Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Jó időben, jó helyen – ez az ami ma csak nehezen jön össze a Kosoknak. Eleinte rosszkor vagy a jó helyen, azután az idő jó lesz, de akkor meg a hellyel lesznek problémáid. A nap végére azonban sikerül összeszervezned úgy a dolgokat, hogy jókor legyél a jó helyen. Annyira jó lesz az estéd, hogy el is felejted a napi bosszúságaidat. Készülj az ünnepekre, olvasd el a napi Adventi horoszkópodat is!

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Lépésről lépésre haladhatsz csütörtökön a terveid megvalósításával. Most ne hétmérföldes csizmával haladj a céljaid felé, hanem centinként araszolva. Ez a tempó talán lassúnak tűnik, pedig inkább csak megfontolt. Hidd el, ezzel a tempóval fogod észrevenni az igazán fontos lehetőségeket és az igazán nagy ötleteket. Lehet, hogy ezek az ötletek a párod fejében fogannak meg! Készülj az ünnepekre, olvasd el a napi Adventi horoszkópodat is!

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Itt az ideje bevilágítani a múlt árnyait. A megismerés fényében ugyanis ezek az árnyak ugyanúgy szertefoszlanak, mint a valóság árnyékai a napfényben. Ma bátran kutasd az okokat, keresd a válaszokat a miértekre, és nézz szembe azokkal az eseményekkel, amelyekre eddig gondolni sem nagyon szerettél. A múlt feltárásában a családod szerető támogatást nyújt majd. Készülj az ünnepekre, olvasd el a napi Adventi horoszkópodat is!

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Elég lenne egyetlen egy feladatodat elintézned csütörtökön. Igen, azt, ami most az eszedbe jutott: a legfontosabbat. Ezt ne egyszerre akard megcsinálni, mert így túl nagy falatnak bizonyulhat. Oszd inkább részfeladatokra, és apránként juss el a célig. Nem hajt a tatár, de jobb lenne, ha minél több részegységet letudnál ma. Készülj az ünnepekre, olvasd el a napi Adventi horoszkópodat is!

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Megbocsátani jó. A megbocsátás nem annak hasznos, aki felé gyakorolod ezt a gesztust, hanem neked, aki elengeded a haragot és a sértettséget. Ha nem hiszed ezt el, ma könnyedén bebizonyosodhat neked, hogy így van. Tegyél egy próbát: bocsáss meg annak, aki ma – akár akaratán kívül – megbánt téged. Meglátod, este mennyivel könnyedebbnek, és jobb kedvűnek érzed majd magadat. Készülj az ünnepekre, olvasd el a napi Adventi horoszkópodat is!

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Az idő egyre hidegebb, tehát ideje végiggondolnod, hogy hogyan készíted fel az egészségedet a téli vírusok támadására. Nézz körül étrendkiegészítő fronton, és ellenőrizd, hogy mennyi C-vitamin van otthon. Ma szerezz be minden szükséges orvosságot, amire télen a családban szükség lehet. Így semmilyen megbetegedés sem ér majd váratlanul. Készülj az ünnepekre, olvasd el a napi Adventi horoszkópodat is!

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Van némi tanulnivalód a barátságokról mára. Könnyen rájöhetsz, hogy nem is azok az igazi barátaid, akiket eddig annak hittél. A csütörtöki nap eseményei segítenek eldönteni, hogy kik azok, akikre valóban számíthatsz, és kik azok, akik csak érdekből vannak melletted. Persze, ha magadban nézel, könnyedén rájöhetsz, hogy olyanok is vannak, akikkel te ápolsz érdekkapcsolatokat. Készülj az ünnepekre, olvasd el a napi Adventi horoszkópodat is!

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Kíváncsiság, Skorpió a neved. Csütörtökön minden apróság felkelti a figyelmedet, és olyan részletekre figyelsz fel, amelyek mellett mások simán elmennének. Ennek meg is lesz a következménye: olyan lehetőségeket ragadsz meg, amelyek egyszeriek és megismételhetetlenek. A barátnőidnek azért érdemes lehet szólnod ezekről a lehetőségekről. Készülj az ünnepekre, olvasd el a napi Adventi horoszkópodat is!

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Erős benned a vágy, hogy csütörtökön megkísértsd a szerencsédet. A helyzet azonban az, hogy a szerencsejátékokban ma nem vagy túl szerencsés, tehát nagy tétben nem érdemes játszanod. A napi szerencse azonban képtelen elpártolni mellőled: pont eléred a buszodat, pont megveszed az utolsó szép szelet húst, és pont jókor böngészed az internetet is. Készülj az ünnepekre, olvasd el a napi Adventi horoszkópodat is!

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Itt az ideje, hogy felvedd a természet ritmusát. A télnek lassabb a ritmusa, csendesebbek a hangjai, és a befelé figyelésre, az elmélyülésre ösztönöz. Most te is ilyen csendes, elmélkedős, befelé figyelős csütörtökre vágysz. A nagy családi jövés-menés helyett inkább csak magadban lennél, és megpróbálnád a helyükre tenni a nyár és az ősz történéseit. Készülj az ünnepekre, olvasd el a napi Adventi horoszkópodat is!

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Egy váratlan kiadás borzolja a Vízöntők kedélyét csütörtökön. Nyugodj meg, meg fogod tudni oldani ezt a pénzügyi zavart, de ehhez az kell, hogy tiszta fejjel gondolkodj! Nézd meg a konyhapénzt, és kérj segítséget a szerelmedtől is. Ha pedig minden kötél szakad, akkor megpróbálhatod elodázni a fizetést, de a haladék helyett, inkább a pénzügyi források felkutatására összpontosíts! Készülj az ünnepekre, olvasd el a napi Adventi horoszkópodat is!

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Itt az ideje (újra) megtervezni a karácsonyig tartó időszakot. Úgy érzed, mintha csak most lett volna, amikor legutóbb gondoltad végig, hogy kinek milyen ajándék lenne a legjobb, mintha csak pár hete készítetted volna az ünnepi menüsort, és mintha a fát is csak most bontottad volna le. Bizony, megint közeleg a karácsony, tehát újra belevetheted magadat a készülődésbe. Készülj az ünnepekre, olvasd el a napi Adventi horoszkópodat is!


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »