2017. 03. 25. Irén, Irisz

Oroszlán csillagjegy horoszkóp oldala

július 23. - augusztus 22.

Napi horoszkóp - 2017. 03. 25.

Mindenkinek megvannak a maga nehézségei, és mindenkinek megvannak a maga szerencsés helyzetei is. Nem szerencsés, ha ma azt nézed, hogy másoknak mijük van, vagy mijük nincs Ehelyett azt kellene nézned, hogy neked mid van, és hogyan lehetne meg az, amire már olyan régóta vágysz. Az irigység nem jó energia, ezért nem szabad rá pazarolnod a figyelmedet sem.

Heti horoszkóp

A lehető legkedvezőbb a te szempontodból, hogy hétfőn 11:15-kor a Nap belép a Kosba. Ezzel együtt már 4 bolygó jár a Kos jelében (Merkúr, Vénusz, Uránusz), ami téged energetizál. Ezzel okosan kell sáfárkodnod, mert kapkodásra és meggondolatlanságra hajlamosíthat. A hét második felében a szerelem kerül a fókuszodba. Ennek szellemében indul a hétvégéd. De a Halak Hold óvatosságra int: a kiadásaidat vissza kell fognod, ha nem akarsz mínuszba menni. Közben lelkesítenek a Kos bolygóegyüttállások.

Havi horoszkóp

Még az is lehet, hogy lelked csordultig lesz szeretettel. Olyan események történhetnek, amelyek miatt hosszantartó lehet arcodon a mosoly. A munkában, megélhetésben fantasztikus sikereket érhetsz el. Érdemes lenne új dologba belevágni, mert most hallatlanul nagy energiákat tudsz megmozgatni és sikert sikerre halmozhat. Előfordulhat, hogy kapcsolatba kerülhetsz az egészségüggyel. Az is lehet, hogy erre beteg rokon miatt kerülhet sor.

Oroszlán jellemzése

Sokan azt hiszik, hogy az Oroszlán jegy magabiztos és extrovertált. Ami első látásra általában még igaz is lehet, sőt, sokuknak a hangjuk is erős, ettől aztán fellépésük még magabiztosabbnak tűnik. Kevesen gondolnák, hogy sokszor bizonytalanok és befelé fordulóak, és nagyon függnek mások szeretetétől.
Tovább a teljes leíráshoz


Oroszlán mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Oroszlán további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek