Napi horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Ma rengeteg új tapasztalatra tehetsz szert. Ezek az új tapasztalatok előre visznek majd, és új irányokat mutatnak neked. Erős lesz a csábítás arra, hogy talán azt mond: Néhány mai tapasztalatod jó. Mások meg rosszak. Ez teljesen természetes emberi magatartás. De jó ha tudod, hogy ha kihagyod a címkézést akkor sokkal előrébb juthatsz, hiszen a címkék nélkül a tapasztalataid is értékesebbek és érdekesebbek lesznek.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
A mai nap legfőbb feladata, hogy a bőségre és az anyagi jóllétre koncentrálj. Lehet, hogy ezt önzésnek érzed. Különösen azért, mert talán sokan vannak körülötted, akik maguk a szegény gondolkodást gyakorolják, és a szűkösség illúzióját választják. Ez azonban csak döntés kérdése. Te azzal, hogy a bőségre koncentrálsz, és a megoldásokat keresel sokat segítesz magadnak és másoknak is. Ne hagyd, hogy elvegyék az optimizmusodat!

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Ha eddig a lemaradás illúziójával küzdöttél, akkor jó hírem van: Végre előrébb léphetsz. Sőt! Nem is kis lépést tehetsz meg, hanem jó nagyot. Bármilyen területen is szeretnél előrébb lépni, azon a területen most jó nagyot haladhatsz. Ez a haladásod szinte csak a szándékodon múlik. Ha szeretnél előrelépni – márpedig szeretnél, ugye? – akkor a körülmények úgy alakulnak, hogy megtehesd ezt a lépést. És ebben senki és semmi sem gátolhat meg.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Vedd körül magadat gondoskodó szeretettel szombaton! Igen, lehet, hogy a legszívesebben másokat szeretgetnél meg, és talán azt várod, hogy cserébe ők is gyengédséggel vegyenek körül téged. De a legfontosabb mégis az, hogy önmagadat vedd körül szeretettel. Ha magadat szereted, akkor mindenkiből szeretetet váltasz i. Ha magadat képes vagy értékelni, akkor mindenki értékelni fog téged.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Sokszor lehet az az érzésed, hogy a külvilág, a környezeted, az érzéseid elnyomására biztat. Talán úgy véled, hogy emiatt jobb lenne, ha nem is figyelnél oda az érzéseidre. Ennél nagyobb tévedésben azonban nem is lehetne részed. Ma nyugodtan engedd, hogy az érzéseid megnyilvánuljanak, és nyugodtan nézd meg magadban a valódi érzéseidet. Ha felismered ezeket, ha rá mersz nézni arra, amit érzel, akkor máris közelebb jutsz a boldogsághoz.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Tedd le a héten felgyülemlett stresszt. Képzeld el, hogy az egész heti feszültséget és stresszt egy nagy-nagy puttonyba gyűjtögetted. Ami talán még meg is nőtt a hét közben. Ma tehát ezt a stresszt kellene letenned. Ezt a stresszt kellene elengedned, és hagynod kellene, hogy ehelyett a feszültség helyett a nyugalom legyen úrrá az életedben és a napodban. Ha nem ragaszkodsz a feszült emlékekhez, és a nehéz feladatok érzéséhez, máris egy nagy lépést tettél a nyugalom felé.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Bizakodó vagy szombaton, és ma tele vagy hittel. Olyan erős a hited abban, hogy minden jó lesz, hogy képes vagy optimistává tenni másokat is. Ma te vagy az, aki reményt adsz másoknak. Ez igen apró feladatnak tűnik, mégis rengeteg jelentősége és rengeteg ereje van. Érdemes észben tartanod, hogy milyen fontos gyógyító feladat a remény táplálása másokba. Ne felejtsd el, hogy ezzel rengeteget segíthetsz.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Itt az ideje, hogy kikapcsold a műszaki berendezéseket. Itt az ideje, hogy becsukd a számítógépet, kikapcsold a telefont, és egy kicsit félretedd az internetet. Ma nyugodtan tarts egy napnyi internetböjtöt, mert ez segíteni fog abban, hogy visszaszerezd az optimizmusodat és a jó kedvedet. Hidd el, a hírek és a rengeteg levél nélkül sokkal jobb kedved lesz, és sokkal nyugodtabbá is válsz. Könnyen lehet, hogy a zaklatottságod pont a híreknek volt köszönhető eddig is.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Máskor talán szépítesz az igazságon. Talán hajlamos vagy arra, hogy apró füllentésekkel kedveskedj azoknak, akiknek fájna az igazság. Szombaton azonban jobban jársz, ha igazat mondasz. Ma jobban jársz, ha kimondod azt amit gondolsz, akkor is, ha attól tartasz, hogy ezzel némi fájdalmat okozol másoknak. Ez az igazság ugyanis olyasmikre világít rá, amik segítenek a haladásban neked és a többieknek is.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Segítők és véletlenek határozzák meg a szombatodat. Voltaképpen az egész napod a segítő véletlenekről szól, arról, hogy ezek a látszólagos véletlenek folyamatosan a jó irányba terelnek téged. Hidd el, ezeknek a véletleneknek oka van. (Semmi sem véletlen, mint az közismert.) Hagyd, hogy a körülötted lévő jó szándékú emberek új irányokba tereljenek téged, olyan irányokba vezessenek, amelyek előre visznek az utadon.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
A zene segít levezetni a feszültséget, az éneklés pedig segít meggyógyítani a lelkedet. Ma kapcsold be a rádiót, vagy tedd be a kedvenc zenéidet, és énekelj rá bátran. Talán az sem baj, ha ezt meghallja a családod. Sőt! Miért ne lehetne közös éneklés, miért ne lehetne örömzenélés köztetek. Hidd el, a zene a gyógyító ereje mindenkire hat, és jót tesz nektek az, ha végre együtt engeditek el a feszültségeiteket. Ma menj bulizni, vagy egy koncertre, mert ez is olyasmi, amitől jobb kedved lesz.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Az állatok segítenek megnyugodnod és feltöltődnöd. A szombat a kutyasétáltatás és a macskasimogatás napja. Ma igyekezz minél több időt tölteni az állataid társaságában, hiszen az ő jelenlétük az, ami igazán kikapcsol, megnyugtat, és gyógyít téged. Arról nem is beszélve, hogy nekik is nagy szükségük van a társaságodra, és arra, hogy végre több figyelmet kapjanak tőled. Engedd meg magadnak azt a luxust, hogy most kiélvezed a házi kedvenceid szeretetét.


Még több ezotéria