2017. Szeptember 20.

Napi horoszkóp - 2017. Szeptember 20.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Napi horoszkóp
Kos
Szívesen szabnál feltételeket valakinek, és szívesen késztetnéd arra, hogy azt tegye, amit te akarsz. De álljunk meg egy pillanatra: ha őt kényszeríteni kell erre, az azt jelenti, hogy nincs benne öröme. Ha pedig olyasvalamire kényszerítesz másokat, amiben nincs örömük, akkor igencsak rossz karmát halmozol fel magadnak.

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Napi horoszkóp
Bika
Úgy érzed, hogy valaki elárult téged, és azt hiszed, hogy helyetted valaki mást választod. Ez azonban egyáltalán nem biztos, hogy így van. Könnyen lehet, hogy ez csak a te tévképzeted. Könnyen lehet, hogy félreértesz valamit, és érdemes lenne ma tisztáznod azt, hogy mi is a helyzet valójában.

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Napi horoszkóp
Ikrek
Valakit összezavarhatsz azzal, amit szerdán teszel. Valakit megtéveszt az, hogy ma nem azt teszed, amit elvárnának tőled. Szívesen választasz olyan megoldásokat, amelyek egyszerre két célt is szolgálnak. Az a jó döntés a számodra szerdán, amelynek legalább kettő, de inkább több haszonélvezője van.

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Napi horoszkóp
Rák
Csendre vágysz szerdán. Csendre van szükséged ahhoz, hogy könnyedén és gyorsan dolgozhass és csendre van szükséged ahhoz is, hogy meghalld a belső hangodat. Azt a belső hangot, amely pontosan tudja, hogy mit kell tenned, és amely egész nap azt hajtogatja, hogy mi a legjobb megoldás a számodra.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Napi horoszkóp
Oroszlán
Ideje lenne átgondolnod az őszi-téli bőrápolási rutinodat. Ilyenkor megváltoznak a bőröd igényei (éppen ebben a folyamatban vagy) és emiatt érdemes felülvizsgálni a fürdőszobapolcod tartalmát. Ha kell, kérdezd meg a kozmetikusodat vagy egy szakértőt, akinek megbízol a véleményében és a tudásában.

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Napi horoszkóp
Szűz
Nagyon készülsz egy beszélgetésre, és pontosan tudod, hogy mit akarsz mondani. Lehet, hogy fel is készülsz egy szép beszéddel, de hidd el: Teljesen felesleges. Valójában máshogy alakul a beszélgetés, mint ahogy tervezted, így arra sem lesz szükség, hogy elmondd azt a beszédet, amire készültél.

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Napi horoszkóp
Mérleg
Egy nagyobb összeg elköltésére készülsz, de nem vagy benne biztos, hogy ezt megengedheted magadnak. Fogd fel ezt a költést bőségteremtő kiadásnak: Ha boldogan tudod elkölteni a pénzedet, és ha boldoggá tesz, hogy elköltötted, akkor nincs okod arra, hogy lemondj erről a vásárlásról.

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Napi horoszkóp
Skorpió
Szívesen magad mögött hagynál egy veszekedést, de ahányszor az eszedbe jut az illető, egyre idegesebb, és egyre feszültebb leszel. Ahányszor csak haraggal gondolsz erre a veszekedésre annyiszor nehezíted meg a béküléseteket. Gondolj inkább szeretettel erre az emberre, és tudatosan válaszd a békét.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Napi horoszkóp
Nyilas
Tölts időt a szerelmeddel szerdán! Mostanában mindig rohantok, és a szürke hétköznapok talán elkezdték kikezdeni a kapcsolatotokat. Ez ellen pedig az a legjobb megoldás, ha időnként egy-egy szerelmes napot iktattok be az életetekbe. A „szerelem szerda” pedig csodálatos program, amit minden héten megtarthattok.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Napi horoszkóp
Bak
Magányosnak érzed magad szerdán. Tudnod kell, hogy most sem vagy egyedül. Jó, lehet, hogy nincs senki a közeledben, de megfoghatod a telefonodat és felhívhatod a barátnőidet. Nagyon sokan vannak, akik szívesen meghallgatnak téged, és akik könnyedén enyhíthetik a magányodat.

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Napi horoszkóp
Vízöntő
Sokkal kevesebb energiát kellene abba fektetned, hogy táplálod magadban a bűntudatot. A bűntudat teljesen felesleges luxus Minden perc, amit bűntudattal töltesz olyan, mintha kidobtad volna az ablakon. A bűntudat helyett válaszd a megbocsátást, és azt, hogy frissen, újrakezded a dolgokat.

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Napi horoszkóp
Halak
Akár arra számítasz, hogy békés lesz a szerdád. akár arra számítasz, hogy küzdelmekkel lesz teli, mindenképp igazad lesz. Most sokkal egyszerűbb lenne, ha ezért a békére számítanál. Számíts arra, hogy ma mindenki a legnagyobb nyugalommal és a legnagyobb szeretettel fogad téged.

Legnépszerűbb cikkek