Bika csillagjegy horoszkóp oldala

Bika jellemzése

Bika

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz

Napi horoszkóp

Vége megtanultál valamit magadról, és végre nem lepnek meg a reakcióid!  A péntek az önismeret napja, az a nap, amikor felismered az összefüggéseket a tetteid, és a valódi belső szándékaid között. Ez pedig egy olyan többlettudással lát el, amely végre magyarázatot jelent néhány furcsaságra. Vagy legalábbis olyasmikre, amiket eddig furcsaságnak láttál.
A mai angyalkártya csodákkal teli napot ígér.
A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod, hogy milyen lesz a hétvégéd.
Pénteki mantrád segít, hogy jobb kedved legyen.
Nézd meg az angyalhoroszkópodat!

Heti horoszkóp

Azzal kezdődik a heted, hogy pár ember lelkét kell ápolnod. A víz jegyekben járó bolygók mindenkit érzelgősebbé tesznek. Kedden a Mars-Hold együttállás energikussá és türelmetlenné tehet téged. A szerdai égi feszültségből kimaradsz, de kicsit fáradékonynak érezheted magad. A hét közepétől remek passzban leszel. Hihetetlen teljesítményt nyújtasz a munkádban. Ez jót fog tenni a karrierednek, és a főnököd nagyra fog értékelni. A szombati halottak napját hited és kedved szerint köszöntsd!

Havi horoszkóp

Még az is megtörténhet, hogy a munkahelyeden jössz össze valakivel. Sőt, az is lehetséges, hogy az illetőt már régebb óta ismered, de csak most veszed észre, hogy a barátságnál, vagy a munkatársi kapcsolatnál többet érzel iránta. Jó lenne, ha a magánéletedbe nem avatnád be a kollégáidat, vagy ha tanulmányokat folytatsz, akkor az iskolás társaidat. Amennyiben házasságban, tartós kapcsolatban élsz, egy régi probléma alakulhat ki, amely szakításhoz vezethet.


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai

Megosztás
 
Még több megosztás ▾