2016. 12. 08. Mária

Napi horoszkóp - 2016. 12. 08.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Legyél egy kicsit barátságosabb az idegenekkel. Tudod, neked is jólesik, ha néha segítenek neked, és most olyanok fordulnak hozzád segítségért, akiknek valóban nagy szükségük van rád. Természetesen nem az a feladat, hogy feláldozd a saját érdekeidet, de az fontos, hogy másokra is gondolj csütörtökön. Ma segíts annak, akinek csak tudsz.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
A legszívesebben mindig ugyanazt csinálnád, és ugyanazt ismételgetnéd állandóan. De csütörtökön valami kimozdít a kényelmes egyhangúságodból. Ma érdemes lehetőséget adnod az eseményeknek, hogy megváltozzanak, hogy mások legyenek, mint ahogyan azt megszoktad. Ha ma változtatnod kell a megszokott napi rutinodon, akkor változtass bátran.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Úgy tűnik, hogy az idővel továbbra sem tudsz jól bánni. Most is gyakran elszalad veled az idő, és kénytelen vagy kapkodva befejezni azt, amit kényelmes tempóban kezdtél el. Talán mások azt mondanák, hogy kezd el előbb, a csillagok azonban azt javasolják, hogy legyél koncentráltabb. Jókor kezded el a dolgokat, de hagyod a figyelmednek, hogy szétszaladjon, ez pedig nem tesz jót az időfaktornak.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Ha azt szeretnéd, hogy komolyan vegyenek téged a többiek, akkor érdemesebb lenne valóban komoly dolgokat mondani. Ne felejtsd el: véleménye mindenkinek lehet, de ettől még kevesen vannak azok, akik tényekkel is alá tudják támasztani a mondandójukat. Épp ezért ma gyűjts tényeket, szedd össze az érveidet, mielőtt megszólalnál. Ha így teszel, komolyabban vesznek majd.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Ha úgy érzed, hogy igazságtalanság ér, azonnal emeld fel ellene a szavadat. Nem kell elhallgatnod semmit sem, és nem kell meghunyászkodnod. Az ugyanakkor fontos, hogy csak a szavadat emeld fel, de ne hagyd, hogy az érzelmeid elragadjanak. Nem kell üvöltöznöd, és főleg nem szabad vádaskodnod. Egyszerűen csak mondd el, hogy mi az, ami ellen felemeled a szavadat.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Rengeteg esemény történik veled, de talán nem érted, hogy melyiknek mi a célja. Fontos, hogy értsd: ez az időszak most arra ad neked esélyt, hogy rendezd az emberi kapcsolataidat, és hogy mindenkivel megtaláld a hangot. Most érdemes végiggondolnod, hogy kik azok a környezetedben, akikkel szeretnéd javítani a kapcsolatodat. És persze azt is szedd össze, hogy kik azok, akik szeretnének veled jobb viszonyt.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Csütörtökön az az érzésed támadhat, hogy valaki sokkal jobb nálad valamiben. Ha így érzed, akkor érdemes társulnod azzal, aki jobb nálad, hiszen így érheted el te magad is a lehető legjobb eredményt. Ne felejtsd el: ma nem a harc a cél, hanem az, hogy a lehető legjobb eredményeket érhesd el. A cél pedig szentesíti az összefogást azokkal, akiket talán máskor szeretnél legyőzni.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Készülj fel minden helyzetre egy jó kifogással csütörtökön. Úgy tűnik, hogy ma nem igazán alakulnak jól a dolgaid, és könnyen lehet hogy szükséged lesz ezekre a kifogásokra. Kérlek, tartsd észben, hogy a jó kifogás őszinte. A jó kifogás az, amit teljesen őszintén el tudsz mondani, és ami valós magyarázatot ad a problémának legalább egy részére.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Húzd meg a határaidat csütörtökön, és legyél képes arra, hogy valóban nemet mondj arra, amihez nincs semmi kedved. Azért fontos most megőrizni a határaidat, mert ellenkező esetben könnyen olyan feladatokat vállalhatsz magadra, amelyek elvégzésére egyáltalán nem vagy felkészülve. Semmit sem kell megtenned, amihez nincs kedved, de ezt a jogot csak te vívhatod ki magadnak.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Ma sokkal könnyebben megértesz egy régóta húzódó helyzetet, mint, ahogyan eddig képes voltál erre. Ez azt is jelenti, hogy most az új tisztánlátásoddal máris meg tudod oldani azt, amit eddig csak nagy nehézségek árán intéztél el. Fontos, hogy ma használd a meglátásaidat és a felismeréseidet, és ne csak elméletben oldd meg a helyzeteket.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
A csütörtök a cselekvés napja lesz a számodra. Úgy tűnik, hogy elméletben már elég jó vagy, szóval most eljött annak az ideje, hogy az elméleti tudásodat gyakorlati lépésekre váltsd át. Ezt az átváltást sokan segítik a környezetedben, akik tudják azt, hogy neked milyen eszközök állnak a rendelkezésedre. Azoknak azonban ne engedj beleszólást az ügyeidbe, akik nincsenek tisztában a lehetőségeiddel.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Arra vágysz, hogy végre legyen egy romantikus estéd a szerelmeddel, de úgy tűnik, hogy őt teljesen elvesztetted az év végi hajtásban. Ma nyugodtan szervezd meg te ezt a romantikus estét, és nyugodtan intézd úgy, hogy legyen időtök egymásra. Hidd el: mindkettőtöknek nagy szükségetek van erre a romantikus, szerelmes, beszélgetős, kikapcsolódós estére.


Még több ezotéria

Legnépszerűbb cikkek