Napi horoszkóp - 2016. 02. 09.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Alulértékeled magadat kedden, pedig pont ma kellene végre kipárnáznod az ügyeidet egy kis önbizalommal. Könnyen lehet, hogy ma valaki el akar bizonytalanítani abban, amit tudsz. Lehet, hogy valaki azt hiszi, hogy ha téged elbizonytalanít, akkor ő maga erősebbé válik. Ez természetesen nem igaz, de az csak rajtad múlik, hogy meg tudod-e értetni vele mindezt.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Nem vagy jóban a határidőkkel kedden. Ezt most kivételesen nem úgy értem, hogy nem tudod betartani őket, hanem úgy, hogy nem jól emlékszel rájuk. Ez pedig nagyon idegesítő tud lenni. Akár azt hiszed, hogy előbb vannak ezek a határidők, akár azt hiszed, hogy később lesznek csak, a végeredmény mindenképp egy csomó felesleges feszültség, amit jobb lenne elkerülnöd.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Nagyon vissza kell fognod magadat kedden, hogy ne magyarázd túl a dolgokat. Ma hajlamos vagy arra, hogy mindent túlokoskodj, és hajlamos vagy arra is, hogy mindenkinek addig magyarázz, ameddig teljesen az idegeire nem mész. A legjobb megoldás az, ha ma a visszafogott, rövid mondatokat és a lényegre törő közléseket választod.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Kedden egy barátnőd másik arcát ismerheted meg. Ma valaki úgy érzi, hogy végre teljes egészében a bizalmába fogadhat, és végre teljes egészében megnyílhat előtted. Egy barátnőd ma megmutatja neked a legféltettebb kincseit, a titkos hobbiját, vagy az eddig eltitkolt ötleteit. Neked pedig az a dolgod, hogy dicsérd meg és biztasd őt. Támogasd őt, amiben csak lehet.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Végre felfedezed a célzott kommunikáció előnyeit. Régebben mindenkinek ellocsogtál mindent, és mindennek alig volt némi eredménye. Most azonban arra jössz rá, hogy mennyivel egyszerűbb, ha ehelyett csak azokkal beszélsz, akik tényleg illetékesek egy-egy ügyedben. Ezzel rengeteg energiát spórolsz meg, és sokkal eredményesebbé is válsz.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Itt az ideje annak, hogy megtaláld a nyugalmat és a lazítás lehetőségeit még a legőrültebb napodban is. Itt az ideje annak, hogy felfedezd: Mennyivel egyszerűbben is lehetne csinálnod mindazt, amit mostanában teljesen túlbonyolítasz. Lehet, hogy még nem látod, hol és hogyan lehetne egyszerűsíteni de hamarosan felfedezed azt is, hogy mennyi felesleges munkát végeztél eddig.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Talán azt hiszed, nem vagy különleges, és egyedi, de ez természetesen nem igaz. Valójában minden ember egyaránt különleges, és egyaránt egyedi. Ez egyediségünkben rejlik a nagyszerűségünk, és a te nagyszerűséged is a te egyediségedben rejlik. Abban, hogy képes vagy teljesen máshogyan működni, mint a többiek, és képes vagy máshogyan dönteni is.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Itt az ideje a kávénál hatékonyabb megoldást találnod a tavaszi fáradtság (vagy a téli depresszió) ellen. Mindegy, minek címkézed, és melyik évszakra fogod, ma nem vagy éppen lendületes formában. Ezen pedig a kávé és a többi élénkítőszer se segít. Érdemes lenne mozgással vagy meditációval felfrissíteni az energiáidat kedden a túlzott koffeinbevitel helyett.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Az a megnyugtató gondolatod támad kedden, hogy valójában minden rendben van. Az a nagyszerű érzésed támad kedden, hogy valójában azok a dolgok, amelyektől eddig féltél egy-egy félreértés következményei. Ha jobban megvizsgálod a világot, rájöhetsz, hogy valójában minden rendben van körülötted, és jó irányban haladnak a dolgaid.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Az idő rohan, te pedig mestere vagy annak, hogy hogyan folyasd ki a két kezed közül. Meg persze annak is mestere vagy, hogy hogyan táblázd be minden egyes percedet, úgy hogy csak a hasznos dolgokra jusson időd. A sors fintora, hogy bármelyik végletet is választod, pont magadra nem lesz időd. Ma változtass ezen, kedden szánj időt magadra is.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
A barátnőidnek van egy csomó jó ötlete arra nézvést, hogy milyen kulturális programokkal kellene szórakoztatnod magadat. Számtalan helyre hívnak: koncertre, színházba, beszélgetni, bulizni, vagy akár csak egy nagy sétára. Kedden mondj igent ezekre az ajánlatokra, és engedd meg a barátaidnak, hogy kirángassanak a komfortzónádból, és újat mutassanak neked.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Győztes vagy. Na jó, kedden talán inkább legyőzöttnek érzed magadat. Ma talán inkább úgy érzed, hogy képtelen vagy a kezedben tartani az életed alakulását. Semmi baj. Ez ma (még) természetes. A háttérben azonban pozitív változások készülődnek, és ezek eredménye egyértelműen az lesz, hogy végül megtapasztalod: Valóban te vagy a győztes, és valóban tiéd a siker.


Még több ezotéria