Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Lehet, hogy nem mindenki lesz elégedett a keddi döntéseiddel. De az biztos, hogy te ma nem akarsz törődni az ellendrukkerekkel. Ma csak azok szavára érdemes hallgatnod, akikről tudod, hogy jót akarnak neked. Ők azok, akik mindig őszintén megmondják, hogy szerintük mi lenne a jó egy-egy ügyben, de nem várják el, hogy meg is tedd, amit mondanak.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Kedden a gyors megoldások híve vagy. Ma nem akarsz sokat piszmogni, ezért mindent idejekorán elintézel. Igen, ez azt jelent, hogy talán túl korán is. Talán ha mégis várnál egy kicsit, akkor új dolgok derülnének ki, és akkor lenne időd átgondolni a helyzeteket, és lenne időd előkészíteni a cselekedeteidet, nemcsak kapkodnál.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Lehet, hogy elsőre nem értesz meg valakit a környezetedben kedden. lehet, hogy az illetőnek újra és újra neki kell futni annak, hogy elmagyarázzon neked valamit. Az értetlenségednek nemcsak az az oka, hogy a téma ismeretlen vagy furcsa a számodra, de az is, hogy az ismerősöd nem éppen a legmegfelelőbben magyaráz neked. Könnyen lehet, hogy aludnod kellene a dologra egyet.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Igazán diplomatikus lesz a kedded. Na, nem mintha te szeretnéd így, egyszerűen belekényszerítenek a közvetítő szerepbe. Amire észbe kapsz már két vitapartner között közvetítesz arról, hogy melyikük álláspontja miért hibás, és hogy melyiküknek mit kellene tennie valójában. Persze valójában egyiküknek sincs igaza, de te meglelheted a jó kompromisszumot.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
A szerelem továbbra is központi szerepet tölt be a gondolataidban. Ma arról álmodozol, hogy a szerelmi életed hamarosan virágzásnak indul. Könnyen lehet, hogy ezzel együtt azt is pontosan meg tudod fogalmazni, hogy mit vársz el a párodtól. Ha már meg is van a párod, akkor finoman elmondhatnád neki, hogy mit vársz tőle.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Kedden elég lesz egy-egy szó ahhoz, hogy mindenkivel megértesd magadat. ma elég lesz néhány vázlatpontot megfogalmaznod, és máris mindenki érti a nagy egészet. Használd ki ezt a helyzetet, és ne magyarázd túl a dolgokat. Használd ki ezt a helyzetet, és a lehető legtöbb embernek mondd el azt, amit máskor nem vagy képes olyan jól megfogalmazni.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Lehet, hogy ma felbolydul a szokásos napi rutinod. Könnyen lehet, hogy nem a megszokott időben keltél, és az is lehet, hogy este nem sikerül akkor lefeküdnöd, amikor szeretnél. Ma a körülmények arra kényszerítenek, hogy rugalmasan kezeld a napirendedet. Jól teszed, ha ezt elfogadod, és ha nem ellenkezel a változások ellen.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Lehet, hogy egy barátnőd furcsán viselkedik mostanában. Talán már te is észrevetted, hogy az irigység ütötte fel a fejét nála. Mit lehet tenni az irigység ellen? Az a helyzet, hogy te nem tehetsz semmit sem, hiszen rád irigy. Még az sem működne, ha odaadnád neki azt, amire irigy. Az azonban jó ötlet, hogy magadban nézd meg: Kire vagy irigy néha? Ezt az irigységet ugyanis te tudod meggyógyítani.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Kissé szétszórt és feledékeny lehetsz kedden. Könnyen lehet, hogy ma notóriusan elfelejted felhívni azokat, akiknek megígérted ezt, és az is lehet, hogy néhány feladatod megy ki a fejedből. Itt az ideje annak, hogy szétválogasd magadban a fontos dolgokat a lényegtelenektől, és sokkal kevesebb lényegtelent vállalj, mint fontosat.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
A mai nap a külsődről szól a számodra. Lehet, hogy már napok, vagy hetek óta azt vizslatod a tükörben, hogy mi mindent kellene megváltoztatnod magadon. Ma azonban eljön annak az ideje, hogy azt is sorra vedd, amit szeretsz magadon. Ma eljött annak az ideje, hogy azt is sorra vedd, amit szépnek találsz magadon. Kedden fedezd fel a pozitívumokat is magadon!

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Egy ebéd a barátnőkkel, vagy egy délutáni nagy beszélgetés segít feldobni a napodat. Ma arra van szükséged, hogy cseveghess a többiekkel, és hogy végre elmondhasd mindazt, ami a szívedet nyomja. Ma egész nap folyik belőled a szó, különösen akkor, ha végre a jó barátnőiddel lehetsz együtt. Kedden minden helyzetet és minden problémát érdemes megvitatnod velük.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
A kedd a munkahelyi ajándékok napja lesz. Ma a váratlan főnöki dicsérettől, a különlegesen jó feladatokon át az előléptetésig mindenféle jóságban részed lehet. A kérdés csak az, hogy el tudod-e fogadni ezt a jóságot? Bele tudsz-e állni ezekbe az új feladatokba? Ha kell ehhez kérj segítséget a munkatársaidtól, és a főnökeidtől, nehogy túlvállald magadat.


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »