Napi horoszkóp - 2016. 05. 01.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Olyan sokféle képen próbálod megoldani a mai napodat. Tele vagy vággyal arra, hogy most mindent máshogyan csinálj, mint ahogyan azt szoktad, és nem veszed észre, hogy talán pont ezért az újításért nem sikerülnek a dolgok. ma nem arra kellene törekedned, hogy minden máshogyan legyen, hanem arra, hogy minden úgy legyen, ahogyan van. Nem véletlenül vannak úgy a dolgok, ahogy vannak.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
A családi ügyekben az a legjobb, hogy ahányan vagytok, annyiféle módon élitek meg a helyzeteket. Ma sem kell mindenkinek ugyanazt gondolnia egy-egy eseményről, de az mégiscsak fontos lenne, hogy egy irányba húzzatok. A asárnap remek alkalmat kínál arra, hogy a nagy családi kupaktanács meghozzon egy kompromisszumot. Vagy ami még jobb: Megtalálja azt, ami mindenkinek jó.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Végtelen magabiztossággal tudod azt mondani másoknak, hogy minden rendben van az életükben, és hogy minden csodálatos velük. Ami azonban mégsem megy olyan jól, az az, hogy felfedezd: A te életedben is ugyanilyen végtelen lehetőségek vannak. Ma valahogy a saját életedet, a saját sorsodat látod nehezebbnek, de érdemes lenne ma azt is felismerned, hogy neked sem rosszabb.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Nagyon pontosan tudod, hogy mit akarsz a vasárnaptól, és nagyon pontosan tudod, hogy milyennek képzeled el a mai napodat. Az pedig igencsak felbosszant. ha mások nem osztják az elképzeléseidet. Azt gondolod, hogy most mindenkinek tudnia kellene: Itt és most olyan lesz a nap, amilyennek megálmodtad azt. Érdemes lenne már idejében elmondanod mindenkinek, hogy mit vársz tőlük.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
A legszívesebben az egész napot végigvigyorognád.- Vasárnap csupa olyasmit csinálsz, amit már régóta nem csináltál, és ma csupa olyasmit próbálhatsz ki, amik örömet okoznak neked. Hidd el, megérdemled azt a gyermeki örömet, amit a mai nap okoz neked. Megérdemeled azt, hogy tisztán, minden szándék nélkül örülhess a mai nap csodáinak, és élményeinek.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Olyan sok örömöd lelheted a vasárnapban. Olyan sok csodálatos pillanat vár rád a mai napon, hogy igazán érdemes lenne ezeket a pillanatokat feljegyezned. Vagy ami még ennél is jobb lenne, ha fotókat készítenél. Ne felejtsd el, hogy a telefonoddal bármikor lekattinthatod a pillanatokat és megörökítheted mindazt, ami történik veled és körülötted. Örökítsd meg a mai csodás pillanatokat.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Szívesen hibáztatsz másokat a vasárnapi eseményekért, pedig igazából minden, ami ma veled történik téged tükröz. Minden, ami vasárnap veled történik azt mutatja meg, hogy ilyen elképzelések vannak benned a családdal kapcsolatban. Minden, amit csinálsz, olyasmi, ami valamilyen módon a te szerepedet jelzi ezekben az elképzelésekben. Ma alkalmad van arra, hogy felismerd: Mit gondolsz valójában a családról.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Az idő sokkal gyorsabban szalad, mint ahogyan azt gondoltad volna. Könnyen lehet, hogy már az is meglep önmagában, hogy már itt is a vasárnap. Ebben a rohanó időben kétségbeesetten próbálod utolérni magadat, de érdemes tudnod, hogy valójában nem az a cél, hogy megvívd a harcot az idővel. Valójában az a feladat, hogy beleereszkedj ebbe az áramlásba, és haladj vele.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Vasárnap véletlenül sem szabad szokványos dolgokat csinálnod. Ha ma a szokványosat, a megszokottat választod, az azzal jár, hogy visszaesel abba, amit már úgy unsz, és amitől már a leginkább szabadulnál. Engedd meg ma magadnak, hogy új energiák, új erők érkezzenek az életedbe. Ezt pedig azzal teheted meg a legegyszerűbben, ha mást csinálsz, mint szokásos.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Arra a kérdésre keresed a választ vasárnap, hogy hogyan vagy a leghatékonyabb. Nem éppen a legvasárnapibb téma, elismerem, de olyan sok minden van, amiben egy tavaszi vasárnapon is hatékony akarhatsz lenni. Például a pihenésben, a kikapcsolódásban, és a kreatív alkotásban. Ma érdemes időt szánnod arra, hogy felfedezd: Milyen alkotásokat hozol létre szívesen.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Az a helyzet, hogy az életedet, a világodat sokkal kényelmesebbre is berendezhetnéd, mint amilyen most. Mintha egy különös erő arra késztetne, hogy még egy kicsit elviseld a nehézségeket, még egy kicsit összehúzd magadat, még egy kicsit tűrj. Pedig valójában most lenne itt annak az ideje, hogy elkezd a változtatásokat. nem kell az asztalra csapnod, dolgozhatsz szép, szelíd módon is.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Huncutság bujkál a szemedben, huncutság bujkál benned, és tele van a mai napod összekacsintós, felszabadult, nevetős vad életkedvvel. A környezeted talán nem is érti, hogy mi lelt téged, és az az igazság, hogy te magad sem tudod hova tenni ezt a kicsattanó életkedvet. Fontos, hogy ne elemezni akard a mai helyzetet, hanem egyszerűen csak fogadd el olyannak, amilyen.


Még több ezotéria