Heti horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Heti horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Hivatalosan is itt a tavasz: hétfőn 11:15-kor a Nap belép a Kosba, és ezzel elkezdődik a meteorológiai, csillagászati és asztrológiai tavasz. Ezen a héten 10-ből 4 bolygó jár a Kosban (Nap, Merkúr, Vénusz, Uránusz), ami neked jó, de másokat irritálhat. Konfliktusos, kritikus napok: a szerda és a péntek. Közben pénzügyek szempontjából kedvező nap a kedd. A hétvége a bolygóegyüttállások miatt nagyon intenzívnek ígérkezik: szombaton Nap-Vénusz, vasárnap Merkúr-Uránusz együttállás lesz a Kosban.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Heti horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Kedden egy Hold – Mars fényszög miatt kijelenthetjük, hogy ez lesz a te napod. Minél több, minél fontosabb ügyedet időzítsd ide! A hét többi napján a Kosban járó bolygók túlsúlya és a nehéz fényszögek próbára tesznek. Egyrészt azzal, hogy sürgetnek, másrészt azzal, hogy titokban kell tartanod felismeréseket. Egyik sem könnyű, de nem lehetetlen. Hétvégén a Kos bolygóegyüttállások a szabad téri programoknak kedveznek. De a Halak Hold miatt vigyáznod kell az egészségedre. Ésszerűen terheld magad!

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Heti horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Bár még hűvösek az éjszakák, visszavonhatatlanul beköszönt a tavasz. A Kos jelében járó bolygók a barátaid és a szövetségeseid számát növeli. Szerencsére te nyitott és kíváncsi ember vagy. Így nem lesz nehéz észre venned, hogy kire számíthatsz. De rázósabb napok is jönnek: szerda és péntek. Csütörtöktől elemedben leszel a Vízöntő Holdnak köszönhetően. Ez arra jó, hogy kérdezz, beszélgess, tanulj, stb. Hétvégén ne akarj szigorú menetrendet követni! A Halak Hold azt javasolja, hogy csak lazán!

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Heti horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Amennyiben állást akarsz változtatni, tudd, hogy hétfőn a Kosba lépő Nap 1 hónapon belül lehetőséget hoz neked. Tőled függ, hogy élsz-e vele. A feszült bolygóállások szerdán és pénteken azt szimbolizálják, hogy előfordulhat, hogy valaki érdekeit, törekvését keresztezed. Dolgozd végig becsülettel a hetet, és hétvégén pihenj! „Mindennek megvan az ideje…” Tartja a mondás. Vagyis a hétvége a feltöltődésé. A Halak Hold szerint elemedben leszel. Főleg, ha vizes programra szánod magad: úszás, szaunázás, stb.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Heti horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
A lehető legkedvezőbb a te szempontodból, hogy hétfőn 11:15-kor a Nap belép a Kosba. Ezzel együtt már 4 bolygó jár a Kos jelében (Merkúr, Vénusz, Uránusz), ami téged energetizál. Ezzel okosan kell sáfárkodnod, mert kapkodásra és meggondolatlanságra hajlamosíthat. A hét második felében a szerelem kerül a fókuszodba. Ennek szellemében indul a hétvégéd. De a Halak Hold óvatosságra int: a kiadásaidat vissza kell fognod, ha nem akarsz mínuszba menni. Közben lelkesítenek a Kos bolygóegyüttállások.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Heti horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Hétfőn a Kosba lépő Nap téged nem hoz lázba. Fontosabb számodra, hogy a kedd lesz a te napod. Ekkor a Hold és a Mars közötti szuper fényszög szuper hangulatot és ötleteket hoz neked. A többi napot a Kos bolygók túlsúlya jellemzi, ami a kiadásaidat, költségeidet növelheti meg. Vagyis nagyon észnél kell lenned, ha nem akarsz mínuszba kerülni. Hétvégén a Halak Hold a magánéleted fontosságára tereli a figyelmedet. Szép a szolgálatkészség és a munka, de ezek semmit sem érnek a szeretteid nélkül.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Heti horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Új korszak köszönt be: hétfőn a Kosba lépő Nap egy karizmatikus ember belépését mutatja. Biztos, hogy nagy hatással lesz rád valaki. De tőled függ, hogy milyen értelemben. Ha van párkapcsolatod, akkor ügyelj rá, hogy ne tedd féltékennyé őt! Ha nincs még párod, akkor az a kérdés, hogy a másik független-e. Csütörtöktől elemedben leszel a Vízöntő Holdnak köszönhetően. Különösen pénteken délután és este, amikor egy Hold – Jupiter fényszög helyreállítja a lelki békédet. Így a hétvégéd kitűnőnek látszik…

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Heti horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
A Kosba lépő Nap hatékonyságot és tisztánlátást hoz a munkádba. Kérdés, hogy mit kezdesz ezzel. Szerdán a Hold-Jupiter-Uránusz, majd pénteken a Merkúr-Plútó-Jupiter közötti feszült fényszögek konfliktust vetítenek előre, ami a kollégáiddal való együttműködést nehezítheti. Maradj nyugodt és passzív! A hét második felében a családod és a szeretteid sokkal inkább fognak érdekelni, mint a munkád. Szombat déltől elemedben leszel a Halak Holdnak köszönhetően. Minden porcikádban érezni fogod a tavaszt…

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Heti horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Ennél jobban nem is indulhatna a heted. Vége a téli álomnak. Visszavonhatatlanul itt a tavasz: hétfőn 11:15-kor a Nap belép a Kosba. Innentől még energikusabb és lelkesebb leszel. Visszakapod az életvidámságodat és az alkotóerődet. Csupán 2 dologra kell ügyelned: 1. Ne ijeszd meg a lassabb embereket! 2. Ne kezdj őrült költekezésbe! Ez utóbbi különösen „veszélyes” lehet szerdán és pénteken. Hétvégén a magánéleted „javításában” segít a Halak Hold, ami ingatlan ügyeknek és/vagy költözésnek kedvez.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Heti horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Hétfőn a Kosba lépő Nap kimozdíthatja a holtpontról pl. az ingatlan ügyeidet. De kedvezően hathat a karrieredre is, ha nem tiltakozol a változás ellen. Ebből a szempontból külső és belső feszültséget tapasztalhatsz szerdán és pénteken. Szerencsére a keddi Hold – Mars szuper fényszögből egész hétre meríthetsz erőt. Hétvégén nehéz lesz eldöntened, hogy otthon maradj, vagy elutazz. Mindkettőnek kedveznek a bolygók. Szóval nem dönthetsz rosszul. 2 napod van: mindre jut időd, ha ügyesen osztod be.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Heti horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
A hétfő az asztrológiai, csillagászati és meteorológiai újév kezdete. Ez számodra egy pezsgő, aktív időszakot indít el, ami alkalmas utazásra, tanulásra, vizsgázásra, tárgyalásra. Kapkodnod nem kell, a bolygók szerint lesz időd Húsvétig. Ezzel párhuzamosan óvatosnak kell lenned a közlekedésben. Balesetveszélyes konstellációk lesznek az égen szerdán és pénteken. A hétvégéd eseménydúsnak ígérkezik. A Vízöntő Hold szerint érdemes sportos, szombat déltől a Halak Hold szerint vizes programot szervezned…

Halak (II. 20. - III. 20.) - Heti horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Véget ér a te hónapod hétfőn 11:15-kor, amikor a Nap kilép a Halakból, és belép a Kosba. Gyászolnod nem kell, hiszen itt a tavasz. A Kosban felvonuló bolygók az anyagi helyzeted szempontjából hoznak jó híreket. De ez lesz mostantól az érzékeny területed. Észnél kell lenned, ha nem akarsz mínuszba menni. Különösen szerdán és pénteken kell vigyáznod. A hétvégéd inspirálónak látszik: vasárnap együtt fog állni a Hold és a Neptunusz a Halak jelében. Ettől szenzibilissé, intuitívvá és álmodozóvá válhatsz…


Még több ezotéria