Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Heti horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Ennél jobban nem is indulhatna a március. Az első héten egy szuper tűz háromszög lesz az égen, ami neked a lehető legjobb. Hétfőn és kedden: Kos Mars-Uránusz, Oroszlán Hold-Jupiter és Nyilas Szaturnusz alkotnak háromszöget. Hihetetlenül fel leszel dobódva ettől. Majd a csütörtöki telihold nem érint közvetlenül téged. De lesznek a környezetedben ingerült emberek. A pénteki Szűz Hold fényszög nélküli. Ekkor gyorsan haladhatsz a munkádban. Hétvégén a bolygók szerint a szerelemé a főszerep.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Heti horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Március első hete családi ügyekkel indul. A Jupiter fényszögei azt jelzik, hogy ingatlan ügyeid átbillenhetnek a holtponton. Ezek nem látványosak, de te értékeled a hétköznapok apró örömeit is. Szerdától a Szűz Hold hatására elemedben leszel: tervszerűen és hatékonyan haladsz a munkában. A csütörtöki telihold kisebb akadályt gördíthet az utadba. Még jó, hogy ez csak egy fél nap. A péntek megint simán megy. Hétvégén muszáj pihenned, ha nem akarsz ágynak esni. Szóval nem luxus a pihenés.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Heti horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Tagadhatatlanul itt a tavasz. A március számodra azzal kezdődik, hogy a Nyilas Szaturnusz azt mutatja, valaki egyre intenzívebben érdeklődik utánad. A hét elején minden a kezére játszik, hogy meghódítsa a szívedet. Garantáltan nem vonhatod ki a hatása alól magad. A csütörtöki telihold hatására azt hiszed, egyszerre kell helytállnod a munkahelyeden és otthon is. Pedig egyszerre csak egy helyre kell koncentrálnod. Hétvégén a Mérleg Hold miatt elemedben leszel. Vagyis vidám és népszerű.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Heti horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
A hét eleji szuper égi háromszög miatt remekül alakulnak a pénzügyeid. Ráadásul Jupiter, a bőség bolygója a bevételeidet érinti pozitívan. Szóval most minden hihetetlenül klasszul alakul. Adj hangot az elégedettségednek! Csütörtökön vigyázz a közlekedésben! A telihold balesetveszélyt mutat. Ilyenkor a szembe jövőkkel lehet baj. Pénteken a Szűz Hold szerint lenyugszanak a kedélyek. Hétvégén élj magánéletet! A családod nem akar tovább nélkülözni. Várhat a takarítás, inkább társasozzatok!

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Heti horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Szerencsésnek mondhatod magad már március első napjaiban. Ugyanis Jupiter, a Nagy Szerencse bolygója az Oroszlánban hétfőn és kedden egy tűz háromszögben vesz részt, ami a te szempontodból a legjobb konstelláció. Ez még szerdára is kihat. Most minden a legjobban alakul. Telihold lesz csütörtökön. Ez „léket üthet” a pénztárcádon. Az jó hír, hogy ez csupán egy nap. Hétvégén a Mérleg Hold hatására mehetnéked lesz. Kirándulj, utazz, vagy tegyél egy nagy sétát! A nőnapot kedved szerint ünnepeld!

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Heti horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Új hónap, új hét: március első hetének legfontosabb konstellációja a te szempontodból a csütörtöki telihold lesz. Mivel a Hold a Szűzben jár, készülj fel arra, hogy most kivételesen te leszel az érzékenyebb és sértődékenyebb! Jó hír, hogy ez csupán egy nap. Vagyis csak a csütörtököt kell átvészelned konfliktus nélkül. A péntek lesz a te napod. A Hold a Szűz jelében jár még, és nem kap fényszöget. Tehát nyugalom és béke lesz benned és körülötted is. A hétvégéd mozgalmasnak ígérkezik…

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Heti horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Mintha moziban ülnél: együtt örülhetsz másokkal mások sikereinek. Tudniillik március első hetének elején egy égi háromszög szerint a környezetedben lesznek jó páran, akiknek most ível felfelé a pályája. Neked is juthat a sikereikből, ha velük tartasz. A csütörtöki telihold nem érint téged közvetlenül. Pénteken a Szűz Hold miatt fáradt, sőt nyűgös leszel, és már nagyon fogod várni a hétvégét. A Mérleg Hold hétvégén népszerűvé tesz. Kalkuláld be, hogy „mindenki” téged akar! Válogass kedvedre!

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Heti horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Hétfőn és kedden a karrierednek kedvez egy tűz háromszög, amit a Kos-Oroszlán-Nyilas jelben járó bolygók rajzolnak az égre. Okosan használd ki ezt! Meg kell találnod a különbséget az önmenedzselés és a hivalkodás között. Tudd, hogy ezen múlik a jövőd! A hét közepén a Szűz Hold segít, mert szerényebbé és szorgalmasabbá tesz. Csütörtökön a telihold nem lesz rossz hatással rád, de másokat megviselhet. Hétvégén a vasárnapi nőnap bosszanthat, de ettől még van, akinek fontos. Tartsd tiszteletben!

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Heti horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Garantált, hogy március lesz ebben az évben az egyik kedvenc hónapod. Remek hír a számodra, hogy hétfőn és kedden lesz egy tűz háromszög az égen (Kos Mars-Uránusz, Oroszlán Hold-Jupiter és Nyilas Szaturnusz), ami rád nézve a lehető legszuperebb konstelláció. Ne csodálkozz, hogy most bármi sikerülhet! Ez még szerdán is hat. Csak a csütörtök látszik feszültnek. Ekkor a telihold miatt egyszerre akarsz két helyen lenni, ami lehetetlen. Hétvégén a Mérleg Hold arra bíztat, hogy élj a hobbidnak!

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Heti horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
A sok Kos bolygó nagy jövés-menést mutat a családodban és/vagy a munkahelyeden március első napjaiban. Mindkettő megviselhet. Főleg azért, mert most senki sem kéri ki a véleményedet. Csütörtökön a telihold óvatosságra int a közlekedésben. Halak Nap és Szűz Hold szembenállást vedd komolyan, mert telihold napján mindig több a baleset! Egész héten a péntek lesz a legjobb nap a számodra. A hétvégéd tervezgetéssel fog telni. Talán már a nyaralást kezded el megszervezni. Ez kellemes elfoglaltság.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Heti horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Március első napjaiban a tüzes bolygók felpezsdítik a társasági életet körülötted. Lehetőleg minden beszélgetésbe kapcsolódj be! Ugyanis a Kos bolygók olyan fontos információkat mutatnak, amik megoldást hoznak egy elakadt ügyedben. A csütörtöki telihold pénzügyi gondot jelenthet. Jó lenne, ha ezen a napon otthon felejtenéd a pénztárcádat. A péntek már kellemesebb lesz. És a hétvége még remekebbnek ígérkezik. Elemedben leszel. Menj ki a természetbe, és szellőztesd ki a fejedet és a tüdődet!

Halak (II. 20. - III. 20.) - Heti horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Az egész heted hangulatát megmérgezheti egy kritikus konstelláció március első hetében. Neked nagyon fontos, hogy szeretetteljes légkörben élj, dolgozz. A csütörtöki telihold: Halak Nap - Szűz Hold ezt tépázhatja meg. Vigyázz minden kapcsolatodra! Különösen azokra, akik sértődékenyek! A te kedves stílusoddal ez nem lesz nehéz. A péntek fényszög nélküli, vagyis csendes nap lesz. A hétvégéd sok kulturális eseménnyel fog telni. Menj minél több rendezvényre! Meglátod, remekül fogod érezni magad.


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »