Napi horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Kedden a legjobb hír, hogy, már nem hétfő van. Ma minden sokkal jobban sikerül, és minden sokkal jobban megy a számodra, mint tegnap. Mintha a kedd nemcsak egy új nap, de egy új időszak kezdete is lenne. Ma számíts arra, hogy az, ami eddig nehezen ment mától könnyebbé válik, és az, amiért máskor harcolnod kellett szinte az öledbe hullik. Érdemes azt is tudnod, hogy ezeket a lehetőségeket magadnak kapod, nem pedig azért, hogy másnak add őket.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Olyan nagyon jól akarsz teljesíteni, hogy szinte mindent meg is teszel a sikerért. Vigyázat,ha a mai teljesítménykényszered görcsösségbe csap át, akkor sokkal rosszabb teljesítményt nyújtasz, mintha csak lazán hagynád, hogy alakuljanak az események. Ha pedig nyaralsz, és kényszeresen akarsz lazítani, akkor is tudnod kell, hogy ez nem a legjobb irány, amit választhatsz. A keddi alapelved legyen a lazítás és az áramlással haladás.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Talán eltévedsz kedden, és talán nemcsak a fizikai utakon, de a szellemi ösvényeken is. Ma figyelj arra, hogy tartsd az előre kitűzött irányt a szemed előtt, és ne változtasd a céljaidat minden percben. Azzal is érdemes számolnod, hogy a célok látszólag közelebb lehetnek, mint amilyen távolságban valójában vannak. Ráadásul ez is igaz mind a fizikai úti célokra, mind pedig a szellemi kihívásokra és célokra.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
A csendnek gyógyító ereje van, de ezt gyakran csak a csend hiányán keresztül tapasztaljuk meg. Ma talán túl nagy a zaj, túl sok a kiabálás körülötted, és a túl magas hangerő okozza a problémáidat. Ha ma feszült vagy, vagy ha nem úgy sikerülnek a dolgaid, ahogyan azt eltervezted, az lehet a túl sok és túl hangos zaj következménye. Nem is gondolnád, hogy a csend valóban gyógyít, ugye? Ma próbáld ki!

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Megvannak a saját mantráid kedden. Jó, a mantra talán egy kicsit túl erős kifejezés ezekre a szitokszavakra, de mivel folyton ismételgeted őket tényleg elkezdenek megerősítésként viselkedni. Negatív megerősítésként természetesen. Itt az ideje, hogy eldöntsd: Tényleg azt akarod, hogy mindez megtörténjen veled? Szeretnéd, hogy azok az igék, amelyeket a fogaid között mormolsz megtörténjenek veled? Ha nem akarod, akkor hagyd abba az ismételgetésüket.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Igen erős kommunikációra lesz szükséged kedden. Ma fontos, hogy határozottan, jól érthető szavakkal, erős képekkel kommunikálj a környezeteddel. Ha ezt nem teszed meg, vagy nem így teszed meg, akkor könnyedén félreérthetnek. Fontos, hogy ma tisztázd magadban: Ők nem akarnak félreérteni. De ettől még megtörténik a félreértés, ha nem vagy elég direkt. Tudod: Senki sem gondolatolvasó.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Ha köhögsz, ha nehezebben kapsz levegőt, ha folyik az orrod, az most sok mindentől lehet. Az allergiától a légkondi-megfázásig terjed a skála, és neked az lenne a legfontosabb, hogy ne csak találgass, de egy orvossal is konzultálj. El sem hiszed, milyen gyorsan megoldja egy szakember a helyzetet, és máris rengeteg levegő jut a tüdődbe. Szó szerint fellélegezhetsz, ha végre mersz kérdezni.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
A nyugalom hullámaira vágysz kedden. Valahogy úgy képzeled, hogy egyszer csak elönt egy nagy hullám nyugalom, pont úgy, mintha a tengerben állnál. De a valóságban mindez másként működik. A valóságban a nyugalom belőled fakad. A valóságban te magad vagy a nyugalom forrása, és a nyugalom csak belőled áradhat szét körülötted. A nyugalom hullámát te indítod, amikor szükséged van rá.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Az emberismereted talán nem működik száz százalékon kedden. Könnyen lehet, hogy ma valakit első ránézésre félreismersz. Ha ezt el akarod kerülni, akkor fontos, hogy ne a külsőségekre figyelj. A szépség csalóka és túlértékelt. A vonzerő sem feltétlenül társul valódi pozitív tulajdonságokkal. Ami azonban nem csap be az az emberek energiája. Az, ahogyan érzed magad a jelenlétükben sok mindent elmond az ismeretlenekről.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Segíts másoknak. Sokan vannak, akik pontosan ugyanazt az utat járják be, mint te. Sokan vannak, akik egy kicsit mögötted jönnek, és nekik a tapasztalataid, a tudásod felbecsülhetetlen érték. Érdemes félretenned a szakmai féltékenységedet. Hidd el, azzal, ha segítesz, nem a konkurenciát képzed ki magadnak, pusztán abban segítesz, hogy mindenki tisztességes és őszinte legyen egymással.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Kedden többet posztolsz az internetre, mint máskor szoktál. Ma érdemes megosztanod az ismerőseiddel néhány státusz jelentést, és érdemes megmutatnod nekik, hogy mit csinálsz éppen. Talán azt gondolod, hogy ez túlzott exhibicionizmus, de valójában azért az ismerőseid, mert tudni akarnak rólad és kedvelnek téged. Tehát örülni fognak a megosztásaidnak, és örülni fognak annak is, hogy végre hallanak rólad.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Nem szereted a sok tiltást. Kedden nehezen viseled a korlátokat, hiszen ma arra van szükséged, hogy szárnyalhass. Ma arra van szüksége,d hogy mint a valódi halak továbbúszhass az áramlattal, és az összes probléma, gond, neheztelés és fájdalom csak úgy ússzon el melletted, mint a folyami törmelék. Ma hagyd, hogy az élet egyszerűbb megoldások felé vezessen, mint amilyeneket magadtól választanál.


Még több ezotéria