Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Napi horoszkóp - 2017. 03. 27.

Nem mindig alakulnak úgy az ügyek, ahogyan azt eltervezted, Azt azonban érdemes tudnod, hogy annak mindig oka van, ha valami mégis másként alakul. Lehet, hogy ez az ok valamiféle nagyobb jó, egy olyan szerencse, amely most még szerencsétlenségnek tűnik a szemedben. Egyszerűen csak bízz az életben, bízz abban, hogy az is jól alakul, amiről ezt még nem tudod elképzelni sem.

Heti horoszkóp

A családodra tereli a figyelmedet a Kos újhold kedden. Ha nem törődsz velük, akkor gondoskodnak majd róla. Ne várd meg, hogy baj legyen! A szerdai kellemetlen bolygóháromszög (Kos Hold, Uránusz, Merkúr – Mérleg Jupiter – Bak Plútó) súrlódást mutat. Szerda estétől a Bika Hold, Mars és a jó fényszögek azt „ígérik”, hogy jóra fordul minden. Hétvégén meghívást kaphatsz. Ne mondj nemet csípőből! Ha rászánod magad, és elmész, garantáltan nem fogod megbánni az Ikrek Hold és a Mérleg Jupiter szerint…

Havi horoszkóp

A munkában, megélhetésben alakulhat ki olyan helyzet, amelyet nehezebben tudsz elfogadni. Nem érdemes a felettesedhez fordulni, mert ezzel inkább saját magad alatt vághatod a fát. Várj még egy kicsit, az idő most neked dolgozik. Ha még nem vagy szerelmes, akkor most Ámor nyíl a szíved közepébe fúródhat. Ha már eltalált, akkor a szenvedély lángja magasra csaphat.

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Tovább a teljes leíráshoz


Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bak további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek