Horoszkóp

Heti horoszkóp - 2024. Május 20.

Kos

03.21 - 04.19
A szülinapod környékén elindított projektek, tervek vagy vállalkozások mostanra már akár szárba is szökkenhettek. De ne dőlj hátra, van még dolog, sőt, újabb lehetőségek is adódhatnak, melyeket észre kell venned és megfelelően reagálnod. Nem baj, ha még nem vagy tökéletes, újat tanulni nem szégyen, sőt, inkább tiszteletre méltó.

Bika

04.20 - 05.20
Ha az elmúlt időszakban egy álmod építésébe kezdtél, ne riadj vissza semmitől. Jöhetnek akadályok, sőt, előre nem látott nehézségek is. Próbálj ráhangolódni egy nyitottabb, szabadabb, levegősebb életérzésre, így az előtted feltáruló lehetőségeket is hamarabb meglátod.

Ikrek

05.21 - 06.21
Kezdődik a te időd, a te hónapod, erőidet kiteljesítheted. Készülj a közelgő szülinapodra azzal is, hogy átgondolod az elmúlt évedet. Ha valamit le kell zárni, ne késlekedj vele, ugyanakkor érdemes a közeli és távolabbi jövődet álmodni, sőt, álmaidat konkrét tervekbe önteni.

Rák

06.22 - 07.22
Mély érzékenységed megmutathatja a helyes irányt és azt is, hogy melyik felmerülő lehetőséget érdemes kiaknáznod. Hasznos lehet, ha rokon lelkekre találsz, együtt többre vihetitek. Ha rájuk hangolódsz, a kapcsolatteremtés és a kommunikáció is gördülékenyebben fog menni.

Oroszlán

07.23 - 08.22
Milyen kalandokba szeretnél belevágni? Légy szemfüles és ugorj rá a kínálkozó lehetőségre. Viszont az, hogy nem késlekedsz és nem szalasztod el a megfelelő pillanatot, nem jelenti azt, hogy kapkodsz, esetleg másokat sürgetsz. Csak nyugodtan, királyian haladj céljaid felé.

Szűz

08.23 - 09.22
Ha olyan lehetőség adódik a héten, mely segít kikukkantani a biztonságos komfortzónádból, ne félj megtenni az első lépést. A kezdet nehéz lesz, de utána szinte új világ tárulhat fel előtted. Kötelességeid elvégzése után engedd meg magadnak az ellazulást, a szórakozást is a héten.

Mérleg

09.23 - 10.22
Fellélegezhetsz a héten, most könnyebben, levegősebben alakulhatnak dolgaid. Ne mulassz el egyetlen kínálkozó lehetőséget sem, bízz benne, hogy ha eddig lekötve, akár lebilincselve érezted is magad, ez már a múlt, most pedig felszabadulhatsz és szárnyaidat kitárva felröppenhetsz.

Skorpió

10.23 - 11.21
Ha reálisan és józanul fel tudod mérni, hogy hogyan állsz a dolgaiddal, könnyebb lesz észrevenni a kínálkozó lehetőségeket. Ezek kiaknázásában fel tudod használni eddigi tudásodat és tapasztalataidat, nem kell nulláról indulnod. Őrizd meg könnyedségedet és a változások ellenére maradj nagyvonalú másokkal.

Nyilas

11.22 - 12.21
Elő híres optimizmusoddal, a héten olyan lehetőségek jöhetnek, melyekbe a hozzád méltó dinamizmussal vetheted bele magad. Sőt, te magad hozhatod el a változást, anélkül, hogy külső noszogatásra kéne várnod. A héten bátran belevághatsz valami újba.

Bak

12.22 - 01.19
Új lehetőségek előtt tárulhat fel az ajtó – tőled függ, hogy belépsz-e rajta vagy ragaszkodsz a megszokott, biztonságos dolgokhoz, szokásokhoz. Persze nem kell minden régit elvetni, de lehet olyasmi az életünkben, ami felett bizony már eljárt az idő és megérett az újításra.

Vízöntő

01.20 - 02.18
Az egész világ a játszótered lehet, élj a lehetőségekkel, de semmiképp ne élj vissza velük. Olyan kalandba, álmokba is belevághatsz, ami eddig elérhetetlennek tűnt. A héten szánj több időt kapcsolataidra, akár a régiek ápolására, akár újak kötésére.

Halak

02.19 - 03.20
Ha jön a lehetőség, ne bújj el előle, bátran, sőt merészen nézz szembe vele. Merd felvállalni vágyaidat, céljaidat, vedd figyelembe saját és szűk környezeted igényeit. Rajtad múlik, hogy milyen rugalmasan fogadod a változást és milyen nyitottan állsz a váratlan elé.

Címlap

top