Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
A mai fejfájásodon (és más testi tüneteiden) könnyen úrrá lehetsz: mindezt a stressz okozza, és azért éppen most jött ki, mert most van erre időd. Hidd el, nem az a megoldás, hogy tüneti kezelést végzel, bár természetesen ideig-óráig az is hat. Ma mélyre kellene ásnod, és azt megnézned, hogy milyen „fejfájdító” helyzetek vannak a testi tüneted mögött, és mi az, amit neked ez a tünet üzen.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Annyira feldob a gondolat, hogy bár pénteket mutat a naptár, de mégis vasárnapi a hangulatod (a hétvége második napja), és holnap mégsem hétfő lesz, hanem szombat, és még két nap van a hétvégéből. Egy kicsit talán zavaros ez a gondolatmenet, de pont ez a zavarosság szakít ki téged a hétköznapok valóságából, és pont ez a zavarosság segít megérkezned az inspirációk és a kreativitás világába.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Ma nagyon nagy felelősséget érzel mások iránt, és a legszívesebben a világ összes gondját a válladra vennéd. Nem kell ilyen önfeláldozónak lenned, elég, ha első lépésben csak önmagadért vállalsz felelősséget. Második lépésben majd ráérsz azon elgondolkodni, hogy kik vannak a közeledben, akikért szintén felelősséget kellene vállalnod, de még nem ott tartunk. Ez még csak a te saját köröd – ezt ne felejtsd el!

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
A lelkednek ma talán olyan rejtett oldalait ismerheted meg, amelyeket eddig gondosan kerültél. Könnyen lehet, hogy ez a nap, egy új, önismerettel teli időszakot indít el az életedben. Ne lepődj meg, ha ma sok visszajelzést kapsz arról, hogy milyennek látnak mások. Ne felejtsd el: Minden ilyen beszámolót meg kell köszönni. Attól függetlenül, hogy egyetértesz-e ezekkel vagy sem.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Remek érzéked van ahhoz, hogy a sok-sok kis részecskét úgy rakd össze, hogy a nagy egész sokkal értékesebb, vonzóbb és erőteljesebb legyen, mint pusztán az alkotóelemek összessége. Ez talán így leírva jóval elvontabbnak tűnik, mint ahogyan majd a valóságban működni fog. A lényeg az, hogy ma a sok kicsiből olyan várat építhetsz, amelyet senki sem fog tudni lerombolni. Próbáld ki, kezdd el apránként az építkezést!

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Nincs szükséged arra, hogy valaki megmondja, mit kell tenned, vagy mi az, amivel foglalkoznod kell. A helyzet az, hogy sokan vannak körülötted, akik befolyásolni szeretnének, de ma te minden tanácsot és javaslatot korlátnak fogsz fel. (Ez természetesen nem jelenti azt, hogy ezek valóban azok is lennének.) Ma fontos neked a szabadság, ezt jó, ha észben tartod, mert így sokkal jobban megérted majd, hogy miért zavarnak a tanácsok.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Ahhoz, hogy valami új érkezzen az életedbe (amire már nagyon vágysz), valami régit el kell engedned. A halál és a születés örök körforgása mindenben jelen van. Tehát ha azt szeretnéd, hogy újjászülessen egy életterületed, akkor engedned kell először „meghalni”, engedned kell „kiürülni”, hogy erre a tiszta lapra megérkezhessenek az új inspirációk. Fontos, hogy tudd: ma egy szép időszak kezdődik az életedben, de ehhez a te döntésedre is szükség lesz.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Engedd el a félelmeidet, és ne hagyd, hogy az befolyásoljon, amit másoktól hallasz. Könnyen lehet, hogy mások nem is tudják pontosan, mi a helyzet, és az is lehet, hogy valakik szántszándékkal tájékoztatnak téged félre. Hidd el, erre nincs szükséged. Nincs szükséged arra, hogy átvedd mások félelmeit, félinformációt és kicsinyes ítéleteit. A péntek lehet a szárnyalás napja a számodra, ha úgy döntesz, hogy végre elrugaszkodsz a félelmektől.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Talán úgy érzed, hogy valaki kihasznál téged ma. Talán arra eszmélsz rá pénteken, hogy valaki már nagyon-nagyon régóta kihasznál. Mielőtt elítéled az illetőt, tisztáznunk kell valamit: kihasználni csakis azt lehet, aki ezt hagyja. Azaz ha kihasználnak, az azért van, mert valamiért (szeretetért, elismertségért, támogatásért) belementél ebbe a játszmába. A helyzet persze az, hogy nincs szükséged erre a játszmára.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Olyan sok segítő-támogató energia gyülemlett fel benned, hogy talán attól félsz, nem is tudod ezeket kiengedni magadból. A jó hír az, hogy tökéletesen képes leszel kimutatni a benned lévő gondoskodó szeretetet. Ez annál is inkább igaz, mert most sokan vannak körülötted, akik egy kis babusgatásra, egy kis szeretgetésre vágynak. Engedd meg magadnak, hogy a gondoskodó anyai ösztönöd kiáradhasson belőled.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Gyűjtögető üzemmódba kapcsolsz, és ma sok mindent bezsákolsz magadnak. Gyűjtögetsz a fizikai síkon, de az élményeket, a sikereket, az energiákat és az érzéseket is gyűjtögeted. Ma még nem kell rendszerezned a gyűjteményedet, és nem is kell megértened, hogy melyik darabja mire lesz jó. Ma egyszerűen csak össze kell gyűjtened mindent, és majd később lesz időd arra, hogy feldolgozz mindent – úgy, ahogyan szeretnéd.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Rend a lelke mindennek – és pénteken nagyon fontos lesz a te lelkednek is, hogy rend legyen körülötted. Ez a nap tökéletes arra, hogy rendszert vigyél a dolgokba, tökéletes a mai nap arra is, hogy rendet rakj a szekrényekben és a szobákban, de arra is, hogy a napirendedben rakj rendet. Ma érdemes átgondolnod, hogy milyen lesz a téli időbeosztásod, és mi mindent szeretnél változtatni abban az eddigiekhez képest.


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »