Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Heti horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Jól indul ez a heted. A Nyilas Hold lelkessé tesz. De számíts rá, hogy kedden felfordulás lesz a munkahelyeden! És nem ez lesz a hét legrázósabb napja. Nagy kihívás a számodra, hogy a szerdát kell vita nélkül átvészelned. Két feszült bolygóállás is lesz az égen. Majd csütörtöktől minden gördülékenyebbé válik. Pénteken és vasárnap csupa kedvező konstelláció segít neked. Egyetlen kritikus időszak lesz: a szombat hajnal. Azt remélhetőleg átalszod. A tanács számodra: szombaton ne kelj korán!

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Heti horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Azzal kezdődik a heted, hogy pár ember lelkét kell ápolnod. A víz jegyekben járó bolygók mindenkit érzelgősebbé tesznek. Kedden a Mars-Hold együttállás energikussá és türelmetlenné tehet téged. A szerdai égi feszültségből kimaradsz, de kicsit fáradékonynak érezheted magad. A hét közepétől remek passzban leszel. Hihetetlen teljesítményt nyújtasz a munkádban. Ez jót fog tenni a karrierednek, és a főnököd nagyra fog értékelni. A szombati halottak napját hited és kedved szerint köszöntsd!

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Heti horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Október utolsó napjaiban két dolog lesz a fókuszodban: az egészséged és a kiadásaid. Mindkettő alapvető fontosságú. Vigyázz rájuk, és minden rendben lesz! A hét közepétől elemedben leszel. A Vízöntő Hold szárnyakat ad neked. És olyan lehetőségeket hoz eléd, amikről eddig csak álmodtál. Vedd észre, és hozd ki magadból és a helyzetből a legtöbbet! Hétvégén a szombati halottak napja ne szomorítson el! Emlékezz szeretettel azokra, akik elmentek, és gondolj arra, hogy csak az halhat meg, aki élt!

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Heti horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Repkedni fogsz a boldogságtól ezen a héten. Kalkulálj azzal, hogy a te napjaid: a hétfő, kedd és a vasárnap. Vizes jegyekben álló bolygók a lehető legjobb fényszöggel kapcsolódnak egymáshoz, ami rád a lehető legjobb hatást gyakorolja. Csak a szerda látszik nehéznek. Két kritikus konstelláció is lesz. Ezt ki kell bírnod sértődés nélkül. A hét második felében a Vízöntő Hold meggondolatlanságot mutat a kiadásaid kapcsán. Hajlamos lehetsz túlköltekezni. A hétvégéd kicsit nosztalgikus lesz…

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Heti horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Egész jó hét vár rád. A kezdeti lendületet kicsit megtörheti a szerdai égi feszültség. Akkor a közlekedés lesz kihívás számodra. Szóval vigyázz az utakon! Szerencsére csütörtöktől már nincs veszély. A Vízöntő Hold áthelyezi a hangsúlyt a szerelemre. Ha van párod, akkor vele fellobbanhat a szerelem. Ősz ide, vagy oda, a szerelem aktuális ilyenkor is. Ha nincs párod, akkor járj nyitott szemmel, mert bármikor bárhol összefuthatsz vele! Szombaton, halottak napján csak hajnalban lesz feszültség az égen.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Heti horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
A bolygóállások szerint a gyerekekkel lesz több dolgod a hét elején. Ennek oka az őszi szünet lehet. Fejtörést okozhat, hogy hova vidd őket. Töprengés helyett kérdezd meg őket! De vigyázz, mert a szerdai negatív bolygóállás „léket üthet” a pénztárcádon. Vigyázz a kiadásaidra! Csütörtöktől az egészséged legyen a fókuszban! A Vízöntő Hold hideg, szeles időt jelez. Ennek megfelelően öltözz! Lehet, hogy sálat kell már kötnöd a nyakadba. Szombaton ne engedd, hogy kedvedet szegje a halottak napja!

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Heti horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Hétfőn és kedden azt mutatják a bolygók, hogy a pénzügyeid jól alakulnak. Csak a szerda látszik feszültnek. Az égen olyan nyugtalan konstelláció lesz, ami sértődékennyé tehet téged. Valahogy bírd ki! Csütörtöktől a Vízöntő Hold miatt szó szerint elemedben leszel. Szárnyalni fogsz. Garantált, hogy senki nem tud neked ellenállni. Ebből még kalamajka lehet, ha van párkapcsolatod. Hétvégén elindul a november. Szombaton az elhunyt szeretteinkre emlékezhetünk. Békés lesz, mert az égen is béke lesz.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Heti horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Biztos, hogy a hétfő-keddet és a vasárnapot imádni fogod. Ezeken a napokon remek fényszögek segítenek neked, hogy minden jól alakuljon. A kreativitásod és a pozitív hozzáállásod a siker kulcsai. Szerdán balesetveszélyt mutatnak a bolygók. Óvatosan közlekedj! A hét második felében simán mennek a dolgok. Hétvégén itt a november. Szombaton minden zárva lesz. Ne felejts el előre bevásárolni! Szombaton kora hajnalban lesz feszültség az égen, de utána kellemes folyamatok lesznek.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Heti horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Nyilas Holddal indul a hét. Ez neked jó kezdet. Energiában és motivációban nem lesz hiány. Csak a Skorpió bolygók árnyékot vetnek, és azt feszegeti, hogy vajon mindig mindenben lehetsz-e őszinte? Ha igen, akkor szerencsés vagy. Azért is, mert a szerdai negatív égi hatásokból te kimaradsz. Csütörtöktől a Vízöntő Hold azt javasolja, hogy figyelj oda az elejtett szavakra! Valami fontos infó birtokába kerülhetsz. Hétvégén a szombati ünnepnap miatt zárva lesznek az üzletek. Ezt kalkuláld be!

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Heti horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Jó, ha előre tudsz róla, hogy kedden és szerdán a Bak Hold több bolygótól is rossz fényszöget szenved el. Remélhetőleg ez nem azt jelenti, hogy neked is el kell szenvedned valamit. Ez attól is függ, hogy mennyire tudod lerázni magadról a kritikus megjegyzéseket. Csütörtöktől a bolygók és a te dolgaid is könnyebbé válnak. És szerencsére tele leszel energiával. Közben még a szombati halottak napjára is méltóan tudsz készülni. Ez az elhunyt szeretteid miatt is fontos. De jusson időd az élőkre is!

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Heti horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Október utolsó napjaiban úgy érezheted, hogy nem a te kezedben lesz az irányítás. A Halak és Bak bolygók azt javasolják, hogy az egészségedre és a kollegiális kapcsolataidra kell vigyáznod. Ezekre kedden és szerdán negatív konstellációk hatnak. Szerencsére csütörtöktől már jobb széria indul el. A Vízöntő Hold légiessé tesz, amitől fel leszel dobódva. Szombaton sokáig aludj, mert egy nehéz állás lesz az égen, ami téged rosszul érint! Egyszerű a megoldás: lustálkodj minél tovább!

Halak (II. 20. - III. 20.) - Heti horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Hétfőn, kedden és szerdán a Halakban járó bolygók csupa támogató fényszöget kapnak más bolygóktól. Ez neked a lehető legjobb, mert támogatást kapsz barátoktól, kollégáktól, rokonoktól. Szerdán a Bak Hold támadást kap, ami arra figyelmeztet, hogy vigyázz a pénzedre, ill. a kiadásaidra. Jobb lenne, ha nem vennél meg mindent, amit megkívánsz. A hétvégédre rányomja a halottak napja a bélyegét. Az a jó hír, hogy az égen csak szombaton hajnalban lesz feszültség. Utána minden elsimul.


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »