Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp - 2017. 07. 23.

Talán szívesen hiszed azt, hogy valakinek mindenképp neked kell segítened. Talán jól érzed magad a gondolattól, hogy szükség van rád. Pedig az a gondolat is örömmel tölthetne el, hogy milyen sikeresek a szeretteid, és milyen jól csinálják az életüket nélküled is. Ma hagyj több teret másoknak, és húzódj egy kicsit a háttérbe.

Heti horoszkóp

Végre eljött a te időd: a héten egymás után lépnek be a bolygók az Oroszlánba: csütörtökön Mars, szombaton Nap, vasárnap Hold, és vasárnap újhold is lesz. Ettől felfelé ível az életed. Ennek vasárnap lesz a csúcspontja: a vasárnapi újhold lesz az egész év legfontosabb újholdja a te szempontodból. Itt az ideje újítani. Tudd, hogy most bármi újra vállalkozol, sikerrel jársz! Közben közeleg a születésnapod is, ami egy újabb remek ürügy a leltár-, majd a tervek készítésére. Ez is szülinapi ajándék…

Havi horoszkóp

Olyan események történhetnek, amelyek miatt talán még a világnézeted is változik: más lesz a fontos, mint eddig. A kommunikáció jegyében telnek a napok, amikor minden, amiről úgy gondolod, hogy fontos, az terítékre kerülhet. A baráti kapcsolataid között lesz olyan, amely miatt hálát érezhetsz, hogy a sors az utadba sodorta az illetőt. Ha szülő vagy, csemetéd miatt át kell szervezned a hétköznapokat.

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Tovább a teljes leíráshoz


Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Oroszlán további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek