Kos csillagjegy horoszkóp oldala

március 21. - április 19

Napi horoszkóp - 2017. 08. 16.

Olyan ügyesen halogatsz egy fontos lépést, hogy már szinte magától értetődően halasztod holnapra vagy a jövőhétre. Pedig szerdán az lenne a legjobb, ha kilépnél ebből a körből, és ha elhagynád a halogatást. Ma az lenne a legjobb, ha egy nagy levegővel belevágnál valami új dologba.

Heti horoszkóp

A hétfői nyugodt nap után feszülten folytatódik a hét: keddtől csütörtökig dupla baljóslatú konstelláció lesz az égen. Az egyik (Vénusz-Jupiter-Plútó) a párkapcsolatodra lesz kedvezőtlen hatással. Számolnod kell a puskaporos hangulattal. A másik (Hold-Merkúr-Szaturnusz-Neptunusz) a közlekedésre hat kellemetlenül. Majd a péntek hétfőhöz hasonlóan békésnek ígérkezik. Hétvégén a szombatot szenteld a családodnak (Rák Hold), a vasárnap, augusztus 20-dika legyen a gyerekeké és a tiéd (Oroszlán Hold)!

Havi horoszkóp

A párkapcsolatban olyan helyzet jöhet létre, amely miatt boldognak és elégedettnek érezhetjük magunkat. Ha a szinglik táborához tartozunk, akkor nem árulunk sokáig petrezselymet, mert rátalálhatunk arra a személyre, akiről úgy gondolhatjuk: a lelki társunk. A munkahelyeden van olyan személy, akinek a rosszindulata előtt értetlenül állhatsz. Ne szállj vele szembe, mert nem kerülhetsz ki a konfliktusból győztesen.

Kos jellemzése

Sok fejfájást tud okozni egy Kos, de saját maguknak is, hiszen a legérzékenyebb pontjuk minden értelemben a fejük.
Tovább a teljes leíráshoz


Kos mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Kos további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek