2017. 08. 18. Ilona

Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp - 2017. 08. 18.

Pontosan tudod, hogy mi az, amit még nem csináltál meg, és amit szerettél volna befejezni a héten. Jó hírem van: Ha most belehúzol, ha magasabb sebességfokozatra kapcsolsz, akkor még ma sikerül befejezned azt a feladatot is. Ez pedig segítene abban, hogy jókedvű és gondtalan lehess egész hétvégén.

Heti horoszkóp

Végre egy szuper hétfő szuper fényszöggel az égen. Ám keddtől jön a „feketeleves”: 2 nehéz bolygóállás nehezített terepet szimbolizál 2 területen: 1. pénz; 2. kommunikáció. Előbbi labilis ügy egy labilis bolygókereszt miatt. Nem szoktál könnyelműsködni, ha pénzről van szó. Most se tedd! Utóbbi bolygóháromszög a kommunikáció területére érzelmeket visz, ami garantálja a félreértést. Hétvégén nem lesz okod panaszra. Főleg vasárnap, a nemzeti ünnepen fogod jól érezni magad, mert ideálisan alakul minden.

Havi horoszkóp

Meg kell próbálnod az irigység, a féltékenység érzését száműzni a lelkedből, mert ezek akár meg is betegíthetnek. Ráadásul negatív bizonyítványt is kiállíthatsz magadról. A rokoni kapcsolatok fontosabbá válhatnak, mint bármikor. Ingatlannal kapcsolatos ügy intézésére is kiváló ez a mostani időszak. A szerelmi kapcsolatokra nincs jó hatással egy barát, vagy jó ismerős, aki olyan tanácsot adhat, amit nem szabad megfogadni.

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek