Napi horoszkóp - 2016. 05. 03.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Azt gondolod, hogy ma neked kell elvégezned mások munkáját is. Lehet benned egy olyan tévhit, amely arra késztet, hogy mások helyett megcsináld azt, amit valójában nem tudsz megtenni helyettük. Lehet, hogy ha megpróbálkozol ezzel, azzal olyan szinten túlvállalod magadat, hogy abba szinte belerokkansz. Ismerd fel, hogy neked csak a saját feladataidat kell ellátnod, másokét nem.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
A legszívesebben bonyolult szabályokat hoznál, és bonyolult szabályokhoz kötnéd azt, hogy mikor kinek és hogyan segítesz. A valóság azonban az, hogy segíteni nem ilyen bonyolult szabályok mentén lehet. Segíteni annak lehet, aki segítséget kér, és aki hagyja, hogy segítsenek neki. Ezek sem szabályok, mindössze józan megfontolások, amelyeket az élet igazol.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Fontos, hogy tudd: Merre tart az életed. Fontos, hogy kedden megválaszd az útirányt, és hogy ma tudd eldönteni: Mi az, amire szükséged van, és mi az, amire nincs. Ki az, akire szükséged van, és ki az, akire nincs? Hidd el, azzal, ha megválasztod a számodra legmegfelelőbb társakat és a számodra legszimpatikusabb célokat sikerül áthidalnod azt a nehézséget, ami eddig megakadályozott a továbbhaladásban.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Sokkal egyszerűbb dolgod lenne, ha nem törekednél mindenben a tökéletesre kedden. Sokkal egyszerűbb lenne, ha beérnéd az elég jóval, vagy a majdnem jóval, ahelyett, hogy folyton a teljesen tökéleteset kutatnád. Tudod mit? Határozd el, hogy ma beéred azzal, ami van. Ez a döntés varázslatos módon mindent sokkal jobbá, sokkal magasabb szintűvé és nagyszerűbbé tesz majd.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Vigyázat, valaki szeretne kihozni a sodrodból! Valaki azon dolgozik, hogy te felhúzd magadat, és elveszítsd a nyugalmadat. Hogy erre mi oka van? Valójában semmi. Hacsak azt nem tekintjük oknak, hogy őt megnyugtatja mások idegessége. Épp ezért azzal teszed a legjobbat önmagadnak, ha most nem ugrasz az általa kínált veszekedésre, és megőrzöd a békédet.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Lehet, hogy ma egy dolgot kétszer, háromszor is meg kell hallgatnod. Ha ma már másodszor hallod ugyanazt, amit egyszer már hallottál, akkor érdemes elgondolkodnod azon, hogy mit nem hallasz meg ebben az üzenetben? Mi az, amit nem ismersz fel az üzenetben, és mi az, amit végre észre kellene venned. Ne felejtsd el: egyetlen információ sem felesleges.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Van benned vágy arra, hogy te mondhasd meg másoknak, hogy mit kell tenniük. Lehet, hogy a segítő szándék vezet akkor, amikor elmondod valakinek, hogy mit kellene tennie, de az is lehet, hogy ő nem igazán ezt a segítő szándékot látja benned. Lehet, hogy ő azt érzékeli, hogy te befolyásolni, irányítani akarod őt. Ez pedig olyasmi, amivel könnyű kiborítani bárkit.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Olyan jól kitaláltál, és megszerveztél mindent, hogy kedden igazán meglephet majd, amikor azzal szembesülsz, hogy most mégsem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan papíron alakulniuk kellene. Lehet, hogy arra jössz rá, hogy az élet nem mindig követi a terveket, és azt is felismerheted, hogy nem igazán lehetsz hatással mások tetteire, mások döntéseire. Te a saját életed felelőse vagy.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Sokkal több türelemre van szükséged kedden. Ma szívesen siettetnéd a dolgokat, de ettől természetesen egy lépéssel sem leszel előrébb. Attól, hogy hajcsárként terelnéd az eseményeket, és gyorsítanád az időt, az idő nem gyorsul fel, az események nem haladnak gyorsabban. Ma engedd meg magadnak, hogy észrevedd: Minden a lehető legjobb időben történik, és minden várakozásnak oka van.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Kezded úgy érezni, hogy minden nap pontosan ugyanazt hajtogatod, pontosan ugyanazoknak. Mintha minden egyes napod az előző másolata lenne. Mintha minden egyes napodon mindig ugyanaz lenne a forgatókönyv. Lehet, hogy valóban így van. Ha úgy érzed, hogy mindig ugyanaz ismétlődik az életedben, akkor ma érdemes valamit egészen máshogyan csinálnod, mint eddig.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Úgy tűnik, hogy ma azzal idegesíthetsz fel a legkönnyebben másokat, ha nyugtatni akarod őket. Úgy tűnik, hogy kedden jobban teszed, ha senkit sem akarsz megnyugtatni, pláne ne akard megmenteni az embereket a saját hibáiktól. Ma egyébként is csak pótcselekvés lenne, ha másokkal foglalkoznál, hiszen van bőven tennivalód a saját életedben is.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Végtelen türelemmel teszed meg azt, amit mások mondanak, vagy kérnek. Végtelen türelemmel dolgozol másokért, de közben elsikkad egy fontos téma: Igen, te magad vagy az, aki mindeközben elsikkadsz. Fontos, hogy kedden végre önmagadat engedd előtérbe, és végre ne fogd vissza magadat azért, mert másoknak – szerinted – nem esnének jól a sikereid.


Még több ezotéria