Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp - 2017. 03. 01.

Úgy tűnik, hogy valaki szeretne becsapni téged. Ma valaki nem mondd neked igazat, és még ha nyilvánvaló is a füllentése, ragaszkodik a nem létező igazához. Fontos, hogy nem szabad szembesítened őt azzal, hogy átlátsz rajta. Inkább használd ki ezt az előnyt. Használd azt az előnyt, hogy te már tudod mi az igazság, ő pedig azt hiszi, hogy meg tud vezetni téged.

Heti horoszkóp

Emlékezz a mondásra: „Akinek nem inge, ne vegye magára!”! Ugyanis egy hétfőn, szerdán és pénteken kritikussá váló bolygószembenállás téged is „megviselhet”, és elronthatja a kedvedet. Pedig a Kosban járó Vénusz, Uránusz és Mars életörömöt, kreativitást és humorérzéket hoz neked, amelyek minden feszültség feloldói lehetnek. Ezzel párhuzamosan a Halakban járó bolygók a családod fontosságára hívják fel a figyelmedet. A hétvégéd az Ikrek Holdnak köszönhetően szerelmes hangulatúnak ígérkezik.

Havi horoszkóp

Sikereket érhetsz el a munkában. Még olyan feladatokat is el tudsz látni, amelyek korábban a nehezedre estek, vagy amelyhez sem erőt, sem kedvet nem éreztél. Pénzügyek terén több lesz a kiadásod, de az is lehet, hogy olyan dologra kell költened, amellyel nem számoltál. Szerelmi kapcsolatban egymást érhetik azok a helyzetek, amelyekkel nem lesz könnyű megbirkózni.

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Tovább a teljes leíráshoz


Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Nyilas további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek