Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Több önismeretre van szükséged, és a kedd alkalmas arra, hogy megszerezd ezt az önismeretet magadnak. Tudnod, kell, hogy az önismeret ma külső megerősítéseken, véleményeken keresztül érkezik meg hozzád. Ezért bárki, bármilyen visszajelzést is ad neked, azt köszönd meg neki, hiszen ezzel az önismeretedet segíti. Lehet, hogy néhány megjegyzést nehéz lesz megköszönnöd (főleg lenyelned), de ne felejtsd el: ha most nem sértődsz meg, hanem elgondolkozol ezeken az segíteni fog neked.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
A mai nap rövidebb lesz, mint azt hitted. Nyugodj meg, senki sem lopta el az órákat a napodból, de úgy tűnik, hogy nem fér bele annyi, mint, amennyit terveztél, mert bizony most kicsit lassabban haladsz a dolgaiddal, mint szeretnél. Nyugalom, minden, ami ma kimarad a napodból egy későbbi alkalommal bepótolható lesz a számodra, de fontos lenne, hogy ma ne hajszold az élményeket. Egyszerűen csak hagyd, hogy az események lassú ritmusa elringasson, és lassan vezessen.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Az érdekes képzettársítások és a meglepő gondolatmenetek napja lesz a kedd a számodra. Ennek azonban van jó oldala, nem is kicsi: Az érdekes gondolatmenetek mindig nagy kreativitást is jelentenek, és ezekre a kreatív ötletekre most igencsak nagy szükséged van. Érdemes megfogadnod azt a tanácsot, miszerint, ha változásra van szükséged, akkor nem szabad úgy csinálnod a dolgokat, mint ahogyan azokat előtte csináltad. Változtass, és minden megváltozik körülötted – van merszed kipróbálni?

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Mintha egész nap kíváncsi emberek faggatnának, és mintha egész nap egy interjún vennél részt. Gondold át, hogy mit válaszolsz, és ne kapkodd el a válaszokat, senkinek a kérdéseire sem. Lehet, hogy egy gyerek teszi fel a kérdést, lehet, hogy egy ismeretlen érdeklődik nálad valamiről, de az is lehet, hogy egy családtagod teszi fel azt a kérdést, amit szinte minden nap hallasz tőle. Ma ezen is érdemes elgondolkodnod, és miután jól megfontoltad, jó lenne egy őszinte választ adnod.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Mindenki megérdemel egy új esélyt. A te új esélyed napja ma virradt fel. Itt az ideje egy kicsit rendbe tenned a dolgaidat. Ma kezd a rendrakást a praktikus dolgoknál és az időkezelésnél: rakd rendbe a naptáradat és a napirendi pontjaidat, no meg a határidőkhöz való hozzáállásodat is. Ne felejtsd el nem mások akadályoznak abban, hogy megcsináld határidőre a feladataidat, hanem te vagy az, aki hagyod szétforgácsolni az energiáidat. Összpontosíts, és tartsd magadat az elhatározásaidhoz és a terveidhez.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Ha valamit nagyon meg akarsz csinálni, az talán sokkal rosszabbul sikerül, mintha nem is törődnél vele annyit. Ma hajlamos vagy rágörcsölni a dolgokra, és hajlamos vagy túlzásba vinni az akarást. Ugye tudod, mit mond a mondás? Az akarásnak nyögés a vége. Épp ezért lazítanod kellene, és épp ezért el kellene engedned az elvárásokat, hagyd, hogy egyszerűen csak tedd azt, ami tőled telik. Talán elsőre ez kevésnek tűnik, de hidd el: itt és most épp ennyire, épp erre van szükség.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Csupa érdekes helyzet vár rád ma. Régi ismerősökkel találkozhatsz, és azt veheted észre, hogy szinte mind, kivétel nélkül megváltoztak, méghozzá nem feltétlenül az előnyükre. A nap nagy kérdése: hogyan fogalmazd meg az építő kritikát úgy, hogy az ténylegesen segítsen. Ha ebben tanácstalan vagy, érdemes arra gondolnod, hogy fordított helyzetben mi lenne az, amit hallanod kellene ahhoz, hogy végre változtass valamit. Ha ezt mondod, az nekik is segíteni fog, hidd el.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Türelem, nyugalom, és lazítás. Ez lesz a napod három kulcsszava. Igen, ez azt jelenti, hogy mindezekre szükséged is lesz ma. Ha olyasmi történik, amin máskor felhúznád magad érdemes erre gondolnod. Ha megőrzöd a nyugalmadat, akkor hamar felfedezheted a megoldás lehetőségét a helyzetedben. Ha azonban hagyod, hogy elragadjanak az indulataid, akkor könnyen kicsúszhat a kezedből az irányítás. A nyugalom megőrzése lesz a garancia arra, hogy minden jól alakuljon.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Lehet, hogy túlvállaltad magadat, és olyasmire is igent mondtál, amire talán nemet kellett volna. Ma próbáld meghúzni a határaidat, és nyugodtan gyakorold a nemet mondást. Sokan félnek nemet mondani, mert azt hiszik, hogy ezzel elrontanak valamit, vagy valakitől megtagadnak egy lehetőséget. Pedig valójában azzal, ha nemet mondunk, sokszor segítünk magunknak és másoknak is. Magunknak az energiánk és a figyelmünk megőrzésében, másoknak pedig abban, hogy maguk érjenek el eredményeket.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Szerencsére van egy beépített műszered, amely pontosan tudja, hogy mikor mit kellene tenned. Ma erősek a megérzéseid, épp ezért érdemes a belső hangodra figyelned. Kedden engedd meg magadnak azt a luxust, hogy a folytonos előregondolkodás, és a dolgok kiszámítása helyett inkább ösztönösen reagálsz. Talán attól félsz, hogy ilyenkor kicsúszik a kezedből az irányítás, pedig valójában pont ilyenkor kezdenek el a dolgok a lehető legjobb irányban haladni.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Ma a kislánykorodból juthatnak az eszedbe dolgok. Talán arra emlékszel, hogy milyen szép pillanataitok voltak együtt a családdal, talán a barátnőiddel való önfeledt játék emléke idéződik fel benned, és talán a megismerés és felfedezés kíváncsisága idéződik fel benned. Ma engedd meg magadnak, hogy újra gyermek legyél egy kicsit, engedd meg magadnak az önfeledt szeretetet, engedd meg magadnak a játékosságot, és engedd meg magadnak a kíváncsiságot, mert mindezek gyógyítják a belső gyermekedet.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Lehet, hogy kimerülőben vannak az energiaraktáraid? Lehet, pont az örömkészleteid fogynak el mára, vagy éppen a lendületedből hiányzik? itt az ideje, hogy kitaláld azt, hogy hogyan fogod összeszedni magadat, és hogyan fogsz feltöltődni, hiszen a télen egyébként is hajlamosabb vagy a nyűgösségre és a rosszkedvre! Ma egy szaunázás, vagy egy jóga óra (esetleg a kettő együtt: egy Bikram jóga óra) jót tenne a lelkednek. Érdemes megtalálnod azokat az örömforrásokat, amelyek feltöltenek majd téged!


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »