Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp - 2017. 07. 21.

A világod varázslatos hely, és tele van csodával. Persze lehet, hogy már nem hiszel a csodákban. Lehet, hogy már kikoptak belőled a csodák, és lehet, hogy úgy érzed, te már nem is érdemled meg a varázslatot. Tudnod kell, hogy minden ember megérdemli a varázslatot. Tudnod kell, hogy jogod van a csodákhoz.

Heti horoszkóp

Az Oroszlán jelébe lépő bolygók (20-án Mars, 22-én Nap, 23-án Hold) és a vasárnapi újhold mind a családi életedet, mind az ingatlan ügyeidet felélénkíti. Akkora jövés-menés lesz, ami olykor idegesíthet. Kedden meríthetsz erőt. Ekkor szuper fényszöget kap a Bika Hold, így te is. A béke kitölti a testedet és a lelkedet. Vidd magaddal ezt az érzést, és ki fogsz bírni mindent! A vasárnapi Oroszlán újhold válasz a bosszúságaidra: új megvilágításba kerül mindaz, ami eddig fejtörést okozott neked…

Havi horoszkóp

Balesetveszélyesebb ez a hónap, amikor egy rossz mozdulat, és máris valamelyik végtagod akár gipszbe is kerülhet. A baráti kapcsolatokban olyan helyzet jöhet létre, amely miatt teljesen ledöbbenhetsz, és ami véget is vethet a viszonynak. Ha pénzről van szó, akkor váratlan bevétel mellett nem várt kiadásra is sor kerülhet. Ha állást szeretnél változtatni, akkor itt az idő: lépj a tettek mezejére!

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek