Napi horoszkóp - 2017. 07. 21.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Mire is lehetne nagyobb szükséged pénteken, mint egy szárnysegédre? Valakire, aki pontosan tudja, hogyan segíthet neked. Valakire, aki a kezed alá dolgozik, és aki mindent előkészít neked. Egy jól képzett segítő most átlendíthet az ihlettelenség és a fáradtság mélypontjain, és abban is támogat, hogy új ötleteket dobj be a munkádba.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
A világod varázslatos hely, és tele van csodával. Persze lehet, hogy már nem hiszel a csodákban. Lehet, hogy már kikoptak belőled a csodák, és lehet, hogy úgy érzed, te már nem is érdemled meg a varázslatot. Tudnod kell, hogy minden ember megérdemli a varázslatot. Tudnod kell, hogy jogod van a csodákhoz.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Egyszerre érzel némi feszültséget és némi boldogságot. Úgy érzed, hogy szétvet az energia, de nem tudod, hogy mihez kezdhetnél vele. Ma érdemes valamilyen alkotó munkába, valamilyen teremtő folyamatba beleforgatnod az energiádat. Ma teremts meg valamit, alkoss meg valamit, ami korábban nem létezett, de amit te álmodtál meg.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Hiába szeretnél megfelelni mások elvárásainak, az sohasem fog sikerülni Abban a pillanatban, hogy teljesítesz egy-egy elvárást, azonnal újabbakat találnak ki azok, akik csak feltételekben tudnak gondolkodni. Te vagy az egyetlen, aki nem változtatsz a saját önmagaddal szembeni elvárásaidon, ezért csak ezeket veheted komolyan.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Pénteken feledékenyebb vagy a szokottnál. Olyannyira így van ez, hogy most könnyen elfelejtheted azt is, amit épp az imént mondtál. Ma ne szégyellj jegyzeteket készíteni, és tartsd azokat jól látható helyen, nehogy elfelejtsd, hogy hova tetted azokat. Ha pedig még így is elfelejtesz valamit, akkor legyen elég nyugalmad és humorod kezelni ezt a helyzetet.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Pénteken sokkal több dolgod lesz, mint amennyire számítottál volna. Persze lehet, hogy a legjobban annak örülnél, ha ma semennyi dolgod sem lenne, de nem lesz ilyen szerencséd pénteken. Lehet, hogy ma érdemes lenne listába rendezned a teendőidet, és azzal kezdeni amelyik a legbonyolultabb és amelyikhez a legkevésbé van kedved.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Úgy érzed, hogy nincsenek eszközeid egy helyzet megoldására, de ennek csak az az oka, hogy fáradtabb vagy a szokásosnál. Engedd meg magadnak a pihenést ezen a pénteken, és pihend ki magadat a hétvégén is. Az lenne a legjobb, ha a nehéz döntéseket elhalasztanád a jövő hét elejére, amikor minden könnyebb lesz.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Te vagy a meglepetések embere pénteken. Ma sokakat meglepsz a mondandóddal, még akkor is, ha hited szerint csupa olyasmit mondasz, amit egyébként is tud mindenki. Talán pont az a baj, hogy olyasmiket mondasz ki, amikről mások jobban szeretnek hallgatni, bármilyen magától értetődő következtetések is legyenek.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Ne vidd túlzásba a kísérletezést pénteken. Most sokkal jobban jársz, ha a régi, jól bevált módszereket választod. Sokkal jobban jársz, ha a kísérletezés helyett azt teszed, amit mindig is tettél, és ami emiatt nagyon is könnyen megy neked. Hidd el: A könnyebb út nemcsak egyszerűbb, de messzebbre is jutsz rajta pénteken.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Valaki nagyon szeretné elérni, hogy ne tudj arra figyelni,amire igazán fontos lenne. Persze, ha még nem sikerült magadban elcsendesítened a belső szabotőrödet, akkor könnyen lehet, hogy pont te magad vagy az, aki meggátolod, hogy azzal foglalkozz, amivel kellene. Ma legyél koncentráltabb és sokkal céltudatosabb!

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Szívesen töltöd a napot a szerelmeddel, a társaddal. A péntek alkalmas arra, hogy megerősítsétek a kapcsolatotokat, és hogy megújítsátok azokat a fogadalmakat és ígéreteket, amelyeket tudatosan vagy tudattalanul tettetek egymásnak. A péntek minden emberi kapcsolatod megerősítésére alkalmas, amelyeken javítani szeretnél.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
A félreértések elkerülése végett érdemes pénteken tisztáznod azokat a helyzeteket, amelyekben egy kicsi kétely vagy bizonytalanság is vagy. Most nem érdemes arra alapoznod, hogy majd elhalászgatsz a zavarosban. A zavarosban ugyanis könnyebben mellényúlhatsz, mintha tiszta és világos körülmények között dolgoznál.


Még több ezotéria

Legnépszerűbb cikkek