Mérleg csillagjegy horoszkóp oldala

szeptember 23. - október 22.

Napi horoszkóp - 2017. 06. 26.

Szükséged van a külső szemlélők segítségére hétfőn. Szükséged van arra, hogy valaki teljesen objektíven, kívülről mondja meg neked, hogy mit kellene tenned, vagy hogy mi az, amit jól csinálsz. Igen könnyen lehet, hogy mások ma sokkal jobban látják, hogy mit kellene tenned, vagy, hogy mi lenne a legjobb lépés a számodra.

Heti horoszkóp

A hétfői és szerdai remek fényszögek garantálják, hogy végre olyan légkörben dolgozhatsz, amire mindig is vágytál. Kedden sem fogsz panaszkodni, mert ekkor a tűz elem dominancia miatt az összefogás és a kommunikáció megy remek módon. Majd a csütörtöki fényszögek leföldelnek szó szerint és átvitt értelemben, de mindenképpen jó értelemben. Ahhoz, hogy ez ne legyen túl szép: pénteken és vasárnap konfliktust mutatnak a bolygószembenállások: Merkúr-Plútó, Mars-Plútó és Hold-Uránusz.

Havi horoszkóp

Ami másnak pech, az most neked előny! Ne érezd magad kényelmetlenül ez miatt, hiszen te nem teszel semmi rosszat. Egyszerűen a sors talál meg téged a különleges lehetőséggel, amire nem lehet nemet mondani. Kolléga magatartása előtt értetlenül állhatsz. Ne erőlködj, nem fogod megérteni őt. Ha utazol, vigyázz az értéktárgyaidra, és vigyél magaddal a tervezettnél jóval több pénzt. Előfordulhat, hogy barátságból, ismeretségből szerelem lesz…

Mérleg jellemzése

A Mérlegek minden társaságban hihetetlen könnyedséggel képesek jó benyomást tenni, elbűvölően viselkedni, kedvesnek lenni, bájologni, és pontosan tudják, mit kell mondani a másiknak, hogy fél perc alatt levegyék a lábukról. Kedvesek, tapintatosak, illemtudóak és miattuk sosem kell szégyenkeznünk.
Tovább a teljes leíráshoz


Mérleg mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Mérleg további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek