Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp - 2017. 04. 24.

Nagy terveid vannak hétfőre és emiatt könnyen érezheted úgy, hogy megoldhatatlan feladatok tornyosulnak feléd. Érdemes elképzelned magadban azt hogy már megoldottad magadban ezeket a feladatokat. Érdemes elképzelned, ahogy az akadályokról kiderül, hogy kézben tartod őket, és hogy könnyedén le is győzöd őket. Ez segít abban, hogy megnyugodj, és hatékonyabb legyél.

Heti horoszkóp

Túlzás nélkül állítható, hogy a hét, a hónap, sőt az év legnagyobb horderejű újholdja lesz a te szempontodból a szerdai: a Nap és a Hold együttáll a Bika jelében, ami neked külső-belső megújulás esélyét jelenti. Állj meg egy pillanatra, gyújts halványzöld gyertyát, és kívánj! Amit most kívánsz, az elkezd növekedni, manifesztálódni. A csütörtök is remek napnak ígérkezik egy remek Hold - Plútó fényszög miatt. Pénteken a Hold az Ikrekbe, a Vénusz a Kosba lép. Ettől lesz mozgalmas a hosszú hétvégéd…

Havi horoszkóp

Óriási erővel és energiával rendelkezel, így aztán nincs előtted lehetetlen. Még olyan dolgokat is meg tudsz oldani, amelyekről esetleg korábban úgy vélekedhettél: elképzelhetetlen. Egy baráti kapcsolat csak akkor működhet, ha képes vagy az alkalmazkodásra, ha olyasmit is megteszel ezért a viszonyért, amely kissé nehezedre eshet. Az egészségedre jobban kellene ügyelned, mert egy korábbi probléma most könnyen kiújulhat.

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek