Napi horoszkóp - 2017. 08. 22.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Vannak olyan barátnőid akik mindent megtennének azért, hogy segítsenek neked. Ők azok, akikkel érdemes ma szövetkezned. Ők azok, akiket érdemes ma meghallgatnod. Ők azok, akiknek érdemes ma a szavára adnod, és akiktől érdemes megtudnod, hogy ők mit tennének a helyedben.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Könnyen elúszol az időddel kedden. Most azon kaphatod magad, hogy máris késében vagy, és a legjobb amit tehetsz az, hogy felgyorsítod magadat. Találd meg azt a finom egyensúlyi pontot, ahol már gyorsabb vagy a szokásosnál, de még nem kezdesz el kapkodni és nem rontod el a dolgokat.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Sokkal több a rejtett képességed, mint amennyiről tudsz, vagy amennyit elhiszel. Most nem is az a kérdés, hogy a sok rejtett képességedet felismered-e, hanem az, hogy legalább egyet be tudsz-e azonosítani. Azt, amelyikre ma, most van szükséged. Azt, amelyik kedden segíthet neked.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Úgy tűnik, hogy valaki nem hisz benned annyira kedden, mint ahogyan azt te szeretnéd. Fontos, hogy megengedd az embereknek, hogy ne higgyenek benned. Fontos, hogy tudatosítsd magadban: Az semmilyen hatással sincs rád, ha valaki nem hisz benned. A lényeg az, hogy te higgy önmagadban.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Ma érdemes megtervezned egy utazást. Lehet, hogy csak most jöttél meg az előző utazásodról, vagy éppen nyaralsz, de akkor is érdemes megtervezned a következőutazásodat. Ma álmodd meg, hogy mit csinálsz, merre mész, kikkel találkozol ezen az utazáson, és azt is, hogy mi lesz a legfontosabb célod az utazással.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Nagy terveid vannak a munkáddal kapcsolatban és ezekhez a tervekhez szövetségesekre, támogatókra van szükséged. Arra van szükséged, hogy ezeket a terveket ne egyedül keljen megvalósítanod, hanem egy csapat álljon melletted minden pillanatban. Ma megtalálhatod a számodra legjobb csapattagokat.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
A legszívesebben jól beolvasnál valakinek, mert úgy érzed, hogy nem tisztel eléggé téged, vagy az idődet. A helyzet az, hogy talán másról van szó. Talán minden tisztelete ellenére nem képes arra, hogy kifejezze az érzéseit, a gondolatait és megfogalmazza a céljait. Segítsd őt a kommunikációban, ahelyett, hogy veszekednél vele.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Észrevétlenül fogynak az akadályok, észrevétlenül fogynak a napok, észrevétlenül haladsz egyre közelebb egy olyan eseményhez, amelyről már azt gondoltad, hogy sohasem következik be. Most érdemes előre készülnöd, és előre gondolkodnod. Ne hagyj semmit sem az utolsó pillanatra, mert akkor talán késő lesz már.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Egy merész álom tart izgalomban kedden Olyasmit álmodtál meg magadnak, amihez máskor gyáva lettél volna, és amitől talán most is félsz egy kicsit. Érdemes lenne egy pillanatra megállnod, és megkérdezned magadtól, hogy mit veszíthetsz. Könnyen felfedezheted, hogy valójában nincs is vesztenivalód, és az a legjobb, ha megteszed azt, amire vágysz.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Szívesen felháborodsz kedden, de tudnod kell, hogy hőbörgéssel ma sem érsz el semmit. Azzal, ha felhúzod magadat nem segítesz senkinek sem, és nem segítesz magadnak sem. Érdemesebb lenne a zaklatottság helyett a nyugalmat választanod. Érdemesebb lenne úgy döntened, hogy most csak azért is nyugodt maradsz.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Az Univerzum egyértelmű jelekkel vezet téged, de valamiért mégis szívesen vagy könnyedén félreértelmezed ezeket a jeleket. Valamiért mégis könnyen intézed úgy a dolgokat, hogy ne kelljen észrevenned vagy megértened ezeket a jeleket. Ma engedd meg magadnak, hogy észrevedd merre vezetne az univerzum.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Arról álmodozol, hogy egyszer majd a saját lábadra állsz, és önálló vállalkozást indítasz? Ha így teszed, akkor nagyon is jól teszed. Ha így teszed, akkor nagyon is jó hírem van a számodra: Hamarosan lehetőséged lesz arra, hogy megtedd a következő lépéseket a szakmai önállósodásod felé.


Még több ezotéria

Legnépszerűbb cikkek