Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Heti horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Karácsony előtt két meghatározó bolygóállás lesz az égen, ami számodra fontos és kedvező lesz: december 22-én kora hajnalban a Nap belép a Bak jelébe, és találkozik a Holddal. Vagyis újhold lesz. Ez a munkahelyeden hoz újat: új főnököt, új feladatot, vagy új pozíciót. Másnap, 23-án Szaturnusz belép a Nyilasba, ami neked sorsszerű változásokat indít el. Karácsonykor csak a 25-dike ígérkezik feszültnek. Vita nélkül akkor úszod meg, ha „egyik füleden be, a másikon ki” stratégiát alkalmazod.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Heti horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Jó hír a számodra, hogy hétfőn, 22-én a Nap belép a Bak jelébe, és szinte azonnal újhold is lesz a Bakban. Ez frissítően hat rád. Tele leszel újító tervekkel. Bátran újíts a karácsonyi menün, a díszítésen, és a menetrenden! Mindenkinek jót fog tenni az új stílus. Karácsonykor csak a fáradtság okozhat gondot. A bolygók azt mutatják, hogy az előkészületek kimerültsége most jön ki rajtad. Tehát itt az ideje lazítani. Hétvégén barátokkal folytathatod az ünneplést. De csak, ha van kedved.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Heti horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Meghatározó fontosságú bolygóállás lesz ezen a héten: december 23-án Szaturnusz, a Nagy sors bolygója átlép a Nyilasba. Ez egy sorsszerű találkozást hoz neked. Lehet, hogy nem azonnal, de féléven belül dolgod lesz valakivel, aki megváltoztathatja az életedet. Karácsonykor elemedben leszel. Ugyanis a Vízöntő Hold levegő elem, akárcsak az Ikrek. Ez megkönnyíti a dolgodat: lelkileg és fizikailag is topon leszel. 26-án a Halak Hold és Neptunusz arra figyelmeztet, hogy az alkohollal legyél óvatos!

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Heti horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
A hétfői Bak újhold azt szimbolizálja, hogy szerelmes hangulatban leszel közvetlenül Karácsony előtt. Ha van párkapcsolatod, akkor kényeztesd, és értékeld a párodat! Ha nincs még párod, az újhold új szerelmet hozhat neked karácsonyi ajándékképpen. Persze csak akkor, ha nyitott vagy. Karácsonykor minden rendben zajlik, ha nem veszed át mások ingerültségét. A bolygók közvetlenül nem hatnak rád. Így simán megy minden. 26-án álmodozós kedvedben leszel. Sokszor elkalandoznak a gondolataid.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Heti horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
A december 22-i újhold új kollégát hozhat neked. De az is lehet, hogy új eszközöket kapsz. Ettől új lendülettel dolgozhatsz. Másnap, 23-án Szaturnusz átlép a Nyilasba. Innentől féléven keresztül hihetetlen jó hatással lesz rád. Szaturnusz, Kronosz, az Idő ura veled van. Így nem lesz kapkodós a karácsonyi készülődés finise. Sőt mindennel időben elkészülsz. A Karácsonynak egyetlen kritikus napja lesz: a 25-dike. Ekkor egy Hold-Jupiter szembenállás megmérgezheti a meghitt hangulatot.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Heti horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Ennél jobban nem is alakulhatnak az égi folyamatok: 22-én hajnalban a Nap belép a Bakba, és azonnal újhold is lesz. Ettől kiegyensúlyozottá és békéssé válsz. Ez nem csak neked jó, hanem a környezetednek is. Mindenkire át fogod ragasztani a „minden rendben” életérzést. 26-án szerelmes, szentimentális, romantikus hangulatba kerülsz. Ne bánd! Teljesen normális, ha csordultig leszel érzésekkel. Meglátod, ezt valaki sokra fogja értékelni. Sőt viszonozni is szeretné. Kérdés, hogy engeded-e neki…

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Heti horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Karácsony előtt se unatkozhatsz: 22-én a Bak újhold új családtagot és/vagy új tárgyat hozhat a családodba. Tárd szélesre az ajtódat előtte! Meglátod ettől egészen új lesz az idei Karácsonyod. Kipróbálhatnál új karácsonyi menüsort, új ízeket, új színeket, stb. Karácsonykor elemedben leszel. Ez az égi folyamatok ajándéka a számodra. Vasárnap a párod vagy valaki más, aki közel áll hozzád mindent el fog követni, hogy magára vonja a figyelmedet. Adj neki egy kis időt, és megnyugszik!

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Heti horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Egyesek szerint: „Karácsony előtt már a fű se nő.”! Ez nem igaz. 22-én új élmények várnak rád. Az újhold új információkat, új társaságot, új kapcsolatokat mutat. Ezt csak akkor veheted észre, ha nyitott vagy. 25-én a gyerekek vagy gyerekes hozzáállás okozhat feszültséget. Ne engedd elburjánzani, és nem lesz gond! 26-án elemedben leszel: a szeretet átjárja a lelkedet, a testedet, minden sejtedet. Így feltöltődik az „aksid”. Ezáltal levetkőzheted azt a keménységet, ami év közben „megvéd”.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Heti horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Panaszra nem lesz okod. Ugyanis karácsonyi ajándékképpen 23-án Szaturnusz, a Nagy sors bolygója belép a Nyilas jelébe. Ez neked sorsszerű dolgokat hoz. Lehet, hogy nem azonnal, de féléven belül biztosan. Szaturnusz a Nagy sors bolygója. A sors kerekei nem sietnek, sőt olykor lassan őrölnek. Közben az égen kirajzolódik egy ún. tűz háromszög, ami az asztrológiában az isteni áldás szimbóluma. Szóval ez a Karácsonyod áldásos lesz. Vasárnap a Kos Hold energikussá, de türelmetlenné is tehet.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Heti horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Eljön a te időd: 22-én kora hajnalban a Nap belép a Bak jelébe. És szinte azonnal együttáll a Holddal. Vagyis újhold lesz a Bakban. Ez számodra az egész év legfontosabb újholdja. A születésnapod közelében most érezheted a legintenzívebben az újhold megújító hatását. Újíts bátran idén Karácsonykor! December 25-én kora hajnalban valószínűleg átalszod az egyetlen feszült konstellációt. Előfordulhat, hogy rosszat álmodsz. December utolsó hétvégéjén mehetnéked lesz. Menj sétálni, kirándulni!

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Heti horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Számodra jó hír, hogy a te bolygód, a Szaturnusz december 23-án átlép a Nyilasba. Innentől lendületesebben haladnak a dolgaid. Például a karácsonyi készülődés finise. 24-étől a Hold a Vízöntő jelében jár két napig. Ettől érzékenyebb lehetsz. 26-án családon belüli rivalizálás mérgezheti  meg a hangulatot. Mivel ez méltatlan a Karácsony szelleméhez, előzd meg! Vasárnap a Kos Hold azt szimbolizálja, hogy tele leszel energiával. Mivel az ünnepek alatt többet ettél, a sport a legjobb megoldás.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Heti horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Karácsony előtt a bolygók segítenek neked, hogy kimaradj a kapkodásból. Karácsonykor: december 24-én és 25-én a Vízöntő Hold azt mutatja, hogy szíved szerint kitérnél a kötelező vendégeskedés elől. 26-tól a Hold a Halakban jár, és találkozik a Neptunusszal. Ez az intuíciód felerősödését eredményezi. Ettől kicsit álmodozóvá válhatsz, és gyakran elkalandozhat a figyelmed. Vasárnap energikusabb leszel. A Kos Hold hatására kinyílsz. Ide kéne az összes találkozót és összejövetelt időzíteni…


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »