Heti horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Heti horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Napokon belül véget ér a nyár. Kezdődik a szeptember és az iskola. Az égen is meghatározó változások látszanak. Kedden Vénusz, a szerelem bolygója belép a Mérlegbe, és szerelmes találkozást ígér pár héten belül. Ha van párod, akkor vele erősödhet fel a vonzalom. Csütörtökön újhold lesz, ami a munkádba hoz újdonságot. Nem leszel lelkes, de később be fogod látni, hogy hasznos. Szeptember első napjai egy feszült bolygóháromszög miatt egészségügyi nehézséget mutatnak. Szóval nagyon vigyázz magadra!

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Heti horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Eddig se panaszkodhattál a szerencsédre. De ezen a héten még jobb hír vár rád: kedden Vénusz, a kis szerencse bolygója belép a Mérlegbe, ahonnan szerencsét fog „küldeni” neked. Csak észre kell venned. Még aznap Merkúr hátráló mozgásba kezd, ami azt jelenti, hogy régi, akár gyerekkori téma tér vissza pár héten belül. Vagy gyerekekkel kapcsolatos ügyekben vissza kell menned a kiindulópontra. Csütörtökön, újhold napján fel leszel dobva. A Szűz újhold „megvéd” a hétvégi nehéz bolygóállásoktól is…

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Heti horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Kedden Vénusz, a kis szerencse bolygója belép a Mérlegbe, ahonnan kedvező fényszöggel kedvező folyamatokat indukál. Szó szerint és átvitt értelemben is szerencséd lesz. De csak akkor, ha észreveszed, és lehajolsz érte. Csütörtökön a Szűz újhold családi és/vagy ingatlan ügyekben hoz újdonságot. De sajnos ettől a naptól egy kritikus bolygóháromszög (Szűz Nap, Hold, Jupiter, Merkúr – Nyilas Szaturnusz, Mars – Halak Neptunusz) fog kirajzolódni az égen. Vigyáznod kell az otthonodra és a szeretteidre.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Heti horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Csupa szép és szeretetteljes dolgot hoz az otthonodba a kedden Mérlegbe lépő Vénusz. Tárd szélesre az ajtódat előtte! Majd szeptember 1-én újhold lesz, ami pont egybeesik az iskolakezdéssel. Ha tanulsz, akkor ez segít, hogy felvedd a kellő ritmust. Ha nem tanulsz, akkor jöhet egy új lehetőség. Csütörtöktől óvatosan kell közlekedned. Egy feszült bolygóháromszög: Nap, Hold, Jupiter, Merkúr – Szaturnusz, Mars – Neptunusz balesetveszélyt jelez. Feszült emberek lesznek az utakon. Legyél fokozottan óvatos!

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Heti horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Oroszlán Holddal indul a hét, ami lendületbe hoz. De kedden a hátrálásba kezdő Merkúr hátráltathat. Ne nézz hátra, inkább csak előre! Ebben a csütörtöki újhold segíthet. Jól hangzik, hogy az új hónap újholddal indul. A Szűz Nap - Hold együttállás a tervezésnek és a stratégia kidolgozásnak kedvez. Fogj egy papírt és írj határidőket és eszközigényt is! Ez konkréttá, látványossá teszi az egészet. Hétvégén fontold meg, hogy mire adsz ki pénzt! Egy kritikus bolygóháromszög kritikus helyzetet teremthet…

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Heti horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Ez a hét több jelentős eseményt tartogat a számodra. Kedden hajnalban Vénusz kilép a Szűz jeléből, és belép a Mérlegbe. Ez azt jelenti, hogy a pénzt és az általa megvehető szép holmikat nem szabad lebecsülnöd. Még aznap délután Merkúr, a te bolygód hátrálni kezd. Ez idegesítően kritikussá tesz mindenkit. A hét legjobb híre, hogy csütörtökön, a hónap első napján újhold lesz a Szűz jelében, ami a te szempontodból az év legfontosabb újholdja. Külső-belső megújulást tesz aktuálissá. Ne késlekedj!

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Heti horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
A hét legnagyobb jelentőséggel bíró égi eseménye az, hogy kedden hajnalban Vénusz, a te bolygód a Mérlegbe lép. Ez több szempontból is jó neked. Egyrészt Vénusz a kis szerencse bolygója. Vagyis melléd áll a szerencse. Másrészt Vénusz a szépség bolygója is. Innentől szépnek fogod érezni magad. Sajnos a csütörtökön kezdődő balesetveszélyes bolygóháromszög (Szűz Nap, Hold, Jupiter, Merkúr – Nyilas Szaturnusz, Mars – Halak Neptunusz) a közlekedésben int óvatosságra. Legyél nagyon körültekintő!

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Heti horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Testhezálló figyelmeztetést hoz kedden hajnalban a Mérlegbe lépő Vénusz: aki szép és szelíd, még lehet veszélyes és erkölcstelen. Szóval ügyelned kell a legális keretek betartására. A csütörtöki Szűz újhold új barátot és/vagy pártfogót hozhat neked. Ezen a napon kezdődik egy feszült bolygóháromszög: Nap, Hold, Jupiter, Merkúr – Szaturnusz, Mars – Neptunusz, ami anyagi szempontból jelez fejtörést. Az összes kiadásodat meg kell gondolnod, ha nem akarsz mínuszba kerülni rögtön hónap elején.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Heti horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Ébernek kell lenned egész héten, mert folyamatosan lesz valami a munkahelyeden, amit meg kell oldanod. Kedden Merkúr hátrálni kezd, ami régi ügy visszatérését jelenti. Morgolódhatsz, mert azt hitted, már lezártad. Jó lenne, ha nem keresnél bűnbakot. Csütörtökön az újhold új fordulatot szimbolizál. Ennek sem fogsz örülni, de ne hidd, hogy ez a te bosszantásod miatt van!  Csütörtöktől egy bolygóháromszög (Szűz Nap, Hold, Jupiter, Merkúr – Nyilas Szaturnusz, Mars – Halak Neptunusz) konfliktusforrás...

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Heti horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Mindaz, ami ezen a héten a Szűz jelében zajlik, neked kedvez: kedden Merkúr hátrálni kezd. Ez azt jelenti, hogy nem kell kapkodnod. Merkúr egy gyors bolygó, de most nem siet, és nem siettet téged sem. Csütörtökön újhold lesz a Szűz jelében. Bármi újat tervezel, ideidőzítsd! Az újhold segít a kivitelezésben. Vigyázz, mert a hét második felében egy feszült konstelláció balesetveszélyt mutat. A Nap, Hold, Jupiter, Merkúr – Szaturnusz, Mars – Neptunusz bolygóháromszög intenzív, kritikus hatású.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Heti horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
A sok égi esemény közül a legjobb hír a számodra, hogy kedden hajnalban Vénusz, a kis szerencse bolygója belép a Mérlegbe, ahonnan rád kedvező fényszöget vet több, mint 3 héten keresztül. Vagyis melléd áll a szerencse, ha észreveszed. A csütörtöki Szűz újhold nem érint téged közvetlenül. Ennek ellenére belefoghatsz valami újba. Csütörtökön kezdődik egy olyan bolygóháromszög (Szűz Nap, Hold, Jupiter, Merkúr – Nyilas Szaturnusz, Mars – Halak Neptunusz), ami a pénzügyeid terén követel éberséget.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Heti horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
A szerelmi életed intenzív és izgalmas lesz ezen a héten. Kedden hátrálni kezd a Merkúr, ami régi szerelmet hozhat vissza. Lehet, hogy a konkrét személyt, vagy csak az emlékét. Legyél óvatos a nosztalgiázással, mert megmérgezheti a jelent! Csütörtökön az újhold már új embert mutat. Ha nincs még párod, ez jó hír. De ha van, ügyelj arra, hogy ne tedd őt féltékennyé! Csütörtöktől egy feszült bolygóháromszög (Szűz Nap, Hold, Jupiter, Merkúr – Nyilas Szaturnusz, Mars – Halak Neptunusz) vitát szimbolizál…


Még több ezotéria