Bika csillagjegy horoszkóp oldala

Bika jellemzése

Bika

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz

Napi horoszkóp

A hét utolsó napja a búcsúzás, az elengedés és a továbblépés jegyében telik a Bikák számára. Ma a lehető legkevesebb fájdalommal engedhetsz el valamit, amihez eddig annak ellenére ragaszkodtál, hogy te is érezted: nincs már közös dolgotok. Hidd el, minden elengedés abban segít, hogy új és jobb dolgok érkezhessenek meg az életedbe. Ennek a folyamatnak lesz a része a mai nap és a mai napi energiák is.
Tudd meg, mit üzennek az angyalok mára!
Az egész heti angyalhoroszkópot itt találod.
Még nem késő elolvasnod a hétvégi szerelmi horoszkópot!
Vasárnapi mantrád feldobja a hét utolsó napját.

Heti horoszkóp

Már hétfőtől érezni fogod, hogy valami véget ér, lezárul. Csütörtökön a Nap átlép a Skorpióba, és ezzel hivatalosan is elkezdődik az ősz. Addig a munkádra kell koncentrálnod. Vigyázz, hogy ne hibázz! Csütörtökön éjjel különleges újhold lesz. A Nap, Hold és a Vénusz együtt fog állni. Ez számodra új élményeket, sőt akár új partnert is hozhat. Ha van párod, akkor semmiképp se tedd féltékennyé! A szerelmet vele is megélheted. Szombaton Nap–Vénusz és Hold–Szaturnusz együttállás ennek kedvez.

Havi horoszkóp

Még az is megtörténhet, hogy a munkahelyeden jössz össze valakivel. Sőt, az is lehetséges, hogy az illetőt már régebb óta ismered, de csak most veszed észre, hogy a barátságnál, vagy a munkatársi kapcsolatnál többet érzel iránta. Jó lenne, ha a magánéletedbe nem avatnád be a kollégáidat, vagy ha tanulmányokat folytatsz, akkor az iskolás társaidat. Amennyiben házasságban, tartós kapcsolatban élsz, egy régi probléma alakulhat ki, amely szakításhoz vezethet.


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai

Megosztás
 
Még több megosztás ▾