Horoszkóp

Heti horoszkóp - 2024. Március 25.

Kos

03.21 - 04.19
Feszültséggel indulhat a hét, ugyanakkor ez már a te időd, kiteljesedhetnek erőid. Friss energia pezsdíthet fel és ezt meglovagolva úrrá lehetsz bármilyen adódó nehézségen. Azért nem fog ártani, ha nem rohansz mindenen át előre, és néha megállsz alaposan végiggondolni mind a kapcsolataidat, mind a feladataidat.

Bika

04.20 - 05.20
Fontos, hogy ne add át magad az önsajnálatnak akkor sem, ha rosszul kezdődik a hét. Kimerítő lehet az első néhány nap, de tarts ki, a hosszú hétvégén lesz idő a feltöltődésre. Mindenképp foglalkozz egészségeddel és tégy valamit a tavaszi megtisztulás jegyében is. Egy apró életmódbeli változás is sokat segíthet hosszú távon.

Ikrek

05.21 - 06.21
A hét eleji feszültség kezelésében erőt adhat az a közösség, akihez igazán tartozol, valamint szeretteid közelsége is – persze csak akkor, ha nem mentek egymás agyára. Aki éppen nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb közületek, az adhat erőt a többieknek.

Rák

06.22 - 07.22
Törekedj arra, hogy kapcsolataidban megtartod a kellő egyensúlyt. A hét elején ez nehézségekbe ütközhet, de ennek ellenére ragaszkodj a megfelelő hangnemhez minden helyzetben. Sőt, éppen te lehetsz az, aki képes visszaterelni a szituációt békésebb terepre.

Oroszlán

07.23 - 08.22
Az előtted álló időszak remek lehetőséget adhat, hogy új perspektíva nyíljon meg előtted. Tüzes erővel vághatsz bele valami újba, még akkor is, ha a hét nehezen indul. Aktívan légy jelenj a helyzetekben, kezedben van a kezdeményezés ereje.

Szűz

08.23 - 09.22
Stresszesen indulhat a hét, ezért gondold végig, hogy hogyan tudod megőrizni egyébként szinte végtelen belső nyugalmadat. Foglalkozz most elsősorban a saját feladataiddal, semmiképp ne avatkozz mások dolgába, az fölösleges ellentétet szülne.

Mérleg

09.23 - 10.22
Nem biztos, hogy könnyű lesz tartani magad álláspontodhoz, különösen a hét elején. Ha szilárd és határozott véleményt fogalmazol meg, azt másoknak is kimutathatod, különösen, ha azt finoman és diplomatikusan, vagy akár viccesen teszed.

Skorpió

10.23 - 11.21
A tavasz friss ereje lehetővé teszi számodra, hogy ne ragadj bele egy helyzetbe, és ne torpanj meg a nehézségek előtt. Belső késztetésed úgyis arra vezet, hogy lépj előre. Ezzel legyőzheted a mindennapok megszokásait, melyek nem engedik, hogy friss szemmel lásd kapcsolataidat és dolgaidat.

Nyilas

11.22 - 12.21
A héten erősítened kéne kapcsolataidat. Tüzes energiáid segíteni fognak, hogy friss figyelemmel fordulj ezek felé. Hatékonyan támogathatod a rászorulókat, el fog kelni a segítséged. Emellett ez a tavaszi éra a kalandok ideje, most belevághatsz mindabba, amire eddig nem jutott elég időd.

Bak

12.22 - 01.19
Nem szerencsés mindig elfojtani magadban érzéseidet, legyenek azok pozitívak vagy negatívak, mert ezzel olyan feszültség gyűlhet össze benned, ami idővel zavaróan halmozódik fel lelkedben. Nem baj, ha az új dolgokhoz csak lassan és komótosan fogsz hozzá, csak az a fontos, hogy merj belevágni.

Vízöntő

01.20 - 02.18
Szárnyaló kedved jól jöhet most, különösen a hét elején, amikor optimizmusod segíthet kikerülni a feszült helyzetekből. Inspiráló erőd a többiekre is hatással lehet. Most elindíthatsz olyan változást, mely az oly nagyra értékelt szabadság felé vezet.

Halak

02.19 - 03.20
Ha az elmúlt hetekben nem vágtál bele valamilyen újdonságba, még nem késtél le semmiről, a tavasz kirobbanó energiája támogat akár valami elkezdésében, akár az újrakezdésben. Hozd ki a lehető legtöbbet abból az indító impulzusból, mely a legnagyobb, kezdeti nehézségeken is keresztülvihet.

Címlap

top