Napi horoszkóp - 2016. 06. 24.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Ideje feltenned magadnak a kérdést: Vajon ki miért van melletted? Vajon kit milyen célból vezetett melléd a sors? Kinek mit tudsz adni, és kinek mit kell adnod? Lehet, hogy ha felteszed magadnak ezeket a kérdéseket, akkor könnyen megleled a választ. De talán olyanok is lesznek, akikkel kapcsolatban nem is lesz mindez annyira egyértelmű. Pénteken adj időt magadnak arra, hogy megértsd: Kinek mi a szerepe melletted.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Nagy terveid vannak arra vonatkozóan, hogy mi mindent viszel véghez a hétvégén, de talán még ennél is nagyobb terved vannak arra vonatkozóan, hogy mi mindent viszel végre jövőre. A péntek alkalmas arra, hogy megtervezd a 2017-es évedet. Igen, különösen akkor alkalmas erre, ha most nyaralsz. Hidd el: Egy napozóágyban a legjobb megálmodni hogy mi mindent szeretnél jövőre tenni.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Talán nem is gondolod, hogy mekkora erő van a családi összefogásban. Talán nem is sejted hogy mekkora erő van abban, ha segítséget kérsz a rokonaidtól. Azt pedig hogy valójában mekkora ennek az ereje mindössze egyetlen egy módon tudhatod meg: Próbáld ki! Pénteken bármire is van szükséged, egyszerűen csak kérj a családtól!

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Itt az ideje annak, hogy elmeséld a sztoridat! Hogy mit értek azon, hogy elmeséld a sztoridat? Nagyon-nagyon egyszerű: Mindössze annyi a lényeg, hogy mondd el a történetedet, azt, hogy ki vagy, honnan jöttél, hogy kerültél ide, merre mész tovább, és miről álmodsz. Lehet, hogy kicsit butuskának tűnik ez a kérés, de tegyél egy próbát: tegyél egy próbát, és meglátod, hogy miért jó.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Itt az ideje az elméletből gyakorlatot csinálni. Itt az ideje annak, hogy gyakorlati lépéseket is tegyél. Itt az ideje annak, hogy ne csak a szád járjon, de a kezed is. Na jó, tudom, hogy az utóbbi időben sokkal ügyesebb voltál ebben a témában, mint korábban, de akkor is érdemes most ismét rákapcsolnod, és a tettek mezejére lépned. Ha bármivel kapcsolatban felmerül benned ma, hogy megtedd-e, egyszerűen válaszd az igent.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Sokkal több játékosság van benned, mint amennyit mások felfedeznek, vagy, mint amennyit meg mersz mutatni magadból. Tudnod kell, hogy ez nem baj. Tudnod kell, hogy néha talán pont erre a komoly arcodra van szükséged. Néha talán nagyobb szükséged, mint bármilyen másik arcra. ha pedig most nyaralsz, akkor végre megmutathatod, hogy valójában menyire vagy játékos.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Hogy állsz az idegen nyelvekkel? Lehet, hogy pont ma határozod el, hogy ideje lenne megtanulnod egy újabb nyelvet? legalább részben szeretnél elmerülni egy idegen nyelvben pénteken. Talán a hobbid, vagy a kedvenc filmed késztet erre, és az is lehet, hogy költözni szeretnél, vagy egyszerűen csak az utazási élményeid inspirálnak. A lényeg az, hogy ma bátran vágj bele a nyelvtanulásba, ha a kedved úgy tartja.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Olyan sokszor, és olyan sokféleképpen hallottad már, hogy fel kell fedezned a saját értékeidet, hogy szinte el sem hiszed. Olyan sokan és olyan sokféleképpen biztattak már arra, hogy ismerd fel, mennyire értékes vagy. Pénteken eljön annak az ideje, hogy végre elkezdj hallgatni ezekre a biztatásokra. Most van itt annak az ideje, hogy megértsd: Ezeknek a biztató hangoknak bizony mindenben igazuk volt.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Meg kellene vizsgálnod magadban, hogy mi az, ami miatt erős indulatokat érzel valakivel szemben. Talán nem tudod, de az erős indulatok mindig azt jelzik, hogy tenned kell valamit. Nem, nem azzal kell tenned valamit, aki indulatokat vált ki belőled, hanem önmagaddal. Nézd meg: Mi bosszant az ő viselkedésében, mit mutat meg neked, amit te nem teszel meg, majd egyszerűen tedd meg azt.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Olyan sokrétű jelentése van mindannak, amit mások mondanak neked ma. Olyan sok minden megbújik a szavak felszíne mögött, hogy szinte napokat tudnál azzal tölteni hogy kibogozd ezeket a jelentéseket. Könnyen lehet, hogy ma este a legszívesebben azt boncolgatod, hogy ki mit és miért mondott neked. De jól teszed, ha nem viszed túlzásba ezt, és az ágyba már ne vigyél magaddal ilyen kérdéseket.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Néha az embereknek egy igen egyszerű megerősítésre van szükségük. Néha az embereknek annyi bőven elég, ha elmondod nekik, hogy úgy látod: Minden okkal történik. Ők talán még nem tudnak ebben hinni. Ez talán nem is baj. Talán nem is kell mindenkinek hinnie abban, amiben te hiszel. Az azonban mindenkinek segít, ha beszélsz nekik a hitedről, és a világképedről.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Talán már nem is emlékszel arra, hogy miért találtad ki mindazt, ami egykor még egészen jó ötletnek tűnt. Talán már el is felejtetted, hogy mi volt a célod a mai terveddel, és a mai programmal. Lehet, hogy itt az ideje annak, hogy megállj egy pillanatra és felülbíráld a lehetőségeket. Lehet, hogy pénteken változtatnod kellene az eredeti terven annak érdekében, hogy végül minden valóban rendben menjen.


Még több ezotéria