Bika csillagjegy horoszkóp oldala

Bika jellemzése

Bika

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz

Napi horoszkóp

Itt az ideje elengedned mindazt, ami visszatart a boldogságtól. A vasárnap megfelelő nap arra, hogy elhatározd: holnaptól (vagy inkább mától) máshogy fogsz gondolkodni. És hogy miért kellene változtatnod a gondolkodásmódodon? Nos nagyon egyszerű: A jelenlegi gondolkodásmódod már elavulttá vált, ideje pozitívabbra cserélned.
Tudd meg, mit üzennek az angyalok mára neked!
Az egész heti angyalhoroszkópot itt találod.
Még nem késő elolvasnod a hétvégi szerelmi horoszkópot!

Heti horoszkóp

A hét elején lesz egy kellemetlen bolygó háromszög az égen, ami most az egészségedet veszélyezteti. Igaz, hogy ebben benne lesz Plútó, ami a regeneráció bolygója. De nem tanácsos tesztelned őt. Szerdán a Bakba belépő Merkúr jó hatással lesz rád. Ha tárgyalsz, akkor sikerre számíthatsz. Ennek csupán annyi az előfeltétele, hogy maradj tárgyszerű és konkrét! Az utolsó adventi hétvégén célegyenesbe fordul a karácsonyi készülődés. Szombaton lesznek feszült konstellációk, de a vasárnap kellemes lesz.

Havi horoszkóp

Az egyéjszakás, illetve alkalmi kapcsolatok ideje érkezik most el. Lényeges, ha egy ilyen kapcsolatba belemész, akkor ne várj többet, ne reménykedj, hogy ebből tartós viszony lehet. Így elkerülheted a csalódást, illetve, hogy bolondot csinálj magadból. A meglévő kapcsolatokban felütheti fejét a féltékenység. Ennek az oka, hogy a partnered úgy kommunikál, hogy ez benned bizonytalanságot ébreszt. Higgadtságra van szükség, ez a tisztánlátás záloga. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor ne a szerencsében bízz, hanem tanulj.


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai

Megosztás
 
Még több megosztás ▾