Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Heti horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Az egész nyár, sőt az elmúlt 30 év legnagyobb erejű bolygóállása lesz hétfőn. A Mars és a Szaturnusz fog együttállni a Skorpióban, plusz Szűz újhold is lesz. Ez a számodra a munkádban vagy az egészségedben hozhat újdonságot. Tanácsos nyitottnak lenned minden újra. A hét közepén a gyerekekkel kapcsolatos kiadásaid nőnek meg. Ezt feszült fényszögek mutatják, vagyis nem fogsz lelkesedni értük. Persze mindez nem meglepő, hiszen kezdődik a suli. A hét második felében szerelmes hangulatban leszel.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Heti horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
A hétfői újhold kimondottan kedvező lesz a számodra. De közben próbára lesz téve a párkapcsolatod és minden más kapcsolatod. Tuti, hogy ez nem lesz könnyű helyzet. A Mars–Szaturnusz-együttállás felforgató erejű, szóval szükséged lesz minden toleranciádra. Tudnod kell, hogy ezen múlik a hét hátralevő részének hangulata és a teljesítményed is. Ezzel párhuzamosan egy barátod fejtörést okozhat, majd a hétvégéd szerelmes hangulatban fog telni. Vége a nyárnak. Búcsúztasd kalandokkal gazdagon!

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Heti horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Hiába ez lesz augusztus utolsó hete, még tartogat meglepetéseket. A hétfői újhold új helyzetet teremthet a családon belül. Úgy tűnik, új családtag érkezik, vagy másképp gyarapodik a család. Örülj neki akkor is, ha elsőre nem tetszik. A hét közepén a Mérleg hold segít, hogy egy kellemetlen beszélgetésre sort keríts. Most sikerül megtalálnod a hangot. Te ebben szuper vagy. Számíts rá, hogy pénteken a munkád és a magánéleted miatt leszel feszült. Erre hétvégén megtalálod a megoldást.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Heti horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Igazán mozgalmas lesz a hétfői napod. Az újhold és a Mars–Szaturnusz-együttállás egy napon belül rendkívüli dolgokat hozhat neked. Szerencsés vagy, mert mindkét bolygóállás jó fényszöget vet rád. Augusztus utolsó napjaiban óvatosnak kell lenned az utakon. Pénteken lesz egy olyan szembenállás az égen, ami balesetveszélyt jelez. Ha elővigyázatos leszel, nem lehet baj. Hétvégén elemedben leszel. Ez egy jó alkalom, hogy valami érdekes szabadtéri programot válassz. Bőven lesz kínálat…

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Heti horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Jól búcsúzik a nyár, és jó lesz augusztus utolsó hete, mert a hétfői újhold új pénzforrást nyit meg előtted. Ehhez nyitottnak és vállalkozó szelleműnek kell lenned. Ezek után tudd, hogy kedden és szerdán szorongató bolygó fényszög lesz az égen, ami ingerlékennyé tesz. Ráadásul egy rokonodtól vagy kollégádtól kaphatsz kritikát, ami nem fog jólesni. A hétvége előtt költekezhetnéked támad, pedig jobb lenne, ha visszafognád magad. Hétvégén látogasd meg a szüleidet, és tölts velük minél több időt!

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Heti horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Augusztus legjobb napja lesz a hétfő a számodra. Ugyanis az újhold a Szűz jelében azt jelenti, hogy külső és/vagy belső megújulás lehetősége adatik meg neked. Ugye érzed, hogy itt az ideje? Kedden és szerdán is kedveznek a bolygók, ha valóban elszántad magad. A hét közepétől simán mennek a dolgok. Csak a péntek látszik feszültnek. Ezen a napon a Neptunusz zavaros, ködös helyzetet mutat, ami konfliktust okozhat. Hétvégén utazhatnékod lesz. Használd ki a nyár és augusztus utolsó napjait!

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Heti horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Jó hír, hogy ezen a héten a bevételeid nőnek. De a bolygók azt is mutatják, hogy valaki azonnal kölcsönkér tőled. Hétfőn a Mars–Szaturnusz-együttállás arra alkalmas, hogy átgondold a pénzügyeidet. A Szűz újhold segít, hogy legyen türelmed leírni. A hónap vége aktuálissá tesz egy új költségvetést. Szakíts erre időt! Csütörtök és péntek lesznek a te napjaid. Ide szervezhetsz megbeszéléseket. Hétvégén nem fogsz unatkozni. Több meghívást fogsz kapni. A Skorpió Hold azt jelenti: „Kalandra fel!”

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Heti horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Hétfő 2014 legfontosabb napja lesz számodra. A Mars és a Szaturnusz együttáll a Skorpióban. Ilyen együttállás 30 éve nem volt, és 28 év múlva lesz legközelebb. Ez azért nagy jelentőségű, mert minél lassúbb egy bolygó, és minél ritkább egy bolygóegyüttállás, annál intenzívebb a hatása. Most bármi változhat az életedben, illetve bármit változtathatsz. A hét második felében a nyár vége miatt gyászos lehet a hangulatod. A Hold arra buzdít, hogy menj szórakozni! Élvezd ki augusztus utolsó napjait!

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Heti horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
A hétfői újhold új főnököt, új feladatot, új pozíciót, vagy bármi újat mutat a munkádban. Lehet, hogy nem leszel túl boldog ettől, de várj, mert később meg fog változni a véleményed! Augusztus utolsó napjaiban lesznek feszült bolygóállások, de te a legrosszabbat megúszod. Szerencsés vagy, mert kívülálló maradhatsz. A hét második felében nem lesz könnyű a munkádra koncentrálnod. Már a hétvégi bulikon jár az eszed. Bírd ki, hamar itt a szabadnap! Elmehetsz valami nyárbúcsúztatóra.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Heti horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Te föld jegyű vagy. Akárcsak a Szűz, ahol hétfőn újhold lesz. Ez jó hatással lesz rád. Szó szerint és átvitt értelemben újíthatsz, újra átgondolhatsz vagy megújulhatsz. Ez bármire vonatkozhat. Te alapvetően körültekintő vagy, de most egy Mars–Szaturnusz-együttállás bátrabbá tesz. A hét közepétől jól tudsz haladni a munkáddal, talán azért, mert sokan szabadságon vannak, és nem tartanak fel. A hétvégét töltsd a barátaiddal! A Hold járása kedvez minden ilyesminek és annak is, hogy kikapcsolódj.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Heti horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Most jól fog jönni a rugalmasságod. Ugyanis hétfőn lesz egy Mars–Szaturnusz-együttállás, ami drasztikus változásokat hoz a munkahelyeden. Bármi és bárki megváltozhat. Csak azok szenvedik ezt el, akik merevek. Ha tudsz alkalmazkodni, jól jársz. A hét közepén elemedben leszel. Jó lenne, ha most meggyőznéd a felettesedet arról, hogy te vagy a legjobb. Fogadd meg a tanácsot, és hétvégén ne dolgozz! Muszáj kikapcsolódnod, hogy erőt gyűjts a jövő hét kihívásaira. A bolygók segítenek.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Heti horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Nem baj, hogy vége a nyárnak, és ez augusztus utolsó hete. Lesz még pár érdekes esemény. Rögtön hétfőn az újhold új embereket hoz eléd. Nem mindenki fog tetszeni. Lesz köztük olyan, aki bosszanthat. A hét második felében, a hónap utolsó napjaiban nem szabad költekezned. Okosabb lenne takarékos üzemmódra kapcsolnod. Mert ha most mínuszba mész, nehéz lesz egyenesbe jönni. Hétvégén elemedben leszel. Válassz vizes programot, és lubickolj az élet örömeiben! Szó szerint és átvitt értelemben is!


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »
Szponzorált hirdetések