Napi horoszkóp - 2017. 04. 27.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Úgy tűnik, hogy ma két helyzet közül kell választanod. Fontos, hogy megértsd: van jó döntés. Az azonban nem biztos, hogy a jó döntés a könnyebb döntés. Az biztos, hogy a jó döntés ma az, amellyel béke és nyugalom jár, nem pedig az, amely küzdelmet és harcot hoz az életedbe. Érdemes ennek átgondolásával döntened.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Talán pont akkor teszed a legnagyobb szívességet másoknak, ha végre befejezed a nekik való segítést. Amíg te segítesz valakinek, addig talán ő nem hajlandó arra, hogy magán segítsen. Lehet, hogy a segítséged függő viszonyokat alakít ki a környezetedben, és könnyen lehet, hogy ezeket a függő viszonyokat ma kellene feloldanod végre.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Néha az önös érdeke vezérel a döntéseid meghozásában, máskor pedig teljesen önfeláldozó vagy. Könnyen lehet, hogy a kétféle működésed között meg kellene találnod a középutat. Meg kellene találnod azt a módszertant, amellyel kiválaszthatod azt a döntést, amely neked és másoknak is jó. Hidd el: Van olyan döntés, ami egyszerre jó mindenkinek.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
A leginkább az érdekel, hogy hogyan segíthetnél másoknak, pedig valójában talán te magad is segítségre szorulsz. Könnyen lehet, hogy te magad vagy az, akinek segítened kellene. Csütörtökön írj egy listát arról, hogy mi mindenben szorulsz segítségre, és írd össze azt is, hogy hogyan tudnál segíteni önmagadon ezekben a helyzetekben.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Úgy érzed, hogy elrontottál valamit, és úgy érzed, hogy most ki kell javítanod ezt az elrontott lépésedet. De mi lenne, ha változtatnál a nézőpontodon? Mi lenne, ha úgy néznéd a helyzetet, hogy valójában mindennek úgy kellett alakulnia, ahogyan az történt. Mi az, amit az eseményekből, és az eddigi döntéseidből megtanulhattál?

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Sokkal jobban alakul a napod, mint ahogyan azt gondoltad volna. Talán azt hitted, hogy ma valaki kipécéz magának, vagy, hogy egy nehéz feladatot bíznak rád. Ehelyett azonban úgy tűnik, hogy a nehézségek megfeledkeznek rólad, és úgy tűnik, hogy könnyedén haladsz a napi feladataiddal. A könnyedség lesz a napod egyik legfontosabb jelzője.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
A feszültséget te tartod észben, és te vagy az, aki folyton magad elé idézed azokat a neheztelő szóváltásokat, amelyek nemrég történtek köztetek. Érdemes lenne ma békét kötnöd. Ezt a békét először önmagadban kell megkötnöd, először önmagaddal kell kibékülnöd, hogy aztán másokat is elfogadhass, és hogy másokkal is kibékülhess végre.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Ideje lenne kijavítanod egy korábbi hibádat. Valamikor nem is olyan régen nemet mondtál egy helyzetre, nemet mondtál valamire, amire igent kellett volna mondanod. Ne felejtsd el, hogy ez a helyzet még mindig nyitott a számodra, és csak te akarod azt hinni, hogy már réges-régen lezárult. Ma változtasd igenekké a nemeket, és fogadd el a lehetőségeket!

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Egy bölcsebb személy segítségére és támogatására van szükséged. Egy olyan személy tanácsaira van szükséged, aki az életet a maga teljességében szemléli, és nem csak egy-egy folyamatot vesz figyelembe. Ez a bölcs segítő ott van melletted, ez a bölcs segítő minden percben segít neked, amikor szükséged van a segítségér. pontosan érzed, hogy ki ez a segítőd.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Talán nem a legmegfelelőbb szavakat választod egy beszélgetésben, ami miatt ez a beszélgetés könnyen vitává válhat. Ha ma vitába keveredsz mindenképp őrizd meg a nyugalmadat, és tartsd alacsonyan a hangerőt. Ne kezdj el kiabálni, hiszen nem annak van igaza, aki hangosabb. Ha pedig lehalkítod a szavaidat, akkor csak olyasmit mondj, amiről tudod, hogy igaz.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Tele vagy irracionális félelmekkel, és tele vagy azzal a félelemmel, hogy valamihez nem vagy elég jó, és valamit nem tudsz megcsinálni Tudnod kell, hogy ez nem igaz. Tudnod kell, hogy képes vagy mindent megtenni, amit meg kell tenned. Csütörtökön az a legfontosabb, hogy tudatosítsd magadban, hogy tehetséges, ügyes és okos vagy.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Talán késésben vagy csütörtökön, és talán nem éppen időben indulsz el otthonról. Azzal, ha rohansz csak nagyobb esélyt adsz a hibázásnak. A rohanás helyett érdemes lenne a harmóniát megkeresned magadban. tudom, ez furcsa tanács, mégis, ha sikerül levetkőznöd a rohanással járó zaklatottságot, észreveszed, hogy van egy rövidebb és gyorsabb út is a számodra.


Még több ezotéria

Legnépszerűbb cikkek