Ikrek csillagjegy horoszkóp oldala

május 21. - június 21.

Napi horoszkóp - 2017. 05. 27.

Érdemes átalakítanod a szombati terveidet, mert ma sok minden máshogy alakul, mint ahogyan azt tervezeted. Engedd el azt az elképzelésedet, hogy ennek a szombatnak hogyan kell alakulnia, és figyeld meg, hogy az események hogyan alakítják magukat. Hagyd, hogy az élet ritmusa, áramlása vezessen, mert így alakulnak a legjobban a dolgok.

Heti horoszkóp

Nem csak a szülinapodat ünnepelheted, hanem a hónap, sőt az év legfontosabb újholdját is, ami csütörtökön lesz az Ikrek jelében. Ennek szellemében telik az egész hét. Nem kell ennél jobb alkalom arra, hogy megállj egy pillanatra, és kitaláld, miben szeretnél újítani. A hét legjobb napja a péntek lesz. Ekkor egy Hold – Jupiter szuper fényszög kreatív ötletekkel jutalmaz meg. A hétvégéd szokatlanul szentimentális lehet a Rák Holdnak köszönhetően. Jó, ha vannak érzéseid, amiket felszínre engedsz.

Havi horoszkóp

Soha nem voltak talán annyira fontosak a kapcsolatok, mint ebben a hónapban. Még az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki komoly kapcsolati tőke lehet a közeli jövőben. Ennek hatására előnyös helyzetbe kerülhetsz. A házasságokban, régi együttélésekben sok múlik azon, hogy mennyire tudsz alkalmazkodni a kialakult helyzethez. Illetve olyan téma kerülhet terítékre, amely bátran nevezhető kényesnek.

Ikrek jellemzése

Az Ikrek jegyet legtöbbször a felszínességgel azonosítják. Biztosan van közöttük ilyen is, olyan is. Egy azonban biztos: az Ikreket csak egy bizonyos szintig érdekli valami.
Tovább a teljes leíráshoz


Ikrek mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Ikrek további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek