Bika csillagjegy horoszkóp oldala

Bika jellemzése

Bika

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz

Napi horoszkóp

Úgy tűnik, hogy kezdesz rácsavarodni egy témára. lehet, hogy észre sem vetted, de született egy új hobbid, és lassan ennek a hobbinak a szakbarbárjává válsz. Mintha csak erről lennél képes beszélni, és mintha csak ez érdekelne. Hogy nem tudod mi az? Sebaj: figyeld meg, ma mi körül járnak a gondolataid. Ha pedig ez sem hat, akkor ajánlok egy jobb módszert: kérdezz meg másokat, hogy miről beszélsz mindig mostanában.

Heti horoszkóp

A házasságodban, tartós kapcsolatodban a partnered idegesebb az átlagosnál, és ez a felfokozott idegállapot hatással van rád. Híres nyugalmadnak nyoma sincs. Pedig türelemre lenne szükséged ahhoz, hogy meg tudjátok oldani a problémát, illetve egy családtag elfogadja a tanácsaidat. Egy kollégád viselkedése az agyadra mehet, mielőtt megszólalsz, számolj el legalább tízig. A héten több lesz a bevételed, mint a kiadásod, ami a jókedved forrásául szolgál.

Havi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben légy tekintettel a partneredre. Vedd figyelembe, hogy mit szeretne, és alkalmazkodj hozzá. Így elkerülheted, hogy olyan helyzet alakuljon ki, amikor ő a menekülési útvonalat keresi. Illetve szívesen kötne ki valaki másnak a karjaiban. Anyagi ügyekben szerencsésnek tarthatod magad, mert olyan helyről is jön pénz, ahonnan nem számítottál rá. Kiváló ez a hónap a lakással kapcsolatos ügyek intézésére, esetleg felújításra. Ha most mész nyaralni, pompásan érezheted magad.


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai

Megosztás
 
Még több megosztás ▾
Szponzorált hirdetések