Napi horoszkóp - 2017. 05. 26.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Vitába keveredni több okból is felesleges. Egyrészt mert valójában nem nyerhetsz semmit a mai vitákkal (és nem is nagyon veszíthetsz rajtuk). Másrészt ha elkezdesz vitázni, akkor a kívülállók szemében könnyen kialakulhat az a kép, hogy kötekedő vagy (még akkor is, ah neked van igazad). Éppen ezért ma az a legjobb megoldás, ha elegánsan szó nélkül hagyod a vitahelyzeteket.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Óvatosabban kellene bánnod a szomszédaiddal. Akár a valódi szomszédaidról, akár a munkahelyi asztalszomszédaidról van szó, érdemes ma mosolyognod rájuk, és érdemes ma kedvesnek lenned velük. Ez a kedvesség sokszorosan megtérül majd, akkor is, ha jelenleg nem látod át ennek a módját. A szomszédaid hamarosan nagy segítségedre lehetnek. (Persze nemcsak akkor segítenek, ha ma kedves vagy, de így mégis könnyebb lesz.)

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Nem kell pánikba esned pénteken, ha valami ne úgy alakul, ahogyan azt tervezted. Ma az események ugyanis furcsa fordulatokat vehetnek. Olyan furcsa fordulatokat, amelyek végül jól alakulnak. Ma minden jó lesz a végére, és ha még nem jó minden, akkor az még nem a vége. Igen, tudom, hogy ez egy butácska mondásnak tűnik, pénteken mégis megtapasztalhatod a bölcsességét.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Szükséged van arra, hogy érezd: A szeretteid ott állnak a hátad mögött. Ma szükséged van arra, hogy érezd, egy nagyobb egész része vagy, és nem különálló személyként küzdesz az igazadért. A péntek alkalmas arra, hogy harcostársakat, támogatókat válassz magadnak, és arra is, hogy megtaláld azt a módot, ahogyan igazán jól megküzdhetsz az igazadért.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
A péntek a tévhitek elengedésének a napja. A péntek az a nap, amikor lehetőséged van arra, hogy utánajárj egy-két olyan alapelvednek, amelyekről azt látod, hogy nem működnek a gyakorlatban. Ezekről hamarosan kiderülhet, hogy azért nem működnek a gyakorlatban, mert nem igazak. Legyél elég bátor ahhoz, hogy felismerd az igazságot, és ne bántsd magadat a tévedésekért sem!

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Sokféleképpen segíthetsz másoknak. A legrosszabb az, ha megteszel valamit helyettük, vagy ha kifizetsz valamit helyettük. A legjobb pedig az, ha lehetőséget adsz nekik. Sokkal több eszközöd van ahhoz, hogy lehetőséget adj másoknak, mint ahogyan azt gondolod. Sok alkalmad van arra, hogy másoknak segíts azzal, hogy átadsz nekik egy-egy lehetőséget.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
A legszívesebben egész nap beszélnél pénteken. Ma azt érzed, és azt hiszed hogy a sok-sok szóval a sok beszéddel jobban ki tudod magadat fejezni. Ez azonban nem igaz. Valójában a túl sok szóval, a túl sok beszéddel csak összezavarod a hallgatóidat. Valójában egy-egy határozott kiállás, egy-egy jól megválasztott szó segítené őket a megértésben.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Miközben nagy erőkkel törekedsz arra, hogy betartsd az ígéreteidet talán fel sem tűnik neked, hogy mások nem tartják be a neked tett ígéreteiket. Nem arra biztatlak, hogy csapd be azt, aki nem tartja be az ígéreteit, csak arra, hogy ne legyél olyan szigorú magaddal. Talán pénteken az is kiderülhet, hogy az emberek azon lepődnek meg, ha valaki azt teszi, amit ígért.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Nem kellene rákényszerítened magadat, hogy olyan társaságba járj, amelyben nem érzed jól magad, vagy amelyben nem érzed biztonságban magad. El kellene már engedned azt a kényszeredet, hogy meg akarsz felelni az elvárásoknak. Sokkal jobb lenne, ha ma önmagadnak akarnál megfelelni, ha mernél önfeledt, felszabadult és jókedvű lenni. Ma egyedül csak magadnak kell megfelelned.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Élvezd a késő tavaszi hangulatot pénteken. Hogy mit értek késő tavaszi hangulat alatt? Azt, hogy ma minden megújul, változik, növekszik vagy éppen virágba borul körülötted. Itt van az ideje annak, hogy végre átéld ezt a változást, ezt a megújulást. Engedd be az életedbe is ezeket a változásokat és ezeket az újító folyamatokat. Ha van bármi, amit szeretnél megújítani, azt ma megteheted.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Egy pillanatig úgy érzed, hogy minden felelősség a te válladat nyomja, és senki sincs, aki segítene rajtad. De hamarosan felismerheted majd, hogy ez nem igaz. hamarosan felismered majd, hogy valójában te magad vagy az, aki teljesen felesleges felelősségeket is a saját vállára vesz. Olyan felelősségeket, amelyeket nem kellett volna magadra vállalnod.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Egy kicsit álmosabb vagy a szokásosnál. Lehet, hogy ma nem kellene elnyomnod magadban az álmosságot, hanem egy teljesen új ötlettel kellene felvenned ellene a harcot: Pihend ki magad. Na jó, lehet, hogy ma már erre nem lesz időd, de azt mindenképp megteheted, hogy a holnapodat és a vasárnapot is úgy alakítod, hogy végre valóban kipihenhesd magadat.


Még több ezotéria

Legnépszerűbb cikkek