Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Miért változik körülöttem a világ? – Kérdezed csütörtökön. A válasz pedig igen egyszerű: Azért, mert a változás a világ valódi alaptermészete. Ezért jó lenne, ha nem akarnád megállítani a világ folyását, és ha nem akarnád lefékezni a változásokat. Tudod mit? Állj a változások élére, és legyél te az, aki meghatározza, hogy mi milyen módon és milyen sorrendben történjék.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
A legszívesebben megváltoztatnál valamit, amire igent mondtál nemrég. Tudnod kell, hogy minden megváltoztatható, és semmi sincs kőbe vésve. Ahhoz, hogy ezek a változások létrejöjjenek arra van szükség, hogy alternatívát kínálj az eddigi megállapodások helyett. Ha csak visszacsinálnád a dolgokat, az nem fog menni. Ha azonban kínálsz a régi megállapodás helyett egy újat, annak mindenki örülni fog.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Mi mindenért vagy hálás és kinek? Itt az ideje annak, hogy kimondd végre a háládat, és hogy megmutasd másoknak, milyen sokat köszönhetsz nekik. Ha ezt képes vagy kimondani és megmutatni csütörtökön, akkor még több támogatást és segítséget fogsz kapni. Ma érdemes tudatosítanod magadban, hogy a hálára mindenkinek szüksége van: Annak is aki adja, és annak is, aki kapja.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Türelemre és kitartásra van szükséged csütörtökön. Van benned egy olyan mély késztetés, amely mindent Most azonnal, vagy egy kicsit még hamarabb szeretne. Ez a késztetés folyamatos időzavarba hajszol, és eléggé nyugtalanná is tesz téged. Különösen igaz ez akkor, ha a testi tüneteid gyógyításáról, a testalkatod megváltoztatásáról van szó. Csütörtökön adj magadnak időt!

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Annyi lehetőséged van! És mindenki másnak is olyan sok lehetősége van. Csütörtökön valaki azt akarja elhitetni veled, hogy ha te nem azt a lehetőséget választod, amelyik neki szimpatikus, akkor ő elesik egy számára fontos lehetőségtől. De mégis mi köze van a te lehetőségeidnek az ő lehetőségeihez? Fontos, hogy tudatosítsd mindkettőtökben, hogy saját lehetőségeitek vannak, amelyek egymástól függetlenek.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
A boldogság illékony természetét tanulmányozhatod a gyakorlatban csütörtökön. Az egyik pillanatban még boldog vagy, a másikban pedig elillanni látszik a jókedved. Hogy mit tehetsz ilyenkor? Kézenfekvő megoldás lenne, ha belekapaszkodnál a boldogságodba, de az az igazság, hogy erővel nem lehet visszatartani a jókedvedet. Jobb lenne, ha olyan emberekkel vennéd körül magadat, akik mellett mindig jókedvű leszel.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Mivel éred be? A legrosszabbal, vagy a legjobbal? Csütörtökön fontos lenne, hogy ragaszkodj a számodra legjobb megoldáshoz, és az is fontos lenne, hogy tudatosítsd magadban: Ha ehhez ragaszkodsz, akkor meg is kapod ezt. A csütörtök legyen a maximalizmusod napja, amikor csakis a legjobb elég jó neked. De fontos, hogy ez a maximalizmus ne csapjon át önostorozásba.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Vajon mi az, amire nem akarsz, nem tudsz, vagy nem mersz ránézni? A csütörtök remek lehetőségek kínál ahhoz, hogy szembenézz a dolgokkal – talán azokkal a dolgokkal is, amelyekkel egyelőre nem szeretnél szembenézni. Hidd el, ha összeszeded a bátorságodat, az segíteni fog abban, hogy szembesülj a jelen helyzettel. Innen pedig csak egy lépés lesz az, hogy változtass is rajta.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Mi a barátságaid mozgatórugója? Ma fontos tisztáznod magadban, hogy mik a barátságaid mozgatórugói, mert van valaki a környezetedben, aki nem fér bele ebbe a koncepcióba. Az az igazság, hogy ő is érzi azt, hogy valami nincs teljesen rendben köztetek, ezért még csak titkolnod sem kell azt, ha változtatni szeretnél valamit. Tudnod kell, hogy minden változás hasznos és jó a kapcsolatotokban.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
A csütörtök fontos állomás a felnőtté válásod folyamatában. (Igen, akkor is, ha már felnőtt vagy, vagy ha bölcs öregnek tartod magadat.) Ma megtanulhatod, hogy menyire fontos helytállnod bizonyos helyzetekben, és mennyire fontos tudatos döntéseket hoznod. Érdemes a mai döntéseidet jól átgondoltan, de nem túlgondoltan meghoznod. Érdemes ma határozottnak lenned.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Van benned némi remény arra, hogy a dolgok megváltoznak, és sokkal, de sokkal jobbak lesznek, mint eddig. Csütörtökön érdemes táplálnod, erősítened, élesztgetned ezt a reményt, mert ez segíteni fog abban, hogy valóban pozitív irányban változzanak a dolgaid. Nem szabad elfelejtened, hogy ma még folyamatban van a változás, tehát semmiképp sem ez lesz a dolgok vége.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Mihez kezdesz az idegesítő levelekkel? Megválaszolod őket? Figyelmen kívül hagyod őket? Ha figyelmen kívül hagyod őket, akkor valóban figyelmen kívül tudod őket hagyni, vagy azért még pufogsz miattuk? Meddig foglalkoztat egyáltalán mások véleménye? A csütörtök számtalan hasonló kérdést felvet benned, de a válaszokat csak te magad adhatod meg magadnak.


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »