Bika csillagjegy horoszkóp oldala

Bika jellemzése

Bika

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz

Napi horoszkóp

Igenis neked van a legnagyobb felelősséged abban, hogy milyen lesz a mai napod. Ma mindenkitől szeretetre és gyengédségre vágysz. Arra azonban nincs garancia, hogy ezt meg is tudod kapni azoktól, akik máskor is durvák vagy követelőzőek veled. Az lenne a legjobb, ha lemondanád az összes olyan emberrel való találkozódat, akik máskor sem képesek tiszteletben tartani az érzéseidet.
Nézd meg a vasárnapi angyalkártyát!
Még nem késő elolvasnod a hétvégi horoszkópot.
A vasárnapi mantra segít pozitívan gondolkodnod.

Heti horoszkóp

Akár tetszik, akár nem ez a hét elhozza azokat a változásokat a munkahelyedre, amiket egy ideje sejtesz. Kedden a Vízöntő újhold azt mutatja, hogy új szelek kezdenek fújni. Mivel te a lassabb dolgokat szereted, ez a változás elsőre nem fog tetszeni. De hamar rájössz, hogy elkerülhetetlen. A hét második felében a Halak Hold és Mars együttállás szerint egy kolléga több idődet veszi el, mint az kedvező lenne. Nemet kell mondanod, nehogy a munka kárára menjen. A hétvégéd misztikus élményeket tartogat…

Havi horoszkóp

A munkában, a megélhetésben sok minden alakul úgy, ahogy szeretnéd. Ha nincs állásod, akkor most olyan helyet találhatsz, ahol nemcsak jól kereshetsz, hanem akár a főnököd kedvence lehetsz. Sőt, az is megtörténhet, hogy a főnöködre most nagy hatást gyakorolhatsz, ami miatt kivívhatod egyes kollégák irigy viselkedését. Kevesebb a szerencséd viszont, ha barátokról van szó, illetve kellemetlenül érezheted magad egy közösségben, amelynek már jó ideje tagja vagy. A meditáció most sokat segíthet, hatására nyugodt és kiegyensúlyozott lehetsz.


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai

Megosztás
 
Még több megosztás ▾