2017. 01. 17. Antal, Antónia

Napi horoszkóp - 2017. 01. 17.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Fontos, hogy kedden megértsd: Az érzelmeidet nem kell elnyomnod, az érzelmeidet egészséges módon kell kiélni. Ma azzal szabadíthatod fel a leginkább az érzelmeidet, ha szembe mersz velük nézni, és ha legalább magadnak el mered mondani ezeket. Magadnak pedig írásban beszélhetsz a legőszintébben az érzelmeidről. Ma írj legalább három oldalt arról ami nyomaszt!

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Sokkal gyorsabban jár az eszed, mint ahogyan azt mások gondolják, ezért mindig egy lépéssel előttük lehetsz. Ami azt illeti, ez az egy lépéssel előre levés segít abban, hogy előbb tudd: Ki mit reagál egy-egy helyzetben. Most használd ki ezt a mesteri előrelátást, és merd észrevenni, hogy kinek milyen szándékai vannak. Ha ma előrelátó vagy, akkor hosszú időre megalapozhatod a szerencsédet.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Onnan merítheted a legjobb inspirációkat, ahonnét nem is gondolnád. Kedden képes vagy arra, hogy minden helyzetből tanulj valamit, és képes vagy arra, hogy mások ötleteiből, cselekedeteiből és munkájából inspirálódj. Fontos, hogy értsd: Az inspiráció nem azt jelenti, hogy lemásolod azt, amit ők csinálnak. Az inspiráció azt jelenti, hogy megihlet mások tevékenysége, és te követed az ihletedet.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Valaki szeretne veled veszekedni egy kiadósan nagyot. Ez talán nagyon fontos az ő lelki egészségéhez, de talán nem kell neked mások lelki mosogatórongyának lenned. Nem kell hagynod, hogy valaki rád nyomja a benne lévő feszültséget. Ma egyszerűen csak mosolyogj arra, aki össze akar veszni veled, vegyél néhány nyugtató lélegzetet és egyszerűen sétálj ki abból a helyzetből, egy nyugalmasabb helyre.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Bámulatos, ahogy irányítod a helyzeteket kedden. Ma mindenki azt hiszi, hogy a háttérbe húzódtál, de mégis mindenki pont azt teszi, ami neked lesz jó. Ma nem érdemes senkit lebeszélned arról, hogy megtegye azt, amit szeretne. Inkább azt a kérdést tedd fel, hogy hogyan válik mindez a javadra? A látszólag semleges események hogyan visznek előre téged?

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Vannak néhányan a közeledben, akiket bosszantónak, nyomulósnak és idegesítőnek találsz. Az elmúlt időszakban tökélyre fejlesztetted azt a képességedet, hogy figyelmen kívül hagyd ezeket az embereket, és ezzel könnyedén megőrzöd a lelki békédet. Ma azonban érdemes megnézned, hogy mit csinálnak ők, és érdemes eltanulnod néhány trükkjüket vagy módszerüket.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Bárki, bármikor lehet szerencsés, de ehhez tennie kell. Amíg arra vársz, hogy valaki elárulja neked a szerencse titkát, vagy majd személyesen segít neked, addig halogatod a saját szerencsédet. Attól leszel igazán szerencsés, hogy a kezedbe veszed a helyzetek alakítását, és nem hagyod, hogy mások elhitessék veled: Te pusztán a körülményeknek kiszolgáltatott áldozat vagy.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
A visszafogottságot gyakorolod kedden. Ma azt szeretnéd elérni, hogy ne szólalj meg olyan helyzetekben, amelyekből később csak a bonyodalom lesz. Ami azt illeti, pontosan tudod, hogy melyek ezek a helyzetek, és pont ezért olyan bosszantó, hogy ennek ellenére mindig mondasz valamit, amit nem lett volna szabad. Ma szerencsére ügyesen hallgatsz akkor, amikor érdemes hallgatni.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Amikor dühös vagy valakire, érdemes megvizsgálnod, hogy valóban jogos-e a dühöd. Valóban ő-e az, aki hibázott, vagy inkább te vagy az, aki hagyta, hogy hibázhasson. Könnyen lehet, hogy ha hallgatsz a megérzéseidre, és megteszed azt, amire pár hete vágytál, akkor ez a helyzet nem áll elő. Talán emiatt vagy dühös, de szerencsére sokan segítenek egészséges módon elengedni a feszültségedet.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Ne becsüld le a pihenés erejét! Tudom, abban a hitben vagy kedden, hogy mindig menned kell, csinálnod kell, cselekedned kell, és neked kell irányítanod a dolgokat. Azonban a helyzet egy kicsit megváltozik ma: Ma azzal érsz el a legegyszerűbben eredményeket, ha nem mész, hanem maradsz. Ha nem cselekszel, hanem szemlélődsz. Ha ma rápihensz a dolgokra, minden könnyebb lesz.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
A tervezésben, a tervezgetésben hatalmas erő rejlik, amelyet nem kellene veszni hagynod kedden. Ma tervezz előre, készíts néhány listát arról, hogy mit hogyan szeretnél csinálni, és készíts néhány listát arra az esetre, ha a dolgok jól alakulnak. Azzal, hogy eltervezed, mit teszel majd olyan helyzetekben, amelyekre még csak vágysz, a megvalósulást segíted elő.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Mindenki szelídnek, kedvesnek és ártalmatlannak ismer, ezért a környezeted igencsak meglepődik azon, hogy ma a sarkadra állsz, és igencsak keményen mondod el, hogy mit szeretnél. Ha csak lehet, hagyd ki ebből a helyzetből a dühöt! Az már önmagában hatalmas erővel bír, hogy ezúttal bátran kimondod azt, amit szeretnél, nem kertelsz, és határozott vagy.


Még több ezotéria

Legnépszerűbb cikkek