2017. 04. 25. Márk

Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp - 2017. 04. 25.

Szívesen költöd a pénzedet felesleges apróságokra. Természetesen lehet, hogy ezek az apróságok a te szemedben nem is apróságok, és főleg nem feleslegesek. Talán már arra is rájöttél, hogy sohasem leszel az a nagyon spórolós alkat, ezért nem arra biztatlak, hogy spórolj, pusztán arra kérlek, hogy ma ne magadnak, hanem másnak vegyél valami bohóságot.

Heti horoszkóp

A tüzes jegyekben járó bolygók (Kos Hold, Merkúr, Uránusz, Nyilas Szaturnusz) szerint minden a kezedre játszik hétfőn és kedden. Érdemes ideidőzíteni minden komolyabb ügyet, mert a siker garantált. Szerdán a Bika újhold a munkahelyedre visz új szituációt: új hierarchia, új pozíció, új motivációs rendszer. Pénteken a Kosba lépő Vénusz szuper hatással lesz a kedélyállapotodra. Kinyílik a szíved, és mindent jobb színben fogsz látni. Ennek szellemében, jó hangulatban mész bele a hosszú hétvégébe.

Havi horoszkóp

Fantasztikus hónapod lesz, amikor több dologban is sikert arathatsz. A munkában, megélhetésben olyan eredményt érhetsz el, amely miatt irigyeid száma annyi lehet, mint égen a csillag. Az egészségedre, a testi épségedre azonban jobban kellene ügyelned, mert betegség akár le is dönthet a lábadról. Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz, és olyan dolgokba mehetsz bele, amelyek sokat hozhatnak a konyhára.

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Tovább a teljes leíráshoz


Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Oroszlán további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek