Bika csillagjegy horoszkóp oldala

április 20. - május 20.

Napi horoszkóp - 2017. 05. 24.

A legfontosabb alapelved az lesz szerdán, hogy megmutasd a világnak, milyen szórakoztató és színes egyéniség vagy valójában. Olyan sok szín, olyan sok ötlet szorult beléd, hogy érdemes ezeket valóban megmutatnod. Ma ne félj önmagadnak lenni, és ma ne félj határozottan képviselni azt a sokszínűséget, amit máskor talán hagysz megfakulni.

Heti horoszkóp

Hétfőn és kedden ne hagyd magad, csinálj mindent a saját tempódban! A Kos bolygók sürgető hatással lesznek rád. Szerdától a Bika Hold és a Bak Plútóval alkotott fényszöge megnyugtat, és visszaadja az irányítást a kezedbe. A csütörtöki újhold új pénzforrást nyit meg neked. Mérlegeld, hogy van-e szabad kapacitásod! A hét második felében utazhatnékod lesz. Nem kell messzire, vagy hosszú időre menned ahhoz, hogy kikapcsolódj! Egy jól kiválasztott úti cél felér egy több napos nyaralással, vakációval.

Havi horoszkóp

A baráti kapcsolatok között lesz olyan, amely megszűnik, és amely előtt te értetlenül állhatsz. Ha egy kicsit őszinte leszel magadhoz, akkor rá fogsz jönni arra, hogy barátod, vagy jó ismerősöd miért távolodott el tőled, és nem kíván veled kapcsolatot tartani. Ha pénzről van szó, olyan lehetőség adódhat, amelyet érdemes lenne titokban tartani. Olyan esemény is történhet, amely miatt megváltozhat a napi rutinod.

Bika jellemzése

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek