Horoszkóp

Havi horoszkóp - 2024. Április 01.

Kos

03.21 - 04.19
Minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálni, mert az életnek ezen a területén érhetsz el olyan eredményeket, amelyek jó hatással lehetnek még a biztonságérzetedre is. Az anyagi ügyeid azonban legyenek tabu témák, mert olyan valaki irigykedhet rád, akiről ezt a legvadabb álmaidban sem láttad, és az illetőben mélyen csalódhatsz. A szerelmi kapcsolatokban felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege, és megeshet, hogy ezt a mostani válságot a viszonyod nem éli túl. Utazás jól sikerülhet.

Bika

04.20 - 05.20
Megeshet, hogy ami másnak kár, az most neked haszon. De az is lehet, hogy valaki úgy kerülhet hátrányos helyzetbe miattad, hogy erről te nem tehetsz. Élvezd a sors által kialakuló szituációt, és arasd le a siker babérjait. Ha egy mód van rá, ne politizálj. Előfordulhat, hogy a főnököd nehéz helyzetbe kerülhet, de arra is lehetőség van, hogy felettesváltásra kerül sor. A protekciónak talán sohasem vetted olyan nagy hasznát, mint ebben a hónapban. Ha van titkod, és nem szeretnéd, hogy kiderüljön, akkor légy elővigyázatosabb.

Ikrek

05.21 - 06.21
A kommunikáció most nem tartozik az erősségeid közé, ezért oda kell figyelned arra, hogy kinek, mit és hogyan mondasz. Mert megeshet, hogy a figyelmetlenség hatására a mondandóddal önmagad alatt vághatod a fát. Előfordulhat, hogy a sors olyan helyzetet teremthet, amikor valamiről le kell mondanod, ami nem esik a nehezedre. Külföldi utazás során kellemetlenség ütheti fel a fejét, amelyet azonban jól tudsz kezelni. A munkában, megélhetésben olyan változás következhet be, amely miatt kiegyensúlyozottság lehet rád a jellemző.

Rák

06.22 - 07.22
Megtapasztalhatod, hogy a protekciónak milyen fantasztikus hatásai vannak. A te szekeredet is tolhatja valaki, akinek ne felejts el köszönetet mondani, hiszen nélküle nem érhetnéd el a kitűzött célodat. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad figyelme az anyagiakra irányul. Különösen igaz lehet ez akkor, ha van közös gyermeketek, vagy párod előző kapcsolatából van csemetéje. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Akár te, akár számodra fontos személy, ha tanulmányokat folytat, ebben remek eredményt érhet el.

Oroszlán

07.23 - 08.22
Olyan változások is bekövezhetnek az életedben, amelyek miatt furcsa kettősséget érezhetsz. Lesz, aminek örülhetsz, és lesz olyan, amelyet nehezebben tudsz elfogadni. Ha párkapcsolatban élsz, akkor nagyon fontos, hogy egyértelműen viselkedj, ne adj okot féltékenységre. Ha erre képes leszel, illetve nincsenek titkos ügyeid, akkor a dolgok úgy alakulhatnak, hogy elégedettség járhatja át minden porcikádat. Régi egészségi probléma kialakulására van nagyobb esély. Olyan pénz is ütheti a markodat, amelyért nem kell keményen megdolgoznod.

Szűz

08.23 - 09.22
A házasságokban, régi együttélésekben a társadra minden körülmény között számíthatsz. Életed párja olyan lesz, mint egy szilárd bástya, történhet bármi, ennek hatására a kapcsolatotok kiállhatja az esetleges próbát. A kollégák között lehet olyan személy, akiről úgy érezheted, hogy az idegeiden táncol. Ha egy mód van rá, ne politizálj. Ha ez elkerülhetetlen, igyekezz diplomatikusan fogalmazni, így elkerülheted a nehéz helyzetet. Ha külföldre utazol, kisebb bonyodalom alakulhat ki, ám ezt jól tudod majd kezelni. Tanulmányi siker elégedetté tehet.

Mérleg

09.23 - 10.22
Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás, mint ebben a hónapban: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Érdemes lenne szűrővizsgálatot bonyolítani, ha műtétre kerülne sor, ne aggódj, mert jó időben lehetsz jó kezekben. Ha pénzről van szó, akkor felemás helyzet alakulhat ki. Lesz olyan bevételed, amelyért nem kell keményen megdolgoznod, és lesz olyan kiadásod, amelyre nem számítasz, és amely elkerülhetetlen. A munkában bekövetkező változások miatt elégedettséget érezhetsz. Most érdemes változtatni.

Skorpió

10.23 - 11.21
A házasságokban, régi együttélésekben a társad életében olyan változások következhetnek be, amelyek hatással lehetnek a kettőtök kapcsolatára is. De az is lehet, hogy olyan átalakulások következhetnek be az ő életében, amelyek befolyással lehetnek a közös jövőtökre. Családtag között van olyan személy, aki miatt az életed nehezebbé válhat. Egészségedre, testi épségedre jobban kellene vigyáznod, mert betegség átmenetileg kivonhat a forgalomból. Ha szülő vagy, gyermeked és annak jövője körül foroghatnak a gondolataid.

Nyilas

11.22 - 12.21
A munkában olyan változás történhet, amely miatt elégedettséget érezhetsz. Ha valakit ki kell szolgálnod, ez most nem esik nehezedre, hiszen szereted az illetőt. Előfordulhat, hogy változhat a napi rutinod, másként alakulhatnak a napjaid, mint eddig. Családtaggal a kapcsolatod szorosabbá válhat, de az is lehet, hogy az otthonodban történő átalakulások miatt könnyebbnek érezheted az életedet. Ha szülő vagy, a csemetédet meg tudod győzni arról, amit te fontosnak tartasz az ő életében. Anyagi ügyeid pompásan alakulhatnak.

Bak

12.22 - 01.19
Ha egy mód van rá, ne politizálj, mert ennek hatására olyan helyzet jöhet létre, amely miatt akár egy remek kapcsolat meg is szűnhet. Az anyagiak is jó lenne, ha a tabu témák közé tartoznának, mert pénzügyek terén pompás lehetőséget kínálhat a sors. Amely miatt olyan valakit is hatalmába keríthet a sárga irigység, akiről ezt nem gondoltad volna. Most érdemes nagyobb vásárlásokat bonyolítani, ha eladásra kínálsz bármit, azt most el tudod adni. A szerelmi kapcsolatokban, ha képes vagy az elfogadásra, akkor a viszonyod szorosabbá válhat.

Vízöntő

01.20 - 02.18
Továbbra is rokon állhat figyelmed középpontjában. Megeshet, hogy az illető miatt kényszerhelyzetbe kerülhetsz, de az is, hogy miatta kell továbbra is átszervezned a napjaidat. A munkában, megélhetésben is változásokra van kilátás, amelyhez kénytelen leszel alkalmazkodni. Előfordulhat, hogy a politika beleszólhat hétköznapjaid alakulásába is. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolításának. Régi dolog kerülhet ismét terítékre, amelynek a hatására egy helyzetet jobban megérthetsz.

Halak

02.19 - 03.20
Ha külföldre utazol, kisebb bosszúság érhet. De összességében pompásan érezheted magad idegen országban. Olyan váratlan találkozásban is részed lehet, amely miatt örömödben a föld felett lebeghetsz néhány centiméterrel. Baráti kapcsolat vagy egy ismeretség talán sohasem volt annyira fontos és hasznos, mint most. Különösen igaz ez, ha protekcióra van szükséged, mert ezzel érheted el azt az eredményt, amelyre vágyakozol. A munkahelyeden történő változásokhoz nem lesz nehéz igazodni.

Címlap

top