Horoszkóp

Napi horoszkóp - 2024. Április 26.

Kos

03.21 - 04.19
Nem várt fordulat következik be. Ha eddig nem jártál sikerrel, akkor most szerelembe eshetsz. Azonban előfordulhat az is, hogy apró pénzügyi nehézséged támad. Felgyorsulnak az események körülötted.

Bika

04.20 - 05.20
Pénteken úgy érzed, mindenképpen el kell költened egy kis pénzt, ez sikerül is. De ma lesz egy váratlan fordulat is a napban, aminek nagyon nem örülsz, ennek ellenére nagyon jól lekormányzod.

Ikrek

05.21 - 06.21
A hét utolsó munkanapja egész jól indul számodra, pedig már nagyon fáradt vagy. A lényeg, hogy ma semmiképp ne vállald túl magad, hogy minél előbb haza tudj menni pihenni. Ez a hétvége nyugodt és pihentető lesz.

Rák

06.22 - 07.22
Ne hagyd, hogy olyan dolgokra beszéljenek rá, amiket te nem szeretnél! Igaz, hogy mindig a saját megérzéseidre hallgatsz, de a mai nap ez nem válik be. Meglepő fordulat lesz ma, amire egyáltalán nem számoltál.

Oroszlán

07.23 - 08.22
Végre péntek van, de azért légy nagyon türelmes mindenkivel, hiszen nem csak te vagy kimerült. Hétvégén próbáld magad összeszedni, és a gondolataidat is. Egy így nem mehet tovább.

Szűz

08.23 - 09.22
Pénteken bár már fáradt vagy, kifejezetten jó napod lesz. Mindenkivel tisztázhatod problémáidat, így a hétvégét megkönnyebbülve kezded. Nagyon nehéz heted volt, ez egy váratlan fordulat.

Mérleg

09.23 - 10.22
Már szinte felőröl téged egy régi probléma, szóval épp itt az ideje döntést hoznod. Nem lesz könnyű, de választanod kell! Utána sokkal könnyebb lesz, hidd el! Ne told magad előtt a problémát.

Skorpió

10.23 - 11.21
A hétvégén tedd félre a munkát és töltsd családoddal vagy barátaiddal mindkét napot! Sokat jelent számodra a munkád, de semmi nem ér fel a szeretettel, amit környezetedtől kaphatsz.

Nyilas

11.22 - 12.21
Igyekezz minél hamarabb befejezni a mai munkád, de ne siess haza, hanem menj el valahova egyedül, ahol egy kicsit levezetheted a heti feszültséged. Muszáj néha magaddal is foglalkoznod.

Bak

12.22 - 01.19
Szerelmi életed nem várt fordulatokat tartogat számodra. Lehetséges, hogy akiről eddig csak álmodoztál viszonozza majd érzéseidet, de az is lehet, hogy ráébredsz, minden eddigi erőfeszítésed hiábavaló volt.

Vízöntő

01.20 - 02.18
Pénteken már nagyon kimerült vagy, ezért a hangulatod sem túl jó. Kollégáid sem túl kedvesek ma, de ez nem neked szól, ők is fáradtak már. Ma ne kezdj semmi komoly dologba. Ki kell pihenned magad.

Halak

02.19 - 03.20
Végre minden eddig halogatott ügyed végére pontot tehetsz. Ez egy váratlan fordulat, hiszen egy olyan problémára is találsz megoldást, amit már régóta nem tudtál megoldani. Egész jól zárul a hét számodra.

Címlap

top