Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Heti horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Te szereted, ha zajlik az élet. Ezért nem bánod, hogy keddtől vége az „unalomnak”. A Hold járása szerint hét elején olyan emberekkel lesz dolgod, akik próbára teszik a toleranciádat. Ne hagyd magad felbosszantani! Csütörtökön és pénteken nem csak a Nap, de a Hold, a Merkúr és a Szaturnusz is a Skorpióban lesz. Ők arra figyelmeztetnek, hogy vigyázz a pénzedre! A hétvégéd szuper lesz. Szombaton délelőtt a Nap belép a Nyilasba, és délután az újhold rád a lehető legkedvezőbb hatással lesz.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Heti horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Lesz két kiemelt nap ezen a héten: a kedd és a péntek. Ezeken a napokon lassú bolygók: Nap, Szaturnusz, Mars azt mutatják, hogy a párkapcsolatod vízválasztóhoz ért. Azonban most nem csak szerelmi téren jönnek változások, hanem mindenféle kapcsolatod is átalakulhat. A Skorpió bolygók „veszteséget” jelentenek: lehet, hogy valaki kilép az életedből. Megnyugodhatsz, mert az utolsó próbatevő nap a péntek. Utána, szombaton minőségi javulást hoz a szombaton a Nyilasba lépő Nap és az újhold…

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Heti horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Több kihívás vár rád ezen a héten. A hét eleje a karrieredről fog szólni. A Mérleg Hold segít: elemedben leszel. Ne sajnáld a fáradtságot! Tedd oda magad! Amit most teszel, annak hosszú távú hatása lesz. Közben az egészségedre is vigyáznod kell. Más nem vigyázhat helyetted. Igaz, hogy amíg a Nap a Skorpióban jár, gyorsan regenerálódsz. De ezzel jobb, ha nem élsz vissza. Hétvégén szinte egyszerre lép be a Nyilasba a Nap és a Hold. Sőt szombat délután újhold lesz. Így a szerelemé a főszerep.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Heti horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Közhely, de igaz, hogy a hangulatod és a teljesítményed is a családi ügyektől függ. Most a hét első felében a gyerekek okozhatnak fejtörést. A Skorpió bolygó felvonulás azt jelenti, hogy kreatívnak kell lenned, ha le akarod kötni őket. Közben a munkádban egy óriási ötlet segíthet, hogy ismét örömöt lelj a szokásos feladatokban. Így hihetetlen gyorsan repül az idő. A szombati Nyilas újhold nem érint közvetlenül. De a vasárnapi bolygóállás annál inkább. Ekkor a kiadásaid megugorhatnak…

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Heti horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Végre eljön a te időd. Csak szombatig kell várnod. Addig a bolygók azt jelzik, hogy minden napra jut valami. Kiemelt fontosságú a kedd, amikor a Nap-Szaturnusz együttállás miatt nehéz lesz a munkádra koncentrálnod. Kövess el mindent, hogy ne hibázz! Hét közepén egyre türelmetlenebb leszel a szombati változások előszeleként. Vissza kell fognod magad. A hétvégéd remeknek ígérkezik. Szombaton a Nap belép a Nyilasba, és együttáll a Holddal. Ez az újhold neked kedvez. Újíts bátran!…

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Heti horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Tisztában vagy vele, hogy a részleteknek nagy jelentősége van. Emiatt elengedhetetlen, hogy a hét első felében figyelj! Fontos infókhoz juthatsz. Egyelőre ne alkoss véleményt! Ráérsz később. Ne feledd, hogy beszélni okosan lehet, de hallgatni csak bölcsen! A hét második felében szokatlan élményed lehet a közlekedésben. Nem biztos, hogy közvetlenül érint téged. Lehet, hogy „csak” szemtanúja leszel valaminek. Hétvégén az újhold valami újat hoz az otthonodba. Fogadd örömmel, tekintsd ajándéknak!

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Heti horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Készülj fel előre, mert a hét elején a Mérleg Hold olyan „támadást” szenved el a Plútótól, ami kellemetlenül érinthet téged! A legokosabb, ha az „egyik füleden be, a másikon ki” stratégiát alkalmazod. Amennyiben semleges maradsz, nem lesz baj. A hét közepén a pénzügyeid hullámozhatnak. A Skorpió bolygó felvonulás nem mutat sima ügyet. Ha bizonytalan vagy, inkább ne dönts most! Szombaton változik a hangulat. Hétvégén a Nyilas újhold új barátság kezdetét mutatja. Ez barátság, nem szerelem.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Heti horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Szombatig van még időd. Addig sok bolygó a Skorpióban jár: kedden a Nap-Szaturnusz együttállása komollyá tehet. Vigyázz, hogy ne komorrá! Hasznos, ha komolyan veszed az életet, de ne vidd túlzásba! Csütörtökön a Hold is belép a Skorpióba, és vele már négy bolygó lesz a te jegyedben. Szóval a következő két nap rólad szól. Nincs sok időd. Ugyanis szombaton a Nap kilép a Skorpióból. Ezzel véget ér a te hónapod. Szomorkodásra nincs okod. Jönnek új élmények. Ezt szimbolizálja a szombati újhold.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Heti horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Szombatig kell várnod. Ugyanis szombaton a Nap belép a Nyilasba. Addig két dolgod lesz: a hét első felében a Mérleg Hold azt jelzi, hogy csapatjátékossá kell válnod. A hét közepétől a Skorpió Hold és a többi három Skorpió bolygó fáradékonyságot szimbolizál. Szombaton egy új időszámítás indul el a számodra. Nem csak a Nap lép be a Nyilasba, hanem a Hold is. És délután újhold lesz a Nyilasban. Ez neked az évben a legjobb lehetőség arra, hogy kívül-belül megújulj. Kérdés, hogy mennyire vagy bevállalós.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Heti horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
A hétfőd nyugodtnak ígérkezik. De kedden egy Hold-Plútó feszült fényszög kihozhat a sodrodból. Valaki a kényeskedésével és a bizonytalanságával dühíthet fel. Amennyiben sikerül megőrizned a higgadtságodat, simán megláthatod, hogy ez nem a te, hanem az ő baja. A hét közepén a Holddal együtt már négy bolygó lesz a Skorpió jelében. Ez azt jelzi, hogy vannak barátaid. Kérdés, hogy felismered-e őket. A hétvégén muszáj pihenned. Ha nem akarsz lebetegedni, akkor csupa kényeztető dolgot csinálj!

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Heti horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Bár te elemedben leszel a hét első felében, a munkahelyeden a főnököd, vagy egy munkatársad borús hangulata lehúzhat. Sőt ők akadályozhatnak abban, hogy koncentrálj a munkádra. Lehet, hogy előbb segítened kell, és utána tudod folytatni a dolgodat. A hét közepén a fix minőségű Skorpió bolygók miatt te is és a környezeted is kissé merev lehet. Hétvégén a szombati újhold új barátot hozhat neked. Kérdés, hogy van-e még kapacitásod. Ha igen, akkor itt az ideje, hogy valakit közel engedj magadhoz.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Heti horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Amíg a bolygók a Skorpió jelében járnak, vagyis szombatig elemedben leszel. A Halak és a Skorpió is víz elem. Tehát lubickolhatsz, mint a hal a vízben. És ha te jól érzed magad a bőrödben, akkor a környezeted is. Csütörtökön és pénteken a Hold is belép a Skorpióba. Így már négy bolygó lesz itt. De ez más túlzás lehet, ami síróssá tehet. Majd a hétvégén a szombati újhold új fordulatokat hozhat a jövőddel kapcsolatosan. Hogy ez pontosan mit jelent, az attól függ, hogy miben akarsz újítani/megújulni.


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »