Napi horoszkóp - 2017. 04. 29.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Úgy érzed, mintha kihagytál volna egy lehetőséget. Az igazság azonban az, hogy ez a lehetőség hamarosan ismét visszatér hozzád. Talán már ma lesz alkalmad arra, hogy újra felismerd, és ezúttal ki is használd ezt a lehetőséget. Ne felejtsd el, hogy a lehetőségek csak akkor érnek valamit, ha le is csapsz rájuk, és ha használod is azokat.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Néha a segítő szándék az ellenkezőjére fordul, és néha pont azzal kavarnak bele mások az életedbe, hogy mindenáron segíteni akarnak neked. Egyszerűen csak kérd meg arra a többieket, hogy ha segíteni akarnak, először kérdezzék meg, hogy hogyan lehetnek a segítségedre, hiszen azt csak te tudod, hogy pontosan mire lenne szükséged most.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Néha magad sem tudod, hogy milyen sokat jelentenek az embereknek a szavaid, és hogy milyen sokat segítesz pusztán a gondolataid, a kételyeid átadásával. Ma sem kell mást tenned, csak annyit, hogy beszélsz: Tedd fel a kérdéseidet, és mondd el a mondandódat. Ha pedig neked magadnak lesz segítségre szükséged, akkor is beszélj erről a helyzetről.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Nem mindig tudod pontosan elmondani azt, amit szeretnél. Néha a szavak csak zavart keltenek közted és a beszélgető társad között. Ilyenkor érdemes elhallgatnod. A csönd egy nagyon erős kommunikációs csatorna, és néha sokkal többet mond a szavaknál. Ha pedig a csönd önmagában nem elég, egy-egy gesztus, egy-egy őszinte pillantás is sokat segít.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Néha nem ismered fel a feléd nyújtott segítő kezet. Néha talán bele is harapsz. Ma érdemes észrevenned, hogy kik azok, akik őszinte segítő kezet nyújtanak neked. kik azok, akik valóban leveszik a terheket a válladról? És kik azok, akik ehelyett csak a döntéseket akarják elvenni tőled? Kik azok, akik valójában azt akarják megmondani, hogy mit kell tenned?

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Nagyon fontos a számodra, hogy szombaton sikerüljön egy találkozó. Úgy érzed hogy ezen a találkozón sok minden múlik, és azt gondolod, hogy ha elrontod, azzal sokat veszíthetsz. Talán túl komolyan veszed mostanában a dolgokat, és talán sokkal többet kellene lazítanod, nem gondolod? Könnyen lehet, hogy sokkal kisebb a tét, mint ahogy azt eddig gondoltad.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Szombaton fontos tudatosítanod magadban, hogy az érzelmek mindig valódiak. mindegy, hogy mit érzel, azon nem kell változtatnod. Az érzelmeid ugyanis azt mutatják meg, hogy hogyan érzi magát a lelked egy-egy helyzetben. Mindegy, hogy a fejed mit gondol erről a helyzetről, ha a lelkednek nem tetszik, nem fogod jól érezni magad benne.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Van egy olyan érzésed, hogy már csak egy egész kicsit kell rákapcsolnod az otthoni teendőkkel, és végre mindennel elkészülsz. Vedd észre, hogy ez egy csapda: A fejedben lévő teendő listához mindig hozzáadsz egy tételt, amikor lehúztál egy másikat róla. Így sohasem jutsz közelebb ahhoz a pillanathoz, amikor végre pihenhetsz. Nincs mese, szombaton kell pihenned!

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Ne becsüld le a beszélgetések erejét. Talán nem arra van a legnagyobb szüksége a szeretteidnek, hogy pénzzel támogasd őket, és talán nem is arra, hogy elintézz helyettük valamit. Könnyen lehet, hogy a beszélgetések erejével tudod a legnagyobb segítséget nyújtani nekik. Szombaton ezért tanácsokkal, és biztató szavakkal érdemes próbálkoznod.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Olyan lesz a napod, mint egy vígjáték: Nem arra gondolok, hogy az emberek vidámak körülötted, hanem arra, hogy tele van félreértésekkel. Olyan apróságokkal, amelyeket könnyedén kijavíthatnál. Olyan apró félreértések teszik viccessé, vagy feszültté a napodat, amelyeket könnyedén tisztázhatnál, ha végre rászánnád az időt.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Használd a fejedet, és gondolkodj, mielőtt megszólalsz! Könnyen lehet, hogy most előbb jár a szád, minthogy valóban tudnád, hogy mit szeretnél mondani, ennek pedig elég nagy feszültség lehet a vége. Ma számolj el háromig, mielőtt megszólalnál, mert ezzel biztosíthatod, hogy nem mondasz semmi meggondolatlanságot. Jó, lehet, hogy tízig is számolhatnál.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Rengeteg beszélgetést hagytál félbe mostanában. Érdemes lenne ezeket a félbehagyott beszélgetéseket szombaton folytatnod. Jó, lehet, hogy néhány beszélgetést a tér és az idő korlátai miatt csak gondolatban tudsz ma folytatni. Ezt is érdemes megtenned. Érdemes gondolatban szeretettel befejezni és szeretettel végiggondolni ezeket a beszélgetéseket.


Még több ezotéria

Legnépszerűbb cikkek