Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp - 2017. 04. 29.

Szombaton fontos tudatosítanod magadban, hogy az érzelmek mindig valódiak. mindegy, hogy mit érzel, azon nem kell változtatnod. Az érzelmeid ugyanis azt mutatják meg, hogy hogyan érzi magát a lelked egy-egy helyzetben. Mindegy, hogy a fejed mit gondol erről a helyzetről, ha a lelkednek nem tetszik, nem fogod jól érezni magad benne.

Heti horoszkóp

Jó eséllyel átragad rád a vidám, energikus, sikeres emberek lelkesedése hét elején, ha az ő társaságukat választod. A szerdai újhold nem hat rád közvetlenül, de arra jó, hogy elgondolkodj, miben újíthatnál. A kivitelezésben hathatós segítséget nyújt a csütörtöki Hold – Plútó fényszög. Péntektől elemedben leszel az Ikrek Holdnak és Kosba lépő Vénusznak köszönhetően. Bár az utóbbi szerelmi téren több sikert, izgalmat tartogat neked. Ennek szellemében a hosszú hétvégéd randevúkban gazdagon telhet…

Havi horoszkóp

Hiába teszel bele apait, anyait, nem érhetsz el olyan eredményt, mint amit ennek hatására remélsz. Kollégával a kapcsolatod nem lesz könnyű, amelynek elsődleges oka lehet a rossz kommunikáció. Nem hogy félszavakból nem érthetitek egymást, hanem még körmondatokból sem. Ráadásul minden másként alakul, mint ahogyan azt korábban tervezted. Próbálj meg változtatni, mert a te kezedben van a siker kulcsa.

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Tovább a teljes leíráshoz


Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Mérleg további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek