Napi horoszkóp - 2016. 02. 10.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Nézd az élet derűs pillanatait. Figyeld az élet derűjét, azt a derűt amely segít abban, hogy ne csak túlélj a feladataidban, de sokkal boldogabban is oldhasd meg azokat. Szerdán érdemes tudatosan listáznod ezeket a derűs pillanatokat. Ha kell, szó szerinti listát is készíthetsz. Ha úgy érzed, hogy az segít a derűs pillanatok felfedezésében óránként állj meg egy percre, és idézd fel az előző hatvan perc derűs pillanatait.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Szerdán egy igen fontos tévedésedre derül fény. Eddig hajlamos voltál azt hinni, hogy eredményt csak erővel tudsz elérni. Ma azonban rájössz arra, hogy az eredmények elérésében az erő helyett a bölcsesség teszi a legnagyobb szolgálatot. Ma rájössz arra, hogy bölcs döntésekkel sokkal előrébb juthatsz, és arra is, hogy bölcs érvekkel könnyebb dolgod van akkor, amikor másokat kell meggyőznöd.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Amikor már azt hitted, hogy semmin sem tudsz meglepődni, akkor történik valami igazán meglepő dolog. Kérlek, ne lepődj meg azon, ha szerdán olyan híreket hallasz, amelyek váratlanul érnek. Ma azt fogod felismerni, hogy a világban néha sokkal rejtélyesebb összefüggések, és sokkal viccesebb okok mozgatják a szálakat, mint azt ahogyan eddig gondoltad. Ez pedig olyan bölcs tudás, amelynek hamarosan a hasznát veszed majd.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Soha semmi sem történik ok nélkül. Minden, ami veled történik, egy csodálatos eseményfolyam részeként születik meg: Minden, ami veled történik abból származik, amit eddig tettél, és minden esemény előkészíti a következő tetteidet. Ennek megfelelően észreveheted, ahogy az egyik döntésedből egy lehetőség fakad, az arra adott reakciódból pedig egy újabb döntés, és így tovább.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Abban hiszel, hogy mindenkit meg kell menteni. Abban hiszel, hogy mindenkinek meg kell értenie mindent, és mindenkinek el kell magyaráznod mindent. Ez azonban természetesen nem igaz. A valóságban nem kell mindenkit megmentened. A valóságban nem kell mindenkinek megtanulnia azt, amit te tudsz. A valóságban megengedheted az embereknek, hogy tudatlanok legyenek. Mert joguk van ezt választani.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Nem kell mindig ragaszkodnod egy-egy korábbi döntésedhez. Könnyen lehet, hogy egy régebbi döntésed ma teljesen átértékelődik benned. Nem arra gondolok, hogy rossz döntéssé válna, hanem arra, hogy a megváltozott körülmények miatt más színezete lesz. A megváltozott körülmények azonban azt is indokolhatják, hogy a döntéseden is módosíts valamennyit. Ez nem jelent feltétlenül száznyolcvan fokos fordulatot, lehet,hogy csak finomhangolásról van szó.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Itt az ideje annak, hogy segítsd a barátnőidet. Most megteheted, hogy szólsz néhány jó szót az érdekükben, és ez megváltoztathatja az életüket. Most megteheted, hogy önzetlen segítséget nyújtasz nekik, és ez egy csapásra megoldja a problémáikat. Ne felejtsd el, hogy a jó segítség az, ami mindenkinek segít. ma megtalálod azt a javaslatot,amivel az ügy minden érintettjét megsegítheted, már csak annyi a dolgod, hogy másokkal is elfogadtasd ezt.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Egész nap a nyaralási emlékek járnak a fejedben, és igazén szívesen fantáziálsz arról is, hogy hova mentek legközelebb nyaralni. Lehet hogy ez februárban furcsán hangzik, mégis itt az ideje annak, hogy elkezd megszervezni az idei nyaralást. Gondolj bele: Ez a négy-öt hónap pont elég arra, hogy kitaláld, és megszervezd a legjobb nyaralást, amit csak megszervezhetsz magadnak és a családodnak.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Bámulatos, hogy milyen bölcs nyugalommal figyeled a szerelmet az életedben. Szerdán sokkal mélyebbé válik a kapcsolatod a szerelmeddel, szingliként pedig beköszönthet egy új ismeretség az életedbe. Te pedig mindezt olyan magától értetődő nyugalommal veszed tudomásul, mintha mindig is tudtad volna, hogy ez fog történni veled. Egyszerűen csak hagyod, hogy a szerelem abban a formában jelenjen meg, és legyen jelen az életedben, ahogyan tud.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Értelmes párbeszédre vágysz szerdán, de úgy tűnik, hogy most nem is olyan egyszerű értelmes párbeszédet folytatnod. Úgy tűnik, hogy mások szívesen és könnyen értik félre a szavaidat, és szívesen és könnyedén veszik támadásnak azt, amit mondasz. Ilyenkor nem tehetsz mást, mint azt, hogy megvárod a kedélyek lecsillapodását, majd átfogalmazva újra felteszed a kérdésedet. Előbb-utóbb valaki válaszolni fog rá, ebben biztos lehetsz.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Ma bizonyosságot akarsz, és szerdán az lesz a legfontosabb a számodra, hogy mindenki őszinte legyen veled. Ma az őszinteséggel bármit el lehet nálad érni. Ha valaki őszintén beszél veled, azt is megteheti, hogy olyasmiket mondjon, amiknek valójában nem örülsz. Ez téged mégsem bánt, és cseppet sem zavar, hiszen érzed a szavaiból áradó őszinteséget. Ez pedig segít abban, hogy rendezz olyan konfliktusokat, amelyekkel eddig nem tudtál mit kezdeni.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Szerdán megérkezel végre a nyugalom állapotába. Az elmúlt két nap megmagyarázhatatlan feszültsége, és zizi hangulata szertefoszlik, és a legnagyobb nyugalommal reagálsz a mai nap eseményeire. Ne lepődj meg azon, ha ma olyasmit is mély lelki nyugalommal veszel tudomásul ami máskor felidegesített volna. A nyugalmad megőrzése egyébként abba is segít, hogy okosabb válaszokat adj a feszült helyzetekben.


Még több ezotéria