Bika csillagjegy horoszkóp oldala

Bika jellemzése

Bika

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz

Napi horoszkóp

Talán meglepő lesz a kérésem, de ma mégis érdemes lenne úgy odaállnod a munkához, hogy mások is hozzáférjenek. Hogy miért? Nagyon egyszerű: A helyzet az, hogy nem feltétlenül te oldod meg a legjobban a feladataidat ma. Ez nem baj. Legalábbis akkor nem baj, ha felismered, hogy az eredmény érdekében másokkal kell együttműködnöd.
Mit üzennek neked az angyalok szerdán?
Szerdai mantrád segít neked.

Heti horoszkóp

Már hétfőtől érezni fogod, hogy valami véget ér, lezárul. Csütörtökön a Nap átlép a Skorpióba, és ezzel hivatalosan is elkezdődik az ősz. Addig a munkádra kell koncentrálnod. Vigyázz, hogy ne hibázz! Csütörtökön éjjel különleges újhold lesz. A Nap, Hold és a Vénusz együtt fog állni. Ez számodra új élményeket, sőt akár új partnert is hozhat. Ha van párod, akkor semmiképp se tedd féltékennyé! A szerelmet vele is megélheted. Szombaton Nap–Vénusz és Hold–Szaturnusz együttállás ennek kedvez.

Havi horoszkóp

Még az is megtörténhet, hogy a munkahelyeden jössz össze valakivel. Sőt, az is lehetséges, hogy az illetőt már régebb óta ismered, de csak most veszed észre, hogy a barátságnál, vagy a munkatársi kapcsolatnál többet érzel iránta. Jó lenne, ha a magánéletedbe nem avatnád be a kollégáidat, vagy ha tanulmányokat folytatsz, akkor az iskolás társaidat. Amennyiben házasságban, tartós kapcsolatban élsz, egy régi probléma alakulhat ki, amely szakításhoz vezethet.


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai

Megosztás
 
Még több megosztás ▾