2017. 07. 28. Szabolcs

Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Napi horoszkóp - 2017. 07. 28.

Szükséged van arra, hogy figyelj a tested jelzéseire. A kellemetlenségek, a húzódások, a viszketés vagy a fájdalom nem természetes érzések. Ezeket nem kell megszoknod, és nem kell megtanulnod elviselned ezeket. Valójában arra van szükséged, hogy felismerd mire hívja fel így a tested a figyelmedet, és változtass azon a dolgon végre!

Heti horoszkóp

Július utolsó hetének legfontosabb konstellációja a te szempontodból nem a tüzes jegyekben zajló bolygófelvonulás, hanem szerdán a Szűzbe lépő Merkúr lesz. Merkúr itt „otthon” van, ami neked kedvez: rendszerezetté és pontossá tesz, ami testhezálló. Mindez nem jár látványos elismerésekkel. Elégedj meg azzal, hogy a saját tempódban haladsz előre! Csütörtök estétől a Mérleg Hold a diplomáciai stílusodat „csiszolja”. Hétvégén akkor fogod jól érezni magad a bőrödben, ha tipikus nyári programot szervezel.

Havi horoszkóp

Még az is lehet, hogy tiéd lesz valamilyen szerencsejátékban a fődíj. Persze ehhez arra is szükség van, hogy játssz! A munkahelyeden vannak olyanok, akiket csak akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. Valaki úgy hazudik, mintha könyvből olvasná. A házasságokban, régi párkapcsolatokban vitára kerülhet sor. Ha ezt szeretnéd elkerülni, akkor ne menj bele olyasmibe, amiről tudod, hogy veszekedés lehet.

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Tovább a teljes leíráshoz


Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bak további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek