Napi horoszkóp - 2016. 05. 30.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
A jogszerűséget, és a jogosságot kutatod hétfőn. Ma azzal vagy elfoglalva, hogy feltérképezd valamennyi jogodat, és élj is ezekkel a jogaiddal. Jól teszed, ha élsz a jogaiddal, hiszen ha most nem állsz a sarkadra, és nem élsz ezekkel a jogaiddal, akkor valakivel szemben hátrányos helyzetbe kerülhetsz. Talán nem szereted ezt a harcos szerepet, ma mégis neked kell lenned az igazság bajnokának.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Olyan gyorsra váltanak az események hétfőn, hogy alig győzöd kapkodni a fejedet: Mikor mi is történik valójában. Jó, ha elkezded megszokni a tempót, mert úgy tűnik, hogy nemcsak a napod lesz gyorsabb a szokásosnál, de az egész heted is ezt a ritmust követi majd. Már ma érdemes elkezdened azon gondolkodni, hogy a hétvégén hogyan oldod meg a rád váró feladatokat.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Ha fontos a munkahelyi elismerés, akkor jó hírem van: Megkaphatod azt. Igaz csak akkor vár rád a munkahelyeden elismerés és siker, ha te magad is elismered mások munkáját. Ha tehát azt szeretnéd, hogy a környezeted értékelje a munkádat, akkor annyi a dolgod, hogy te is megdicséred az ő munkájukat. Ez a dicséret hamarosan visszatér majd hozzád – igaz nem azoktól, akiknek mondtad.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
A szerelmeddel kellene egy szerelmes hétfőt szerveznetek mára. Miért kellene hagynotok, hogy a hétvége jó hangulata az egyik pillanatról a másikra elillanjon? Miért ne érhetnétek rá egymásra hétfőn is? Az, hogy a hétfő egy rossz, és nyűgös nap csak egy illúzió. Egy olyan illúzió, amelyet éppen ideje lenne elengednetek és megtörnötök. Mindketten arra vágytok, hogy ma izgalmas napotok lehessen.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Minden szavadnak súlya van hétfőn. Annál is inkább, hiszen valaki árgus szemekkel figyeli, hogy mit mondasz. Valaki nagyon figyeli, hogy milyen szavak hagyják el a szádat, mert ő azt gondolja, hogy te vagy a bölcsesség végtelen forrása. Talán jó érzés neked az, hogy így felnéznek rád. Azonban az is fontos lenne, hogy észrevedd: Valójában nem tőled kellene várnia a bölcsességet, hanem önmagától.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Van egy olyan érzésed, hogy ha mindent jól csinálsz meg, az azzal jár, hogy megkapod azt a főnöki dicséretet, amit meg kell kapnod. Az igazság azonban az, hogy a főnököd csak akkor fog megdicsérni, ha meg is mutatod neki, hogy milyen nagyszerű teljesítményt nyújtasz. Ma érdeme magadat is marketingezned egy kicsit, és érdemes megmutatnod a főnöködnek, hogy mennyire jó vagy.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Szívesen töltöd azzal az idődet hétfőn, hogy arról álmodozol, hogy még mindig (vagy már megint) hétvége van. Pedig jobban tennéd azt, ha rákapcsolnál a dolgokra. Jobban tennéd, ha összekapnád magadat, mert ez a hét nagyon gyorsan el fog szaladni. Ha nem akarsz pénteken kétségbeesett kapkodásba kezdeni, és mindent az utolsó pillanatra hagyni, akkor érdemes már ma elkezdened a holnapi feladatokat.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Az ad neked felszabadult érzést hétfőn, ha felfedezed az erődet és a hatalmadat. Úgy értem, a hatalmat, hogy rengeteg mindent megtehetsz, rengeteg mindent képes vagy megtenni, és rengeteg mindent jogod is van megtenni. Nem pedig úgy, hogy hatalmaskodhatnál mások felett. Hétfőn szerencsére nem is a hatalmaskodás köt le, hanem az, hogy a hatalmadat jó célokra használd.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Úgy érzed, hogy egyedül tehetetlen vagy, és társakra van szükséged. Ezt részben jól érzed: Valóban társakra van szükséged. Ennek azonban nem az az oka, hogy egyedül tehetetlen vagy, hanem az, hogy a segítőiddel megsokszorozhatjátok egymás erejét. Nemcsak ők tudnak neked segíteni, de te is könnyedén segíthetsz nekik. A nap végén pedig mindannyian messzebbre juttok, mint azt gondoltátok volna.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Úgy érezheted, hogy valaki elfeledkezett rólad. Na jó, legyünk őszinték: Igen valószínű, hogy valóban elfeledkezett rólad valaki. Ez azonban nem jelenti azt, hogy te magad ne juttathatnád magadat az eszébe. Ha ma biztosra akarsz menni, akkor inkább előbb rátelefonálsz mindenkire, aki ma találkozót ígért neked. Az lenne a legjobb, ha már délelőtt újra egyeztetnéd valamennyi mai programodat.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Ideje lenne megbíznod a barátnőidben. Hogy te bízol bennük? Az lehet, hogy az életedet is rájuk bíznád, de a sajátjukat viszont nem mered rájuk hagyni. Legalábbis erre utal az, hogy folyton meg akarod nekik mondani, mit tegyenek, és hogy folyton jó tanácsokkal látod el őket. Egyfelől természetesen igazad van: Ha segítséget kérnek, segíts nekik. De vajon kértek-e segítséget, vagy csak rájuk tukmáltad azt?

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Talán elgondolkozol azon, hogy miért úgy csinálod a dolgokat, ahogyan megszoktad azokat. A válasz pedig az, hogy pont azért. Az, amit megszokásból csinálsz, ma már nem lesz jó. Az, amit csak azért teszel, mert máskor így szoktad olyasmi, ami hétfőn bajba sodorhat. Az a jó hír, hogy ma eljött a gondolkodás ideje. Gondold át, hogy mit is szeretnél tenni valójában, és tedd meg ezt végre.


Még több ezotéria