2017. November 13.

Heti horoszkóp - 2017. November 13.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Heti horoszkóp
Kos
Nem kell, nem kéne tragikusan felfognod, hogy vannak, akik elhagynak. A Skorpió hava egyébként is az elmúlás jegyében zajlik. A Skorpió bolygók és együttállások (hétfőn Vénusz-Jupiter, pénteken Hold-Jupiter, szombaton Nap-Hold) mind arra tanítanak, hogy végre engedd el a sérelmeidet, ill. azokat az embereket, akik leléptek! A hét közepén egy Hold-Mars együttállás szerint érdekes és érzékeny emberekkel lesz dolgod. Majd hétvégén, szombat estétől leszel elemedben, amit a Nyilasba lépő Hold „ígér”…

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Heti horoszkóp
Bika
Eszméletlen sok izgalmas emberrel lesz dolgod ezen a héten. Ezt a Skorpióban együttálló bolygók jelzik: hétfőn Vénusz-Jupiter, pénteken Hold-Jupiter, szombaton Nap-Hold. Utóbbi az újhold, ami új párkapcsolatot, vagy a meglévő megújulását jelenti. Közben nem szabad, nem szabadna elhanyagolnod saját magadat és a munkádat sem. Az egyensúly megtalálásában segíthet hét közepén a Mérleg Hold, ami szerdán a Marssal együttállva lendületet is hoz neked. Hétvégén tervezz aktív programot, nehogy eltunyulj!

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Heti horoszkóp
Ikrek
A te szempontodból a Skorpióban felvonuló bolygók (Vénusz, Jupiter, Hold, Nap) nem olyan nagy jelentőségűek. Mégis felhasználhatod ezeket az energiákat a munkádban: fellelkesíthetnek, ha megtalálod az inspirációt. Kedvezőbb lesz számodra a szerdai Hold-Mars együttállás, ami a kreativitásodat és az életkedvedet csúcsra viszi. Szóval a bolygók nem dolgoznak ellened. Amennyiben megőrzöd a játékosságodat, minden jó lesz. Szombaton estétől a Nyilas Hold szerelmes hangulatba hoz. Keress ehhez partnert!

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Heti horoszkóp
Rák
Kedvedre való lesz az egész hét, amit a Skorpióban zajló bolygófelvonulás jelez. Életöröm és életigenlés fog jellemezni. Különösen azokon a napokon, amikor bolygóegyüttállások lesznek: hétfőn Vénusz-Jupiter, pénteken Hold-Jupiter, szombaton Nap-Hold. Utóbbi az újhold, ami különösen intenzív hatással lesz rád. Ez érinti a gyerekeket, ill. a gyerekekkel kapcsolatos terveidet. Hétvégén, vasárnap egy kellemetlen Mérleg Mars – Bak Plútó fényszög incidenst, feszültséget, összetűzést mutat az otthonodban.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Heti horoszkóp
Oroszlán
Egész héten az összes idegszáladdal a családi- és/vagy ingatlan ügyekre kell koncentrálnod. Ezt a Skorpió bolygóegyüttállások szimbolizálják: hétfőn Vénusz-Jupiter, pénteken Hold-Jupiter, szombaton Nap-Hold. Emellett a munkádra és a karrieredre alig jut kapacitásod. Pedig oda kéne tenned magad, máskülönben lemaradhatsz valami jó lehetőségről. Magánéletet ráérsz hétvégén élni. A szombati újhold is ezt erősíti meg. Majd szombat estétől a Nyilas Hold visszahozza az életkedvedet és a humorodat.

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Heti horoszkóp
Szűz
Erős mehetnéked lesz ezen a héten. Legszívesebben elutaznál jó messzire. Ha nem teheted meg most, akkor kezdd el megtervezni az év végi, vagy a jövő évi nagy utazást! Ebben több bolygóegyüttállás is támogat téged: hétfőn Vénusz-Jupiter, pénteken Hold-Jupiter, szombaton Nap-Hold. A másik téma, ami most foglalkoztat: a pénz. Ezen a területen Mars fejtörést jelez. És egy Mars-Plútó fényszög szerint aggodalmat vasárnap. Pont ilyenkor jön jól a leghatékonyabb eszköz: a józanságod és a mértéktartásod.

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Heti horoszkóp
Mérleg
Minden gondolatod a pénz körül fog forogni ezen a héten. „A pénz számolva jó” tartja a mondás. Ez igaz, de ne vidd túlzásba, mert ha rágörcsölsz, kifolyik a kezed közül! Erre figyelmeztetnek egész héten a Skorpió bolygóegyüttállások: hétfőn Vénusz-Jupiter, pénteken Hold-Jupiter, szombaton Nap-Hold. Utóbbi az újhold, ami új pénzforrást jelenthet, ha van szabad kapacitásod. A héten egyetlen kritikus nap a vasárnap. Ekkor egy Mérleg Mars – Bak Plútó fényszög lobbanékonnyá, sőt veszekedőssé tesz.

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Heti horoszkóp
Skorpió
Ez lesz az egész év legzseniálisabb hete a számodra. Szuper bolygófelvonulás lesz a Skorpióban bolygóegyüttállásokkal felturbózva: hétfőn Vénusz-Jupiter, pénteken Hold-Jupiter, szombaton Nap-Hold. Utóbbi az újhold, ami számodra külső-belső megújulás esélyét hozza. Élj vele, de semmit se erőltess! Az önismeretben el kell jutnod oda, hogy észre vedd: az ambíció nem azonos a törtetéssel, az őszinteség a nyersességgel, az együttműködés a másik noszogatásával. A bolygók ebben segítségedre lesznek.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Heti horoszkóp
Nyilas
Vicces, hogy úgy nézel ki, mintha téli álmot aludnál: olyan alacsony lesz az energia szinted. Téged nem hoznak lázba a Skorpió bolygóegyüttállások. Sokkal inkább a szerdai Hold-Mars együttállás. Ez egy baráti gesztust jelent: valakiről kiderül, hogy számíthatsz rá, mint szövetségesre. És természetesen ő is számíthat rád. Az egész heti „küzdés” után szombat estétől találsz ismét magadra. Ezt a Nyilas Hold mutatja. Azonban vasárnap egy Mérleg Mars – Bak Plútó fényszög feszültséggel „mérgez”.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Heti horoszkóp
Bak
Ezt a hetet egyedül a Skorpió bolygóegyüttállások uralják: hétfőn Vénusz-Jupiter, pénteken Hold-Jupiter, szombaton Nap-Hold. Ezek olyan felismerésekkel ajándékoznak meg téged, amelyekből kiderül, hogy ki a barátod, és ki nem. Eddig is voltak sejtéseid, amelyek most egyértelművé válnak. Nincs tovább illúzió, kétség, bizonytalanság. Mindez eltörpül a hét legfeszültebb fényszöge mellett (Mérleg Mars - Bak Plútó), ami vasárnap lesz. Azonban megmérgezheti már a szombatodat és a hét második felét is.

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Heti horoszkóp
Vízöntő
A hivatásodban kamatoztathatod azt a bolygófelvonulást, ami ezt a hetet jellemzi. Több bolygóegyüttállás is lesz: hétfőn Vénusz-Jupiter, pénteken Hold-Jupiter, szombaton Nap-Hold. A siker kulcsa egyetlen dolog: le kell vetkőznöd a merevségedet, és azt a meggyőződést, hogy neked van igazad. Szerdán egy Hold-Mars együttállás feldob téged. Hétvégén a szombati újhold új perspektívákat nyit neked. Egyre pontosabban fogod látni a célt. Kapkodás helyett adj időt magadnak, hogy kitisztuljon a kép!

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Heti horoszkóp
Halak
Kedvelni fogod azt a bolygófelvonulást, ami ezen a héten a Skorpióban zajlik. Sőt a bolygóegyüttállások tovább fokozzák a bizakodásodat: hétfőn Vénusz-Jupiter, pénteken Hold-Jupiter, szombaton Nap-Hold. Utóbbi újhold, ami újításra késztet. Nincsenek határok számodra. Engedd el a fantáziádat, álmodj nagyot! A víz elem dominanciája azt jelenti számodra, hogy lubickolhatsz, mint hal a vízben. Szó szerint és átvitt értelemben is. Csak vasárnap kell ügyelned a kiadásaidra egy Mars-Plútó fényszög szerint.

Legnépszerűbb cikkek