Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Van néhány olyan egészségügyi problémád, amelyekkel most kellene foglalkoznod. Igen, ezek apróságok, de ez nem jelenti azt, hogy ne kellene velük foglalkozni. Ma keress fel egy barátnődet, aki sokat tud a fizikai test gyógyításáról, és akitől kérhetsz néhány életmódtanácsot is. Azután pedig írd be a naptáradba, hogy a jövő hét melyik napján jelentkezel be az orvosodhoz egy általános kivizsgálásra.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Szeretnél pontot tenni végre egy ügy végére, de közben olyan vagy, mint a kutya, amelyik rámart a koloncra: nem vagy hajlandó elengedni ezt a témát. A megoldás igen egyszerű: meg kellene értened, hogy ha elengeded végre ezt a témát, akkor az valóban elmegy tőled, azaz lezárhatod ezt az ügyet. Ha azonban még nem vagy kész arra, hogy búcsút mondj ennek a helyzetnek, akkor első lépésként ere kellene felkészülnöd.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
A legszívesebben egy kicsit elvonulnál a többiektől, és egy kicsit egyedül lennél szombaton. Most arra lenne nagy szükséged, hogy magadban átgondolhasd a dolgokat, és hogy egyedül fedezhesd fel a gondolataidat egy bizonyos üggyel kapcsolatban. Ha esetleg nem is tudsz félrevonulni, legalább azt oldd meg, hogy ne kelljen keresztkérdésekre válaszolnod, mert a faggatózás csak kiborít, elkeserít és felidegesít a mai napon.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Úgy tűnik, hogy ma neked kell erőt adnod valakinek, és neked kell vigasztalnod valakit. Pedig közben te is nagyon szívesen kapnál egy kis vigasztalást. Szombaton azt tapasztalhatod meg, hogy ha valakit felvidítasz, attól te is felvidulsz. Ha valakinek segítesz, akkor te is segítséget kapsz. Ha valakivel kedves vagy, akkor veled is kedvesek lesznek az emberek. Ez az adok-kapok az egész napodban megjelenik, és széppé teheti az egész hétvégédet is.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Ne ítélkezz! – Ez lesz a szombat legnagyobb tanulsága. Ma könnyedén kiderülhet a számodra, hogy teljesen felesleges ítélkezned, és az is, hogy a dolgok néha bizony máshogyan alakulnak, mint ahogyan azt te magad várnád. Úgy értem: a dolgok bizony néha jobban alakulnak, mint ahogyan azt te várnád. Ne felejtsd el: ha valami nem a terveid szerint alakul, annak az az oka, hogy ez most sokkal jobb lesz – ha hagyod.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Amit keresel, azt könnyedén megtalálhatod szombaton. Külön öröm lesz, ha olyasmit keresel, amiről azt hiszed, hogy nincs is meg, nincs nálad, vagy nincs a birtokodban. Az lehet, hogy ezt a valamit (legyen az tárgy, vagy fogalom) olyan helyen tartottad, ahol nem is gondolnád, és ahol nem is kerested. Ha pedig emberre van szükséged, őt is ott találod, ahol szerinted nem is lehetne, mert sohasem jár arra.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Végre jól érzed magadat a bőrödben! Napok óta nem érezted ennyire fittnek, egészségesnek és boldognak magadat. Napok óta nem érezted úgy, hogy ennyire jó a testedben lenni. A szombat alkalmas arra, hogy megerősítsd magadban ezt a boldog testtudatot, és további lépéseket tegyél az egészséged felé. Az egészséged egyik titka pont az, hogy boldog vagy, és jól érzed magadat. A másik pedig az, hogy szereted és elfogadod a testedet olyannak, amilyen.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
A szombat sokkal elfoglaltabb és zsúfoltabb nap lesz, mint ahogyan azt tervezted. Készülj fel rá, hogy kidobhatod a forgatókönyvedet, mert annyi minden változik, amennyi minden csak változni tud. Könnyen lehet, hogy amire észbe kapsz, azt veszed észre, hogy egyszerre három különböző helyen kellene lenned. Ha ezt nem tudod megoldani (ami elég valószínű), akkor fel kell készülnöd néhány elmés és kedves bocsánatkérésre, nehogy sértődés legyen a vége.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Most rád hárul a lelki segítő kényes és felelősségteljes szerepe. Valaki olyan titkokat oszt meg veled, amelyeket nem szabad továbbadnod. Ugyanakkor ezeket fontos tudnod ahhoz, hogy segíthess, vagy hogy tudd: miben kell segítened. Hidd el: amikor tanácsot adsz másoknak, akkor nem az a kérdés, hogy mi a legjobb döntés. Sokkal fontosabb, hogy a másik fél érezze, hogy mindenben mellette állsz, és mindenben támogatod őt.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Olyan sok lehetőséget adsz másoknak, hogy ők szinte képtelenek lesznek választani ezek közül. A bőség zavarát ajánlod az embereknek, és ez valódi zavart jelenthet, hiszen sokan ahhoz vannak hozzászokva, hogy mások mondják meg nekik, mi legyen. Ha nem akarsz magad is ilyen diktátorrá válni, akkor csak az a lehetőséged marad, hogy megtanítod választani ezeket az embereket, és megtanítod élni őket a szabadságukkal.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Rendezkedős, pakolászós nap lesz a szombat. Ma nemcsak magadban rendezkedsz és pakolászol, de az egész életedet át tudod gondolni ez alatt a pakolás alatt. Mintha azáltal, hogy a helyükre kerülnek a dolgok a polcodon vagy a szekrényedben, az életedben is meglátnád az emberek, a lehetőségek és a helyzetek valós helyét. A nap végére tisztábban látsz egy kérdésben, mint korábban.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Akinek indulnia kell, azt nyugodtan engedd el. Ha marasztalod, azzal csak rosszabb lesz mindenkinek, neki is és neked is. Hidd el, az elválás nem okoz nagyobb fájdalmat, mint ha maradna még egy kicsit. Ha találkoznotok kell, akkor találkozni fogtok. Ha pedig úgy alakul, hogy nem találkoztok már, akkor biztos lehetsz benne, hogy így kellett alakulnia, így a legjobb mindenkinek.


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »