Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Heti horoszkóp

A hétfői jó fényszögek elég lendületet adnak a folytatáshoz. Keddtől a Mérleg Hold szerint diplomatikusan kell beszélned a főnököddel és a munkatársaiddal. Csütörtökön véget ér a te hónapod: a Nap kilép a Bakból. De gyászolnod nem kell, mert a következő időszak is jó valamire. Most éppen az anyagi ügyeid rendezésére. Péntektől szokatlanul felerősödnek az érzelmi folyamatok a vizes jegyekben járó bolygók tükrében: Skorpió Hold, Halak Neptunusz és Vénusz. De hétvégén ne erőltess magadra semmit!

Havi horoszkóp

Még az is lehet, hogy egy vírus ágynak dönthet. Az egészséged megőrzése legyen most a legfontosabb. Tudomásodra juthat egy olyan titkok, amelynek birtokában előnyös helyzetbe kerülhetsz. Hiszen olyasmi juthat a tudomásodra, amelyet a magad hasznára fordíthatsz. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának. Olyan valaki bukkanhat fel váratlanul a színen, akitől még a nem létező szőrszálaid is az égnek állhatnak.

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Tovább a teljes leíráshoz


Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bak további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek