Bika csillagjegy horoszkóp oldala

Bika jellemzése

Bika

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz

Napi horoszkóp

Van egy részed, amely mélyen meg van győződve arról, hogy muszáj mindent nagyon tökéletesen elmagyaráznod a többieknek, és fontos, hogy minden egyes szavadon azt értsék, amire te gondolsz. Ez a részed egy kicsit talán feszült lesz a vasárnapi ebédtől, hiszen most nem mindenki ennyire megértő veled, és nem mindenki szán időt arra, hogy a szavaid mögötti mélyebb értelmet keresse. De hidd el: ez valójában nem is akkora probléma.
Tudd meg, mit üzennek az angyalok mára!
Az egész heti angyalhoroszkópot itt találod.
Még nem késő elolvasnod a hétvégi szerelmi horoszkópot!
Vasárnapi mantrád feldobja a hét utolsó napját.

Heti horoszkóp

Lesz két kiemelt nap ezen a héten: a kedd és a péntek. Ezeken a napokon lassú bolygók: Nap, Szaturnusz, Mars azt mutatják, hogy a párkapcsolatod vízválasztóhoz ért. Azonban most nem csak szerelmi téren jönnek változások, hanem mindenféle kapcsolatod is átalakulhat. A Skorpió bolygók „veszteséget” jelentenek: lehet, hogy valaki kilép az életedből. Megnyugodhatsz, mert az utolsó próbatevő nap a péntek. Utána, szombaton minőségi javulást hoz a szombaton a Nyilasba lépő Nap és az újhold…

Havi horoszkóp

Minden hangsúly a párkapcsolatodra terelődik. Amennyiben tartós kapcsolatban élsz, mindennek úgy kell történnie, ahogy a társad szeretné. Egy rokonod és a partnered között olyan feszült helyzet alakulhat ki, amikor kenyér törésre kerülhet sor, mert egyikőjük sem képes engedni. Ne bújj most a békebíró szerepébe, mert ezzel csak elmélyítheted a válságot, ráadásul megharagudhatnak rád. Pénzügyek terén szerencsésnek érezheted magad, főleg, hogy olyan helyről is a pénz, ahonnan erre nem számítottál. Egy barát kellemes meglepetést tartogat.


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai

Megosztás
 
Még több megosztás ▾