Rák csillagjegy horoszkóp oldala

június 22. - július 22.

Napi horoszkóp - 2017. 08. 23.

A barátaid sokkal többet segíthetnek neked, mint ahogyan azt eddig gondoltad. Nem kell eltitkolnod azokat a nehézségeket előlük, amelyekkel most akarsz megküzdeni. Sőt! Az lenne a legjobb, ha mindent átbeszélnél valakivel. Az, hogy megfogalmazod a rád váró teendőket abban is segít, hogy jobban átlásd a helyzetet.

Heti horoszkóp

A bevétel oldalt erősíti a hétfői tűz háromszög és az újhold is. Emiatt jogos a bizakodásod. Szerdától a Szűzbe lépő Nap a kommunikációdra, pénteken az előre induló Szaturnusz a munkateljesítményedre hat jótékonyan. Végre vége az egy-helyben toporgásnak. Túl jutsz a holtponton. Ez minden szempontból sikeres fejezet kezdetét szimbolizálja. Majd szombaton az Oroszlánba lépő Vénusz visszaadja az önbecsülésedet: szépnek és vonzónak fogod érezni magad. Ne csodálkozz, hogy sok bókot fogsz kapni!

Havi horoszkóp

A házasságokat, a régi együtt járásokat nehézzé teheti a féltékenység zöld szemű szörnyetege, amely most felütheti a fejét. Ha titkos viszonyt folytatsz, akkor most bombabiztos alibire lesz szükséged, mert lebukhatsz. Pénzügyeidnek az alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre. A munkában olyan váratlan helyzet állhat elő, amely miatt örömmámorban úszhatsz. Bírságveszélyes ez a hónap, ezért fontos, hogy betartsd a szabályokat.

Rák jellemzése

A jegy híres a hangulatingadozásairól, álmodozásairól, a rosszkedveiről, és ez különösen igaz akkor, ha a Hold áll itt...
Tovább a teljes leíráshoz


Rák mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Rák további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek