Napi horoszkóp - 2016. 10. 21.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Olyan sokféle módon elbűvölheted a környezetedet. Hogy őszinték legyünk, ebben jóval rutinosabb vagy, mint ahogy azt bevallod. Könnyen lehet, hogy ma is a személyes varázsodra lesz szükséged ahhoz, hogy megmutasd: Valójában az emberek sokkal mélyebben bíznak benned, és sokkal jobban hisznek neked, mint azt sokan gondolják.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Sokkal tisztábban látsz pénteken egy fontos ügyben, mint a hét elején. Könnyen lehet, hogy most arra ébredsz rá: Az egész helyzetet félreértetted. Eddig talán nem tudtad pontosan, hogy miről van szó, de most már elkezd a számodra minden rendesen kiderülni végre. Ha felismered, hogy kinek mi az érdeke, máris tudod, mire számíthatsz másoktól.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
A legszívesebben egyszerre két dologgal is foglalkoznál pénteken. Ez könnyen vezethet félreértésekhez. Lehet, hogy beszélgetsz valakivel, de a fejedben egy teljesen másik téma jár, ás ezért hirtelen elkezdesz valami másról beszélni, anélkül, hogy észrevennéd: Elkalandoztál. Ez azonban eléggé zavaró lesz a többiek számára.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
A családodban lappang egy titok, és neked ebből már eleged van. Akár tudod ezt a titkot, akár te magad akarod kideríteni, fontos, hogy tudd: Pénteken minden adott ahhoz, hogy a titok a felszínre bukkanjon. Akár tovább akarod titkolni, akár meg akarod tudni ezt a titkot, most kell cselekedned. Bárhogy is alakul a titok sorsa, ne felejtsd el, hogy a családod mennyire szeret téged!

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Minden helyzetben tudod, hogy mit kell mondani, de pénteken talán mégis eláll a szavad. Ha most olyasmi történik, amire nem vagy felkészülve, akkor egyszerűen csak hallgass, és várd ki a végét. Tudom, hogy szívesebben szólalsz meg, de hidd el: A hallgatásnak mindig megvan a haszna, hiszen ilyenkor kiderülhet mások véleménye.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Ahelyett, hogy azt figyeled, mások mit akarnak hallani, most végre koncentrálj arra, hogy te mit akarsz mondani. Van valami, ami régóta nyomja a bögyödet, van valami, amit régóta szeretnél elmondani a többieknek, de eddig nem találtad a szavakat. Könnyen lehet, hogy lassan megtalálod azokat a szavakat amelyeket használhatsz.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Az egész napod a bizalom és a bizalmatlanság tengelye körül forog. Ma könnyedén megváltozhat azok listája, akikben megbízol, és az is kiderülhet, hogy valójában elég sokan vannak azok, akikkel ok nélkül voltál bizalmatlan. Péntek estére sokkal pontosabb képed lesz arról, hogy kiben szabad megbízod, és kiben nem.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Lehet, hogy nem ért meg mindenki pontosan pénteken. A megoldás azonban nem az, hogy üvölteni kezdesz. Hiszen, ha így teszel, az nem segít senkinek sem. Ahelyett, hogy felemelnéd a hangodat válassz más módszereket. Talán egy szemléltető ábrát rajzolhatnál, vagy rákereshetnél egy oktatóvideóra az interneten.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Onnan kapod a legnagyobb segítséget ahonnan arra számítasz. Komolyan: Ma arra jöhetsz rá, hogy az emberek nem változnak. Aki eddig segített neked, az ezután is segíteni fog. Aki eddig csak a száját jártatta, az ezután is csak beszélni fog. Neked pedig az a dolgod, hogy megértsd végre: Az emberek pontosan olyanok, amilyennek látszanak.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Szívesen szaladnál el a feladatok és kihívások elől pénteken. Ma azt hiszed, hogy ezek csak nehézségeket tartogatnak a számodra, pedig ez nem igaz. A feladatok valójában rengeteg sikerélményt és rengeteg értékes megtapasztalást tartogatnak neked. Csak arra lenne szükség, hogy gondolkodás és félelmek nélkül vágj bele a dolgokba.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Most könnyen összekeverheted az embereket az életedben. Egész pontosan arra gondolok, hogy nem azt hívod fel telefonon, akit szerettél volna. Vagy egy üzenet megy rossz személynek. Esetleg nem eszed észre, hogy a hátad mögött áll az, akiről beszélsz. Szóval ma bánj óvatosan a szavaiddal, akár leírod őket, akár kimondod azokat.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Itt az ideje visszaadnod a kölcsönöket – a szó minden lehetséges értelmében. Lehet, hogy valaki valóban kölcsönadott neked valamit, amit ideje visszaadnod. És az is lehet, hogy valakinek csak átvitt értelemben kell visszafizetned azt, ahogyan veled bánt. Fontos, hogy értsd: Nem bosszúról, hanem a számlák rendezéséről van szó.


Még több ezotéria

Legnépszerűbb cikkek