Napi horoszkóp - 2016. 07. 24.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Talán úgy érzed, hogy valakit elvettek tőled, hogy valakik megakadályozzák, hogy találkozz azokkal, akiket szeretsz. De a valóság nem ez. A valóságban bármikor megteheted, hogy közvetlenül ahhoz fordulsz, akinek el akarod mondani, mennyire szereted. Persze ehhez az kell, hogy már valóban a szeretetről akarj beszélni, ne pedig a vágyaidról, a hiányaidról, vagy a félelmeidről.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Itt az ideje felpörögnöd, hiszen már csak ez a nap maradt a hétvégéből, és még olyan sok pihenni valód van. Olyan sok mindent szeretnél belezsúfolni ebbe a napba, hogy szinte lehetetlen lesz mindenre sort kerítened. Épp ezért már most érdemes kiválasztanod, hogy mi az, amire mindenképp sort szeretnél keríteni, és mi az, amit szívese meghagysz más hétvégék más vasárnapjaira.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Tele vagy kíváncsisággal, és mindenkit szeretnél kifaggatni valamilyen témában. Persze az könnyen lehet, hogy ezek a témák mások számára egy kicsit kellemetlenek, vagy unalmasak. Érdemes lenne vasárnap egy árnyalatnyit diszkrétebbnek lenned. Amit viszont ma mindenképp érdemes kerülnöd az a pletykálás. Tehát, ha kíváncsi vagy valamire, akkor az illetékest kérdezd meg róla.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Úgy érzed, hogy a gyorsítósávba érkeztél vasárnap. Van a családodban néhány olyan ügy, amelyek eddig csak lassan csordogáltak egy meglehetősen kiszámítható mederben. Ma azonban ezek az ügyek meglódulnak, megváltoznak, és minden teljesen máshogy alakul, mint ahogyan azt eltervezted, vagy ahogyan arra számítottál volna. Ma nagy előrelépések és meglepő fordulatok jellemzik a családi összejöveteleket.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Amikor azzal kell szembesülnöd, hogy a családod nem érti azt, amivel foglalkozol, akkor általában zaklatottá válsz, majd mindenáron be akarod bizonyítani, hogy te jól végzed a dolgodat és csodálatos hivatásod van. Pedig a legfontosabb az lenne, hogy magadat győzd meg erről, és ne a többieket. Ha te biztos vagy ebben, akkor senkinek sem jut az eszébe az, hogy megkérdőjelezze a szakértelmedet és a hasznosságodat.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Meglepődsz azon, hogy milyen mély erő van a családi kapcsolatokban. ma olyan családtagjaid is segítenek neked, akikről eddig azt hitted, hogy csak hátráltatnak téged. Még az is lehet, hogy rájössz: Minden furaságuk, keménységük vagy látszólagos önzésük ellenére a családtagjaid a legjobb fej emberek a világon. vagy legalábbis a legszórakoztatóbbak. Vagy legalábbis számodra a legviccesebbek.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Ma te vagy a család lelke, ma te vagy az, aki mindent megtenne azért, hogy legyen egy szép, összeszedett, családi ebéd. Ha nyaraltok, akkor is mindent megteszel azért, hogy a lehető legjobb, és leghagyományosabb családi ebédben legyen részetek. Ma érdemes hagyományos fogásokat választanod, és érdemes csupa olyasmivel megtöltened a tányérokat, amiket minden családtag szeret.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Vigyázat, ma könnyedén átlépsz azok fölött a fontos részletek fölött, amelyeknél meg kellene állnod. Könnyen lehet, hogy vasárnap nem veszed időben a jelzéseket, és észrevétlenül kezdesz el olyan témákról beszélni, amelyek gyorsan családi veszekedést robbantanak ki. Könnyen lehet, hogy ma nem te vagy a legjózanabb a családban, de a leghepciásabb sem. Vigyázz, ne beszélj túl sokat a tabutémákról!

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Végre megtalálod azt a békét, amit egész héten kerestél. Ehhez a békéhez vasárnap (és a hét többi napján is) érintésekre van szükséged. Arra van szükséged, hogy megöleljenek a szeretteid, arra van szükséged, hogy kézen fogjanak barátaid, és arra van szükséged, hogy érezd: Sok-sok szeretőszívű ember vesz körül téged akkor is, ha nem találkozol és nem beszélsz velük minden nap.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Vasárnap a gyomrod lesz a legfontosabb a számodra. Ma a legszívesebben egész nap finom falatokat ennél, és nem figyelnél oda a mértékre. Ma csak olyasmit egyél, amihez tényleg kedved van, és engedd meg magadnak azt, hogy valóban finom falatokkal kényeztesd magad. Az önként vállalt fogyókúrádat pedig tudatosan függeszd fel egy napra: Azaz gondold át, hogy mi az, amit megtartasz belőle, és mi az, amit inkább elengedsz mára.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Egy nagyon furcsa családi pletykába keveredhetsz vasárnap, de az is lehet, hogy egyszerűen csak arról van szó, hogy valaki rosszul mesél el egy családi legendát. Bárhogy is, most valaki igaztalan dolgokat állít rólad. Érdemes ezt visszautasítanod, és érdemes helyesbítened, amilyen gyorsan, és amilyen kedvesen csak tudsz. Ne csinálj botrányt, vagy jelenetet, de terjeszd az igazságot!

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Mély nyugalom van veled vasárnap. Ma annak a magabiztossága fogalmazódik meg benned, hogy jó döntést hoztál meg. Igen, lehet, hogy ez nem tűnik egy túl izgalmas napnak. Mégis jó, ha tudatosítod magadban: A jó döntés magabiztossága olyasmi, amit sokszor nem vagy alig engedünk meg magunknak, pedig a legtöbb esetben sokkal nagyobb szükségünk lenne rá.


Még több ezotéria