Napi horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Ma megértheted, hogy milyen jó dolgod van. Ma észreveszed, hogy milyen sok jó történik veled, és hogy mekkora szerencséd van. Ne felejtsd el: nem elég szerencsésnek lenni, de ki is kell tudni használni azt a szerencsét. Ma elég ügyes és okos vagy ahhoz, hogy kihasználd a szerencsédet, és ahhoz is, hogy te teremtsd meg magadnak az újabb, még nagyobb szerencséket. Mert a szerencséd ma megalapozható.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Valaki arra akar rávenni, hogy hozz meg helyette egy döntést. Valaki arra szeretne használni, hogy vállald magadra a felelősséget, amíg ő csak lógatja a lábát. Persze ez egy nagyon csábító helyzet, és talán meg is tennéd ezt. De tudnod kell, hogy ebből nem jöhetsz ki jól: ha rosszul sülnek el a dolgok (márpedig más helyett nem dönthetsz jól, hisz nem ismered az ő valódi helyzetét), akkor te leszel a hibás.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
A legjobban akkor érzed magadat kedden, ha ma te vigyázhatsz a gyerekekre. Ha mindannyian táborban vannak, és te a munkahelyeden ülsz, az unalmas nap lesz. Akkor azonban, ha együtt mókázhattok, ha neked kell a nyári programot kitalálnod mára, akkor rengeteg nevetésre és felszabadult játékra számíthatsz. Tudod mit? Ha nincsenek is gyerekek a közeledben, ma akkor is választhatnád a játékot, a mókát és a kacagást.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Igazán fontos embernek érezheted magadat kedden. Ma fontos kérdésekben kell meghoznod fontos döntéseket. Ezek az ügyek már régóta foglalkoztattak, és régóta vártál arra, hogy dönthess. Ami miatt mégis ijesztő lehet a mai helyzet, az talán pont az, hogy eddig sohasem gondoltad komolyan, hogy majd egyszer valóban dönthetsz. De tényleg dönthetsz. Itt van a lehetőség. Nem kellene elodáznod ezt az alkalmat a hitetlenségeddel vagy a félelmeiddel.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Kérdezz! Tegyél fel kérdéseket. Nyugodtan nyisd ki a szád, és fogalmazd meg az összes kételyedet. Nem kell azon agyalnod, hogy felteheted-e ezt a kérdést. Nem kell azon sem gondolkodnod, hogy mi a jó kérdés, és hogy mi a rossz kérdés. A kérdések arra valók, hogy kimondd őket. Mi van, ha nincs válasz? Nos, ha nincs is válasz, akkor sem történt semmi baj. Hiszen sokszor a kérdés megfogalmazása már önmagában gyógyító erejű.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Hatalmas felelősség összpontosul a kezedben, és ezt pontosan tudod is. Sokan vannak a környezetedben, akik pontosan azt gondolják a dolgokról, mint te. Sokan vannak a közeledben, akik csak bólogatnak neked, és osztják a véleményedet. Épp ezért nem mindegy, hogy ez a vélemény a szeretet alapján megfogalmazott gondolat-e, vagy inkább egy felszínesen megalkotott, félelemteli ítélet. Ma melyiket választod?

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Kedden az a legfontosabb, hogy túl tudj lépni mások hibáztatásán. Igen kellemesnek kínálkozik az a lehetőség, hogy ma mindenért valaki mást tegyél felelőssé. Ez azonban nem jó taktika, hiszen ha mások felelősek az eseményekért, az azt is jelenti, hogy te nem tudsz változtatni rajtuk. Valójában azonban te vagy az egyetlen, aki megváltoztathatja az események folyását. Egyszerűen csak kezdj el máshogy reagálni, mint eddig.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Él benned egy nagyon határozott kép arról, hogy milyennek kell ennek a napnak lennie, hogy mi az, aminek ma meg kell történnie. Igen, ezt azért mondom, mert egyáltalán nem biztos, hogy az megtörténik. Egyáltalán nem biztos, hogy mindez megvalósul, még akkor sem, ha nagy energiákat fektetsz bele. Ami azonban biztos: minden okkal történik ma, és ha akarod, megtalálhatod ezt az okot.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Bízz meg a környezetedben. Bízz meg abban, hogy ha megengeded a környezetednek, akkor ők jó döntést hoznak majd. Nem kell neked irányítanod minden helyzetet, hanem megteheted, hogy csak a fontos dolgokkal törődsz. Megteheted, hogy azzal foglalkozol, amivel igazán szeretnél, és minden mást ráhagyhatsz a többiekre. Megteheted, hogy ma valóban azt teszed, ami neked jó.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Mindent birtokolni, vagy mindent elengedni – ilyen sarkosan hangzik a keddi kérdés a számodra. Egyfelől mindent és mindenkit birtokolni szeretnél magad körül. Másfelől azonban szívesen elengednél mindent és mindenkit annak érdekében, hogy csak azok térjenek vissza hozzád, akiknek tényleg dolguk van veled. Tudom, nehéznek hangzik, de ma mégis az elengedést javaslom.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Fontos megértened, hogy az egyenlő és az igazságos az két különböző fogalom. Fontos, hogy ma az igazságost válaszd. Azaz ne egyenlően oszd el az idődet, hanem úgy, hogy annak jusson belőled és az energiáidból több, akinek többre van szüksége. Ha valaki éhes a közeledben, annak adj enni. De aki jóllakott, azt ne tömd meg ugyanannyi étellel az igazságosság érdekében.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Ne kapkodj! Kedden könnyedén eshetsz a kapkodás hibájába. Ma könnyen előfordulhat veled az, hogy túlkapkodod magadat, és a nagy rohanásban nem sikerül valami olyan jól, mint ahogyan azt szeretted volna. Ha ma lassítasz, ha ma kevesebbet végzel el, de azt alaposabban, akkor sokkal nagyobb sikerre számíthatsz. Még az is lehet, hogy egy belassult nap végén sokkal több sikert érsz el, mint a zaklatott-kapkodós napok után.


Még több ezotéria