Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Úgy érezheted, mintha a gondolataid egy száguldó ménes lenne, de sajnos nem egy irányban szaladnak. Most igen szerteágazóak a gondolataid, és igen sokféle dolgot szeretnél csinálni egyszerre. A csütörtöki napod kulcsa tehát a fókuszálásban lesz. Minél inkább tudsz egy dologra fókuszálni, ma annál könnyebb napod lesz. Ma érdemes emiatt egyszerre csak egy dologgal foglalkoznod.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Eleinte talán nehéznek találod majd a csütörtöki napodat, de hamarosan rájössz arra, hogy rengeteg energia tartalék van még benned. Eljött az ideje annak, hogy mozgósítsd ezeket a tartalékokat, és eljött az ideje annak, hogy megmutasd: Milyen sok minden lapul még benned. Könnyen lehet, hogy ma sokakat meglepsz a környezetedben.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Két lehetőség között őrlődhetsz csütörtökön. Ma úgy érezheted, hogy mindenképp döntést kell hoznod, és csak ezt vagy azt választhatod. Az igazság természetesen az, hogy valójában nem ilyen sarkos a helyzet. Létezik egy olyan megoldás, egy olyan arany középút, amely nem a két szélsőségről szól, és amely mégis tökéletes választás a számodra. Ma megtalálhatod ezt a lehetőséget.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Mindent elkövetsz csütörtökön azért, hogy véletlenül se keverjenek össze senkivel sem. Ma nagyon fontos a számodra, hogy egyedinek és különlegesnek érezhesd magadat. Jó ha tudod, hogy ennek az érzésnek nem kell azt eredményeznie, hogy másokat viszont kevésbé egyedinek vagy kevésbé eredetinek tekints. Mindenki lehet egyformán egyedi – ez nem vonja kétségbe az egyediségedet.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Esetleg úgy érezheted, hogy nem pont ezt ígérték neked. Mármint nem pont azt ígérték neked, amit ma kapsz. Ha ez így van, akkor nincs mese, elő kell venned az érdekérvényesítő lényedet. (Figyelem, nem az agresszív lényedet, hanem az érdekérvényesítőt.) Ami azt jelenti, hogy ma szelíden, és szép szavakkal, de ki kell állnod magadért.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Csütörtökön úgy érezheted, hogy végtelenül sok lehetőség nyílik meg előtted. Talán ez egy kicsit meg is ijeszt majd téged. Mintha olyan sok lehetőségből lehetne választani, hogy ennyi variációtól el is megy a kedved. Ne felejtsd el: Még egy rossz döntés is sokkal jobban annál, mintha nincs döntés. Ha így nézzük, mindössze egy dolgot kell tenned: Döntened kell.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Ma számtalan segítő csapódik melléd, és sokan vannak körülötted, akik a saját boldogulásuk elé helyezik a te boldogulásodat. Ez téged főleg azért frusztrál, mert te is hajlamos vagy ezt tenni. Te is hajlamos vagy többet adni, mint amennyit elfogadsz. Pedig a helyzet az, hogy elfogadni, kapni, ugyanúgy meg kell tanulnunk, mint adni. Ha már tudsz szívből kapni, akkor tudsz szívből adni is.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
A hullámvölgyeket mindig hullámhegyek követik. Ez egy igazán fontos szabály, amelyet meg kellene jegyezned. (Azt azonban nem kellene komolyan venned, hogy a hullámhegynek muszáj lejtőbe torkollnia, mert ez nem igaz, de erről majd máskor.) Szóval ma egy ilyen hullámhegyen indulhatsz el felfelé. Azaz, egy ilyen hullámhegyet kezdhetsz el megmászni, ha akarod.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
A legszívesebben jól beolvasnál valakinek. A legszívesebben jól megmondanád a magadét valakinek. De természetesen akkor száll az inadba a bátorságod, amikor végre szemtől szemben álltok egymással, és talán tanúk sincsenek. Tehát minden adott lenne ahhoz, hogy jól megmond.Tudod, mit? Ha szeretettel tudod megfogalmazni a mondandódat, akkor meg is mondhatod.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Legyél nagyvonalú! A nagylelkűség csütörtökön igazán kifizetődő lesz a számodra. Ha valaki egy dolgot kér tőled. adj neki kettőt. Ha valaki tanácsot kér, segíts is neki. Ha valaki ötletet kér, mutasd meg, hogyan valósíthatja meg. És így tovább. Mindenkinek adj többet, mint amennyit kér. Ha így teszel, a nap végére tele leszel támogatókkal, segítőkkel és barátokkal.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Egy kicsit talán éhesebb vagy a szokásosnál. Talán fáradtabb is. Itt az ideje, hogy elkezd idejében kezelni a tavaszi fáradtságot, és elkezdj sokat enni. Mármint sok zöldséget és gyümölcsöt enni. Minél több természetes vitamint viszel be ma a szervezetedbe, annál kevésbé leszel fáradt. Ha mostantól sok zöldséget eszel, azzal az egész tavaszi fáradtság projektet elkerülheted.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Talán a csodára vársz. Ha igen akkor jó hírem van: A csoda létezik. Csak hinned kell a csodákban, ennyi az összes teendőd. Ma tehát ne add fel a reményt. Ne hagyd, hogy mások elvegyék a lelkesedésedet. És őrizd meg a hitedet. Ne felejtsd el: A hitedet talán pont azok veszik el, akik maguk is jól járnának azzal, ha tovább növelnék benned a reményt, ahelyett, hogy lelomboznak.


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »