Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp - 2015. 11. 30.

Arra kell rájönnöd hétfőn, hogy egyre több munkahelyi barátod van. Bizony, a recepciós lány, a biztonsági őr, a büfés néni... Csupa olyan munkahelyi barátságod kezd el kialakulni, amelyek miatt egyre komfortosabban érzed magad bent. Ma érdemes tudatosan megfigyelned, hogy kikkel vagy jobb viszonyban, mint mások. Ezek a jó viszonyok nemsokára jól fognak jönni.

Heti horoszkóp

Szíved szerint otthon maradnál hét elején: egy bolygóháromszög családi ügyeket tesz a fókuszodba. Majd szerdától leszel elemedben a Szűz Hold hatására. Ekkor visszatér a munkakedved. Csütörtökön egy Szűz Hold – Bak Plútó fényszög további sikereket, elismerést hoz neked. Ez megerősít abban, hogy jól dolgozol, és számít a munkád. A hasznosság tudata új lendületet ad. Hétvégén a Mérleg Hold miatt tanácsos szabadtéri programot keresned. Ország szerte szebbnél szebb vásárok várnak téged.

Havi horoszkóp

Olyan események történhetnek, amelyek miatt hullámzóvá válhat a kedélyállapotod. Megtörténhet, hogy rokon vagy közeli ismerős miatt kerülhetsz nehéznek nevezhető helyzetbe, amikor szükség lesz a hires higgadtságodra, nyugalmadra, így tudod megfelelően kezelni a létrejött szituációt. Külföldi utazást, ha egy mód van rá, el kellene halasztani. Ha ez nem lehetséges, akkor széles körű, mindenre kiterjedő biztosítást kellene kötnöd. A házasságokban, régi együttélésekben nyugalom és békre várható.

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek