Napi horoszkóp - 2017. 06. 22.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Attól félsz, hogy megbántottál valakit. Talán attól félsz, hogy valakit megsértett egy mondatod, egy ötleted  vagy egy cselekedeted. Ne felejtsd el, hogy a bocsánatkérés a legegyszerűbb kapcsolatgyógyító eszköz. Mindig kérhetsz bocsánatot. Akkor is kérhetsz bocsánatot, ha egyébként még csak azt sem tudod, hogy miért kérsz bocsánatot.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Túl sokat agyalsz, és túl sokat keresed azt, hogy miért nem lehet megcsinálni valamit. Ideje lenne annak, hogy egy kicsit elfordítsd a fejedet a nehézségekről, és végre arra kezdj el figyelni, hogy miért lehet megcsinálni valamit. Figyelj arra, hogy milyen könnyen összejönnek a dolgok, amikor arra koncentrálsz, hogy minden jól működik.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Ma talán azért jönnek veled szembe az utcán a rég nem látott ismerősök, és talán azért írnak rád az interneten is, mert van valami dolgotok együtt. Talán segíthettek egymásnak talán szükségetek van egymás segítő, támogató jelenlétére. talán szükségetek van egymás támogatására. Ma örömmel köszönts minden régi ismerőst, akivel találkozol.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Ügyintézésre és a hivatalos teendők megoldására kiváló a mai nap. Ne felejtsd el, hogy a pult túloldalán is emberek dolgoznak. Egy-egy mosoly, egy-egy kedves szó sokat segít abban, hogy gördülékenyebben menjenek a dolgok. Könnyen lehet, hogy ma pont arra lesz szüksége az ügyintéződnek, hogy végre valaki kedveskedjen vele, és végre valaki emberszámba vegye őt is.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Nem is gondolnád, hogy milyen egyszerű dolgod van csütörtökön. ma azt veheted észre, hogy a helyzet valójában nem is rossz annyira, mint ahogyan azt eddig látni szoktad. Lehet, hogy eddig csak a felhőket láttad az égen, de ma végre észreveszed a napot is. Talán ma végre észreveszed azt, hogy az élet milyen szép, és milyen sokat kínál neked.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Először legyél túl a kellemetlen dolgokon. Először legyél túl a nehezebb kihívásokon! Ma sorold előre az összes olyan feladatodat, amelyeket máskor csak halogatnál, amelyeket a legszívesebben a nap végére hagynál, és amelyektől egy picit tartasz is a nap elején. Azzal, ha gyorsan túl leszel a nehezén nagy lendületre és sok energiára tehetsz szert.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Lassan eljön a búcsúzás ideje: Te magad indulsz útnak, vagy egy ismerősöd utazik el. Bárhogy is, most érdemes felidéznetek a közös perceket, a jó perceket, és a kapcsolatotok szép pillanatait. Szükséged van arra, hogy úgy zárjátok le a múltat, hogy azt meg is ünneplitek. Ez az elválás valami újnak a kezdete minden érintett számára.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Néha az embereknek csak annyira lenne szükségük, hogy emberszámba vegyék őket. Néha az embereknek csak annyi kell, hogy értő fülek meghallgassák őket, kapjanak egy ölelést, és nem is kell semmi más, semmi több, semmi „nehezebb”. Ma neked sincs más dolgod, csak annyi, hogy empátiával, odafigyeléssel, elfogadással hallgasd meg azokat, akik hozzád beszélnek.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Válogasd meg, hogy kikkel veszed körül magadat csütörtökön! Ma nagyon fontos neked az, hogy pozitív energiák vegyenek körül, és nagyon fontos az, hogy szeretet vegyen körül. Csütörtökön vedd körül magad szeretetteli eberekkel, vedd körül magad támogató, biztató energiákkal, és csak azokra hallgass, akik valóban pozitív szemlélettel nézik az életet.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Tedd fel a jó kérdéseket. Egyáltalán: Tegyél fel kérdéseket. Azt hiszed, hogy tudod, mi történik, de valójában nem tudod, valójában csak van egy benyomásod, és azt gondolod, hogy ez a benyomás mindent elmond arról, ami rád vár. Ma tedd fel a kérdéseidet, ma merj kérdezni. Ha felteszed a kérdéseidet, könnyen kiszámolhatod, hogy milyen folyamatok zajlanak körülötted.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Úgy érzed, hogy valaki nem látja a benned lévő csodát. Úgy érzed, hogy valaki nem érzi, nem értékeli, nem ismeri a benned lévő csodálatos lehetőségeket és azt a nagyszerű tudást, ami benned van. Fontos, hogy tudd: Mások csak azt értékelhetik benned, amire te is büszke vagy. Vajon elég büszke vagy ahhoz, hogy meglássák benned a csodát az emberek?

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Tudom, azt hiszed, nem vagy elég kitartó. De ez nem igaz. Valójában azért adod fel a dolgokat, mert mindig azt hiszed, hogy egyik pillanatról a másikra kell elérned valamit. Pedig valójában csak annyi lenne a dolgod, hogy minden nap megtegyél egy valamit a célodért. Igen, mindössze napi egyetlen egy lépés elvisz a célodig, bármilyen messzinek is tűnik az.


Még több ezotéria

Legnépszerűbb cikkek