Horoszkóp

Heti horoszkóp - 2024. Április 15.

Kos

03.21 - 04.19
Igyekezz a hét során lekeríteni éppen futó projektjeidet, feladataidat. Nem baj, ha nem érsz teljesen a végükre, de érdemes lenne péntekig egy számodra megnyugtató állapotba hozni őket, így felhőtlenül telhet majd a hétvégéd.

Bika

04.20 - 05.20
A hét elején legyél türelmes, még akkor is, ha úgy érzed, nem megy minden az elképzeléseid szerint. A Nap hamarosan belép a jegyedbe és végre eljön a te időd. Ugyanakkor óvakodj, nehogy egy kapcsolatban túlságosan önzővé válj – próbáld beleképzelni magad a másik helyzetébe, ez sokat segít majd és tudni fogod, mit kell tenned.

Ikrek

05.21 - 06.21
Lehet, hogy a napokban jobban megszólít majd a múlt valamilyen formában. Ne engedd, hogy az ennek kapcsán felkelt negatív érzések beárnyékolják hangulatodat, inkább vidd tovább mindazt, amit tanultál. Határozd el, hogy mi lesz a héten a prioritás számodra és koncentrálj arra.

Rák

06.22 - 07.22
Ez a hét ideális alkalom lehet, hogy végiggondold a mögötted álló idei eseményeket és tarts egy kis önvizsgálatot. Merj változtatni, ha arra jutsz, hogy valamelyik életterületeden elkélne egy kis gondoskodás, sőt, nagyobb figyelem.

Oroszlán

07.23 - 08.22
Cselekedj bátran a héten, most nem kell visszafognod magad, lehetsz kirobbanó. Tegyél energiát mindenbe, amit növeszteni, táplálni, érlelni szeretnél. Varrd el a régmúlt szálakat, és figyelmedet az előtted álló feladatokra koncentráld.

Szűz

08.23 - 09.22
Szabadságodban áll új szemmel tekinteni a világra. Jót is tenne, ha nyitnál, ha nagyobb távlatokat engednél képzelőerődnek. Finoman, érzéssel is tágíthatod látóteredet, hogy ne viseljen meg túlságosan a változás, de semmiképp se ragadj bele egy régi állapotba.

Mérleg

09.23 - 10.22
Bízz benne, hogy intuíciód jó irányba visz, mert csak így tudod kellő magabiztossággal rendezni dolgaidat a héten. Zárj ki mindent, ami felesleges, hogy az igazán lényeges és előrevivő szempontokkal tudj foglalkozni. Fontos most, hogy megteremtsd saját biztonságodat.

Skorpió

10.23 - 11.21
Ne láss bele a helyzetekbe olyasmit, amiről nem tudod biztosan eldönteni, hogy tényleg igaz. Ezzel nemcsak a saját, de mások életét is könnyebbé teheted, illetve elkerülheted a kapcsolatokat mételyező gyanakvást és bizalmatlanságot.

Nyilas

11.22 - 12.21
Ha esetleg haragban állsz valakivel, minél hamarabb érdemes elsimítani a felvert hullámokat. Találjatok közös pontot, legalább egyet, már ez is segíteni fog. Felszínre törhetnek eltemetett emlékeid, régi hatások. Tapasztalataid alapján igyekezz kiszűrni, hogy mi a legjobb, amit most választhatsz a lehetőségek közül.

Bak

12.22 - 01.19
Lépkedj nyugodtan kitűzött célod felé, de ne lepődj meg, ha a dolgok esetleg hirtelen összekuszálódnak. Lehet, hogy most több energiát kell ebbe beletenned, de ne sajnáld, képes leszel kibogozni a szálakat.

Vízöntő

01.20 - 02.18
Ha úgy érzed, hogy mostanában előtérbe került lázadó éned, vizsgáld meg, hogy milyen konkrét lépést tudnál tenni ügyed érdekében. Minél gyakorlatibb, annál jobb. Ne is hezitálj túl sokat, vágj bele a cselekvésbe és megvalósításba.

Halak

02.19 - 03.20
Fontos lenne, hogy legutóbbi jó ötleteidet ne tedd fel a polcra, hanem állj neki a konkrét akcióterv készítésének. Ne halogasd az első lépés megtételét. Ha túl nagynak látod a feladatot, szinte föléd magasodó sárkánynak, akkor bontsd apró részekre és a mostani héten csak a legelsőre koncentrálj ezek közül.

Címlap

top