Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp - 2017. 02. 23.

Ne hallgass azokra, akik mindenképp bele akarnak szólni az életedbe. Úgy tűnik, hogy van körülötted néhány nagyokos, akik mindenképp meg akarják mondani, hogy mi a jó neked. Neked azonban valójában az lenne a legjobb, ha nem hallgatnál rájuk. Ne felejtsd el: Valójában te vagy az, aki a legegyszerűbben megoldhatod a mostani helyzetet, nem kell másokra hallgatnod.

Heti horoszkóp

Végre egy szuper hétkezdet. Tüzes bolygók szuper fényszögei szerint minden a kezedre játszik. Sajnos hét közepén lesz egy csúnya bolygóháromszög az égen: Kos Mars, Uránusz – Mérleg Jupiter – Bak Hold, Plútó, ami balesetveszélyt és/vagy vitát szimbolizál. Minden diplomáciai tudásodra szükséged lesz, ha el akarod kerülni. Péntektől helyre áll a rend benned és körülötted. Bár a vasárnapi újhold nem érint téged közvetlenül, attól még belevághatsz valami újba, amit csinálhatsz valakivel együtt.

Havi horoszkóp

Boldog és kiegyensúlyozott hónap következhet, mindez elsősorban a magánéletedben történő változások miatt alakulhat így. Olyan dolgokat is meg tudsz beszélni a kedveseddel, amely talán tabu témának számít. Viszont ha van testvéred, akkor vele nehezebben jöhetsz ki. A munkahelyeden hatalmi harc alakulhat ki, amikor az lenne a legjobb, ha senki oldalára nem állnál. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ezért jobb, ha nem utazol most.

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Tovább a teljes leíráshoz


Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Oroszlán további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek