Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp - 2016. 05. 30.

Olyan gyorsra váltanak az események hétfőn, hogy alig győzöd kapkodni a fejedet: Mikor mi is történik valójában. Jó, ha elkezded megszokni a tempót, mert úgy tűnik, hogy nemcsak a napod lesz gyorsabb a szokásosnál, de az egész heted is ezt a ritmust követi majd. Már ma érdemes elkezdened azon gondolkodni, hogy a hétvégén hogyan oldod meg a rád váró feladatokat.

Heti horoszkóp

Május pompásan búcsúzik: számodra a kedd lesz a hét legjobb napja. Ekkor a Bika Merkúr és a Bak Plútó remek fényszöggel kapcsolódik össze. Ez neked kommunikációs sikert jelent. Vagyis ha bárkivel bármilyen megbeszélésed van, akkor azt tedd keddre! Június első napja energikusnak ígérkezik. De ezt a lendületet megtöri, sőt félbe töri egy bolygókereszt (Ikrek Nap, Vénusz – Szűz Jupiter - Nyilas Szaturnusz – Halak Neptunusz), ami csütörtöktől vasárnapig mérgezi a hangulatot, és sok nézeteltérést hoz.

Havi horoszkóp

Néhányan értetlenül állnak az elhangozó mondataid előtt, amelyek kemények, kíméletlenek, és talán még burkolt fenyegetést is tartalmaznak. Mindennek oka az a nagyfokú kisebbrendűségi érzés, vagy a félelem, amely a szívedben lakozik, és amely egy nagy döntés előtt a felszínre tör. Ezzel szinte önmagadat akadályozod meg, hogy tisztán, minden oldalról láss egy helyzetet. Ezért veszítheted el éppen azt, akire a legnagyobb szükséged lenne, aki a legjobban szeret.

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek