Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Heti horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Egy időszak lezárul azzal, hogy hétfőn a Nap kilép a Kosból, és belép a Bika jelébe. Ettől kissé anyagiasabbá válhatsz. Kedden, szerdán és csütörtökön szuper fényszögek lesznek az égen. A karrieredben a jó fényszögek miatt sikerek várhatóak. Szerencsére a földies jegyekben járó bolygók türelmessé és állhatatossá tesznek téged. Sajnos a péntek feszültséget hoz: 2 bolygóállás is vitát mutat. Még jó, hogy szombaton és vasárnap az Oroszlán Hold hatására ismét felszabadult és életvidám leszel…

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Heti horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Ez lesz az év legjobb hete a számodra. Csupa kedvező folyamat zajlik az égen: hétfőn a Nap belép a Bikába, kedden, szerdán és csütörtökön a Bika Merkúr-Mars szuper fényszöget kap a Bak Plútótól. Ezektől joggal leszel feldobódva. A születésnapod közeledtével leltárt készíthetsz. A héten egyetlen dolog bosszanthat: a családod. Elnézőnek kell lenned velük. A hétvégét töltsd velük! Szombaton és vasárnap kedvezőbb bolygóállások miatt könnyebb lesz elviselni őket. Sőt élvezni fogod…

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Heti horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Azok a bolygóállások, amik ezen héten másokat izgalomba hoznak, téged nem érintenek. Számodra fontosabb, hogy a te bolygód, a Merkúr a titkok területén jár. Szóval diszkrécióból vizsgázol. Tudj róla, hogy két nap lesz, ami próbára tesz: a kedd és a vasárnap. Az előbbi párkapcsolati és munkahelyi konfliktust hozhat. Ikrek Hold – Nyilas Szaturnusz – Halak Neptunusz. A vasárnapi nem okoz gondot, ha nem kapkodsz. Amennyiben sikerül lelassulnod, és mindent lazán kezelsz, akkor jó lesz.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Heti horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Érdekes égi folyamatok lesznek ezen a héten. Bika és Bak jelben járó bolygók kapcsolódnak kedvező módon. Ez neked is kellemes eseményeket tartogat. De csak akkor, ha képes vagy mások sikereinek örülni. Mivel te imádsz másoknak szurkolni, majd velük ünnepelni, neked is jut a sikerből. Egyetlen nehéz nap lesz csupán: a péntek egy Hold-Plútó-Uránusz háromszög miatt. Most a szokottnál is érzékenyebb leszel. Hétvégén az Oroszlán Hold és jó fényszögei csodaszép időt jeleznek. Mozdulj ki!

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Heti horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Kedden hajnalban az Oroszlán Jupiter feszült fényszögbe kerül. Ezen a napon óvakodj a heves reakcióktól! Ugyanis Jupiter hajlamosít a túlzásokra. A folytatás sokkal kellemesebb lesz, mert elismerik a munkádat. Végre beérnek a munkád gyümölcsei, és megkapod a megérdemelt dicséretet. Lassú bolygók föld jegyekben mutatják ezt. Ők nem sietnek, és nem siettetnek semmit és senkit. Vagyis neked sem szabad sietned. A hétvégéd tökéletesnek ígérkezik az Oroszlán Hold miatt. Élvezd ki!...

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Heti horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Kedden éjjel lesz egy Mars-Plútó szuper fényszög. Mindkettő föld jegyben áll, ezért te kapod a legkedvezőbb hatásokat. Vagyis te vagy az igazi nyertese ennek. Ráadásul már hétfőn érezni fogod áldását. Életed bármelyik területe pozitív irányba fordulhat. Hogy melyik, az tőled függ, és attól, hogy mi az aktuális. A Mars energetizál, a Plútó gyökeres változást hoz. A kettő együtt a fejlődés zálogai. Hétvégén az Oroszlán Hold arra buzdít, hogy lustálkodj, és töltődj fel a jövő heti feladatokra!

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Heti horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
A kedd-szerda-csütörtöki bolygóállások megoldást hoznak neked abban az esetben, ha vannak régóta elhúzódó ingatlan és/vagy családi ügyeid. Olyan égi konstelláció segít neked, amivel nem élni szabályos „öngól”. Föld jegyekben járó bolygók: Bika Mars-Merkúr és Bak Plútó a megfontoltság és racionalitás jegyei. Most legyél te is ilyen! Kedden a közlekedésben kell óvatosnak lenned, mert balesetveszélyt mutatnak a bolygók: Hold-Szaturnusz. A hétvégéd az Oroszlán Hold miatt mozgalmasnak ígérkezik.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Heti horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
A bőröd alatt is érzed, hogy itt a tavasz. Ezt igazolja, hogy hétfőn a Nap belép a Bikába, és neked egy olyan embert hoz, aki nagy hatással lesz rád. Nem feltétlenül és kizárólagosan szerelemre kell gondolnod. De ha még nincs párod, akár az is lehet. A hét első felében lesz egy szuper fényszög az égen, ami neked jót jelent. De nem direktbe, hanem valakin keresztül. Fogadd el! Hétvégén ne dolgozz! Muszáj pihenned, ha nem akarsz lerobbanni. Menj ki a szabadba, és élvezd a jó időt!

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Heti horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Jó híreket kapsz anyagi vonatkozásban: a pénzügyeid a vártnál jobban alakulnak. Szuper bolygóállás lesz az égen: Bika Mars – Bak Plútó, ami megfontoltságra int. Végre nem kell garasoskodnod, de ez nem jelenti azt, hogy elkezdheted szórni a pénzt. Kedden számodra feszült bolygóállások lesznek: Hold-Szaturnusz-Neptunusz. Ettől ingerlékennyé válhatsz. A hétvégéd energikus lesz. Az Oroszlán Hold miatt tuti, hogy nem tudsz egy helyben maradni. Menj kirándulni, bulizni, élvezd a hétvégét!

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Heti horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Remekül indul a heted. Hétfőn a Nap belép a Bikába, kedden, szerdán és csütörtökön a Bak Plútóval és a Bika Marssal és Merkúrral a legjobb fényszöget alkotják. Ami most veled történik, az igazságos és időszerű. Erről lassú, föld jegyben járó bolygók gondoskodnak. Így az eredmény tartós lesz. Ez erőt ad neked a folytatáshoz. És nem csak erőt, hanem hitet, hogy érdemes. A péntek lesz az egyetlen feszült nap ezen a héten. Majd hétvégén az Oroszlán Hold miatt figyelned kell a kiadásaidra.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Heti horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Lesz mit ünnepelned a hét elején. Ugyanis a Bika jelében felvonuló bolygók és azok jó fényszögei kedvező fordulatot hoznak. Végre megoldást találsz egy régóta elhúzódó ügyben. Ez érintheti a lakhatásodat és/vagy a családon belüli vitákat. Mivel föld jegyekben járó bolygókról van szó, nem kell sietned. Szaturnusz, Kronosz az idő ura azt jelenti, hogy az idő neked dolgozik. Hétvégén a szerelemé a főszerep. Tudniillik itt tavasz, tombolnak a hormonok. Az Oroszlán Hold szenvedélyessé tesz.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Heti horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Fontos információhoz juthatsz a hét elején! A Bika bolygók most egészen konkrét híreket hoznak neked. Mivel ezek adatszerűek, a te elvont fantáziádat nem mozgatják meg. Pedig tanácsos lenne meghallanod őket. Talán a kedvező fényszögek segítenek. A hét második felében a Rák Hold miatt elemedben leszel. Végre nem kell annyit gondolkodnod, elég, ha a megérzéseidre hallgatsz. Hétvégén a tüzes bolygók jót tesznek neked. Itt az ideje, hogy kiszellőztesd a fejedet, és mások gondjait elengedd.


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »