Napi horoszkóp - 2017. 08. 20.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Nem biztos, hogy pontosan érted a körülötted zajló folyamatokat. Lehet, hogy valaki számodra érthetetlen módon viselkedik, vagy túl gyorsan váltogatja a szándékait. Ahelyett, hogy megpróbálod értelmezni azt, amit tesz, tedd fel magadnak a kérdést: Milyen érdekek mentén hozza meg a döntéseit?

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Pontosan tudod, hogy mit akarsz hallani attól, akihez tanácsért fordulsz. Ő azonban mégsem azt mondja, amit hallani akarsz, és ez így van jól. Amit hallani akarsz, azt már úgyis tudod. Neked viszont ma olyan információkra van szükséged, amelyeknek eddig nem voltál a tudatában, és amelyek megmagyarázzák a dolgokat.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Nézz a dolgok mögé, ne érd be azzal, hogy a felszínt kapirgálod. Vasárnap szükséged van a mélyebb tudásra és megértésre annak érdekében, hogy tudd: Pontosan mi az,a mi zajlik körülötted. Szükséged van arra, hogy átlásd a folyamatokat és ezáltal a folyamatok irányítója lehess.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Szánj időt arra, hogy a szeretteiddel legyél, és szánj időt arra, hogy semmi mást se tegyél, csak hallgasd meg őket. Nem kell kérdezned, nem kell beszélned, és főleg nem kell tanácsot adnod. Egyszerűen csak legyél jelen és hallgass. Ez a legtöbb amit megtehetsz annak érdekében, hogy a szeretteidnek jó napjuk legyen.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Tudod, hogy mi az, amit ma semmiképp sem akarsz megtenni, de mi az, amit tenni akarsz? Mire akarod felhasználni ezt a napot? Mire akarod szánni ezt a vasárnapot? Azzal, hogy elkerülöd a nagy tömeget még nem oldottál meg semmit sem. Ki kell találnod mára egy nagyon-nagyon jó programot magadnak és a családodnak.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Egy pillanatig úgy érzed, hogy sokkal többet kellene tenned a gyerekeidért. Szerencsére hamarosan arra is rájössz, hogy valójában mindent megteszel, amit meg lehet tenni. Szerencsére gyorsan rájössz arra, hogy a gyerekeknek csak elfogadó szeretetre, támogatásra és védelemre van szükségük.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Lehet, hogy nem minden úgy alakul, ahogyan azt eltervezted. Lehet, hogy néhány apróság megzavarja a terveidet, de érdemes lesz szabadon változtatnod azokon a terveken. Érdemes lesz úgy alakítanod a mai napodat, hogy elég rugalmas lehess: Ha rugalmasan alakítod az időbeosztásodat akkor végül mindenre lesz elég időd.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Vigyázat, túl gyorsan ítélkezel vasárnap. Ma hajlamos vagy arra, hogy ítéletet hozz olyanok felett, akik ott sincsenek. Nem lenne szabad pletykákra s találgatásokra alapoznod, és nem lenne szabad elhinned mindent, amit hallasz. Ma bátran tedd fel magadnak a kérdést: Biztosan igaz ez az információ?

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
A békés családi vasárnap titka az elfogadás, és az, hogy ne pont ma akarjátok meggyőzni egymást a saját igazatokról. Fontos, hogy vasárnap a boldogságot tűzzétek ki célul. Esetleg jó cél lehet még a bulizás, esetleg az, hogy a gyerekek jól érezzék magukat. Csupa oylan célt kellene választanotok, ami az örömről szól.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Nem mindegy, milyen szavakat választasz vasárnap. A szavaid meghatározzák azt, hogy mi történik veled. A szavaid meghatározzák azt, hogy hogyan látod a világot. Vasárnap válogasd meg a szavaidat és válassz olyan szavakat, amelyekben hit, remény és szeretet fogalmazódik meg.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Valaki szeretne meggyőzni valamiről vasárnap. Érdemes lenne ezt a beszélgetést elnapolnotok, mert ma nem tudtok eléggé mélye figyelni egymásra. Érdemes lenne egy olyan időpontot keresnetek, amikor zavartalanul beszélgethettek, és amikor hosszasan átbeszélhetitek az egész témát.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Egy kicsit kapkodósabbra sikerül ez a vasárnap, mint ahogyan tervezted. Lehet, hogy most sokkal kevesebb időd jut azokra a dolgokra, amelyeket vasárnap fontosnak tartanál. Mégis fontos, hogy ma is szánj elég időt magadra. Ma is szükséged van arra, hogy legalább egy órát a gondolataid figyelésével és az álmodozással tölts.


Még több ezotéria

Legnépszerűbb cikkek