Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp - 2016. 07. 31.

Vasárnap arra van szükséged, hogy a lehető legfinomabb vasárnapi ebédet ehesd. Igen, azt, amit az édesanyád, vagy a nagymamád főz. Itt az ideje egy családi látogatásnak vasárnap. Ha pedig ez nem lehetséges valamiért, akkor az is jó, ha előveszed a családi recepteket, és ha elkészíted azokat az ételeket, amelyeket ők is szoktak vasárnaponta.

Heti horoszkóp

Hét elején az energikus, tüzes bolygóállások ellenére te szíved szerint lustálkodnál, és nem dolgoznál. Csak szerdától térsz magadhoz. Szerencsére szerdán este és csütörtökön reggel a Bika Hold a legszuperebb fényszöget kapja előbb a Plútótól, majd a Jupitertől. Ezek hatására fel leszel dobva, de csütörtökön délután jön a „fekete leves”: 2 feszült fényszög is lesz, ami kibillenthet az egyensúlyodból. Hétvégén a legjobb hír számodra, hogy Merkúr belép a Szűzbe, és ez rád harmonizáló hatással lesz…

Havi horoszkóp

Kommunikációs problémák alakulhatnak ki, amikor nagyon oda kell figyelned arra, mit mondasz, mert így elejét veheted az ennek nyomán kialakuló problémákat. Kedvez az idő minden családdal kapcsolatos ügynek, ha a rokonaiddal töltesz el több időt, akkor az energiaraktáraidat feltöltheted. Pompás ez a hónap ingatlan felújításának, építkezésnek. A párkapcsolatokra is kiegyensúlyozottság lehet a jellemző. A partnered sokat tehet azért, hogy minden jó legyen, és te könnyebbnek érezd az életet.

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek