Megosztás
 
Még több megosztás ▾

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Heti horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai

A házasságokat az összetartozás erősödése jellemzi, és ez téged boldoggá tesz. Ha most házasodsz, akkor azt a legszerencsésebb pillanatban teszed. Pénz állhat a házhoz! Ha úgy gondolod, hogy az elvégzett munkáért kevés bért kapsz, akkor ennek hangot adhatsz. A testvéreddel vagy szomszédoddal szemben elnézőbbnek kellene lenned, így elkerülheted a veszekedést. Ingatlanügyben bosszúság érhet, mesteremberekkel nehezebb most szót értened.

Kérj egy napi Coelho-idézetet!

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Heti horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai

Az a csoda is megtörténhet, hogy megdicsérnek a munkahelyeden. Ám a szép szavak mellé pénz nem jár. Egy családtagod váratlan egészségi problémája miatt át kellene szervezned a napjaidat, de a házas- vagy élettársad segítségére számíthatsz. Amennyiben szülő vagy, figyelj jobban a gyermekedre, aki talán most szótlanságba burkolódzik. Ha kedvesen beszélsz vele, megnyílhat és elmondja a problémáját. Hagyatéki, banki ügyeket gyorsan elintézhetsz. Kérj egy napi Coelho-idézetet!

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Heti horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai

Ezekben a napokban kiderülhet, hogy ki a barát, és ki az ellenség. Lesz, aki csalódást okozhat, lesz, akiből erőt meríthetsz. Gyermeked erősítheti a  biztonságérzetedet, szerencsésnek érezheted magadat miatta, míg a partnered épp az ellenkező érzéseket válthatja ki belőled. Az adóhivatal vagy más hatóság figyelmének középpontjába kerülhetsz, ezért igazán fontos, hogy minden szabályt betarts, illetve figyelj a könyvelésedre. Kérj egy napi Coelho-idézetet!

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Heti horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai

Mély és szenvedélyes szerelmet élhetsz át. Úgy érezheted, hogy az előző életek láthatatlan szálai kötnek össze benneteket. Amennyiben gyermekáldásra vágyakozol, a sors ezekben a napokban a segítségedre van, hogy az álmod valóra váljon, hiszen az év legfogékonyabb hete a mostani. Ne engedd, hogy aki korábban megbántott, most a te válladon sírja ki magát. Ne járkálj pénz nélkül, mert váratlanul kell majd valami életvágóan fontosra költeni. Kérj egy napi Coelho-idézetet!

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Heti horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai

Áron alul vásárolhatsz, ismeretség miatt protekciót élvezhetsz, szerencséd van a jogászokkal, a múltból is érdekes dologra bukkanhatsz. A munkahelyeden a te személyed lesz a téma, amit inkább élvezel, mint bosszankodsz rajta. Szilárdan tartod magadat az elveidhez, és nem érdekel, hogy ki mit akar vagy érez. Aztán jön egy váratlan hír, ami után kénytelen leszel változtatni a terveiden. Legyél nyitott, mert így lehetsz az új szituáció nyertese! Kérj egy napi Coelho-idézetet!

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Heti horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai

A pénz miatt ne aggódj. Az anyagiak terén olyan szerencséd van, hogy akár tartalékot is képezhetsz. Áldás kíséri a szerződéskötéseket, a tárgyalásokat, a vételt/eladást. Békét köthetsz régi ellenségeddel is. A szerelmi viszonyokat nehézzé teheti, hogy két külön világban éltek, és mindketten mást akartok. Ez a hét alkalmas a szakításra, mert a csalódás ütötte seb a lelkeden gyorsabban gyógyul, mint máskor. Gyermekeddel legyél következetes. Kérj egy napi Coelho-idézetet!

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Heti horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai

Pozitív kisugárzásodnak köszönhetően magaddal ragadod a környezetedben élőket. Gyermekedre is hatást gyakorolhatsz, mert csemetéd elhiszi, amit mondasz. Anyagi ügyeid biztatóan alakulnak, házas- vagy üzlettársad pénz- vagy egészségügyi gondjai is megoldódnak. A munkahelyed azonban tele van kisstílű, mószerolós alakokkal. Ne bosszankodj, rántsd meg a válladat, és mosolyogj! Felettesed magánéleti zűrjére ne tegyél megjegyzést. Kérj egy napi Coelho-idézetet!

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Heti horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai

Gyermeked miatt ne idegesítsd magadat, és az aggodalmaskodó vészmadárhang helyett inkább biztasd őt, és jó lenne, ha anyagilag is támogatnád csemetédet. Jogi és ingatlannal kapcsolatos ügyben a szerencse kegyeltje vagy. Ezekben a napokban ne felejtsd el, hogy a munkahelyedre nem azért jársz, hogy barátkozz, hanem azért, hogy pénzt keress. Ha ezt észben tartod, nem érhet csalódás. Ne legyél smucig, ha utazásról van szó! Kérj egy napi Coelho-idézetet!

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Heti horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai

Képes vagy önzetlenül cselekedni, és ismerősnek megbocsátani. Egy barátságról ismét bebizonyosodhat, hogy mindkettőtök számára mennyire értékes. Egy titkos viszony miatt szárnyal a lelked. De korai lenne még a közös jövőt tervezgetni, és ezzel kapcsolatos kérdéseket feltenni. Sajnos nem vagy tisztában most a saját érdekeiddel, ezért hajlamos leszel a munkahelyeden őrültségeket beszélni, ami miatt megkérdőjeleződhet a rátermettséged. Kérj egy napi Coelho-idézetet!

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Heti horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai

Erőfeszítéseid méltó elismerésben részesülnek, és most tarthatod a markodat. Felettesed támogatását élvezheted, aki igyekszik a kedvedben járni. Társaságban találkozhatsz azzal a személlyel, akinek már a tekintetétől is elolvadsz, és búcsút inthetsz a magánynak vagy egy olyan kapcsolatnak, amelyről már régen tudod, nem az igazi. Házastársaddal a hallgatás ösvényén haladhattok tovább, ami nemcsak téged, hanem őt is nagyon bántja. Kérj egy napi Coelho-idézetet!

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Heti horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai

Kevesebb kedvet érzel a robothoz, lassan belefáradsz a kemény munkába, ezért szakíts időt a pihenésre, lazításra. Ha ezt nem teheted meg, akkor iktass be hétköznapjaidba egy kis szórakozást, nagyobb falatozást, és tervezgess egy utazást. Ha a házasságod vagy pénzügyek miatt aggodalmaskodsz, netán a szeretőd viselkedik elfogadhatatlanul, esetleg a gyermeked nem hallgat rád, ne ess kétségbe. Kedves szóval leszerelheted őket. Kérj egy napi Coelho-idézetet!

Halak (II. 20. - III. 20.) - Heti horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai

Csodás külföldi utazásra nyílik lehetőséged, ha vizsgázol, átlagon felüli teljesítményt nyújthatsz. Plátói rajongással csünghetsz titokban valakin. A munkában duplán fáradhatsz, de kiváló teljesítményt nyújthatsz, felettesed elégedett lesz veled. Gyermekvállalás kérdésében ne dönts most, mert tele vagy félelmekkel, előítéletekkel. Ha szülő vagy, gyermeked sztrájkba léphet, és szabotálhatja a tanulást. Néhány napig hagyd őt békén. Kérj egy napi Coelho-idézetet!


Még több ezotéria

Megosztás
 
Még több megosztás ▾
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »
Szponzorált hirdetések
Minden, ami ezotéria »