Horoszkóp

Heti horoszkóp - 2024. Április 22.

Kos

03.21 - 04.19
Óvakodj a túlzásoktól, melyekbe a következő időszakban könnyen beleeshetsz. Nőhet a feszültség körülötted a héten. Bármely nehéz helyzetben gondold végig, hogy milyen ultimátumot tudnál kínálni a belefeszülés helyett.

Bika

04.20 - 05.20
Bármi is történik, engedd, hogy benned egyre növekedjen az életöröm és semmiképp ne hagyd magad kibillenteni biztos egyensúlyodból. Ezzel a szilárdsággal szeretteid támasza is lehetsz a héten, készülj fel erre a támogató szerepre.

Ikrek

05.21 - 06.21
Törekedj arra, hogy inkább egyszerűsítsd a dolgokat, a helyzeteket, mint még feszültebbé vagy átláthatatlanabbá tedd. Ugyanez igaz a kapcsolataidra is. Egy konfliktus lehet, hogy a változás irányába terelget, vagy olyasmit tud megmutatni, amiről eddig nem akartunk tudomást venni.

Rák

06.22 - 07.22
Lehet, hogy a hét eseményei kilöknek a komfortzónádból és ez joggal viselhet meg, különösen érzelmi szempontból. Bízz benne, hogy ez átmeneti időszak, de utána rendeződnek a viszonyok. Készülj fel azonban, hogy lehet, nem a régi medrébe tér vissza minden, hanem új irányok és partok körvonalazódnak.

Oroszlán

07.23 - 08.22
Ne lepődj meg, ha a héten esetleg úgy érzed, hogy csökken benned az az indító impulzus és energikusság, ami az elmúlt időszakban jellemzett. Jobb is, ha most figyelmedet és energiáidat inkább a futó projektjeid megerősítésének és a váratlan hatások kiküszöbölésének szenteled.

Szűz

08.23 - 09.22
Szükség lehet rá, hogy változtass kicsit nézőpontodon a héten. Ez korántsem könnyű, de megéri az erőfeszítést, mert így könnyebben úrrá lehetsz a szembejövő konfliktusokon és újszerű megoldás is felragyoghat előtted.

Mérleg

09.23 - 10.22
Egyáltalán nem baj, ha most lassítasz egy kicsit, most ennek van itt az ideje. Maradj megfontolt és kétszer is gondold meg minden következő lépésedet. Ugyanakkor merj bátran önmagad lenni, még akkor is, ha ezzel generálsz egy kis plusz feszültséget. Ez azt is jelenti, hogy ragaszkodhatsz a prioritásaidhoz.

Skorpió

10.23 - 11.21
Erővel és igazi magnetizmussal köszönthet rád a hét közepi telihold, de lehet, hogy addig még lesz részed némi feszültségben vagy akár konfliktusos helyzetben is. Szenvedélyességed átemelhet a nehézségeken, de nem mindegy, hogy milyen áron. Mondj igent arra, amit igazán szeretnél, ha ez nem ütközik erkölcsi akadályba.

Nyilas

11.22 - 12.21
Lehet, hogy ez a hét türelemre int, nem pörögnek majd úgy a dolgok, mint eddig, de az is lehet, hogy csak a háttérben érlelődik valami, ami számodra úgy tűnik, mintha megfeneklett volna. Ilyenkor bizony ki kell várni az érési időt, de addig se őrlődj, inkább foglald el magad valamilyen hasznos tevékenységgel.

Bak

12.22 - 01.19
Merj jobban kapcsolatba lépni a világgal, megbízni érzékszerveidben. Úgy tűnhet, hogy ez sebezhetőbbé tesz, de a feszült helyzetekben segíteni fog, ha rugalmasabban tudod kezelni a dolgot. Ez akkor is jól jöhet, ha azt tapasztalod, hogy a helyzetek és kapcsolatok most a szokásosnál kevésbé kiszámíthatókká válnak.

Vízöntő

01.20 - 02.18
Maradj rugalmas a váratlan helyzetekben, de ehhez az is szükséges lehet, hogy elég időt hagysz magadnak. Ezt bátran kérheted másoktól is, nem kell egyből döntened. Az sem baj, ha most lelassulsz, vegyél fel egy olyan napi ritmust, amit még pénteken is gond nélkül tudsz majd követni. Jó beosztással minden fontos és lényeges bele fog férni a hetedbe.

Halak

02.19 - 03.20
Lehet, hogy sokáig az álmaid és képzeleted vittek előre, de most az az időszak kezdődött, amikor le kéne szállnod a földre. Fogalmazz meg magadnak konkrét lépéseket és napról napra tedd is meg őket, különben egyre nő körülötted a káosz. A hét közepén konfliktus várható, de ha megőrzöd egészséges önbizalmadat, nem fogsz kizökkenni.

Címlap

top