Heti horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Heti horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Ennél jobban nem is indulhatna a heted: hétfőn és kedden tüzes jegyekben járó bolygók (Kos Hold, Merkúr, Uránusz, Nyilas Szaturnusz) remek fényszögeitől remek formában leszel. Bár kedden délelőtt a Hold és a Plútó próbára tesz téged. Szerdán a Bika újhold új pénzforrást nyithat meg neked. Kérdés, hogy van-e szabad kapacitásod. A hét legjobb égi híre számodra, hogy pénteken Vénusz, a Kis szerencse bolygója belép a Kosba. Ettől szerencsésebbnek fogod érezni magad június 5-ig. Hétvégén mehetnéked lesz…

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Heti horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Túlzás nélkül állítható, hogy a hét, a hónap, sőt az év legnagyobb horderejű újholdja lesz a te szempontodból a szerdai: a Nap és a Hold együttáll a Bika jelében, ami neked külső-belső megújulás esélyét jelenti. Állj meg egy pillanatra, gyújts halványzöld gyertyát, és kívánj! Amit most kívánsz, az elkezd növekedni, manifesztálódni. A csütörtök is remek napnak ígérkezik egy remek Hold - Plútó fényszög miatt. Pénteken a Hold az Ikrekbe, a Vénusz a Kosba lép. Ettől lesz mozgalmas a hosszú hétvégéd…

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Heti horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Nem csak a hosszú hétvége miatt fogod várni a hétvégét, hanem a szuper konstellációk miatt is. Előtte a hétfő alkalmas arra, hogy egy számodra fontos emberrel egyeztess. A szerdai újhold nem érint téged közvetlenül. Ettől még kívánhatsz valamit, mert újholdtól teliholdig, 2 héten át nő a Hold, és „növeszti” azt, amit újholdkor elindítasz. Pénteken a Kosba lépő Vénusz egy barátod bajba kerülését szimbolizálja. A hétvége neked az Ikrek Holdtól és a levegős fényszögektől kitűnőnek ígérkezik.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Heti horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Lendületesen kezdődik a heted: a tüzes jegyekben járó bolygók (Kos Hold, Merkúr, Uránusz, Nyilas Szaturnusz) miatt annyi munkát elvégzel, hogy a hét második felére alig marad. A szerdai Bika újhold ajándékot hoz neked: új barátot, szövetségest. Lehet, hogy ismered már, de csak most derül ki, hogy számíthatsz rá. Pénteken a Kosba lépő Vénusz egy régi munkahelyi ügy kiújulását mutatja. Szerencsére jön a hosszú hétvége, és vasárnaptól a Rák Holdtól elemedben leszel, bár kicsit szenzibilissé válsz.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Heti horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
A tüzes jegyekben járó bolygók (Kos Hold, Merkúr, Uránusz, Nyilas Szaturnusz) szerint minden a kezedre játszik hétfőn és kedden. Érdemes ideidőzíteni minden komolyabb ügyet, mert a siker garantált. Szerdán a Bika újhold a munkahelyedre visz új szituációt: új hierarchia, új pozíció, új motivációs rendszer. Pénteken a Kosba lépő Vénusz szuper hatással lesz a kedélyállapotodra. Kinyílik a szíved, és mindent jobb színben fogsz látni. Ennek szellemében, jó hangulatban mész bele a hosszú hétvégébe.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Heti horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
A hétfő-keddi konstellációkért kevésbé tudsz lelkesedni. Annál inkább a szerdai Bika újholdért. Ez egy kiváló alkalom arra, hogy elcsendesedj, és új stratégiát készíts. Jobb, ha ezt leírod, mert ilyen formában hatékonyabban segít neked a céljaid elérésében. A csütörtök is kedvelt napod lesz. Pénteken a Kosba lépő Vénusz veszteséget szimbolizál. Egy szeretett személy kilép az életedből, vagy anyagi veszteség ér. A hosszú hétvége elég hosszú lesz ahhoz, hogy kirándulhass, majd otthon lazíthass.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Heti horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Jó eséllyel átragad rád a vidám, energikus, sikeres emberek lelkesedése hét elején, ha az ő társaságukat választod. A szerdai újhold nem hat rád közvetlenül, de arra jó, hogy elgondolkodj, miben újíthatnál. A kivitelezésben hathatós segítséget nyújt a csütörtöki Hold – Plútó fényszög. Péntektől elemedben leszel az Ikrek Holdnak és Kosba lépő Vénusznak köszönhetően. Bár az utóbbi szerelmi téren több sikert, izgalmat tartogat neked. Ennek szellemében a hosszú hétvégéd randevúkban gazdagon telhet…

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Heti horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
A tavasz beköltözik a szívedbe a héten. A szerdai újhold attól igazán különleges, hogy egy új embert terel eléd, aki fontos szerepet fog betölteni az életedben. Hogy pontosan milyen szerepet, az tőled függ. Az biztos, hogy vonzónak fogod találni. A hét második felének legnagyobb égi eseménye, hogy pénteken Vénusz kilép a Halakból. Innentől nem rád vet kedvező fényszöget, hanem a munkádban fog támogatni. A hosszú hétvégéd színesen indul (Ikrek Hold), és szentimentálisan folytatódik (Rák Hold).

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Heti horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Hétfőn a Nyilasban járó Szaturnusz a legjobb fényszöggel kapcsolódik a Kosban járó Holddal, ami feldob téged. A kedded is energikusnak ígérkezik. A szerdai Bika újhold nem mutat látványos újdonságot, de hasznos lesz/lehet a munkádban. Másnap is hatékonyan haladsz. Péntektől az Ikrekbe lépő Hold és a Kosba lépő Vénusz szerint a szerelemé a főszerep. Ha van párod, akkor vele élvezd a hosszú hétvégét! Ha még nincs párod, akkor járj nyitott szemmel és szívvel, mert bárhol bármikor összefuthatsz vele!

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Heti horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
A héten a legjobb dolog, ami történik veled, az a szerdai újhold a Bikában. Ez számos konkrét új ötletet, ihletet visz az életed azon témaiba, ami aktuálisan, aktívan foglalkoztat. Hogy ez a lehető legkézzelfoghatóbb eredményt hozza neked, állj meg egy pillanatra, és írd össze, miben kéne megújulnod! Pénteken a Kosba lépő Vénusz az otthonodba hoz kedvességet és indulatosságot egyszerre. A hosszú hétvége kaotikusan kezdődik, majd vasárnaptól a Rák Hold a párkapcsolat fontosságára tereli a figyelmedet.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Heti horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Hétfőn és kedden jó lenne, ha meghallanád a barátaid, kollégáid tanácsait. Segíthetnek neked, ha nincs füldugó a füledben. A szerdai Bika újhold ingatlan ügyekben, vagy más, az otthonodat érintő ügyekben új fordulatot jelez. De csak akkor, ha nyitott vagy az újra. Másnap, csütörtökön kedvező fényszögek továbbra is támogatnak téged a fészekrakásban. Pénteken a Kosba lépő Vénusz felélénkíti a társasági életedet. A hosszú hétvégéd remekül indul (Ikrek Hold), és meghitten folytatódik (Rák Hold).

Halak (II. 20. - III. 20.) - Heti horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Kedvező híreket kapsz hétfőn és kedden a pénzügyeid szempontjából a tüzes jegyekben járó bolygók (Kos Hold, Merkúr, Uránusz, Nyilas Szaturnusz) szerint. A szerdai Bika újhold segít neked, ha utazol, tárgyalsz, tanulsz, vagy vizsgázol. Pénteken a Kosba lépő Vénusz, a Kis szerencse bolygója (bár nem lesz a helyzet magaslatán) apró szerencsét hoz anyagi téren. „Aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli.” mondás fog érvényesülni. A hosszú hétvégét vasárnaptól fogod élvezni a Rák Holdnak köszönhetően.


Még több ezotéria