Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp - 2017. 03. 01.

Úgy tűnik, hogy ideje lenne előtérbe engedned a művészi énedet. Emlékszel, milyen nagy örömet okozott neked az alkotás, amikor legutóbb megengedted magadnak, hogy alkoss? Mindegy, hogy ez mikor volt, ma ismét alkothatnál. Tekints úgy a mai napra, mint lehetőségre a művészi vénád megélésére. Szerdán énekelj, dudorássz, vagy rajzolj, firkálgass, esetleg más módokon éld meg a művészi képességedet.

Heti horoszkóp

Úgy tűnik, hogy nem ez nem a te időszakod. Készülj fel, hogy az egész hetedet megmérgezheti az a bolygószembenállás, ami hétfőn, szerdán és pénteken látszik a legkritikusabbnak! A Mérlegben járó Jupiter egymás után szembekerül a Kosban járó Marssal, Holddal és Uránusszal. Ez konfliktusokat robbanthat ki. Csak te tudod ennek elejét venni. De csak akkor, ha nem sértődsz meg. Hétvégén jobban leszel a vidámságot hozó Ikrek Holdnak köszönhetően. Akkor is, ha kissé szeles és hűvös még az időjárás…

Havi horoszkóp

Még az is lehet, hogy olyan támadásoknak kerülhetsz a kereszttüzébe, amelyből csak veszteséggel tudsz kiszabadulni. Olyan dologba vághatod a fejszédet, amely miatt több támadás érhet. Még az is lehet, hogy ennek hatására könyvelésed kiadás oldala mutathat nagyobb mozgást. A házasságokban, régi együttélésekben a társadnak egzisztenciális gondja támadhat. Légy a segítségére.

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Tovább a teljes leíráshoz


Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Mérleg további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek