Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Ügyintézős, rohangászós nap a kedd. Érdemes a modern technikát és az internetes megoldásokat bevetned a mai ügyintézésed meggyorsításához. Amit csak lehet próbálj meg interneten keresztül elintézni! A telefonos ügyfélszolgálatokkal is jól boldogulhatsz, de ha be kell menned a hivatalba, az rengeteg idődet és türelmed elrabolja. Ezt próbáld meg elkerülni, ha lehet!

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Ritmusok, dallamok, dalszövegek… Ma figyelj a zenére, mert a zenében találod meg azokat az égi üzeneteket, amelyeket régóta vársz. Hidd el, egyetlen elkapott zenefoszlány, egyetlen félbehagyott dallam, egyetlen félig meghallgatott bölcs dalszöveg sem véletlen kedden. Mindennek jelentése és jelentősége van. Akár jegyzeteket is érdemes lehet készítened, hogy később végiggondolhasd, mi mit jelent.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
A szerelem témaköre köti le ma az Ikrek gondolatait. Azt méricskéled, hogy elég jó vagy-e a másiknak? Elég okos-e ő tehozzád? Mennyit változz miatta? Mennyit változtass rajta? Mennyire bízhatsz benne? És mennyire hallgathatsz a megérzéseidre? – Csupa-csupa olyan kérdés, amelyekre kedden keresed a választ.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Kedden tükröt tart eléd az Univerzum. Mindenben pontosan ugyanazt kapod vissza (huszonnégy órán belül), amit adsz. Ha támadsz, visszatámadnak. Ha okoskodsz, okoskodnak. Ha kedves vagy, veled is kedvesek. Ha segítesz, segítenek. Kedden könnyen megértheted a karma törvényeit, és könnyen felmérheted, hogy mennyire haladsz jó úton.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Hogyan érzed magadat a bőrödben? Milyen a közérzeted? Mit gondolsz a testedről? Kedden jó lehetőséget kapsz arra, hogy elkezdj változtatni a testeden, elkezdheted formálni az alakodat, és végre elengedhetnél néhány fájdalomkilót. Ezek akkor olvadnak le rólad, ha megszereted magadat. Ha fogyni szeretnél, ma kezd el a sport és az okos diéta keverékét.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Bontsd le a körülötted lévő láthatatlan falakat! Kicsit zárkózottabb és gyanakvóbb vagy kedden, de ez nem jó magatartás. Ha bizalmatlankodsz, azzal kizárod magadat néhány kellemes élményből. A láthatatlan falaid most abban is megakadályoznak, hogy új barátságokat köss olyasvalakikkel, akik nemsokára nagy segítségedre lehetnek.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Az információs szupersztrádán töltik a keddet a Mérlegek. Boldogan veszel részt a hírek áramoltatásában, de ma olyan mennyiségű információval árasztanak el mások, hogy alig győzöd majd követni ezeket. Érdemes egész nap jegyzetfüzettel a kezed ügyében mászkálni, mert bármikor beleszaladhatsz egy lejegyzendő adatba.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Állandóságra vágysz. Nem, nem nyugalomra. Vagy legalábbis nem elsősorban nyugalomra. Sokkal inkább arra, hogy egy darabig semmi ne változzon körülötted. A kedd az állandóság illúziójával kecsegtet, de valójában te magad vagy folytonos változásban. Hidd el, egy fél év múlva teljesen más életed lesz, mint most. Élvezni fogod azt az új életet.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
A főnököd titokban figyeli a teljesítményedet. Ellenőrzi a munkádat és nemsokára el is mondja majd, milyen következtetésekre jutott. Talán az lesz az egyik ilyen következtetés, hogy több kreatív feladatra van szükséged a munkádban. És ez igaz is: ma nagy hajtóerő a számodra a kreativitás. Élvezed, ha alkothatsz, ha a semmiből állhatsz elő egy szellemi termékkel.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
A hó utolsó napján a pénz köti le a gondolataidat. Egy váratlan kiadásra talán pont azért lesz pénzed, mert még nem költötted el a teljes havi fizetésedet. Ma csökkentsd egy kicsit az élvezeti cikkekre szánt költéseidet, növeld az egészségedre szánt keretet, és próbálj meg egy kicsit spórolni is. A spórolás ne érintse a gyerekek zsebpénzét! És ne felejtsd el: nemsokára itt a fizetésed is!

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Szétforgácsolod az energiáidat, ennek következtében pedig fáradt vagy, és csak nehezen tudsz megfelelni a kihívásoknak. A megoldás egyszerű: összpontosíts! Hívd vissza a figyelmedet a múltból és a jelenből egyaránt, de azt is nézd meg, hogy egy-egy terveddel kapcsolatban csak egy cél lobogjon a szemed előtt. Ne akarj egyszerre több, egymásnak ellentmondó tervet megvalósítani.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
A keddi jelszavad: utolérés! Ma önmagadat igyekszel utolérni: próbálod behozni az elmúlt időszakok elmaradásait. Ez a nap alkalmas a munkahelyi hibák kijavítására, a határidős munkák extra gyors befejezésére, és minden mulasztás pótlására. Mindezt úgy teheted meg, hogy semmiféle hátrányod sem származik a mulasztásokból.


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »