Heti horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Heti horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Amilyen feszülten indul a heted egy Hold – Jupiter szembenállás miatt, olyan kitűnően folytatódik egy Hold – Szaturnusz fényszög miatt. Majd jön a csütörtöki Ikrek újhold, amely felélénkíti a társasági életedet. Az új emberek révén olyan fontos információkhoz és/vagy ismeretséghez jutsz, ami nem csak hasznosnak, de szívderítőnek is bizonyul. Minél több beszélgetésbe bekapcsolódsz, annál jobb. A hétvégéd a Rák Hold miatt családi programoknak kedvez. Nem fogod bánni, ha közös programot szervezel.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Heti horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Hétfőn és kedden ne hagyd magad, csinálj mindent a saját tempódban! A Kos bolygók sürgető hatással lesznek rád. Szerdától a Bika Hold és a Bak Plútóval alkotott fényszöge megnyugtat, és visszaadja az irányítást a kezedbe. A csütörtöki újhold új pénzforrást nyit meg neked. Mérlegeld, hogy van-e szabad kapacitásod! A hét második felében utazhatnékod lesz. Nem kell messzire, vagy hosszú időre menned ahhoz, hogy kikapcsolódj! Egy jól kiválasztott úti cél felér egy több napos nyaralással, vakációval.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Heti horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Nem csak a szülinapodat ünnepelheted, hanem a hónap, sőt az év legfontosabb újholdját is, ami csütörtökön lesz az Ikrek jelében. Ennek szellemében telik az egész hét. Nem kell ennél jobb alkalom arra, hogy megállj egy pillanatra, és kitaláld, miben szeretnél újítani. A hét legjobb napja a péntek lesz. Ekkor egy Hold – Jupiter szuper fényszög kreatív ötletekkel jutalmaz meg. A hétvégéd szokatlanul szentimentális lehet a Rák Holdnak köszönhetően. Jó, ha vannak érzéseid, amiket felszínre engedsz.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Heti horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Hiányérzeted lehet ezen a héten. Pedig csak arról van szó, hogy a heti konstellációk nem érintenek téged közvetlenül. Aggódnod nem kell, mert nem maradsz ki semmi jóból. Például a csütörtök késő esti Ikrek újhold neked is remek esély az újításra. Bármilyen témában a bátorságodtól függő mértékben újíthatsz. Minden újhold egy új fejezetet nyit, nyithat. Majd a te időd hétvégén jön el. Igaz, hogy a Rák Hold miatt kissé érzékeny leszel, de a vasárnapi Hold – Neptunusz fényszög „jóvátesz” mindent.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Heti horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
A Kos Holdnak köszönhetően hétfőn és kedden elemedben leszel. A tűz dominancia jó értelemben tüzel fel téged. De ne feledd, hogy a kezdeti lendület után a sikerhez további kitartás is szükségeltetik! Ezt a hét közepén a Bika Hold és a jó fényszögek támogatják. A csütörtöki Ikrek újhold pedig alkalom arra, hogy megújulj. Tőled függ, hogy miben és mennyire. A hétvégéd a pihenésről fog szólni. Jól tennéd, ha lazítanál, máskülönben le fogsz robbanni. Most is jobban jársz, ha megelőzöd a „bajt”…

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Heti horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Az egyensúly elengedhetetlenül fontos neked. Ez most meglesz, mert ezen a héten mind a négy elemi energia megjelenik: kedden tűz, szerdán föld, pénteken levegő, vasárnap víz. Ettől kiegyensúlyozottá válsz. Szükséged lesz rá, ugyanis a csütörtöki Ikrek újhold a munkahelyeden új helyzetet mutat, ami nem fog tetszeni neked. Okosan teszed, ha ezt titkolod. Nem tudhatod, hogy később hogyan alakulnak a dolgok. A hétvégéd a Rák Hold tükrében baráti körben lesz vidám. Tölts velük minél több időt!

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Heti horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Hétfőn érzékeny leszel egy Hold – Jupiter szembenállás miatt. Valaki hisztivel akar több figyelmet kicsikarni belőled. Kedden már nem kell ilyesmitől tartanod. A hét közepén lecsendesednek a dolgok és az emberek. A csütörtöki Ikrek újhold lelkesítően fog hatni rád. Itt az ideje tervezgetni, és valami újba fogni. Engedd el a fantáziádat! Különösen külfölddel kapcsolatosan! Hétvégén érdemes lenne valamilyen vizes programot szervezned a Rák Hold és a Halak Neptunusz remek fényszöge szerint…

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Heti horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Lesz elég, sőt rengeteg erőd ahhoz a sok munkához, ami hét elején vár rád a bolygók szerint. A hét közepén inkább a szerelem, a flört és a párkapcsolati ügyek fognak izgatni. Ez nem vonhat el a kötelezettségeidtől, mert hibázhatsz, ami felesleges plusz munkát fog rád róni. A csütörtöki újhold nem érint téged közvetlenül. Tudtad, hogy az újhold mindig egy új ciklust indít el, amikor érdemes kívánni? A hétvégéd szívmelengető találkozást, vagy üzenetet tartogat a számodra a Rák Hold tükrében.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Heti horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Szinte egész héten a szerelem, ill. a párkapcsolat fog foglalkoztatni. A csütörtök esti Ikrek újhold új fordulatot hozhat ezen a területen. Nem biztos, hogy ez a végső megoldás, de az biztos, hogy közelebb kerülsz hozzá, ha nyitott vagy az újra. Közben a munkahelyeden valaki a lassúságával és nehézkes felfogásával hozhat ki a sodrodból. Jobb, ha nem hagyod. A hétvégédet töltsd a családoddal! Nagyon várják, hogy szánj rájuk időt. Te is élvezni fogod a közös programot, amit a Rák Hold „garantál”.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Heti horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Idegessé válhatsz attól a sok munkától, ami hétfőn vár rád. Ezt egy Hold – Jupiter szembenállás jelez. Keddre ez elmúlik. Szóval jobb, ha nem izgatod fel magadat. A hét közepén a Bika Hold és jó fényszögek összeszedetté tesznek. A csütörtöki újhold új eszközt, új módszert, vagy új munkatársat mutat. Biztosan hasznosnak fogod találni. A hétvégéd a Rák Holdnak köszönhetően a májushoz méltóan szerelmes hangulatúnak ígérkezik. Ha van párod, akkor élvezd vele! Ha még nincs, akkor járj nyitott szemmel!

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Heti horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Minden másnál fontosabb számodra a csütörtöki Ikrek újhold. Nem esik nehezedre nyitottnak lenni, de nem elég csak beszélni, hanem konkrét lépéseket is kell tenned. Ennek szellemében újíts, és cselekedj! A kivitelezésben segítségedre a 4 elemi energia, ami mind megjelenik ezen a héten: kedden tűz, szerdán föld, pénteken levegő, vasárnap víz. A hétvége a Rák Holdnak és a Halak Neptunusszal alkotott jó fényszögnek köszönhetően az egészséged és a teherbíró képességed megőrzéséről fog szólni…

Halak (II. 20. - III. 20.) - Heti horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
A hét legerősebb égi eseménye a csütörtöki Ikrek újhold, ami az otthonodba, a családodba, a magánéletedbe, vagy ingatlan ügyeidbe hozhat újdonságot. Ezek nem egyértelműen fognak lelkesíteni téged. „Kárpótolhat” a tény, hogy mind a 4 elemi energia megjelenik ezen a héten: kedden tűz, szerdán föld, pénteken levegő, vasárnap víz. Imádni fogod a hétvégét. A Rák Hold és a Halak Neptunusz hatására lubickolni fogsz stílusosan, mint „hal a vízben”. Május utolsó vasárnapja gyereknap. Legyél ismét gyerek!


Még több ezotéria