Napi horoszkóp - 2017. 08. 19.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Úgy érzed, hogy nagyon kell vigyáznod magadra, és nagyon határozottan kell képviselned az érdekeidet, mert senki sem áll ki érted. De ez nem igaz. A valóságban rengetegen vannak, akiknek talán fontosabb vagy önmaguknál is. Ma érdemes lenne felismerned, hogy kik azok, és érdemes lenne köszönetet mondanod ezeknek az embereknek.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Remek lehetőség adódik a számodra szombaton. Persze ehhez az is kell, hogy merj igent mondani erre a lehetőségre. Merd megengedni magadnak azt, hogy olyasmit csinálj, amit máskor sohasem. Merd megengedni magadnak, hogy olyasmibe is belemenj, amibe máskor nem mernél. Fogadd el a szombati lehetőségeket.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Egy perc alatt el tudod intézni szombaton azt, amit egész héten képtelen voltál megoldani. Különösen igaz ez a családi megbeszélnivalókra, és arra, hogyha támogatást szeretnél szerezni egy családtagodtól. Ma a család szorosabban áll melletted, mint eddig bármikor, és sokkal könnyebben értenek veled egyet.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Olyan nagyon szeretnéd, hogy valaki jól érezze magát szombaton. Tudnod kell, hogy a lehetőségeid eléggé korlátozottak. Te senki jó hangulatát nem garantálhatod. Ha megtettél minden tőled telhetőt, akkor hagynod kell, hogy a helyzetek úgy alakuljanak, ahogy tudnak. Talán nem lehet mindenkit felvidítani ma.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Meglepő helyzetekbe kerülhetsz szombaton. Ma olyasmik történnek veled, amikre nem vagy felkészülve, és amiktől talán eláll majd a szavad. A legjobb az lenne, ha ezeket a helyzeteket türelemmel kezelnéd, és ha nem akarnál mindig csípőből reagálni, hanem gondolkodnál néha.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Szombaton lazítanod kellene. Persze, tudom, hogy sokkal könnyebb az elmédet csatasorba állítani, és sokkal könnyebb folyton azon agyalni, hogy mit kellene megtenni. Ez egyfajta mentsvár a számodra: Amíg gondolkozol, addig úgy érzed, hogy hasznosan töltöd az idődet. Ma mégis arra biztatlak, hogy a haszontalan semmittevést válaszd.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Nagyon fontos, hogy szombaton mindig időben legyél. Fontos, hogy ma mindig azt tedd, aminek épp ideje van. Ma egész nap fontos számodra az idő, és igazán felbosszant, amikor azt látod, hogy mások sokkal lazábban kezelik ezt. Lehet, hogy érdemes lenne mindenkivel egyeztetned a megbeszélt időpontokat.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Mélyen él benned az a meggyőződés, hogy a világban mindig rendnek kell lennie. De ma valahogy nincs rend benned. Úgy érzed, hogy minden olyan zavaros, minden összezavarodott és minden csak nehezen értelmezhető. Itt az ideje annak, hogy elkezdj rendet rakni a saját világodban és önmagadban.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Nyűgösebb vagy a szokásosnál, és hajlamos vagy arra is, hogy szombaton mindenben a negatívumot keresd. Mintha ma arra állna rá a szemed, hogy meglásd azt, ami nem működik jól, ami nem tökéletes és amin van még mit javítani. Ezt a kritikus képességedet érdemes úgy használnod, hogy azzal segíts magadnak, és változtasd meg azt, ami nem tetszik.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Folyton túl sokat akarsz adni másoknak, és ezzel elijeszted az embereket. Lehet, hogy eljött az ideje annak, hogy keveset adj. Talán eljött az ideje annak, hogy egyáltalán ne is adj. A legjobb pedig az lenne, ha szombaton többet fogadnál el, mint amennyit te magad adsz. Ezzel kiegyenlítődnek az erőviszonyok.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Valakitől bocsánatot kellene kérned. Jó, lehet, hogy ezt te még nem érzed így. Könnyen lehet, hogy ő is azt hiszi, hogy neked volt igazad. De az események még ma beigazolják, hogy valójában te tévedtél, és talán meg is bántottad őt. Sokkal egyszerűbb, ha most kérsz bocsánatot, mint ha vársz ezzel.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Pontosan tudod, hogy mi az, amit nem akarsz ma megtenni. A körülmények és az események valahogy mégis arra felé terelnek, hogy megtedd ezt a dolgot. Fontos, hogy szombaton tudatosítsd magadban. Az események irányítója vagy és nem az áldozatuk! Ha ezt észben tartod, könnyebben leszel úrrá a helyzeten.


Még több ezotéria

Legnépszerűbb cikkek