Rák csillagjegy horoszkóp oldala

június 22. - július 22.

Napi horoszkóp - 2017. 05. 28.

Nagyon fontosnak tartod, hogy megcáfolj egy pletykát és helyreigazíts egy tévedést. Ezt azonban akkor lenne a legegyszerűbb megtenni, ha nem szóval, hanem tettekkel intéznéd el. Úgy értem, ha be akarod bizonyítani, hogy nem vagy buta, akkor nem kell butaságokat csinálni. Ha be akarod bizonyítani, hogy nem vagy lusta, akkor ne lustálkodj – ilyen egyszerű ez.

Heti horoszkóp

Hiányérzeted lehet ezen a héten. Pedig csak arról van szó, hogy a heti konstellációk nem érintenek téged közvetlenül. Aggódnod nem kell, mert nem maradsz ki semmi jóból. Például a csütörtök késő esti Ikrek újhold neked is remek esély az újításra. Bármilyen témában a bátorságodtól függő mértékben újíthatsz. Minden újhold egy új fejezetet nyit, nyithat. Majd a te időd hétvégén jön el. Igaz, hogy a Rák Hold miatt kissé érzékeny leszel, de a vasárnapi Hold – Neptunusz fényszög „jóvátesz” mindent.

Havi horoszkóp

Még az is lehet, hogy ebben a hónapban kiderül a munkahelyeden, hogy nélkülözhetetlen vagy. Ha állást szeretnél változtatni, akkor a sors olyan lehetőséget sodorhat az utadba, amely miatt irigyeid száma hirtelen megduplázódhat. Most kellene előhozakodni az ötleteddel a felettesednél is. Ha külföldre utazol, sokkal több pénzt vigyél magaddal, mint amennyit eredetileg terveztél. Balesetveszélyes a hónap, légy óvatos.

Rák jellemzése

A jegy híres a hangulatingadozásairól, álmodozásairól, a rosszkedveiről, és ez különösen igaz akkor, ha a Hold áll itt...
Tovább a teljes leíráshoz


Rák mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Rák további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek