Bika csillagjegy horoszkóp oldala

Bika jellemzése

Bika

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz

Napi horoszkóp

Válaszd a nyugalmat péntekre! No nem elírás történt, tudom, hogy még csak csütörtök van, de ma tudod megalapozni a holnapi nyugalmadat. Hiszen ha a mai feszültséget továbbviszed holnapra, akkor nem tudod már holnap a nyugalmat választani. Tehát ma az a feladatod, hogy mindent úgy készíts elő, hogy holnap nyugodt, kényelmes és laza napod lehessen. Érdemes lesz egy kicsit előre dolgoznod, és megtervezned a holnapi napodat is.
A mai angyalkártya hozzásegít a boldogsághoz.
Milyen heted van? Videóban mondjuk el, milyen hatások hatnak rád most.
A csütörtöki mantra segít.

Heti horoszkóp

A hétfői szerencsés bolygóegyüttállás neked ingatlan ügyekben és/vagy „fészekrakásban” hoz szerencsét. Használd ki, mert ilyen konstelláció ritkán van! Szerdán munkaszüneti nap lesz. Ekkor az időjárás is kedvezni fog egy kis kiruccanásnak. Ne maradj otthon! Csütörtök-pénteken sok és fontos információ birtokába juthatsz, ha nyitott szemmel és füllel jársz. Hétvégén elemedben leszel. A Nap belép a Szűzbe. Innentől sokkal kiegyensúlyozottabb és békésebb leszel. Ennek a környezeted is örülhet.

Havi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben légy tekintettel a partneredre. Vedd figyelembe, hogy mit szeretne, és alkalmazkodj hozzá. Így elkerülheted, hogy olyan helyzet alakuljon ki, amikor ő a menekülési útvonalat keresi. Illetve szívesen kötne ki valaki másnak a karjaiban. Anyagi ügyekben szerencsésnek tarthatod magad, mert olyan helyről is jön pénz, ahonnan nem számítottál rá. Kiváló ez a hónap a lakással kapcsolatos ügyek intézésére, esetleg felújításra. Ha most mész nyaralni, pompásan érezheted magad.


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai

Megosztás
 
Még több megosztás ▾
Szponzorált hirdetések