Napi horoszkóp - 2016. 10. 27.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Talán mindig többet adsz annál, mint amennyit adnod kellene. Lehet, hogy azzal, hogy többet adsz másokat zavarba hozol, és te is folyton emiatt kerülhetsz nehéz helyzetbe. Lehet, hogy sokkal jobb lenne, ha ma csak annyit adnál, amennyit szükséges adnod. Hogy az mennyi? Nagyon egyszerű: Pontosan annyi, amennyire befogadóak a többiek.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Csütörtökön nosztalgikus hangulatban vagy, és mindenkiről a múlta, a közös múltatok jut az eszedbe. Ez talán nem is lenne baj, de mi a helyzet akkor, ha az emberek megváltoztak? Mi a helyzet akkor, ha te az évekkel ezelőtti viselkedés alapján reagálsz a ma elhangzó mondatokra? ha így teszel, akkor a helyzetek és a viszonyok sohasem változnak meg.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Nem biztos, hogy ma jól látod a dolgokat. Könnyen lehet, hogy csütörtökön mindenkiben ellenséget látsz. Igen, azokban is, akik valójában nem az ellenségeid. Igazán könnyen lehet, hogy ma olyanokat sorolsz a rosszakaróid közé, akik valójában csakis jót szeretnének neked. Sokkal jobb és egyszerűbb lenne a dolgod, ha ma inkább mindenkiről a jót feltételeznéd.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Szükséged van arra, hogy megvizsgáld a lehetőségeidet csütörtökön. Szükséged van arra, hogy tudd: olyan sokféle ügy és irány mellett dönthetsz, hogy nem kell mindössze egy dologhoz ragaszkodnod. A változatosság ma gyönyörködtet, és a csoda lehetőségével ajándékoz meg. Igyekezz csütörtökön minél változatosabb programokat szervezni magadnak.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Talán nem látod teljesen jól magadat. Talán nem hiszed el, hogy milyen értékes vagy, és talán nem hiszed el, hogy milyen sokat érsz másoknak. Csütörtökön szembesülhetsz azzal, hogy milyen fontos vagy a többieknek, és most szembesülhetsz azzal is, hogy sokkal több dologban vagy tehetséges, mint ahogyan azt eddig hitted. Ma ügyesebb vagy, mint máskor!

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Nehéz eldönteni, hogy mi az, amit még érdemes megtenned csütörtökön, és mi az, amit már jobb lenne elhalasztanod. Próbáld ma egész nap, minden ügyben feltenni ezt a kérdést: Valóban ma kell ezzel foglalkoznom, vagy ráérne mindez holnap is? Könnyen lehet, hogy túlvállaltad magadat csütörtökre, és életmentő a számodra az ha átszervezed a mai feladataid egy részét holnapra.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Valaki csak arra vár, hogy reményt adj neki. Ezt talán azért nem tetted meg eddig, mert attól tartasz, hogy a remény túl sokba kerülne neked. De valójában nem jól nézed a dolgokat. Reményt kell adnod, nem megoldást. Nem kell neked megcsinálnod azt, ami az ő dolga. De neked kell biztosítanod arról őt, hogy van remény, és van lehetőség a változásra.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Vissza kellene térned a régi idők bevált módszereihez. Az, ami működött a szüleidnél, a nagyszüleidnél, a dédszüleidnél az működhet nálad is. Természetesen te egy másik ember vagy, mint ők, és nagyon más ez a kor, amiben élünk. De ez nem jelenti azt, hogy a bevált működő módszereket és megoldásokat ki kellene iktatnunk csak azért, mert régiek. Mi az, amit ma használnál a családi örökségből.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Úgy tűnik, hogy az idő a bolondját járatja veled. Úgy tűnik, hogy mostanában szalad az idő, és úgy tűnik, hogy ebben a rohanásban alig tudod felvenni a kesztyűt másokkal. Könnyen lehet, hogy ma egész nap nem tudod elengedni annak a nyomasztó érzését, hogy lemaradtál valamiről. Lehet, hogy egyszerűbb lenne megengedned magadnak, hogy ma egész nap késésben legyél.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Úgy érzed, hogy még sohasem voltál olyan döntéshelyzetben, mint amilyenbe csütörtökön kerülsz. Természetesen ez erős túlzás. Lehet, hogy ilyen döntést még nem kellett meghoznod, de valójában minden eszközzel rendelkezel, ami ahhoz kell, hogy jó döntést hozhass. Ma érdemes lenne nem halogatnod a döntéseidet, és érdemes lenne határozottan kiállni azok mellett.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Átugrottál egy lehetőséget, figyelmen kívül hagytál egy fontos információt az elmúlt napokban. Itt az ideje, hogy visszatérj és újragondold a helyzetet. Itt az ideje, hogy újra számításba vedd mindazt, ami tudható, és itt az ideje annak, hogy újragondold a héten meghozott döntéseidet. Ez izgalmasabb eredményhez vezet, mint ahogyan azt valaha is gondoltad volna.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Úgy érzed, hogy csak körbe-körbe jársz egy ügyben, és nem leled a megoldást. Az, hogy képtelen vagy megoldani egy problémát gyakran jelenti azt is, hogy valójában nem neked kell megoldanod azt az ügyet. Tedd a szívedre a kezedet: Valóban a saját ügyedben vagy tanácstalan, vagy inkább valaki más életébe akarsz belebeszélni, és valaki más helyett jársz körbe-körbe egy ideje?


Még több ezotéria

Legnépszerűbb cikkek