Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp

Az új szokásokra, az új körülményekre gyakran tekintesz úgy, mint életed megrontóira. Pedig ezek az új szokások számtalan lehetőséget hordoznak a számodra. Ezek az új szokások számtalan problémádra kínálnak megoldást, de ahhoz, hogy ezt észrevedd azzal kell kezdened, hogy magadhoz öleled őket. Amíg ellenállásban vagy az új körülményekkel kapcsolatban addig nem tudod észrevenni, hogy milyen sok lehetőséget hordoznak.
A hétfői angyalkártya segít, hogy boldogabb legyél.
Heti angyalvideó: Szerelmes napok várnak rád.
A mai kínai mantrát itt találod.

Heti horoszkóp

Észnél kell lenned, mert augusztus első hetének három kritikus napja lesz a számodra: hétfő, szerda és csütörtök. Amikor fix/szilárd jegyekben álló bolygók azt jelzik, hogy konfliktusforrás lesz abból, ha bármibe belefeszülsz, ill. belemerevedsz. Szó sincs arról, hogy fel kéne adnod az elveidet. Csupán hagyd, hogy a másik is érvényesüljön! Ezzel párhuzamosan az Oroszlánban felvonuló bolygók a családod és a magánéleted fontosságát hangsúlyozzák. Hétvégén az Ikrek Hold azt pártolja, hogy mozdulj ki!

Havi horoszkóp

Úgy tűnik, hogy nem fogod megválogatni a szavaidat, és olyan dolgokat mondasz, vagy egyszerűen olyan arcokat vágsz – nemtetszésed jeléül -, amelyek miatt az ellenségeid számai szaporodnak. De pontosan tudod, hogy neked van igazad, és ezért nem fogod vissza magad, és egyáltalán nem érdekel, hogy ki, mi gondol. És a felettesed részéről támogatást kapsz, ami növeli az önbizalmad. Viszont a magánéletedben nincs minden rendben, olyan beszélgetésre kerülhet sor a partnereddel, amely megkérdőjelezheti a kapcsolatotoknak a jövőjét. Mielőtt azonban döntenél, jobb lenne, ha józanul gondolkodnál, és a szakítás helyett inkább alkut kötnétek egymással – különösen, ahol gyermek is van.

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai