Halak csillagjegy horoszkóp oldala

február 19. - március 20.

Napi horoszkóp - 2017. 02. 23.

Ha visszagondolsz az elmúlt napokra, érezheted azt a nagyon gyengéd változást, ami az életedben zajlik. Érezheted azt, hogy ez a változás pillanatról pillanatra segít megújítani neked az életed alapjait. Fontos, hogy értsd: A nagy változás, amiben reménykedsz 2017-ben, az pont ebből a gyengéd, szelíd folyamatból bontakozik majd ki.

Heti horoszkóp

A hétfői nap a karriered szempontjából jó nap. Érdemes lenne ideidőzítened pályázatot, állásinterjút. Még a kedd is jó, de szerdától sokan lesznek ingerültek egy bolygóháromszög (Kos Mars, Uránusz – Mérleg Jupiter – Bak Hold, Plútó) hatására, ami nem kedvez a tárgyalásoknak. Aggódnod nem kell, mert péntekre elillan. Majd a hét és a hétvége legizgalmasabb híre számodra, hogy vasárnap hajnalban Merkúr belép a Halakba, és délután újhold lesz a Halakban, ami számodra az év legfontosabb újholdja…

Havi horoszkóp

Legnagyobb problémát a pénz léte és nem léte okozhatja ebben a hónapban. Egyik pillanatról a másikra alakulhat ki az anyagiak miatt őrjítő helyzet. Próbáld megőrizni a higgadtságodat, így elkerülheted az olyan helyzetet, amely nagyobb kiadással jár. Ha nincs munkát, most lépj a tettek mezejére, mert olyan lehetőséget csíphetsz meg, amelyről a környezetedben többen úgy gondolhatják: megfogtad az Isten lábát. Barát magatartása miatt csalódottnak érezheted magad.

Halak jellemzése

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. Az igaz, hogy több személyiség lakozik bennük, kiváló színészek, zenészek és művészek általában.
Tovább a teljes leíráshoz


Halak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Halak további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek