Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp - 2017. 08. 23.

Szerdán valaki arra akar rávenni, hogy add fel az elveidet, vagy legalábbis egy számodra nagyon fontos elvedet engedd el. Nem kell feladnod az elveidet, de nem is érdemes belemenned egy az elvekről szóló vitába. Nem az a dolgod, hogy meggyőzz másokat az igazadról, elég, ha el tudják fogadni a döntéseidet.

Heti horoszkóp

A magánéletedre lesz kedvező hatással a hétfői újhold, ami valami újat hoz. Ez lehet új családtag, új bútor, új ötlet, új lehetőség, vagy bármi új. A lényeg, hogy élj vele! Szerdán a Nap belép a Szűzbe, ami neked egy nyugis hónap kezdetét jelzi. Innentől minden tervezhetőbb, kiszámíthatóbb és testhezállóbb lesz, te pedig hatékony és koncentrált. A hét másik nagy jelentőségű bolygó eseménye, hogy a te bolygód, Vénusz szombaton kora reggel belép az Oroszlánba, és feltüzel, fellelkesít téged.

Havi horoszkóp

Meg kell próbálnod az irigység, a féltékenység érzését száműzni a lelkedből, mert ezek akár meg is betegíthetnek. Ráadásul negatív bizonyítványt is kiállíthatsz magadról. A rokoni kapcsolatok fontosabbá válhatnak, mint bármikor. Ingatlannal kapcsolatos ügy intézésére is kiváló ez a mostani időszak. A szerelmi kapcsolatokra nincs jó hatással egy barát, vagy jó ismerős, aki olyan tanácsot adhat, amit nem szabad megfogadni.

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek