Heti horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Heti horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Nem lesz eseménytelen november utolsó hete. Vigyáznod kell, mert szerda hajnaltól balesetveszélyes konstellációk lesznek az égen, ami éjjel a teliholddal csúcsosodik ki. Sajnos csütörtökön folytatódik a „fekete leves”: egy bolygókereszt áll össze, amiben tízből hat bolygó vesz részt: Hold, Merkúr, Nap, Szaturnusz, Neptunusz és Jupiter. Ez most nem alkalmas arra, hogy tárgyalj és/vagy valakit meggyőzz. Péntek estétől a Rák Hold családi programoknak kedvez. Vasárnap kezdődik az adventi időszak.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Heti horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Kritikus lesz ez a hét a számodra a legkényesebb témában: Vigyáznod kell a pénzedre, ha nem akarsz bosszankodni. A legnehezebb két nap: a szerda és a csütörtök lesz. Ehhez adódik hozzá a szerda éjjeli telihold, ami veszteség lehetőségét mutatja. Minden józanságodra és takarékoskodásodra szükséged lesz, ha Karácsony előtt jól akarsz kijönni a dologból. Mivel pénteken és vasárnap is lesz még utózöngéje ennek a konstellációnak, nem lazíthatsz. A hétvége a Rák Hold szerint alkalmas kirándulásra.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Heti horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Vigyázz magadra, a párodra, a munkádra és a családodra! Ugyanis az év legnehezebb hete elé nézel. Szerdától egy olyan bolygókereszt lesz az égen, ami rád nézve kedvezőtlen. Szerdán reggel a te bolygód: a Merkúr nehéz fényszögeket kap. Majd éjfél előtt kicsivel az Ikrek Holdat „támadja” a Nyilas Nap. Vagyis olyan telihold lesz, amit az Ikrek Hold „szenved el”. Csütörtökön folytatódik az égi „háború”, és tart péntek hajnalig. Utána kicsit fellélegezhetsz. De vasárnap jön még egy utolsó „csapás”.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Heti horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Örülj neki, hogy ennek a hétnek a feszültségeiből kimaradsz! Se a szerdai telihold, se a csütörtöki és a vasárnapi bolygókereszt nem érintenek téged közvetlenül. A bolygókeresztben tízből hat bolygó vesz részt: Hold, Merkúr, Nap, Szaturnusz, Neptunusz és Jupiter. Sajnos a környezetedben lesznek ingerült emberek. Őket elviselni segít a keddi és a szombati kedvező konstelláció. Bár az utóbbit „elronthatja” az érzékeny Rák Hold. Nem baj, ha nem tudsz kemény maradni. Szenzibilitásod a „védjegyed”…

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Heti horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
November utolsó hete próbára teszi, sőt megtépázza a pénztárcádat. Kritikus témáid még a gyerekek, akik ünnepek előtt mindent elkövetnek, hogy rájuk figyelj, velük törődj. Ha nem akarsz véget nem érő vitába bonyolódni, legyél higgadt! Mindez azért aktuális, mert szerdától vasárnapig egy bolygókereszt mérgezi az emberek életét. Ebben több bolygó is érintve lesz: Hold, Merkúr, Nap, Szaturnusz, Neptunusz és Jupiter. Ügyesen maradj ki, és haladj a saját feladataiddal, a saját tempódban egész héten!

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Heti horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Hiába jár a Szűzben a Jupiter, érintve leszel abban a bolygókeresztben, ami „befeketíti” ezt a hetet. Szerdától vasárnapig sok ideges emberrel lesz dolgod. Mivel a Jupiter, Fortuna Major, a Nagy szerencse bolygója, te szerencsésen megúszhatod a nehezét, de vigyáznod kell magadra, a párkapcsolatodra, a családodra és a munkádra. Ezeket a területeket érinti a bolygókereszt: Hold, Merkúr, Nap, Szaturnusz, Neptunusz és Jupiter. Az a jó, hogy hétvégén a Rák Hold „vizes” programoknak kedvez.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Heti horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Nem indul fényesen november utolsó hete: hétfőn a te bolygód, a Vénusz az Uránusszal szembekerül, és ettől ingerlékennyé válhatsz. Szerencsére ez hamar elmúlik. Az is szerencse, hogy a szerdai telihold nem érint téged közvetlenül. Viszont a közlekedésben balesetveszélyt mutat. Óvatosnak kell lenned, ha nem akarsz bajt. Tudd, hogy ez még csütörtökre is kihat! Nem árt az elővigyázatosság egészen vasárnapig. Közben a szombati Rák Hold nehéz fényszöge a magánéletedbe hozhat konfliktust…

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Heti horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Szerencsés vagy, mert ezen a héten elkerül téged az a bolygókereszt, ami a legtöbb embert „kikészíti”. Szerdától vasárnapig hat bolygó vesz részt ebben: Hold, Merkúr, Nap, Szaturnusz, Neptunusz és Jupiter. Annak ellenére, hogy megúszod, a pénzedre nem árt vigyáznod. Ünnepek előtt különösen fontos észnél lenned. A szerdai telihold és a bolygókereszt szabályos léket üthet a pénztárcádon, ha meggondolatlanul költekezel. A hétvégéd a Rák Hold hatására romantikus lesz. Élvezd ki minden percét!

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Heti horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Te sem úszod meg ezt a hetet feszültség nélkül. Ugyanis szerdától vasárnapig egy bolygókereszt keseríti az életedet: Hold, Merkúr, Nap, Szaturnusz, Neptunusz és Jupiter. Ezek a legfontosabb területeket érintik: párkapcsolat, család, hivatás és te magad. A legkritikusabb napok: szerda, csütörtök és vasárnap. Ezekre a napokra ne időzíts fontos tárgyalást, munkát vagy döntést! Csak a rutin dolgokat intézd! Kényeztesd magad finomságokkal! És vasárnap gyújtsd meg az első gyertyát az adventi koszorún!

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Heti horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Nem olyan rossz a helyzet, mint ahogy látszik egyes napokon. Örülj, hogy kimaradsz abból az őrületes feszültségből, amit a bolygók okoznak! Szerdától vasárnapig tízből hat bolygó vesz részt a bolygókeresztben: Hold, Merkúr, Nap, Szaturnusz, Neptunusz és Jupiter. Ettől sokan elviselhetetlenül hisztisek lesznek. Jó, ha erről előre tudsz, mert könnyebben elviselheted őket és/vagy odébb állhatsz. A hétvégéd meghitt lesz. Legalábbis a Rák Hold és advent első vasárnapja is ezt ígéri. Add át magad!

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Heti horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Messze még a Karácsony, de a gyerekek és/vagy a gyerekes dolgaid már most sokba kerülhetnek. Ezt egy olyan nagy bolygókereszt mutatja, amiben hat bolygó vesz részt: Hold, Merkúr, Nap, Szaturnusz, Neptunusz és Jupiter. Vigyázz, mert ez szerdától egészen vasárnapig tart, és pont a karácsonyi előkészületeket nehezítheti meg! Jól tennéd, ha előzetes kalkulációt készítenél, és tartanád magad ahhoz. Péntek estétől a Rák Hold arra int, hogy vigyázz az egészségedre, és forró teákkal előzd meg a bajt!...

Halak (II. 20. - III. 20.) - Heti horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Számíts rá, hogy ez a heted nem lesz túl könnyű! Sajnos szerdától nehéz égi folyamatok „mérgezik” a hangulatodat. Ebben hat bolygó vesz részt: Hold, Merkúr, Nap, Szaturnusz, Neptunusz és Jupiter. Neptunusz a Halakban jár. Ettől kicsit elvarázsoltan és távolról szemléled, hogy mit össze rohangálnak az emberek. Pedig nem ártana tisztánlátásra törekedned. Ebben péntek estétől a Rák Hold segíthet. Felerősödik az intuíciód, és megérezhetsz olyasmit, amit látnod kéne. Ez cseppet sem reménytelen…


Még több ezotéria