Bika csillagjegy horoszkóp oldala

Bika jellemzése

Bika

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz

Napi horoszkóp

Ne dönts elhamarkodottan pénteken. Lehet, hogy túl gyors vagy, és lehet, hogy túl gyorsan reagálsz valamire, anélkül, hogy igazán gondolkodnál. Ezzel pedig azt kockáztatod, hogy elhamarkodott döntést hozol. Ne felejtsd el: Mindig kérhetsz türelmet, és mindig kérhetsz gondolkodási időt. Tulajdonképpen ma pont te vagy az, akinek gondolkodási időt kellene hagynod önmagadnak.

Heti horoszkóp

Március első hete családi ügyekkel indul. A Jupiter fényszögei azt jelzik, hogy ingatlan ügyeid átbillenhetnek a holtponton. Ezek nem látványosak, de te értékeled a hétköznapok apró örömeit is. Szerdától a Szűz Hold hatására elemedben leszel: tervszerűen és hatékonyan haladsz a munkában. A csütörtöki telihold kisebb akadályt gördíthet az utadba. Még jó, hogy ez csak egy fél nap. A péntek megint simán megy. Hétvégén muszáj pihenned, ha nem akarsz ágynak esni. Szóval nem luxus a pihenés.

Havi horoszkóp

Titkos ellenségeid szám most annyi lehet, mint égen a csillag. Éppen ezért jól meg kell gondolnod, hogy kivel miről, vagy kiről beszélgetsz, mert sajnos kiforgathatják a szavaidat, és nem csak kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, hanem olyasmit is elveszíthetsz, ami fontos neked. Az egészségedre is jobban kellene ügyelned. Betegség legapróbb tüneteit is vedd komolyan, és fordulj vele nyomban orvoshoz. A pénz és a barátság kiolthatják egymást, ezért ha a kettő nem keveredik, akkor nem érhet csalódás, kiábrándulás. Kiváló az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésére, családdal is foglalkozz többet.


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai

Megosztás
 
Még több megosztás ▾