Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp - 2016. 06. 26.

Van még némi nehézséged azzal, hogy hogyan tedd az életmódod részévé azokat a változásokat, és azokat az új dolgokat, amelyek csak most jelentek meg az életedben. Lehet, hogy sokkal egyszerűbb helyzete lenne mindenkinek akkor, ha elkezdenéd az új elveidet, az új tudásodat is beépíteni a hétköznapjaidba. Az elméletből ideje gyakorlatot csinálnod, mert ha így teszel, az nagyban megkönnyíti az életedet.

Heti horoszkóp

Hétfőn a „kék” telihold anyagi gondokat jelez. Ésszerűen kell költened, ha nem akarsz mínuszba menni. Keddtől a Nap már a Rák jelében jár. Ez kedvez a tanulásnak, vizsgázásnak és utazásnak. Bármelyik aktuális nálad, sikerre számíthatsz. A hét második felében a Vízöntő Hold szerint könnyen megtalálod a közös hangot a feletteseddel. Van pár téma, amit jó lenne megbeszélnetek. Hétvégén a víz jegyekben járó bolygók (Halak Hold, Neptunusz, Rák Nap, Vénusz, Skorpió Mars) javaslata: menj víz mellé!

Havi horoszkóp

Mindig értetlenül álltál a gonosz, rosszindulatú emberek magatartása előtt. Most is megdöbbenve tapasztalhatod, hogy valaki nem fér a bőrébe, és olyan dolgokat mond rólad, amelyből semmi sem igaz. Ha meg tudod állni, hogy nem veszed fel az eléd dobott kesztyűt, akkor nem pazarolod az energiádat feleslegesen. És a gonoszkodó kénytelen a kis akcióját befejezni. Pénzügyek terén minden okod meg lehet az örömre. A régi párkapcsolatokban újra terítékre kerülhet egy régi téma, ami alaposan felbosszanthat.

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek