Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp - 2016. 09. 24.

Szombaton irány a természet! Fedezd fel a kora ősz szépségét a színeket, a fényeket! Figyeld meg a természet változásait, és figyeld meg, hogy milyen hatalmas bőség van ilyenkor is a természetben. Ma érdemes lenne több gyümölcsöt fogyasztanod, hogy így is kapcsolódhass az őszi hangulathoz. De az őszi hangulatodat fokozhatja az is, ha előveszed az anyukád almás pite receptjét és elkészíted a családnak.

Heti horoszkóp

Kedden, szerdán és pénteken föld jegyben járó bolygók (Bika Hold – Szűz Merkúr, Nap – Bak Plútó) szuper fényszögei szuper hatással lesznek rád és mindenre, ami aktuális most. Egy szabályos háromszög fog kirajzolódni az égen, ami az asztrológiában a legjobb kapcsolódás. Közben a Szűz jelében járó Merkúr csütörtökön elindul előre, amitől te is elindulsz előre. Pénteken Vénusz, a szerelem bolygója szerelmet ígér 1 hónapon belül. Szombaton vigyázz, mert balesetveszélyt jelez egy bolygószembenállás!

Havi horoszkóp

A siker azon múlik, hogy mennyire tudsz alkalmazkodni. Mennyire vagy nyitott az új, vagy szokatlan dolgokra. Amennyiben szülő vagy, akkor csemetéd miatt extra kiadásokra kerülhet sor, amely miatt azért nem érdemes idegeskedni, mert úgy sem tehetsz ellene semmit sem. A munkában sikert sikerre halmozhatsz, kollégával egy húron pendülhetsz. A szerelmi viszonyokban ha az ő szemével látod a világot, akkor nem lesz gond.

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek