Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp

A pihenést, a kikapcsolódást a relaxációt is meg kellene tanulnod. Lehet, hogy ez eleinte furcsán hangzik, de ha végiggondolod, rájössz, hogy ez igaz. Ha végiggondolod, rájössz, hogy valóban nincsenek bevált módszereid arra, hogy kipihend magadat. Sőt! Mintha hajlamos lennél arra is, hogy bűntudatot érezz akkor, ha pihensz. Mindenek most vége, itt az ideje elkezdened megtanulnod kikapcsolódni.
A hétvégi szerelmi horoszkóp holnap is érvényes lesz – olvasd el most!
A vasárnapi angyalkártya kedvező változásokhoz segít.
A mai kínai mantrát is érdemes elolvasnod.

Heti horoszkóp

Az év legfontosabb újholdjával indul a heted: hétfőn hajnalban a Nap és a Hold együttáll a Bikában. Gyújts halványzöld gyertyát, és kívánj bármit! Most elkezdődhet egy új fejezet az életedben. Ez a legnagyszerűbb esély, hogy megújulj kívül és belül. A hét további részében az Ikrek bolygók a pénzkereseti lehetőségek egész tárházát mutatják meg neked. Majd csütörtökön és pénteken legyél óvatos, mert egy bolygószembenállás balesetveszélyt jelent! Az hétvégéd családi körben lesz kellemes.

Havi horoszkóp

A hónapban központi témád lesz a pénz, amelyből nincs annyi, amennyi elég lenne. Így aztán talán még olyan dologba is belemehetsz, amelyről tudod, hogy nagy kockázatot vállalsz, és ha nem úgy jön be, ahogy kellene, vagy ahogyan vártad, akkor bizony könyvelésed kiadás oldala lendül igazán nagy mozgásba. Baráti kapcsolattól ne várj túlságosan sokat, mert régi ismerősöd nincs olyan helyzetben, hogy a segítségedre lehetne. A szerelmi kapcsolatokban is főszerephez jutnak az anyagiak, és ha van mit aprítani a tejbe, a viszonyod is harmonikusan, kiegyensúlyozottan fog majd működni.

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai