Halak csillagjegy horoszkóp oldala

február 19. - március 20.

Napi horoszkóp - 2017. 05. 28.

Tudnod kell nemet mondanod azokra a felkérésekre, amelyek nem neked valók. Tudnod kell nemet mondanod annak érdekében, hogy senki se csalódjon. ha olyasmit is elvállalnál, ami valójában nem neked való, akkor könnyen csalódás lehet a vége. Ráadásul ilyenkor a számodra legfontosabb személyben csalódsz: Önmagadban. Egy ilyen csalódás után pedig nehezebb lenne talpra állnod.

Heti horoszkóp

A hét legerősebb égi eseménye a csütörtöki Ikrek újhold, ami az otthonodba, a családodba, a magánéletedbe, vagy ingatlan ügyeidbe hozhat újdonságot. Ezek nem egyértelműen fognak lelkesíteni téged. „Kárpótolhat” a tény, hogy mind a 4 elemi energia megjelenik ezen a héten: kedden tűz, szerdán föld, pénteken levegő, vasárnap víz. Imádni fogod a hétvégét. A Rák Hold és a Halak Neptunusz hatására lubickolni fogsz stílusosan, mint „hal a vízben”. Május utolsó vasárnapja gyereknap. Legyél ismét gyerek!

Havi horoszkóp

Furcsa hónap következik, amikor a pénz játszhatja az életedben a főszerepet. A kiadások ellenére váratlanul adódhatnak nem mindennapinak nevezhető lehetőségek, amelyeket jó lenne, ha titokban tartanál. Így kerülheted el azt, hogy még egy jó barátból az irigység hatására ellenség váljon. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos bármilyen ügy bonyolításának. Felettesednek is most add elő az ötleteidet.

Halak jellemzése

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. Az igaz, hogy több személyiség lakozik bennük, kiváló színészek, zenészek és művészek általában.
Tovább a teljes leíráshoz


Halak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Halak további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek