Horoszkóp

Heti horoszkóp - 2024. Május 06.

Kos

03.21 - 04.19
Érdemes lenne a héten az elindított és futó feladataidat, projektjeidet gondozni. Bár a hét közepe kedvez egy új dolog elindításának, ezt semmiképp sem a meglévők rovására tedd. Gondosabban kéne most ránézni pénzügyeidre.

Bika

04.20 - 05.20
A hét közepén vár rád a remek alkalom, hogy belekezdj valami újba, elindíts valamit, amit már régóta tervezel. Készülj fel rá és ne szalaszd el a kínálkozó lehetőséget. Lehet, hogy tartasz az újdonságoktól és a számodra ismeretlentől, de most érdemes lesz nyitni ezek felé…

Ikrek

05.21 - 06.21
Nagyon fontos lenne a héten, hogy nem szakadj meg a sok feladattól. Óvakodj attól, hogy szétforgácsolod erőidet. Szabad nemet mondanod. Mostani döntéseiddel a jövődet formálod, de jusson dedikált idő a feltöltődésre és a pihenésre is.

Rák

06.22 - 07.22
Bízz magadban és abban, hogy el tudod dönteni, hogy mibe érdemes fektetni az energiáidat. Nemcsak munkádról vagy feladataidról van szó, hanem kapcsolataidról és baráti viszonyaidról is. Arra fordítsd figyelmedet a héten, amit hosszú távon szeretnél megerősíteni.

Oroszlán

07.23 - 08.22
Ha gondosan ügyelsz arra, hogy pontosan mire fordítod idődet és erőforrásaidat, sokkal kevesebb energiát fogsz elpazarolni felesleges dolgokra. Nem kell előre vágtatnod semmiben, sőt, inkább lassíts kicsit és erősíts meg mindent, amire a jövőben alapozni szeretnél akár kapcsolatot, akár munkát.

Szűz

08.23 - 09.22
Friss és eddig ismeretlen szemszögből tekinthess magadra és dolgaidra is. Ha ezek után úgy találod, hogy változtatni szeretnél valamin, bátran tedd meg. Ez elűzheti elégedetlenségedet és rosszkedvedet is. Jó lenne gyakran kiszellőztetni a fejedet…

Mérleg

09.23 - 10.22
A héten tehetsz-tehetnél valamit biztonságod érdekében és azért is, hogy önbizalmadat megerősítsd. Akár még pénzügyeidet is biztosabb alapokra helyezheted, hosszú távon mindenképp érdemes erre figyelmet és energiát szánnod.

Skorpió

10.23 - 11.21
A héten felszínre törő újító erők arra inspirálhatnak, hogy megalapozd ideálisnak gondolt kapcsolatodat. Fontos, hogy ez nem egy hétre szóló projekt, ennél jóval türelmesebbnek kell lenni, hogy egy élő, változó kapcsolatról van szó. A fontos, hogy tegyél most bele elég figyelmet és energiát.

Nyilas

11.22 - 12.21
Gondold végig, hogy mi kéne ahhoz, hogy jobban összhangban érezd magad valódi önmagaddal és az általad áhított célokkal. Kicsiben is új életet kezdhetsz, nem kell ehhez mindent felforgatni. Koncentrálj most arra az egy területre, amit meg kéne alapoznod a biztonságos jövő érdekében.

Bak

12.22 - 01.19
A hét energiái támogatni fognak, hogy szép egyenletesen, nyugodtan haladj előre, sőt, meglévő dolgaid éltetése mellett akár újba is energiát tudj fektetni. Még pihenőt is engedélyezhetsz magadnak, hogy feltöltődjenek tartalékaid és legyen erőd az új dolgok megalapozásához.

Vízöntő

01.20 - 02.18
Életed új fejezetébe léphetsz, de ez nem azt jelenti, hogy mindenen változtatnod kéne. Inkább döntsd el, hogy mi az, ami remekül működik, ez mindenképpen erősítésre szorul. Csak azon a területen vezess be újításokat, ahol gyökeres átalakulást remélsz.

Halak

02.19 - 03.20
Fontos lenne, hogy feladataidat lebontsd olyan kisebb elemekre, melyeket lépésről lépésre tudsz megvalósítani. Minél konkrétabb és megfoghatóbb, annál jobb. Akár adott időponthoz is rendelheted ezt, így kevésbé fogsz időben elcsúszni és eredményesebb is lehetsz hét végére.

Címlap

top