Napi horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Szombaton végre lazíthatsz, végre kiengedheted a feszültségeket. Szerencsére ehhez meglesznek az eszközeid is, és ma pontosan tudod, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy lazíthass egy picit. Ma vízközelben érzed a legjobban magadat, és nagy szükséged van arra, hogy vízparton lazíthass egy kicsit. Érdemes a szombatot valahol a természetben töltened. Akkor is elmehetsz egy közeli tó vagy folyó partjára, ha egyébként nem most vagy szabadságon.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Az élet mindig eléd hozza azt, amit látnod kell. Akkor is, ha nem szeretnéd látni azt. Akkor is, ha nagyon szeretnéd azt látni, de már attól félsz, hogy lemaradsz róla. Ma mindenképpen látni fogod, amit látnod kell, ezért nem kell aggódnod, nem kell izgulnod, és nem is kell lázasan keresned azt. Megteheted, hogy egyszerűen csak nézelődsz, hogy kémleled a vidéket és megvárod, hogy eléd sodródjon az a látvány, amire vágysz.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Több türelemre van szükséged szombaton. Ma hajlamos vagy arra, hogy kapkodj, és, hogy mindent túl gyorsan intézz el. Ma hajlamos vagy a türelmetlenkedésre, de ezzel nem oldasz meg semmit sem. Amikor türelmetlen vagy, akkor abban akadályozod az életet, hogy mindent a maga természetes ritmusában áramoltatva jó megoldásokat hozzon el neked. Épp ezért ma a türelmetlenkedés helyett inkább lépj hátra, hogy minden megfelelően alakuljon.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Nem is olyan nehéz felhúzni téged. Csak annyira van ehhez szükség, hogy valaki szisztematikusan ellent mondjon annak, amit meg akarsz értetni vele. A harmadik-negyedik kérdésnél már egészen könnyen felhúzod magadat, és egészen könnyen mész át idegeskedésbe. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne megőrizned a hidegvéredet. Mennyivel egyszerűbb lenne csak annyit mondani: Jó, ha te így látod, az a te döntésed, én máshogyan látom.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Szombaton valami minduntalan elvonja a figyelmedet. Pedig ma csupa olyan dolgot csinálsz, amiről már azt hitted, hogy nagy örömmel végzed majd, ha rájuk kerül a sor. A mai figyelmetlenséged, sé szórakozottságod azonban megakadályozza, hogy igazán produktív legyél. Mára érdemes azokat a munkákat időzítened, amelyeket bámészkodva, elgondolkodva és igen kevés odafigyeléssel is el tudsz végezni. A nagy koncentrációt igénylő munkákkal várj még egy kicsit.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
A nyár hatás rád, hogy kezdesz belezavarodni a napokba. Ma sem tudod pontosan, és biztosan, hogy milyen nap van. Ma sem tudod biztosan, hogy mit is terveztél mára. Lehet, hogy egy családi programról feledkezel meg, de az is lehet, hogy olyasmi megy ki a fejedből, amire már régóta vágysz. Bármit is teszel ma, gondold végig előtte, hogy mik azok a dolgok, amelyeket ma kellene megtenned. Gondold végig, hogy vajon mit terveztél augusztus első napjára.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Van valaki a közeledben, akire nagyon-nagyon irigy vagy. Látszólag neki minden összejött az életben, és te ezért úgy érzed, hogy ő biztosan csalt, vagy trükközött.Pedig ő azért van itt, hogy gyógyítson téged. Ő azt mutatja meg neked, hogy mindaz, amire vágysz elérhető. Ha ő megvalósította, akkor te is megtudod. Nincs „de”. Nem számít, ő honnan indult, és te honnan indultál. Egyszerűen csak fogadd el: Ő azért van itt, hogy tudd: Mindez igenis megvalósítható.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Szereted a különleges tárgyakat. Szereted a szép tárgyakat. Ma erősebben kötődsz néhány tárgyadhoz, és ma fontosabbak lesznek a tárgyak a számodra, mint máskor. Sőt! Az is lehet, hogy ma te magad hozol létre néhány különleges tárgyat, vagy kreatív alkotást. Lehet, hogy színezel, lehet, hogy kézimunkázol, és az is lehet, hogy más módon alkotsz. A lényeg, hogy tudd: Szombaton szépséges tárgyak kerülhetnek ki a kezeid közül.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Lehet, hogy ma el kell búcsúznod valakitől. Lehet, hogy ma el kell engedned valakit, hogy messze menjen. Talán attól tartasz, hogy nem találkoztok többet már. Jó, ha tudod, hogy a búcsúzás sohasem örökre szól. Jó, ha tudod, hogy egy-egy búcsú pusztán addig tart, ameddig szükségetek van a távolságra. Hamarosan (vagy talán kicsit később) újra találkoztok majd, és akkor mindent ott folytathattok, ahol most abbahagyjátok.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Talán meglepőnek tartod, hogy vannak olyan bölcs barátaid, akik mindent tudnak. Egy idő után talán úgy érzed, hogy ők mindent jobban tudnak. Majd rájössz, hogy valójában az a helyzet, hogy ők semmit sem tudnak, de a mindentudás álcája mögé bújnak. Teszik ezt abban a reményben, hogy nem derül ki róluk: Mindez csak egy álca. Ma talán az is gyanússá válik, hogy te is ilyen vagy. Szombaton engedd meg magadnak a kíváncsiságot, és azt, hogy ne tudj mindent sokkal jobban másoknál.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Mikor áll helyre a rend? – Ez a legfontosabb kérdésed szombaton. Meg az, hogy a helyreálló új rend vajon jobb lesz-e neked, mint a régi volt? Az elmúlt időszakban sokféle rendet és rendszert kipróbálhattál. Lassan itt az ideje rendet vágni ezek között. Lassan itt az ideje annak, hogy megtaláld az új rendszeredet, azt a rendszert, amely sokáig veled marad, és sokáig biztosíthatja a nyugalmadat. Tudnod kell, hogy hamarosan szinte magától születik meg benned és körülötted ez az új rend.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
A szeretet mindent megold. Ez az, amiben hiszel, de néha nehéz ezzel azonosulnod. Néha nehéz elhinned, hogy a szeretet valóban mindent megold. Néha nehezen tudod elfogadni, hogy tényleg csak szeretni kell, és ennyi az egész. Olyankor – mint ma is – megpróbálsz mással dolgozni. Megpróbálsz a szereteten kívül akarattal, erővel, izommal is dolgozni. De persze estére – mint mindig – ma is rájössz, hogy tényleg sokkal egyszerűbb a szeretettel dolgoznod, mint bármilyen más eszközzel.


Még több ezotéria