Bak csillagjegy horoszkóp oldala

december 22. - január 19.

Napi horoszkóp - 2017. 06. 23.

Könnyen félreértenek ma az emberek, és könnyen esnek abba a hibába, hogy nem figyelnek eléggé a szavaidra. Ha azt szeretnéd, hogy egyre kevesebben értsenek félre, és egyre többen értsenek meg, akkor érdemes lenne néhány példával, néhány történettel illusztrálni a mondandódat. Ha így teszel, mindenkinek egyértelműbb lesz, amit mondani akarsz.

Heti horoszkóp

Ezen a héten sok izgalmas, vonzó emberrel fogsz találkozni. Ezt a szerdán Rákba lépő Nap és Merkúr szimbolizálja. Sokat tanulhatsz tőlük. Akkor is, ha nem okosabbak nálad. Persze csak akkor, ha nem nézed le őket. A nyitottság szombaton is jól fog jönni, amikor az újhold új tapasztalatokat hoz neked. Szent Iván éjszakáján a hagyomány szerint tüzeket kell gyújtani. Olvass utána, és ünnepeld meg a nyári napfordulót is, ami a mai naptárban már nem Szent Iván napjára esik! Ez is lehet egy új felfedezés…

Havi horoszkóp

Ha még nem vagy szerelmes, akkor most Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. De az is lehet, hogy a meglévő kapcsolatokban alakulnak úgy a dolgok, hogy felkerülhet a szemedre a romantika, a szerelem, a szeretet rózsaszínű szemüvege. A munkahelyeden azonban nem alakul minden úgy, ahogy szeretnéd. Az is lehet, hogy kolléga álnok viselkedése ejthet sebet érzékeny kis lelkeden. Ha a változtatás gondolatával játszadozol, még várj!

Bak jellemzése

Mielőtt a Bak jegyet megbélyegeznénk azzal, hogy kemény, önfejű és nyomulós, lássunk kicsit beléjük: a nagy határozottság mögött a belső bizonytalanságukat leplezik, érzelmeiket palástolják, befeszülnek, görcsösen próbálják elfogadtatni magukat a külvilággal, mindennél jobban vágynak a megbecsülésre, a tekintélyre, arra, hogy értékesnek, hasznosnak érezhessék magukat.
Tovább a teljes leíráshoz


Bak mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Tovább a teljes leíráshoz

Bak további horoszkópjai


Legnépszerűbb cikkek