Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19

Napi horoszkóp - 2017. 02. 23.

Talán túlzottan is fontos lett az utóbbi időben a számodra pénz. Lehet, hogy ennek csütörtökön meglesz az eredménye: Egy pénzügyi helyzetben olyan változás történik, amelyre nem is számítottál. Ez a változás mindenképp előre visz téged, akkor is, ha kedvezőtlen. Nem az a fontos, hogy mi történik, hanem az, hogy hogyan reagálsz rá, és milyen lépéseket teszel válaszul.

Heti horoszkóp

Ez egy remek kezdetű hét lesz: tüzes jegyekben járó bolygók (Kos Mars, Uránusz, Nyilas Hold) hatására tele leszel lendülettel. Ráadásul hétfőn kizárólag jó fényszögek lesznek az égen. Szóval érdemes minél több ügyedet hétfőre időzíteni. Hét közepén egy kellemetlen bolygóháromszög (Kos Mars, Uránusz – Mérleg Jupiter – Bak Hold, Plútó) nehezítheti a dolgodat. Péntektől ismét csupa jó fényszög rajzolódik ki, ami széppé teszi a hétvégédet. A vasárnapi újhold azt szimbolizálja, hogy még kitart a tél…

Havi horoszkóp

Minden idegszáladdal a munkára, a megélhetésre kellene koncentrálnod, mert vannak olyanok, akik szívesen lennének a helyedben. Akik annyira arcátlanul viselkedhetnek, hogy már szemtől szembe támadhatnak. De soha nem tudtad talán még annyira jól képviselni a saját érdekeidet, mint most. Így aztán nem fenyeget az a veszély, hogy állás nélkül maradnál. A házasságokban, régi párkapcsolatokban olyan feszültség alakulhat ki, amely véget vethet a viszonynak.

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Tovább a teljes leíráshoz


Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Kos további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek