Horoszkóp

Napi horoszkóp - 2024. Március 29.

Kos

03.21 - 04.19
A péntek új lehetőségeket tartogat számodra. Szereted irányítani a történéseket és azt, ha te hozhatod meg a fontos döntéseket. Ma végre a családdal is eltölthetsz egy kis időt, hála az ünnepi hosszú hétvégének.

Bika

04.20 - 05.20
Pénteken meglepő fordulatok következhetnek be a magánéletedben. A húsvét közelsége másokhoz is közelebb hozhat és pontot tehetsz a múlt egyes fejezeteire is. Az ünnep után megújulva térsz vissza a hétköznapokba.

Ikrek

05.21 - 06.21
Pénteken kettős érzések gyötörhetnek. Bíznod kell magadban, csak rajtad múlik a jövőd, ezt ne feledd! Ma koncentrálj a családodra, és a készülj lelkiekben is húsvét ünnepére.

Rák

06.22 - 07.22
Pénteken elgondolkodhatsz a jövődön, leírhatod terveidet. A lehetőségek adottak lesznek, neked csak ki kell használni őket. Ez a húsvéti hosszú hétvége pont kapóra jön, hogy mindent át tud gondolni nyugalomban.

Oroszlán

07.23 - 08.22
Új lehetőségek és új bevételi források elé nézel. Az ünnep alatt átgondolhatod a lehetőségeidet, mérlegelheted az esélyeket, így határozott döntést hozhatsz. Egy kicsit azért pihenj is.

Szűz

08.23 - 09.22
Pénteken új információk kerülnek a birtokodba, amiknek hamarosan hatalmas jelentősége lesz. Most azonban koncentrálj az ünnepre, pihenj sokat, koncentrálj a családra. Megérdemled, hogy kicsit kikapcsolódj.

Mérleg

09.23 - 10.22
A családi félreértésekre vagy problémákra könnyedén megtalálod a megoldást. Hasznos tanácsokat és javaslatokat is bezsebelhetsz, ha kellően nyitott vagy. Próbálj meg a családdal minél több időt tölteni.

Skorpió

10.23 - 11.21
Új ötleteid támadnak. A hétvégén bele is kezdhetnél, ha mással nem is, egy listaírással biztosan. De most ne ezzel foglalkozz, hanem hogy végre együtt ünnepelhettek a családdal.

Nyilas

11.22 - 12.21
Pénteken össze kell hangolnod a teendőidet és úgy kell örülnöd mások sikerének, mintha a sajátod lenne. Így te is bevonzod a szerencsét. Remek hétvégétek lesz a családdal.

Bak

12.22 - 01.19
Új találkozást hozhat számodra a péntek. Ha már van párod, akkor nehezen állsz ellent a kísértésnek. Minden lehetőséget és eshetőséget mérlegelj, csak ezután döntsd el, mit is akarsz valójában.

Vízöntő

01.20 - 02.18
Pénteken figyelned arra, hogy mennyit költesz, főleg, ha az elmúlt napokban is túlzásba estél. A húsvétra kicsit túlfutott a keret. Nem lesz ez így jó, mert lesz böjtje. Hidd el, a család értékeli az igyekezetet, de nem verd magad adósságba.

Halak

02.19 - 03.20
Pénteken jól érzed magad, tele vagy energiával,. Ha eddig nem volt időd, ma utol érheted magad a húsvéti készülődést illetően. Igazi ünnepi hangulatba kerülsz ma.

Címlap

top