Napi horoszkóp - 2016. 12. 04.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Azzal, ha felhúzod magadat nem oldasz meg semmit sem. Ezt érdemes észben tartanod ma, mert úgy tűnik, hogy néhányan konkrétan arra játszanak, hogy felhúzzanak téged. Jó, lehet, hogy nem tudatos ez a viselkedésük, de akár tudatosan idegesítenek, akár véletlenül, a legjobb amit tehetsz az az, hogy megőrzöd a nyugalmadat.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Olyan lesz a vasárnap, mintha egy teljesen új életre ébrednél. Ma ráébredsz arra, hogy eddig talán valóban nem jó nézőpontból vizsgáltad az eseményeket. Talán arra is ráébredhetsz, hogy azzal, ha új nézőpontot keresel magadnak, szó szerint új lendületet adhatsz a helyzeteknek. Ami pedig azt illeti: Erre az új nézőpontra és az új lendületre is nagy szükséged van.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Vasárnap szükséged lesz arra, hogy nyíltan kimondd azt, ami a szíveden van. Most ne kertelj, és ne is akard visszanyelni a szavaidat. Arra azonban érdemes figyelned, hogy sohase fogalmazz indulatból. Ahelyett, hogy a benned lévő indulatok beszélnének belőled várd meg, amíg megnyugszol, és csak akkor mondd el a mondandódat, ha már összeszedetten és logikusan fel tudod építeni azt.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Van egy nagyon határozott elképzelésed arról, hogy minek kell történnie. Ha azonban mégsem ez történik meg, az arra utal, hogy ez a határozott elképzelés nem felel meg igazán a valóságnak. Most érdemes a terveidet a lehetőségekhez igazítanod. Nem arra biztatlak, hogy ne álmodj nagyot. Sőt! Álmodj nagyot! De most azt is nézd meg, hogy mi az amit valóban meg tudsz tenni.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Világmegváltó terveid vannak, és ami azt illeti időszerű is lenne ezeket a terveket kivitelezned. De, most nem arra biztatlak, hogy láss hozzá. Sőt! Most nagyon határozottan arra biztatlak, hogy ne láss hozzá. Ne kezdj bele, és halaszd el mondjuk két héttel. Ebben a két hétben viszont minden mást intézze el. Első lépésként old meg azokat a feladatokat, amelyek mindig elvitték a figyelmedet és az idődet!

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Éld meg a vasárnap felszabadult, játékos és humoros pillanatait. A mai felszabadult közös nevetésekből sokáig építkezhetsz, és ezek a nevetések segítenek neked abban, hogy sokkal jobb kedvvel vágj bele  a jövő hétbe. Tekints úgy a mai napra, mint a töltekezés napjára. Arra a napra, amikor feltöltheted az energiaraktáraidat, amelyek majd öt napig működtetnek téged.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Van a fejedben néhány kép és tévhit, amit ideje lenne elengedned. Ideje lenne egy nagy leltározást csinálni a fejedben, és ideje lenne megvizsgálnod, hogy mik azok a képek, amelyekre már nincs szükséged. Fontos, hogy értsd: A te fejedben te gondolkozol. A gondolataid nem tőled függetlenek, és te képes vagy arra, hogy irányítsd ezeket a gondolatokat.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Példaképekre van szükséged, és azt gondolod, hogy mindenképp kellene valaki, aki elmondja neked, hogy mit kell tenni ilyen helyzetben. A helyzet azonban az, hogy most nincsenek példaképek körülötted. Ez azonban sokkal jobb, mint azt gondolod, hiszen a példaképek másolása csak megkötné a kezedet. Ma azonban sokkal jobban jársz, ha azt teszed, amit az ösztöneid súgnak.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Úgy érezheted, hogy minden felfordult körülötted, és sokkal több nyugodt, kiszámítható körülményre van szükséged, mint amennyit most megkapsz az élettől. Ne felejtsd el: Hatalmas felelősséged van abban, hogy mi történik veled, és rengeteget tehetsz azért, hogy ez a felfordulás megszűnjön körülötted. Ma legyél elég bátor ahhoz, hogy tisztázz néhány helyzetet!

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Fontos lenne, hogy tudj köszönetet mondani a családtagjaidnak. Még azoknak is van egy csomó megköszönnivalód, akikkel ma talán többet veszekedsz, mint máskor. Ne felejtsd el, hogy a veszekedéseknek is pont az az oka, hogy mindketten jót akartok a másiknak. Csak épp azt nem tudjátok elfogadni, vagy elhinni, hogy az valóban jó lehet, amit a másik akar.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Engedd el az elvárásaidat, és engedd el azokat a nagyon határozott elképzeléseidet, amelyek azzal kapcsolatban vannak, hogy milyennek kell lennie ennek a napnak. vasárnap rengeteg csoda, meglepetés és ajándék vár rád. De ezeket a csodákat és ajándékokat akkor tudod a legegyszerűbben átvenni, ha nem akarod irányítani a helyzeteket, és ha nem hajtasz a csodákra.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Ha őszintén végiggondolod, hogy milyen nagy utat tettél meg az elmúlt évek és évtizedek alatt, láthatod, hogy milyen messze jutottál. Na jó, talán valóban volt egy-két nem túl sikeres döntésed is, de az esetek nagy részében azért jó irányban haladtál. Ami pedig azt a helyet illeti, ahova mára eljutottál: Talán sohasem hitted, hogy ez megtörténik. Ma merd felismerni a sikereidet, és merj örülni nekik!


Még több ezotéria

Legnépszerűbb cikkek