Heti horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Heti horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Azzal, hogy hétfőn a Nap belép a Szűz jelébe, egy sokkal nyugisabb időszak indul el a te életedben is. Ennek megerősítéseként szerdán a föld elemi energia fog dominálni: Bika, Szűz, Bak. Ugyanezen a napon együtt fog állni a Mars és a Szaturnusz, ami számodra sikeres fordulatot jelent. Erre a napra időzíthetsz megbeszélést, de másnapra ne! Mert csütörtökön dupla bolygószembenállás nézeteltérést és balesetveszélyt is mutat. Legyél nagyon óvatos! Hétvégén a Rák Hold elsősorban családi programokat támogat.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Heti horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Szuper lesz ez a heted. Mivel csupa számodra kedvező bolygóállás azt szimbolizálja, hogy eljött a te időd, és a kedved szerint alakulnak a dolgok. Kimagaslóan szerencsés napok: hétfő, szerda és vasárnap. Szó szerint melléd áll a szerencse. Ugyanis mindhárom napon Jupiter, a Nagy szerencse bolygója a legjobb fényszöggel támogat téged, és azt, ami aktuálisan foglalkoztat. Csak a csütörtök látszik rázósnak. Ekkor egy dupla bolygószembenállás az anyagi helyzetedre kedvezőtlen hatással lesz. Hétvégére ez elillan.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Heti horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Ez egy szenvedélyes hétnek ígérkezik. Szerelmi ügyekben több, felkavaró hatás ér. Ezeket a Mars és a Szaturnusz jelzi, ami ellentmondásos emberekkel való találkozást jelent. Mivel Mars a fiatalos, meggondolatlan stílus, míg Szaturnusz az érett, megfontolt habitus. Csütörtökön egy dupla bolygószembenállás konfliktust vetít előre. Családi ügyekben kicsit jobb a helyzet: hétfőn a Szűzbe lépő Nap és a többi föld jegyben járó bolygó kedvez neked egész héten. Hétvégén menj víz mellé! Javasolja a Rák Hold.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Heti horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Hétfőn a Szűzbe lépő Nap arra invitál, hogy utazz el! Neked is jár egy kis kikapcsolódás, élménygyűjtés. Ha mégse indulsz, akkor keress vidám társaságot! Ehhez segítséget kapsz a Jupitertől, a Merkúrtól és a Vénusztól is. A hét egyetlen feszült napja a csütörtök lesz egy dupla bolygószembenállás miatt. Ekkor nem szabad semmit mellre szívnod. Máskülönben lebetegszel. Hétvégén kényeztesd magad, és/vagy hagyd, hogy más kényeztessen! A Rák Hold és jó fényszögek a Naptól és a Neptunusztól ezt szimbolizálják…

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Heti horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Ne bánkódj azért, mert hétfőn véget ér az Oroszlán hava: a Nap kilép az Oroszlánból, és belép a Szűzbe! Innentől sokkal nyugodtabb és megfontoltabb leszel. De azért a tűz nem huny ki. Sőt szerdán fel lángol: a Mars és a Szaturnusz együtt fog állni a tüzes Nyilas jelében. Erre az együttállásra már március óta vársz. Végre lezárul és/vagy véglegesedik egy olyan ügy, ami eddig bizonytalanságban tartott. Tetszeni fog az eredmény. Hétvégén a vizes Rák Hold azt tanácsolja, hogy lazíts víz mellett!

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Heti horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Hétfőn 18 óra után a Nap belép a Szűz jelbe. Ez a hónap, sőt az év legjobb híre számodra. Most nemcsak a születésnapodra készülhetsz, hanem a tervezésre is, amiben nem csak a Nap támogat, hanem több, föld jegyben járó bolygó is: Jupiter, Merkúr, Vénusz, Hold és Plútó. Szóval sok szövetségesed akad égen és földön is. Különösen szerencsés napok: hétfő, szerda és vasárnap. Ezeken a napokon Jupiter, a Nagy szerencse bolygója segít, és szerencsét hoz neked. Hétvégén vízparti programoknak kedvez a Rák Hold.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Heti horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Vedd komolyan az égi jeleket: a hogyanléted ezen a héten azon fog múlni, hogy mit és mennyit eszel! Föld jegyekben járó bolygók (Nap, Merkúr, Vénusz, Jupiter, Hold, Plútó) elnehezíthetnek. Könnyebb lenne a dolgod, ha édesség helyett salátákat és nyers gyümölcsöket ennél. Közben kapcsolatépítés és kommunikáció terén szuper sikereket ígér a Nyilas Mars-Szaturnusz együttállás. Ez egy fontos esemény. Mivel március óta húzódó ügy zárulhat le végre. A hétvégéd nosztalgikusnak látszik a Rák Hold tükrében.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Heti horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Hétfőn a Nap csatlakozik a többi Szűz jelében felvonuló bolygóhoz: Merkúr, Vénusz, Jupiter. Ezek arra világítanak rá, hogy fontosak a barátok. Lehetsz tanult és sikerorientált, ez mit sem ér, ha nincsenek barátaid. Erre legalkalmasabb napok: hétfő, szerda és vasárnap. Szerdán egy Mars-Szaturnusz együttállás a pénzügyeid terén hoz hatásos fordulatot. Lehet, hogy visszakapsz pénzt, vagy a vártnál olcsóbb lesz valami. Hétvégén vizes jelekben járó bolygók jó fényszögei jó kedvet hoznak neked.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Heti horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Március 6-dika óta arra vársz, ami szerdán meglesz: a Mars és a Szaturnusz együtt áll a Nyilas jelében. Ezzel véget ér az a bizonytalanság, ami tébolyulttá, és frusztrálttá tett. Most lezárul az ügy, illetve pont kerülhet a dolog végére. Közben a Szűz jelében felvonuló bolygók (Nap, Merkúr, Vénusz, Jupiter) arra figyelmeztetnek, hogy koncentrálj a munkádra, ha nem akarod elveszíteni! Hétvégén muszáj lesz lazítanod, lustálkodnod, ha nem akarsz lerobbanni. A Rák Hold és a jó fényszögek ebben segédkeznek…

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Heti horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
A te szempontodból a lehető legjobb hír, hogy hétfőn este a Nap belép a Szűzbe. Sőt a héten lesz még két szerencse napod: a szerda és a vasárnap. Szó szerint szerencsés leszel, mert Jupiter, a Nagy szerencse bolygója részt vesz benne. Ettől helyrebillen az optimizmusod és a lelki békéd. És hirtelen megugrik a teljesítményed, aminek a kollégáid és a főnököd is örül majd. Azonban lehet köztük irigyed, amiből csütörtökön konfliktus adódhat. A hétvége a szerelemé. Úgy látszik, ki se térhetsz előle…

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Heti horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Szerinted ez a hét túl anyagias és nehézkes lesz. A föld jegyben járó bolygók (Nap, Merkúr, Vénusz, Jupiter, Hold, Plútó) bosszantóan lassú embereket és helyzeteket „produkálnak”. Ha ezt előre tudod, akkor nem húzod fel magad. Könnyebbséget jelez az Ikrek Hold csütörtökön és pénteken. Ezen a két napon elemedben leszel, és minden lemaradásodat behozod. De kapkodnod nem szabad, mert csütörtökön egy dupla bolygószembenállás miatt malőr adódhat. A hétvégéd a Rák Hold hatására kissé érzelgős lehet.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Heti horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Ez a bőség zavara: sok vonzó emberrel lesz dolgod a héten. Ennek ellenére összezavarodhatsz attól, hogy mások mennyire mások. A Szűz jelébe lépő Nap és a többi már Szűz jelében járó bolygó (Jupiter, Merkúr, Vénusz) népszerűséget is jelent. Nyisd ki a szemedet és a szívedet is, mert a sok ember között lesz egy, aki a jövőd szempontjából nagyon fontos! Csak a csütörtök lesz nehéz nap, egy dupla bolygószembenállás ingerlékennyé és feszültté tehet. Egész hétvégére a Rák Hold érzelmi stabilitást hoz neked.


Még több ezotéria