Skorpió csillagjegy horoszkóp oldala

október 23. - november 21.

Napi horoszkóp

2024.04.23.
Ma nehéz helyzetbe kerülhetsz, méghozzá azért, mert lehetséges, hogy kölcsönkérnek tőled, akár pénzt, akár valami olyan tárgyat, ami fontos számodra. Te pedig érzed, hogy ez nem jó ötlet, de mindezt megfelelően kell kommunikálni.

Heti horoszkóp

2024.04.22.
Erővel és igazi magnetizmussal köszönthet rád a hét közepi telihold, de lehet, hogy addig még lesz részed némi feszültségben vagy akár konfliktusos helyzetben is. Szenvedélyességed átemelhet a nehézségeken, de nem mindegy, hogy milyen áron. Mondj igent arra, amit igazán szeretnél, ha ez nem ütközik erkölcsi akadályba.

Havi horoszkóp

2024.04.01.
A házasságokban, régi együttélésekben a társad életében olyan változások következhetnek be, amelyek hatással lehetnek a kettőtök kapcsolatára is. De az is lehet, hogy olyan átalakulások következhetnek be az ő életében, amelyek befolyással lehetnek a közös jövőtökre. Családtag között van olyan személy, aki miatt az életed nehezebbé válhat. Egészségedre, testi épségedre jobban kellene vigyáznod, mert betegség átmenetileg kivonhat a forgalomból. Ha szülő vagy, gyermeked és annak jövője körül foroghatnak a gondolataid.

Hétvégi horoszkóp

2024.04.20.
Ha lehetőségetek adódik egy utazásra vagy valamilyen gyökeresebb változtatásra, ne késlekedjetek. A fontos csak az, hogy egységben, egyetértésben tegyétek meg ezt az előrevivő lépést. Ez jó irányba billenthet ki akkor is, ha eluralkodna rajtad az elégedetlenség. Ne hagyd veszni a reményt!

Skorpió jellemzése

Ellenségünknek sose válasszunk Skorpiót, szövetségesnek azonban kiválóak. A legbizalmatlanabb jegy a Skorpió, ezért ha valaki egyszer eljátssza a bizalmát, nincs pardon.
Skorpió csillagjegy jellemzői

Skorpió mint aszcendens

Hiába születünk valakivel ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon, mégis eltérő a személyiségünk. A titok nyitja az aszcendensben rejlik, ami meghatározza a külsőnket, a stílusunkat és szokásainkat is.
Skorpió csillagjegy jellemzői

Címlap

top