2016. 12. 08. Mária

Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp - 2016. 12. 08.

A legszívesebben mindig ugyanazt csinálnád, és ugyanazt ismételgetnéd állandóan. De csütörtökön valami kimozdít a kényelmes egyhangúságodból. Ma érdemes lehetőséget adnod az eseményeknek, hogy megváltozzanak, hogy mások legyenek, mint ahogyan azt megszoktad. Ha ma változtatnod kell a megszokott napi rutinodon, akkor változtass bátran.

Heti horoszkóp

A Vízöntő bolygók szerint hétfőtől szerdáig a munkádra kell koncentrálnod. A rugalmasság és az ötletesség elengedhetetlen, ha jó pontot szeretnél a főnöködnél. Ebben olyan „szövetségeseid” lesznek, mint a Mars és a Vénusz. A hét második felében a Hold - Merkúr – Jupiter háromszög arra int, hogy kerüld a munkahelyi pletykákat! Ha véletlenül titok jut a füledbe, akkor azt tartsd meg! A hétvégéd szombat déltől nyugodtnak látszik a Bika Hold tükrében, de falánkká válhatsz. Szóval tartsd meg a mértéket!

Havi horoszkóp

Kötheted az ebet a karóhoz. Vagyis kitartasz az mellett, amit szeretnél elérni. Ráadásul most olyan emberek szövetségére is számíthatsz, akiknek talán korábban más volt a véleményük egy bizonyos dologról. Mindez magabiztosabbá és következetesebbé tehet, hatására jól érezheted magad a bőrödben. A pénz most inkább megy, mint jön. Egyéjszakás szerelmi kaland fantasztikus lesz. Felbukkanhat az exed is…

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek