Rák csillagjegy horoszkóp oldala

június 22. - július 22.

Napi horoszkóp - 2017. 04. 24.

Nemcsak neked indul nehezebben a heted, de a gyerekeknek is. Tudod mit? Találj ki estére egy olyan családi programot, ami feldobja a napotokat, és megalapozza a heti jókedveteket. Egy közös filmnézés, vagy a szokásosnál hosszabb esti mese, vagy egy játékos beszélgetés sokat segít az egész családnak abban, hogy jobb legyen a kedvetek, és lelkesebben ébredjetek kedden.

Heti horoszkóp

Lendületesen kezdődik a heted: a tüzes jegyekben járó bolygók (Kos Hold, Merkúr, Uránusz, Nyilas Szaturnusz) miatt annyi munkát elvégzel, hogy a hét második felére alig marad. A szerdai Bika újhold ajándékot hoz neked: új barátot, szövetségest. Lehet, hogy ismered már, de csak most derül ki, hogy számíthatsz rá. Pénteken a Kosba lépő Vénusz egy régi munkahelyi ügy kiújulását mutatja. Szerencsére jön a hosszú hétvége, és vasárnaptól a Rák Holdtól elemedben leszel, bár kicsit szenzibilissé válsz.

Havi horoszkóp

A munkában történhetnek olyan változások, amelyek hatással lehetnek a te megélhetésedre is. De az is lehet, hogy a felettes váltásra kerülhet sor, illetve alkalmazkodni kell egy új helyzethez, ami nem lesz könnyű. A szerelmi kapcsolatokban történő események miatt azonban minden okod meg lehet az örömre. Rendkívül termékeny ez a mostani hónap, ezért ha nem vágyakozol utódra, akkor ne feledkezz meg a védekezésről.

Rák jellemzése

A jegy híres a hangulatingadozásairól, álmodozásairól, a rosszkedveiről, és ez különösen igaz akkor, ha a Hold áll itt...
Tovább a teljes leíráshoz


Rák mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Rák további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek