Napi horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Ma a szüleiddel lehet feszültebb a viszonyod. De persze, az is lehet, hogy ebben a szülő-gyerek feszültségben már neked jut a szülő szerepe. Ma figyelj arra, hogy a lehető legnagyobb békével és elfogadással közelíts a szüleidhez és a gyerekeidhez. Bármilyen butaságra is készülnek, te csak mosolyogj. Ne felejtsd el: Nem az a fontos, hogy igazad legyen, hanem az, hogy boldog legyél.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Igazén izgalmas felfedezésben lesz részed vasárnap. ma azt fedezheted fel, hogy milyen sokan szeretik ugyanazokat a dolgokat, mint te. Ma könnyen kiderülhet, hogy a családod több tagja, és a barátnőid is szeretik azokat a zenéket, amelyekről ezt nem is gondoltad volna. Könnyen lehet, hogy most véleményvezérnek érezheted magadat, és megnyugodhatsz: Mindenki elismeri az ízlésedet és a trend érzékenységedet.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Néha úgy érzed, mintha nem tudnád pontosan, hogy mit is szeretnél csinálni. Ez a zavarodottság jellemző lesz a vasárnapi napodra is. Most szeretnél egy kicsit pihenni és egy kicsit dolgozni is. Szeretnél a szerelmeddel lenni, meg persze szeretnél egy kis magányt is. Olyan sokféle vágy keveredik benned, hogy szinte lehetetlen lesz felismerned, hogy melyiket is szeretnéd valójában. A legjobb az, ha az ellentétpárokat egymás után veszed sorra: Egy kis munka után jöhet a megérdemelt pihenés, és így tovább.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Megfigyelted már, hogy milyen feledékeny vagy mostanában? Vasárnap tetőzik a feledékenységed, és mindez egy kis szétszórtsággal is párosul. Mit is csináltál az előbb? Befejezted? teljesen befejezted? Biztosan? Jó, ha még mindig itt vagy, és nem szaladtál el befejezni az előző dolgodat, folytatom: A szétszórtság és a feledékenység ellen is pihenéssel veheted fel a harcot. Ma a legfontosabb az lenne, hogy kialudd magadat!

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Rengeteg remek elméleted van. Valóban mindegyik remek, és mindegyik csodálatos, de egyikről sem tudjuk, hogy működnek-e a gyakorlatban. Vasárnap itt az ideje annak, hogy a sok elméletet elkezd átültetni a gyakorlatba. Ma itt van annak az ideje, hogy ne egy újabb elméletet gyárts le, hanem inkább ültess át egy elméletet a gyakorlatba. Szinte teljesen mindegy, hogy melyiket kezded el megvalósítani, csak kezd el.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Olyan sok mondanivalód van, hogy vasárnap szinte be sem áll a szád. Ma sokat beszélsz, és ennek a környezeted nagyon örül. A környezeted ugyanis hálás azért, hogy végre hallja a hangodat, és végre megtudja, miről mit gondolsz. Ma ne fukarkodj a szavakkal és ne fukarkodj a beszámolókkal. Ne felejtsd el: Csak akkor kezdenek el unni, ha nem mondasz semmit. Amíg komoly dolgokról beszélsz, és amíg van mondanivalód, addig mindenki örömmel hallgat.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Mit szoktál csinálni általában vasárnap? Na, ez az amit ma nem kellene csinálnod. Ma engedd el a régi szokásaidat, hogy teljesen újak lépjenek a helyükbe. A családod is már teljesen új tradíciókra vágyik. Ma kitalálhatjátok, hogy ezentúl mik legyenek a vasárnapi hagyományok. Lehet, hogy e a közös kirándulásokra vágytok, de az is, hogy inkább valamilyen szabadabb programra. A lényeg, hogy tudd: Most megújíthatóak a hagyományok.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Nagyon szeretsz olyan emberekkel beszélgetni, akiknek másmilyen az észjárása, mint a tiéd. Na jó, csak akkor szeretsz ezekkel az emberekkel beszélgetni, ha nem akarnak meggyőzni. Vagy, ha neked nem fontos az a téma, amiben ők másként gondolkodnak. Ma azonban megtalálhatnád mindenki gondolataiban az érdekeset. Ma könnyebben fogadod el a tidétől eltérő véleményeket, és ezt a helyzetet ki kellene használnod arra, hogy nyiss az új elméletek felé.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Ma az a legfontosabb, hogy szórakoztasd magadat és a családodat. Pontosabban a családodnak azt a részét, amelyik igényli ezt a szórakoztatást. Ne felejtsd el: Aki nem hagyja magát, azt nem lehet szórakoztatni. Aki nem akar részt venni a szórakozásban veled, azt ne kényszerítsd rá. De a többieknek és magadnak találj ki egy igazán izgalmas programot. Hogy mi lesz az igazán izgalmas? Ma minden izgalmas, amiben te is ott vagy.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Fontos, hogy tudd: Nem mindenki kommunikál jól a környezetedben. Hogy ez alatt mit érték? Nos, könnyen lehet, hogy valaki azzal bánt meg téged, hogy olyasmit mond, amit nem is akart mondani. Na jó, a helyzet ennél árnyaltabb: Akarta mondani, csak nem úgy. Talán bele sem gondolt, hogy a szavainak milyen jelentése lesz a számodra. Igen, jól sejted: Arra kérlek, hogy ne is törődj ezzel. De legalábbis semmiképp se sértődj meg rajta.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Vasárnap a legszívesebben egész nap tanulnál valamit. Ma erős benned a késztetés, hogy fejleszd a képességeidet, és hogy újabbnál újabb dolgokat ismerj meg. A megismerés vágya arra sarkall, hogy jobban megértsd a világod működését. Könnyen lehet, hogy ma kinézel magadnak egy tanfolyamot, vagy jelentkezel valamilyen továbbképzésre. Különösen érdemes olyasmit tanulnod, amelynek a hobbidhoz van köze.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Nincsenek szabályok. És ez a nap jó híe. Ma arra jöhetsz rá, hogy nem kell a dolgokat így vagy úgy csinálnod. Ma megteheted, hogy improvizálsz. Ma megteheted, hogy feloldod a fejedben élő szabályokat, és kreatívan töltöd el az idődet – azzal, amivel szeretnéd. Ha elengeded a fejedben lévő korlátokat azonnal rájössz arra, hogy milyen sok lehetőséged van, és hogy milyen csodálatos képességeket kaptál, amelyeket eddig nem is használtál.


Még több ezotéria