2017. 08. 18. Ilona

Heti horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Heti horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
A hétfői nyugodt nap után feszülten folytatódik a hét: keddtől csütörtökig dupla baljóslatú konstelláció lesz az égen. Az egyik (Vénusz-Jupiter-Plútó) a párkapcsolatodra lesz kedvezőtlen hatással. Számolnod kell a puskaporos hangulattal. A másik (Hold-Merkúr-Szaturnusz-Neptunusz) a közlekedésre hat kellemetlenül. Majd a péntek hétfőhöz hasonlóan békésnek ígérkezik. Hétvégén a szombatot szenteld a családodnak (Rák Hold), a vasárnap, augusztus 20-dika legyen a gyerekeké és a tiéd (Oroszlán Hold)!

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Heti horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Végre egy szuper hétfő szuper fényszöggel az égen. Ám keddtől jön a „feketeleves”: 2 nehéz bolygóállás nehezített terepet szimbolizál 2 területen: 1. pénz; 2. kommunikáció. Előbbi labilis ügy egy labilis bolygókereszt miatt. Nem szoktál könnyelműsködni, ha pénzről van szó. Most se tedd! Utóbbi bolygóháromszög a kommunikáció területére érzelmeket visz, ami garantálja a félreértést. Hétvégén nem lesz okod panaszra. Főleg vasárnap, a nemzeti ünnepen fogod jól érezni magad, mert ideálisan alakul minden.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Heti horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Eseménytelenül kezdődik a heted. Ezért nem fogod bánni, hogy keddtől lesz egy bolygókereszt az égen (Hold-Merkúr-Szaturnusz-Neptunusz), ami bár nem lesz könnyű, ébren, sőt éberen tart. Sajnos a bolygókereszt leggyengébb pontja az Ikrekben járó Hold, szóval könnyen megbántódhatsz. Ha kibírod sértődés nélkül, megelőzhetsz minden konfliktust. Ez csütörtök estig tart. Utána hátra dőlhetsz. Hétvégén a vasárnapi augusztus 20-i nemzeti ünnep jó alkalom és jó ürügy társasági program szervezésére…

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Heti horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Vigyázz, mert a hétfői nap „vihar előtti csend”! Keddtől jön a „vihar”: egy szabályos bolygóháromszög rajzolódik ki az égen, ami téged a Rák Vénusz miatt közvetlenül, és nem jól érint. Nincs ebben új, mert már augusztus eleje óta érzed ezt. Csütörtök estétől a Rákba lépő Hold érzékennyé tesz, ami most végre jó a jó fényszögeknek köszönhetően. Hétvégén a szombat feszültnek látszik feszült fényszögek miatt, de a vasárnap kifejezetten vidámnak ígérkezik. Így a nemzeti ünneppel szépen búcsúzik a hét. 

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Heti horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Igazán szerencsés vagy, hogy a heti 2 kritikus konstelláció egyike se érint téged közvetlenül. Ettől még vigyáznod kell 2 dologra: az egészségedre (Vénusz-Jupiter-Plútó) és a barátaidra (Hold-Merkúr-Szaturnusz-Neptunusz). Akkor jársz el helyesen a bolygók tükrében, ha mindig minden helyzetben megőrzöd a józanságodat. Ez egészen csütörtök estig tart. Utána sokkal szelídebb konstellációk jönnek, amik arra jók, hogy feltöltődj. Hétvégén szombat estétől az Oroszlán Hold hoz energikusságot.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Heti horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Szükséged lesz arra az erőre, amit hétfőn gyűjtesz. Keddtől egy bolygókereszt áll össze (Hold-Merkúr-Szaturnusz-Neptunusz), ami rendkívül rázós napokat vetít előre. A Merkúr miatt ebben közvetlenül érintett vagy, de csak akkor, ha a hátráló mozgásnak „megadod” magadat, és hátrafelé nézel. Vagyis mindig csak előre nézz szó szerint és átvitt értelemben is! Csütörtök estétől enyhül a nyomás. Így könnyebb lesz az aktuális feladataidra koncentrálnod. Szombat estétől az Oroszlán Hold aktivitást hoz…

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Heti horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Vedd komolyan azt a kritikus konstellációt (Vénusz-Jupiter-Plútó), ami megmérgezi a hét nagy részét! Mivel a Jupiter a Mérlegben jár, neked csak annyi a dolgod, hogy mindig minden körülmények között megőrizd a belső egyensúlyodat. Ezzel párhuzamosan egy másik nehéz bolygókereszt (Hold-Merkúr-Szaturnusz-Neptunusz) a közlekedésben és/vagy a kommunikációban mutat problémákat. Csütörtök estétől jön a megkönnyebbülés. Ezek után a hétvégéd is klasszisokkal nagyszerűbbnek és bulizósabbnak látszik.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Heti horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
A hétfői nyugalom után duplán nehéz konstelláció nehezíti a dolgodat 2 területen: 1. Közlekedésben rendkívül körültekintőnek kell lenned, ha meg akarod előzni a legrosszabbat, a balesetet. 2. A kiadásaidat kell kordában tartanod. Főleg a gyerekekkel, vagy a gyerekes dolgaiddal kapcsolatos kiadásokat. Mindez a pénteki napra már a múlté. Utána elemedben leszel a Rák Holdnak köszönhetően. Ettől lesz a hétvégéd is szép. Az augusztus 20-i nemzeti ünnepen nézz fel az égre! Javasolja az Oroszlán Hold.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Heti horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Nagy próba elé fog állítani ez a hét. Te bírod a „kiképzést”, de ez kifoghat rajtad. Kivéve, ha felkészülsz rá testben és lélekben egyaránt. Szóval tudd, hogy szerdán és csütörtökön egy olyan bolygókereszt lesz az égen (Hold – Merkúr – Szaturnusz - Neptunusz), ami pont a legérzékenyebb életterületeidet érinti: család, párkapcsolat, hivatás! Szerencsére ez csupán 2 nap. Péntektől könnyebb lesz. Majd az igazi „ajándék” vasárnap jön az Oroszlán Holddal, amitől ismét lelkessé és derűssé válsz.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Heti horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Valószínű, hogy nem ez lesz a kedvenc heted. Keddtől csütörtökig egy kellemetlen háromszöget rajzolnak az égre a bolygók: Rák Vénusz – Mérleg Jupiter – Bak Plútó. Ez pesszimistává teheti a párkapcsolatodat és a jövővel kapcsolatos elképzeléseidet. Borúsan láthatod mindkettőt. Pont emiatt nem szabad most döntést hoznod. Okosabban teszed, ha elnapolod ezt. Másnaptól minden a helyére kerül benned és körülötted is. Az ünnepi hétvégén szombat tartogat kisebb összezörrenést, de ez vasárnapra elillan…

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Heti horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Kivételezettnek érezheted magadat, mert kimaradsz a hetet megmérgező dupla konstellációból. Eszerint neked könnyebb lesz átvészelned a hetet. Közben tompíthatod az emberek között dúló indulatokat. Ebben segítségedre lesz Jupiter, ami a Mérlegben a diplomáciai stílusodat erősíti meg. Mindig minden helyzetben fogalmazz cizelláltan! Péntektől szolgálatkésszé válsz. Majd vasárnap szerelmes szenvedély kerít hatalmába akkor is, ha van párod, akkor is, ha még nincs. Ezt az Oroszlán Holdnak köszönd!

Halak (II. 20. - III. 20.) - Heti horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
A hét eleji béke hamar véget ér. Ezt szerdán és csütörtökön egy bolygókereszt mutatja: Ikrek Hold – Szűz Merkúr – Nyilas Szaturnusz – Halak Neptunusz. Csupán ezt a 2 napot kell átvészelned. Péntektől minden jóra fog fordulni: amennyire ingerlékeny voltál eddig, annyira leszel kisimult a Rák Hold szerint. Vagyis visszanyered az életkedvedet, a kreativitásodat és a derűlátásodat. Így vidáman mész bele a hétvégébe, ami az augusztus 20-i ünnep miatt eseménydúsnak ígérkezik. Amit nem fogsz bánni.


Még több ezotéria