Napi horoszkóp - 2016. 10. 24.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Talán valaki félreérti hétfőn a szavaidat. Érdemes lenne ezért gyakran visszakérdezned annál, akivel beszélgetsz hogy pontosan érti-e azt, amit mondasz, és jól tudja-e követni a szavaidat. Ha így teszel, lehetőséget kapsz arra, hogy valóban pontosan add át a gondolataidat és az elképzeléseidet.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Természetesen meg tudod magyarázni magadnak, hogy mit miért teszel, de ez nem jelenti azt, hogy valóban jól érted a motivációidat is, vagy valóban mély lenne az önismereted. Hétfőn érdemes megvizsgálnod, hogy milyen valódi okok állnak azok mögött a döntések mögött, amelyeket most akarsz meghozni.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Különleges módszereket keresel a munkahelyi nehézségek megoldására. Érdemes ma megnézned a szakirodalmat, és a könyvekben megkeresned a megoldást. Könnyen lehet, hogy a szakkönyvek mellett az önsegítő könyvek között is körül kellene nézned. Hétfőn sokféle jó megoldást találsz a könyvek lapjain.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Gyermeki rácsodálkozással adod elő a barátaidnak a leglogikusabb, legegyértelműbb dolgokat is. Ma egész nap ott van benned ez a fajta gyermeki rácsodálkozás, és egész nap minden újdonságként hat rád. Érdemes tudatosan is használnod ezt a gyermeki látásmódot: Vizsgáld meg ezzel az unalmas feladataidat is.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Meg kellene tanulnod az élet élvezetét. Na jó, tudom, hogy tudod élvezni az életet, de valamiért mostanában mégsem teszed ezt meg. Mostanában elnyomod magadban az élvezetet, és emiatt nem is érzed olyan jól magadat, mint szeretnéd. Hétfőn engedd meg magadnak, hogy végre ismét hedonista legyél.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Egy régi ismerősöddel találkozhatsz hétfőn. Talán először fel sem ismered őt. Fontos tudnod, hogy az élet nem véletlenül sodort egymás útjába benneteket: Most mindkettőtöknek fontos mondanivalója és segítsége van a másik számára, még akkor is, ha ezt nem is tudjátok. Szánj elég időt az őszinte beszélgetésekre!

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Talán egy kicsit kevesebbet kellene belefolynod a családtagjaid életébe. Különösen igaz ez a gyerekeid esetében. Tudom, hogy jó szülő szeretnél lenni, de most azzal teszed a legjobbat nekik, ha hagyod, hogy ők maguk oldják meg a feladataikat. Azzal, hogy megdolgozol helyettük csak a tanulást veszed el tőlük.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
A hétfői szuper képességed a megértés lesz. Méghozzá az a megértés, amikor azt is megérted, ami el sem hangzott. Ma képes vagy arra, hogy a sorok között olvasva felderítsd mások szándékait, és felismerd azt, hogy mire készülnek. talán előbb tudod, hogy ki mit szeretne tenni, mint ők maguk.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Úgy érzed, hogy vizsgáztat az élet. Ma olyan kérdésekre kell megkeresned a választ, amilyen kérdésekkel korábban sohasem foglalkoztál. Könnyen lehet, hogy a jó válasz ma még az lesz, hogy időt kérsz. Ha úgy érzed, hogy több időre van szükséged, akkor ne félj ezt hangosan és határozottan kimondani!

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
A hét első napján tervezd meg az egész hetedet. Írj egy listát arról, hogy mi mindent szeretnél megcsinálni, és arról is, hogy kikkel kell találkoznod a héten. Ezek a listák segíteni fognak abban, hogy valóban minden beleférjen a hetedbe, amit bele szeretnél zsúfolni. Ha előre tervezed, jobb lesz ez a hét!

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Hétfőn érdemes kipróbálnod valami olyasmit, ami eddig mindig félelemmel töltött el. Most minden lehetőséged és adottságod megvan arra, hogy legyőzd a benned lévő félelmeket, és átlépj a képzeletbeli nehézségeken. Egyszerűen csak hozd magad olyan helyzetbe, amitől eddig mindig féltél.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Van abban valami mosolygós derűlátás, ahogyan a jövődet látod hétfőn. Van abban valami kellemes, ahogyan egyre biztosabbá válsz abban, hogy pontosan kézben tudod tartani a dolgokat, és ahogyan intézed az ügyeidet. Ma érdemes elképzelned, hogy már el is érted azokat az eredményeket, amelyekre annyira vágysz.


Még több ezotéria

Legnépszerűbb cikkek