2017. Október 24.

Napi horoszkóp - 2017. Október 24.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Napi horoszkóp
Kos
Talán pont annak adod a legtöbbet kedden, akire nincs is olyan sok időd. Ma azt tapasztalhatod meg, hogy az emberi kapcsolatok minősége teljesen független az együtt töltött időtől. kedden megértheted, hogy sokkal fontosabb a közös programok intenzitása, mint a hosszuk, vagy a gyakoriságuk.

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Napi horoszkóp
Bika
Talán nem mindenki érti, hogy mitől vagy olyan boldog kedden. Te azonban pontosan tudod a boldogságod okát: Ma sikerül elérned valamit, amire már régóta vágytál, de amiről talán nem is olyan könnyű beszélned. Könnyen lehet, hogy a mai eredményeid csak neked jelentenek sokat, ezért legalább magadban meg kellene ünnepelned azokat!

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Napi horoszkóp
Ikrek
Készen állsz az eredményekre? Készen állsz az elismerésekre? Készen állsz arra, hogy valaki megdicsérjen? Mihez kezdesz a dicsérettel? Hogyan fogadod el mások tetszését, bókjait és elismerő szavait? Ez a legfontosabb kérdés a számodra kedden, hiszen hamarosan nagy elismerésekben lehet részed, és érdemes elkezdened felkészülni erre.

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Napi horoszkóp
Rák
Úgy érzed, hogy keddre elfogytak a szavak. Most már nincs mit mondanod, és nem is akarsz többet magyarázni egy ügyben. A legjobb az lenne, ha a mai napot nagy hallgatásokkal töltenéd. Nem kell mindig beszélni, és keresve sem találnál jobb alkalmat a hallgatásra, mint a mai nap. Könnyen lehet, hogy most a hallgatásoddal segítesz másoknak is, hiszen talán ők is csendbe szeretnének burkolódzni.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Napi horoszkóp
Oroszlán
Fogj egy papírt és kezd el írni mindazt, amit szeretnél megvalósítani egy éven belül. Aztán írd fel az ötéves tervedet. Majd a tízéveset. Azután a tizenöt és a húsz éves terved is kerüljön a papírra. Azzal, ha végiggondolod ilyen nagy távlatban a terveidet könnyebbé teszed a megvalósítást. Ne lepődj meg, ha a húszéves tervedbe alig kerül valami. Hidd el: Az egyéves és az ötéves részek a fontosabbak.

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Napi horoszkóp
Szűz
Ha készen állsz a változásra, akkor az a változás magától megtörténik. Ezt meg is tapasztalhatod kedden, hiszen már régóta vágysz arra, hogy valami megváltozzon a baráti körödben, ez az átalakulás pedig most természetes módon elkezd végbemenni. Szinte észre sem veszed, hogy ez a változás már folyamatban van, és lassacskán átalakítja a viszonyodat a hozzád közel álló emberekkel.

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Napi horoszkóp
Mérleg
Úgy érzed, hogy mindössze egyetlen egy lehetőséged adatott meg kedden, és ha ezt elrontod, akkor már senki sem segíthet rajtad. Egyrészt nem fogod elrontani. Másrészt miből gondolod, hogy csak egy lehetőséged van? Ma és máskor is lehetőségek hosszú sora áll előtted.

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Napi horoszkóp
Skorpió
Szívesen ülnél a babérjaidon, és szívesen foglalkoznál azzal, amit eddig elértél, de kedden ezt nem teheted meg. Kedden szükséged van arra, hogy új energiákat, új erőt adj az eseményeknek. Ma azzal teheted a legtöbbet hozzá mindahhoz, amivel foglalkozol, hogy a saját kútfődből, a saját ötleteid alapján dolgozol. Az autentikusságnak, az egyediségnek nagyobb az ereje mint hiszed.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Napi horoszkóp
Nyilas
Kedden a legszívesebben még pihennél, és a mai napot is hozzácsapnád a hosszú hétvégéhez. Ha ezt nem is teheted meg, arra azért lesz lehetőséged, hogy lazíts egy kicsit. Érdemes ma délutánra és estére is csupa lazítós, egyszerű programot tervezned. Egy szerelmes andalgás például tökéletes program lenne neked és a párodnak is.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Napi horoszkóp
Bak
Ideje lenne átnézned a téli gardróbodat. Kedden alkalmas az idő arra, hogy szelektálj a régi cuccok között, és elajándékozd mindazt, amire már nincs szükséged. Könnyen lehet, hogy tele van a szekrényed olyan ruhákkal, amelyeket valójában már régóta nem hordasz. Ezek a darabok valakimásnak még jól jönnek, nálad pedig csak és kizárólag a helyet foglalják.

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Napi horoszkóp
Vízöntő
Kedden érdemes átgondolnod, hogy kinek mi a szerepe az életedben. Úgy tűnik, hogy valakivel kapcsolatban súlyos szereptévesztésben vagy. Vagy ő van szereptévesztésben veled kapcsolatban. Mindenesetre érdemes lenne egyeztetnetek, hogy valójában ki milyen szerepet szán a másiknak az életében. Ha így tesztek, azzal sok-sok felesleges fájdalomtól kímélitek meg egymást.

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Napi horoszkóp
Halak
Nagyon pontosan használod a szavakat,és nagyon pontosan fogalmazod meg a mondanivalódat. Mégis talán nem mindenki érti meg azt, amit mondasz. Fontos, hogy tudd: Az a legjobb ilyenkor, ha megőrzöd a nyugalmadat, és a legnagyobb nyugalommal ismétled meg újra és újra a mondanivalódat. Ha kell akár százszor is, mert előbb-utóbb meghallanak majd.

Legnépszerűbb cikkek