Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp - 2017. 05. 28.

Könnyen lehet, hogy ma a testeddel kellene foglalkoznod. Tudom, hogy mostanában hol arra gondolsz, hogy a tested edzése, erősítése, szépítése a legfontosabb feladatod, hol pedig arra, hogy nem is kellene olyan komolyan foglalkoznod a fizikai dolgokkal, és minden jó dolog a szellemiben, a spirituálisban van. Mi lenne, ha hosszú távon az egyensúlyra törekednél?

Heti horoszkóp

A Kos Holdnak köszönhetően hétfőn és kedden elemedben leszel. A tűz dominancia jó értelemben tüzel fel téged. De ne feledd, hogy a kezdeti lendület után a sikerhez további kitartás is szükségeltetik! Ezt a hét közepén a Bika Hold és a jó fényszögek támogatják. A csütörtöki Ikrek újhold pedig alkalom arra, hogy megújulj. Tőled függ, hogy miben és mennyire. A hétvégéd a pihenésről fog szólni. Jól tennéd, ha lazítanál, máskülönben le fogsz robbanni. Most is jobban jársz, ha megelőzöd a „bajt”…

Havi horoszkóp

Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Ha tanulmányokat folytatsz, fantasztikus lehetőség adódhat, de az is megtörténhet, hogy egy váratlan helyzet miatt érezheted úgy, Isten a tenyerén hordoz. Tartsd be a szabályt, miszerint házi nyúlra nem lövünk! Vagyis ne bonyolódj a munkahelyeden vagy a suliban szerelmi kapcsolatba. Ha már benne vagy, akkor olyan nehézség adódhat, amin nehezebb túljutni.

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Tovább a teljes leíráshoz


Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Oroszlán további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek