Heti horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Heti horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
A hétfői lendület jól jön, de hamar alább hagy. Lelassulást fogsz tapasztalni keddtől a Bika Holdnak köszönhetően. Szerdán a Nap és a Merkúr pár órán belül „egyszerre” lép át a Rákba: elkezdődik egy egészen más minőségű időszak, ami a családról, a magánéletről és az otthonteremtésről fog szólni. Így a karriered háttérbe szorul. Szombatra virradóan, Szent Iván éjszakáján lesz újhold, ami ingatlan ügyekkel kapcsolatosan hozhat valami újat. Vasárnap egy Mars-Jupiter feszült fényszög konfliktust mutat.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Heti horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
A hét elején nem lesznek nehéz fényszögek az égen. Szerdán szinte egyszerre lép a Rákba a Nap és a Merkúr. Ez neked tanulásra, vizsgázásra és utazásra is kiváló. Persze nem csak ezen a napon, hanem innentől kezdve egészen július 21-ig. Szóval kapkodnod nem kell. A hét közepe alkalmas tárgyalásra, megbeszélésre az Ikrek Holdnak köszönhetően. Időzíts ide minden fontos témát! A hétvégédet a Szent Iván napi újhold újdonságokkal színesíti meg. Persze csak abban az esetben, ha nyitott vagy az újra…

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Heti horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Napokon belül véget ér a te hónapod: szerdán délelőtt a Nap és a te bolygód, a Merkúr átlép a Rákba, és saját magadról átkerül a fókuszod a pénzre. A hét két legjobb napja a csütörtök és a péntek lesz. Ekkor az Ikrek Holdnak és a Mérleg Jupiternek köszönhetően elemedben leszel. Ha valakit le akarsz nyűgözni, akkor ezen a két napon találkozz vele! A siker titka te magad leszel: a könnyedséged és a humorod. A hétvége a szombat hajnali Rák újholdnak köszönhetően új fejezetet nyithat a számodra.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Heti horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Egyfajta türelmetlenséggel vegyes várakozás lehet úrrá rajtad, ami érthető, hiszen szerdán délelőtt a Rákba lép a Nap és a Merkúr. Ezzel eljött a te időd. Nem csak a születésnapod, hanem a leltár, majd a tervezés ideje is. Ezt tovább emeli a szombati Rák újhold, ami az év legfontosabb újholdja a te szempontodból. Külső-belső újításra remek ez. Ne késlekedj! Vágj bele valami újba! Legalább az első lépést tedd meg! Azonban vasárnap számíts feszültségre! A Mars-Jupiter között nehéz fényszög lesz.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Heti horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Kitűnő tempóban indítod a hetet a Kos Hold és a Nyilas Szaturnusz segítségével. Kell is ez a lendület, hogy átsegítsen a hét közepi nehézkességen. Neked se a Bika Hold, se a Rákba lépő Nap és Merkúr nem igazán testhezálló, sőt kissé lehúzó erő. Majd csütörtöktől pöröghetsz fel. Ennek tudatában várj el, ill. ne várj el eget rengető teljesítményt önmagadtól és a többiektől! Most megtapasztalhatod, milyen hasznos az asztrológia. Hétvégén a Szent Iván éj nagy hatással lehet rád. Gyújts tüzet!

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Heti horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Szinte biztos, hogy a keddet jobban fogod szeretni, mint a hétfőt. Az a tempó, amit hétfőn kell elviselned, nem a tied. Viszont keddtől minden „normálisan” megy. Szerdán a Rákba lépő Nap, Merkúr és a szombati Rák újhold nem érint téged közvetlenül. Mégis jól fog esni, amikor kiderül, hogy több barátod van, mint hitted. És ők csendben drukkolnak neked, ill. segítenek, ha szükséged van rájuk. Sőt az újhold új barátot is hozhat. Persze csak abban az esetben, ha kinyitod a szemedet és a szívedet…

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Heti horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Próbára fog tenni ez a hét téged elsősorban a munkádban. Szerdán a Rákba lépő Nap és Merkúr, ill. a szombati újhold is pont annyira hozhat idegesítő, frusztráló szituációt a munkahelyedre, mint jó fej főnököt, segítőkész kollégákat. Nem a bolygóktól függ, hanem a hozzáállásodtól. Amint ezt felismered, remek állapotba kerülsz. Csak vasárnap kell vigyáznod, mert egy Rák Mars – Mérleg Jupiter feszült fényszög felfokozott állapotot és konfliktust mutat, amit ügyesen, diplomatikusan kell kezelned.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Heti horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Ez egy elsőrangú hétnek ígérkezik a te szempontodból, amit szerdán a Rákba lépő Nap és Merkúr, ill. a szombati újhold „garantál”. Ez arra jó, hogy megrázd magad, és egy új fejezetet nyiss. Csak rajtad múlik, hogy milyen területen és milyen mértékben mersz újítani. A hét második fele elég sok kiadással lesz terhelve a bolygók szerint. Okosan kell gazdálkodnod, ha nem akarsz mínuszba kerülni. Vasárnap ügyelj az egészségedre! Se a kánikula, se az túlzott légkondi, se a frontok nem tesznek jót.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Heti horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Véget érnek az izgalmak. Legalábbis egy időre: egy csendesebb időszak kezdődik számodra azzal, hogy szerdán a Nap és a Merkúr is belép a Rákba. Innentől nem kell törnöd a fejed, nem kell siettetned magad, és nem kell szerelmi ügyek miatt vívódnod. Ellenben a kiadásaidat kell okosan visszafognod, ha nem akarsz mínuszba menni. A hétvégéd szokatlanul érzelmesnek ígérkezik a szombat hajnali, Szent Iván napi Rák újhold szerint. Ne szégyelld, hogy vannak érzéseid! Az újhold új színekkel gazdagíthat…

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Heti horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Ezen a héten sok izgalmas, vonzó emberrel fogsz találkozni. Ezt a szerdán Rákba lépő Nap és Merkúr szimbolizálja. Sokat tanulhatsz tőlük. Akkor is, ha nem okosabbak nálad. Persze csak akkor, ha nem nézed le őket. A nyitottság szombaton is jól fog jönni, amikor az újhold új tapasztalatokat hoz neked. Szent Iván éjszakáján a hagyomány szerint tüzeket kell gyújtani. Olvass utána, és ünnepeld meg a nyári napfordulót is, ami a mai naptárban már nem Szent Iván napjára esik! Ez is lehet egy új felfedezés…

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Heti horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Vigyázz, nehogy kiess a „szerepedből”! Minőségi változást hoz szerdán délelőtt a Rákba lépő Nap és Merkúr. Innentől nem fogsz olyan magasságokban repkedni, mint addig. Vagyis nem lesznek olyan látványos sikereid, mint előtte. Szerencsére elemedben leszel csütörtökön és pénteken. Tehát ha nagyot akarsz „alakítani”, akkor azt időzítsd ide! Hétvégén a szombati újhold és a vasárnapi feszült fényszög sem érint téged közvetlenül. Ez jó hír, mert csak tőled függ, hogy mit hozol ki ebből a hétvégéből.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Heti horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Most jön az idei nyár legszuperebb időszaka a számodra: szerdán a Rákba lép a Nap és a Merkúr (szinte egyszerre), és szombaton Rák újhold lesz. Ezek mind a malmodra hajtják a vizet. Persze csak akkor, ha vannak terveid, ambícióid, és hajlandó vagy tenni értük. Olyan ez, mint egy fotocellás ajtó: lépj egyet felé, és kinyílik! Ezt akár vizualizálhatod is. Úgy még hatékonyabban tud segíteni neked. De túlzásba nem kell vinned. Úgyis működik a sors, ha nem akarod, hanem „csak” engeded. Adj neki esélyt!


Még több ezotéria