Megosztás
 
Még több megosztás ▾

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Heti horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai

Tele van erővel, energiával, nincs olyan feladat, amelyet ne tudna megoldani. Jókedve, optimizmusa ragadós. Ennek köszönheti, hogy még olyan emberek is keresik önnel a kapcsolatot, akik korábban elhúzódtak ön mellől. A házasságokban, régi együttélésekben nyugalmas, szeretettel teli időszakot élhet. Míg a szerelmi kapcsolatokban feszültség támadhat, amelynek legfőbb oka, hogy mindketten egymás fölött kívánnak uralkodni.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Heti horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai

A higgadt, józan gondolkodás jellemző most önre, amikor pontosan tudja, hogy kinek, mit kell mondani, kivel hogyan kell viselkedni. Hiszen ezzel a stílussal arathat sikert, és tehet olyan szövetségesekre szert, akiknek a jövőben majd sokat köszönhet. Baráti kapcsolatért most önnek kell többet tennie. A szerelmi kapcsolatban olyan változás várható, amely miatt talán boldogságában a föld felett lebeghet néhány lépéssel.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Heti horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai

Kiváló a hét munkahely változtatásra, állásinterjúra, felettesével is olyan témákat beszélhet meg, amelyre főnöke talán korábban nem volt nyitott. Soha nem tudta még annyira jól képviselni a saját érdekeit, mint ezekben a napokban. Mostanra időzítse a nagyobb vásárlásokat, a pénzzel kapcsolatos – banki, biztosítási, stb. – ügyintézéseket, nyaralás lefoglalását. A szerelemi kapcsolatokban szakításveszélyes ez a hét!

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Heti horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai

Itt az ideje, hogy kimozduljon otthonról. Kiváló a hét külföldi utazásra, olyan személlyel találkozásra, akiről egy ideje nem tudott semmit. A most kezdődő szerelmi kapcsolatok élvezetesek, izgalmasak és rövid életűek lesznek. A házasságokban, együttélésekben régi téma kerülhet újból terítékre, amit most már rettentő unalmasnak találhat. A munkahelyén történő változásokhoz a saját érdekében vágjon mosolygós arcot!

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Heti horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai

Boldognak érezheti magát, barátkozó hangulatban lesz, és kedve támadhat a flörtölésre. Hajlamossá válhat túl sokat megengedni magának, amivel kiválthatja olyan emberek ellenszenvét, akinek a barátságára, támogatására lenne szüksége. Ez a hét nem alkalmas a jövő tervezgetésére, mert elfogultságában olyasmikről álmodozhat, amelyre semmi lehetősége nincs, illetve nem lesz. Kiváló a hét orvosi vizsgálatra, utazásra.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Heti horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai

A szerelmi kapcsolatokban felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. Olyan problémával kell újra foglakozni, amiről korábban meg volt győződve, hogy sikerült lezárni. Maradjon higgadt, mert a forrófejűség anyagi veszteséggel járhat. Olyan hírt hallhat, amely megdöbbentheti, elgondolkodtathatja, hatására megváltoztatja még a világról alkotott véleményét is. Amennyiben ön szülő, gyermekét türelmesen hallgassa végig.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Heti horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai

Agytekervényei az ötödik sebességbe kapcsolnak, amelynek hatására úgy vág az esze, mint a borotva. Hajlamossá válhat olyan dolgokat is kimondani, amelyeket inkább el kellene hallgatni. Némi önfegyelemre lenne szükség, hogy ne aprózza el az energiáját. A párkapcsolatokra a vita lehet a jellemző, mert mindketten makacskodnak, és egy tapodtat sem hajlandóak engedni. A munkában, megélhetésben sikereket érhet el.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Heti horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai

Ezen a héten engedje el magát, lustálkodjon, több időt szenteljen a hobbijára, vagy arra a tevékenységre, amely kikapcsolódást jelent. Amennyiben ön szülő, gyermeke miatt szerencsésnek és boldognak érezheti magát. A szerelmi kapcsolatokra a nagy egyetértés, az egymás elfogadása, és a segítése lehet a jellemző. Nincs ön előtt lehetetlen, ezért lesz képes megoldani egy olyan problémát, amely hosszú ideje foglalkoztathatja.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Heti horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai

Mielőtt elkezdené tervezgetni kedvesével a közös jövőt, érdemes lenne a partnerével nyíltan beszélni mindarról, ami foglalkoztatja. Mert nem biztos, hogy szerelme is ugyanúgy gondolkodik kettőjükről, mint ön. A munkahelyén olyan változások történhetnek, amelyek befolyással lesznek a következő időre. Ezért fontos a kapcsolatok építése, a meglévők ápolása, mert a protekciónak a következő időben sokat köszönhet.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Heti horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai

Ha még nem szerelmes, akkor most minden esély megvan arra, hogy valaki elcsavarja a fejét. Ha párkapcsolatban él, és közben más után vágyakozik, a héten állandó partnere megérzései tökéletesen működhetnek, és rájöhet arra, ön miről/kiről álmodozik. És ebből veszekedés alakulhat ki. A munkahelyén maradjon ki a vitákból, nézeteltérésekből, és a pletykálkodóktól is tartson távolságot. A testedzést ne hanyagolja el!

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Heti horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai

Szerencsés hétnek néz elébe, amikor olyan pénz állhat a házhoz, amelyre nem számított, vagy amelyről már lemondott. Ha nincs állása, akkor ezekben a napokban kellene nyomulni, mert olyan lehetőségre csaphat le, amely miatt irigyeinek száma hirtelen megduplázódhat. A szerelmi kapcsolatokban nehéz helyzet alakulhat ki, mert partnere a barátokra, a jó ismerősökre hallgat, az ő véleményüket kéri ki olyan dologban, amelyhez semmi közük.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Heti horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai

Soha nem volt még annyira igaz a mondás, miszerint akinek szerencséje van a szerelemben, annak kevesebb a szerencséje a pénzügyekben. Ön is így lesz ezzel, mert a szerelemben boldog, soha vissza nem térő pillanatokat élhet át, míg a pénzügyek terén őrjítő helyzet alakulhat ki. Amikor egymást érik azok a szituációk, amikor mélyebbre, és még mélyebbre kell nyúlni a zsebében. Ne kérjen, és ne adjon kölcsön semmit!


Még több ezotéria

Megosztás
 
Még több megosztás ▾
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »
Szponzorált hirdetések
Minden, ami ezotéria »