Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp - 2017. 08. 17.

Ha szeretnéd javítani az időgazdálkodásodat vedd észre, hogy tömbösítened kellene a teendőidet. A legtöbb időd ugyanis nem azzal megy el, amíg megcsinálsz valamit, hanem azzal, amíg előkészülsz, előpakolsz, és amíg levezetsz és elpakolsz. ha egyszer nekifogsz valaminek, abból csinálj jó sokat.

Heti horoszkóp

Vedd komolyan azt a kritikus konstellációt (Vénusz-Jupiter-Plútó), ami megmérgezi a hét nagy részét! Mivel a Jupiter a Mérlegben jár, neked csak annyi a dolgod, hogy mindig minden körülmények között megőrizd a belső egyensúlyodat. Ezzel párhuzamosan egy másik nehéz bolygókereszt (Hold-Merkúr-Szaturnusz-Neptunusz) a közlekedésben és/vagy a kommunikációban mutat problémákat. Csütörtök estétől jön a megkönnyebbülés. Ezek után a hétvégéd is klasszisokkal nagyszerűbbnek és bulizósabbnak látszik.

Havi horoszkóp

A munkában, megélhetésben kellemetlen helyzet alakulhat ki. De az is lehet, hogy a felettesed most torkig lehet veled. Ezért nagyon fontos, hogy ne nyomulj, még akkor sem, ha úgy látszik, a sikerhez éppen erre lenne szükség. A baráti kapcsolatok szorosabbá válhatnak, amelynek az elsődleges oka te vagy. Neked fontosabbak ezek a viszonyok, és nagyobb áldozat meghozatalára is képes lehetsz ez miatt. Orvosi vizsgálatra kerülhet sor.

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Tovább a teljes leíráshoz


Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Mérleg további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek