2017. 04. 30. Katalin, Kitti

Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19

Napi horoszkóp - 2017. 04. 30.

Valaki szeretne veled beszélni a családból, és abban bízik, hogy megértésre, szeretetre és támogatásra talál nálad. Ezt pedig akkor kapja meg, ha nem akarod kioktatni arról, hogy mit és hogyan kellett volna csinálnia. Könnyen lehet, hogy ebben a beszélgetésben neked nem lesz szükséged szavakra, elég lesz a megértő hallgatást gyakorolnod.

Heti horoszkóp

Ennél jobban nem is indulhatna a heted: hétfőn és kedden tüzes jegyekben járó bolygók (Kos Hold, Merkúr, Uránusz, Nyilas Szaturnusz) remek fényszögeitől remek formában leszel. Bár kedden délelőtt a Hold és a Plútó próbára tesz téged. Szerdán a Bika újhold új pénzforrást nyithat meg neked. Kérdés, hogy van-e szabad kapacitásod. A hét legjobb égi híre számodra, hogy pénteken Vénusz, a Kis szerencse bolygója belép a Kosba. Ettől szerencsésebbnek fogod érezni magad június 5-ig. Hétvégén mehetnéked lesz…

Havi horoszkóp

Pompás napokat élhetsz át, amikor több dolog alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd. Ha még nem vagy szerelmes, akkor Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. És ez akkor is megtörténhet, ha nem a szinglik táborához tartozol. Óriási dilemma elé állíthat a sors, amikor ne kérj senkitől tanácsot, hanem hallgass a szívedre. A munkában nem alakul minden úgy ahogy szeretnéd, de mivel képes vagy alkalmazkodni, ez sem okoz különösebb problémát.

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Tovább a teljes leíráshoz


Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Kos további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek