Napi horoszkóp - 2015. 12. 02.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Hogyan reagálsz arra, ha azt látod, hogy egy régi vetélytársad elhúz melletted? Hogyan reagálsz arra, ha azzal szembesülsz, hogy lehagynak, és megelőznek? Ha ez felbosszant, ha mérgelődni és káromkodni támad kedved, akkor sajnos nem jól csinálod a dolgot. Nem azt mondom, hogy örülj annak, ha megelőznek. De azt mondom, hogy örülj mások sikereinek és eredményeinek, mert ez segít neked is megvalósítani a vágyaidat.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Sokak szemében olyan vagy, mint a Télapó: Amikor jössz, akkor ajándékot kell hoznod. Lehet, hogy a környezetedet egy kicsit elkényeztetted az ajándékaiddal, és lehet, hogy itt lenne az ideje visszafognod magadat. Ne értsd félre: Nem a kedvességedet kellene visszafognod. Nyugodtan legyél kedves továbbra is. De nem kell erődön felül osztanod a segítségedet, és a meglepetés ajándékokat sem.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
A táplálkozásod nem igazán megfelelő az életmódodhoz, és a tested egészségének fenntartásához. Ma el kellene kezdened arra ügyelni, hogy mostantól rendszeresen étkezz, nagyjából azonos időpontokba, és nagyjából egyforma adagokban. A kampányszerű túlevések és a pánikszerű koplalások nem tesznek jót sem a testednek, sem a lelkednek. A közeledő ünnepi traktát pedig megerősödött lélekkel, és egészséges testtel kellene várnod.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Néha szükséged van arra, hogy teljesen kikapcsolj, hogy olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek valóban pihentetik az elmédet, és ne csinálj semmilyen fárasztó dolgot Szerda este is erre vágysz majd, és könnyen eshetsz abba a hibába, hogy a tévé előtt akarj kikapcsolódni. De z a helyzet, hogy a tévé nem kikapcsol, csak felidegesít. A tévé helyett most válassz egy jó könyvet, vagy egy színezőt, esetleg rajzolj valamit.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Szükséged van arra, hogy beszélhess a helyzetedről, és arra, hogy megfogalmazd a problémáidat. Igen, a problémáidat. Értsd meg: Attól, hogy nem beszélsz róluk, vagy tagadod őket, ezek a megoldandó feladatok nem szűnnek meg létezni. Sőt! Ettől csak nagyobbra dagadnak. Szóval ma hívd fel a legjobb barátnődet, kérj tőle személyes találkozót, és kezdj el beszélni neki a megoldandóidról!

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Néha a legegyszerűbb dolgok a legjobb megoldások. Néha nem kellene annyit túlbonyolítanod a dolgokat, és egyszerűen csak annyit kellene tenned, hogy az egyszerűséget választod. Szerdán a bonyolult problémáidat is egyszerű eszközökkel oldhatod meg. Ülj le, és gondold át, hogy mi lenne a számodra a legegyszerűbb ebben a helyzetben. Ez máris segíteni fog neked abban, hogy tudd: Mit kell tenned.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Ki mersz-e állni az igazad mellett? Képes vagy-e arra, hogy nyíltan kimondd azt, amit gondolsz? Vajon van-e értelme a szépítésnek, és a finomkodásnak? Vajon azzal, ha eltitkolod az igazadat, ha rejtegeted a gondolataidat elérsz-e bármit is? Ezek azok a kérdések, amelyekre szerdán keresed a választ. Ma megértheted, hogy a boldog és hiteles élet egyik alappillére pont az őszinteség. A kedves, szeretetteli őszinteség.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Van egy fontos kérdés, amely napok óta ott motoszkál benned, de valahogy mégsem mered feltenni. Pedig az lenne a jó, ha végre ki mernéd mondani. Az lenne a jó, ha végre rá mernél kérdezni. ha úgy érzed, hogy segítségre van szükséged, akkor kérj meg valakit, hogy segítsen neked jól megfogalmazni, a jó kérdést. Hidd el: Egyetlen témát sem érdemes ilyen sokáig kerülgetni. Jobban jársz, ha kérdezel, és ha megkapod a válaszodat.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Szerdán talán egy rossz döntésed eredményeivel szembesülsz. Könnyen lehet, hogy nemrég meghoztál egy olyan döntést, amely átgondolatlan, korai, vagy egyszerűen csak hibás volt. Ha most képes vagy arra, hogy felvállald ezt a hibát, ha képes vagy arra, hogy bocsánatot kérj, akkor mindez azonnal megoldódik. Ma tehát válaszd a bocsánatkérést, és te magad is bocsáss meg magadnak, hiszen tévedni emberi dolog.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Szerdán rájössz valami nagyon fontosra. Ma azt érted meg, hogy a környezeted nagyobbik részét könnyen tudod manipulálni és befolyásolni. Egész egyszerűen úgy irányítod a szavakat, úgy irányítod a mondatokat, hogy ők a te akaratodnak megfelelően változtassák a véleményüket. Ez nagyon is jó tervnek tűnik, de az a helyzet, hogy minden ilyen manipuláció gyorsan visszahat. Jó lenne a manipuláció helyett a tiszta utat választani.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
talán azon gondolkodsz, hogy hogyan lehetne az évkezdésed a lehető legegyszerűbb és a legtisztább. Igen, egy hónap múlva már egy másik évet írunk majd. És ez jó alkalom arra, hogy új szokásokat vegyél fel, no meg arra is, hogy elhagyj néhány régi szokást. A legjobb az lenne, ha ezt az egész hónapot ennek a témának, és az új életed kialakításának szentelnéd. Hidd el: Így könnyebb lesz új életet kezdened.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Itt az ideje felkeresned a fogorvosodat. Itt az ideje, hogy ne halogasd ezt tovább, hiszen minél előbb túl leszel rajta, annál jobb lesz neked. Szedd össze a bátorságodat, és irány a fogdoktor. Ha pedig túl vagy a fogorvoson jutalmazd meg magad egy olyan ajándékkal, amelyre már régóta vágytál, és amelyről régóta álmodoztál. Ez a jutalom lesz a motivációd ahhoz, hogy elszánd magad a nehéz lépésre.


Még több ezotéria