Rák csillagjegy horoszkóp oldala

június 22. - július 22.

Napi horoszkóp - 2017. 07. 22.

Fontold meg, hogy kinek a tanácsait fogadod el. Fontold meg, hogy kinek hiszel, és ki az, akire nem vagy hajlandó hallgatni Könnyen lehet, hogy most olyanok is tanácsot adnak neked, akik maguk sem csinálják jól az életüket, mégis azt várják, hogy te élj az ő módszereik között. Csak hiteles forrásból fogadj el tanácsot szombaton!

Heti horoszkóp

Nem kell gyászba borulnod amiatt, hogy a bolygók sorban kilépnek a Rákból, és belépnek az Oroszlánba: csütörtökön Mars, szombaton Nap, vasárnap Hold, és vasárnap újhold is lesz. Ez bizakodásra ad okot. De költekezésre semmiképp. Minden kiadást fontolj meg, nehogy mínuszba kerülj! Ez a feltétele annak, hogy a nyaradat könnyedén tudd finanszírozni. Pénteken a Rákba lépő Hold érzékennyé tehet téged. Sajnos szombaton duplán feszült konstelláció dupla esélyt mutat konfliktusra. Kerüld a vitát!

Havi horoszkóp

A munkahelyeden olyan helyzet jöhet létre, amely miatt talán még a nem létező szőrszálaid is az égnek állhatnak. Megtörténhet, hogy olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amely miatt elgondolkodhatsz azon: akarod ezt így folytatni, vagy inkább a távozás hímes mezejére lépnél. Próbálj meg nyugodt maradni, és akár kollégával, vagy felettessel a dolgot megbeszélni, így nem követsz el nagy baklövést.

Rák jellemzése

A jegy híres a hangulatingadozásairól, álmodozásairól, a rosszkedveiről, és ez különösen igaz akkor, ha a Hold áll itt...
Tovább a teljes leíráshoz


Rák mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Rák további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek