Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp - 2017. 06. 26.

Igazán örömteli, hogy kezd visszatérni az önbizalmad. Igazán örömteli, hogy már képes vagy elhinni, hogy sikerülhetnek neked a dolgok. Igazán örömteli, hogy végre mered élvezni az életed, és végre mered élvezni azt, hogy te tartod a kezedben a helyzeteket. Ma nem kell átadnod másnak az irányítást, ha nem akarod.

Heti horoszkóp

Június utolsó hetén a kedd lesz a kedvenc napod. Tüzes jegyekben járó Hold, Szaturnusz és Uránusz feldob, sőt doppingol téged. Ez elbizakodottá tehet. Amennyiben nem akarsz népszerűtlenné válni, kerüld el azt a hibát, hogy lenézed a többieket! Szerencsédre a csütörtöki földes konstelláció (Hold-Plútó, Hold-Vénusz) leföldel, visszarángat a földre, de nem rossz értelemben. Vigyázz, mert a pénteki és a vasárnapi bolygószembenállás pénzügyi negatív spirált jelez! Fontolj meg minden kiadást!

Havi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben te vagy a nehézkesebb. De az is lehet, hogy olyasmihez ragaszkodhatsz, amivel a partnerednél kihúzhatod a gyufát. A munkában, megélhetésben több dolog alakulhat a kedved szerint. Felettesed viselkedésén viszont nem tudsz eligazodni. A problémáját az ő főnökének magatartása, vagy a munkahelyén történő események okozhatják. Ezért légy vele és a rokonaiddal is sokkal türelmesebb.

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Tovább a teljes leíráshoz


Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Nyilas további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek