2017. Október 16.

Heti horoszkóp - 2017. Október 16.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Heti horoszkóp
Kos
A hosszú hétvége előtti hét elején nem csak sok lesz a munka, hanem akadékoskodók is nehezítik a dolgodat. Te is tudod, hogy felesleges vitába szállni. Szóval ne tedd! Az égi konstellációk szerint inkább készülj a csütörtök esti újholdra, ami magnetikus találkozást tartogat a számodra! Sajnos ez sem lesz konfliktusmentes. Ezt az Uránusz mutatja, ami a különcség és a nyughatatlanság bolygója. A hétvégéd felemás lesz: szombaton lustálkodj (Skorpió Hold), vasárnap aktivizáld magad (Nyilas Hold)!

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Heti horoszkóp
Bika
Sok hatás fog érni ezen a héten. Ezt a Skorpióba lépő bolygók mutatják: kedden Merkúr, pénteken Hold lép a Skorpióba. Jupiterrel együttállnak: szerdán Merkúr, pénteken Hold. Ez számodra óriási vonzó, vagy taszító erejű találkozást jelent. Ha van már párod, akkor ügyelj arra, hogy ne legyen oka féltékenykedni! Ha még nincs párod, akkor több jelentkező jön. Válogass, és hallgass a szívedre! A csütörtöki újhold nem érint téged annyira, mint a hétvégi kellemes „vizes” fényszögek, amik felvidítanak.

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Heti horoszkóp
Ikrek
3 fázisra osztható ez a heted. Az első fázis: kedden bolygód, a Merkúr átlép a Skorpióba, aminek nem fogsz örülni, mert a kommunikációt nyerssé teszi. A második fázis: a hét csúcspontja a csütörtök esti újhold, ami lelkesítő új ötleteket hoz neked. De a kivitelezést nem szabad elkapkodnod. Innentől 2 héten keresztül nő a Hold. A harmadik fázis: vasárnap lesz, amikor Mars belép a Mérlegbe, és felturbózza az életkedvedet és mindent, amitől élni akarsz. Szóval szuper hosszú hétvége elé nézel.

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Heti horoszkóp
Rák
Kiváló égi hír számodra, hogy kedden Merkúr átlép a Skorpióba. Ennek jó hatása lesz a gyerekekre is. A csütörtök esti újhold az otthonodba hozhat valami újat. Ez lehet bútor, személy, vagy ötlet. Mindegy melyik, csak legyél nyitott! És ne ijedj meg, ha a környezeted nem egy-emberként ünnepel veled! Engedd meg nekik, hogy más véleményük legyen! Péntektől a Hold csatlakozik a Jupiterhez és a Merkúrhoz, ami érzelmi hullámvasútra tehet téged. Vagyis lesznek magasságok és mélységek a hosszú hétvégén.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Heti horoszkóp
Oroszlán
Nem fogod bánni azt a nagy jövés-menést, ami az égen zajlik ezen a héten: kedden Merkúr a Skorpióba lépve családi eszmecsere aktualitását mutatja. Ezzel megvárhatod a csütörtöki újholdat, ami kimondottan kedvez mindenféle megbeszélésnek. Az újhold új szempontokat és új látószöget hozhat, ha eléggé nyitott vagy. Péntektől megint a családé a főszerep. A hosszú hétvége előkészületeket igényel bármekkora a családod. A Nyilas Holdnak köszönhetően valójában csak vasárnap déltől leszel elemedben.

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Heti horoszkóp
Szűz
Merkúr kedden a Skorpióba lépve megkeményít téged és a stílusodat. Nem baj, ha kicsit keményebben fogalmazol. Lehet, hogy itt az ideje, hogy egyenesebben és nyersebben beszélj egyesekkel. A csütörtöki újhold új pénzforrást nyithat meg neked, ha van szabad kapacitásod. Ezt ésszerűen kell mérlegelned. Mivel a Mérlegben lesz az újhold. A hosszú hétvége nagy égi eseménye számodra, hogy vasárnap este a Mars kilép a Szűzből, és átlép a Mérlegbe. Ezzel megszűnik a nyomasztás, és kevésbé leszel ingerlékeny.

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Heti horoszkóp
Mérleg
Hétfőn még a Mérlegben, keddtől már a Skorpióban jár a Merkúr. Ezzel a diplomatikus stílust felváltja a nyersesség. Majd a hét, a hónap, sőt az év legfontosabb újholdja csütörtökön lesz, amikor a Nap és a Hold együttáll a Mérlegben. Ez neked külső-belső megújulás esélyét jelenti. Állj meg egy pillanatra, és találd ki, miben szeretnél újítani! A hét másik nagy horderejű égi konstellációja vasárnap lesz, amikor a Mars belép a Mérlegbe. Ettől felpörögsz, de sajnos kissé ingerültebbé is válsz…

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Heti horoszkóp
Skorpió
A múlt keddi Jupiter után most kedden Merkúr is belép a Skorpióba. Merkúr a kommunikáció bolygója. Azaz mostantól könnyebben tudod kifejezni magad szóban és írásban is. Azonban nem ártana finomítani a stílusodon, mert nem mindenki értékeli a nyersességet. A csütörtöki esti újhold nem, ám a vasárnapi Mars jegyváltása érint téged. Utóbbi arra figyelmeztet, hogy mostantól december elejéig ne keveredj semmilyen illegális, titkos viszonyba, mert „megégeted magad”. Tudd, hogy óriási a lebukás veszélye!

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Heti horoszkóp
Nyilas
Hiába lesznek a héten lélegzetelállító konstellációk, téged egyik se hoz igazán lázba. Sokkal jobban fog foglalkoztatni a hosszú hétvége. Készülj kedved szerint, de ne mulaszd el a napokat élvezni! Nem lehet folyton várni valamit. Nem lehet folyton a jövőben élni, mert „kifolyik a kezeid közül a jelen”, és gyorsan véget ér az élet. Szóval tanulj meg gyönyörködni az őszi napsütésben és az esőben is! Lehet, hogy ez a hosszú hétvégén, vasárnap déltől könnyebb lesz, amikor a Hold belép a Nyilasba.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Heti horoszkóp
Bak
Biztos, hogy érzed már egy ideje, hogy valami változás készülődik a munkahelyeden. Ez rányomja a bélyegét az egész hetedre. Változhat a főnököd személye, vagy költözhet az irodád. Egyikért sem fogsz lelkesedni. Pedig nem tehetsz az új ellen. Ezt jelzi a csütörtöki újhold. Mindez bosszanthat, mert szíved szerint csak a hosszú hétvége előkészületeivel foglalkoznál. De nem teheted, mert az új felállás teljes embert követel tőled. Ráérsz hétvégén ünnepelni, jönni-menni, bevásárolni, sütni-főzni.

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Heti horoszkóp
Vízöntő
Igaz, hogy te nem vagy ijedős figura, mégis visszariadhatsz attól a durva stílustól, amit valaki megenged magának a munkahelyeden. Ezt kedden a Skorpióba lépő Merkúr mutatja. Nem lesz könnyű, de okosabb lenne, ha nem reagálnál. Kedvezőbb lesz számodra a csütörtök esti újhold, ami új terveket és új távlatokat nyit meg előtted. Persze csak akkor, ha felemeled a tekintetedet. A hosszú hétvége is tartogat fordulatot: vasárnap este a Mérlegbe lépő Mars további dimenziókat nyitogat, ha nyitott vagy.

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Heti horoszkóp
Halak
Kissé nyers a te finom stílusodhoz képest, mégis kedvező a tény, hogy kedden a Merkúr belép a Skorpióba. Nem árt, ha kissé nyersebben fogalmazol. Ne félj, senki nem fog belehalni, ha végre megmondod a magadét! Biztos lehetsz benne, hogy nem tudod túlzásba vinni. Neked a csütörtöki újhold nem hoz látványosan új dolgokat. Ennél fontosabb a pénteki Hold – Jupiter – Merkúr együttállás, ami tovább „keményíti” a stílusodat. A hosszú hétvége eleje kényelmes, a második fele mozgalmas lesz a Hold szerint.

Legnépszerűbb cikkek