Heti horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Heti horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Hétfőn és kedden lesz egy tűz háromszög az égen: Kos Uránusz – Oroszlán Hold – Nyilas Nap, Merkúr, Szaturnusz. Ez neked a lehető legkedvezőbb konstelláció. Ezért hétfőre és keddre bármilyen feladatot időzíthetsz. Garantált a siker. Szerdától a föld energia dominál, ami téged szorgalmassá és precízzé tesz. Csak pénteken vigyázz, mert egy Merkúr – Jupiter fényszög felesleges elvi vitába keverhet! A hétvégéd a Mérleg Hold hatására szerelmes hangulatúnak ígérkezik. Ez megmelengeti a szívedet.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Heti horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Szíved szerint otthon maradnál hét elején: egy bolygóháromszög családi ügyeket tesz a fókuszodba. Majd szerdától leszel elemedben a Szűz Hold hatására. Ekkor visszatér a munkakedved. Csütörtökön egy Szűz Hold – Bak Plútó fényszög további sikereket, elismerést hoz neked. Ez megerősít abban, hogy jól dolgozol, és számít a munkád. A hasznosság tudata új lendületet ad. Hétvégén a Mérleg Hold miatt tanácsos szabadtéri programot keresned. Ország szerte szebbnél szebb vásárok várnak téged.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Heti horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Lendületes emberekkel lesz dolgod rögtön hét elején. Egy ún. tűz háromszög lesz az égen (Kos Uránusz – Oroszlán Hold – Nyilas Nap, Merkúr, Szaturnusz), ami azt jelenti, hogy lelkesítő hatással lesznek rád a találkozások. Ezzel párhuzamosan élénkül a kommunikációd is. A hét közepe a Szűz Hold szerint a precíz munkáról fog szólni. Bár ezt nem szereted, most meg tudod csinálni. Pénteken családi konfliktust mutat a Merkúr- Jupiter fényszög. Hétvégén a Mikulás és a Mérleg Hold vidámmá tesz.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Heti horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Örülhetsz, mert a hét eleji bolygóháromszög az anyagi helyzetedre lesz jó hatással. Ez a konstelláció azt ígéri, hogy a pénzügyeid kedvezőbben alakulnak, mint ahogy kalkuláltad. Ez az ünnepek előtt a lehető legjobb hír. Hét közepén a Szűz Hold segít a koncentrálásban, ha tanulnod, vizsgáznod, vagy tárgyalnod kell. Azonban pénteken egy Nyilas Merkúr – Szűz Jupiter feszült fényszög ingerlékenységet visz a munkahelyedre. Hétvégén a Mérleg Hold javaslata: a családoddal tervezgesd a Karácsonyt!

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Heti horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Szuperül indul ez a heted: egy tűz bolygóháromszög sikereket hoz neked: Kos Uránusz – Oroszlán Hold – Nyilas Nap, Merkúr, Szaturnusz intenzív hatással lesz rád, és mindarra, ami aktuálisan foglalkoztat. Tanácsos minél több és minél fontosabb ügyet hétfőre és keddre időzítened. Szerdától a Szűz Holdtól megváltoznak az energiák, és átkerül a hangsúly a szorgalmas munkára. Lehet, hogy ez nem lesz látványos, de annál hatékonyabb. December első hétvégéje utazásról és/vagy kirándulásról fog szólni…

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Heti horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
A hét eleje nem fog annyira felvillanyozni, mint az, hogy szerdától a föld elemi energiák kezdenek dominálni. Ekkor elemedben leszel. Csütörtökön egy kedvező Szűz Hold – Bak Plútó fényszög segít, hogy kreatívan oldj meg valamit, amivel küzdesz egy ideje. De vigyázz, mert pénteken lesz egy feszült fényszög a Nyilas Merkúr és a Szűz Jupiter között, ami családi és/vagy munkahelyi konfliktust vetít előre! Ezt mindenképp kerüld! Hétvégén a Mérleg Hold és a Skorpióba lépő Vénusz égisze alatt jön Mikulás...

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Heti horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Hétfőn és kedden ijesztően lendületes emberekkel fogsz találkozni, akiket durvának és sürgetőnek tarthatsz. Pedig csak arról van szó, hogy a tűz bolygóháromszög hatására a környezeted felpörög. A hét közepén jön a Szűz Hold, és lecsillapít mindenkit, mert átveszi az „uralmat” a koncentráció. Így te is összeszedetten haladsz a munkáddal. Szombaton hajnalban Vénusz kilép a Mérlegből, és csak egy év múlva tér vissza. Innentől a pénz kerül a figyelmed középpontjába. Jó értelemben anyagiassá válsz.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Heti horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Számodra kedvező, hogy három bolygó jár a pénz területén: Merkúr, Nap, Szaturnusz. Ezek hétfőn és kedden jó fényszöget kapnak a Holdtól és az Uránusztól. Vagyis a vártnál szerencsésebben alakulnak a pénzügyeid. Ez az ünnepek előtt a lehető legjobb hír. A hét közepén a Szűz Hold szerint egy csendes, szerény emberről kiderül, hogy a barátod. Szombaton hajnalban Vénusz, a Kis szerencse bolygója belép a Skorpióba. Innentől melléd áll a szerencse, és veled marad egészen a hónap, ill. az év végéig…

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Heti horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Egy tűz bolygóháromszög lesz az égen hétfőn és kedden. Ebben nem csak három, hanem öt bolygó vesz részt: Kos Uránusz – Oroszlán Hold – Nyilas Nap, Merkúr, Szaturnusz. Mindez szárnyakat ad neked, és olyan sikereket hoz, amikre nem számítottál. Szerdától a Szűz Hold azt jelzi, hogy a feletteseid árgus szemekkel fogják nézni, hogy mit csinálsz. Aggódnod nem kell, ha precízen dolgozol. A hétvégéd a Mérleg Hold égisze alatt akkor lesz szuper, ha a barátaiddal töltöd. Elő karácsonyt tarthattok…

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Heti horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Ne lepődj meg, ha nem hoz lázba hét elején az a tűz háromszög, amit a bolygók az égre rajzolnak! Annál inkább fogod szeretni a csütörtököt, amikor a Szűz Hold és Bak Plútó kedvező fényszöget alkot. Ez kiegyensúlyozottságot és hatékonyságot hoz. Mivel neked sarkalatos téma a munka és a hasznosság, jól fogod érezni magad a bőrödben. Pénteken kerülj mindenféle intrikát és pletykát! Ezt javasolja a Merkúr-Jupiter fényszög. Hétvégén a lehető legkevesebbet agyalj! Inkább élvezd az ünnepi készülődést!

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Heti horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Élénken kezdődik ez a heted. Ha hét elején vizsgáznod és/vagy tárgyalnod kell, a legjobbra számíthatsz. Egy olyan tűz bolygóháromszög lesz az égen, ami sikereket garantál neked. Ehhez protektorod is akad. De lehet, hogy kérned kell, mert „Néma gyereknek üres a tarisznyája.”. A hét második felében a Szűz Hold arra figyelmeztet, hogy a kiadásaidat regulázd meg, ha nem akarsz az ünnepek előtt megszorulni! A péntek látszik a legkritikusabbnak. Hétvégén jó hatással lesz rád a Mérleg Hold és a Mérleg Mars.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Heti horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Fejest ugrasz a munkába rögtön hétfőn. Használd ki ezt, mert később visszaesik az energia szinted! Hétfőn és kedden öt bolygó segít: Hold – Merkúr – Nap – Szaturnusz – Uránusz. Szerdától a Szűz Hold egy szőrszálhasogató embert hoz, aki hátráltathat a munkádban. Pedig figyelned kellene rá, mert így megúszhatsz egy hibát, ami pénteken hozna kellemetlen helyzetbe. Ezt egy Merkúr-Jupiter fényszög mutatja. A hétvégéd drága lesz, ha nem fogod vissza a költekezést. A Mérleg Hold azt tanácsolja: „Mérlegelj!”


Még több ezotéria