Napi horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
A szándékaid nagyon is számítanak. A szándékaid teremtik a valóságodat. Ez még akkor is igaz, hogyha nem is igazán hiszen az ezotériában, vagy ha nem hiszel a gondolatok teremtő erejében. Ha belegondolsz megérted az elvet: A szándékaid tematizálják a gondolataidat és a reakcióidat. Ez pedig azt jelenti, hogy ha a szándékaidat nem tartod tisztán, akkor összezavarodnak majd az események veled és körülötted szerdán.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Könnyű ítéletet alkotni másokról. Könnyű eldöntened, hogy másoknak mit kellene, vagy kellett volna tenniük. Könnyű eldöntened, hogy ki a jó és ki a rossz. Mármint, úgy értem, hogy könnyű meghoznod az ítéleteidet. Az azonban kicsit sem biztos, hogy az ítéleteid igazak. Sőt! Szerdán minden ítéleted és sommás véleményed félrevisz. Ne felejtsd el, hogy minden, amit másról gondolsz valójában rólad beszél, és nem azokról, akikről ezeket a véleményeket megalkotod.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Úgy tűnik, hogy nem vagy teljesen jóban a pénzzel. Úgy tűnik, hogy szerdán meg kellene tanulnod bánnod a pénzzel, és meg kellene tanulnod elfogadnod a pénzt. Mit gondolsz, mi lenne az az esemény, ami ahhoz kellene, hogy végre ne félelemmel teli módon gondolj a pénzre? Tele vagy olyan félelmekkel, amelyeket a szüleid, a nagyszüleid ültettek el benned. Ezeket a félelmeket egyszerűen el lehetne engedned, ha megtalálnád azt a nézőpontot, amely számodra megfelelő a pénzzel kapcsolatban.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Az emberei kapcsolataink folyamatosan változnak. Lehet, hogy azt szeretnéd, hogy mindezek mindig ugyanolyanok maradjanak, de ezt senki sem tudja garantálni neked. Ha nem akarod szerdán megállítani az emberi kapcsolataid fejlődését, és ha hagyod, hogy azok érjenek, alakuljanak, akkor megtapasztalhatod, hogy a változás jó dolog. Ha hagyod, hogy az emberi kapcsolatok – és körülötted az emberek változzanak – akkor egyre jobbak lesznek a viszonyaid másokkal.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Egész nap a kihívásokat és a nagy feladatokat keresed. Egész nap hajlamos vagy arra várni, hogy valami nagy dolgot tehess, hogy valamilyen nagy kiugrást valósíthass meg. Pedig jobban tennéd, ha az apróságokra is figyelnéd. Jobban tennéd, ha észrevennéd: A nagy változások sok-sok apró lépésből tevődnek össze. A nagy változásokban lépésről lépésre tudsz haladni. Szerdán megteheted az első lépést, és pár hét múlva minden nagyra nő majd.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
A régi hibák kijavítására, és a régi sérelmek megbocsátására kapsz remek lehetőségeket szerdán. Ezek a lehetőségek csak addig lesznek ijesztőek a számodra, amíg fel nem fedezed a bennük rejlő lehetőséget. Ezek a lehetőségek ugyanis abban segítenek téged, hogy megváltoztasd a múltat. Vagyis a múltad rád gyakorolt hatásait. Hidd el: Ha most a megbocsátást, a hibajavítást választod, akkor holnaptól jobb lesz a kedved és az életed is.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Hónapokkal ezelőtti válaszaid és döntéseid is hatnak rád szerdán. Ma lehet, hogy arra gondolsz: Jobb lett volna akkor hallgatni. A valóság azonban az, hogy jól tetted, hogy megszólaltál. Jól tetted, hogy elmondtad a véleményedet. Még akkor is, ha ma úgy tűnik, hogy valaki nem értette meg, amit mondasz. Ne felejtsd el: jogod van megváltoztatni a véleményedet és jogod van újragondolni azt, amit hónapokkal vagy évekkel ezelőtt gondoltál.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Szerdán olyasmik történnek, veled, amik igencsak meglepnek téged. A váratlan fordulatok napjának is hívhatod a mait. Ezek a fordulatok segítenek neked, és előre visznek téged. Tehát nem kell attól félned, hogy ezek a fordulatok negatív irányba vinnének téged. A legjobb az lenne, ha te is belemennél ezekbe a fordulatokba. A legjobb az lenne, ha az események élére állnál, és te szabnád meg a változások irányát.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Sokféle vita zajlik körülötted, és sokféle veszekedésbe próbálnak belerángatni. Szerdán csak rajtad múlik, hogy melyik vitába mész bele, és melyikből maradsz ki. De ne felejtsd el: Egy vitához két egyenrangú partner kell. Tehát csak olyanokkal érdemes elkezdened vitatkozni, akik pontosan annyira jártasak a témában, mint te. Ha pedig már vitatkoztok, őrizd meg a nyugalmadat, és ne felejtsd el: a vélemények ütköztetése lehet békés beszélgetés is.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Szerdán kedvet érzel ahhoz, hogy megtanulj valamit. Lehet, hogy valami egészen egyszerű dolgot szeretnél megtanulni, de az is lehet, hogy valami nagyon bonyolult dolog gyakorlásába vágsz bele. Lehet, hogy ma egy tanfolyam kelti fel a figyelmedet, és az is lehet, hogy pusztán csak egy ismerősödet kéred meg arra, hogy tanítson meg neked valamit. Bármit is szeretnél megtanulni szerdán, abba érdemes belevágnod, azt érdemes elkezdened megismerni.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
A kommunikáció a legfontosabb feladatod szerdán. Ma minden helyzetet meg tudsz oldani kommunikációval. Ma minden helyzetet meg tudsz oldani azzal, ha odaállsz, és elmondod azt, amit szeretnél. Persze ez néha nem is olyan egyszerű. Tudom, hogy néha egyszerűbb megírni egy e-mailt, mint odamenni személyesen ahhoz, akinek mondandód van. Pedig ma a személyes közlésekkel többre mész. Ha vállalod a személyességet, az szinte csodákat tesz szerdán.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Egy kicsit kívülállónak érzed magadat szerdán. Eleinte azt is hiheted, hogy ez rossz dolog, de valójában a kívülállásodból rengeteg előnyöd származik. Azáltal, hogy kívülállóként tekintesz az eseményekre olyasmiket is felfedezhetsz, amik korábban nem tűntek fel neked. Könnyen lehet, hogy a mai kivülállásod segít abban, hogy jobb döntéseket hozz, és életed egy igen fontos szeletét alakítsd át olyan módon, hogy az jobb legyen neked.


Még több ezotéria