Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp

Szerdán megérthetsz néhány olyan összefüggést az éltedben, amelyek eddig nem voltak teljesen logikusak a számodra. Szerdán észreveheted, hogy a miértek és hogyanok logikus láncolatba rendeződnek az életedben. Ha megérted ezt a logikus láncolatot, az segíteni fog abban, hogy eldöntsd, mi a következő helyes lépésed. Ha megérted ezt a láncolatot, az azt jelenti, hogy megértetted az egész életedet is, és végre meg tudod oldani a feladataidat.

Heti horoszkóp

Legyél nagyon óvatos, mert hétfőn egy Nap–Plútó szembenállás balesetveszélyessé teheti a napodat. Még jó, hogy ez másnapra elmúlik. A hét közepén Merkúr, a szárnyas sarujú isten híreket hoz neked. Legyél nyitott, mert fontos információk jönnek hozzád! Merkúr utazásra is jó. Itt az ideje nyaralni menned. Ha most nem indulhatsz el, akkor kezdd el tervezgetni! Pénteken remek napod lesz. De szombaton egy Hold–Jupiter-fényszög azt javasolja, hogy kerüld a vitát, mert szakítás lehet a vége!

Havi horoszkóp

Úgy tűnik, hogy nem fogod megválogatni a szavaidat, és olyan dolgokat mondasz, vagy egyszerűen olyan arcokat vágsz – nemtetszésed jeléül -, amelyek miatt az ellenségeid számai szaporodnak. De pontosan tudod, hogy neked van igazad, és ezért nem fogod vissza magad, és egyáltalán nem érdekel, hogy ki, mi gondol. És a felettesed részéről támogatást kapsz, ami növeli az önbizalmad. Viszont a magánéletedben nincs minden rendben, olyan beszélgetésre kerülhet sor a partnereddel, amely megkérdőjelezheti a kapcsolatotoknak a jövőjét. Mielőtt azonban döntenél, jobb lenne, ha józanul gondolkodnál, és a szakítás helyett inkább alkut kötnétek egymással – különösen, ahol gyermek is van.

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai