Napi horoszkóp - 2016. 05. 29.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Annak vagy a nagymestere, hogy megtaláld mások szavainak mögöttes mondanivalóját. Egészen jó vagy abban, hogy mindenki mondatait addig elemezd, amíg rá nem bukkansz a titkos szándékokra. Az azonban korántsem biztos, hogy a következtetéseid jók, vagy, hogy a valódi szándékokat fedeznéd fel vasárnap azokban a szavakban, amelyeket elkezdesz elemezni.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Különös dolog az emberi elme. Vannak dolgok, amelyeket magadtól elvársz, de mástól nem követelsz meg. Vannak dolgok, amelyeket magadnak nem tudsz megbocsátani, mást pedig pont te vigasztalsz, és nyugtatsz ugyanebben a helyzetben. Vasárnap legyél egy kicsit engedékenyebb magaddal. Hidd el: Te mindent a tőled telhető legjobban csinálsz, nem kell hajtanod vagy büntetned magadat.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
A szavaid ma könnyedén félreérthetők lesznek. Miközben te szeretettel és óvón fogalmazod meg a mondandódat, az akinek mondod talán félreért téged. Lehet, hogy miközben te azt hiszed, hogy a szeretet hangja szól belőled, a másik fél úgy értelmezi, hogy belebeszélsz az életébe, parancsolgatsz, és felesleges szabályokat állítasz fel. Tudatosítsd benne, hogy te csak szeretetből beszélsz.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Valahogy mindig a mondanivalód végére romlik el a helyzet. Vasárnap a nagy családi ebéd közben egész addig minden rendben lesz, amíg nem érsz a mondanivalód végére. Az utolsó szavaiddal azonban teljesen tönkretehetsz mindent. Ma ne akarj poénos lenni, ne akarj tanulságos dolgokat mondani, egyszerűen csak egy kellemes csevejt akarj a vasárnapi ebédnél. Így könnyebb elkerülnöd a veszekedéseket.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Olyan sok élmény vár rád vasárnap! Ma valamiért mégis erős vágyat érzel arra, hogy mindössze csak heverj az ágyadban, és átaludd a napot. Ha ma mindenképp heverészni akarsz, akkor inkább menj ki egy vízpartra, és ott töltsd pihenéssel a napodat. De az is jó ötlet, ha vasárnap inkább a családoddal mész kirándulni. A lényeg, hogy használd ki ezt a gyönyörű későtavaszi napot!

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Ha nem tudsz valamit kérdezz! Ez annál is inkább javasolt vasárnap, mivel ma nem látsz jól egy kérdésben. Ha ebben a kérdésben kérdés nélkül, egyszerűen csak okoskodni kezdesz, akkor könnyen tévedhetsz, és könnyen megbánthatsz másokat. Ahhoz, hogy ezt elkerüld jobb megoldás lenne az, ha ma inkább kérdeznél és tájékozódnál, mielőtt megszólalsz.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Vasárnap fordulj szeretettel és békével a tested felé! Ma talán könnyebb lenne azt meglátnod, ami nem tetszik benne, vagy ami nem működik jól benne. Talán elsőnek az apró ráncok tűnnek fel a tükörben, talán elsőre a furcsa érzések és a betegség tudtod jelenik meg benned, ha a testedre gondolsz. Ma küldj a testedbe szeretetet és elfogadást, hogy meggyógyulhasson és megszépülhessen.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Néha talán azért nem tudnak megtörténni veled a jó dolgok, mert mindig ragaszkodsz a rosszhoz. Na jó, másképp mondom, úgy érthetőbb lesz: Mivel mindig a kezedben tartod az eseményeket, ezért vagy az történik, amit szeretnél, vagy semmi. Pedig, ha vasárnap egy kicsit hátralépnél, akkor máris megtörténhetne valami harmadik féle dolog is: Az a jó, amire nem is számítasz.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Fedezd fel az élet, a világ, a késő tavasz szépségeit. Vasárnap engedd bele magadat az élet áramlásába, és engedd meg magadnak azt, hogy felfigyelhess a szépséges részletekre. Engedd meg magadnak azt, hogy felfigyelhess mindarra, ami körülötted van. Vedd észre a szépséget, a jóságot, a szeretetet magad körül. Tudom, ez most olyan, mintha egy mesében olvasnád. De ha megfogadod ezt a tanácsot, a napod is mesés lesz.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
A modern technika olyan sok lehetőséget és olyan sok csodát tartogat neked. A modern eszközök azok, amelyek segítenek abban, hogy kapcsolatban maradhass a világ túlsó felére került rokonaiddal és ismerőseiddel. Ma az internet segítségével beszélgethetsz azokkal, akikkel már régóta nem tudtál találkozni. Használd ezeket az eszközöket, és vasárnap élvezd a modern élet vívmányait!

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Tudod, mi az, ami valóban feltöltene vasárnap? Ma sok-sok mozgásra, és sok-sok élményre van szükséged. Persze, megértem, ha azt mondod, hogy egész héten mozogtál, és ma már nincs kedved ehhez. Megértem, de mégis arra biztatlak, hogy húzd fel az edzőcuccodat, és menj el edzeni. Vagy legalább kocogj egyet, esetleg ússz, vagy bármilyen más módon mozgasd át az izmaidat vasárnap.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Vasárnap csupa napfényes, és csupa szeretetteli terved van. Úgy érezheted, hogy a tavaszi napfény valójában belőled ragyog elő, és ebben van is egy kis igazság. Na jó, inkább fogalmazzunk úgy, hogy ma olyan lesz a hangulatod, amilyen az időjárás. Ma, ha kimész a napra, ha a szabadban töltöd a napodat, akkor hosszú időre előre feltöltekezhetsz lendülettel, energiával és jókedvvel.


Még több ezotéria