Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Vagányságod nem ismer határokat. Csütörtökön rájössz, hogy lehetsz sokkal, de sokkal bevállalósabb, mint eddig voltál. Ma könnyedén bólintasz rá a legfurcsább ötletekre, és szinte veszélyérzet nélkül mész bele helyzetekbe. Egy cseppnyi megfontoltsággal sokkal többre mennél, nem kell feltétlenül minden őrültségbe belemenned!

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
A néma csendet viseled el a legnehezebbe csütörtökön. Amilyen a formád, természetesen ma hallgatnak nagyokat melletted az emberek. Lesz, aki nem tud mit mondani, de olyan is, akinek nincs mondanivalója a számodra. Ha ma tárgyalsz valakivel, azzal érheted el a legnagyobb sikereket, ha tovább bírod a csöndet, mint ő. Ehhez nagy önuralomra és magabiztosságra lesz szükséged.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Kusza lesz a csütörtök. Ma az egyik pillanatban még átlátod a dolgaidat, a másikban pedig már azt sem tudod, hol áll a fejed. Lesz csütörtökön szerelmi afférod, munkahelyi mélypontod és csúcspontod, valamint gyereknevelési ügyed is. Nyugalom, minden helyzet kezelhető ma, ha felvállalod a korábbi döntéseidet, és hű maradsz az elveidhez.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
A gyerekeidnek ma sokat segíthetsz a leckéjük elkészítésében, és a tanulásban. Lehet, hogy meglepő, de azok a módszerek, amelyekkel te annak idején megjegyezted a tananyagot nekik is segítenek. Ha pedig a puskázásban voltál kitűnő… nos, akkor is vállald fel a múltadat, és őrizd meg a hitelességedet a gyerekek szemében. Ha még nincsenek gyerekeid, akkor könnyen lehet, hogy ismét visszaülsz az iskolapadba.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
A szerelmed többre vágyik. Többre vágyik belőled, többre vágyik az együttlétekből, többre vágyik a romantikából. És, hogy őszinték legyünk, te is többre vágysz ezekből, csak most a körülmények megakadályozzák, hogy rá koncentrálhass. A körülményeket azonban te alakítod! Csak rajtad múlik például, hogy ma este kis kifli - nagy kifli pózban alszotok-e.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Minden nő álmát valósítod meg szerdán: megtalálod a kényes egyensúlyt a család és a munka között. Persze ehhez az is hozzátartozik, hogy az irodában folyton a gyerekeiden jár az eszed, és azért a munkahelyi ügyek fel-fel bukkannak a fejedben vacsora közben is. De ez nem baj, hiszen ma a konyhában jönnek a legjobb gondolataid, például egy munkahelyi helyzet megoldása is főzés vagy mosogatás közben jut az eszedbe.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
A szétszórt és a precíz éned csütörtökön rossz ritmusban váltják egymást. Akkor vagy figyelmetlen, amikor milliméteres pontossággal kellene dolgoznod, és akkor ragaszkodsz a tökéletességhez, amikor megengedhetnéd, hogy valami ne legyen annyira precíz. Ha túlgörcsölöd a mai nap helyzeteit, könnyedén megfájulhat a fejed.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Csütörtökön különös akadályokat gördít eléd az Élet. Nem is jó szó rájuk az akadály, hiszen inkább megoldatlan feladatok ezek. Olyan feladatok, amelyeket könnyedén vélhetsz jelnek. Még talán az is lehet, hogy ezek miatt az események miatt változtatsz valamit a döntéseiden. Mielőtt így tennél, gondolj végig valamit: nem jel minden. Vannak olyan akadályok, amelyeket elég legyőzni, és nem kell továbbgondolni őket.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Kezdesz kiengedni csütörtökön. Az elmúlt napokban csak gyűlt benned a feszültség, de csütörtökön egy érzelemhullám elsöpri belőled azt a szétfeszítő érzést, hogy mindenáron cselekedned kell. Ma végre megérted, hogy mekkora érték a türelem, és az, ha meg mersz bízni másokban. Hidd el, ma nem élnek vissza a bizalmaddal az emberek.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
A testvéreiddel együtt legyőzhetitek az egész világot, és meg is mutatjátok ezt a nagyvilágnak. Ma cinkos összefogással intéztek el egy ügyet közösen. Te leszel az, aki ebben az esetben az értelmi szerző szerepét magadra vállalod. A többiek pedig a megvalósítás terén jeleskednek. Ez a munkamegosztás bármennyire is tökéletes, nem lesz mindenkinek az ínyére.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
A nosztalgia világában merülnek el a Vízöntők csütörtökön. Arra figyelj oda, hogy ez a nosztalgia ne ragasszon bele a múltba! Ahelyett, hogy azt gondolnád, régen minden sokkal jobb volt, vess egy pillantást előre, a jövőbe is. Vizsgáld meg, hogy mi az, amit a nosztalgikus múltból át tudsz emelni a jövőbe, mi az ami segíteni tud neked a régi élmények közül.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Olyan ügyekben érsz el haladást, amelyek eddig nemcsak nem haladtak, de kifejezetten elvesztettnek látszódtak. Ma érdemes nyíltan és bátran beszélned mások előtt, mert inni fogják a szavaidat. Ráadásul pont ezek a szavak segítenek abban, hogy elérd és túlszárnyald azt a bizonyos vágyott célt. Fontos, hogy ma ne félj semmitől!


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »