Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Szerdán nem érted a viccet. Valaki meg akar tréfálni, de könnyen sértődés lehet a dologból, ha elfelejted, hogy ez csak egy poén. Szerdán néhányszor a eszedbe jut majd, hogy az asztalra kellene csapnod. Részben igazad van. Meg kell húznod a határaidat, de ezt szelídséggel kell tenned a hirtelen feltörő agresszió helyett.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Igazad van. Ezt szögezzük le mindjárt az elején, hiszen úgy tűnik, ma ez számodra a legfontosabb. Előszeretettel beszélsz az igazadról másoknak, és a legszívesebben kikiáltanád a világba az igazságodat. Hidd el, nem kell mindenkivel tudatnod, hogy mi a helyzet, hiszen az igazság mindig nyilvánvaló. A hazugság az, amit el kell hitetni másokkal, nem az igazság.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Az Ikrek belistázza az életét szerdán. Ma végre – legalább fejben – listát készítesz arról, hogy mik a vágyaid és mik az ezekhez vezető út lépései. A listádon sok minden fog szerepelni, de csak akkor mész vele valamire, ha legalább három dolgot megvalósítasz róla. Nem kell feltétlenül a három legnagyobb lépést megtenned, de három kicsi kipipálása nélkül ne feküdj le ma este.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Minden előzetes híreszteléssel szemben az álmodozással nincs semmi baj. Álmodozni jó. Sőt! Ha az álmodozás energiáját mederbe tudod terelni, máris mondhatod azt, hogy teremtő meditációt végzel. Tehát amikor ma a Rákok elbambulnak, akkor nagyon hasznos teremtő munkát végeznek. Mivel ma kissé figyelmetlen vagy, kérlek vigyázz, ha autót vezetsz, és gyalogosan sem árt az óvatosság.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Boldogság Oroszlán a neved. Ma minden ok nélküli jókedvet érzel, de délutánra már okod is lesz minderre. A szerelmed meglep egy aprósággal, ami lehet egy csokor virág, egy csoki vagy egy ötlet. Igazán az ötletnek örülnél. Ha pedig nincs párod, akkor bátran lepd meg magadat egy aprósággal, csak azért hogy megünnepeld ezt a szép szeptemberi napot!

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Szerdán lépten-nyomon összeesküvésekbe botlasz. Az egész világ egy nagy-nagy titkos szervezetté áll össze a képzeletedben. Ez itt a kulcsszó: képzelet. Ezek az összeesküvések ugyanis nem léteznek, csak a te elméleteidben. Hidd el, a főnököd nem azért mondta azt a bizonyos fél mondatot ma, mert tagja egy titkos szervezetnek. Egyszerűen csak bután fogalmazott.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
A szerelmedről hallasz meg valamit szerdán. Talán a szomszédok pletykálnak, talán a barátai, talán a szülei. Nyugodj meg, nincs semmi baj! Már csak azért sincs baj, mert nincs túl sok valóságalapja mindannak amit hallasz. Tudod, ilyen a pletyka. A legjobb az lenne, ha nem hallgatnál a barátok híreszteléseire, és a szomszédokkal sem törődnél. A párod szüleivel viszont érdemes lenne csevegned egy kicsit.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Egész nap olyan vagy, mintha fejbe vágtak volna. Szinte csak kóvályogsz, és próbálod összeszedni magadat. Persze okolhatjuk a frontokat, a csillagokat, a sok munkát, a még több házimunkát. De a valódi okok benned vannak. Elfelejtkezel arról, hogy a tested egy érzékeny szerkezet, amelyre vigyáznod kell. Gondold át, mennyire éltél egészségesen az elmúlt napokban, mit ettél, mit ittál, mennyit dohányoztál és mennyit aludtál!

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Vigyázz az alakodra! Szerdán elég falánk vagy, és könnyedén elcsábulhatsz néhány finom és hizlaló falatra. Úgy érzed, hogy a csokik és sütemények megoldják a problémákat, de valójában sajnos nem tudnak segíteni rajtuk. Tudod mit? Kössünk üzletet: egy-egy megoldott probléma után lecsúszhat egy-egy falat sütemény is!

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
A kollégáid túlzott hatással vannak rád. Ez a hatás nem tudatosult benned eddig, de ma megfigyelheted, hogy hogyan hat rád a sikerük vagy a kudarcuk. Irigységet érzel? Kárörömöt? Vagy inkább gratulálsz az eredményeikhez és felsegíted őket a padlóról? Nem mindegy, mi az ösztönös reakciód, hiszen ez jelzi, hogy jó vagy rossz hatással vannak-e rád a kollégák.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
A figyelmed szétforgácsolása nem vezet sehova sem. Ezt vésd az eszedbe szerdán, mert ma könnyen válhatsz szétszórttá. Tudom, hogy ma sok mindenre kell odafigyelned, és vár rád néhány azonnal megoldandó helyzet is. De ezeket a szituációkat sokkal jobban kezeled, ha összpontosítasz, mintha próbálsz félig egy másik feladatra koncentrálni.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Úgy érzed, hogy nincsenek lehetőségeid? Ez szerdán egyáltalán nem igaz. Ma rengeteg lehetőség vesz körül, de ezek könnyen maradhatnak észrevétlenek. Ha pánikot érzel, ha kapkodsz, ha csak egyetlen célra tudsz gondolni, akkor nem fogod meglátni a mai lehetőségeidet. Ahhoz, hogy ezeket észrevedd nyugalomra, türelemre van szükséged.


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »