Heti horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Heti horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Amilyen szuperül búcsúzik június, olyan szuperül köszönt rád július. Ugyanis hétfőn és kedden egy tűz háromszög (Kos Uránusz – Oroszlán Jupiter, Vénusz – Nyilas Hold), szerdán pedig egy Jupiter-Vénusz együttállás kedvez neked. Mivel Jupiter a Nagy, Vénusz a Kis szerencse bolygója, melléd áll a szerencse. A csütörtöki telihold: Rák Nap – Bak Hold a karriered és a családod között „feszít ki”. Péntek délutántól a Vízöntő Hold szabadtéri programoknak kedvez. Itt a nyár, élvezd ki most!

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Heti horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Téged nem érint közvetlenül a hét elejei tűz háromszög, mégis jól fogod érezni magad a bőrödben. Azután július 1-én, szerdán szerencsenap lesz. Ugyanis együtt fog állni Jupiter, a Nagy szerencse és Vénusz, a Kis szerencse bolygója. Érdemes lenne a családoddal együtt próbára tenned Fortunát. Viszont a csütörtöki telihold a közlekedésben mutat veszélyt. Most szemből jöhet a baj, mert a Rák Nap és Bak Hold pont szemben áll egymással. Hétvégén a Vízöntő Hold miatt foglalkoztatni fog a jövő.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Heti horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Június utolsó napjai alkalmasak utazásra. A hétfői és keddi tüzes bolygóháromszög miatt „mehetnéked” lesz. Ezt biztosan szerencsésen éled meg. A csúcspont július 1-én, szerdán Jupiter, a Nagy szerencse és Vénusz, a Kis szerencse bolygó együttállás lesz. Érdemes próbára tenned a szerencsédet. Játssz meg pár számot! De ne költs túl sokat, mert a csütörtöki telihold anyagi veszteséget jelenthet! Legyél megfontolt! Péntektől a Vízöntő Holdtól elemedben leszel. Kedvelni fogod a hétvégét.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Heti horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Anyagi, karrier és munka szempontjából is kedvez neked az a tűz háromszög, ami a hét elején rajzolódik ki az égen. Ráadásul, amíg a Nap a Rák jelében jár, jól érzed magad a bőrödben. De megviselhet a csütörtöki telihold. A Rák Nap – Bak Hold szembenállás konfliktust generálhat a szeretteiddel. Ezt tompíthatja az előző napi, szerdai bolygóegyüttállás: Jupiter, a Nagy szerencse és Vénusz, a Kis szerencse bolygója. A hétvégéd egészen biztosan mozgalmas lesz. Erről a Vízöntő Hold gondoskodik.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Heti horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Jogosan érzed magad szerencsésnek ezen a héten. Segít, ha tudsz arról, hogy június utolsó két napjában tűz háromszög lesz az égen: Kos Uránusz – Oroszlán Jupiter, Vénusz – Nyilas Hold. Majd jön a szuper szerda, amikor együtt fog állni Jupiter, a Nagy szerencse és Vénusz, a Kis szerencse bolygója az Oroszlán jegyében. Vagyis ez neked a legszerencsésebb nap. Majd örülhetsz annak, hogy a csütörtöki telihold nem érint közvetlenül. Azután péntektől szerelmes hangulat uralkodik el rajtad…

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Heti horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Csak akkor élvezheted június utolsó napjait, ha észre veszed azt a tűz háromszöget, amit a bolygók rajzolnak az égre. További segítséget jelent a szerdai szerencse nap, amikor Jupiter, a Nagy szerencse és Vénusz, a Kis szerencse bolygója együtt áll. Csütörtökön szembe kerül a Nap és a Hold. Vagyis telihold lesz. Ez most kreatívvá tesz téged. A Bak Hold hatására a józan részed jut érvényre. Péntektől a Vízöntő Hold óvatossá tesz, ami az egészséged megőrzésében segít, ha nem viszed túlzásba…

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Heti horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
A június végi tűz háromszög utazásra „invitál”. Itt az ideje szabadságra menned. De ha ez most nem sikerül, ne aggódj! Mert Jupiter, a Nagy szerencse és Vénusz, a Kis szerencse bolygója együtt fog állni szerdán, és segít a szerencsés megoldás kitalálásában. A csütörtöki telihold (Rák Nap – Bak Hold) megviselhet, mert egyszerre két helyen akarsz lenni. Okosabb, ha élvezed azt, ahol aktuálisan vagy! Hétvégén a Vízöntő Hold „szárnyakat” ad neked szó szerint és átvitt értelemben is.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Heti horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Végre jó híreket kapsz. Június utolsó napjaiban olyan bolygóháromszög lesz az égen, ami garantálja a sikert pénzügyekben és munkában is. Ezt még fokozza, hogy szerdán, július 1-én együtt fog állni Jupiter, a Nagy szerencse és Vénusz, a Kis szerencse bolygója. Ez azt jelenti, hogy előléptetnek, vagy más módon ér szerencse. Csak a túlzásoktól kell tartózkodnod. Ugyanis Jupiter a túlzások bolygója is. Hétvégén élj magán életet! Családi körben fogod jól érezni magad a Vízöntő Hold szerint.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Heti horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Doppingolóan fog hatni rád a hét elején, a hónap utolsó napjaiban egy tűz háromszög: Kos Uránusz – Oroszlán Jupiter, Vénusz – Nyilas Hold. Ez a mennyekbe repíthet. Azután szerdán, július 1-én együtt fog állni Jupiter, a Nagy szerencse és Vénusz, a Kis szerencse bolygója az Oroszlán jegyében. Ez garantálja a szerencsédet. Tedd próbára Fortunát! Csütörtökön, telihold napján megfontoltan költs! A hétvége utazásra alkalmas. Mehetsz külföldre, vagy belföldre. A Vízöntő Hold elkísér.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Heti horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Habár neked ez a hét lendületesen kezdődik, és szerencsésen folytatódik a Jupiter-Vénusz együttállás miatt, a csütörtök lesz igazán próbatevő. A telihold csütörtökön hajnalban lesz, de már az előző napodat feszültté teheti. A Hold a Bakban szokatlanul érzékennyé és sértődékennyé tehet. Ha nem akarsz vitát és szakítást, kerülj minden konfliktushelyzetet! Péntek kora délután jön az „enyhülés”. Innentől a Vízöntő Hold gondoskodik arról, hogy javuljon a hangulatod és a közérzeted is.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Heti horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Egy fajta „vizsgán” mész át. Amennyiben tudsz mások szerencséjének örülni, te is megkapod a jutalmadat, mint a mesében. Ezen a héten „tesztelnek” a bolygók. Különösen az Oroszlánban járó Jupiter és Vénusz. Előbbi a Nagy szerencse, utóbbi a Kis szerencse bolygója. A hét második fele óvatosságra int: a csütörtöki telihold az egészségedet terheli a kánikulával és a stresszel egyszerre. A telihold mindig nehéz, de a hétvégédet már nem mérgezi meg. Ezt a Vízöntő Hold is megerősíti.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Heti horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
A hétfő-keddi tűz háromszög (Kos Uránusz – Oroszlán Jupiter, Vénusz – Nyilas Hold) több területen kedvező eseményeket jelent. Pénz állhat a házhoz szerdán is, amikor együtt fog állni Jupiter, a Nagy szerencse és Vénusz, a Kis szerencse bolygója. Ez származhat munkából, vagy szerencsejátékból, vagy mindkettőből. A csütörtöki teliholdas feszültségből kimaradsz. Péntektől a Vízöntő Hold azt jelzi, hogy egyre fáradtabb leszel, és egyre jobban várod a hétvégét. Így ez a pihenésről szóljon!


Még több ezotéria