Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Heti horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Szeptember harmadik hete jól indul, mert hétfőn és kedden a Hold az Ikrekben jár. Ez számodra alkalmas kommunikációra és mindenféle megbeszélésre. Időzíts ide valami ilyesmit! A hét közepe a családról fog szólni. Feszült bolygóállások miatt egyik rokonod bosszúságot vagy fejtörést okozhat neked. Ez pont annyira lesz nagy ügy, amekkorát csinálsz belőle. A folytatásban garantáltan felpörögsz. A Hold és a Jupiter az Oroszlánban energetizál, feldob, és lelkesítő kreativitással ajándékoz meg téged…

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Heti horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Nem kell szégyellned, hogy fontos a pénz a számodra! Ezért is jó hír, hogy a hét elején a vártnál jobban alakulnak az anyagiak. Csupa pozitív bolygóállás lesz az égen. De ne kezdd el szórni a pénzt! A hét közepén a Hold balesetveszélyt mutat. Pont ezért legyél óvatos az utakon! Félned nem kell. Ugyanis elkerülheted a bajt kellő körültekintéssel. A hét utolsó napjaiban ingatlan ügyeid jól alakulnak. Akkor is, ha eddig nem volt bíztató a helyzet. Így hétvégén lesz mit ünnepelned.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Heti horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Hihetetlen sikeresen indul ez a heted. Az Ikrek Hold mellett a többi bolygó is kedvez neked. Most valóban minden a kezedre játszik. Első sorban kapcsolatépítés terén vihetsz sikerre bármit. Kezdeményezz megbeszélgetéseket, és vállald fel a közvetítő szerepet! Ebben te utolérhetetlenül profi vagy. Vigyázz, mert a hét közepén nehéz bolygóállások nagyobb kiadást mutatnak neked! Számolj, mielőtt fizetsz! Az Oroszlán Hold miatt a hétvégéd eseménydúsnak ígérkezik. Utazz el, vagy menj tanfolyamra!

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Heti horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
A Hold mindig érzékennyé tesz. Különösen akkor, ha a Rák jelében jár. Emiatt a szerda és a csütörtök nem lesz a kedvenc napod. A többi bolygó is azt javasolja, hogy ezen a két napon ne akarj semmi fontosat elintézni! Sőt a legokosabb az lenne, ha kivonnád magad a forgalomból. Semmire se reagálj azonnal! Aludj az egészre egyet, vagy kettőt! Így elkerülheted a legrosszabbat: a szakítást. Hétvégén erősnek fogod érezni magad. Fogy a Hold. Ezt kihasználhatod pl. úgy, hogy, és selejtezel, takarítasz, stb…

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Heti horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Úgy kezdődik a hét, hogy pletykák és intrikák sűrű hálójában találod magad. Pedig neked semmi közöd ezekhez. Nincs benne a szótáradban ez a két fogalom. Nagy kihívás lesz kívül maradnod. A hét közepe sem lesz még valami fényes. A kényes Rák Hold támadások miatt még érzékenyebbé teszi az emberek többségét. Legyél mindenkivel elnéző! És ne feledd, ez is elmúlik! Szuper hír, hogy péntektől jön el a te időd. Magadra találsz, sőt szárnyakat kapsz. Így a hétvégéd is fergetegesnek ígérkezik.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Heti horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
A héten még a Szűz jelében jár a Nap. Ez még a te időd: rólad szól minden. A hét elején megalapozhatod a jövődet. Használd ki az adódó lehetőségeket! Összefuthatsz olyan emberrel, aki támogatni fog, mert megteheti. A hét közepétől nem lesz sok kedved dolgozni. Már a hétvégén fog járni az eszed. Jó lenne, ha vigyáznál, hogy ne hibázz, mert magadnak csinálsz plusz munkát! Hétvégén nem bírsz magaddal. Bulizni lesz kedved. Menj! Vagy ha mégse, akkor mozogj, sportolj! Ettől fogod jól érezni magad.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Heti horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Ennél jobban nem is indulhat a heted. Az Ikrek Holdtól érzed, hogy elemedben vagy. Ugyanis az Ikrek levegős. Te is levegős jegy vagy. Tehát élvezni fogod. Most minden megbeszélés olajozottan fog menni. A folytatás nem lesz ilyen bíztató: olyan feszültségeket jeleznek a bolygók a hét közepén, amitől mindenki ingerlékeny lesz. Ne menj bele semmilyen vitába! Ügyesen térj ki! Ebben te jó vagy. A hétvégét töltsd a barátaiddal! Velük ki tudsz kapcsolódni. Velük lehet jókat nevetni.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Heti horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Szeptember harmadik hete kiadásokkal kezdődik. Meggondoltan add ki a pénzt a kezedből! De nem ez a legnehezebb kihívás ezen a héten. Szerdán és csütörtökön a Hold a közlekedésben mutat veszélyeket. Lassíts, tarts be minden szabályt, és engedd el a száguldozókat! Így elkerülheted a legrosszabbat: a balesetet. Hétvégén a jövőd fog foglalkoztatni. Ne fuss túlságosan előre, de álmodozz, tervezgess! Erre is szükség van. Hiszen te is tudod, hogy minden egy gondolattal, vággyal indul…

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Heti horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Ez a hét is jól indul: szerelmes hangulatban leszel. Vigyázz, mert bajba kerülhetsz emiatt! A párod féltékeny lesz, ha nem fogod vissza magad. Ha nincs párod, akkor valaki mást bosszanthatsz fel. A hét közepén a pénzedre kell vigyáznod. Fekete lyuk alakulhat ki a pénztárcádban: észre se veszed, mire megy el a pénz. Pedig messze még a következő fizetés. Péntektől szuper szériába kerülsz. A tüzes Oroszlán Hold felpörget. Semmi sem lesz lehetetlen a számodra. Ennek ellenére ne sürgess senkit!

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Heti horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Furcsa, hogy az ősz teljesen átvette a nyár helyét. Pár órára még kisüthet a nap, de már nem sétálhatsz papucsban. Ennek ellenére élvezni fogod a hét elejét. Majd a hét legrázósabb napja jön: a szerda. A Hold-Plútó szembenállás azt mutatja, hogy jobb, ha nem számítasz együttműködésre a környezetedtől. Szerencsére ez csak egyetlen nap. A hét második felében, ahogy az égen múlik a feszültség, te is egyre békésebb leszel. Majd a hétvégéd mozgalmasnak ígérkezik. Csak a kiadásaidra kell ügyelned…

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Heti horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Remek dolog, hogy Ikrek Holddal kezdődik a hét, mert ez a lehető legjobb hatással van rád. Szó szerint fel leszel dobódva. Hogy erre ki, vagy mi ad okot, nem lényeges. A lényeg, hogy értékeld! Azok az emberek sikeresek, akik megbecsülik azt, amijük van. Ebben most segítenek neked a bolygók. A hét közepén a Rák Hold miatt mindenki kicsit ingerlékenyebb lesz. Ne utánozd őket! A hétvégéd szerelmes lesz. Ha van párod, akkor kényeztesd! Ha még nincs párod, most összefuthatsz vele.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Heti horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Nem oldhatod meg az egész családod problémáját. A hét elején muszáj szelektálnod. Máskülönben meg fogsz betegedni. Természetesen vannak, akik még nem képesek magukról gondoskodni. A bolygók megmutatják, ki a fontos, és ki nem. Figyelj! A hét második felében energikusabb konstellációk lesznek. Így jobban fogod érezni magad a bőrödben. Inspirációt jelentenek a gyerekeid, vagy ha nincsenek, akkor a belső gyermeki részed. Hétvégén az egészséged fontossága kerül előtérbe. Vigyázz magadra!


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »