Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp - 2017. 06. 28.

Nem is gondoltad volna, hogy ilyen nehéz kérdezni. ma szeretnél megtudni valakitől valamit, és ezért kérdések hadát zúdítod rá. De valahogy csak nem hangzik el az az információ, amire úgy vársz. Lehet, hogy másként kellene kérdezned, vagy mást kellene kérdezned ahhoz, hogy megkapd azt a választ, amit keresel.

Heti horoszkóp

Úgy tűnik, hogy június utolsó napjai közül a csütörtök lesz neked a legszuperebb. Előtte, ha tanulsz, vizsgázol, felvételizel, vagy tárgyalsz, ne engedj bele túl sok érzelmet, mert a másik fél nem fogja értékelni! A víz elemi energia (Rák Mars és Merkúr, Halak Neptunusz) hajlamosít az érzelgősségre. Pénteken és vasárnap balesetveszélyes bolygószembenállások (Merkúr-Plútó, Mars-Plútó) lesznek az égen. Legyél nagyon óvatos! Ha utazol, akkor ne siess, és kikerülheted a megpróbáltatást…

Havi horoszkóp

Még az is lehet, hogy a sors olyan lehetőséget sodorhat az utadba, amely miatt a környezetedben néhány személy úgy vélekedhet: neked csak megszületni volt nehéz. Nagyon fontos, hogy te se beszélj az anyagi helyzetedről, és mások zsebébe se turkálj. Olyan találkozásban lehet részed, amely miatt másként láthatod a világot, és talán még a terveiden is változtathatsz. A nagyobb vásárlást érdemes lenne elhalasztani, mert minden esély meg lesz rá, hogy selejtet sózzanak rád.

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek