Napi horoszkóp - 2017. 07. 22.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Riadalomra semmi ok! Szombaton könnyen bepánikolhatsz, és talán attól félsz, hogy valamilyen visszafordíthatatlan hibát követtél el. A helyzet azonban az, hogy mindent ki lehet javítani amit tettél. Ha kell, most kérdezd meg a családodtól, hogy szerintük hogyan hozhatod helyre azt, amit elrontottál.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Egy régi ismerősöddel futhatsz össze szombaton. Olyasvalakivel találkozol, akire mostanában sokat gondolsz, és akitől nagyon szeretnél kérdezni valamit. Ne felejtsd el, hogy a találkozásotok célja talán tényleg az, hogy feltedd a kérdésedet, ezért most nem érdemes túl sokat halogatnod. A legjobb, ha belevágsz a közepébe!

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Olyan könnyű kívülről ítélkezni valaki más élete felett. Könnyű azt mondani, hogy neki ezt vagy azt kellene tennie, és itt vagy ott rontotta el. De sokkal nehezebb a dolog akkor, ha a saját életünkről van szó. Ennek az az oka, hogy a saját életünkben valóban ismerünk minden tényezőt. Szombaton a saját életedre figyelj, ne másokéra.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Fontold meg, hogy kinek a tanácsait fogadod el. Fontold meg, hogy kinek hiszel, és ki az, akire nem vagy hajlandó hallgatni Könnyen lehet, hogy most olyanok is tanácsot adnak neked, akik maguk sem csinálják jól az életüket, mégis azt várják, hogy te élj az ő módszereik között. Csak hiteles forrásból fogadj el tanácsot szombaton!

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Kezdesz kimerülni, és kezd kimerülni a tested is. Szükséged van arra, hogy egy napig a testedet regeneráld. Szükséged van arra, hogy egy napig csak kényeztesd, babusgasd a testedet. Menj el egy masszázsra, strandolj, aludj és főleg gondolj szeretettel a testedre. Keresd meg azt a három dolgot, amit nagyon szeretsz magadban!

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Talán észre sem vetted, hogy milyen megfeszített munkát végeztél az utóbbi időben. Szombaton érdemes lenne elismerned a saját teljesítményedet, és érdemes lenne komolyabban venned magadat. Vedd észre, hogy milyen sokat tettél eddig, és dicsérd meg magadat, ha másnak nem jutott az eszébe az, hogy megdicsérjen téged.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Egy pillanatig időzavarba kerülsz, és talán azt hiszed, hogy máris itt van a vasárnap. Talán egy pillanatig azt hiszed, hogy ma nagyon kell kapkodnod, hogy mindenre legyen időd, de ez tévedés. A mai nap lehet nyugis, és pihenős, ha úgy döntesz. Engedd el azt a kényszert, hogy mindig hasznosnak kell lenned.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Könnyen félreérted a helyzeteket s az embereket szombaton. Nagyon könnyen hiszed azt, hogy pontosan tudod, kit mi motivál, vagy ki mit fog tenni. De végül meglepődhetsz azon, ami a valóságban történik. Lehet, hogy ma érdemesebb lenne kérdezni, ahelyett, hogy azt gondolod, te tudod is a válaszokat valójában.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Amikor olvasol, akkor egyszerre több életet élhetsz meg. Amikor olvasol, akkor a képzelet szárnyán messzire utazhatsz. Amikor olvasol akkor olyan bölcsességre teszel szert, amelyet könnyen gyakorlati lépésekre válthatsz majd. Szombaton érdemes olvasnod, és megéri komolyan venned azokat a könyveket, amelyek a kezedbe kerülnek.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Régebben valahogy minden sokkal egyszerűbb és egyértelműbb volt a számodra. Régebben valahogy sokkal egyértelműbben tudtad, hogy mit kell tenned, és valahogy egyértelműbben tudtad, hogy melyik lépésednek mi az eredménye. Lehet, hogy ez azért volt, mert régen több időd volt magaddal foglalkozni?

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Nem szereted, ha rád kell vári, de szombaton mégsem tudsz elég gyors lenni. Nyugodj meg: Mindenki tudja már hogy mennyit kell rád várni, és sokan már bele is kalkulálják a találkozóitokba ezt. Most érdemes arra figyelned amit csinálsz, nem pedig arra, hogy hány órára és hova kell odaérned valójában.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
A szombat csodákat tartogat neked. Különösen akkor lesz könnyű meglátnod ezeket a csodákat, ha csodavárással mész bele a napba. Ma tedd fel magadnak a kérdés, hogy hol találhatod meg ezeket a csodákat, hol várhatnak réd ezek a csodák, és kik lehetnek azok, akik segítenek neked megtapasztalni ezeket a csodákat.


Még több ezotéria

Legnépszerűbb cikkek