Heti horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Heti horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
A hétfő nem lesz a kedvenc napod, de a keddi Nyilas újhold felvillanyoz. Érdemes valami újba kezdened. Legalább az első „tollvonást” tedd meg! A szerdád is lendületesnek ígérkezik egy Hold – Szaturnusz együttállás és egy Hold – Uránusz fényszög miatt. Kedvezően indul a december: csütörtökön és a pénteken a Bak Hold és Plútó, ill. a Bakba lépő Merkúr hatékonnyá tesz. Ezt a karriered építésére fordíthatod. A hétvégéd felemásnak ígérkezik: a szombati nyomottságból és komorságból vasárnap kitörhetsz…

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Heti horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
A Skorpió Hold azt jelzi, hogy hétfőn elnézőnek kell lenned egy nyűgös emberrel. Nem fog nehezedre esni, ha félre tudod tenni az egódat. Keddtől a tűz elemi energia fog áthatni mindent, ami rád nincs közvetlen hatással. Mégis élvezheted. Csütörtökön kezdődik az év utolsó hónapja, ami számodra előnyösen indul: Bak Hold és Plútó, ill. a Bakba lépő Merkúr a malmodra hajtja a vizet. Ennek jegyében telik a szombat is. A vasárnap már a közelgő ünnepek tervezgetéséről szól. De csak akkor, ha vidáman teszed.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Heti horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Minden másnál fontosabb számodra a keddi Nyilas újhold. Ez érdekes és fontos találkozásokat szimbolizál. Legyél a szokásosnál is nyitottabb! De ha kapcsolatban élsz, vigyázz, nehogy féltékennyé tedd a párodat! Ez még szerdára is érvényes. Csütörtöktől a Bak Hold a kiadásaid megregulázásra int. Ez most, az ünnepek közeledtével különösen fontossá és aktuálissá válik. Szerencsére a Bak a józanság és a fegyelem jele. Hétvégén a vasárnap lesz a te a napod: a Vízöntő Hold fellelkesít, és felemel…

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Heti horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
A te szempontodból a hónap végén a keddi újholdnál sokkal nagyobb jelentőséggel bír az új hónap kezdete: december 1-én, csütörtökön Bak Hold, pénteken Hold – Plútó együttállás, és Bakba lépő Merkúr mind izgalmas és vonzó embereket hoz eléd. Legyél óvatos, mert valamelyik elrabolhatja a szívedet! Amennyiben nincs még párod, most megtalálhatod. Ennek hatása még hétvégére, szombatra is elkísér. De vasárnap már más dolgod lesz: bronz vasárnap a kiadásaidat kell átgondolnod, nehogy ki fuss a büdzséből!

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Heti horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Hihetetlen jó hatással lesz rád a keddi Nyilas újhold, amitől visszatér az életkedved. Ez nem csak neked jó hír, hanem a környezetednek is. Ismét úgy fogsz ragyogni, mint a Nap. Még a szerdád is ennek jegyében fog telni. De az új hónap új kihívásokat hoz: a Bak Hold, Plútó és a Bakba lépő Merkúr a munkádba hoz hatékonyságot, fegyelmet és koncentrációt. Ez feszített tempót jelent, és kifáraszthat. Szóval lesz mit kipihenned hétvégén. Vasárnap a Vízöntő Hold a szerelemre ad alkalmat és esélyt…

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Heti horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Nem fogsz unatkozni, mert november utolsó napjai tartogatnak még újdonságokat. Ezt szó szerint mutatja a keddi Nyilas újhold, ami első sorban családi és/vagy ingatlan ügyeidet segítheti át a holtponton. Azonban vigyáznod kell, hogy ez ne vonjon el a munkádtól. December Bak Holddal indul, ami neked kimondottan jó hír. Az is, hogy pénteken a Bakba lép a Merkúr. Mindez kiegyensúlyozottá tesz téged. A hétvégéd is ilyen hangulatban indul. Majd vasárnap óvd magad a hidegtől! Különösen, ha szeles az idő!

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Heti horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
A hét elején, november utolsó napjaiban több új információhoz juthatsz, ha nyitott maradsz az újra. Ezt garantálják a keddi újhold és a szerdai bolygóállások. Érdemes minden beszélgetésbe bekapcsolódnod, nehogy lemaradj valami fontosról. December olyan konstellációkkal kezdődik, ami a magánéletedre és a családodra tereli a figyelmedet. Ez elvonhat a munkádtól, ami elmarasztalást hozhat. Hétvégén a Vízöntő Hold szerint a vasárnapot fogod szeretni. Főleg, ha kimész a szabadba, és élvezed a telet.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Heti horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Skorpió Holddal indul a hónap utolsó hete, ami érzékennyé tehet. Másnapra más feladatok elé nézel: a keddi Nyilas újhold új pénzforrást nyit meg. Kérdés, hogy kellően nyitott vagy-e. Csütörtökön kezdődik az év utolsó hónapja, ami a Bak Hold, Plútó és a Bakba lépő Merkúr hatására összeszedettséget és eredményességet hoz neked. Ez elsősorban a megbeszélésekre, a tanulásra és a vizsgákra hat kedvezően. Ez még a szombatot is átjárja. Majd vasárnap a szeretteiddel, a családoddal kell törődnöd.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Heti horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Az egész év legfontosabb újholdja vár rád kedden: a Nyilasban együttáll a Nap és a Hold. Ez mindennél jobb lehetőség a megújulásra. Legyen szó munkáról, családról, otthonteremtésről! Állj meg egy pillanatra, és pontosítsd, hogy milyen téren akarsz/tudsz újítani! Ne feledd, hogy ilyen újhold legközelebb 1 év múlva lesz! Csütörtökön kezdődik december. Ez számodra eredményes lesz. A Bak jelében járó bolygók fegyelmezetté tesznek. Hétvégén a vasárnap remek lesz, ha szabadtéri programot választasz.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Heti horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
5 hét van hátra ebből az évből. November utolsó napjai a keddi Nyilas újhold ellenére téged nem fognak annyira lázba hozni, mint december első napjaiban a Bak Hold, Plútó, és pénteken a Bakba lépő Merkúr. Ettől megfontoltan és hatékonyan haladsz a feladataiddal. Nem fogod tehernek érezni azt, hogy mások is rád számítanak a munkában. Mondhatsz nemet, amiben Merkúr, a kommunikáció bolygója lesz a segítségedre. Hétvégén a szombat lesz a te napod, majd vasárnap add át magad a lazításnak és pihenésnek!

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Heti horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Egész héten olyan érzésed lesz, hogy kimaradsz minden jóból. Ugyanis se a keddi Nyilas újhold, se a december elejei bolygófelvonulás nem érint téged közvetlenül. Panaszra még sincs okod: a barátaid és kollégáid sikereinek is örülhetsz. A hét legnagyobb kihívása a számodra a titoktartás és a diszkréció lesz. A Bak bolygók szerint ebből fogsz vizsgázni. Amennyiben komolyan veszed, meg tudsz küzdeni vele. Ezek után lesz mit kipihenned hétvégén. Vasárnap a kedvező égi folyamatok segítenek ebben…

Halak (II. 20. - III. 20.) - Heti horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Kedden a Nyilas Nap – Hold együttállás, az újhold új pozíciót és/vagy új főnököt hozhat. Tuti, hogy nem leszel lelkes első látásra, de idővel megváltozhat a véleményed. Csütörtökön kezdődik december, az év utolsó hónapja. A Bak bolygók barátokat és szövetségeseket szimbolizálnak. Ne legyél szégyenlős, kérj segítséget/tanácsot! Nem kell félned attól, hogy nyomulósnak néznek, mert a Bak a megfontoltság jele. Hétvégén készülődhetsz az ünnepekre. A vasárnapi Vízöntő Hold a meghittségnek kedvez. 


Még több ezotéria