Halak csillagjegy horoszkóp oldala

február 19. - március 20.

Napi horoszkóp - 2017. 04. 24.

A remény a legfontosabb, amelyet az embereknek adhatsz. Ma bárkivel is találkozol, idézd fel magadban, hogy ez a találkozás minden bizonnyal azért jött létre, hogy reményt adhass a másik félnek. Ma mindenki szívébe ültesd el a reményt, mert ez a legfontosabb gyógyító munka, amelyet elvégezhetsz. Ez azt is jelenti, hogy senki panaszkodását ne gerjeszd feleslegesen.

Heti horoszkóp

Kedvező híreket kapsz hétfőn és kedden a pénzügyeid szempontjából a tüzes jegyekben járó bolygók (Kos Hold, Merkúr, Uránusz, Nyilas Szaturnusz) szerint. A szerdai Bika újhold segít neked, ha utazol, tárgyalsz, tanulsz, vagy vizsgázol. Pénteken a Kosba lépő Vénusz, a Kis szerencse bolygója (bár nem lesz a helyzet magaslatán) apró szerencsét hoz anyagi téren. „Aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli.” mondás fog érvényesülni. A hosszú hétvégét vasárnaptól fogod élvezni a Rák Holdnak köszönhetően.

Havi horoszkóp

Figyelmednek középpontjába a pénz állhat. Olyan váratlan lehetőség is adódhat, amikor a könyvelésed bevétel oldala lendülhet nagyobb mozgásba. De az is lehet, hogy olyan váratlan esemény történhet, amely jó hatással lesz az anyagi helyzetedre. Ebben a hónapban több olyan esemény is történhet, amely miatt határtalanul boldognak érezheted magad. Még az is lehet, hogy a feletteseddel olyan dologról beszélhetsz, ami neked fontos.

Halak jellemzése

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. Az igaz, hogy több személyiség lakozik bennük, kiváló színészek, zenészek és művészek általában.
Tovább a teljes leíráshoz


Halak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Halak további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek