Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp - 2016. 02. 07.

Képes vagy igazán nagy figyelmet szentelni annak, amit csinálsz. Szinte minden idegszáladdal arra figyelsz, és teljesen kizárod a külvilágot. Ilyenkor persze az a bizonyos külvilág azt hiszi, hogy nagy dolgokkal foglalkozol. Valójában azonban internetezel, és teljesen felesleges időt rabló játékokkal játszol, vagy olyasmit tanulmányozol, amire az égvilágon semmi szükséged sincs. Mi lenne, ha ma inkább annak szánnál nagy figyelmet ami valóban hasznos a számodra?

Heti horoszkóp

Skorpió Hold – Mars együttállással indul február. Ez neked egy intenzív és felkavaró találkozást jelent. Keddtől a Nyilasba lépő Hold szerint át kellene gondolnod a költségvetésedet. Szerencsére ez egy rövid hónap, de mivel szökőév van, február 1 nappal hosszabb, mint tavaly. Pénteken a Hold belép a Bakba, és ettől helyreáll a harmónia benned. Szombaton hajnalban 3 bolygó fog „randizni”, együtt állni a Bakban. Ez kellemessé teszi az egész hétvégédet. Akkor is, ha lesznek feszültebb órák…

Havi horoszkóp

Előfordulhat, hogy a felettesed az agyadra mehet. De az is megtörténhet, hogy otthoni dolgok alakulása miatt a főnököddel őszinte beszélgetést kellene folytatnod, mert a problémát csak az ő támogatásával oldhatod meg. Ha tanulmányokat folytatsz, remek eredményt érhetsz el. Kiváló ez a hónap régi sérelmek tisztázására, ha jogi ügyed van, akkor neked kedvezően oldódhatnak meg a gondok. Kedvez az idő külföldi utazásnak. A szerelemi életed alakulása miatt boldognak és elégedettnek érezheted magad.

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek