Napi horoszkóp - 2017. 05. 23.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Úgy tűnik, hogy sokan félreértik a lépéseidet, és sokan vélik támadásnak azt, amit pusztán önvédelemből csinálsz. Talán el kellene gondolkodnod azon, hogy mit tegyél a félreértések tisztázása érdekében. Talán sokkal határozottabban kellene meghúznod a határaidat, de sokkal tisztábban is: Érdemes hangsúlyoznod, hogy mindez önvédelem, és nem valaki ellen szól.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Szükséged van egy kis ritmusváltásra, és ezt most szó szerint is értheted. Cseréld ki végre azt a zenét, amit állandóan hallgatsz. Olyan sok új dal, új ritmus, új életérzés van, miért ne válthatnál ezekre? Az, amit hallgatsz meghatározza azt, ahogy érzed magad, ezért sem mindegy, hogy kedden milyen dalok ritmusára éled az életed, és intézed az ügyeidet.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Itt az ideje elintézned a papírmunkát, és tárgyalnod a hivatalokkal. Itt az ideje annak, hogy mindent a helyére tegyél papíron. Most érdemes elintézned azokat az ügyeket, amiket eddig csak tologattál, vagy amikről eddig nem is akartál tudomást venni. Ha így teszel, akkor hamarosan sokkal nagyobb nyugalmad és békéd lesz, mint amilyen korábban volt.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
A tested pihenés és ápolás után kiált. Vedd észre, hogy milyen nagy szükséged van arra, hogy végre törődj a testeddel, és hogy végre ne csak azzal foglalkozz, amit el akarsz érni, és amit teljesítened kell. Azzal, ha túlhajtod magadat nem érsz el semmit sem. Ahelyett, hogy most a hajtást, a rohanást és a teljesítményt választod, inkább meg kellene állnod, és a testedre figyelned.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Néha azt érzed, hogy az emberek rád vetítik a problémáikat, és valójában nem is veled van bajuk, hanem önmagukkal. Ma is azt érezheted, hogy valaki pusztán azt akarja beléd látni, ami ő maga. Ha komolyan így érzed, akkor nem kell foglalkoznod a kritikákkal. Ha azonban úgy érzed, hogy találóak a kritikák, akkor elgondolkodhatsz azon, hogy min érdemes változtatnod.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Az emberek pontosan tudják, hogy hogyan dolgozzák fel az életükben előforduló tragédiákat és örömöket. Nem az a feladatod, hogy a szeretteidet megvédd ezektől a mély érzelmektől. Nem védhetsz meg senkit sem a saját érzelmeitől. Csak annyit tehetsz, hogy ott vagy, amikor szükség van rád. Annyit tehetsz, hogy segítesz annak, aki segítséget kér tőled, és meghallgatod őt.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Ha be akarod bizonyítani, hogy nem olyan vagy, amilyennek mások hisznek, igen egyszerű a dolgod: Ne legyél olyan, amilyennek mások hisznek. A valóság mindig kiderül, és az igazság mindig utat tör magának. Ráadásul minél nagyobb elánnal akarja valaki eltitkolni, az igazság annál erősebb lesz. Nem kell félned a saját igazságodtól, azt senki sem veheti el tőled.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Egyik pillanatról a másikra érted meg, hogy valaki mekkora tévedésben van körülötted. Egyik pillanatról a másikra érted meg, hogy ez a tévedés milyen mély hatással van erre az ismerősödre. Ha szeretnéd, hogy ő túlléphessen ezen a tévedésen, tedd azt, ami ilyen helyzetben a legjobb: Mutass neki valódi tudást. Adj a kezébe tiszta tudást és tiszta lehetőségeket.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Könnyen kerülhetsz abba a helyzetbe kedden, hogy valakinek a távolból kell segítened. Könnyen kerülhetsz olyan helyzetbe kedden, hogy telefonos vagy e-mailes segítséget nyújtasz éppen. Érdemes tudnod, hogy ilyen távolsági iránymutatásban csak korlátozott lehetőségeid vannak, és az a legjobb megoldás, ha személyesen nyújtasz segítséget annak, aki rászorul.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Sokkal fontosabb lenne álmodoznod, mint ahogy azt gondolod. Sokkal fontosabb lenne, hogy elég időt és energiát szánj az álmodozásra. Sokkal fontosabb lenne, hogy ne csak ahhoz a valósághoz ragaszkodj, amit a két szemeddel látsz, hanem azokhoz a valódi ábrándokhoz is, amelyeket a belső szemeiddel látsz. Tartsd szem előtt az álomképeidet kedden és minden könnyebb lesz.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Néha nem az a feladat, hogy helyrehozzuk a múlt hibáit, hanem az, hogy új jelent, új jövőt építsünk a romokon. Néha az a feladat, hogy észrevegyük: Azzal, ha a múlton merengünk nem teszünk semmi hasznosat sem. Azzal azonban, ha kedden már a jelent javítod fel, és a jövőt tervezed meg máris megtetted azt a lépést amit meg kell tenned a siker érdekében.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Azt veheted észre, hogy valaki a szavaidat, a gondolataidat használja arra, hogy gyógyítgassa önmagát. Nagyon fontos észrevenned, hogy a szavaid gyógyító ereje milyen mély hatással van másokra. itt lenne az ideje annak, hogy végre önmagadat is gyógyítsd a saját szavaiddal. Mondd el magadnak azokat a szavakat, amelyeket valaki mástól kellene hallanod, de amelyeket mások nem mondanak neked.


Még több ezotéria

Legnépszerűbb cikkek