Rák csillagjegy horoszkóp oldala

június 22. - július 22.

Napi horoszkóp - 2017. 06. 28.

A szerda akkor lesz tökéletes, ha mindenből van benne egy kevés: Egy kevés érzelem, egy kevés racionalitás, egy kevés cselekvés, egy kevés lustálkodás. Végül pedig eljöhet az a pont, amikor észreveszed, hogy a sok kicsi valóban sokra megy, és a végén tényleg minden jóra fordul majd.

Heti horoszkóp

A legjobb fényszöggel (Rák Mars – Halak Neptunusz) indul a heted. A folytatás ellen sem fogsz lázadni. Szerdán is fel leszel dobódva, mert a Merkúr-Neptunusz fényszög a malmodra hajtja a vizet. Félő, hogy ez a vihar előtti csend, amit te pontosan érzékelsz. Nem az a megoldás, hogy megmérgezed a pillanatot, hanem, hogy értékeld, amikor jól megy, és feltöltődsz. Pénteken egy Merkúr-Plútó, vasárnap egy Mars-Plútó szembenállás súlyos nézeteltérést szimbolizál, amiből akár fájdalmas szakítás is lehet…

Havi horoszkóp

A változások hónapját élheted, amikor olyan dolgok történhetnek, melyek miatt örömödben talán a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Rengeteg feladat vár, amely miatt azért nem vagy ideges, mert erre a plusz bevételre nagy szükséged van. Ha külföldre utazol, kisebb probléma ugyan felmerülhet, de ez nem rontja el az utazásodat, az élményeidet. Kedvez az idő ingatlannal, családtagokkal kapcsolatos ügyek intézésnek.

Rák jellemzése

A jegy híres a hangulatingadozásairól, álmodozásairól, a rosszkedveiről, és ez különösen igaz akkor, ha a Hold áll itt...
Tovább a teljes leíráshoz


Rák mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Rák további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek