Bika csillagjegy horoszkóp oldala

Bika jellemzése

Bika

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz

Napi horoszkóp

A legtöbb dolog nagyon is egyszerű csütörtökön. Ma nagyon is egyszerű dolgod van akkor, amikor valamit el akarsz intézni. Egyszerűen csak ne bonyolítsd túl a dolgokat. Egyszerűen csak ne akarj mindent a legbonyolultabb módon, a legtöbb ember bevonásával, a leglátványosabban és a legtöbb idő alatt megoldani. Egyszerűen csak keresd a legegyszerűbb megoldást.
A csütörtöki angyalkártya segít közelebb kerülnöd az őrangyalodhoz.
A napi kínai mantrát itt találod.

Heti horoszkóp

Március utolsó napjait imádni fogod. Ugyanis hétfőn lesz egy Vénusz–Plútó-fényszög, ami rád nézve a legjobb konstelláció. Majd kedden a Mars belép a Bikába. Ettől energikus és optimista leszel. És Mars erejét magadénak tudhatod május 12-ig. Húsvét előtt sok munkád lesz. Szerdán és csütörtökön a Szűz jelében járó Hold segít neked, hogy összeszedett maradj. A szombati telihold nem érint téged közvetlenül. De a környezetedre rossz hatással lehet. Okosan el kell terelned a figyelmüket…

Havi horoszkóp

Titkos ellenségeid szám most annyi lehet, mint égen a csillag. Éppen ezért jól meg kell gondolnod, hogy kivel miről, vagy kiről beszélgetsz, mert sajnos kiforgathatják a szavaidat, és nem csak kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, hanem olyasmit is elveszíthetsz, ami fontos neked. Az egészségedre is jobban kellene ügyelned. Betegség legapróbb tüneteit is vedd komolyan, és fordulj vele nyomban orvoshoz. A pénz és a barátság kiolthatják egymást, ezért ha a kettő nem keveredik, akkor nem érhet csalódás, kiábrándulás. Kiváló az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésére, családdal is foglalkozz többet.


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai

Megosztás
 
Még több megosztás ▾