2017. Szeptember 01.

Havi horoszkóp - 2017. Szeptember 01.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Havi horoszkóp
Kos
Figyelmednek a középpontjában a munka, a megélhetés, az elvégzendő feladatok állnak. Még az is lehet, hogy új munkahelyen dolgozol, vagy a jelenlegi helyeden felettes váltásra kerülhet sor. Nem kell aggódnod, mert nagyon jó eredményeket érhetsz el, amelynek hatására jól érezheted magad a bőrödben. A párkapcsolatod alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre.

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Havi horoszkóp
Bika
Ha munkáról, megélhetésről van szó, akkor nem csak a helyzet magaslatán állhatsz, hanem Fortuna, a szerencse istenasszonya is melletted van. Ezért az életnek ezen a területén roppant mázlistának érezheted magad. A szerelemben viszont nem alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd. Még az is lehet, hogy az őszintétlenségnek a hiánya miatt alakulhat ki válságosnak nevezhető helyzet

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Havi horoszkóp
Ikrek
A házasságokban, régi párkapcsolatokban olyan témákat is meg tudtok most beszélni, amelyről ez korábban nem volt elmondható. Gyümölcsöző kapcsolatokat tudsz most kiépíteni, amelyeknek már most is nagy hasznát veheted. A munkahelyeden vannak olyanok, akik a háttérben állva igyekeznek ártani neked. ezért nagyon fontos, hogy megnézd, kinek, mit és hogyan mondasz.

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Havi horoszkóp
Rák
Ha megélhetésről, ha pénzről van szó, akkor nem lesz okod panaszra. A sors egymás után hozhat olyan helyzetbe, amelynek hatására a bankszámládon lévő összeg hízásnak indul. A házasságokban, régi párkapcsolatokban nagy lehet közöttetek az összhang, amelynek hatására boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted magad. Kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának is.  

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Havi horoszkóp
Oroszlán
Olyan váratlan események történhetnek, amelyek nagyon jó hatást gyakorolhatnak a jövődre. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. Legyen szó nyaralásról, kirándulásról, munkáról, tanulásról. Ha tanulmányokat folytatsz, olyan elképesztő szituáció alakulhat ki, hogy egyik ámulatból a másikba eshetsz. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra van szükség.

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Havi horoszkóp
Szűz
Nagyon vigyázni kellene a pénzedre, és távol tartani magadat az olyan lehetőségektől, amelyek arról szólnak, hogy gyorsan, könnyedén kevés befektetéssel gazdag lehetsz. Mert ebből semmi nem lesz igaz. Ha egészségi problémád van, akkor nem kell aggódnod, mert a gyógyulás útjára léphetsz. Ha a szerelmi életedre az állóvíz volt a jellemző, akkor most minden változik az életnek ezen a területén is.

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Havi horoszkóp
Mérleg
Olyan események történhetnek, amelyek hatására szerencsésnek érezheted magad. Ha egészségi problémád van, akkor ne aggódj, mert jó kezekben lehetsz, és akár búcsút is inthetsz a betegségnek. A házasságokban, régi párkapcsolatokban ahol gyermek is van, több dolog alakulhat a kedved szerint, amely elégedetté tehet. Barátért neked kell most többet tenned, ami nem esik nehezedre.

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Havi horoszkóp
Skorpió
A munkában, megélhetésben lehetsz most sikeres. Még az is lehet, hogy a felettesed lesi minden szavadat, és amit mondasz, arról úgy gondolhatja: ez szentírás. Ha állást kívánsz változtatni, akkor most kellene a tettek mezejére lépned. A szerelmi kapcsolatokat nehézzé teheti, hogy a kedvesed valamit elhallgat előled. Ha szülő vagy, akkor csemetéd miatt boldognak érezheted magad.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Havi horoszkóp
Nyilas
A munkában nem alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd, vagy ahogyan tervezted. Előfordulhat, hogy olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyet meg kell osztanod a hozzátartozóiddal, de az is lehet, hogy valakitől segítséget kell kérned. Kedvez viszont az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz, és élvezheted a sikert.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Havi horoszkóp
Bak
Bak: Olyan változás történhet a munkádban hirtelen, hogy egyik ámulatból a másikba eshetsz. De az is lehet, hogy új dolgokhoz, vagy személyhez kell alkalmazkodni, ami most nem megy könnyedén. Ha egy mód van rá, külföldi utazást el kellene halasztani. Ha ez nem lehetséges, akkor vigyél több pénzt magaddal, és az összes létező biztosítást kösd meg. Egyéjszakás szerelmi kalandtól ne várj többet.  

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Havi horoszkóp
Vízöntő
Mindennél fontosabb legyen ebben a hónapban az egészségednek a megőrzése. Ha műtétre kerülne sor, ne aggódj, mert jó kezekben leszel. Ha pénzről van szó, akkor a kialakult helyzet miatt csalódottnak érezheted magad. Megfordulhat a fejecskédben az állásváltoztatásnak a gondolata. De olyan események is történhetnek, amelyek erős befolyást gyakorolhatnak a jövődre.

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Havi horoszkóp
Halak
Halak: Figyelmednek a középpontjában most a munka, a megélhetés áll. Olyan váratlan lehetőséget sodorhat az utadba az élet, amely a soha vissza nem térő kategóriába tartozhat, és amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondani. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad olyan dolgokat feszegethet, amely miatt kellemetlenül érezheted magad. Különösen akkor, ha vannak titkaid…  

Legnépszerűbb cikkek