2017. Szeptember 24.

Napi horoszkóp - 2017. Szeptember 24.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Napi horoszkóp
Kos
Szívesen próbálsz ki ételkülönlegességeket vasárnap. Ma szívesen kóstolsz olyan ízeket, amelyeket még sohasem mertél kipróbálni. Ha te főzöd a vasárnapi ebédet, akkor most érdemes elővenni néhány új receptet, és olyan alapanyagokat, fűszereket felhasználnod, amelyeket eddig nem próbáltál.

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Napi horoszkóp
Bika
Szívesen választasz vasárnapra olyan programot, amely a pihenésről szól. Ma azonban ne feledkezz meg az otthoni munkáról, arról, amit hét közben a munkád miatt nem tudsz elvégezni. Ha ebből ledolgozol némi lemaradást akkor sokkal boldogabban és sokkal elégedettebben zárhatod a hetedet.

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Napi horoszkóp
Ikrek
Egy családi szócsatába keveredhetsz valakivel. Mielőtt felemlegetnétek mindannyiótok feljebbvalóit vegyél néhány mély lélegzetet és tudatosíts magadban valamit: Neked kell okosabbnak lenned. Te vagy az, aki jobban bánsz a szavakkal, ezét te vagy az is, aki ezt a veszekedést megelőzheted, vagy befejezheted.

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Napi horoszkóp
Rák
Szükséged van arra, hogy olyasvalaki segítsen neked, akivel talán nem vagy jóban. Talán nehezedre esik segítséget kérni, és ezt csak nehezíti az, ha azt hiszed, te nem tudod meghálálni az ő segítségét. Az lenne a legjobb, ha most kitalálnád az ellenszolgáltatást és üzletet ajánlanál, nem segítséget kérnél.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Napi horoszkóp
Oroszlán
Nincs minden a helyén a lakásodban, és talán néhány dolognak nincs is meg a helye. Talán kezd megtelni a lakásod, ezért itt az ideje egy őszi-téli lomtalanításnak és szanálásnak. Egyszerűen csak nézd át, hogy mik azok a dolgok, amelyekre nincs is olyan nagy szükséged. Ajándékozd el, azt, amit már nem használsz!

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Napi horoszkóp
Szűz
Szívesen töltenéd azzal a vasárnapot, hogy a holnapra készülsz. Szívesen töltenéd azzal a vasárnapot, hogy előre dolgozol, de most ez az, amit nem kellene megtenned. Egyszerűen csak tedd félre a munkát, az ráér holnap is. Ma pedig vannak sokkal fontosabb és sokkal kellemesebb kötelességeid is.

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Napi horoszkóp
Mérleg
Mélyen vágysz arra, hogy egy igazán bölcs segítő segítsen neked rendet tenni magad körül és az életedben. Jó hírem van: Ez a bölcs segítő már rég megírta azt a könyvet, ami segíteni fog neked. Ideje körülnézned a könyvesboltokban és az online könyváruházakban, hogy megtaláld azt a könyvet, ami segít neked.

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Napi horoszkóp
Skorpió
Mindig van összefüggés aközött, ahogy a tested érzi magát és aközött, ahogy a lelked érzi magát. A lelked hatással van a testedre, minden, amit a lelked érez, megjelenik a testedben is. Ma könnyedén felismerheted a testi tüneteid lelki okait. Ez pedig azért fontos, mert így tudsz ezeken változtatni is.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Napi horoszkóp
Nyilas
A családodban nem mindenki mondja azt, amit gondol. Valaki azt hiszi, hogy nem mondhatja ki a véleményét, mert attól tart, hogy a többiek majd ítélkeznek felette. A te feladatod és a felelősséged, hogy nyugodt, békés és biztonságos légkört biztosíts a családodban. Olyan légkört, amiben mindenki ki meri önteni a szívét.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Napi horoszkóp
Bak
Fontos, hogy ne kelts bűntudatot a szerelmedben. Könnyen lehet, hogy nem is tudatosan keletnéd ezt a bűntudatot. Könnyen lehet, hogy akaratlanul mondasz vagy kérsz olyasmit, amitől bűntudata lesz. Természetesen megteheted azt, hogy kérsz, de figyelj oda arra, hogy milyen szavakat használsz és hogyan fogalmazol.

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Napi horoszkóp
Vízöntő
Vasárnap nem érdemes konzerv megoldásokat választanod. Ma nem érdemes olyasmit tenned, vagy mondanod, amit azért teszel, vagy mondasz, mert valaki szerint ez a jó megoldás a számodra. Vasárnap dolgozd ki és keresd meg a saját megoldásaidat mert azok lesznek a legjobbak a számodra.

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Napi horoszkóp
Halak
Úgy érzed, hogy valaki nem érti pontosan azt, amit mondasz. Ilyenkor az a legjobb, ha alaposan átbeszéled vele a dolgokat. Ha részletesen, lépésről lépésre elmagyarázod a gondolatmenetedet, akkor biztos lehetsz benne, hogy pontosan érti a szavaidat és azt is, hogy mit miért mondasz neki.

Legnépszerűbb cikkek