Napi horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Itt az ideje, hogy megtanulj bánni az emberekkel. Itt az ideje annak, hogy ne halogasd tovább ezt a projektet. Ma tanulhatnál egy kis diplomáciai érzéket. Ehhez végül is minden adottságod megvan. Képes vagy kedves lenni az emberekkel, és képes vagy finoman megfogalmazni a véleményedet. Az, hogy eddig nem igazán használtad ezeket a képességeidet nem jelenti azt, hogy most ne vehetnéd elő őket újra.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Ha úgy érzed, hogy egy probléma kezd a fejedre nőni, itt lenne az ideje a nézőpont váltásnak. Könnyen lehet, hogy eddig azért nem találtad a megoldást, mert teljesen rossz oldalról nézted a helyzetet. Könnyen lehet, hogy a helyzetet egy új szemszögből megfigyelve rájössz arra, hogy nem is úgy van, ahogyan azt gondoltad. Hogy ki tud neked egy ilyen új szempontot adni? Azok, akik eddig semmit sem tudtak erről a problémádról.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Amikor azzal szembesülsz, hogy valaki, akit eddig az ellenségednek tekintettél kedves veled, igazán összezavarodsz. Mert mi van akkor, ha ez a kedvesség csak álca, és valami igazán komoly gaztettre készül ellened? Mi van akkor, ha valójában nem is úgy gondolja? Mi van akkor, ha… Számtalan kérdés merül fel benned, és szinte el sem tudod képzelni, hogy nem öncélúan kedves. Sőt! Még az is lehet, hogy ő valójában egy kedves ember.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
A csütörtök remek alkalmakat kínál ahhoz, hogy végre rendszerezd a dolgaidat. Az íróasztalodat, a fontos papírokat, a befizetendő csekkeket, és minden más hivatalos iratot ma érdemes rendbe tenned. Csütörtökön a kategorizálás és a rendrakás mestere vagy. Ma könnyen megy neked minden, ami a rendszerezésről és az átláthatóságról szól. És persze az is könnyen megy, hogy a napod vigyél új rendszert. Olyan rendszert, amely megfelel az őszi terveidnek is.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Nehéz helyzetben vagy, amikor a múltadból előkerül valaki. Tudod, hogy jó képet kellene vágnod hozzá, de ez nehezen megy. A viszonyotok finoman szólva is ambivalens volt, emiatt most sem igazán tudod, hogy hogyan kellene viselkedned. Ha adhatok egy jó tanácsot: Ne kezd el nagyobbá hazudni a jelenlegi érdemeidet, mert ő most könnyedén átlát a nagyzolásodon. Igaz, te is pontosan tudod, hogy ő mikor füllent.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Figyelj oda a szavaidra csütörtökön! Sokan lesik ma árgus szemekkel, hogy hogyan fogalmazol. Sokan figyelik azt, hogy pontosan milyen szavakat használsz, és milyen mondatszerkezetekben fogalmazod meg a mondandódat. A környezeted azt hiszi, hogy ma olvasniuk kell a sorok között. Pedig egyáltalán nem kéne. Egyszerűen csak oda kellene figyelniük rád. Ha őszintén figyelnének, őszinte válaszokat kapnának.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Ma kissé ingerültebb vagy a szokásosnál. Ez természetesen érthető.Egyfelől. Másfelől azonban nem érdemli meg a környezeted, hogy rájuk nyomd mindazt a feszültséget, amelyet valójában te nem tudtál kezelni. Ha üvölteni akarsz, akkor üvölts – egy hangszigetelt szobában egyedül. De ne üvölts másokkal, és ne szúrj le másokat igazságtalanul. Ezzel csak megbántanál másokat, amire semmi szükség sincs.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Egy különleges esélyt kapsz csütörtökön. Ma arra kapsz esélyt, hogy mindent megváltoztass, de ehhez arra lesz szükség, hogy akarj is változtatni. Könnyen lehet, hogy úgy érzed, mindaz, ami van már sokkal kényelmesebb neked. Lehet, hogy úgy érzed, a változás most olyasmi, amire nincs is szükséged. Jó ha tudod, hogy a kényelmesség oltárán nem érdemes feláldoznod egy új lehetőséget, és egy pozitív változást.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Írd le a véleményed, írd le a gondolataidat! Csütörtökön igazán nagy hasznodra lesz az, ha megfogalmazod mindazt, ami benned van. Figyelem! Ezt az írásodat egyáltalán nem szükséges megmutatnod senkinek sem. Nyugodtan írd meg mindezt a titkos naplódba, az asztalfiókodnak. Az írásra azért lesz szükséged, mert ez segít összeszedni a gondolataidat, és segít jobban kommunikálnod másokkal. De nem azért, hogy megmutasd ezt az irományt.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Nem kell mindenkit szeretned. Ezt azért szögezem le csütörtökön, mert ma hajlamos vagy arra, hogy azt hidd: Mindenkit meg kell kedvelned. Azokat is próbálod megszeretni, akik finoman szólva is nem a te brancsodba tartoznak. Nem kellene erőltetned ezt a folyamatot. Fontos, hogy legyél toleráns. Fontos, hogy legyél kedves. De azt továbbra is megengedheted magadnak, hogy legyen saját véleményed.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Ma zárd ki az összes zavaró tényezőt a napodból. Csütörtökön arra lenne szükséged, hogy teljes erőbedobással tudj koncentrálni arra, amit csinálsz. Természetesen, ahogy az lenni szokott, ma kapod a legtöbb téves hívást, spam levelet. Pontosan emiatt kellene a zavaró tényezőket eleve kiszűrnöd. Tehát ma nyugodtan kapcsold ki a tévét, a rádiót, de még az e-mailedet és a telefonodat is.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Sokféle tehetséged és képességed van. Ezt ideje lenne elfogadnod. Ideje lenne annak, hogy már ne magadnak akard bizonyítgatni, hogy mihez értesz, hanem egyel tovább lépnél. Ma mutasd meg másoknak, hogy mi mindenhez értesz. Ne azt keresd, hogy mit nem tudsz. Ez olyasmi, amit mindenki el tud mondani. Ma érdemes arra koncentrálnod, hogy bátran felvállald a tehetségeidet, és bátran bemutasd másoknak azokat.


Még több ezotéria