelebb, hasonló helyzetekben mit csinálsz majd máshogy.

Heti horoszkóp

Lesz elég, sőt rengeteg erőd ahhoz a sok munkához, ami hét elején vár rád a bolygók szerint. A hét közepén inkább a szerelem, a flört és a párkapcsolati ügyek fognak izgatni. Ez nem vonhat el a kötelezettségeidtől, mert hibázhatsz, ami felesleges plusz munkát fog rád róni. A csütörtöki újhold nem érint téged közvetlenül. Tudtad, hogy az újhold mindig egy új ciklust indít el, amikor érdemes kívánni? A hétvégéd szívmelengető találkozást, vagy üzenetet tartogat a számodra a Rák Hold tükrében.

Havi horoszkóp

A párkapcsolatokban nem lesz most minden fenékig tejföl. Olyan dolgok miatt alakulhat ki feszültség, amelyre hatást tudsz gyakorolni. A siker az őszinteségben, valamint az elnézésben, megbocsájtásban rejlik. Légy egy kicsit elnézőbb, és máris jobban fogod érezni magad a bőrödben. Balesetveszélye ez a hónap, légy nagyon óvatos, mert még egy kenőkéssel is megvághatod magad. Kiváló az idő állásváltoztatásra.

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljes leíráshoz


Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Skorpió további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek