Ikrek csillagjegy horoszkóp oldala

május 21. - június 21.

Napi horoszkóp - 2017. 02. 23.

Azt veheted észre, hogy az érdeklődési köröd megváltozott az utóbbi időben. Új hobbik hívogatnak, és teljesen új élményeket szeretnél megtapasztalni. Csütörtökön próbálj ki egy újdonságot! Ma próbálj ki valami szokatlant, valami olyasmit, amit sohasem csináltál még. Hidd el: Ezek az újdonságok segítenek felfedezni egy egészen új oldaladat is.

Heti horoszkóp

Szuper hír a számodra, hogy kedden és szombaton levegő jegyekben járó bolygók szuper fényszögei szuper napokat ígérnek, amik kedvezően hatnak a kedélyállapotodra. Erre szükséged lesz, mert a szerda-csütörtöki bolygóháromszög (Kos Mars, Uránusz – Mérleg Jupiter – Bak Hold, Plútó) feszültséget mutat. Azok okozhatnak kellemetlenséget, akiket kedvelsz. Szerencse, hogy szombaton megint kedvedre való konstellációk lesznek az égen. Vasárnap a Halakba lépő Merkúr és Halak újhold újdonságot hoz neked.

Havi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben olyan helyzet állhat elő, amely miatt leeshet az állad. Még azokban a kapcsolatokban is nyugalom honolhat, amelyre a korábbi időszakban felmerülhetett a különválás lehetősége. A barátaid, jó ismerőseid között lehet az a személy, aki a hátad mögött keverheti a kártyát, és olyan dolgokat híresztelhet rólad, ami szemenszedett hazugság. Régi emlékek miatt időnként könny csilloghat a szemedben. Beszélj erről a régi témáról, mert ezáltal könnyíthetsz a lelkeden.

Ikrek jellemzése

Az Ikrek jegyet legtöbbször a felszínességgel azonosítják. Biztosan van közöttük ilyen is, olyan is. Egy azonban biztos: az Ikreket csak egy bizonyos szintig érdekli valami.
Tovább a teljes leíráshoz


Ikrek mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Ikrek további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek