Napi horoszkóp - 2017. 01. 23.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Ideje lenne rendezned néhány munkakörülményt magad körül. Ideje lenne annak, hogy átnézd az íróasztalodat, a munkaszerződésedet és a munkaeszközeidet. Ma lehetőséged van arra, hogy rendbe tedd azokat a zavaros hatásokat, amelyek eddig talán összezavarták mindazt, ami veled történik a munkahelyeden és a szakmai életedben. Még több horoszkóp Kosoknak:

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Túl sok figyelmet szentelsz annak, hogy mások mit csinálnak, vagy mit gondolnak rólad. Ma egész nap ezt lesed, hogy vajon másoknak mi a benyomásuk rólad, és még az is érdekel, hogy az idegeneknek mi az első gondolatuk, amikor találkoztok. Sokkal kisebb hangsúlyt kellene fektetned arra, hogy az idegenek hogyan vélekednek rólad, és nagyobb arra, hogy te mit gondolsz magadról. Még több horoszkóp Bikáknak:

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Hatalmas lendülettel, és rengeteg nagyon fontos elhatározással veted bele magadat a hétfőbe. Ma úgy érzed, hogy mindenképp nagy teljesítményeket kell produkálnod a héten, de ez talán túl nagy teherként hat rád. Elégedj meg annyival, hogy a héten pontosan azt fogod tenni, amit tenned kell, és amit itt és most, ezekkel az eszközökkel meg tudsz tenni. Ez pont elég! Még több horoszkóp Ikreknek:

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Nehezen viseled a sziszifuszi munkát hétfőn, márpedig most úgy tűnik, hogy nem nagyon tudsz haladni a feladataiddal. Talán még az a trükk segít a legtöbbet, ha előre veszed azokat a nehezebb feladatokat, amelyeket máskor mindig csak halogatnál. Most kezd a nehezekkel, aztán haladj a könnyebbek felé, de még így sem szabad meglepődnöd azon, ha lassan mennek a dolgok. Még több horoszkóp Rákoknak:

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Érdemes együtt dolgoznod a barátaiddal. Ha most egyetlen egy barátnőddel sem dolgozol egy munkahelyen, akkor a mai nap alkalmas arra, hogy elkezdjétek kidolgozni a saját ötleteiteket, a saját új és nagyszerű vállalkozásotokat. Tudod: rengeteg jó ötleted volt már eddig is, érdemes lenne végre megvalósítanod őket, nem csak megálmodnod. Még több horoszkóp Oroszlánoknak:

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Könnyen érezheted úgy hétfőn, hogy mindig ugyanazokat a köröket rovod egymás után. Úgy érezheted, mintha egy olyan taposómalomban mennél körbe-körbe, amelyből nem tudsz kilépni sehova sem. Úgy érezheted, hogy nincs kiút, de ez nem igaz. Valójában nem egy szintben haladsz körbe-körbe, hanem egy csigalépcsőn haladsz felfelé: Minden ismétlődő helyzettel egyre magasabbra jutsz. Még több horoszkóp Szüzeknek:

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
A hétfő jó alkalom arra, hogy üzleti ügyeket, adásvételeket intézz el. Ma jól bánsz a pénzzel, jól alkuszol és jól képviseled az érdekeidet is. Ami azt illeti, ma érdemes lenne azoknak a rokonaidnak is segíteni a tárgyalásokban, akik nem képviselik olyan jól az érdekeiket, mint te magad. Lehet, hogy nekik nagy segítség lenne, ha helyettük tárgyalnál egy-egy ügyben. Még több horoszkóp Mérlegeknek:

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Fontos, hogy értsd: a világ változóban van körülötted. Fontos, hogy értsd: Minden mozgásban van, és ebben a mozgásban most egyedül a te belső békéd, a te belső erőd jelent biztos pontot. Fontos, hogy merj kapcsolódni ehhez a biztos ponthoz, és ne akarj más szilárd helyeket keresni. Most te magad vagy önmagad legnagyobb támasza, és rengeteg segítséget adhatsz magadnak. Még több horoszkóp Skorpióknak:

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
A véletlenek megoldást hoznak egy bonyolultnak tűnő helyzetre hétfőn. Talán már kezdted úgy érezni, hogy semmiféle megoldás sem lesz semmire, és kezdted azt hinni, hogy ez az ügy megérthetetlen és megoldhatatlan. Ma azonban a véletlenek összjátéka megmutatja neked, hogy mi a megoldás. A véletlenek segítenek, hogy ne kelljen többet félned a égeredménytől. Még több horoszkóp Nyilasoknak:

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
A hétfői nap kulcsa az egyszerűség. Nem kell mindent túlbonyolítani, és nem kell minden helyzetben a legbonyolultabb megoldást megkeresned. Ami azt illeti, lehet, hogy ma a legegyszerűbb, legkézenfekvőbb megoldások működnek. Lehet, hogy azzal teszed a legjobbat magadnak, ha az egyszerűséget választod ahelyett, hogy valami nagyon bonyolult megoldást keresel. Még több horoszkóp Bakoknak:

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Időnként érdemes váltanod az alkalmazott módszeredben, és úgy tűnik, hogy hétfőn jött el az a pillanat, amikor válthatnál. Most a munkában és a családi ügyek megoldásában is egy-egy új módszerre lenne szükséged. Most semmi sem működik, ami régi és jól bevált metódusnak tekinthető, ezért igazán érdemes lenne néhány új ötletet bedobnod hétfőn. Még több horoszkóp Vízöntőknek:

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Úgy érzed, hogy végre bele kell vágnod egy kreatív projektbe. Ma valami olyasmire vágysz, amit senki sem kért tőled, és amiről a legtöbb ember nem is látja, hogy hogyan lesz a segítségedre. Fontos hogy megértsd: Ez a mély belső vágy jó irányban vezet, még akkor is, ha a logikus részed nem érti, hogy mi történik veled. Egyszerűen csak kövesd a kreatív vágyaidat. Még több horoszkóp Halaknak:


Még több ezotéria

Legnépszerűbb cikkek