Heti horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Heti horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Tudnod kell róla, és óvatosnak kell lenned: a hétfő és a vasárnap balesetveszélyes napok. Olyan bolygókereszt lesz, ami bajt hozhat, ha nem vigyázol. A hét többi napja nem „gáz”. Kedden, pénteken és szombaton föld jegyekben járó bolygók: Bika Nap, Vénusz, Hold, Szűz Jupiter, Bak Plútó anyagi témákban mutatnak jó tendenciát. Ennek a pénteki Bika újhold lesz a csúcspontja, amikor új pénzforrás nyílik meg. Szerdán a tűz elem dominanciája mindehhez lendületet hoz. Hétvégén ne feledd a figyelmeztetést! 

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Heti horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Csak a hétfőt és vasárnapot kell megúsznod feszültség nélkül. Ezt leszámítva ez a hét kedvedre valónak ígérkezik. Kedden a Bikában járó Nap a jóindulatú Jupitertől kap támogatást. Ez azt szimbolizálja, hogy valakitől segítséget fogsz kapni. Fogadd el! Gondolj arra, hogy fordított esetben te is szívesen segítenél! A pénteki Bika újhold az év legfontosabb újholdja a számodra, mert teljes megújulás lehetőségét hozza neked. Hétvégén a szombat lesz a te napod. Ezen a napon megünnepelhetnéd a szülinapodat.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Heti horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Hétfőn és vasárnap labilis jelekben álló bolygók nyugtalanná tesznek téged (is). Ezen a két napon ne bonyolódj bele semmilyen vitába! Mindkét napon a Hold (a sértődékeny részed) generálja a bajt. Ez azért jó, mert a Hold a leggyorsabb bolygó. Így gyorsan elmúlik az egész. Kedden, pénteken és szombaton a föld elem dominál: Bika Nap, Vénusz, Hold, Szűz Jupiter, Bak Plútó. Ettől fegyelmezettebb leszel. A pénteki újhold nem hat rád közvetlenül. De újíthatsz, ha akarsz. A hétvégéd felemásnak látszik…

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Heti horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Lehet, hogy álmosan és nyűgösen indul ez a heted. Az a jó, hogy keddtől magadra találsz. Legyél nyitott kedden és pénteken, mert a Jupiter fontos híreket hoz neked, ha figyelsz. Az információ átlagosnak tűnhet. Csak később derül ki, hogy mennyire fontos. Pénteken újhold lesz a Bikában. Ez új barátot, vagy szövetségest jelent. Olyan emberre találsz, aki új arcát mutatja, és ezzel kellemes meglepetést szerez. Hétvégén a szombati Bika Hold és a föld túlsúly kulináris és érzékszervi élményeknek kedvez…

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Heti horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Megint meglesz az egyensúly: amennyire rizikós lesz anyagilag a hétfő és a vasárnap, annyira lesz nyereséges a kedd, a péntek és a szombat. Föld jegyekben járó bolygók: Bika Nap, Vénusz, Hold, Szűz Jupiter, Bak Plútó hihetetlen szerencsés eseményeket jeleznek a pénztárcádban. Szerdán és csütörtökön elemedben leszel. Tüzes jegyekben járó bolygók feldobnak. Érdemes lenne minél több fontos ügyet ide időzítened. A pénteki újhold hatására intenzíven fog izgatni a jövő. Hétvégén legyen időd a barátaidra!

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Heti horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
A Szűzben járó Jupiter hétfőn és vasárnap feszült, kedden és péntek kedvező fényszögeket kap. Ettől erős kettősség lesz jelen ebben a hetedben. Hétfőn és vasárnap számíts rá, hogy szokatlanul ingerlékeny leszel. Ennek ellenpólusaként kedden, pénteken és szombaton a föld elem dominanciája helyreállítja a rendet benned és körülötted is. A péntek esti Bika újhold további jó tendenciát mutat. Ekkor új tervek szövögetésébe foghatsz. Ne feledd, hogy hétvégén a szombat békés, de a vasárnap konfliktusos lesz!

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Heti horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Május első hetében mentesülsz a legtöbb konstelláció hatása alól. De a hétfő és a vasárnap balesetveszélyes bolygóállások miatt körültekintést követel tőled. Vigyázz magadra és a többi úton lévőre is! A hét közepén olyan emberekkel lesz dolgod, akik gyermeki módon lelkesednek valamiért. Ez a lelkesedés rád is jó hatással lesz, ha nem ítélkezel felettük. A pénteki újhold nem érint téged közvetlenül, de attól még belevághatsz valami újba. Hétvégén a vasárnap ígérkezik nehéznek és feszültnek…

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Heti horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Pénzügyi szempontból nem lesz a kedvenc napod a hétfő és a vasárnap. Sajnos a bolygók váratlan kiadást mutatnak. Szerencsére kedden, pénteken és szombaton föld jegyekben járó bolygók (Bika Nap, Vénusz, Hold, Szűz Jupiter, Bak Plútó) segítenek, hogy reálisan átgondold, mi lehet a megoldás. A pénteki Bika újhold segítséget szimbolizál. A párodra, vagy ha nincs, akkor egy hozzád közelálló személyre számíthatsz. Hétvégén amilyen harmonikus lesz a szombat, olyan zaklatott lesz a vasárnap.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Heti horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Bosszankodhatnál hétfőn és vasárnap, ha nem tudnád előre, hogy gyorsan elmúló konstellációról van szó. Ezen a két napon feszült bolygóállás lesz az égen, ami nem kedvez neked. A héten a szerda és a csütörtök lesz a te napod. Tüzes jegyekben járó bolygók (Kos Hold, Uránusz, Nyilas Szaturnusz, Mars) inspirálnak. Ekkor minden a kezedre játszik. A pénteki újhold új munkatársat hoz neked. Hétvégén a szombatod csordultig lesz gasztronómiai élményekkel. De vasárnapra ne tervezz semmi különlegeset!

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Heti horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Remek hét elé nézel: kedden, pénteken és szombaton egy ún. föld bolygóháromszög rajzolódik ki az égen (Bika Nap, Vénusz, Hold, Szűz Jupiter, Bak Plútó), ami áldást, sikereket és elégedettséget szimbolizál. A pénteki újhold is: a Bika jelében együttálló Nap és Hold arra ösztökél, hogy használd a kreativitásodat új módon. Ez most semmi rizikóval sem jár, mert a föld jegy kiszámíthatóságot jelent. Hétvégén a szombat a kedvenced lesz, de vasárnap legyél óvatos, mert balesetveszélyes konstelláció lesz!

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Heti horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Minden azon múlik, hogy mit akarsz kihozni ebből a hétből. Pont annyi feszült konstelláció lesz, amennyi kedvező. A legjobb hír, hogy kedden, pénteken és szombaton stabilitást mutatnak föld jegyekben járó bolygók: Bika Nap, Vénusz, Hold, Szűz Jupiter, Bak Plútó. Ennek csúcspontja a péntek esti Bika újhold, ami meglepő családi eseményt hoz: új felállás látszik. Nem baj, ha nem a te elképzeléseid szerint alakulnak a dolgok. A hétvégéd felemás lesz: szombaton békés, vasárnap feszült bolygóállás lesz az égen.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Heti horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Úgy készülj, hogy hétfőn és vasárnap labilis jegyekben járó bolygók (Hold, Neptunusz, Jupiter, Szaturnusz) labilitást mutatnak! Szerencsére a hét többi napja sokkal jobbnak ígérkezik. Kedden, pénteken és szombaton föld jegyekben járó bolygók (Bika Nap, Vénusz, Hold, Szűz Jupiter, Bak Plútó) visszaadják a biztonságérzetedet. A péntek esti Bika újhold új ismeretséget és/vagy új információkat hoz neked. Vedd észre, és élj velük! A hétvége kettős lesz: szombat zavartalan, vasárnap nyugtalan…


Még több ezotéria