Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Nincs előtted akadály csütörtökön. Ma mindent meg tudsz oldani, méghozzá mindenre van egy igazán könnyen kivitelezhető megoldásod. Persze adódhat a kérdés, hogy akkor eddig mégis mi volt ez a totojázás. Most fontos lenne, hogy ne azzal foglalkozz, ami nem működik, hanem koncentrálj a működő dolgokra, arra hogy a megoldásaiddal minél több dolgot tudj rendbe tenni magad körül. hidd el, erre a mainál jobb esélyed holnap sem lesz.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Vigyázat, ma megfájdulhat a vállad, a hátad, a derekad. Tudod, mi ezeknek a fájdalmaknak és hasogatásoknak az oka? Igen, az, hogy túl nagy teher van rajtad, hogy túl sokat vállaltál magadra, Megelőzheted a kellemetlenséget azzal, hogy egy kicsit leadsz a terheidből. Vigyázat, a halogatás, és a feladatok elöli menekülés nem működik ebben az esetben. Csak az segít, ha valóban leteszed a terheidet, és másra bízod a megoldást.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
A nagy tervekkel az a jó, hogy nem kell őket azonnal elkezdeni megvalósítani. Hanem lehetnek akkora tervek, hogy mindig csak tologatod őket, és azt gondolod: ó, ez túl nagy dolog ahhoz, hogy belevágjak. Na ez, az ami a mai nappal szünetel. Ez az, ami a mai nappal inkább valami egészen mássá alakul. Ma a halogatás helyett a tetteké a főszerep. Ahelyett, hogy tologatnád a dolgokat, tedd meg, és ahelyett, hogy elméletben tervezel inkább cselekedj.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Oda kellene figyelned a táplálkozásodra csütörtökön. Úgy tűnik, hogy a nyári idő hűvösebbre és esősebbre fordulásával együtt egyre inkább kívánod a nehéz, és egészségtelen ételeket. Ma valami gyomorkímélőbbet kellene választanod. És ma arra is időt kellene szánnod, hogy tisztességes mennyiséget egyél. Legalább naponta négyszer-ötször kellene enned kisebb adagokat, ahelyett hogy egyszer-kétszer falsz nagyobb mennyiséget.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Itt az alkalom arra, hogy újra nekifuss valaminek. Tudom, ennek a dolognak már százszor nekifutottál, és mindig azt hitted, hogy ez lesz az utolsó. Nos, valahogy egyik sem lett az utolsó. De ez nem is baj. Egyszerűen csak engedd meg magadnak azt a luxust, hogy újra felkelj a padlóról, és újra nekiállj ugyanannak. No meg persze az is jó lenne, ha észrevennéd: minden alkalommal egyre jobban és jobban haladsz.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Igazán nagy mókamester vagy csütörtökön. Ma képes vagy arra, hogy összezavard a környezetedben lévőket a poénjaiddal, és arra is, hogy mindenkit meglepj a vicces megszólalásaiddal. Különösen azok lesznek meglepve, akik semmit, vagy csak keveset kaptak az eddigi vicceidből. akik azonban ismerik a humorodat, azok boldogan üdvözölnek majd a ismét a humoros szerepedben. Ha ma problémát kell megoldanod annak is érdemes a humoros oldalát – vagy legalább a fonákját – nézned.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
A legszívesebben nagyon-nagyon megmondanád a véleményedet valakinek. Tudod mit? Ma most már aztán tényleg mondd meg. Nem kell tovább magadban tartanod, egyszerűen csak engedd ki magadból. Na jó, azért talán érdemes azzal is foglalkoznod, hogy ez a vélemény ne legyen bántó senkinek sem. Szóval egy kevés csomagolás, és diplomatikus megfogalmazás jól fog jönni ma is, de ennél többre igazán nem lesz szükséged. Egyszerűen csak mondd ki, ami a szívedet nyomja.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Ha úgy érzed, hogy valamit eltitkolnak előled az ismerőseid valószínűleg igazad van. Akkor azonban tévedsz, amikor azt gondolod, hogy neked azt mindenképp meg kell tudnod, amit titkolnak. Lehet, hogy nyugodtabb vagy, ha nem tudod, mi az, amit megpróbálnak eltitkolni előled. Lehet, hogy egész egyszerűen hagynod kéne a dolgot. Hidd el, előbb utóbb úgyis kiderül majd minden. És a csillagok at ígérik, hogy minden a lehető legjobbkor derül ki.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Meglepően kevés a dolgod csütörtökön. Persze, tudom, rengeteg a dolgod. De most őszintén, mi lenne, ha csak a legfontosabbakat csinálnád meg? Máris kiderülne, hogy alig néhány óra koncentrált munkával végeztél. Ha pedig végeztél, akkor máris itt van az alkalom, hogy egy kicsit magaddal foglalkozz. Hidd el, ma megérdemled azt, hogy a sok munka mellett (helyett) te legyél a főszereplő, és olyasmiket tegyél, amiket már régóta szeretnél tenni.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Olyan életmódbeli változtatásokat tehetsz meg ma, amelyekre már régóta készülsz, de eddig nem voltál rájuk képes. Ma valahogy nagyobb az akaraterőd, és nyitottabb vagy az újdonságokra, mint máskor. Ma képes vagy arra, hogy végiggondold: mi az, amiből hosszú távú változás lehet, és mi az, ami csak időlegesen lesz elfogadható a számodra. Természetesen ez utóbbiak közül is megtehetsz jópár dolgot, csak ne lepődj meg, ha nem válnak a szokásaiddá.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Ki tudja, talán ma végre tényleg sikerül elérned valamit a gyerekeknél, amit eddig nem sikerült. Néha azt érzed, a világ legzseniálisabb gyerekeit neveled, máskor pedig attól tartasz, hogy teljesen nevelhetetlenek. Csütörtökön olyan eredményeket érsz el, amilyenekről nem is álmodtál. Félreértés ne essék, ezek nem a remek nevelési elveidről szólnak (legalábbis nem közvetlenül) és nem is a szülői beszéd eredményei. Egyszerűen csak a gyerekek úgy gondolták, és megtették.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Olyan szép lenne minden, ha minden úgy alakulna, ahogyan a nagy könyvben meg van írva. Csütörtökön azonban nagyon valószínű, hogy trükkökhöz kell folyamodnod, ha eredményeket szeretnél elérni. No nem kell nagy dolgokra gondolnod, és nem kell nagy trükköktől tartanod. Apró kis cselek, és ravasz megoldások segítenek az utadon előre. Hogy mennyire leszel megbékélve ezekkel a trükkökkel? Most kifejezetten szórakoztatónak tartod őket, és még mosolyogsz is rajtuk.


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »