Rák csillagjegy horoszkóp oldala

június 22. - július 22.

Napi horoszkóp - 2017. 02. 23.

Úgy látszik, hogy kezdesz egy kicsit kétségbeesetté válni. talán túlzottan kimerült lettél csütörtökre, vagy egyszerűen csak elhittél valamit, amit nem lett volna szabad. Mindenesetre ma nagy szükséged van a higgadt és józanul gondolkodó barátaidra. Olyan emberek tanácsát érdemes ma kikérned, akik mindig békések, mindig a nyugalom és az ésszerűség felől közelítenek a problémákhoz.

Heti horoszkóp

Hétfőn sztahanovistaként hihetetlen mennyiségű munkát tudsz elvégezni. Jól teszed, ha így teszel, mert egy feszült bolygóháromszög (Kos Mars, Uránusz – Mérleg Jupiter – Bak Hold, Plútó) szerdán és csütörtökön rendkívül rosszul fog érinteni. Elengedhetetlen, ne vedd a lelkedre az egészet. Ha nem tudod megőrizni a lelki békédet, akkor túlságosan meg fog viselni az ügy. A hét legjobb égi híre számodra, hogy vasárnap hajnalban Merkúr belép a Halakba, és még aznap újhold lesz a Halakban. Ezek feldobnak…

Havi horoszkóp

A titkok hónapja következhet, amikor neked is lesznek olyan ügyeid, amelyre jó, ha a titok sűrű fátyla borul. Illetve veled is megoszthatja valaki a titkait, amelyet nem lesz könnyű megtartani. Ha egészségi problémád van, nem kell izgulnod, mert jó kezekben leszel. Olyan esemény történhet a világban, amelynek hatására elgondolkodhatsz a saját életedről. A munkahelyeden egyik pillanatról a másikra alakulhat ki őrjítő helyzet. Még az is lehet, hogy felettes váltásra kerül sor.

Rák jellemzése

A jegy híres a hangulatingadozásairól, álmodozásairól, a rosszkedveiről, és ez különösen igaz akkor, ha a Hold áll itt...
Tovább a teljes leíráshoz


Rák mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Rák további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek