Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Heti horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Hétfőn hajnalban egy Uránusz-Plútó kvadrát megnehezítheti az életedet. Az nyugtasson meg, hogy csak a hétfő és kedd látszik rázósnak! Erre a két napra ne tervezz fontos megbeszélést, és ne akarj meggyőzni senkit semmiről! Szerdán Merkúr belép a Bak jelébe. Ez abban segít Neked, hogy a munkádban pontosabb legyen a kommunikáció. Azt fogod tapasztalni, hogy kevesebb lesz a félreértés és a felesleges szavak. A hétvégéd frenetikusnak ígérkezik. A Nyilas Hold hatására lelkes és vidám leszel.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Heti horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
A hét elején lesz egy kellemetlen bolygó háromszög az égen, ami most az egészségedet veszélyezteti. Igaz, hogy ebben benne lesz Plútó, ami a regeneráció bolygója. De nem tanácsos tesztelned őt. Szerdán a Bakba belépő Merkúr jó hatással lesz rád. Ha tárgyalsz, akkor sikerre számíthatsz. Ennek csupán annyi az előfeltétele, hogy maradj tárgyszerű és konkrét! Az utolsó adventi hétvégén célegyenesbe fordul a karácsonyi készülődés. Szombaton lesznek feszült konstellációk, de a vasárnap kellemes lesz.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Heti horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Merkúr a te bolygód ezen a héten a kiadások, ill. veszteségek területére lép be. Ráadásul hétfőn és kedden egy feszült bolygóállás szerint anyagi kár érhet. Az Uránusz azt mutatja, hogy éberséggel védheted ki ezt. Szóval vigyázz, és legyél éber! A hét közepétől a Skorpió Hold szerint a kollégáid próbára teszik a türelmedet. A csütörtök-pénteki bolygóállások azt szimbolizálják, hogy most jobb, ha hallgatsz. Hétvégén szerelmes hangulat lesz úrrá rajtad. Ez Karácsony előtt egy izgalmas új szín.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Heti horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Az a feszült bolygó háromszög, ami hétfőn és kedden lesz az égen, téged sem érint kellemesen. Ettől szétszakadva érezheted magad. Egyik részed szeretne otthon a Karácsonyra készülődni. A másik a munkában akar bizonyítani. Addig leszel ingerlékeny, amíg be nem látod, hogy „egy fenékkel csak egy lovat ülhetsz meg”. A hét második felében sokkal jobb passzban leszel. A Skorpió Hold miatt „lubickolni” fogsz. A hétvégéd mozgalmasnak ígérkezik. A Nyilas Hold garantálja, hogy nem lesz időd unatkozni.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Heti horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
A hétfő hajnali Uránusz-Plútó feszültséget már előző hétvégén érezhetted. Ez a konstelláció balesetveszélyt szimbolizál, ami még keddre is hatással lesz. Jó, ha azt is tudod, hogy ebben a konstellációban benne van Uránusz, ami az éberség bolygója. Vagyis éberséggel kivédheted a legrosszabbat. A hét közepén a családod adhat plusz feladatot. Ez elvonhat a munkádtól. Hétvégén, szombaton még feszültséget jeleznek a bolygók. De vasárnap már derűsen gyújthatod az utolsó gyertyát az adventi koszorún.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Heti horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Örülj neki, hogy a hét elejei bolygó támadás nem érint téged közvetlenül! Viszont a pénztárcádat „meglékelheti”. Okosan kell beosztanod a pénzedet. Szokásodhoz híven írj listát, és minden rendben lesz! Szerdán a Merkúr belép a Bak jelébe. Ez rád kifejezetten jó hatással lesz. Innentől könnyebb lesz kommunikálni. Ugyanis Merkúr a kommunikáció bolygója. Advent utolsó hétvégéje az égen és itt is meghitt és családias lesz. A karácsonyi készülődésbe vond be a szeretteidet! Így kellemesebb lesz.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Heti horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Karácsony előtti utolsó próbatételként kellemetlenül fog érinteni téged a hétfő-keddi bolygó háromszög. A Mérleg Hold szenvedi el az Uránusz-Plútó támadását. Ez pontosan azt jelenti, hogy hajlamos leszel mindenen megsértődni, mert azt hiheted, hogy mindenki veled akar kitolni. Szerencsére szerdára ennek nyoma sem lesz. A Bakba lépő Merkúr arra figyelmeztet, hogy vigyázz, nehogy emiatt hibázz a munkádban! Hétvégén a szombat nem lesz kedvenced. De a vasárnap méltó lesz az arany vasárnaphoz…

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Heti horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
A hét elején nem csak az ünnepek előtti rohanás miatt lesz mindenki ideges és kapkodós, hanem az Uránusz-Plútó nehéz fényszöge miatt is. Egyetlen dolgot tehetsz: nem veszel részt ebben az „őrületben”. Ez csak rajtad múlik. A hét közepétől elemedben leszel. A Skorpió Hold azt mutatja, hogy visszanyered az irányítást, és minden feladattal flottul végzel. A hétvégéd grandiózusnak ígérkezik. A szombati pihegés után, arany vasárnap minden csillogni fog. Ezt a Nyilas Hold garantálja…

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Heti horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Már csak napok választanak el téged. Nem csak a Karácsonytól, hanem egy jelentős asztrológiai eseménytől. Szerencsére már a hétvégétől kedveznek neked a bolygók. A hét első felében Hold-Uránusz-Plútó feszült konstellációja miatt sokan lehetnek morcosak. A születésnapod ürügyével feldobhatod a hangulatot. Közben ne hanyagold el a munkádat, és vigyázz az egészségedre! Hétvégén a Nyilas Hold jelzi, hogy csúcs formában leszel. Óriási energiával veted bele magad a karácsonyi készülődés finisébe…

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Heti horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Ismét lesz alkalmad bosszankodni. Persze csak akkor, ha akarsz. A hétfő-keddi bolygó háromszög jó ürügyet ad erre. A Karácsony előtti hét legjobb híre számodra, hogy szerdán belép a Merkúr a Bak jelébe. Az asztrológiában Merkúr a kommunikáció bolygója. Ez most azt szimbolizálja, hogy visszakapod a „hangodat”. Innentől könnyebben tudod kifejezni magad, és mindenki könnyebben megért. Hétvégén a takarítás, bevásárlás mellett jusson időd pihenésre is! Aranyvasárnap nem szólhat csak a házimunkáról.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Heti horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Több feszült konstelláció is lesz az égen ezen a héten. Még jó, hogy téged csak egy csütörtöki bolygóállás érint: Vízöntő Mars és Skorpió Hold kvadrát. Ha a többiek ingerültségét nem veszed át, jól fogod érezni magad a bőrödben. A hét második felében egy titkot fog rád bízni valaki. Nem lesz könnyű dolgod. Vagy azért, mert örömhír, vagy azért, mert felháborít a dolog. A hétvégén több meghívásnak is eleget kell/kellene tenned. Tedd ezt jó kedvvel! Vasárnap ez simábban fog menni…

Halak (II. 20. - III. 20.) - Heti horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
December harmadik hetének legfontosabb tanulsága a számodra a bolygók szerint, hogy ne vedd át mások feszültségét! Különösen akkor, ha te magad is kimerült vagy. A hét elején téged a feszült konstelláció (Hold-Uránusz-Plútó) nem is érint közvetlenül. A hét közepétől javul a helyzet. A Skorpió Hold jó hatással lesz rád. Itt csak az a veszély látszik, hogy olyasmibe folysz bele, ami nem a te dolgod. Hétvégén már a negyedik gyertyát kell gyújtani. Ez jó, mert napokon belül Karácsony.


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »