Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21

Napi horoszkóp - 2017. 04. 24.

Az ihlet sokkal fontosabb, mint azt gondolnád. Természetesen minden munkát meg tudsz valósítani izomból. Mégis azok a munkák hoznak valódi eredményeket, amelyeket ihletből végeztél el. Ma figyelj arra, hogy mindent, amit teszel ihletből, egyfajta belső vezettetésből tegyél. Bármi is a munkád, ahhoz folyton ihletet, vezettetést és támogatást kapsz az égből.

Heti horoszkóp

A tavasz beköltözik a szívedbe a héten. A szerdai újhold attól igazán különleges, hogy egy új embert terel eléd, aki fontos szerepet fog betölteni az életedben. Hogy pontosan milyen szerepet, az tőled függ. Az biztos, hogy vonzónak fogod találni. A hét második felének legnagyobb égi eseménye, hogy pénteken Vénusz kilép a Halakból. Innentől nem rád vet kedvező fényszöget, hanem a munkádban fog támogatni. A hosszú hétvégéd színesen indul (Ikrek Hold), és szentimentálisan folytatódik (Rák Hold).

Havi horoszkóp

A házasságok, a régi párkapcsolatok megszilárdulhatnak. Illetve az is lehet, hogy olyan elragadtatottságot érezhettek egymás iránt, mint talán csak a kapcsolatotok kezdetén. Olyan boldogító esemény is történhet, amely miatt legszívesebben magadhoz ölelnéd az egész világot. Ha szülő vagy, gyermeked miatt örömkönnyöket is elmorzsolhatsz a szemed sarkában. A munkában történő változások a te javadat szolgálhatják.

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Tovább a teljes leíráshoz


Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Skorpió további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek