Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Ha hülye kérdést kapsz, vajon mit válaszolsz? Lehet-e okos választ adni egy hülye kérdésre? Nos igen valószínű, hogy nem lehet. Épp ezért nem is kellene ezzel próbálkoznod. Megtehetnéd, hogy egész egyszerűen ugyanolyan választ adsz, amilyen a kérdés volt. De vajon tényleg ez a jó megoldás? Vajon tényleg nem lehet értelmesen elmagyarázni a kérdezőnek a választ? Nos, úgy tűnik, hogy a válasz valóban igen. Valóban az a legjobb, ha nem is válaszolsz a hülye kérdésekre szerdán.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Azt viseled a legrosszabban, ha mások döntenek a fejed felett. De lehet, hogy szerdán nemcsak mások döntenek a fejed felett, de a döntésüket sem lehet kiszedni belőlük. A kérdés persze csak az, hogy miért engeded át a döntést másnak. No meg, ha már egyszer átengedted ezt a döntést, nem szerezhetnéd-e vissza. Mondjuk dönthetnél úgy, hogy te magad hozod meg ezt a döntést, a nagyokosok pedig tegyenek, amit akarnak. Hidd el, sokkal egyszerűbb lesz, ha magadra vállalod a döntést.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Mindenhol összeesküvést és titkos terveket, hátsó szándékokat látsz szerdán. Mintha az életed hirtelen egy kémfilmmé változott volna. Fontos a feltételes mód, hiszen semmi, de semmi ilyesmi nem történt. Egész egyszerűen te vagy az, aki felnagyítod az eseményeket. Jó, lehet, hogy valakik összefognak a saját érdekeikben, de ez nem kellene, hogy téged zavarjon. A legjobb az lesz, ha ma megteszed azt, amiről azt hiszed, hogy meg akarnak benne gátolni mások.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
A szerda remek alkalom arra, hogy önmagaddal foglalkozz. Most szükséged van rá, hogy kényeztesd magad, hogy a testeddel törődj. Lehet, hogy a tested bizonyos jelzésekkel adja a tudtodra, hogy eddig nem törődtél vele eléggé. Ilyen jelzés lehet a fejfájás vagy a megfázás, esetleg az extrém fáradtság. Jó, ha tudod, hogy ma akkor is érdemes a testeddel foglalkoznod, ha semmiféle szokatlan tünetet sem tapasztalsz. Egy kis sport, esetleg egy masszázs vagy egy szaunázás most jót fog tenni neked.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Szokatlanul sokan értenek egyet veled szerdán. Lehet, hogy a sok egyetértő nem is találkozik veled a valóságban, pusztán az internet virtuális világában rajonganak a bejegyzéseidért, vagy kommentelik azokat. Persze lehet, hogy a személyes ismerőseid biztosítanak az egyetértésükről, és az is lehet, hogy teljesen ismeretlenek értenek egyet veled. Különösen igaz lesz ez akkor, ha ma nyilvános beszélgetésekbe bonyolódsz mondjuk egy pénztárban vagy valahol várakozás közben.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Apró javításokra, pici módosításokra van szükséged szerdán. Ez a nap alkalmas arra, hogy finomhangolást végezz a terveiden, és hogy némi módosítással tedd jobbá az elképzeléseidet. Ezek az apró módosítások csupa olyan kérdést érintenek, amelyekben ma sokkal tisztábban látsz, mint tegnap. Könnyen lehet, hogy megfigyelheted: bizonyos ügyekben napról napra tisztábban láttál az elmúlt időszakban, és mostanra tisztult ki annyira a kép, hogy érdemben is döntést hozhass.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
A hét közepe felé kezdesz elfáradni. Lehet, hogy úgy érzed, szerdán indokolatlanul álmos vagy. A helyzet azonban az, hogy nem kell neked megindokolnod az álmosságodat. Nem kell neked tudnod azt, hogy mennyi álmosság indokolt, és mennyi az indokolatlan. Az sokkal fontosabb lenne, hogy belásd: a szervezeted pontosan tudja, mire van szükséged. Ha álmos vagy, akkor alvásra. Ma érdemes megfigyelned, hogy mennyi pihenésre vágyik a szervezeted, és nem szabad túlhajtanod magadat!

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Nem is kell arról semmit sem tudnod, hogy milyen folyamatok készülődnek a háttérben. Ma úgy érezheted, hogy neked mindenképpen nyomoznod kell, és kiderítened a titkokat, de ez nem igaz. A valóság az, hogy nem kell nyomoznod, nem kell kiderítened a titkokat, és egyáltalán nem kell megszerezned olyan információkat, amelyeket most nem tudsz. Az egyetlen dolog, amit tudnod kell, az az, hogy te mit szeretnél. Ha ezt tudod, akkor nyíltan képviselheted a saját álláspontodat, a többi pedig nem számít.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Lehet, hogy határozott elképzelésed van arról, hogy a szerelmednek vagy a szüleidnek mit kellene tenniük. A helyzet azonban az, hogy nekik nem kellene semmit sem megtenniük. A valóságban nem kell neked osztogatnod a tanácsokat, és az a helyzet, hogy nagyon gyakran a másoknak adott tanácsaink valójában saját magunkhoz szólnak. Hogy ezt hogyan értem? Igen egyszerű: Amiről azt hiszed, hogy nekik kellene megtenniük, azt igazából neked kellene megtenned.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Lehet, hogy sohasem hitted volna, hogy olyasmit mondasz ki, amit kimondasz szerdán. Hogy milyen szavak hagyják el a szádat? Meglepőek, annyi biztos. Lehet, hogy annyiból okoznak meglepetést, hogy túl csúnyák a stílusodhoz képest, vagy túl indulatosak. Esetleg szokatlanul értelmetlenek, vagy egyszerűen csak teljes zagyvaságot kezdesz el bizonygatni valakinek. Mindegy, mi az a szokatlan dolog, amit kimondtál, ne felejtsd el, hogy bármikor visszacsinálhatod és kijavíthatod.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Nem is sejted, milyen könnyű feladat vár rád szerdán. Nem kell mást tenned, csak annyit, hogy ma igent mondasz egy kihívásra. Hogy ez mitől lesz szokatlanul könnyű? Nagyon egyszerű: eleinte azt hiheted, hogy ez nagy kihívás, de ahogy egyre közelebb kerülsz hozzá, lassan belátod, hogy ez valójában nagyon is könnyű, sokkal könnyebb, mint azt gondoltad. Amikorra pedig ténylegesen belevágsz a dologba, könnyen lehet, hogy azt érzed: minden úgy megy, mint a karikacsapás.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Szerdán a legszívesebben elmenekülnél egy feladat elől. Pedig ez a feladat már nem nagyon tűr halasztást. Már nem nagyon lehet tovább halogatni, ezért érdemes lenne ma már nekiállnod. Talán az segít, ha rászánsz legalább egy órát erre a tervedre. Vagy kettőt. Lehet, hogy erre az időre ki kellene kapcsolnod a telefonodat, és az e-mailekre, meg a kedvenc közösségi médiád oldalaira sem kellene most ránézned egy darabig. Hidd el, ha összeszeded magadat és koncentrálsz, minden nagyon egyszerű lesz.


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »