Napi horoszkóp - 2016. 07. 01.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Úgy érezheted, hogy hetek, hónapok teltek el hétfő óta, pedig még csak péntek van. Pénteken érdemes visszanézned a mögötted álló hétre, és érdemes megnézned azt, hogy mi mindent értél el, és mi mindent kell átnyilaznod a naptáradban a jövő hétre. Fontos, hogy ne hagyj a hétvégére munkát, hanem hadd legyen a hétvége a felszabadult pihenésé, és a nyugalomé!

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Mindig másokhoz hasonlítgatod az embereket, és emiatt azt hiszed, hogy pontosan tudod: Kinek milyennek kellene lennie. A helyzet azonban az, hogy mindenki már most pontosan olyan, amilyennek kell lennie, vagy amilyen lenni tud. Tehát neked nem kell összehasonlítanod senkit senkivel sem. Egyszerűen elég azt tudnod, hogy minden úgy van jól, ahogyan van. Elég az, ha elfogadod az embereket olyannak, amilyenek.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Jutalmazd meg magadat pénteken! Igen, jól olvasod: jutalmazd meg magad valamivel. Olyan sok minden történt veled a héten, és olyan sok mindent elértél az elmúlt időszakban, hogy igazán megérdemled a jutalmat. Igazán megérdemled azt, hogy megjutalmazd magadat valamivel. Lehet, hogy eleinte furcsa lesz neked az a gondolat, hogy jutalmat adj magadnak, de hidd el: Igazán megéri!

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Talán pont az ad neked ma kölcsön, akitől a legkevésbé számítasz rá. Lehet, hogy pont az fog kisegíteni a szorult helyzetből, akire nem is számítasz. Fontos tudnod, hogy ez a szorult helyzet most csak néhány forint. Talán nincs nálad apró, és a pénztáros nem tud visszaadni, talán egyszerűen csak elszámoltad magad valamiben. Bárhogyan is szorulsz meg, ott lesz a közeledben az, aki gyorsan kisegít.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Vegyél egy mély levegőt, szusszanj egy nagyot, hamarosan ugyanis kezdődik a nagy nyári roham. Az a nagy nyári roham, aminek a végén elégedetten dőlhetsz hátra: Igen, ez a nyár is jól sikerült. De addig mág sok minden fog történni veled. Pénteken tehát szívd fel magad erre a nagy nyári rohamra, és készülj fel a nyaralásra, a nyári stresszoldásra, a nyári flörtökre, és a legesleginkább a pihenésre!

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Valószínűleg elkövettél néhány hete egy hibát, amely tovább gyűrűzött, és most talán visszatér hozzád. Erős lesz a kísértés arra, hogy lerázd magadról ezt a hibát, hiszen most sem lesz ez olyan nagy még. De az az igazság, hogy minden egyes alkalommal amikor lerázod magadról ezt a tévesztést annál tovább gyűrűzik, és annál tovább dagad. Mi lenne, ha most – amíg könnyen megy – megoldanád ezt a helyzetet?

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Úgy tűnik, hogy te vagy az, aki folyamatosan egyre magasabbra rakod magadnak a lécet, a főnököd pedig csak követi ezt a trendet. Könnyen lehet, hogy azokat az elvárásokat, amelyeket megfogalmaztak mások neked, eredetileg te találtad ki magaddal szemben. Ma mindenképp csökkentsd a saját elvárásaidat, hogy mások elvárásai is csökkenhessenek az irányodba.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Amikor váratlan események történnek veled, akkor tilos bepánikolnod. Tudom, hogy azt hiszed, ilyenkor nehéz megőrizned a hidegvéredet, de azt hiszem, ezt te sem gondolod komolyan. Azt hiszem, hogy valójában te is tudod, hogy a hidegvéred megőrzése igazán fontos, és sokkal könnyebb, mint ahogyan mások azt gondolnék. Még az is kiderülhet, hogy téged ezek a váratlan események szórakoztatnak.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Nem mindig sikerül jól megfogalmaznod azt amit szeretnél. Talán attól félsz, hogy emiatt sokan kinevetnek, vagy butának néznek. Pedig az az igazság, hogy aki ki akar nevetni, vagy butának akar nézni, az meg is fogja tenni ezt, akkor is, ha te meg sem szólalsz. Pénteken nem azon változtass, amit vagy ahogy mondasz. ma változtass azon, hogy kiknek a  véleményére figyelsz, és kiknek a véleményére vagy kíváncsi.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Pénteken vánszorognak veled a percek. Ma nem erősséged a türelem, és nem igazán tudsz belelassul a világ lassú folyásába. Ez persze akkor érthető, ha ma még dolgozol, vagy ha délután indulsz valahová nyaralni. Ha azonban ma már nyaralsz, akkor is úgy élheted meg, hogy az idő túl lassan halad. Pénteken hajlamos vagy arra, hogy az egész napodat várakozással töltsd, ahelyett, hogy élveznéd a jelen pillanatot.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Szeretnéd megismerni az élet színességét, szeretnéd megismerni a világ sokféleségét. A péntek alkalmas arra, hogy új ízeket ismerj meg, új helyzeteket próbálj ki, és újfajta bizalmat építs ki valakivel. ma megértheted, hogy az újdonságok pontosan abban segítenek, hogy ne kelljen megunnod mindazt, amit már olyan jól ismersz, de amiből azért titokban eleged is van.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Fontos, hogy megérts valamit: Tényleg jogod van ahhoz, hogy igent vagy nemet mondj a kedved szerint. Megteheted azt, hogy úgy döntesz, nem foglalkozol valamivel, amivel eddig foglalkoztál. És persze azt is megteheted, hogy egy korábbi vállalásodat engeded el. Fontos, hogy megértsd: Nem örökre szólnak a megbeszélések, és ha egy megállapodás kényelmetlenné válik, lehetőséged van arra, hogy újratárgyald azt.


Még több ezotéria