Horoszkóp

Heti horoszkóp - 2024. Április 29.

Kos

03.21 - 04.19
Bár a jegyedből továbbhalad a Nap, mégis lesznek olyan hatások, melyek segítségével erőd teljében lehetsz és szívesen várhatod a kihívásokat. Csak arra kell ügyelned, hogy ne mások kárára gyakorold hatalmadat és ne téveszd meg azokat, akik nem tudnak ellenállni sugárzó vonzerődnek.

Bika

04.20 - 05.20
A héten eljön a te időd, borulj virágba és teljesítsd ki erőidet. Ügyelj arra, hogy az életöröm ne ragadtasson felelőtlen költekezésbe. Inkább tisztítsd, szépítsd a meglévő dolgokat. Kövesd bátran ötleteidet, álmaidat és lépj is egyből a megvalósításuk útjára.

Ikrek

05.21 - 06.21
Közeledünk a szülinapodhoz, de arra még van bőven időd, hogy egyfajta számvetésbe fogj, mérleget készíts és lezárd a múlt megterhelő köreit. Így könnyebb lélekkel élheted napjaidat és a jövő felé is bizakodva, a tapasztalatokkal felvértezve tekinthetsz. Mindehhez nem árt egy kicsit, legalább egy rövid időre visszahúzódni a hétköznapok rohanásából.

Rák

06.22 - 07.22
Próbálj akkor is nyugodt maradni, ha egyre sürgetőbben jönnek a projektek és feladatok. Segíthet, ha priorizálsz és a felállított sorrend alapján haladsz egyikről a másikra. Ráadásul szabad nemet is mondanod. Bármilyen segítőkész is vagy, merd meghúzni a határokat.

Oroszlán

07.23 - 08.22
Bármilyen szépen haladsz is céljaid felé, bekövetkezhet az a pillanat, amikor – minden erőd és erényed ellenére – olyan akadályba ütközöl, amit egyedül sehogy sem tudsz áthágni. Hidd el, nem szégyen segítséget kérni és elfogadni, ezzel nem csökken nimbuszod.

Szűz

08.23 - 09.22
Itt az ideje, hogy belevágj olyan dolgokba, melyeket eddig csak terveztél vagy álmodtál róluk. Ha egy utazás, kezdd el megszervezni, ha valamit tanulni szeretnél, kutasd fel a lehetőségeket, ha egy új recept kipróbálása, szerezd be a hozzávalókat. Ne feledd, hogy bármiről legyen is szó, nem vagy tehetetlen, igenis léphetsz a saját érdekedben!

Mérleg

09.23 - 10.22
Ha az egyensúlyt nem is találod meg azonnal a szembefeszülő energiák, válaszutak között, meghatározhatod mindennek a helyét, akár térben, akár időben. Ez olyan szilárd és megbízható kereteket adhat, melyben a nehéz döntéseket is könnyebb lesz majd meghozni.

Skorpió

10.23 - 11.21
Állj készen a finom, eleinte szinte észrevétlen változásokra. Mély érzékenységeddel észlelheted a változás irányát és ez segíthet, hogy időben felkészülj a hatásaira is. Bár erőd teljében érezheted magad, várj egy kicsit és gondolj végig mindent, mielőtt beleveted magad valami újba, vagyis csak óvatosan!

Nyilas

11.22 - 12.21
A héten kedvező energiák érkezhetnek, hogy kicsit lelassulj, megnyugodj és végiggondold a dolgaidat. Ettől persze nem kell feladnod aktivitásodat, csak legyen a napnak egy elmélkedősebb, tapasztalatlevonós része is. Nem kell túlgondolni, csak kerüljön minden a helyére.

Bak

12.22 - 01.19
Ha kényelmetlenül érzed magad a változások miatt, kapaszkodj szilárd hátteredbe, ahol minden a helyén van és először innen figyeld a dolgok menetét. Lehet, hogy a jövőben jobban és az eddiginél nagyobb léptékben kell alkalmazkodni a megváltozott viszonyokhoz, de ebben is kialakíthatsz egy neked megfelelő új rendszert.

Vízöntő

01.20 - 02.18
Ha esetleg úgy érzed, hogy nem tudod követni elég gyorsan a változásokat, teremts rendet ott, ahová elér a hatóköröd. Kerüljön minden apró részlet a helyére, ne sajnáld az erre fordított energiát, mert így fog összeállni a teljes kép, melynek birtokában könnyebb lesz jó döntéseket hozni.

Halak

02.19 - 03.20
Találd meg mindennek a helyét, ez segíteni fog abban, hogy minden álmodozásod ellenére is jól elboldogulj az anyagi dolgok között. Az is sokat segíthet, ha szépíted környezetedet vagy szabadidődben beleveted magad valamilyen alkotó folyamatba. Ez segíthet a jövő felé fordítani a tekintetedet és elengedni a múlt árnyait.

Címlap

top