Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Talán úgy érzed, hogy csak egy másolat vagy, vagy egy pótszer. Mintha valaki, csak pótolni akarna veled valaki mást. Mint mindig, most is legalább két lehetőséged van: Vagy felhúzod magadat ezen, és kilépsz a játékból, vagy pedig nekidurálod magadat, és bebizonyítod, hogy egy pótszer is lehet jobb az eredetinél. Hidd el, senki sem ítélne el, ha az első megoldást választanád, és távoznál a játékból. Téged azonban keményebb fából faragtak, és felveszed a kesztyűt. Hamarosan kitörhetsz a pótszer státuszból, ha így folytatod.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Vigyázat, az őszinteség fáj. Nemcsak annak, akinek mondják, de annak is, aki mondja. Ma, megmondod az őszintét mindenkinek, de ez rád is visszacsapódhat. Könnyen lehet, hogy valaki téged bánt azért, amit tőled hall (pedig nem is te vagy a hibás). Ma a diplomáciai érzékedre lesz szükséged, arra, hogy a lehető legóvatosabban, és leginkább lassan adagolva mondd el a véleményedet. Ha szépen becsomagolod a mondandódat, akkor elkerülheted a nagyobb összetűzéseket, és megtalálhatod a békés megoldást.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Egy kicsi áldozat a jelenben egy nagy nyereséghez segíthet hozzá a jövőben. Jó, talán ebben a formában egy kicsit túl ijesztően hangzik a mondanivalóm. A lényeg az, hogy ha most nem az azonnal érdekeidet nézed, hanem hosszútávon gondolkodsz, akkor a későbbi siker sokkal nagyobb lesz, mint amit most ki tudnál könyökölni magadnak. Ez tulajdonképpen nagyon is jó hír. hiszen ha egy kicsit előrelátó, és megfontolt vagy, akkor hosszú távra is bebiztosíthatod a sikeredet. Érdemes hétfőn messzire előre tekintened, ahelyett, hogy csak az orrodig néznél.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Ne lepődj meg, ha ma álmosabb vagy, mint máskor. A hétfő kicsit fáradtabb, és levertebb nap lesz, és emiatt talán nem is tudsz annyit teljesíteni, mint amennyit szerettél volna. Itt lenne az ideje annak, hogy belásd: néha túlvállalod magadat, méghozzá nem is kicsit. Itt lenne az ideje annak, hogy ránézz: nagyon sok olyasmit csinálsz, ami igénybe veszi a fizikai testedet, a szellemi erődet, de te mégsem vagy hajlandó ezekkel számolni. Egy-egy koncentrációval töltött időszakot ugyanúgy ki kell pihenned, mintha szenet lapátoltál volna.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Az Oroszlánok megkezdik a felkészülést a télre. Gondolj csak bele: mióta foglalkoztat a lakás fűtése, vagy egyéb téli teendők? Bizony, ezek már a felkészülésed részei. A hétfő nap alkalmas arra, hogy kitaláld hogyan téliesíted a lakásodat, hogy megszervezd a fűtéscserét, vagy valamilyen más esedékes felújítást. Fontos tudnod, hogy amibe most belevágsz az gyorsan megoldódik, épp ezért nem érdemes sokáig halogatnod a lakásoddal kapcsolatos terveidet. Ha pedig segítségre van szükséged, akkor a barátaidra bizton számíthatsz.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Úgy érzed, hogy mostanában túl sok, túl súlyos feladatod és teendőd vólt, és most szükséged van egy kis könnyedségre, egy kis lazításra. Tudom, ellentmondásnak tűnik, hogy hogy hétfőn beszélek neked a lazításról, de hidd el, ma nagyon is aktuális téma lesz számodra a pihenés. Pontosan azért, mert úgy tűnik, hogy igencsak pörgős és lendületes lesz ez a hétfő, és igencsak nagy szükséged lenne a lassításra és a pihenésre. Érdemes úgy alakítanod a napodat, hogy legyen alkalmad egy extra sziesztára kora délután.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Ma talán egy kicsit meglepetten nézed, hogy mit tesznek mások. Igen, sokkal jobban tudod, hogy mit kellene tenniük, és hogy nekik mi lenne a jó. De azt is érdemes figyelembe venned, hogy ezt neked nem fogják elhinni. Fontos, hogy ők maguk jöjjenek rá: mi az, ami tényleg segítené őket. Épp ezért ahelyett, hogy megpróbálnád felvilágosítani őket, inkább szervezd úgy a napot, hogy kénytelenek legyenek maguktól rájönni a megoldásra. Ez az egyetlen módszer arra, hogy el is higgyék azt, valóban ez lenne a helyes út a számukra.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Tele vagy védekezéssel, pedig senki sem támad. Legalábbis még nem támad. De ha sokáig maradsz védekező üzemmódban, akkor előbb-utóbb azért valaki megragadja az alkalmat, hogy letesztelje, milyen erős a védekezésed. Épp ezért le kellene engedned a védőpajzsaidat, és egyszerűen csak hagynod kellene, hogy az események megtörténjenek veled. A hétfő legfontosabb feladata, hogy merj érezni, merj gondolkodni, és merj védtelen lenni. Ez eleinte talán sokkal nehezebbnek tűnik, mint amilyen valójában, de ha kipróbálod, megérted a hasznosságát.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Valakik talán félreismernek. Hogy mit tehetsz ez ellen? Az, ha elkezded bizonygatni, hogy nem olyan vagy, amilyennek hisznek, nem lesz túl célravezető. A legegyszerűbb az lenne, ha egyszerűen csak hű maradnál önmagadhoz. A szavak helyett ma a tettek beszélnek a legékesszólóbban, épp ezért tegyél meg minél több mindent. Ha megteszed mindazt, amire lehetőséged van, akkor talán többen felismerik a valódi énedet, és többen rájönnek az igazságra. A munkahelyeden ez ugyanúgy igaz lesz, mint a baráti körödben vagy a családban.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Ma egy kicsit hitetlenebb vagy még a szokásosnál is. Fel kell kötnie a gatyáját annak, aki téged szeretne meggyőzni valamiről. Könnyen lehet, hogy a nagy hitetlenségedben olyasmit sem hiszel el, ami valójában tény. Érdemes lenne ezért eldöntened, hogy amit kettőnél többen állítanak neked azt elhiszed. Na jó, legalább megfontolod. Ha így teszel, sokkal nyitottabbá válsz hétfőn az újdonságokra és az új információkra. Ezek az információk később még sokat jelenthetnek neked, és az is lehet, hogy ezek miatt éred el egy célodat.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Nincs is annál meglepőbb, mint amikor nagyon régi ismerősök kerülnek elő. Ma szembejöhetnek veled az utcán a rég nem látott barátnőid, és a közösségi oldalakon is rád írhatnak olyanok, akikkel évek óta nem beszéltél. Minden régi ismerős egy-egy egy darabkát mutat neked a múltadból. Az a kérdés, hogy menyire vagy kibékülve ezzel a múlttal, mennyire vagy kibékülve ezekkel az ismerősökkel. Ha békére vágyik a lelked, akkor érdemes ma a régi konfliktusokat rendezned. Ebben a most felbukkanó ismerőseid is partnerek lesznek.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Néha a környezeted nem érti, hogy miért gondolsz, mondasz, vagy teszel. Ilyenkor ők hosszas magyarázkodást várnak, te pedig arra vágysz, hogy ne kelljen erről beszélned. Tudod mit? Ha nem szeretnél beszélni, nem kell beszélned. Ha nem akarsz valamit elmagyarázni, megteheted, hogy megtagadod a magyarázatot. Csak az a fontos, hogy értesd meg mindenkivel: ez nem róluk szól, ez rólad szól. Neked van szükséged most csendre, és befelé figyelésre a folyamatos magyarázkodás helyett. Hidd el, ezt mindenki tiszteletben tartja majd.


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »