Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp

Szerencsés nap lesz a szombat. Persze ma nemcsak sorsjegyeken kísérted a szerencsét, de azzal is, ha nem indulsz el időben,vagy ha egyéb módon „nem teszel meg mindent a siker érdekében”. Ne felejtsd el: Ha túlzottan is a szerencsére hagyatkozol, az azt is jelentheti, hogy túlzottan kiadod a kezedből az irányítást. Pedig talán jobb lenne, ha a szerencsét jó döntésekkel és tudatossággal vegyítenéd.
Nézd meg a hétvégi szerelmi és bőséghoroszkópot!
A szombati angyalkártya segít harmóniában élned.
A mai kínai mantrát itt találod.

Heti horoszkóp

Készülj fel arra, hogy a hét első, vagyis a hónap utolsó napja konfliktusra utal! Még jó, hogy szerdától egy napokig tartó föld háromszög rajzolódik ki az égen. Ritka, és éppen ezért nagy horderejű, hogy több napon keresztül föld jegyben járó bolygók segítenek neked: Bika Hold – Szűz Nap és Jupiter – Bak Plútó. Ez neked kiegyensúlyozottságot és kézzel fogható eredményeket hoz. Hétvégén a szombat látszik rázósnak. Ekkor egy Szűz Nap – Ikrek Hold feszült fényszög fejtörést jelez anyagi téren…

Havi horoszkóp

Kevesebb a szerencséd most a szerelemben. Megtörténhet, hogy elérkezel a tűrőképességed határára, és nem kívánod tovább folytatni a kapcsolatot. Elmerenghetsz a múlton, például azon, hogy mennyire oda voltál a kedvesedért, mennyi mindent elfogadhatónak tartottál akkor, amikor még nem volt a tiéd. És elcsodálkozhatsz azon, hogy az ember mennyit változik: ami egykor fontos volt, az már ma nagy – olykor elviselhetetlen – teher. Munkahelyi baráti kapcsolatnak nagy hasznát veheted. Kedvez a hónap ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének.

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai