Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp - 2017. 03. 01.

Könnyedén megalkotod szerdán azt, amit az elmúlt időszakban képtelen voltál megcsinálni. Mi az, amit csak tologattál magad előtt? Mi az, amit nem csináltál meg, és amiről mindig azt mondtad, hogy majd holnap, vagy a jövő héten megteszed? Ezeket a dolgokat érdemes ma elővenned, és érdemes rájuk vetned egy pillantást: Könnyen rájöhetsz, hogy ma megoldhatóak ezek az ügyek.

Heti horoszkóp

Örülj neki, hogy téged nem érint közvetlenül az a több napon át elhúzódó feszült konstelláció, amitől sokan ingerlékenyek lesznek! Neked a munkádra kell vigyáznod. Különösen kritikus napok: hétfő, szerda, péntek. Ezeken a napokon kerüld a vitát a kollégáiddal! Az a jó hír, hogy pénteken egy Bika Hold – Bak Plútó fényszög garantálja a „happy end-et”. A hétvégéd nosztalgikusnak ígérkezik. Elsősorban azért, mert Vénusz, a te bolygód szombaton hátrálni kezd, és sok emléket és embert hoz vissza.

Havi horoszkóp

A titkok hónapjának is nevezhető a mostani, amikor nem csak neked lesznek olyan ügyeid, amelyekre jó lenne, ha a titok sűrűn szövött fátyla borulna. Hanem a te tudomásodra is juthatnak olyan dolgok, amelyeket nagy kihívás lesz magadban tartani. Különösen, hogy ezeknek a segítségével az élet több területén is előnyös helyzetbe kerülhetsz. A párkapcsolatokat nehézzé tehetik az anyagi jellegű ügyek. Főleg társad kerülhet bonyolult anyagi helyzetbe.

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek