Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Heti horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Soha nem volt még annyira igaz a mondás, miszerint az életben a legfontosabb az egészség. Amennyiben egészségi problémával küszködik, a héten találkozhat valakivel, aki segítségére lehet a gondja megoldásában. Kolléga viselkedése kiverheti a biztosítékot. De ha meg tudja őrizni a higgadtságát, gyorsan túlléphet a bicskanyitogató viselkedésen. A házasságokat bonyolulttá tehetik a pénzügyek, akár veszekedés is kialakulhat miatta.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Heti horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
A házasságokban, tartós kapcsolatokban partnere idegesebb az átlagosnál, és ez a felfokozott idegállapot hatással van önre. Híres nyugalmának nyoma sincs. Pedig türelemre lenne szükség ahhoz, hogy meg tudjanak oldani a problémát, illetve egy családtag elfogadja a tanácsaikat. Kolléga viselkedése az agyára mehet, mielőtt megszólal, számoljon el legalább tízig. A héten több lesz a bevétel, mint a kiadás, ami jókedvének forrása.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Heti horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Még az is megtörténhet, hogy a munkahelyén aranyba foglalják a nevét. Felettese elismeri rátermettségét, és megeshet, hogy a tenyeréből fog enni. De ne bízza túlságosan el magát, mert a munkahelyén vannak olyanok, akik szívesen megfojtanák önt egy kanál vízben. A házasságokban, régi együttélésekben a család anyagi helyzete kerülhet terítékre, és előfordulhat, hogy a nadrágszíjat ismét szorosabbra kell húzniuk.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Heti horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
A héten találkozhat olyan emberekkel, akik az egekbe emelhetik adrenalin szintjét. A munkahelyén olyan pletyka keringhet, amely miatt a félelem összeszoríthatja a lelkét. Beszéljen a felettesével, mondja el neki az aggályait, akitől megnyugtató választ kaphat. Ha nincs munkája, a héten adódó lehetőségre ne mondjon igent, mert még az is megtörténhet, hogy olyan feladatot csíphet meg, amit egyáltalán nem fizetnek majd ki.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Heti horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
A héten szeretné, ha se rokona, se ismerőse nem lenne senkinek. Családjának tagja miatt elveszítheti a türelmét, képtelenné válhat tolerálni a viselkedését, és ön ugyan ki nem állhatja a veszekedést, most mégis belemehet a vitába, amelyben sajnos nem győzedelmeskedhet. Munkahelyén annyi a kétszínű ember, mint égen a csillag. Legyen óvatos, mert kiforgathatják a szavait. A szerelemi kapcsolatban hajlamossá válhat a túlzásokra.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Heti horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Csak kapkodja a fejét, annyi őrültséget hall, olyan viselkedést tapasztal, amely miatt hirtelen azt sem tudja, fiú-e, vagy lány. Próbálja megőrizni híres hidegvérét, így elkerülheti, hogy balesetet szenvedjen, vagy összerúgja a port azzal a személlyel, aki a későbbiekben sokat árthat önnek. Olyan valaki tolja az ön szekerét, akinek a szava számít, akinek a véleményére adnak. A szerelmi kapcsolatot a féltékenység tehet nehézzé.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Heti horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
A házasságokban, régi együttélésekben vita tárgyát képezheti egy olyan személy, akit a partnere ki nem állhat. Még az is megtörténhet, hogy válaszút elé kerül, amikor mérlegre kell tennie két kapcsolatot, és dönteni. Nem lesz könnyű, de mivel helyén van az esze és a szíve is, a legjobb döntést hozhatja. A munkahelyén történő változások miatt időnként megemelkedhet a vérnyomása. Érdemes lenne alaposan körülnézni az álláspiacon.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Heti horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
A munkahelyén irigyeinek száma annyi, mint égen a csillag. Valaki megpróbálhatja befolyásolni a felettesét, és megtörténhet, hogy meg kell védeni magát, illetve az állását. Munkahelyi barát mellett ki kellene állnia, mert erre a kapcsolatra a későbbiekben nagyon nagy szüksége lehet. A párkapcsolatokban nincs tabu. Azt is megbeszélheti, amelyről partnere korábban hallani sem akart. Egészségi problémát ne vegyen félvállról.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Heti horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Ha hivatalos ügyeket kell intéznie, akkor meg kell acéloznia az idegeit, hogy ne boruljon ki. A titkok hetének is nevezhető a mostani, amikor olyan információk juthatnak a birtokába, amelynek továbbadására erős késztetést érezhet. Ám ha kifecsegi mindazt, amit tud, kényes helyzetbe hozhatja önmagát. A szerelemben a szerencséje kevesebb, gyermeknevelésben pedig a türelme. Pénzügyei viszont végre pompásan alakulnak.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Heti horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Megtörténhet, hogy olyan ellenséget szerez a munkahelyén, aki nem riad vissza attól, hogy átkot szórjon az ön fejére. Ezért legyen sokkal figyelmesebb, így elkerülheti, hogy olyan valakinek lépjen a tyúkszemére, akinek a bosszúja miatt valóban nehéz helyzetbe kerülhet. Talán egészségügyi intézménybe kell látogatnia, vagy bírság miatt kell mélyen zsebbe nyúlnia. Házas- vagy élettársa gondoskodik meglepetésről...

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Heti horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Olyan hírt közölhetnek önnel, amely miatt az idegei megfeszülnek. Ám nem eszik olyan forrón a kását, és kiderülhet, hogy még sincs oka az aggodalomra. Ha nincs állása, a héten még ne nyomuljon, várjon egy hetet, akkor könnyedén nagyon jó lehetőségre tehet szert. Megtörténhet, hogy ön lesz a téma egy közösségben, és ez a fajta népszerűség nagyon jót tesz önnek. A házasságokban egy régi téma kerülhet terítékre, amiből vita lehet.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Heti horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Külföldi utazás minden pénzt megér. De annyit nem, hogy ezért kölcsönt kelljen felvennie. Addig nyújtózzon, ameddig a takaró ér. A régi párkapcsolatokban vitára kerülhet sor, és csalódnia kell egy olyan személyben, akiről eddig csupa szépet és jót feltételezett. Ha egy mód van rá, ne adjon hangot a kiábrándulásának, mert úgy alakulhat a beszélgetés, hogy ön végül nevetségessé válhat. Egészségére és értéktárgyaira vigyázzon jobban!


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »
Szponzorált hirdetések