Napi horoszkóp - 2017. 07. 25.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Talán többször is nekifutsz egy feladatnak kedden. Lehet, hogy most azok a dolgok sem sikerülnek elsőre, amik máskor mindig azonnal működni szoktak. Add oda az idődet az igazán fontos feladatoknak, és hagyd, hogy olyasmi vigye el a figyelmedet egész nap, amit valóban nagyon fontosnak és szükségesnek tartasz.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
A barátságok folyton változnak. Valakivel talán nem voltál olyan jóban mostanában, de ma mégis nagyon egymásra hangolódtok. Másokkal talán épp távolodóban vagytok egymástól. Fogadd el, hogy a barátságoknak saját dinamikájuk van, és nem kell mindig egyformán szorosnak, vagy naprakésznek lenniük.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Amikor valaki pénzt kér tőled, akkor érdemes a sarkadra állnod. Nyugodtan adj kölcsön annak, akinek szüksége van a segítségedre, de határozd meg a feltételeket. határozd meg, hogy pontosan mikor, milyen formában és hány részletben szeretnéd visszakapni a pénzedet, mert csak így jut az vissza hozzád időben.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Mindennél fontosabb a számodra az, hogy biztonságban érezd magad. Mindennél fontosabb a számodra az, hogy tudd: Biztonságban vagy. Ma ki az, aki növelné a biztonságérzetedet? A szerelmed? A testvéred? Egy barátod? Bárki is az, akitől nagyobb biztonságban éreznéd magad ma beszélj vele, mert szükséged van rá.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Nagyon vársz egy eseményt, és nagyon akarod, hogy az idő kerekei végre beinduljanak. Azok a kerekek azonban nem akarnak ma megindulni. Mintha minden egy helyben állna, és semmi sem akarna elmozdulni. Arra biztatlak, hogy vedd észre: Van valami, amit még meg kell tenned, mielőtt az események mozgásba lendülnének.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Úgy érzed, hogy valaki nem vesz elég komolyan téged. Szeretnéd, ha nagyobb szavad és nagyobb hitelességed lenne az illető előtt, de nem szeretnéd felemelni a hangodat, Ne felejtsd el, hogy az eszed, a logikád az egyik legnagyobb erősséged. Most a megfelelő érvekkel érheted el a célodat.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Úgy érzed, hogy valaki mellőz téged kedden. Úgy érzed, hogy valakitől nem kapod meg azt a figyelmet, amire szükséged lenne. Ha most kiabálni, veszekedni kezdesz, az nem oldja meg a helyzetet. A valódi megoldást az hozza, ha szeretetet és odafigyelést adsz annak, akitől több figyelemre vágysz.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Itt az ideje annak, hogy elhatározd: Ezen a héten minden nap megteszel egy apró lépést a z idei legnagyobb célod felé. Igen, lehet, hogy azt mondod, az a cél még mindig túl nagy. De már elmúlt az év fele, most el kellene kezdened apró lépésekben haladnod a célod felé. Ehhez pedig a mai nap ideális lesz.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Már csak egy embert kell meggyőznöd arról, hogy egy ügyben sikeres leszel: Önmagadat. Ez pedig a legnehezebb meggyőzési procedúrának bizonyul majd. Úgy tűnik, hogy mostanában nincs elég erős önbizalmad, ez pedig elengedhetetlen lenne ahhoz, hogy sikereket érj el. Ma a barátaid sokat segíthetnek abban, hogy növekedjen az önbizalmad.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Szívesen hiszed azt, hogy csak nagy erőbedobással és sok szenvedéssel lehet eredményt elérni. De ez természetesen nem igaz. A kedd rá is cáfol erre az elméletedre, mert ma igazán kis erőbedobással is nagy eredményeket érhetsz el. Sőt! Bizonyos dolgok szinte az öledbe esnek maguktól is.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Egy kis házimunka, egy kis ház körüli tevékenység igazán sokat segít neked abban, hogy elmélyedj a gondolataidban, és rendezhesd a mostanában szerteszaladó elképzeléseidet. Tekints úgy a házimunkára, mint a meditációra. A legtökéletesebb meditációk egyike ma a mosogatás lesz, de dobogós a porszívózás és a főzés is.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Fontos, hogy értsd: Egyszerre csak egy lépést tehetsz, egyszerre csak egy dologgal foglalkozhatsz igazán hatékonyan. Tudom, hogy a multitasaking igen nagy divat manapság, de ma nem érdemes azzal kísérletezned, hogy egyszerre több dologgal foglalkozol. Foglalkozz egy valamivel, és ott máris elérhetsz száz százalékot.


Még több ezotéria

Legnépszerűbb cikkek