Bika csillagjegy horoszkóp oldala

Bika jellemzése

Bika

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz

Napi horoszkóp

A szerdai feladatod igen egyszerűen hangzik: az önbüntetést cseréld önjutalmazásra. Itt az ideje annak, hogy elismerd önmagad felé az eredményeidet, és hogy elismerd mindazokat a sikereket, amelyeket már elértél. Miért is kellene folyamatosan büntetned magadat? Lehet, hogy nem minden sikerült úgy, ahogyna eltervezted, mégis jóval sikeresebb vagy, mint ahogyan azt hajlandó vagy elismerni magadnak. Ma ezt az elismerést kellene megadnod önmagadnak.
Mit üzennek neked az angyalok szerdán?
Indulj a boldogság felé, segít a heti asztrovideó.
Szerdai mantrád segít neked.
Az angyalok segítenek megszervezni a nyaralást, és védenek a vakáció alatt is.

Heti horoszkóp

Vannak olyan emberek, akikkel nem szabad foglalkozni. Mondhatnak bármit, engedje el a füle mellett, mert így elkerülheti, hogy belebonyolódjon egy olyan ügybe, amiből nem kerülhet ki nyertesen. Romantikus érzések keríthetik hatalmukba, aminek a hatására egy szívéhez közelálló személyt képes lesz a tenyerén hordozni. A munkahelyén új szabályokhoz kell igazodni, a saját érdekében ne tegyen ezekre megjegyzéseket.

Havi horoszkóp

Váratlanul olyan helyzet alakulhat ki, amely ha nem is nullázza le a bankszámládat, de jelentősebb összegtől szabadít meg. De elkeseredésre nincs okod, mert később a sors olyan helyzetet teremt, amikor nemcsak a mostani kiadást pótolhatod, hanem többletre tehetsz szert, amelyből tartalékot képezhetsz. Kollégával szemben viselkedj elnézően, még akkor is, ha agresszíven viselkedik. Viselkedésének a magyarázata a magánéletének a válsága. Ha kedves vagy vele, ellenség helyett hűséges barátra lelhetsz benne. A házasságokra, régi együttélésekre a harmónia lehet a jellemző, míg a szerelmi viszonyokat egy harmadik személy ingathatja meg.


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai

Megosztás
 
Még több megosztás ▾
Szponzorált hirdetések