Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp - 2017. 08. 17.

Olyan helyzet okoz neked fejtörést, amelyről tudod, hogy a barátaid egyszerűen és lazán megoldották volna. Olyan helyzetben vannak nehézségeid, amelyet mások szinte kiráznak a kisujjukból. Tudod ez mit jelent? Azt, hogy ideje segítséget kérned valakitől, aki ezt a helyzetet könnyedén megoldja majd.

Heti horoszkóp

Nagy próba elé fog állítani ez a hét. Te bírod a „kiképzést”, de ez kifoghat rajtad. Kivéve, ha felkészülsz rá testben és lélekben egyaránt. Szóval tudd, hogy szerdán és csütörtökön egy olyan bolygókereszt lesz az égen (Hold – Merkúr – Szaturnusz - Neptunusz), ami pont a legérzékenyebb életterületeidet érinti: család, párkapcsolat, hivatás! Szerencsére ez csupán 2 nap. Péntektől könnyebb lesz. Majd az igazi „ajándék” vasárnap jön az Oroszlán Holddal, amitől ismét lelkessé és derűssé válsz.

Havi horoszkóp

Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, legyen szó nyaralásról, vagy munkavállalásról. Ha tanulmányokat folytatsz, a dolgok úgy alakulhatnak, hogy neked örömödben fülig érhet a szád. A baráti kapcsolatok alakulása miatt is elégedettséget érezhetsz. Ha pénzről van szó, akkor sajnos most nem állhatsz a helyzet magaslatán, ami azt jelenti, hogy olyasmire adhatsz ki, ami nem éri meg az árát. De az is lehet, hogy a munkádat nem fizetik meg úgy, ahogyan azt szerinted kellene.

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Tovább a teljes leíráshoz


Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Nyilas további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek