Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Heti horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Egy tűz háromszöggel indul a hét: Kos Uránusz – Oroszlán Jupiter – Nyilas Mars, amihez a Hold is csatlakozik 2 napra. Ez egészen október 11-ig kitart. Asztrológiában ezt nevezzük király trigonnak, vagy isteni áldás háromszögének. Vagyis a következő 2 hétben áldás kíséri utadat. Minden, amihez nyúlsz sikerül. Persze csak akkor, ha elbizakodottság nélkül teszel érte. A hétvégéd kalandos lesz. Ehhez ki kell mozdulnod otthonról. Menj ki a szabadba, és élvezd az őszt, a szüreti mulatságokat!

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Heti horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
A Vénusz bolygó két helyen adja a legtöbbet: a Bikában és a Mérlegben. Mivel ez a te uralkodó bolygód, közvetlen hatással van rád, hogy ő hogyan érzi magát. Ezért is jó hír, hogy hétfőn este belép a Mérlegbe. Ott van a legjobb hatással rád, és megszépíti az őszt. A hét második felében a Bak Hold miatt elemedben érezheted magad. Ettől lesz kellő türelmed, így jól haladhatsz a munkádba. Ezt értékelni fogja a felettesed. Hétvégén pihenj, ha nem akarsz lebetegedni! A kettő közül választhatsz!

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Heti horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Hiába van ősz. A te szívedben tombol a tavasz. Egész héten szerelmes hangulatban leszel. A tüzes bolygók azt jelzik, hogy valaki bókolni fog neked. Kérdés, hogy imponál-e a stílusa. Az október jól indul, mert már nem csak a Nap, hanem a Vénusz is a Mérlegben jár. Szóval elemedben leszel. Hiszen az Ikrek és a Mérleg is levegő elemű jegy. Ettől nem csak a kedved lesz jó, hanem a teljesítményed is. Hétvégén a Vízöntő Hold azt javasolja, hogy menj ki a szabadba, és szellőztesd ki a fejed!

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Heti horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Jupiter a bőség bolygója a pénzügyeid terén fejti ki áldásos hatását. Sőt tartós javulást mutat. Vagyis jól alakul az anyagi helyzeted. Ez a hét elején indul, de még jövő hétre is kihatással lesz. A hét második felében a párkapcsolatodban látszik kisebb feszültség. Ebből vita robbanhat ki, ha fáradtak és figyelmetlenek vagytok. Ha nincs jelenleg párkapcsolatod, akkor bárki mással adódhat konfliktus. Hétvégén vigyázz, hogy mire és mennyit költesz! Felesleges kiadásokba ne bonyolódj!

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Heti horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Ennek az évnek számodra a legsikeresebb időszaka kezdődik el hétfőn: szeptember 29 és október 11 között egy tűz háromszög van az égen. Ami azt jelenti, hogy bármibe fogsz, az látványos eredményeket hoz. De ez nem sült galamb. Tehát tenned kell érte. A hét közepén kezdődik október. Sajnos a bolygók feszültségeket mutatnak. Több ingerlékeny emberrel lesz dolgod. A stílusukhoz nincs közöd. A hétvégéd szerelmes hangulatban fog telni. A kérdés csak az, ahogy kivel. Válogass! Megteheted.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Heti horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Szeptember utolsó napjaiban a tüzes bolygók pár embert felpörgetnek. Téged nem. Ha nem akarod felvenni a fordulatszámot, akkor haladj a saját tempódban! Az is elég, ha temperamentumos emberek közelében vagy, mert átragad rád az ő vitalitásuk. Az október nyugodtan indul. A terveid szerint alakul a munkád. Ettől megnyugszol. De ne veszítsd el az éberségedet! Szombaton két feszült fényszög is lesz az égen. Mivel ezek nincsenek közvetlen hatással rád, jobb, ha minél több időt töltesz a szabadban.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Heti horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Szükség lesz a diplomáciai készségedre ezen a héten. Ezt támogatja, hogy Vénusz, a te bolygód hétfőn este belép a Mérlegbe. És itt lesz majdnem 1 hónapig. Vénusz a kis szerencse bolygója. Végre melléd áll a szerencse ajándékképen. Ezt felfoghatod szülinapi ajándéknak is. Október első napjaiban olyan feladatokat kapsz, ami komoly koncentrálást igényel tőled. A Bak Hold hatékonyan segít ebben. Hétvégén elemedben leszel. Kapsz egy csomó meghívást. Kedved szerint válogathatsz közöttük…

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Heti horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Az a tűz háromszög, ami a hét elejétől fenn lesz az égen, sikereket jelez a karrieredben. Természetesen csak akkor, ha vannak ambícióid. Álmodj nagyot, és ebből lesz valami nagyszerű. Októberben tanulhatsz. Ehhez nem kell iskolapadba ülnöd. Tanulj abból, hogy mások hogyan viszik sikerre az életüket! Közben valaki udvarolni kezd. Olyan kedvesen közeledik, amire mindig is vágytál. De nem szabad figyelmen kívül hagynod, hogy foglaltak vagytok-e. Hétvégén szellőztesd ki a fejed és a tüdőd!

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Heti horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Te is igazi nyertese leszel annak, hogy 2014 legjobb napjai jönnek. Hétfőtől lesz egy tűz háromszög az égen, ami álomszerű sikereket hoz neked arany tálcán. A Kos Uránusz – Oroszlán Jupiter – Nyilas Mars áldást jelent. Ez egészen október 11-ig tart. Időzíts ide minél több munkát, feladatot, megbeszélést! Október első napjait nem fogod kedvelni, mert pénzt kell számolnod. Sajnos muszáj beosztanod, és tervet készítened. Hétvégén mehetnéked lesz. Kirándulj, utazz el, pattanj fel a biciklidre!

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Heti horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Szeptember utolsó napjaiban energikus leszel. Az ősz ellenére a bolygók vitalitást és életörömet jeleznek. Ez arra jó, hogy lelkesen belevesd magad a munkába. A hét közepén feszült bolygóállások lesznek. Szerencsére a többiek csak akkor tudnak kihozni a sodrodból, ha hagyod. Mindenki jobban jár, ha a munkádra koncentrálsz. Még jó, hogy a Hold a Bakban pont ezt szimbolizálja. Hétvégén költekezésre ösztönöznek a bolygók. Pedig te is tudod, hogy nem szabad szórnod a pénzt. Hát, ne tedd!

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Heti horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
A hét elején kezdődik egy tűz háromszög, ami neked a párkapcsolat és szerelem terén hoz égi áldást. Ha van párod, akkor vele, ha nincs, akkor egy jelentkezővel élvezheted. Emellett igazi ajándék, ha képes vagy másokkal együtt örülni az ő sikereiknek. Szerdán már az októbert kezdjük. És elindul az év utolsó negyedéve. Bele kell húznod, ha év végig teljesíteni akarod a vállalásaidat. Itt az ideje, hogy belevágj. Hétvégén feszült bolygóállások miatt kicsit érzékenyebb leszel a szokottnál…

Halak (II. 20. - III. 20.) - Heti horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
A szolgálat nemes lélekre vall. Jó, ha a munkád kapcsolatos ezzel. Ez a hét egy tűz háromszöggel indul: Kos Uránusz – Oroszlán Jupiter – Nyilas Mars. Ezek segítenek, hogy ezt felemelőnek, és ne megalázónak éld meg. Hét közepén már kezdődik az október, ami komoly kihívásokat hoz. Koncentrálj, és ne engedd, hogy bárki, vagy bármi elvonja a figyelmedet! A hétvégéd szuper lesz: sok kedves ember akar téged. Azt válaszd, aki vidám, szeretetteljes, és akivel kinn lehetsz a szabadban!


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »