Bika csillagjegy horoszkóp oldala

Bika jellemzése

Bika

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz

Napi horoszkóp

A néma csendet viseled el a legnehezebbe csütörtökön. Amilyen a formád, természetesen ma hallgatnak nagyokat melletted az emberek. Lesz, aki nem tud mit mondani, de olyan is, akinek nincs mondanivalója a számodra. Ha ma tárgyalsz valakivel, azzal érheted el a legnagyobb sikereket, ha tovább bírod a csöndet, mint ő. Ehhez nagy önuralomra és magabiztosságra lesz szükséged.

Heti horoszkóp

A Vénusz bolygó két helyen adja a legtöbbet: a Bikában és a Mérlegben. Mivel ez a te uralkodó bolygód, közvetlen hatással van rád, hogy ő hogyan érzi magát. Ezért is jó hír, hogy hétfőn este belép a Mérlegbe. Ott van a legjobb hatással rád, és megszépíti az őszt. A hét második felében a Bak Hold miatt elemedben érezheted magad. Ettől lesz kellő türelmed, így jól haladhatsz a munkádba. Ezt értékelni fogja a felettesed. Hétvégén pihenj, ha nem akarsz lebetegedni! A kettő közül választhatsz!

Havi horoszkóp

Még az is megtörténhet, hogy a munkahelyeden jössz össze valakivel. Sőt, az is lehetséges, hogy az illetőt már régebb óta ismered, de csak most veszed észre, hogy a barátságnál, vagy a munkatársi kapcsolatnál többet érzel iránta. Jó lenne, ha a magánéletedbe nem avatnád be a kollégáidat, vagy ha tanulmányokat folytatsz, akkor az iskolás társaidat. Amennyiben házasságban, tartós kapcsolatban élsz, egy régi probléma alakulhat ki, amely szakításhoz vezethet.


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai

Megosztás
 
Még több megosztás ▾