Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp

Igazán könnyedén szót értesz az emberekkel. Igazán könnyedén elmondod neki az álláspontodat, és ők könnyedén megértenek. Ez már napok óta így van, most itt az ideje az érzelmeidről is beszélni. Itt az ideje annak, hogy megnyisd a szívedet, és bátran megmutasd az embereknek azt, ami a szívedben van. Itt az ideje annak, hogy megmutasd az embereknek mindazt, amit magadban érzel, hogy lássák, és tudják: Milyen is vagy valójában.

Heti horoszkóp

Kissé nyűgösen indul a heted. Lehet, hogy a hét elején fejfájástól fogsz szenvedni. Ennek nem a front az oka, hanem a sok munka. A bolygók azt mutatják, hogy jobban kéne vigyáznod magadra. Már csak azért is, mert a keddi újhold új munkát és/vagy munkatársat mutat. A hét közepén a Skorpió Hold szerint valaki mély benyomást fog tenni rád. Pénteken és vasárnap a föld elemi energia fog dominálni. Ez neked jó hír, mert a Bika is föld elemű jegy. Vagyis remekül fogod érezni magad a bőrödben.

Havi horoszkóp

Hullámzóvá válhat a hangulatod elsősorban az érzelmi életedben történő változások miatt. Az egyik percben még csalódottnak érezheted magad, és talán a kapcsolat megszüntetése járhat a fejedben, míg a másik percben arra a megállapításra juthatsz, hogy képtelen vagy élni nélküle. Ha ennek hangot adsz, akkor nem csodálkozhatsz azon, hogy a partnered kiszámíthatatlannak tarthat. A munkában történő változások miatt előfordulhat, hogy több teher nehezedik a válladra, de nem panaszkodsz, hiszen anyagilag jól járhatsz.

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek