Napi horoszkóp - 2016. 12. 08.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Talán egy régi hibád kerül elő megint ma. Tudnod kell, hogy te mindent megtettél ott és akkor. Tudnod kell, hogy azt tetted, amit tudtál. Ha nem sikerült, amit akartál, az nem jelenti azt, hogy elbuktál. Ma bocsásd meg magadnak azokat a hibákat, amelyek talán még mindig hatással vannak rád, és amelyeket talán nem is tudnál már megváltoztatni.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Nagyon öntudatos vagy, de talán ma pont az öntudatosságod sorol kellemetlen helyzetbe. Az, hogy kiállsz magadért nem kell, hogy azt jelentse: veszekszel valakivel. Ha pedig veszekszel, nem kell, hogy személyeskedj. Ha pedig személyeskedsz, a végén célszerű lenne bocsánatot kérni. Máskülönben csak ellenségeké változtatod a támogatókat is.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Szeretnéd, ha csodálnának az emberek, és szeretnéd, ha felnéznének rád azért, amit teszel? Természetes emberi ösztön, hogy elismerésre vágyunk, nem kell letagadnod ezt, és fontos tudnod, hogy nem leszel rossz ember csak azért, mert elismerésre vágysz. Szerdán add meg másoknak azt az elismerést, amire te is vágysz. Ha így teszel, hamarosan téged is elismernek majd.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Tele vagy olyan ősi praktikákkal, és trükkökkel, amelyek egyszer már nagyon is jól működtek neked. Mostanában azonban nem szívesen veszed elő ezeket a praktikákat. Úgy tűnik, hogy ma mégiscsak hozzá kell nyúlnod a régi, jól bevált (és nem feltétlenül tisztességes) módszereidhez. Ezt csak akkor tedd meg, ha már tényleg minden, de minden mást kipróbáltál.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Sokkal több empátiára és elfogadásra lenne szükséged szerdán. Úgy érzem, arra van szükséged, hogy te fogadj el sokkal jobban másokat. Azzal, hogy mindig meg akarsz változtatni mindenkit néha észrevétlenül okozol fájdalmat az embereknek. Pedig csak annyit kellene tenned, hogy mindenkinek megengeded, hogy önmaga legyen. Szerdán tegyél egy próbát!

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Szerdán legyél egy kicsit mértékletesebb. Mostanában hajlamos vagy arra, hogy halmozod az élvezeteket. Ezzel nincs is semmi baj, de amikor túlhabzsolod magad, akkor nagyon eltelsz, és ismét élvezetböjt következik az életedben, amikor nincs időd a jó dolgokra. Mi lenne, ha ma az egyensúlyt keresnéd: Egy kis élvezet, egy kis kötelesség, és máris megtaláltad a harmóniát.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Sokan hiszik azt, hogy tévedésben vagy, amikor magyarázol nekik, te pedig hajlamos vagy ezt a helyzetet a hangod megemelésével (és néhány szitokszó közbeiktatásával) megoldani. Pedig a valódi megoldás az lenne, ha szelíden, halkan elsorolnád az érveidet. Újra, meg újra. Tudom, hogy ez fárasztó. De hidd el, az ellenkezőkelméje is belefárad a hadakozásba, és te nyersz a végén.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Pontosan tudod, hogy mi az, aminek újra és újra nekifutsz, és amiben egyre erőtlenebbnek és reménytelennek érzed magad. Pedig lenne megoldás a helyzetre. A megoldás az, hogy engedd el egy kicsit. Engedd, hogy most néhány napig, néhány hétig, vagy az idén már ne foglalkozz ezzel az üggyel. Egyszerűen csak hagyd, hogy az események alakuljanak, és majd térj vissza januárban a témára.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Szerdán legyél nyitott mások álláspontjára. Legyél nyitott arra, hogy talán másoknak is lehet igaza. Sőt! Könnyen lehet, hogy nekik és neked is igazad van, párhuzamosan. Talán van valami, amit még nem tudsz, amit még nem érzel, amit még nem ismersz, és ami megmagyarázza, hogy hogyan lehet mindenkinek a saját nézőpontjából igaza. Ma játssz el ezzel a gondolattal, és hagyd, hogy megváltoztassa a viselkedésedet.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Úgy tűnik, hogy ma szinte képtelen leszel időben megérkezni oda, ahova mész. Lehet, hogy az a típus vagy, aki sohasem késik, ezért ez nemcsak téged lep majd, meg, de a környezetedet is. Érdemes lenne már idejekorán értesítened mindenkit arról, hogy talán nem tudod úgy tartani a határidőket, ahogyan azt szoktad, és ahogyan azt ma is szeretnéd.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Ha nem akarod, hogy az idei karácsony is úgy alakuljon, ahogyan minden évben alakul, akkor most érdemes magadhoz ragadni az irányítást, és a szervezést. Nem azt mondom, hogy a következő két és fél hetet a karácsony szervezésével kellene töltened. De ha ma elkezded, bőségesen lesz időd arra, hogy mindent olyanná tegyél, ahogyan azt szeretnéd.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Lehet, hogy a pálma teher alatt nő, de a Halak a teher alatt most megfulladnak. Ahelyett, hogy karácsony közeledtével egyre több és több terhet és elintézendőt vállalsz magadra inkább húzz egy határvonalat. Az idén már ne vállalj új feladatokat, a meglévőket pedig oszd el a rendelkezésedre álló napok között. A tudat, hogy mindennek megvan a napja segít levenni a rettenetes súlyt a válladról.


Még több ezotéria

Legnépszerűbb cikkek