Napi horoszkóp - 2016. 02. 06.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Sok olyan dolgod van, amire a héten nem jutott időd, és amit most is szívesen a szőnyeg alá söpörnél. Úgy tűnhet, hogy minden és mindenki fontosabb a számodra, mint te magad, de nem teszed jól, ha úgy szervezed meg a mai napodat, hogy ne figyelj a saját igényeidre. Szükséged van arra, hogy megmutasd magadat a világnak. Szükséged van arra, hogy azzal foglalkozz, amire a szíved mélyén vágysz már hétfő óta.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Ne felejts el cselekedni. Sokszor esünk abba a hibába, hogy csak tervezünk, tervezünk, de a szükséges lépéseket nem tesszük meg. Sokszor esünk abba a hibába, hogy a szükséges lépések helyett megmaradunk az elmélet szintjén. Ma érdemes végre túllépned az elméleteken, és érdemes megérkezned a cselekvéshez. Igen, annak ellenére, hogy szombatra talán pihenést terveztél.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Szombaton érzéked van ahhoz, hogy hogyan lepj meg másokat. Ma képes vagy arra, hogy mindenkinek meglepetést szerezz. Persze meglepetést okozni sokféleképpen lehet. Meglephetsz valakit a döntéseiddel, és meglephetsz valakit ajándékokkal is. Most melyiket választod? Lehet, hogy az emberek az ajándékoknak örülnek jobban, de lehet, hogy a személyes szabadságodat a meglepő döntések szolgálják.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Ma képtelen vagy kötelességérzetből dönteni. Képtelen vagy arra, hogy azért tegyél meg valamit, mert azt úgy kell, vagy mert úgy szokás. Épp ezért szombaton sokan látnak téged önfejűnek, vagy már-már önzőnek. Ne felejtsd el, hogy az önfejűség nem feltétlenül rossz tulajdonság. Lehet, hogy pont azok látnak önfejűnek, akik azt szeretnék, hogy végre úgy ugrálj, ahogyan ők fütyülnek.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Egy kicsit szűkösnek érzed a világot szombaton. Ma úgy érzed, hogy kevés a lehetőséged, kevés a mozgástered, és hogy egyáltalán kevés a tér ahhoz, hogy a nagyszerűségedben kibontakozz. Lehet, hogy ma valóban nagyobb térre, nagyobb színpadra van szükséged ahhoz, hogy jól érezd magadat. Lehet, hogy ma ideje lenne megszervezned magadnak egy bemutatót, fellépést, vagy előadást, ahol kibontakozhat a tehetséged.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Szombaton úgy érezheted, hogy mindenki furcsa körülötted. Mintha az emberek ma nem a megszokott helyzeteket hoznák. Mintha ma az emberek nem azt és nem úgy tennék, mint amit megszoktál a részükről. Könnyen lehet, hogy mások ugyanígy látnak téged. Lehet, hogy mások szerint te vagy furcsa, és ők azok, akik következetesek. Szombaton az a legjobb, amit tehetsz, ha elfogadod mások furcsaságait.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Szombaton van néhány olyan kötelezettséged, amit érdemes gyorsan letudnod a nap elején. Érdemes ezeket délelőttre összpontosítani, hogy délután már átadhasd magadat a szabadságnak. Ma sokkal nagyobb benned a szabadságvágy, és nehezen viseled, ha az egész napodat mások táblázzák be, vagy ha a körülmények határozzák meg azt, ami történni fog. Ma szükséged van a szabadságodra.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Szombaton a bátorság lesz a legfontosabb a számodra. Ma bátorságra van szükséged ahhoz, hogy bátran beleállhass néhány olyan helyzetbe, amelyről tudod, hogy máskor megfutamodnál belőlük. Pontosan ez a bátorság lesz az, ami átsegít a mai napodon. Ez a bátorság lesz az, ami hozzásegít ahhoz, hogy a napi teendőket a lehető legjobban teljesítsd, és ami segít válaszolnod néhány furcsa kérdésre is.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
A szavaknak ereje van. A szavaiddal gyógyíthatsz, de akár meg is betegíthetsz másokat. Ma gondold végig, hogy milyen szavakat használsz milyen helyzetekben. Lehet, hogy néhányan félreértik a szavaidat. Azok, akik ismernek egy-egy kedves szavadtól, egy-egy figyelmes gesztusodtól szinte kivirágoznak, és szinte egész hétre feltöltődnek. Ma használj pozitív szavakat, ha másokkal beszélsz.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Szívesen előre szaladnál az időben szombaton. Ma elég türelmetlen vagy, és alig bírod kivárni, hogy peregjenek a percek. Ma alig bírod kivárni, hogy végre megtörténjen valami. Ha pedig csak holnap, vagy a jövő héten lesz a nagy esemény, akkor szinte képtelen vagy egy ültő helyedben maradni az izgalomtól. Szombaton érdemes olyan elfoglaltságokat keresned, amelyekkel elterelheted a figyelmedet.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Értő hallgatásra van szüksége a környezetednek szombaton. Ma azzal teheted a legtöbbet a környezetedért, ha meghallgatod őket, ha nem szakítod félbe őket, és ha hagyod, hogy mindenki elmondja mindazt, ami a szívét nyomja. Lehet, hogy eleinte tanácsokkal és meglátásokkal szeretnéd bombázni őket, de hamarosan te is megérzed majd, hogy a csendnek  néha gyógyítóbb ereje van, mint a szavaknak.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Ha eddig úgy érezted, hogy csak vesztegeted az idődet, akkor ideje újragondolnod azt, hogy mi mindenre szánsz az idődből. Vizsgáld meg, hogy a héten azokkal a dolgokkal foglalkoztál-e, amelyek valóba fontosak neked, és ha kell, akkor vond le a szükséges következtetéseket. Fontos, hogy felismerd: Nem kell szidnod magadat a rossz döntéseidért, egyszerűen csak ki kell javítanod azokat jó döntésekre.


Még több ezotéria