Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Egy kicsit váratlanul ért téged ez a nap. Mintha nem lennél felkészülve lélekben egy négynapos hétvégére. Pedig ez máris itt van a nyakadon, ez az első napja, és nemsokára már csak három nap marad belőle. Mit teszel ez alatt a négy nap alatt? Most kell kitalálnod, most kell jól kitalálnod annak érdekében, hogy a lehető legtöbb mindent bele tudj szorítani ebbe a kevéske időbe.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Nincsenek nagy terveid mára, egész egyszerűen csak azzal akarsz foglalkozni, ami igazán fontos neked: a családoddal. De úgy tűnik, hogy a családi terveidet folyton megzavarja valami, vagy valaki. Könnyen lehet, hogy ma mégsem lesz annyi hasznos időtök együtt, mint amennyit terveztél. Épp ezért érdemes lenne ma arra figyelned, hogy minden családtagoddal legyen legalább tíz közös perced.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Úgy tűnik, hogy gondolatolvasónak csaptál fel csütörtökön. Ma minden ismerősödnek, barátodnak és családtagodnak kitalálod a gondolatait. Ez pedig elég ijesztő, azt ugye tudod? Ha nem akarod őket teljes halálra rémíteni, és összezavarni, az lenne a legjobb, ha nem szembesítenéd őket azzal, amit gondolsz arról, hogy ők mit gondolnak rólad. Egyszerűen csak hagyd, hogy ők maguk prezentálják a gondolataikat.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Érdekes tény: A Rákok csütörtöki napja mozgalmasabbra sikeredik, mint ahogyan azt tervezték. Ennek az lesz az egyik oka, hogy a családtagjaid teljesen más programokat találnak ki neked, mint amilyenekben te szeretnél részt venni. Ennek megvan az a haszna, hogy végre új dolgokat próbálhatsz ki, és persze ezek az új dolgok nagy változásokat indíthatnak el benned. Készülj fel az izgalmakra.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Hagyd, hogy a barátnőid meggyőzzenek valamiről. Könnyen lehet, hogy neked már van egy határozott elképzelésed ebben az ügyben, és persze az is lehet, hogy egyáltalán semmi fogalmad sincs arról, hogy mi a téma. A lényeg, hogy tudd: a barátnőid mindig jót akarnak neked, és neked nincs is más dolgod, mint hagyni, hogy ez a jó dolog megvalósuljon az életedben. Ebben segítenek a csajok.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
A hosszú hétvége első napja kiválóan alkalmas arra, hogy egy kis dühkezeslét tanulj. Most itt van az ideje annak, hogy elengedd a benned lévő feszültséget, s hogy megbocsátásra cseréld a haragodat. Ebben talán segít az, ha belegondolsz: neked mi esne jól, annak az embernek a helyében, aki megbántott téged. Könnyen kiderülhet, hogy olyan félreértés van köztetek, amit ideje lenne tisztázni.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Ma felfedezheted a színeket és a világ sokszínűségét. Igen, csütörtökön rácsodálkozhatsz arra, hogy milyen sokfélék vagyunk, és arra is, hogy ez a sokféleség nem gyengébbé, hanem erősebbé tesz bennünket. Nézd meg: A barátnőid között is mindenki külön egyéniség, és pont ezért szereted őket annyira. A sokszínűség és a változatosság az élet számos területén jelent nektek előnyt, ha összefogtok.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Olyasmit csinálsz a hosszú hétvége első napján ami egy kicsit szokatlan tőled. Na jó, lehet, hogy valójában nagyon is szokatlan tőled. Nincs mese, itt az ideje a szokatlan dolgoknak. Ne gondold, hogy valamiben csak azért ügyetlen leszel, mert még sohasem próbáltad. Könnyen kiderülhet, hogy most még a legszokatlanabb, tőled legtávolabb álló dologban is ügyes vagy. Lehet, hogy pont azt kell megtanulnod, hogy mindenben ügyes vagy?

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Kicsit türelmetlenebb vagy csütörtökön a szokásosnál. Persze ennek meglehet az a magyarázata, hogy most bizony sokan megváratnak. Jóval többen, mint egy átlagos hétköznapon. Ha már csak nehezen tudod elviselni a várakozást, akkor érdemes lenne valami hasznos dologgal lekötnöd magadat. Jó, ha ma mindig van nálad egy jó regény, amiből elolvashatsz pár oldalt, és jó, ha azért egy okos telefont is a közelbe tartasz.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Ma olyan sokat foglalkozol másokkal, hogy szinte időd sem marad magadra. Annyi időt töltesz azzal, hogy másokhoz hasonlítsd magadat, hogy talán észre sem veszed: ki vagy te, és milyen vagy te valójában. A csütörtök lehet az önismeret napja és lehet a másokra való irigykedés napja is. Csak te döntöd el, hogy végül hogyan alakul a mai napod. Mit szólnál hozzá, ha mégis inkább az önismeretet választanád?

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
A hosszú hétvége első napján nagyon szerencsésnek érzed magadat. Igazad is van: ma rengeteg váratlan szerencse mosolyog rád, a kérdés csak az, hogy észreveszed-e ezeket, és elég bátor vagy-e ahhoz, hogy használd ezeket a lehetőségeket? Hidd el, egy kis merészséggel ma nagyot fordíthatsz a sorsodon. És ehhez nem is lesz szükséged sok mindenre, csak arra. hogy igent és nemet mondj a megfelelő sorrendben.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
A csütörtök végre a pihenés napja lesz. Most van arra egy kis időd, hogy extra pihenőket építs be az életedbe, és szusszanj egy nagyot. Szükséged is van erre az extra pihenőre, hiszen most egy elég zsúfolt időszakod van, amely különösen lelkileg és szellemileg megterhelő a számodra. Hidd el: Minden, de minden rendben lesz. Nem kell aggódnod a jövő miatt, és egyáltalán nincs okod arra, hogy rémeket láss.


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »