Halak csillagjegy horoszkóp oldala

február 19. - március 20.

Napi horoszkóp - 2017. 07. 23.

Attól félsz, hogy túl sok vagy, és próbálod visszafogni magadat, miközben észre sem veszed, hogy talán nem te vagy sok, hanem valaki más a kevés. Nem kell neked lejjebb vinned a lécet csak azért, hogy valaki át tudja ugrani. Elég, ha türelmesen megvárod azt, hogy megérkezzen a megfelelő ember, aki képes erre is.

Heti horoszkóp

Amíg a bolygók még a Rák jelében járnak, elemedben leszel. Töltődj fel! Csütörtöktől sorban lépnek át a bolygók az Oroszlánba: csütörtökön Mars, szombaton Nap, vasárnap Hold, ami neked a munkádba hoz nagy kihívást. Sokkal több feladatod lesz, ami a nagy hőségben plusz terhet jelent számodra. Ki kell bírnod, ha nem akarod elveszíteni a munkádat. Ezzel párhuzamosan az egészségedre is ügyelned kell. A tüzes bolygók tüzes jegybe lépve hőségriadót garantálnak. Kövess el mindent ennek kivédésére!

Havi horoszkóp

Pénzügyeid állhatnak a figyelmednek a fókuszában. A kiadások mellett bevételek is lesznek, amelyek jó hatást gyakorolhatnak a kedélyedre. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének, és a rokonaiddal is jó kapcsolatot ápolhatsz. A szerelmi viszonyokban szakításveszélyes helyzet jöhet létre. Ha szülő vagy, csemetéddel kiáshatjátok a csatabárdot. Engedj neki!

Halak jellemzése

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. Az igaz, hogy több személyiség lakozik bennük, kiváló színészek, zenészek és művészek általában.
Tovább a teljes leíráshoz


Halak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Halak további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek