Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Heti horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Február remekül búcsúzik szerinted. A kedd és a csütörtök lesznek a te napjaid, amikor a Kosban járó Vénusz és Mars a legjobb fényszöget kapja a Szaturnusztól. Szaturnusz Kronosz, az Idő ura. Vagyis az idő most neked dolgozik. Tanácsos erre a két napra időzítened a fontosabb és nehezebb feladataidat. Közben az egészségedre nagyon kell, kellene vigyáznod. Sajnos több égi konstelláció is betegséget mutat. Szombaton a Rák Hold támadása után a feszültség elmúlásával vidám családi esemény vár rád…

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Heti horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Hétfőn és kedden a Bika Hold kedvező fényszögei miatt jól fogod érezni magad a bőrödben. De utána kívülállóként fogod szemlélni az eseményeket. Szerencsére a bolygók pont ebben sietnek a segítségedre. Ezen a héten lesznek kedvező és kedvezőtlen bolygóállások is. Ha nem akarsz lebetegedni, vigyázz magadra! A tél vége, a vitamin raktárak kimerülése és az influenzajárvány ideje mind kockázati tényező, de kivédhető. A hétvégéd felemásnak ígérkezik: minkét nap lesz feszültség és harmónia is az égen.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Heti horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Közeleg a tavasz: mindenki feszültebb és ingerlékenyebb. Közben egyre szerelmesebb is. Ezen a héten közvetlenül két bolygóállás fog érinteni téged: a hétfői és a szerdai. Ezek főleg a munkahelyeden zajló rivalizálások. Ha van párkapcsolatod, akkor azt is érintheti a szerdai Hold-Szaturnusz szembenállás. Most az Ikrek Hold miatt te vagy az érzékenyebb. A hét második fele több sikert tartogat. A hétvégéd költséges lesz, ha nem figyelsz. A Rák Hold nem könnyíti meg a dolgodat.
 

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Heti horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Február utolsó napjai kifejezetten jót hoznak neked. Kedden, csütörtökön és szombat reggel olyan bolygóállások lesznek, amik kedveznek neked. Az első kettő a munkádra és a teljesítményedre lesz jó hatással. Ha vizsgáznod kell szó szerint, vagy átvitt értelemben, vagyis fontos, hogy elismerjenek, akkor a csütörtök délelőtt a legszuperebb a számodra. Hétvégén, szombat reggel egy király trigon az égen feldob, de délután és este kritikus lesz családi és párkapcsolati viszonylatokban.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Heti horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
A hónap vége csupa jó bolygóállással kedveskedik neked: hihetetlen lelkes leszel kedden és csütörtökön. Kos Vénusz és Mars a legjobb fényszöget fogja kapni a Nyilas Szaturnusztól. Ez lelkessé és közben komollyá is tesz téged. Közben ne lepődj meg, ha sok bókot kapsz! Csütörtökön lesz egy Nap-Neptunusz együttállás, ami nem kedvez, ha pénzügyi döntést akarsz hozni. Tanácsos lenne elhalasztanod ezt. Hétvégén pihenj sokat, ha nem akarsz lebetegedni! A Rák Hold legyengíthet. Vedd komolyan!

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Heti horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Végre nyugalmat hoznak számodra a hét első napjai. Ezt a Bika Hold és annak jó fényszögei mutatják. A hét közepén az Ikrek Hold a szétszórtság veszélyét mutatja, és azt, hogy a főnököd sok feladatot zúdít a nyakadba. Kérdezd meg, hogy mi a legsürgősebb! A hét közepén a párod, vagy ha nincs, akkor egy szívedhez közelálló ember meg fog hatni. Olyan érzelmi húrokat penget, ami kihozza belőled a szentimentális részt. Hétvégén a bolygók baráti meghívásokat jeleznek. De csak odamenj, ahol szívesen látnak!

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Heti horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Ha a párod és/vagy a környezeted jó passzban van, akkor te is. Ennek jegyében fog telni a hónap utolsó hete. A hét közepén elemedben leszel. Az Ikrek Hold levegős jegyben jár. A Mérleg is levegős. Szóval minden rendben lesz. Főleg, ha megbeszélésekre kell menned. Most a közösségi szellem simán megy neked és a többieknek is. Hétvégén a szombat délután és este nagyon feszültnek ígérkezik. Egyfajta égi háború lesz: Hold-Uránusz-Plútó kvadrát, ami megakadályozhatja békét. Sok múlik rajtad…

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Heti horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Azzal indul a heted, hogy mindenki téged akar. Ez a fajta népszerűség fárasztó lehet, és elterelheti a figyelmedet a munkádról. Legyél észnél, és ne engedd! A hét közepén érdemes a megérzéseidre hallgatnod. A Halak Nap-Neptunusz együttállás támogat ebben. El leszel varázsolva jó értelemben. Hétvégén megint elemedben leszel: szombaton hajnalban egy víz trigon a legjobbat hozza ki belőled. Valószínűleg szükség lesz rád egy vitás helyzetben. Neked kell lecsillapítani a kedélyeket.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Heti horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Van igazság: február utolsó hetében pont annyi kedvező fényszög lesz az égen, amennyi kedvezőtlen. Amennyire nehéz fényszögek nehezítik a dolgodat hétfőn és szerdán. Annyira szuper fényszögek segítnek kedden és csütörtökön. Ebből előre tudhatod, hogy nem érdemes fontos feladatokat hétfőre, vagy szerdára időzítened. Sokkal több sikert zsebelhetsz be kedden és csütörtökön. A péntek fényszög nélküli nap, ami békét hoz. Hétvégén ne kezdj el költekezni! A bolygók sajnos ilyesmire hajlamosítanak.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Heti horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Ennél jobban nem is indulhatna a hónap utolsó hete. Szinte minden a terveid szerint alakul. Erről a Bika Hold „gondoskodik”. Szerdán a Hold belép az Ikrekbe. Ez egy egészen meglepő információt hoz neked. Mielőtt komolyan vennéd, vizsgáld meg a forrás hitelességét! Ebben te jó vagy. Az is lehet, hogy nem kell azonnal felhasználnod az információt. A hétvégéd remek lesz. A Rák Hold szerelmessé tehet. Csak a szombat délután látszik feszültnek. Ekkor minden tegyél meg a vita elkerüléséért!

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Heti horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Hasznos előre tudnod, hogy ezen a héten te mentesülsz a rossz és a jó konstellációk hatása alól. A hét közepén elemedben leszel, amiben az Ikrek Hold segít. Nem fogod érteni a jókedv okát. Minden fel lesz fokozva az égen és földön is. Vasárnap már március lesz. És valóban jön a tavasz. Ez téged is feldob. Pénteken szokatlan módon nem lesz fényszög az égen. Ez eseménytelen napot ígér, amikor minden sikerülhet. Hétvégén csinálj valami vizes programot! A Rák Hold ennek fog kedvezni…

Halak (II. 20. - III. 20.) - Heti horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Február utolsó hétfője nem lesz a kedvenced, mert egy Nap-Szaturnusz fényszög pesszimistává tehet. Ez meglepő, hiszen te mindig derűlátóan nézel a jövőbe. Az a jó, hogy ez hét közepére már nem érezteti a hatását. Sőt egy csütörtöki Nap-Neptunusz együttállás totál kicserél. A Neptunusz a te bolygód. A Halak Nappal együttállva kedvező dolgokat hoz neked. Hogy pontosan mit, az igazi meglepetés ajándék. Születésnapod közelében ez pont aktuális. Hétvégén ennek jegyében menj bulizni a barátaiddal!


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »