Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Heti horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Soha nem volt még annyira igaz a mondás, miszerint az életben a legfontosabb az egészség. Amennyiben egészségi problémával küszködsz, a héten találkozhatsz valakivel, aki segítségedre lehet a gondjaid megoldásában. Egy kollégád viselkedése kiverheti nálad a biztosítékot. De ha meg tudod őrizni a higgadtságodat, gyorsan túlléphetsz a bicskanyitogató viselkedésen. A házasságodat bonyolulttá tehetik a pénzügyek, akár veszekedés is kialakulhat miatta.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Heti horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
A házasságodban, tartós kapcsolatodban a partnered idegesebb az átlagosnál, és ez a felfokozott idegállapot hatással van rád. Híres nyugalmadnak nyoma sincs. Pedig türelemre lenne szükséged ahhoz, hogy meg tudjátok oldani a problémát, illetve egy családtag elfogadja a tanácsaidat. Egy kollégád viselkedése az agyadra mehet, mielőtt megszólalsz, számolj el legalább tízig. A héten több lesz a bevételed, mint a kiadásod, ami a jókedved forrásául szolgál.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Heti horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Még az is megtörténhet, hogy a munkahelyeden aranyba foglalják a nevedet. Felettesed elismeri rátermettségedet, és megeshet, hogy a tenyeredből fog enni. De ne bízd túlságosan el magadat, mert a munkahelyeden vannak olyanok, akik szívesen megfojtanának egy kanál vízben. A házasságodban vagy régóta tartó együttélésnél a család anyagi helyzete kerülhet terítékre, és előfordulhat, hogy a nadrágszíjat ismét szorosabbra kell húznotok.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Heti horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
A héten találkozhatsz olyan emberekkel, akik az egekbe emelhetik az adrenalinszintedet. A munkahelyeden olyan pletyka keringhet, amely miatt a félelem összeszoríthatja a lelkedet. Beszélj a feletteseddel, mondd el neki az aggályaidat, mert tőle megnyugtató választ kaphatsz. Ha nincs munkád, a héten adódó lehetőségre ne mondj igent, mert még az is megtörténhet, hogy olyan feladatot csíphetsz meg, amit egyáltalán nem fizetnek majd ki.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Heti horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
A héten szeretnéd, ha se rokona, se ismerőse nem lennél senkinek. Családtagjaid miatt elveszítheted a türelmedet, képtelenné válhatsz tolerálni a viselkedésedet, és ugyan ki nem állhatod a veszekedést, most mégis belemehetsz egy olyan vitába, amelyben sajnos nem győzedelmeskedhetsz. Munkahelyeden annyi a kétszínű ember, mint égen a csillag. Legyél óvatos, mert kiforgathatják a szavaidat. A szerelmi kapcsolatodban hajlamossá válhatsz a túlzásokra.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Heti horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Csak kapkodod a fejed, annyi őrültséget hallasz, olyan viselkedést tapasztalsz, amely miatt hirtelen azt sem tudod, fiú vagy-e, vagy lány. Próbáld megőrizni híres hidegvéredet, így elkerülheted, hogy balesetet szenvedj, vagy összerúgd a port azzal a személlyel, aki a későbbiekben sokat árthat neked. Olyan ember tolja a szekeredet, akinek a szava számít, akinek a véleményére adnak. A szerelmi kapcsolatodat a féltékenység teheti nehézzé.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Heti horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
A házasságokban, régi együttélésekben vita tárgyát képezheti egy olyan személy, akit a partnered ki nem állhat. Még az is megtörténhet, hogy válaszút elé kerülsz, amikor mérlegre kell tenned két kapcsolatot, és döntened kell. Nem lesz könnyű, de mivel helyén van az eszed és a szíved is, a legjobb döntést hozhatod. A munkahelyeden történő változások miatt időnként megemelkedhet a vérnyomásod. Érdemes lenne alaposan körülnézned az álláspiacon.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Heti horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
A munkahelyeden az irigyeid száma annyi, mint égen a csillag. Valaki megpróbálhatja befolyásolni a felettesedet, és megtörténhet, hogy meg kell védened magadat, illetve az állásodat. Egy munkahelyi barátod mellett ki kellene állnod, mert erre a kapcsolatra a későbbiekben nagyon nagy szükséged lehet. A párkapcsolatokban nincs tabu. Azt is megbeszélheted, amiről partnered korábban hallani sem akart. Egészségi problémát ne vegyél félvállról.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Heti horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Ha hivatalos ügyeket kell intézned, akkor meg kell acéloznod az idegeidet, hogy ne borulj ki. A titkok hetének is nevezhető a mostani, amikor olyan információk juthatnak a birtokodba, amelynek továbbadására erős késztetést érezhetsz. Ám ha kifecseged mindazt, amit tudsz, kényes helyzetbe hozhatod önmagad. A szerelemben a szerencséd kevesebb, a gyermeknevelésben pedig a türelmed. Pénzügyeid viszont végre pompásan alakulnak.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Heti horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Megtörténhet, hogy olyan ellenséget szerzel a munkahelyeden, aki nem riad vissza attól, hogy átkot szórjon a fejedre. Ezért legyél sokkal figyelmesebb, így elkerülheted, hogy olyan valakinek lépj a tyúkszemére, akinek a bosszúja miatt valóban nehéz helyzetbe kerülhetsz. Talán egészségügyi intézménybe kell látogatnod, vagy bírság miatt kell mélyen zsebbe nyúlnod. Házas- vagy élettársad gondoskodik meglepetésről...

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Heti horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Olyan hírt közölhetnek veled, amely miatt az idegeid megfeszülnek. Ám nem eszik olyan forrón a kását, és kiderülhet, hogy még sincs okod az aggodalomra. Ha nincs állásod, a héten még ne nyomulj, várj egy hetet, akkor könnyedén nagyon jó lehetőségre tehetsz szert. Megtörténhet, hogy te leszel a téma egy közösségben, és ez a fajta népszerűség nagyon jót tesz neked. A házasságokban egy régi téma kerülhet terítékre, amiből vita lehet.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Heti horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Egy külföldi utazás minden pénzt megér, de annyit nem, hogy ezért kölcsönt kelljen felvenned. Addig nyújtózz, ameddig a takaród ér. A régi párkapcsolatokban vitára kerülhet sor, és csalódnod kell egy olyan személyben, akiről eddig csupa szépet és jót feltételeztél. Ha egy mód van rá, ne adj hangot a kiábrándultságodnak, mert úgy alakulhat a beszélgetés, hogy végül nevetségessé válhatsz. Egészségedre és értéktárgyaidra vigyázz jobban!


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »
Szponzorált hirdetések