Napi horoszkóp - 2017. 03. 01.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Vigyázat, a kiégés veszélye ma nagyobb a szokottnál. a belegondolsz, hogy milyen sok mindent megcsináltál, és hogy milyen sok minden van mögötted, akkor bizony elmehet a kedved attól, hogy ma is nagy dolgokat teljesíts. Ha úgy érzed, hogy minden erődet és lendületedet kiadtad egy-egy ügyben, akkor meg kellene állnod, és pihenned, töltődnöd kellene, mielőtt valóban kiégsz.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Könnyedén megalkotod szerdán azt, amit az elmúlt időszakban képtelen voltál megcsinálni. Mi az, amit csak tologattál magad előtt? Mi az, amit nem csináltál meg, és amiről mindig azt mondtad, hogy majd holnap, vagy a jövő héten megteszed? Ezeket a dolgokat érdemes ma elővenned, és érdemes rájuk vetned egy pillantást: Könnyen rájöhetsz, hogy ma megoldhatóak ezek az ügyek.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Valaki arra vár, hogy helyette csinálj meg valamit. Lehet, hogy úgy gondolod, neked kötelességed helyette dolgoznod, de ez nem így van a valóságban. Ma azt kellene megtanulnod, hogy ne vállald át mások helyett a munkájukat. Természetesen segíthetsz nekik, de ez nem jelenti azt, hogy neked kellene dolgoznod helyettük. Egy-két tanács, és a támogató jelenléted ma sokkal többet ér ennél.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
A legváratlanabb helyekről kaphatsz kritikát szerdán. Úgy tűnik, hogy ma mindenki sokkal jobban ért ahhoz, amit csinálsz, vagy amit csinálnod kellene, mint te magad. Lehet, hogy eljött az ideje annak, hogy elmondd másoknak a te álláspontodat Mutasd meg nekik, hogy mi az a szempont, ahonnan te nézed a dolgokat, és mi az a szempont, ahonnan te hoztad meg a döntésedet.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
A rossz hírek nem azért vannak, hogy lelombozzanak, hanem azért, hogy inspiráljanak. Ha ma valakitől rossz hírt hallasz tedd fel magadnak a kérdést: Hogyan javíthatom meg ezt a helyzetet? Hogyan fordíthatom mindezt az előnyömre, és hogyan érhetem el, hogy megvalósítsam a terveimet így is? Figyeld meg: Minden akadály lehetőséggé válik, ha így gondolkodsz.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Nem mindig tudod, hogy mi lenne a legjobb megoldás a számodra. Nem mindig találod meg azt, ami szerinted kellően jó megoldás. Ezekben a helyzetekben egyre feszültebb leszel, pedig ettől csak még nehezebb lesz a gondolkodás. Ma érdemes lenne a nyugalmat választanod a megoldhatatlan helyzetekben. Sőt! Azt is megteheted, hogy spirituális módon az égtől kérsz segítséget.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Úgy tűnik, hogy ideje lenne előtérbe engedned a művészi énedet. Emlékszel, milyen nagy örömet okozott neked az alkotás, amikor legutóbb megengedted magadnak, hogy alkoss? Mindegy, hogy ez mikor volt, ma ismét alkothatnál. Tekints úgy a mai napra, mint lehetőségre a művészi vénád megélésére. Szerdán énekelj, dudorássz, vagy rajzolj, firkálgass, esetleg más módokon éld meg a művészi képességedet.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Sokféle félreértés van körülötted szerdán. Eleinte talán nagyon bosszantanak ezek a félreértések, de egyszer csak ráébredhetsz, hogy a félreértések ellen pont neked kell tenned. Pont te vagy az, aki tiszta vizet önthetsz a pohárba, és aki segíthetsz abban, hogy a helyzetek valóban tisztázódjanak. Te vagy az, aki mindenkinek megvilágíthatod a valóságot a félreértések helyett.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Úgy tűnik, hogy valaki szeretne becsapni téged. Ma valaki nem mondd neked igazat, és még ha nyilvánvaló is a füllentése, ragaszkodik a nem létező igazához. Fontos, hogy nem szabad szembesítened őt azzal, hogy átlátsz rajta. Inkább használd ki ezt az előnyt. Használd azt az előnyt, hogy te már tudod mi az igazság, ő pedig azt hiszi, hogy meg tud vezetni téged.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Úgy látszik, hogy szerdán szokatlanul rosszul osztod be az idődet. Ez ellen szívesen harcolnál úgy, hogy minden időpontot extrán ellenőrzöl, és mindent megpróbálsz sokkal keményebben kézben tartani, de az az igazság, hogy ez sem jelentene jó megoldást. Az a helyzet, hogy ha elengeded magad, és ha az események sodrára bízod magadat, akkor nyered vissza a kontrollt az idő felett.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Azt hiszed, hogy minden körülmények között neked kell irányítanod, de ez nem igaz. Ma azzal teszed a legjobbat magadnak, ha az irányítást átadod valakinek, akiben megbízol. Ez lehet a szerelmed, lehet a testvéred, és még a mentorod is. De a legjobb természetesen az lenne, ha annak a spirituális hatalomnak adnád át az irányítást, akiben hiszel. Ez lehet Isten, az Univerzum, vagy akár az angyalok is.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
A világ körülötted hatalmas változásokon ment keresztül. Vannak olyan terveid, amelyeket hónapok vagy évek óta dédelgetsz, de ezek a tervek már az eredeti formájukban nem valósíthatók meg. Új segítőkre, új harcostársakra, új megoldásokra van szükséged. Szerdán ezek az új segítők és ezek az új megoldások szinte teljesen maguktól találnak rád. Neked csak fel kell ismerned őket.


Még több ezotéria

Legnépszerűbb cikkek