Napi horoszkóp - 2017. 03. 24.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Ne felejts el adni pénteken! Ne felejtsd el, hogy milyen sokat jelenthet az embereknek az, ha adsz nekik valamit. Ne felejtsd el, hogy az, ami neked apróságnak, vagy filléreknek tűnik, valakinek talán az életet jelenti. Ma segíts önzetlenül az embereknek, és tedd meg azt, amit megtehetsz másokért. Amíg segítesz addig magad is jó ötleteket és jó lehetőségeket kapsz.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Ma szívesen kezdesz nyomozásba, és szívesen deríted fel, hogy mi áll egy-egy ügy, vagy helyzet hátterében. Az, hogy megérted ezt a hátteret, abban segít, hogy eredményesebb napod legyen a péntek. ha ma tényleg nyomozni kezdesz azzal olyan tudás birtokába kerülsz, amely segít előnyhöz jutnod, és amely segít sokkal könnyebben megoldanod mindent.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Olyan érzésed van, hogy a történelem ismétli önmagát. Olyan érzésed van, hogy mindazt, ami ma vár rád már átélted egyszer. Könnyen lehet, hogy igazad van. Talán tényleg ismétlődnek dolgok az életedben. Talán ma is úgy alakulnak a dolgok, ahogyan szoktak. Ha ezen változtatni akarsz, arra is megvan a lehetőséged, ezt ne felejtsd el sohasem!

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Vigyázz jobban a tárgyaidra pénteken. Vigyázz jobban arra, ami a tulajdonodban van, mert ma megrongálódhatnak vagy eltűnhetnek a dolgaid. Ha utazol, semmit se hagyj őrizetlenül, és azt is érdemes ellenőrizned, hogy a táskád valóban be van-e cipzárazva. A zsebedbe pedig csak azt tedd, amit nem féltesz igazán. Ha vigyázol a holmidra, akkor minden megérkezik veled, amivel elindultál.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Sokkal önzőbbnek kellene lenned. Na jó. Nem úgy kellene önzőbbnek lenned, hanem jó értelembe véve. Ha tudod valamiről, hogy az valóban jó lesz neked, ha érzed, hogy valamit a szíved szerint megcsinálnál, akkor ne hagyd lebeszélni magadat. Egyszerűen ne hagyd, hogy mások – szintén önzésből – rávegyenek arra, hogy azt tedd, ami nekik tetszik.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Tele vagy kreatív ötletekkel, akkor is, ha úgy érzed, hogy ezek a kreatív ötletek nem, vagy csak nehezen akarnak kijönni belőled. Ma azzal táplálhatod a kreativitásodat, ha megvalósítasz néhány kreatív ötletet. Ne olyan ötleteket válassz, amelyek a munkádhoz vagy a pénzügyekhez kapcsolódnak! Ezek helyett válassz olyan ötleteket, amelyek önmagukért, az alkotásért érdekelnek.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Az a jó a célok határozott kitűzésében, hogy ez valóban segít megvalósítani a célokat. Tudom, látszólag nincs benne logika, hogy miért lehet egyszerűbben megcsinálni valamit, ami le van írva, mint azt, ami nincs. Mégis működik ez a módszer. Pénteken pedig külön érdemes kipróbálnod azt, hogy mekkora ereje van annak, ha leírod mindazt, amit el akarsz érni.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Úgy tűnik, hogy a technika megtréfál téged. Talán nem minden úgy alakul, ahogyan azt szeretnéd, és az is lehet, hogy amire ezt olvasod, már meg is tapasztaltad, hogy a számítógéped vagy a telefonod nem úgy viselkedik, ahogyan azt megszoktad. Eljött az ideje a rendszerfrissítésnek, vagy egy új eszköz beszerzésének. Csak ne ma tedd ezt meg, hanem várj vele még egy kicsit.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Úgy érzed, hogy már megint ugyanazzal kell foglalkoznod, amivel mindig is foglalkoztál. Úgy érezheted, hogy az egész heted mindössze az egy helyben toporgásról szólt, de ez kicsit sem igaz. Tettél előre lépéseket, igaz nem olyan óriásiakat, mint szerettél volna. Könnyen lehet, hogy ezek a a lépések most kicsinek tűnnek, mégis jelentősek a valóságban.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Kedved lenne elbújni pénteken. Kedved lenne ahhoz, hogy elrejtőzz a világ elől, és kedved lenne ahhoz, hogy ma kicsit több időt tölts el egyedül és magadban. nyugodtan engedj ennek a késztetésnek, és nyugodtan szánj időt arra, hogy önmagadban, a gondolataiddal legyél. Minden perc, amit befelé figyelve töltesz gyógyító erejű lesz a számodra pénteken.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Szívesen borítasz fátylat a múltra és szívesen bocsátasz meg pénteken. Ma magától értetődőnek érzed azt a felismerést, hogy az, aki megsértett téged valójában a félelmeire hallgatva mondta azt, amit mondott. Az, aki megbántott téged épp nem tudott figyelni rád, annyira félt valami képzelt rossztól. Mindezt azonban a megbocsátásoddal helyrehozhatod, egyszerűbben, mint gondolnád.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Keresed a helyedet a világban, és keresed a helyedet az életben. Persze, ez nem újdonság, keresed már egy ideje magadat (szinte az egész életedben ezt tetted). Ma azonban a szokottnál is erősebb lesz benned a keresés vágya. A szokottnál is komolyabban akarsz keresni. Tud mit? Rosszul csinálod. Ne keresd a helyed a világban, hanem alakítsd ki a helyedet a világban.


Még több ezotéria

Legnépszerűbb cikkek