2017. November 24.

Napi horoszkóp - 2017. November 24.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Napi horoszkóp
Kos
Nem is sejted, milyen sokaknak segítesz azzal, ha egy-egy apróságot megteszel. Csupa olyasmire gondolok, ami neked szinte semmiség, egy szalmaszál odébb tétele, másoknak azonban hatalmas jelentősége van. Tudnod kell, hogy ezek a segítségek később hatalmas segítségként térnek vissza hozzád, nem apróságként.

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Napi horoszkóp
Bika
Már eleged van a heti hajtásból, és nagyon szeretnéd, ha péntek délután és este lazíthatnál egy nagyot. Érdemes estére egy romantikus programot betervezned. Most szükséged van arra, hogy a szerelmed mellett „átzsilipelhess” a hétvégébe, és ráhangolódhass a nyugalom és a pihenés napjaira.

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Napi horoszkóp
Ikrek
Nem tudod pontosan, hogy mi lenne a szerencsés döntés a számodra. Ha ma kell választ adnod egy neked felajánlott szakmai lehetőségre, vagy állásra, akkor jól teszed, ha megkérdezed a főnöködet. Igen, akkor is beszélhetsz neki ezekről, ha először azt hitted, hogy el kellene titkolnod ezt az ajánlatot.

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Napi horoszkóp
Rák
Észrevetted, hogy a családod olyasmiben is segíthet, amiben nem is gondolnád? Észrevetted, hogy valójában minden a családoddal töltött perced, minden beszélgetésed inspiráló erővel bír? Mi lenne, ha ma egyszerűen megkérdeznéd tőlük, hogy mit tennének a helyedben a munkahelyeden?

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Napi horoszkóp
Oroszlán
Végre beszélhetsz arról a nagyszerű tervedről, amiről eddig azért nem szóltál senkinek sem, mert azt hitted, hogy elkiabálsz valamit, vagy azt hitted, hogy még nem szabad elmondanod. Azzal, ha beszélsz a terveidről valójában erőt adsz nekik. Ahelyett, hogy ártanál ezzel valójában segíted a tervek megszületését.

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Napi horoszkóp
Szűz
Nem az a kérdés pénteken, hogy mit nem szeretnél, hanem az, hogy mit szeretnél. Azt, hogy mit nem szeretnél igen könnyen össze tudod szedni, de ennek semmi értelme sincs. A valódi kérdés az, hogy mit szeretnél ahelyett, amit nem szeretnél. Ma szedd össze azt, hogy mire vágysz, és hogy mit akarsz megvalósítani.

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Napi horoszkóp
Mérleg
Néha érdemes összezavarni a megszokott rendszereket, és érdemes valamit máshogy csinálni, mint ahogyan mindig szoktad. Ezekkel az apró módosításokkal adsz lehetőséget a szerencsés véletleneknek arra, hogy megérkezzenek az életedbe, és arra, hogy megváltoztassanak valamit, ami változtathatatlannak tűnt eddig.

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Napi horoszkóp
Skorpió
Szeretnéd, ha valaki megsúgná, hogy mit kell tenned, de úgy tűnik, hogy pénteken ezt egyedül kell kitalálnod. A nap közepére már egészen jól belejössz ebbe, és végül a szerencse is melléd ál majd. Ma annál szerencsésebbnek érzed magad minél határozottabban hozol döntést egy-egy helyzetben.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Napi horoszkóp
Nyilas
Egyszerűbb a dolgod, mint ahogyan azt gondoltad volna. Könnyen lehet, hogy pénteken valaki elintáz helyetted egy – számodra – nehéz feladatot. Az is könnyedén megtörténhet, hogy a hivatalokban ma mindenki magától és lelkesen segít neked. Szinte csak fel kell kelned, és utána már minden megy magától.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Napi horoszkóp
Bak
Valaki összekever valaki mással, vagy csak te nem emlékszel arra az ismerősödre, akivel ma találkozol? Akár te keversz össze másokat, akár téged kevernek össze másokkal tudnod kell, hogy ez nem véletlen: Van értelme elgondolkodnod azon, hogy ez a keveredés mire emlékeztet téged, és mire hívja fel a figyelmedet.

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Napi horoszkóp
Vízöntő
Nem kell mindent szó szerint venned, különösen nem azt, amit a gyerekek mondanak neked. Könnyen lehet, hogy azért, mert a gyerekek (vagy valaki, aki nálad fiatalabb és tapasztalatlanabb) nem a megfelelő szavakat használja, te pedig elhiszel valami butaságot, ami nem is úgy van. Ma vizsgáld meg, hogy lehetséges-e az, amiről szó van.

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Napi horoszkóp
Halak
Véletlenül sem ronthatod el azt, amit pénteken csinálsz. Most még akkor is ügyes vagy, ha olyasmit csinálsz, amit most teszel először. Könnyen lehet, hogy ma sokkal ügyesebb vagy, mint a többiek. Ez pedig azt jelenti, hogy előbb is végzel, és talán jóval hamarabb hazamehetsz, mint ahogyan arra számítottál volna.

Legnépszerűbb cikkek