Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Végre péntek! Máskor is szereted a pénteket, de a mai napot kiemelten úgy éled meg, mint a mókuskerékből való kiszállás napja. Az is lehet, hogy ez a mókuskerék nemcsak a munkahelyed lesz ma. Pénteken ugyanis minden idegőrlő, folyton ismétlődő, és egyre kellemetlenebbé váló feladatodból kiszállhatsz. Méghozzá úgy, hogy előtte végleg elvégzed azt. Ugye, milyen jó hír ez?

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Pont ma kell rákapcsolnod: Pont ma kell még egy, meg még egy és még egy (meg csak még egy) plusz feladatot bevállalnod? Na jó, ha így teszel, az természetesen csupa jó pontot jelent a főnöködnél. De ne felejtsd el: Ma fejben is le kell zárnod a munkahetet, és nem kell hazavinned magaddal a munkát. Sőt! Az lenne a legjobb, ha hétfőig már egyáltalán eszedbe sem jutnának a benti dolgok.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Bámulatos kitartásod van. Pénteken többen csodálkoznak rá arra, hogy milyen kitartó vagy. Ma különösen makaccsá és lelkessé tesz az igazság. Ez az, ami miatt hajlandó vagy a végsőkig is elmenni. Ez pedig nem éppen a legjobb hír azoknak, akik finoman szólva is manipulálnék az igazságot. Ma gondoskodhatsz arról, hogy az események végén valóban az igazság győzzön. Épp úgy, mint a mesében.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Próbálj ki valamit: Végezd a nemszeretem feladataidat mosolyogva. Eleinte talán színlelésnek éled meg mindezt, és nem érted, hogy mire jó a műmosoly. De egy idő után érdekes dologra figyelhetsz fel: Ha mosolyogsz, akkor az emberek hozzáállása megváltozik körülötted. Ez pedig hatással van a te hozzáállásodra is. Végül a színlelt mosolyod őszintévé válik, a teljesítményed pedig lenyűgözővé.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Néha elég lenne egy egyszerű kérés, ahelyett, hogy mindenféle bonyolult trükköket készítesz elő. Pénteken gyakorold az őszinte kéréseket: Egyszerűen mindenkinek mondd el, hogy mire van szükséged a részükről. Meg fogsz lepődni, hogy mennyi támogatást, segítséget és pozitív reakciót kapsz. Míg, ha manipulálni szeretnéd a környezetedet, az ma könnyedén visszaüt rád.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Csak óvatosan a nehéz, és zsíros ételekkel. Ma könnyedén elcsaphatod a gyomrodat, ezért érdemes kevesebbet enned. Pénteken válaszd a könnyű és egészséges ételeket. Az is jó ötlet, ha ma tartasz egy rögtönzött léböjtöt, vagy gyümölcsnapot. Minden gyomorkímélő étel megfelelő a számodra, de az is fontos, hogy olyasmit egyél, amit jóízűen fogyasztasz el, mert ma az önsanyargatás sem tesz neked jót.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Olyan sok történeted van, amelyeket szeretnél elmesélni, hogy szinte nem is tudod, melyikbe fogj bele, és kinek mit mondj el. Ma egész nap olyan vagy, mint egy mesemondó anyóka, aki mindenkit az élete (és az ismerősei) történeteivel szórakoztat. Ne felejtsd el: A hallgatóságodat talán nem is érdekli minden részlet, ezért nyugodtan szorítkozz a lényegre.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
A napod egyenlege harmonikus lesz. Ami alatt azt értem, hogy váratlan kiadásra és váratlan bevételre is számíthatsz pénteken. Lehet, hogy a sorrend is ez lesz, tehát először a kiadás érkezik meg az életedbe, ezért arra kérlek, hogy ne ess kétségbe akkor sem, ha ma olyasmire kell költened, amire nem voltál felkészülve. Hidd el, hamarosan minden kiadásod megtérül.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Szeretnéd, ha ma előbb abbahagyhatnád a munkát. És persze azt is szeretnéd, ha ma hihetetlenül nagy teljesítményt nyújtanál. Lehet, hogy választanod kell a gyorsan befejezett munkák, és a nagy teljesítmény között. Az, hogy melyiket válaszd igen egyszerű: amelyiket ezen a héten kevesebbet választottad. ha minden nap nagy teljesítményt nyújtottál, akkor most nyugodtan hazamehetsz előbb.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Lehet, hogy némi szerepzavar lesz rád jellemző pénteken. Lehet, hogy ma úgy érzed, valakinek te vagy a felettese. Csak az a bökkenő, hogy valójában nem vagy a felettese. Lehet, hogy azt gondolod, te vagy az idősebb, az okosabb, a szebb, a nagyobb szájú, és ezek bármelyike feljogosíthat arra, hogy megmondd a tutit. De valójában hagynod kellene, hogy mindenki azt tegyen, amit szeretne.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
A meglepő örömhíreknek az az egyik sajátos tulajdonságuk, hogy a legmeglepőbb pillanatokban találnak rád. Könnyen lehet, hogy olyasmiket hallasz pénteken, amik egész hétvégére megcsinálják a jókedvedet. Ebből a jókedvből már ma érdemes másoknak is adnod, hiszen sokan vannak körülötted, akik örülnének végre egy kis jókedvnek és boldogságnak.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Ezen a héten igazán megérdemelsz egy kis vállon veregetést, hiszen igazán jól teljesítetted a magad elé kitűzött penzumokat. Ne felejtsd el: Ez a teljesítmény a tiéd, még, ha voltak is segítőid, vagy segítő körülményeid. Nem úgy értem, hogy egyedül zsebeld be az elismerést, hanem úgy, hogy tudatosítsd magadban: Ezt bármikor megismételheted, csak rajtad áll, hogy így teszel-e.


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »