Ikrek csillagjegy horoszkóp oldala

május 21. - június 21.

Napi horoszkóp - 2017. 07. 24.

Egy nagy és bátor lépésre szeretnéd elszánni magadat hétfőn. Ne felejtsd el, hogy a bátorság és a megfontoltság kéz a kézben járnak. Ha ismeretlen helyzetekbe veted bele magadat, akkor legfeljebb vakmerő lehetsz. Bátor pedig akkor vagy, ha ismered a kockázatokat és ennek ellenére is vállalod ezt a lépést.

Heti horoszkóp

Örülhetsz, mert számodra a múlt heti pezsgés folytatódik ennek a hétnek az elején. Élvezni fogod, mert ez téged nem fáraszt. Sőt. Inkább inspirál. Ha utazol, tárgyalsz, vizsgázol, a legjobb eredményre számíthatsz. Bolygód, a Merkúr szerdán a Szűzbe lépve lecsillapít. Ne bánd! Főleg akkor ne, ha olyan feladat vár rád, ami nagy koncentrációt igényel! Merkúrnak (ahogy neked is) két arca van. Most a higgadtabb arcát mutatja. Hétvégén elemedben leszel. A Mérleg Holdnak köszönhetően felszabadulsz…

Havi horoszkóp

Egyszerre lehetsz szép és okos. A környezetedben vannak olyanok, akiket jó lenne, ha nagy ívben elkerülnél, mert ők, ha nem is vesztedet akarják, de nem viselnek jó szándékkal irántad. Pénzügyeid cefetül alakulhatnak, ezért jól tennéd, ha a nagyobb vásárlásokat inkább elhalasztanád. A munkahelyeden is átláthatatlanná válhat a helyzet. Viszont barátnak, jó ismerősnek köszönhetően rendkívül előnyös helyzetbe kerülhetsz.

Ikrek jellemzése

Az Ikrek jegyet legtöbbször a felszínességgel azonosítják. Biztosan van közöttük ilyen is, olyan is. Egy azonban biztos: az Ikreket csak egy bizonyos szintig érdekli valami.
Tovább a teljes leíráshoz


Ikrek mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Ikrek további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek