Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp - 2016. 10. 27.

Csütörtökön nosztalgikus hangulatban vagy, és mindenkiről a múlta, a közös múltatok jut az eszedbe. Ez talán nem is lenne baj, de mi a helyzet akkor, ha az emberek megváltoztak? Mi a helyzet akkor, ha te az évekkel ezelőtti viselkedés alapján reagálsz a ma elhangzó mondatokra? ha így teszel, akkor a helyzetek és a viszonyok sohasem változnak meg.

Heti horoszkóp

Nálad nincs ősz. A te szívedben a tavasz tombol. Legalábbis a Skorpió bolygófelvonulás szerint a szerelem az aktuális: hétfőn éjjel Merkúr belép a Skorpióba, csütörtökön Nap – Merkúr, vasárnap Nap – Hold együttállás lesz a Skorpióban. Ez utóbbi az újhold, ami meglévő szerelem megújulását, vagy egy teljesen új kezdetét jelenti. Pénteken nem lesz könnyű a munkában helytállni. Már a hosszú hétvégén fognak járni a gondolataid. Nem baj, ha inkább a közös programok, és nem az elhunytak foglalkoztatnak…

Havi horoszkóp

Nem kedvez az idő külföldi ügyeknek. Ezért jobban járnál, ha most nem utaznál sehova. Illetve, ha idegen országban kívánsz hosszabb időt eltölteni, akkor ezt most el kellene halasztani. Ha nem megy, akkor készülj fel arra, hogy minden egészen másként alakul, mint ahogyan tervezted. A házasságokban, régi együttélésekben egyik pillanatról a másikra alakulhat ki őrjítőnek nevezhető helyzet. Neked kell visszafogni magad, és idomulni a társadhoz. Ha erre nem vagy képes, akkor e kapcsolatotok elindulhat a lejtőn.

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek