Napi horoszkóp - 2016. 08. 27.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
A kapcsolódás gyógyít. A kapcsolódás, az emberi kapcsolatok az egyetlen eszköz arra, hogy meggyógyítsd magadban a hiány érzését, azt a fájdalmat, hogy magányosnak érzed magad. Az egyedüllét és a magány között hatalmas különbség van, amit szombaton meg is érthetsz. Ma talán akkor is magányosnak érzed magad, ha sokan vannak körülötted. Ezen segít az, ha kapcsolódsz a körülötted lévőkkel.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Úgy érzed, hogy szükséged van arra, hogy erős nyomot hagyj a világban. Ma nagyon szeretnéd elérni azt, hogy emlékezzenek rád az emberek. Ma azon dolgozol, hogy minél többen felfigyeljenek réd, és minél több embernek okozzon örömet a jelenléted, az, hogy vele vagy. Fontos, hogy tudd: Nem tudsz mindenkit boldoggá tenni ma. De aki nyitott a boldogságra, annak tudsz segíteni.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Nehezen viseled az okoskodást és az okoskodókat szombaton. Ma egy egyszerű érvvel többre mennek nálad az emberek, mint egy bonyolult és logikusnak látszó érvrendszerrel. Ami azt illeti, a logikusnak látszó érvekről te könnyedén bebizonyítod, hogy csak zagyvaságok. Ha valaki van olyan botor, hogy vitába száll veled, azt pedig egy jól felépített érvrendszerrel győzöd meg.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Remek képességed van arra, hogy a családtagjaidat néhány szóval meggyőzd, vagy befolyásold. Ezt a képességedet szombaton szívesen használod is arra, hogy jobb belátásra térítsd a körülötted lévőket. Nagyon jól csinálod, de azt tudnod kell, hogy néha nem az a legjobb nekik, amit te épp a legnagyobb szeretettel rájuk akarsz tukmálni. Engedd meg nekik, hogy nemet mondjanak!

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Táncolj! A tánc segíti a gyógyulásodat, a tánc segíti, hogy megbékélj a testeddel, a tánc segít felszabadítani a lelkedet. Ma érdemes akkor is táncolnod, ha nincs különösebb ritmusérzéked, vagy, ha nem tudsz táncolni, vagy ha nincs kedved kimozdulni a lakásból. Akár otthon is táncolhatsz néhány percig, de a legjobb természetesen az lenne, ha elmennél valahova csörögni egyet.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Több játékra, több játékosságra vágysz. Több lazaságra lenne szükséged, többet kellene játszanod. Ma töltsd a napot a gyerekekkel, és játssz úgy, mint egy gyerek. A tested játék közben felfrissül, a sejtjeid pedig elkezdenek regenerálódni. A játék szó szerint gyógyít, ezért érdemes az egész életet sokkal játékosabbá tenned már ma. Ha teheted, már ma találd ki, hogy ezentúl milyen sokféle módon jelenik meg a játék az életedben.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Vannak emberek, akik csak morcogni akarnak. Ők azok, akiknek bármit is mondasz, azzal mindig lesz valami bajuk. Ők azok, akik mindig bebizonyítják, hogy rosszul gondolod, rosszul csinálod. Ők azok, akiknek még a legszebb, legboldogabb nap is arról szól, hogy felfedezzék: Mi a rossz. Ők azok, akik bárhol, bármikor képesek elkeseríteni téged. Ők azok, akiket szombaton messzire el kellene kerülnöd.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Talán örülsz annak, hogy elkezdődött egy változás az életedben, talán félsz ettől. Talán itt lenne az ideje elfogadnod: Az élet folyamatos változásokból áll. Ha azon keseregsz, hogy miért változnak épp meg a dolgok pont az élet lényegéről maradsz le. A kesergés helyett vesd bele magad a változásba, és élvezd azt. Élvezd a változásban rejlő erőt, azt, hogy most bármi átalakíthatsz, átformálhatsz.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Nem is hinnéd, milyen szerencsés vagy ami a testedet illeti. Talán van a testeddel egy sor nyűgöd: Talán nem szereted, talán nagynak tartod, talán kövérnek vagy csúnyának hiszed magadat. Amiről viszont gyakran elfelejtkezel az az, hogy a tested az öngyógyítás bajnoka. A tested képes arra, hogy meggyógyítsa magát. Szombaton egyszerűen csak használd a tested öngyógyító erejét.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Ha nem értesz valamit, kérdezz! Fontos, hogy szombaton ne zárd magadba az értetlenkedésedet, és bátran mond ki a kérdéseidet. Akkor is, ha azokat a kérdéseket nem tudod feltenni az illetékeseknek, mert azok nincsenek a közeledben. Még azzal is sokkal jobbat teszel magadnak, ha csak költői kérdéseket teszel fel, mintha minden kérdésedet és kételyedet magadba fojtod.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Úgy tűnik, hogy a kommunikációdat befolyásolja néhány gyermekkorodban beléd nevelt babona. talán azért nem mered elég színesen és változatosan kifejezni magad, mert félsz a képzavaroktól, vagy mert nem mersz új szavakat alkotni. Mindegy, hogy mi fog vissza a kommunikációban, nyugodtan feledkezz meg róla. A nyelv játék, amely arra való, hogy játssz vele, és hogy formáld.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
A fizikai tested meghálálja a törődést. Ma érdemes sokkal többet foglalkoznod vele. Érdemes ma azzal töltened a napot, hogy dédelgeted, gyógyítgatod a testedet. Érdemes azzal töltened ezt a napot, hogy átmasszírozod, átmozgatod a testedet. A legjobb az lenne, ha minden testrészednek – különösen azoknak, amelyek sajognak, vagy betegek – tudatosan küldenél szeretetet.


Még több ezotéria