Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Napi horoszkóp - 2017. 04. 29.

Olyan lesz a napod, mint egy vígjáték: Nem arra gondolok, hogy az emberek vidámak körülötted, hanem arra, hogy tele van félreértésekkel. Olyan apróságokkal, amelyeket könnyedén kijavíthatnál. Olyan apró félreértések teszik viccessé, vagy feszültté a napodat, amelyeket könnyedén tisztázhatnál, ha végre rászánnád az időt.

Heti horoszkóp

A héten a legjobb dolog, ami történik veled, az a szerdai újhold a Bikában. Ez számos konkrét új ötletet, ihletet visz az életed azon témaiba, ami aktuálisan, aktívan foglalkoztat. Hogy ez a lehető legkézzelfoghatóbb eredményt hozza neked, állj meg egy pillanatra, és írd össze, miben kéne megújulnod! Pénteken a Kosba lépő Vénusz az otthonodba hoz kedvességet és indulatosságot egyszerre. A hosszú hétvége kaotikusan kezdődik, majd vasárnaptól a Rák Hold a párkapcsolat fontosságára tereli a figyelmedet.

Havi horoszkóp

Még az is lehet, hogy a kedvesed édes kis semmiségeket súghat a fülecskédbe. Ha a szinglik táborához tartozol, akkor olyan randevúra kerülhet sor, amelyben átélheted a szerelmet első pillantásra. Ha szülő vagy, gyermeked miatt minden okod meg lehet az örömre. A munkában olyan változás történhet, amely miatt elgondolkodhatsz a változtatásnak a lehetőségén. De az is lehet, hogy változnak a szabályok, amelyek neked kedvezhetnek…

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Tovább a teljes leíráshoz


Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bak további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek