2017. Október 01.

Havi horoszkóp - 2017. Október 01.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Havi horoszkóp
Kos
A munkahelyeden a dolgok másként alakulhatnak, mint ahogyan azt szeretnéd, vagy ahogyan reméled. Előfordulhat, hogy felettes váltásra kerülhet sor, amely miatt feszültté válhatsz. De az is lehet, hogy új szabályokhoz kell igazodnod, ami nem megy könnyedén. A házasságokban, régi kapcsolatokban a társad rokonságában történhetnek nehezen kezelhető dolgok. Utazás jól sikerülhet.

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Havi horoszkóp
Bika
Olyan események történhetnek, amelyek hatással lehetnek a meglévő párkapcsolatokra. Ha eddig nem találtad a párod, vagy a meglévő viszonyban több nehézség is felmerült, akkor most úgy változik minden, ahogyan szeretnéd. A magánéleted alakulása miatt szerencsésnek érezheted magad. Ráadásul olyan valaki támogatására is számíthatsz, akinek a szava fontos, döntő.

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Havi horoszkóp
Ikrek
A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak, és minden esély meg lesz arra, hogy búcsút intsetek egymásnak. Ráadásul történhet egy olyan váratlan esemény is, amely miatt egyik pillanatról a másikra akár az őrület határára is juthatsz. A munkában, megélhetésben számíthatsz olyan változásokra, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. Orvosi vizsgálat miatt ne félj, ne légy ideges.

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Havi horoszkóp
Rák
Figyelmednek középpontjában a családod, a rokonaid állhatnak. De az is lehet, hogy olyan ingatlannal kapcsolatos dolog történhet, amely miatt talán még a nem létező szőrszálaid is égnek állhatnak. Próbáld megőrizni a higgadtságodat, így kerülheted el a veszteséget. A munkahelyeden olyan hirtelen bekövetkező változásra van kilátás, amelyhez ha igazodni tudsz, nem lesz okod panaszra.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Havi horoszkóp
Oroszlán
Olyan váratlan találkozásban lehet részed, amely miatt felfokozott állapotba kerülhetsz. Amelynek a hatására hangulatod szélsőségessé válhat. Akár te, akár közeli ismerős tanulmányokat folytat, olyan váratlan szituáció alakulhat ki, amelyhez nem lesz könnyű alkalmazkodni. Rokon miatt nagyobb terhek nehezedhetnek átmenetileg a válladra. Pénzügyeid remekül alakulhatnak.

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Havi horoszkóp
Szűz
Figyelmednek fókuszában most a pénz állhat, amelyből nincs annyi, amennyi elég lenne. Hiába dolgozol sokat, vagy vágsz bele olyan dolgokba, amely sok pénzt ígérnek, még sincs annyi, amennyire számítasz. Az anyagi ügyek alakulása rányomhatja bélyegét a magánéletedre, a párkapcsolatod alakulására is. Mindennél fontosabb az egészséged, amelyre jobban kellene vigyáznod.

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Havi horoszkóp
Mérleg
Még az is lehet, hogy ebben a hónapban körülötted foroghat az egész világ. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad viselkedése miatt alakulhat ki olyan helyzet, amelyet te elfogadhatatlannak tarthatsz, és ez a viszonynak a végéhez vezethet. De megtörténhet, hogy olyan valaki bukkanhat fel a színen, akivel nem voltál jó viszonyban. Most viszont kölcsönösen szükségetek lehet egymásra.

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Havi horoszkóp
Skorpió
A Jupiter jegyváltása miatt az életedben olyan dolgok indulhatnak el, amelyek miatt roppant szerencsésnek érezheted magad. A szerencse istenasszonyának, Fortunának a támogatására számíthatsz, ezért ne hagyd ki a szerencsejátékokat, mert most tiéd lehet valahol a főnyeremény is. Ha szerelemről van szó, akkor belemehetsz egy olyan kapcsolatba, ami miatt komolyabb csalódást kell elszenvedned.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Havi horoszkóp
Nyilas
A baráti kapcsolatok állhatnak most a figyelmednek a középpontjában. És bizony lesz olyan, amely megszűnik. Ha ezt nem szeretnéd, akkor neked kell a megtartásáért többet tenned. Pénzügyeid másként alakulhatnak, mint ahogyan azt szeretnéd. Megtörténhet, hogy a munkahelyeden új szabályokhoz, új emberekhez kell alkalmazkodnod, amely nem esik most nehezedre.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Havi horoszkóp
Bak
A munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt feszültté válhatsz. De az is lehet, hogy egy fontos kapcsolat a vége felé közeledhet, ami érzelmileg megviselhet téged. Kedvez viszont az idő külföldi utazásnak, idegen országban hosszabb tartózkodásnak. Az érzelmi életedre a felfokozottság lehet a jellemző. Akivel most hoz össze a sors, azzal fantasztikus pillanatokat élhettek át.

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Havi horoszkóp
Vízöntő
Ha pénzről van szó, akkor most sajnos nem állsz a helyzet magaslatán. Olyan dologba vághatod a fejszédet, amely miatt bevétel helyett több lehet a kiadásod. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt nehezebb helyzetbe kerülhetsz. Előfordulhat, hogy segítséget kell kérned a felmerülő probléma megoldásához. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha teheted, utazást halaszd el.

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Havi horoszkóp
Halak
A munkahelyeden olyan események történhetnek, amelyek miatt nehezebbnek érezheted az életedet. Illetve nem látod kristálytisztán a jövődet ezen a helyen, ebben a szituációban. Mindennél fontosabb lehet az egészségednek a megőrzése. Ha betegség ledönt a lábadról, akkor ne ess kétségbe, mert jó kezekben leszel. Banki, biztosítási ügyek intézésére kiváló ez az időszak. Olyan pénz is ütheti a markod, amire nem számítasz.

Legnépszerűbb cikkek