Horoszkóp

Napi horoszkóp - 2024. Április 23.

Kos

03.21 - 04.19
Ma még önmagadhoz képest is nagyban gondolkozol, túl nagyban. Mindent tudni akarsz, mindent át akarsz látni, mindent meg akarsz oldani, de azonnal. Egy kicsit nyugodj meg, minden megvalósítható, de csak a maga idejében!

Bika

04.20 - 05.20
Ma legszívesebben újra gyermekké válnál, hisz akkor még minden jobb volt, gondolod most. Lehet, hogy valamiért nem szeretnéd vállalni a felelősséget és azért lennél inkább még gyerek? Rossz hírünk van, erre nincs lehetőség!

Ikrek

05.21 - 06.21
Valamit meg kell újítanod magad körül. Az is lehet, hogy már egy ideje ezen fáradozol, de az is, hogy még csak most kezd megjelenni benned az igény. Nem lesz nehéz és jót fog neked tenni, örömmel vágsz bele valami újba!

Rák

06.22 - 07.22
Ma sajnos kellemetlen élményben lehet részed. Valaki goromba lehet veled, ok nélkül bánthat meg. Ez lehet egy idegen is az utcán, vagy egy hozzád közelálló. Nem tudsz ezzel most mit tenni, próbáld nem magadra venni!

Oroszlán

07.23 - 08.22
Ma a család kerülhet nálad a középpontba, ha van már saját családod, akkor ők, ha még nincs, akkor pedig lehetséges, hogy elmélázol rajta, hogy milyen lenne, komolyabban elgondolkozol rajta mit is szeretnél.

Szűz

08.23 - 09.22
Ma hivatalos vagy jogi ügyekkel lehet dolgod. Lehet, hogy aggódsz miatta, hogy boldogulni fogsz-e velük, de nem kell félned, egészen biztosan jól átlátod a dolgokat. Precíz vagy és rátermett!

Mérleg

09.23 - 10.22
Kommunikációs problémád lehet ma, elsősorban írásban. Bár te mindig ügyelsz rá, hogy érthetően és tisztán fogalmazz, most mégis félrecsúszhat valami, úgyhogy érdemes lehet extrán odafigyelned arra is, amit te írsz másoknak és arra is, amit neked írnak.

Skorpió

10.23 - 11.21
Ma nehéz helyzetbe kerülhetsz, méghozzá azért, mert lehetséges, hogy kölcsönkérnek tőled, akár pénzt, akár valami olyan tárgyat, ami fontos számodra. Te pedig érzed, hogy ez nem jó ötlet, de mindezt megfelelően kell kommunikálni.

Nyilas

11.22 - 12.21
Olyan kérdésekben gondolkozhatsz, hogy egyedül kezdj bele valamibe, vagy társulj másokkal. Valamelyik opció szimpatikusabb, de nem biztos, hogy az a célravezetőbb is, úgyhogy jól gondold át!

Bak

12.22 - 01.19
Ma a tekintély kerülhet nálad a középpontba. Ideje átgondolnod, hogy milyen viszonyban vagy vele. Például, hogy hogy állsz a tekintélyszemélyekhez, vagy mennyire fontos számodra, hogy te annak számítasz-e?

Vízöntő

01.20 - 02.18
Ma olyan dolgokon kezdhetsz el gondolkodni saját magaddal kapcsolatban, amiken eddig még talán soha. Például, hogy hogyan jutottál el oda, hogy azzá válj, aki épp most vagy. Jót fog tenni neked a filozofálás, menj csak bele!

Halak

02.19 - 03.20
Ma valami vagy valaki nagyon megragadja a figyelmed. A kérdés az, hogy vajon a valóságot látod-e, vagy pedig azt, amit látni szeretnél? Légy résen!

Címlap

top