Ikrek csillagjegy horoszkóp oldala

május 21. - június 21.

Napi horoszkóp - 2017. 03. 30.

A félig elmondott gondolatok veszélyesek. Ma a nagy rohanásban talán nincs időd arra, hogy befejezd a mondanivalódat, és talán nincs időd arra, hogy végigmond mindazt, amit szeretnél. Könnyen lehet, hogy ezeket a félbehagyott gondolatokat aztán mindenki félreérti. Épp ezért ma mondj végig minden gondolatkört, amibe belekezdesz.

Heti horoszkóp

Ne lepődj meg, ha a keddi Kos újhold új barátokkal és szövetségesekkel ajándékoz meg! De csak lassan a testtel! Idő kell ahhoz, hogy kiderüljön, ki az igaz barát. Szerda délutántól le fogsz lassulni a Bika Hold és a föld jegyekben járó bolygók szerint. Közben ez segít a jobb koncentrálásban, és anyagiassá is tesz. Nem baj, ha nem válsz fukarrá. Péntek este Merkúr, a te bolygód belép a Bikába, és még megfontoltabb stílust hoz. Hétvégén elemedben leszel az Ikrek Holdnak és a Mérleg Jupiternek köszönhetően.

Havi horoszkóp

A munkában, megélhetésben furcsa helyzet jöhet létre, amelynek hatására felmerülhet benned a gondolat: talán változtatni kellene. De az is lehet, hogy a feletteseddel nem alakul minden úgy, ahogy szeretnéd. És ennek elsősorban ő az oka, aki most kevésbé nyitott veled kapcsolatban. Ha szülő vagy, akkor csemetéd miatt olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor kénytelen leszel alkalmazkodni, vagy meg kell tenned azt is, amihez nem érzel kedvet.

Ikrek jellemzése

Az Ikrek jegyet legtöbbször a felszínességgel azonosítják. Biztosan van közöttük ilyen is, olyan is. Egy azonban biztos: az Ikreket csak egy bizonyos szintig érdekli valami.
Tovább a teljes leíráshoz


Ikrek mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Ikrek további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek