Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp - 2016. 04. 29.

Most mindent újrakezdhetsz, és mindent máshogyan csinálhatsz, mint ahogyan eddig csináltad. Olyan sok erőhöz jutsz hirtelen, amivel muszáj élned, amivel mindenképp dolgoznod kell. Pénteken vegyél egy nagy levegőt, és vesd bele magadat a dolgok elintézésébe. Az lenne a legjobb, ha a délutánt pedig azzal töltenéd., hogy olyasmiket csinálsz, amikre egész héten vágytál, mégis megtagadtad magadtól ezeket.

Heti horoszkóp

Sajnos hétfőn lesz egy feszült bolygóállás, ami kiboríthat téged. Tudd, hogy ez másnapra eltűnik! Sőt tüzes jegyekben járó bolygók (Hold, Uránusz, Vénusz) visszaadják az életkedvedet. Szerdától elemedben leszel. A Bak Hold és a többi föld jegyben járó bolygó kisimítja a felborzolt idegeidet. Csütörtökön este a Bikában járó Merkúr hátrálni kezd. Innentől többet fogsz a múltról beszélni. A hétvégédet bearanyozza a Bikába lépő Vénusz, ami duplán kedvező: a te bolygód, és a kis szerencse bolygója is.

Havi horoszkóp

Anyagilag fantasztikus időszakot élhetsz, amikor bármihez kezdhetsz, az a bankszámládon növeli az összeget. A környezetedben többen úgy vélekedhetnek, hogy neked csak megszületni volt nehéz. Tény és való, hogy az életnek több területén érhetsz el kiváló eredményeket. A szerelemi életed alakulása nagymértékben függ a kedvesedtől. Pontosabban attól, hogy mennyire lesz nyitott, elfogadó. Illetve a családjában nehéz helyzet alakulhat ki, ezért megtörténhet, hogy nem tud úgy és annyit foglalkozni veled, mint amennyit szeretnél. Az egészségedre jobban ügyelj, orvosi vizsgálatra most keríts sort.

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek