Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp - 2017. 06. 24.

Talán olyan régi barátokkal találkozol szombaton, akikkel már régóta nem láttátok egymást, és akikkel már régóta szerettél volna újra beszélni. Arra biztatlak, hogy használd ki ezt a lehetőséget, és kérdezz meg tőlük mindent. Lehet, hogy most megint nem találkozhattok egy darabig. Szánj a barátaidra annyi időt, amennyit csak tudsz.

Heti horoszkóp

A hét elején nem lesznek nehéz fényszögek az égen. Szerdán szinte egyszerre lép a Rákba a Nap és a Merkúr. Ez neked tanulásra, vizsgázásra és utazásra is kiváló. Persze nem csak ezen a napon, hanem innentől kezdve egészen július 21-ig. Szóval kapkodnod nem kell. A hét közepe alkalmas tárgyalásra, megbeszélésre az Ikrek Holdnak köszönhetően. Időzíts ide minden fontos témát! A hétvégédet a Szent Iván napi újhold újdonságokkal színesíti meg. Persze csak abban az esetben, ha nyitott vagy az újra…

Havi horoszkóp

Még az is lehet, hogy a sors olyan lehetőséget sodorhat az utadba, amely miatt a környezetedben néhány személy úgy vélekedhet: neked csak megszületni volt nehéz. Nagyon fontos, hogy te se beszélj az anyagi helyzetedről, és mások zsebébe se turkálj. Olyan találkozásban lehet részed, amely miatt másként láthatod a világot, és talán még a terveiden is változtathatsz. A nagyobb vásárlást érdemes lenne elhalasztani, mert minden esély meg lesz rá, hogy selejtet sózzanak rád.

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek