Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Napi horoszkóp - 2017. 02. 20.

Sokkal könnyebb ma elintézned mindazt, amire a múlt héten nem jutott időd, mint azt gondolnád. A hétfőt érdemes az elmaradások, és mulasztások pótlásával töltened. Annál is inkább, mert ha bepótolod azt, amit eddig elmulasztottál, akkor nemcsak megúszhatsz egy leszúrást, de még dicséretet is kaphatsz. Az pedig csak a hab lesz a tortén, hogy így a lelkiismereted is megnyugodhat végre.

Heti horoszkóp

Hétfőn jó lenne, ha értékelnéd, hogy jól mennek a dolgok. Mert így talán könnyebb lesz átvészelni, amikor összekuszálódnak a szálak: hét közepén lesz egy rendkívül feszült bolygóháromszög az égen: Kos Mars, Uránusz – Mérleg Jupiter – Bak Hold, Plútó. Ez nem téged érint a legrosszabbul, mégis bosszanthat. Különösen a panaszkodás. A hétvége sokkal kellemesebbnek ígérkezik. A vasárnapi Halak újhold és a Halakba lépő Merkúr utazásra „csábít”. Ha nem indulhatsz azonnal, akkor kezdd el megtervezni!

Havi horoszkóp

A családod életében történhetnek olyan változások, amelyek váratlanul érnek, és amelyek miatt hirtelen nem tudod, mit kellene tenned. Kérd ki barát vagy közeli ismerős véleményét, amit fogadj is meg, mert így könnyebben fel tudod dolgozni a történteket. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre, mert ha nem is fogsz térdig gázolni a húszezresekben, azért lesz mit aprítani a tejbe. A háztartásodban, ami el tud romlani, el is fog.

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Tovább a teljes leíráshoz


Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bak további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek