Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp - 2016. 08. 25.

A fizikai testednek pihenésre van szüksége. Megteheted, hogy figyelmen kívül hagyod ezt. De a tested pontosan olyan, mint egy kisgyerek. ha nem hallod meg a kérését egyre hangosabban és egyre elkeseredettebben fog kérni. Ezt pedig te sem akarhatod komolyan. Ma figyelj jobban a testedre. ma hallgasd meg jobban a testedet, és végre tedd meg azt, amire a tested vágyik.
A csütörtöki angyali üzenet a szerelemről szól.
A mai kínai mantrát itt találod.

Heti horoszkóp

Szuper lesz ez a heted. Mivel csupa számodra kedvező bolygóállás azt szimbolizálja, hogy eljött a te időd, és a kedved szerint alakulnak a dolgok. Kimagaslóan szerencsés napok: hétfő, szerda és vasárnap. Szó szerint melléd áll a szerencse. Ugyanis mindhárom napon Jupiter, a Nagy szerencse bolygója a legjobb fényszöggel támogat téged, és azt, ami aktuálisan foglalkoztat. Csak a csütörtök látszik rázósnak. Ekkor egy dupla bolygószembenállás az anyagi helyzetedre kedvezőtlen hatással lesz. Hétvégére ez elillan.

Havi horoszkóp

Nagy mázlista vagy, mert akár utazol, akár felvételizel, netán állásinterjúra mész, Fortuna istenasszony le sem veszi vigyázó tekintetét rólad. És még az is megtörténhet, hogy ha tartós kapcsolatban élsz valakivel, és talán nem volt minden rendben köztetek, most változik a helyzet. És ez lehet, hogy egy olyan eseménynek köszönhető, amely valakinek az életetekből való eltűnésével, valamint az a család, a rokonok, és persze a közös otthon, valamint a régi emlékek felidézésének. Anyagi ügyeid most jobban állnak, és ki máson is múlna, mint rajtad, aki tele vagy ötletekkel, tehetséggel, és nagyon jól el tudod adni azt, amit tudsz. Legjobb menedzsere vagy saját magadnak.

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek