Bika csillagjegy horoszkóp oldala

Bika jellemzése

Bika

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz

Napi horoszkóp

Ma hajlamos vagy elveszni annak a kutatásában, hogy mások mit miért és hogyan csinálnak. Természetesen megteheted, hogy ezzel foglalkozol. De hidd el, jobban jársz, ha elfelejted mások vizslatását. Ha folyton másokhoz méred magadat, akkor mindig vesztesnek érzed majd magad. Mert mindig jön valaki, aki szebb, aki jobb, aki ügyesebb. Ha azonban önmagadat teszed meg saját mércéddé, akkor megtapasztalhatod a fejlődést.

Heti horoszkóp

Ez lesz az év legjobb hete a számodra. Csupa kedvező folyamat zajlik az égen: hétfőn a Nap belép a Bikába, kedden, szerdán és csütörtökön a Bika Merkúr-Mars szuper fényszöget kap a Bak Plútótól. Ezektől joggal leszel feldobódva. A születésnapod közeledtével leltárt készíthetsz. A héten egyetlen dolog bosszanthat: a családod. Elnézőnek kell lenned velük. A hétvégét töltsd velük! Szombaton és vasárnap kedvezőbb bolygóállások miatt könnyebb lesz elviselni őket. Sőt élvezni fogod…

Havi horoszkóp

Még az is megtörténhet, hogy állást fogsz változtatni. Ha nem, akkor pedig torkig lehetsz a munkahelyeden kialakult helyzettel, és bizony többször megfordulhat a fejedben, hogy a távozás hímes mezejére kellene lépned. Mielőtt ezt megtennéd, érdemes lenne mérlegelni, és egy barát véleményét kikérni, aki tisztábban látja a te helyzetedet. A házasságokban, együttélésekben a partnered elvárja, hogy sokkal jobban figyelj rá, mint bármikor, mert nagy szüksége van most rád.


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai

Megosztás
 
Még több megosztás ▾