2017. 02. 26. Edina

Napi horoszkóp - 2017. 02. 26.

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Napi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Egy pillanatig azt gondolod, hogy elfogytak az ötleteid. Attól tartasz, hogy vasárnapra már egyetlen egy ötleted sem maradt. A helyzet persze az, hogy talán nem is kell mára ötletednek lenni. Talán a mai napot a pihenésnek kellene szentelned, és talán ez az egyetlen ötlet, amellyel foglalkoznod kell. Vasárnap pihenj, és ne az ötleteiddel bombázz másokat!

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Napi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Néha a feje tetejére kell állítanod a világot, a világodat annak érdekében, hogy minden jól alakuljon. A vasárnap is ilyen nap: Most nyugodtan borítsd fel a megszokott dolgokat, és nyugodtan borítsd fel a megszokott sorrendjét a napirendednek. Minél nagyobb káoszt engedsz meg magadnak, annál biztosabb lehetsz abban, hogy minden jól alakul.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Napi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Van valaki a környezetedben, aki mestere annak, hogy hogyan bosszantson fel téged. Pontosan tudja, hogy nincs könnyű dolga, mégis mindent megtesz annak érdekében, hogy te bosszankodhass egy sort. Ha úgy érzed, hogy cserébe neked is bosszantanod kell ezt az illetőt, ne felejtsd el: Őt az bosszantja a legjobban, ha te megőrzöd a nyugalmadat.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Napi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Végre együtt a család, és végre lehetőségetek van egy kis ünneplésre is. Hogy nincs is mit megünnepelnetek? De hát ez nem igaz. Együtt vagytok, szeretitek egymást, és egy nyugodt vasárnap van. Azt hiszem, ennél több ok nem is kell az ünneplésre. Ma ünnepeljétek meg a családi összetartozást és az egymásra figyelést, azt, hogy ti mindig itt vagytok egymásnak.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Napi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Végre van időd arra, hogy lustálkodj egy kicsit, és arra is, hogy álmodozz egy kicsit. A költő szerint az álmodozás az élet megrontója, a csillagok szerint azonban a célok megvalósításának jelentős eszközéről van szó. Azzal, ha ma álmodozol, és elképzeled magadat, amint megvalósítottad a célodat nagy-nagy energiát gyűjtesz ahhoz, hogy valóban el is érd mindazt, amit kitűztél magad elé.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Napi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Olyan sokszínű egyéniség vagy, és olyan sokféle vagy. Nem kellene hagynod, hogy beszürkülj, és nem lenne szabad hagynod, hogy mindössze egyetlen egy dologgal foglalkozz. Valójában arra van szükséged, hogy megőrizd a sokszínűségedet Vasárnap tudatosan szánj időt arra, hogy felragyogtasd a színeidet. A szürkeség nem védd meg semmitől, csak unalmassá tesz.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Napi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Végre segíthetsz a gyerekeidnek egy kicsit. Most valószínűleg azzal segítesz a legtöbbet nekik, ha meghallgatod őket. Értő fülekkel, szeretettel hallgasd őket, és ne akard megoldani a problémáikat. Nem az a lényeg, hogy felnőttes megoldásokat kínálj, hanem az, hogy értő fülekre és szeretetteli hallgatóságra találjanak benned. Ezzel segíted a legtöbbet nekik.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Napi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Túl sokat adsz vasárnap. Ma a legszívesebben mindenkit megajándékoznál valamilyen meglepetéssel, és a legszívesebben mindenkit elhalmoznál a szeretetteddel. Úgy tűnik, hogy az egész hétvégéd a szeretet adása és elfogadása körül forog. Pontosabban akörül, hogy próbálod megérteni: Mikor és hogyan érdemes szeretetet adni, és hogyan érdemes a szeretetet elfogadnod.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Napi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Nem szívesen szembesülsz a múltad árnyaival, márpedig úgy tűnik, hogy vasárnap ezek az árnyak kísértenek. Úgy tűnik, hogy vasárnap a múlt ismét eléd kerül, és neked döntést kell hoznod: Tovább menekülsz előle, vagy szeretettel szembenézel vele? A leghatékonyabb természetes az, ha szeretettel ránézel a múltadra. Lehet, hogy hibáztál, de ettől még szeretheted magadat és megbocsáthatsz magadnak.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Napi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Ideje lenne békét kötnöd valakivel. Persze, tudom, hogy képes lennél életed végéig haragudni, és úgy érzed, hogy ebben semmi sem akadályozhat meg. Mégis jobb lenne, ha kibékülnétek, mert az mindkettőtök szívét meggyógyítaná. Bárkivel is állsz haragban, ma nyújts feléje békejobbot, és biztosítsd róla, hogy komoly szándékodban áll valóban megbocsátani neki.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Napi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
A vasárnap a tanulás napja lesz a számodra. Most sok mindent megtanulhatsz és sok mindent megérthetsz abból, ami körülötted történik. Megértheted azt is, hogy miért olyan nehéz néhány ismerősöddel. És persze azt is megértheted, hogy miért olyan könnyű másokkal. Vasárnap megértheted az ismerőseidet, de ami sokkal fontosabb: Most megértheted önmagadat is.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Napi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Szeretnél elmondani valamit valakinek, de nem találod a szavakat. Könnyen lehet, hogy az a baj, hogy nem tudod: Az igazság mint mindig, most is gyógyító erejű. Nem kell szépítened, és főleg nem kell hazudnod. Egyszerűen csak a szeretet szavaival mondd el az igazságot – ez az, ami segíteni fog neked is és a többieknek is vasárnap.


Még több ezotéria

Legnépszerűbb cikkek