Napi horoszkóp - 2017. 04. 24.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Végre elkezdődik az a hét, amelyen felszámolhatsz egy korábbi akadályt. A nehézségek elbontásának hete természetesen egy kis elbontó-feloldó munkával indul: Ma érdemes feloldanod magadban azokat a félreértéseket, és negatív önmegerősítéseket, amelyek szerint sikertelen vagy. Hétfőn érdemes tudatosítanod magadban az eddigi sikereidet.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Nagy terveid vannak hétfőre és emiatt könnyen érezheted úgy, hogy megoldhatatlan feladatok tornyosulnak feléd. Érdemes elképzelned magadban azt hogy már megoldottad magadban ezeket a feladatokat. Érdemes elképzelned, ahogy az akadályokról kiderül, hogy kézben tartod őket, és hogy könnyedén le is győzöd őket. Ez segít abban, hogy megnyugodj, és hatékonyabb legyél.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Érdemes most átnézned a pénzügyi helyzetedet. Érdemes most tisztába kerülnöd azzal, hogy milyen helyzetben vagy, és azzal, hogy valójában mennyit költhetsz. Ha így teszel, akkor azt is pontosan tudni fogod, hogy milyen témákban engedhetnél meg magadnak nagyobb kiadásokat, és melyek azok a helyzetek, amelyekben valóban figyelned kell arra, hogy mennyit költesz el.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Nemcsak neked indul nehezebben a heted, de a gyerekeknek is. Tudod mit? Találj ki estére egy olyan családi programot, ami feldobja a napotokat, és megalapozza a heti jókedveteket. Egy közös filmnézés, vagy a szokásosnál hosszabb esti mese, vagy egy játékos beszélgetés sokat segít az egész családnak abban, hogy jobb legyen a kedvetek, és lelkesebben ébredjetek kedden.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Végre alkalmad nyílik arra, hogy beavass valakit a terveidbe. Végre alkalmad nyílik ara, hogy megmutasd valakinek azokat a terveidet, amelyeket eddig kidolgoztál, és amelyek végrehajtásához talán pont az hiányzott, hogy valaki más is támogassa az elképzeléseidet. Azzal, ha ma támogatókra lelsz hosszú időre bebiztosíthatod a sikereidet és a lendületedet is.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Sokkal kevesebb a dolgod hétfőn, mint azt gondoltad. Ezt a kevés dolgodat pedig igazán könnyedén meg is tudod oldani. Sőt! Valószínűleg sokkal rövidebb idő alatt végzel, mint azt tervezted, így marad egy csomó felesleges energiád. Ezeket a felesleges energiáidat fektethetnéd abba, hogy most végre megteszel valamit, amire már nagyon régóta vágysz.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Tudod, hogy valaki valamilyen meglepetéssel vár téged hétfőn, de nem vagy benne biztos, hogy ki és mivel akar meglepni. Na jó, lehet, hogy ez nem is tudás, csak egyfajta nagyon erős megérzés. Ha egész nap figyeled, hogy kinek milyen ajándéka van a számodra, akkor könnyedén észreveheted ezeket a meglepetéseket. A legjobb pedig az, ha te is továbbajándékozol valamit ma.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Az ihlet sokkal fontosabb, mint azt gondolnád. Természetesen minden munkát meg tudsz valósítani izomból. Mégis azok a munkák hoznak valódi eredményeket, amelyeket ihletből végeztél el. Ma figyelj arra, hogy mindent, amit teszel ihletből, egyfajta belső vezettetésből tegyél. Bármi is a munkád, ahhoz folyton ihletet, vezettetést és támogatást kapsz az égből.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Erős vágy él benned arra, hogy mindig mindenkinek segíts. Úgy érzed, hogy csak akkor vagy jó barát, jó munkaerő, vagy a társadalom hasznos tagja, ha folyton tanácsokat osztasz, és ha folyton átvállalod mások feladatait. Pedig ez nincs így. Vannak helyzetek, amelyekben az együttérzésed, a figyelmed a legtöbb, amit adni tudsz, és ilyenkor nem is kell többet tenned, mint figyelmesen hallgatnod.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Ha túl sokat vállalsz magadra, akkor könnyedén kiéghetsz, és elmehet a kedved mindenről. Ennek jegyében hétfőn nem az lenne a dolgod, hogy még több megoldandó feladatot a nyakadba vállalj, hanem pont ellenkezőleg: Ma ne vállalj új feladatokat, inkább foglalkozz azzal, hogy befejezd az eddigieket. Különösen azokat, amelyek határideje már közeledik.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Szívesen töltöd azzal a hétfőt hogy valakit felvilágosítasz valamiről, amiről nem tud. Szívesen töltöd azzal a hétfőt, hogy tanítasz másokat. Ez a tanítás azonban könnyedén válhat okoskodássá. Ne felejtsd el, hogy a valódi tanárok azok, akik meghallgatják a tanítványok gondolatait is, és akik arra is figyelnek, hogy minden előadásuk szórakoztató legyen.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
A remény a legfontosabb, amelyet az embereknek adhatsz. Ma bárkivel is találkozol, idézd fel magadban, hogy ez a találkozás minden bizonnyal azért jött létre, hogy reményt adhass a másik félnek. Ma mindenki szívébe ültesd el a reményt, mert ez a legfontosabb gyógyító munka, amelyet elvégezhetsz. Ez azt is jelenti, hogy senki panaszkodását ne gerjeszd feleslegesen.


Még több ezotéria

Legnépszerűbb cikkek