Nyilas csillagjegy horoszkóp oldala

november 22. - december 21.

Napi horoszkóp - 2017. 04. 29.

Ne becsüld le a beszélgetések erejét. Talán nem arra van a legnagyobb szüksége a szeretteidnek, hogy pénzzel támogasd őket, és talán nem is arra, hogy elintézz helyettük valamit. Könnyen lehet, hogy a beszélgetések erejével tudod a legnagyobb segítséget nyújtani nekik. Szombaton ezért tanácsokkal, és biztató szavakkal érdemes próbálkoznod.

Heti horoszkóp

Hétfőn a Nyilasban járó Szaturnusz a legjobb fényszöggel kapcsolódik a Kosban járó Holddal, ami feldob téged. A kedded is energikusnak ígérkezik. A szerdai Bika újhold nem mutat látványos újdonságot, de hasznos lesz/lehet a munkádban. Másnap is hatékonyan haladsz. Péntektől az Ikrekbe lépő Hold és a Kosba lépő Vénusz szerint a szerelemé a főszerep. Ha van párod, akkor vele élvezd a hosszú hétvégét! Ha még nincs párod, akkor járj nyitott szemmel és szívvel, mert bárhol bármikor összefuthatsz vele!

Havi horoszkóp

Még az a csoda is megtörténhet, hogy aki eddig csalódást okozott, annak a viselkedése megváltozik. Ha ezt valaki korábban neked elmondja, azt kinevetted volna, most pedig még a lehetetlen is lehetséges lesz. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének, ami beletartozhat a költözés, a felújítás, az átrendezés is. Ha még nem vagy szerelmes, most a szerelem édes angyalkája a válladra telepedhet…

Nyilas jellemzése

Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül. Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik.
Tovább a teljes leíráshoz


Nyilas mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Nyilas további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek