2016. 09. 26. Jusztina

Havi horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Havi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
A házasságokban, régi párkapcsolatokban nagy lehet a harmónia. Még az is lehet, hogy bármennyi ideje vagytok együtt, úgy érezheted: ismét szerelmes vagy belé. A szerelmi kapcsolatokat a te türelmetlenséged vagy a stílusod teheti nehézzé. A munkában sikereket érhetsz el, még az is lehet, hogy új távlatok nyílhatnak előtted, amelyet nem kellene mindenkivel megosztani, mert most irigyeidnek annyi a száma, mint égen a csillag.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Havi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
A siker azon múlik, hogy mennyire tudsz alkalmazkodni. Mennyire vagy nyitott az új, vagy szokatlan dolgokra. Amennyiben szülő vagy, akkor csemetéd miatt extra kiadásokra kerülhet sor, amely miatt azért nem érdemes idegeskedni, mert úgy sem tehetsz ellene semmit sem. A munkában sikert sikerre halmozhatsz, kollégával egy húron pendülhetsz. A szerelmi viszonyokban ha az ő szemével látod a világot, akkor nem lesz gond.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Havi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
A szerelem édes angyalkája telepedhet a válladra, amely bonyolultabbá teheti az életedet, ugyanakkor ez lehet boldogságodnak a záloga. A házasságokban, régi együttélésekben kialakulhat egy olyan váratlan helyzet, hogy csak kapkodod a fejed. Az a lényeg, hogy megőrizd a hidegvéredet, így elkerülheted azt, hogy hibát véts. Kedvez az idő ingatlanügyletnek, illetve rokonnal szemben is most érdemes tisztázó beszélgetést folytatni.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Havi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Amennyiben titkos szerelmi viszonyt folytatsz, akkor ne most állj elő az ötleteddel, hogyan válhatna ebből a kapcsolatból nyíltan felvállalható, mert a kedvesed erre most nem nyitott. Remek ez a hónap ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének, illetve a családi kapcsolatok rendezhetővé válhatnak. A munkában nehéz napok előtt állhatsz, amikor kolléga miatt eheted a kefét. De az is lehet, hogy az elvégzendőkből lesz több.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Havi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Az anyagiak körül foroghatnak a gondolataid, amelyből nincs annyi, amennyi elég lenne. Ha most kívánsz állást változtatni, akkor ezt a legjobbkor teheted, mert olyan feladatot találhatsz, amelyet nagyon jól megfizetnek, és amely igazi örömmunka is lehet. A szerelemi kapcsolatokban fontos dolgok kerülhetnek megbeszélésre, amelynek hatására olyan változások történhetnek, amelyek miatt akár pezsgőt is bonthatsz.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Havi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Az alkalmi, vagy egy éjszakás szerelmi kalandra nemet kellene mondani. Különösen akkor, ha tartós kapcsolatban élsz, mert ez véget vethet a meglévő viszonyodnak. Ha pénzről van szó, a helyzet magaslatán állhatsz: a pénz inkább jön, mint megy. Minden idegszáladdal a munkára kellene most koncentrálni, mert ha hibázol, ennek komoly következményei lehetnek. Vegyél erőt magadon, és tisztázz egy kellemetlenséget baráttal, jó ismerőssel. 

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Havi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
A titkok hónapját élheted, amikor olyan dolog juthat a tudomásodra, amelyet felhasználva előnyös helyzetbe kerülhetsz. Amennyiben egészségi gondod van, akkor sokkal többet kellene törődni magaddal, mert most a gyógyulás útjára léphetsz. Olyan találkozásban is részed lehet, amely miatt úgy érezheted: szép a világ, szép az élet. A házasságokban, régi együttélésekben a társad az ötleteivel az idegeiden táncolhat. Légy vele türelmesebb.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Havi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Még az is lehet, hogy a pénz körül foroghatnak a gondolataid egész hónapban. Tartózkodj a szabályosnak nem nevezhető ügyletektől, mert nagyon megütheted a bokádat. A baráti kapcsolatok fontosabb szerepet játszhatnak az életedben, ezeknek köszönhetően olyan ötleteid lehetnek, amelyek miatt más színben láthatod az életed, illetve az anyagi helyzeteden is jelentősen javíthatsz. Most könnyen belemehetsz egy titkos viszonyba.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Havi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Soha nem volt aktuálisabb a mondás, miszerint teher alatt nő a pálma, mint most. Nem csak rengeteg feladat vár rád, hanem a felettesed újabbnál újabb ötleteket vár tőled, amivel gyarapíthatod a cég bevételeit, illetve ezáltal őt remek helyzetbe hozhatod. A szerelmi életedben olyan változás történhet, amelyre nem számítottál. Baráti kapcsolat miatt minden okod meg lehet az elégedettségre. Ha most kívánsz állást változtatni, a legjobbkor teszed.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Havi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Ha egy mód van rá, ki kellene maradnod a politikából. Mert ezzel a témával most ellenségeid számát gyarapíthatod, illetve önmagadat hozhatod kellemetlen helyzetbe. Ha szerelemről van szó, furcsa helyzet állhat elő: még az is lehet, hogy barátságból lesz szerelem, vagy barát iránt érezhetsz másként, mint eddig. A munkában sikert sikerre halmozhatsz. Sőt, az is lehet, hogy feletteseddel olyan dolgokról is beszélhetsz, amelyről eddig még sohasem.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Havi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
A legfontosabb ebben a hónapban az egészség, amelynek megőrzéséért többet kellene tenned. Ha egészségi problémád van, ne aggódj, gyorsan fogsz gyógyulni most. Anyagi ügyeid siralmasan alakulhatnak. Előfordulhat, hogy valaki megpróbál pénzt kicsalni belőled, de az is lehet, hogy valami túlságosan szép ahhoz, hogy igaz lehessen. Baráttal ne kezdj közös ügyletbe, mert anyagilag és emberileg is veszteség érhet.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Havi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
A munkában, megélhetésben alakulhat ki furcsa helyzet. Előfordulhat, hogy hibázol, de az is, hogy a felettesed olyan feladattal bízhat meg, amelynek az elvégzése óriási erőfeszítéseket igényelhet. Olyan valakivel hozhat össze a sors, akinek a hatására talán még a világnézeted is változhat. A baráti kapcsolatok, valamint a rokonság miatt könnyebbnek és boldogabbnak érezheted magad. Egészségedre jobban vigyázz!


Még több ezotéria