Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Heti horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Nem fogsz reklamálni azért, mert ez a hét három munkanapból és négy pihenőnapból áll. A hét eleje gördülékeny lesz. Keddtől a Mérleg Hold segítőket is jelent. Engedd, hogy segítsenek! De ne felejtsd el, hogy csütörtökön a nemzeti ünnep miatt minden zárva lesz! Így a hétvégi bevásárlást szerda délután el kell intézned. A hosszú hétvégén a csütörtök éjjeli újhold lesz a legizgalmasabb bolygóállás, ami együtt áll a Vénusszal. A Skorpióban ez szépséget és erotikát jelent. Élvezd!

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Heti horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Már hétfőtől érezni fogod, hogy valami véget ér, lezárul. Csütörtökön a Nap átlép a Skorpióba, és ezzel hivatalosan is elkezdődik az ősz. Addig a munkádra kell koncentrálnod. Vigyázz, hogy ne hibázz! Csütörtökön éjjel különleges újhold lesz. A Nap, Hold és a Vénusz együtt fog állni. Ez számodra új élményeket, sőt akár új partnert is hozhat. Ha van párod, akkor semmiképp se tedd féltékennyé! A szerelmet vele is megélheted. Szombaton Nap–Vénusz és Hold–Szaturnusz együttállás ennek kedvez.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Heti horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Igaz, hogy nem indul túl fényesen ez a heted, de keddtől már jó formában leszel. Sikered kulcsa, hogy ne akarj három nap alatt ugyanannyi munkát elvégezni, mint máskor! Szerencsére keddtől a Mérleg Hold segít. Szóval minden olajozottabban fog menni. Csütörtökön a nemzeti ünnep miatt „megáll” az élet. Neked is jót tesz a semmittevés. Ez most az egészséged miatt elengedhetetlen. A bolygók az egészség-betegség területén arra intenek, hogy vigyázz magadra! Más úgyse teheti helyetted.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Heti horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Jó lenne, ha szabadságot vennél ki a hét elejére. Csupán három nap a munkahét. A Hold azt jelzi, hogy a gondolataid folyton otthon járnak. Ez megnehezíti, hogy a munkádra koncentrálj. A hosszú hétvégéd azért lesz élvezetes, mert lesz bőven időd a családodra, a barátaidra, a hobbidra stb. Vasárnap valaki provokálni fog. Gyakorold az „egyik füleden be, a másikon ki” taktikáját! A Mars átlép a Bakba, ami számodra nem lesz túl kellemes. Megkönnyíti a dolgodat, ha előre tudsz erről…

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Heti horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Te élvezed, ha a dolgok változatosak és szokatlanok. A rövid munkahét informatív lesz a számodra. Figyelj, és jegyzetelj! Amit most megtudsz, arra szükséged lesz hamarosan. A hosszú hétvégén a Skorpió bolygók családi és/vagy ingatlan ügyeket jelentenek. Bosszankodás helyett szervezz mozgalmas programokat! Kirándulhatsz, sportolhatsz, biciklizhetsz stb. A bolygók azt mutatják, hogy jót fog tenni egy kis környezetváltozás. Tehát olyan helyre menj, ahol eddig még sosem jártál!

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Heti horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
A hét elején a pénz fog foglalkoztatni, majd a hosszú hétvégén mehetnéked lesz. A Skorpióba lépő Nap, Vénusz, Hold külön-külön és együtt is utazásra sarkall. Ha teheted, válassz exkluzív célt! Ha szűkösebb a büdzséd, akkor a leleményességeden múlik a dolog. A csütörtök éjjeli újhold új ötletet adhat, hol és hogyan lehet megoldani a kalandot ingyen. Szombaton is lesz bolygóegyüttállás, ami tovább javítja a helyzetedet. Majd vasárnap a Mars belép a Bakba, ami neked sok energiát jelent.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Heti horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Csütörtökig a Nap még a Mérleg jelében jár. Ez azt jelenti, hogy a dolgok még a kezedre játszanak. Okosan használd ki, és fordítsd a javadra! A hosszú hétvégéd eseménydúsnak ígérkezik. Lesz kellemes és kevésbé kellemes része. A Skorpió bolygók hullámzó anyagi és érzelmi dolgokat szimbolizálnak. Az a jó, hogy a csütörtök éjjeli újhold segít új alapokra helyezni mindazt, ami most megérint, felkavar. Legyen a mérce az, hogy mi az, ami megérint, felkavar. Vasárnap az óraátállítás az őszt mutatja.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Heti horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Túlzás nélkül állítható, hogy az egész év legjobb hete vár rád. Igaz, hogy a hét eleje várakozással fog telni. Naná, hogy ilyenkor vánszorog az idő. De csütörtöktől eljön a te időd. Délután 10 órán belül 3 bolygó is belép a Skorpióba. A sort a Nap kezdi, majd a Vénusz, és végül a Hold következik. Éjfél előtt pár perccel pedig újhold lesz. Ez neked az év legintenzívebb hatású újholdja. Ráadásul most a Vénusz is ott áll. Vénusz a szépség, a szerelem, az erotika és a kis szerencse bolygója. Mindez a tiéd.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Heti horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Ez a heted tele lesz titkos, titokzatos dolgokkal. Csütörtöktől a Skorpióban olyan bolygófelvonulás lesz, ami megköveteli tőled a diszkréciót. Tudd, hogy vizsgázol! Ha nem sikerül, te kerülsz kínos helyzetbe. Az jó hír, hogy a Mars vasárnapig még a Nyilasban jár. A Mars energetizál, motivál és céltudatossá tesz. Ügyesen vedd ki ebből azt, amit még ki lehet venni! Ez a bolygóállás sokkal erősebb és fontosabb a te szempontodból, mint pl. a csütörtöki újhold. A hosszú hétvégéd legyen lustálkodós!

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Heti horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Nagy dolgok készülődnek. Az egész heted valami fajta várakozással fog telni. Teszed a dolgod, de a figyelmed máshol jár. Ennek oka, hogy vasárnap Mars végre belép a Bak jelébe. 2 éve nem volt itt, és legközelebb 2 év múlva lesz. Ebből a konstellációból kihozhatod a lehető legtöbbet és legjobbat. Erre december elejéig lesz időd. Tehát kapkodnod nem kell. A hosszú hétvégéd akkor lesz jó, ha a barátaiddal töltöd. Velük gyorsan és vidáman telik az idő. Még jó, hogy bőven lesz időd mindenre…

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Heti horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
A bolygók azt mutatják, hogy valami nagy dolog jár a fejedben. Álmodozz, tervezgess! A hét elején a Mérleg Hold mindent „könnyűvé” tesz. Így a munkában olyan sikeresen haladhatsz, hogy jogosan lehetsz büszke magadra. A csütörtök éjszakai újhold segít, hogy új dolgokat tűzz ki célul. Gyújts halványzöld gyertyát, és rendeld meg! Tekints az újholdra úgy, mint a főpincérre! Leadod a rendelésedet, és kivárod, hogy kihozza neked a készterméket. Szombaton is lesz több bolygóegyüttállás…

Halak (II. 20. - III. 20.) - Heti horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Kitartás! Ki kell bírnod a hét elejét. Egyrészt mert rövid a munkahét, másrészt csütörtöktől nemcsak a hosszú hétvége kezdődik el, hanem számodra egy kedvező időszak. A Skorpió bolygók jó hatással vannak rád. Csütörtökön rövid időn belül 3 bolygó is belép a Skorpióba. Majd az éjjeli újhold sok új lehetőséget mutat meg. Kérdés, hogy mennyire vagy nyitott. Közben a Skorpió bolygók külföldi munkát, utazást vagy tanulást is eléd hoznak. Érdemes igent mondanod. Biztosan nem fogod megbánni…


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »