Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Heti horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
A hétfői Kos Hold lendületét magaddal kellene vinned az egész hétre. Amire számíthatsz: a hét elején a pénzügyeid remekül alakulnak. De csütörtöktől lesz az égen egy Hold-Szaturnusz-Neptunusz-Vénusz négyszög, ami megnehezíti a dolgodat a közlekedésben és a kommunikációban. Mindkét területen legyél fokozottan óvatos és diplomatikus! Így kivédheted a bajt. A hétvégédet szánd a magán életedre! De készülj fel arra, hogy a vasárnap feszültebb hangulatban telhet családi körben. Muszáj elnézőnek lenned.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Heti horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Kedden a Bika Hold szuper fényszöget kap a Bak Plútótól. Ez felvillanyoz téged. De a hét második felében sajnos a kiadásaid megnövekedhetnek. Ebből a szempontból a csütörtök látszik a legkellemetlenebbnek. Ezen a napon elő se vedd a pénztárcádat és a bankkártyádat! Szerencsére jó hír a számodra, hogy egy új barátra, vagy szövetségesre tehetsz szert a Halak jelébe lépő Vénusz szerint. Ha hétvégén kimozdulsz otthonról, vigyázz, mert vasárnap délelőtt balesetveszélyt mutat a Hold, ami támadást kap.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Heti horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Kedden a Neptunuszhoz és a Marshoz csatlakozik a Vénusz is a Halak jelében. Ez a karriered építését teszi hangsúlyossá. Szerencsére a Vízöntő bolygók is a kezedre játszanak. Egyetlen kritikus nap lesz: a csütörtök. Ezen a napon az Ikrek Hold több bolygótól is támadást kap. Eszerint a családod, a főnököd és a párod is borsot törhet az orrod alá. Ne engedd, hogy kihozzanak a sodrodból! Hétvégén a Rák Hold a legjobb alkalom, hogy vizes programot szervezz: szauna, uszoda, fürdő, wellness, stb.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Heti horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Kedden a Halak jelébe lépő Vénusz szuper hatással lesz rád: külföldi terveid megvalósulni látszanak. Nem kell mást tenned, mint hinni benne, hogy megkapod, mert megérdemled. A hét közepén diszkrécióból vizsgázol! Az Ikrek Hold próbára tesz, hogy kibírod-e pletykálás nélkül. Pénteken vigyázz minden értékedre, mert veszteség érhet! A Vízöntő Merkúr konkrétan tolvajlást mutat. Hétvégén a Rák Hold hiper érzékennyé tesz. A szombat még egész jó lesz, de vasárnap szinte elkerülhetetlen a vita…

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Heti horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Jó neked, mert január utolsó napjaiban a bolygók szerint kimaradsz a feszültségekből. De szinte egész héten hol egy barátodat, hol egy kollégádat, hol egy ügyfeledet kell hallgatnod. Ennek az éremnek is két oldala van: megtisztelő a bizalom, de fárasztó is. A hét második felében a Vízöntő Nap-Merkúr azt mutatja, hogy jön valaki, aki nagy hatással lesz rád. Ha van párod, akkor őt féltékennyé teheti ez. Ha nincs párod, akkor most összefuthatsz vele. A hétvégéd legyen lustálkodós!

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Heti horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Január utolsó napjai mozgalmasak lesznek a te szempontodból. Kedden Vénusz, a szerelem bolygója belép a szerelem területére. Vagyis elkerülhetetlen, hogy szerelembe ess. Amennyiben van már párod, vele fellobbanhat a szenvedély. Ha még keresed, most megtalálhatod a szerelmet. Ilyenkor könnyen hibázhatsz a munkádban. Ne tedd, ha nem akarod elveszíteni az állásodat! Hétvégén a szombat simább, a vasárnap feszültebb lesz. A hét utolsó napján mindenki érzékenyebb és sértődékenyebb lehet.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Heti horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Jelentősége van annak, hogy kedden Vénusz, a szépség bolygója belép a Halak jelébe. Ez ráébreszt arra, hogy az egészség és a szépség szorosan összefüggenek. Ennek jegyében kellene elkezdened egy diétát, vagy méregtelenítést. A hét közepén az Ikrek Hold hatására fel leszel dobva. Érdemes ide időzítened megbeszéléseket. Most mindenkivel könnyen megtalálod a hangot. A hétvégéd két részre osztható: szombaton béke és nyugalom lesz, de vasárnap a bolygók feszültséget, vitát, szakítást szimbolizálnak.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Heti horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Téli álmot alszol hétfőn. De kedden két bolygóállás is feldob: 1. Vénusz, a Kis szerencse bolygója belép a Halakba, és ezzel neked is elkezdődik egy szerencsés időszakod; 2. A Bika Hold egy kedves találkozást ígér. A hét második felében az Ikrek Hold miatt minden beszélgetésbe kapcsolódj be, mert fontos információkhoz juthatsz! Lehet, hogy ezek nem azonnal, csak kicsit később lesznek hasznosak. A hétvégéd teljen az egészségmegőrzés jelében! Egyél, igyál nyers zöldséget, gyümölcsöt!

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Heti horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Szaturnusz a Nyilas jelében egyre komolyabbá tesz. De ez ne jelentsen komorságot! Akkor se, ha szürke a tél! Ha holtpontra jutottál ingatlan, vagy családi ügyben, akkor Vénusz átsegít ezen keddtől. A hét közepén találkozol valakivel, aki megmelengeti a szívedet. Ha van párod, akkor semmiképp se tedd féltékennyé! Ha még nincs párod, most összefuthatsz vele. Elég, ha nyitott szemmel és szívvel jársz. Hétvégén fel leszel dobva. A Kos Hold miatt majd’ szét fog vetni az energia…

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Heti horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Szükséged van valami jóra. Ezért is fontos tudnod, hogy kedden jó passzban leszel. Ezen a napon minden a kezedre játszik. A Bika Hold kedvező fényszöget vet rád, és ettől kiegyensúlyozottá válsz. A hét második felében kommunikációs káosz ütheti fel a fejét a munkahelyeden. Csütörtökön és pénteken több feszült bolygó konstelláció is lesz az égen. Emiatt tárgyilagosan kell beszélned. Így elkerülheted a nézeteltérést. Hétvégén élj magánéletet! A Rák Hold miatt tölts minél több időt a családoddal!

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Heti horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
A hét elején jól haladhatsz a munkáddal, mert a Bika Hold jó hatásokat kap. Végre nem zavar senki és semmi. A folytatás még jobbnak ígérkezik: kedden Merkúr és Uránusz, csütörtökön Nap és Hold, pénteken Nap és Merkúr kedvező fényszögei azt mutatják, hogy bármibe fogsz, sikerrel jársz. Persze ez nem sült galamb. Vagyis tenned kell érte. Hétvégén mehetnéked lesz. Télen is lehet érdekes programokat találni. Még tart a farsangi időszak. De vasárnap a Rák Hold miatt mindenki sértődékenyebb lesz.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Heti horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Közel 1 év után, kedden Vénusz, a szerelem, a szépség és a kis szerencse bolygója végre visszatér a Halak jelébe. Ez remek hír a számodra, mert mindazt hozza neked, amit szimbolizál. Ez biztosan felkészít azokra a „támadásokra”, amik a hét második felében érnek. Csütörtökön és pénteken Halak bolygókat ér támadás. Szóval a családodtól és a kollégáidtól is kapsz hideget-meleget. Hétvégén a vasárnap kritikus nap lesz a számodra: a pénzedre kell ügyelned. Nem szabad esztelen költekezésbe fognod.


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »