Bika csillagjegy horoszkóp oldala

Bika jellemzése

Bika

A Bikáknak nem csak elképzeléseik vannak az élet örömeiről, hanem pontosan tudják, hogyan kell az élet napos oldalát megélni. Biztonság, béke, testi örömök, szépség és finom ételek…
Tovább a teljes leíráshoz

Napi horoszkóp

A nehéz kérdések napja jött el a Bikák számára. Figyelem, ez a mondat alkalmas arra, hogy lemérd, mennyire gondolkozol pozitívan, vagy negatívan. Ha most megijedtél a nehéz kérdésektől akkor bizony negatív a gondolkodásod. Ha azonban arra gondolsz: a kérdések lehetnek nehezek, ha a válaszok könnyűek, akkor igazán jól csinálod. Ma ugyanis a kérdések nehezek, de a válaszaid nagyon is könnyűek. Néhányan csak nehezen tudják összeszedni magukat, hogy feltegyenek neked néhány kérdést. Pedig te még a nehéz kérdésekre is könnyen válaszolsz ma.
A hétfői angyalkártyából megtudhatod, mit üzennek neked az angyalok.
Hétfői mantráddal jókedvű lesz a nap.
Nézd meg a heti angyalhoroszkópot is!

Heti horoszkóp

Nem kell szégyellned, hogy fontos a pénz a számodra! Ezért is jó hír, hogy a hét elején a vártnál jobban alakulnak az anyagiak. Csupa pozitív bolygóállás lesz az égen. De ne kezdd el szórni a pénzt! A hét közepén a Hold balesetveszélyt mutat. Pont ezért legyél óvatos az utakon! Félned nem kell. Ugyanis elkerülheted a bajt kellő körültekintéssel. A hét utolsó napjaiban ingatlan ügyeid jól alakulnak. Akkor is, ha eddig nem volt bíztató a helyzet. Így hétvégén lesz mit ünnepelned.

Havi horoszkóp

A szerelmi kapcsolatokban pozitív változások várhatók. A lelked csordultig van szeretettel, és talán még sohasem láttad annyira tisztán a közös jövőt, mint most. Bátran tervezgethetsz, mert minden, amit most elhatározol, vagy minden, amire vágysz, az valóra válik. Amennyiben nem vágysz utódra, ne feledkezz meg a fogamzásgátlásról. A családodban olyan esemény történhet, amely miatt szerencsésnek érezheted magad, illetve a családtag boldogságának te is örülni fogsz.


Bika mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, mely meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bika további horoszkópjai

Megosztás
 
Még több megosztás ▾