Horoszkóp

Havi horoszkóp - 2024. Május 01.

Kos

03.21 - 04.19
Ha egy mód van rá, ne politizálj. Ha ez elkerülhetetlen, akkor igyekezz diplomatikusan fogalmazni, különben olyan valakivel rúghatod össze a port, akivel nagyon nem kellene. Pénzügyeid összességében pompásan alakulhatnak. Az életnek ezen a területén olyan változás történhet, amely jó hatást gyakorolhat még a biztonságérzetedre is. Még azokban a párkapcsolatokban is béke és nyugalom várható, amelyben eddig nem volt minden fenékig tejföl. Valakinek az irigysége előtt döbbenten állhatsz.

Bika

04.20 - 05.20
Még az is lehet, hogy olyan események történhetnek, amelyek hatására úgy érezheted, az élet napos oldalán sétálgatsz. Tény és való, most te vagy az állatövben a legszerencsésebb, akivel olyan dolgok történhetnek, ami miatt másokat hatalmába keríthet az irigység és féltékenység. Amennyiben szülő vagy, akkor csemetéd miatt talán mélyebben zsebbe kell nyúlni, vagy nem lesz könnyű őt rábeszélni arra, amitől szerinted jobb lenne az élete, és pozitív változás történne a jövőjével kapcsolatban.

Ikrek

05.21 - 06.21
Olyan esemény híre juthat el hozzád, hogy döbbenetedben az állad is leeshet. Ennek hatására elgondolkodhatsz azon, hogy egyeseknek mit szabad, és neked mit nem. A kommunikáció nem tartozik az erősségeid közé, ezért oda kell figyelned arra, hogy kinek, mit és hogyan mondasz. Így elkerülheted, hogy olyan valakit bánts meg, aki ezért később bosszút állhat rajtad. A megélhetésben olyan változás történhet, ami miatt az első pillanatban szorongást érezhetsz, majd kiderülhet, hogy ennél jobb nem is történhetett volna veled.

Rák

06.22 - 07.22
Akár te, akár számodra fontos személy, ha tanulmányokat folytat, e téma foroghatnak a gondolataid. Sőt, olyan dologra is ragadtathatod magad, amelyet korábban el sem tudtál képzelni, hogy egyáltalán megtörténhet. Soha nem volt annyira erős és tökéletes a megérzésed, mint ebben a hónapban. Ezért hallgatnod kellene arra, amit az ösztönöd súg, mert így kerülhetsz előnyös helyzetbe. Nem szabad sajnálni a pénzt olyan dolgokra, amelyekkel megőrizheted az egészségedet, vagy betegség esetén a gyógyulásodat szolgálják.

Oroszlán

07.23 - 08.22
Soha nem volt annyira aktuális a régi mondás, mint most: a pénz megrontja a barátságot, és az egyéb kapcsolatokat is. Ha meg tudnád állni, hogy ne beszélj a pénzről, és hogy ne ez álljon most a figyelmed középpontjában, akkor nem menne tönkre egyetlen ismeretséged sem. Közben olyan események is történhetnek veled, amelyek miatt többeket az irigység, a féltékenység keríthet hatalmukba. Akár te, akár számodra fontos személy, ha tanulmányokat folytat, ebben megnyugtató szituáció jöhet létre.

Szűz

08.23 - 09.22
A munkatársaid között van olyan személy, akinek nemcsak a stílusa, hanem a mondandója miatt is minden szőrszálad égnek állhat. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Akár te, akár számodra lényeges személy, ha tanulmányokat folytat, ebben pompás eredményt érhet el. A párkapcsolatodban – annak ellenére, hogy a párodnak is megvan a maga baja, – minden körülmény között számíthatsz rá. Most érdemes szűrővizsgálaton túlesni, mert így elkerülhetővé válhat, hogy betegség alakuljon ki. Utazás jól sikerülhet.

Mérleg

09.23 - 10.22
Ha pénzről van szó, roppant körültekintőnek kell lenned, mert megeshet, hogy becsaphatnak. Különösen igaz lehet ez például internetes vásárlás, bankolás esetén. A házasságokban, régi együttélésekben az anyagi ügyek kerülhetnek figyelmetek fókuszába, amelyek alakulása jó hatást gyakorolhat a kettőtök viszonyára. A szerelmi kapcsolatokban felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. Ha a kapcsolat kiállja a mostani próbát, akkor megszilárdulhat. Esélye sem lehet harmadik személynek.

Skorpió

10.23 - 11.21
Kopogtathat ajtódon a múlt. Talán olyan valaki bukkanhat fel az életedben, akiről régen hallottál. De az is megeshet, hogy olyan dologgal kell ismét foglalkoznod, amiről úgy gondoltad, a végére pontot tettél. Párkapcsolatodban a társad olyan helyzetben találhatja magát, amely miatt az idegei megfeszülhetnek. Lényeges, hogy ebben az őrült helyzetben megőrizd a nyugalmadat, mert a higgadtságodnak köszönhetően nem durvulhat el a helyzet. Ha szülő vagy, a gyermekednek nagy szüksége lehet a támogatásodra.

Nyilas

11.22 - 12.21
Még az is lehet, hogy valaki rád bízhatja a titkát, amelyet nem lesz könnyű megtartani. Legszívesebben világgá kürtölnéd, hogy mindenki tudja, mi az igazság. Kollégák között van olyan személy, akiről úgy gondolhatod, hogy az idegeiden táncolhat. Van olyan munkatársad, olyan közeli ismerősöd, aki miatt szerencsésnek érezheted magad. Ha szülő vagy, gyermekeddel olyan dolgot is meg tudsz beszélni, amelyet eddig talán elutasított. Kedvez az idő minden ingatlannal, családtaggal kapcsolatos ügy bonyolításának.

Bak

12.22 - 01.19
A szerelmi kapcsolatokban akkor lesz béke és nyugalom, ha meggondolod, mit ejtesz ki a szádon. Mivel a kommunikáció nem tartozik most az erősségeid közé, ezért el kellene számolnod hétig, mielőtt megszólalsz. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyeknek, most kellene költözést is bonyolítani. Fortuna támogatására számíthatsz, ezért ne hagyd ki a nyereményjátékokat, mert valahol tiéd lehet a fődíj. Az életmóddal megszerezhető betegség kialakulására van esély, ezért meg kell teremteni az arany középutat munka és pihenés között.

Vízöntő

01.20 - 02.18
Regenerációs készséged most rendkívül erős, ezért, ha bármilyen betegséggel küszködsz, a gyógyulás útjára léphetsz. Rokon a mondandójával felidegesíthet. Ha szeretett személyt kívánsz meggyőzni a saját igazadról, akkor ebben sikert érhetsz el. Megeshet, hogy régi téma kerülhet ismét terítékre, amely miatt hajlamossá válhatsz az idegeskedésre. Ha pénzről van szó, remekül gazdálkodhatsz, mindenre jut, amit tervbe vettél. Felettesed nyitott az elképzeléseidre, bármit elérhetsz nála, amit csak akarsz.

Halak

02.19 - 03.20
Olyan esemény történhet, amelynek hatására a stabilitás érzése járhatja át minden porcikádat. De az is lehet, hogy szeretett személy kerülhet nehéz helyzetbe, akinek nemcsak vigaszt nyújthatsz, hanem segíthetsz kimászni a bonyolult szituációból. A házasságokban, régi együttélésekben a társad olyan dologra ragadtathatja magát, amivel te nem biztos, hogy egyetértesz. Ennek hatására vitára kerülhet sor. Ám most nincs olyan probléma, amelyet ne tudnál megbeszélni, megoldani. Most érdemes nagyobb vásárlásokat lebonyolítani.

Címlap

top