Napi horoszkóp - 2017. 06. 29.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Néha az az érzésed támad, hogy a hátad mögött a barátaid vagy a családod nagy szervezkedésben vannak. Ha nem szereted a meglepetéseket, akkor most érdemes megkérdezned a többieket arról, hogy mégis mire, hogyan  és miért készülnek. Meg fogsz lepődni a válaszokon, még akkor is, ha azt hiszed, mindent tudsz.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Elég lenne komolyan venned az álmaidat, elég lenne komolyan venned magadat. Te azonban ehelyett általában úgy teszel, mint akinek minden álma értéktelen, és mint akinek semmi köze sincs ahhoz, hogy megvalósulnak-e ezek az álmok. Hidd el: Az álmaid értékesek, az álmaid érvényesek, és csak te vagy képes a megvalósításukra.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Nincs az a nehézség, ami nem fordulna át lehetőséggé abban a pillanatban, hogy elfogadod azt. Abban a pillanatban, hogy már nem akarod két kézzel elhárítani magadtól a változásokat, hanem felismered az ezekben rejlő áldásokat, máris megváltozik mindaz, ahogy az életed alakul, és ahogy a sorsod kanyarog.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Minden nap van arra lehetőséged, hogy megválaszd a gondolataid fókuszát és azon keresztül a napod fókuszát. Mostanában túl sokszor választasz rossz fókuszt. A munkahelyed, a környezeted, a nehézségek nem jelentenek jó fókuszt. Ma a saját szívedre, a saját szeretetedre kellene figyelned.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Azt kellene most már feltérképezned, hogy te mit tudsz adni a világnak. Olyan nagyon sokat voltál már az elfogadás oldalán. Olyan nagyon sokat kaptál (vagy elvettél) már. Most itt az ideje annak, hogy te adj. Nem azért, hogy visszafizess bármit is. Azzal, hogy adsz egyszerűen csak beteljesíted az életfeladatodat.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Az az érzésed van, hogy valaki a munkahelyeden félvállról veszi a komoly feladatokat, és ezért neked lesz több feladatod, vagy több elvégzendő munkád. Ahhoz, hogy ez a helyzet megváltozzon nem a főnököddel kell beszélned, hanem a kollégáddal. Ha kell, ajánld fel neki a szakmai segítségedet, vagy árulj el neki néhány titkos módszert.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Sokáig őriztél magadban egyfajta belső derűt, egyfajta nyugalmat, amely mostanában kezd eltűnni, kikopni az életedből. Ha hiányolod ezt a belső nyugalmat, akkor neked érdemes tenned érte. Tudom, hogy könnyű lenne azt hinni: Ezt a nyugalmat valaki elvette tőled. De valójában te adtad oda neki – minden ok nélkül.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Tudnod kell, hogy az életedben ez az időszak a problémák megosztásáról szól. Mindenkinek vannak nehezebb időszakai, ez teljesen természetes – még, ha a közösségi médiában nem is merjük megmutatni. Arra biztatlak, hogy most hívj fel valakit, és oszd meg vele a nehézségeidet, a félelmeidet, a gondolataidat.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Nem az a lényeg, hogy mit mondanak mások, hanem az, hogy te mit tapasztalsz. Most valaki le akar beszélni egy tervedről, mert szerinte az nem jó. Ne felejtsd el, hogy neked a saját tapasztalatodra kell hallgatnod Ha neked jó tapasztalataid vannak ezzel a dologgal, ha megbízol ebben a helyzetben, akkor nem kell lemondanod róla.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Sokkal egyszerűbb lenne minden, ha nem bonyolítanád annyira túl. Ne felejtsd el, hogy mostanában gyakran a legbonyolultabb, és legtöbb csavarral rendelkező megoldások jutnak az eszedbe. Szóval eléggé megbonyolítod a dolgokat, ahelyett, hogy leegyszerűsítenéd azokat. Ma válaszd az egyszerűsítést!

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Sokkal könnyebb dolgod lenne, ha mások befolyásolása helyett a saját határaidat húznád meg. Ahelyett, hogy valakit le akarsz beszélni valamiről, vagy rá akarsz beszélni valamire, azzal foglalkozz, hogy rád az ő döntése ne legyen hatással. hagyd, hogy az emberek azt tegyék, amit akarnak, és te koncentrálj magadra.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Úgy tűnik, hogy most ésszerű döntést kellene hoznod. Úgy tűnik, hogy most nem elég a szokásos szeleburdiságod. Az ésszerűségre azért is szükséged van, mert túl sokan érintettek ebben a helyzetben. Túl sokan vannak, akik arra várnak, hogy te mit lépsz, ezért nem szabad elkapkodnod semmit sem.


Még több ezotéria

Legnépszerűbb cikkek