Havi horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Havi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Sikeres lehetsz a munkában, olyan feladatot is el tudsz látni, amelyhez korábban talán nem volt kedved. Ez az egzisztenciális siker meglátszik rajtad: kicsattanó jó kedved lehet, amikor úgy érzed, nincs előtted lehetetlen. Ez a kisugárzás vonzóvá tehet, és olyanok is kereshetik a társaságodat, akik korábban esetleg elhúzódtak tőled. A szerelmi viszonyokban egyik pillanatról a másikra alakulhat ki olyan helyzet, amely akár véget is vethet a kapcsolatnak. Barátság próbatétel elé kerülhet, ennek az ismeretségnek a jövője rajtad áll.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Havi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Előfordulhat, hogy a felettesed az agyadra mehet. De az is megtörténhet, hogy otthoni dolgok alakulása miatt a főnököddel őszinte beszélgetést kellene folytatnod, mert a problémát csak az ő támogatásával oldhatod meg. Ha tanulmányokat folytatsz, remek eredményt érhetsz el. Kiváló ez a hónap régi sérelmek tisztázására, ha jogi ügyed van, akkor neked kedvezően oldódhatnak meg a gondok. Kedvez az idő külföldi utazásnak. A szerelemi életed alakulása miatt boldognak és elégedettnek érezheted magad.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Havi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
A nagy elhatározások hónapja következhet, amikor olyan nagy erővel és energiával rendelkezhetsz, amikor a lehetetlennek látszó dolgokban is eredményt érhetsz el. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének. Még az olyanoknak is, amelyek régebb óta foglalkoztatnak, de eddig nem értél el semmiféle eredményt. Azokban a párkapcsolatokban, amelyekben elnyomottnak érezted magad, olyan változás történhet, amelyre talán nem számítottál. Megbocsáthatsz, de nem felejthetsz! És ne tántorítsanak el a szép szavak, ígérgetések, fogadkozások.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Havi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Ha magánéletről, szerelemről, párkapcsolatról van szó, akkor ebben a hónapban nincs nálad szerencsésebb az állatövben. Még az is megtörténhet, hogy a boldogító igen kimondása körül foroghatnak a gondolataid. Ha nem vágyakozol utódra, akkor ne feledkezz meg a védekezésről. A pénzedre jobban kellene vigyázni, mert vagy meglophatnak, vagy olyan dolgokra adhatsz ki, amely pénzkidobásnak számít. Kedvez ez a hónap az életmód váltásnak: sokkal könnyebben be tudod építeni a hétköznapjaidba a testmozgást, és a diétázásnak is csodás lehet az eredménye.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Havi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
A házasságokban, régi együttélésekben feszültség jöhet létre, és a veszekedés úgy söpörhet végig a kapcsolatodon, mint egy tornádó. Ha képes vagy a másik szemével nézni a dolgokat, és nem akarod rákényszeríteni az akaratod, akkor nem lesznek komoly következményei a vitának. Ha anyagiakról van szó, minden okod meg lehet az örömre, hiszen most még olyan helyről is jöhet a pénz, ahonnan nem is számítasz rá. A régi szerelmi kapcsolatokban a partnered kitartásának és következetességének köszönhetően jöhet létre olyan változás, ami boldoggá tehet. 

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Havi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
A kollégáid között vannak olyanok, akik a hátad mögött keverik a kártyát, és megpróbálnak ártani neked. De az is lehet, hogy olyan munkát kell elvégezned, amelyhez semmi kedved sincs. Ráadásul az egészséged is meginoghat, és egy gyorsan kialakuló betegség dönthet le néhány napra a lábadról. A családtagok igénylik a figyelmedet, a gondoskodásodat. Ingatlannal kapcsolatos ügy intézésére kiváló a hónap, mert roppant szerencsés lehetőséget kínál a sors. Egy váratlan találkozás viszont nem úgy alakul, ahogy azt remélted, és ez bosszanthat.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Havi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
A most induló szerelmi viszonyok tartósak lesznek, talán még az oltár előtt fogadhattok magatoknak örök hűséget. A meglévő, régi kapcsolatokban a partnerednek szüksége van a támogatásodra, különösen akkor, ha egészségügyi problémája adódik. Amennyiben szülő vagy, gyermeked miatt extra kiadásokra kerülhet sor, és megtörténhet, hogy azt sem tudod, hogyan gazdálkodd ki ezt az összeget. Olyan információ birtokába kerülhetsz, amelyet ügyesen felhasználva az előnyödre fordíthatsz. Művészi élményben is részed lesz, amely felvillanyozhat.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Havi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Hihetetlenül nagy erővel és energiával rendelkezel, amikor nincs előtted olyan feladat, amelyet ne tudnál ellátni. Ha elégedetlen vagy a mostani munkahelyeddel, akkor itt az ideje, hogy a tettek mezejére lépj, és változtass. A sors ebben a segítségedre lesz olyan formában, hogy eléd hozza a visszautasíthatatlan ajánlatot. Baráti kapcsolatnak is sokat köszönhetsz, mert kívülállóként a legjobb tanácsot kaphatod tőle. Pénzügyek terén sem lesz okod panaszra, de nem árt, ha tudod, hatósági ellenőrzésre van kilátás. Ezért a könyvelésedre fordíts nagyobb figyelmet.  

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Havi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Ha pénzről van szó, akkor az állatövben te vagy az egyetlen, akit ebben az ügyben a sors a tenyerén hordoz. Olyan bevételre tehetsz szert, amelyből tartalékot is képezhetsz. A szerelemben már kevesebb a szerencséd, még az is lehet, hogy belemész egy éjszakás kalandba, amiből később többet remélhetsz. Ám ezzel csak te leszel így, a partnerednek esze ágában sem lesz folytatni veled a viszonyt. A régi kapcsolatokban, amelyben az utóbbi időben több volt a szomorúság, nem történik még meg az a változás, amelyben már jó ideje reménykedsz. 

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Havi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Minden okod meg lehet az örömre és az optimizmusra, hiszen az életnek több területén érhetsz el sikereket, amely jó hatással van a kedélyállapotodra. Sőt, még az egészségi állapotodra is. Olyan élmények érhetnek, amelyek miatt változhat a világnézeted is. Kiváló az a hónap arra, hogy új dologba kezdj, ha vizsgázol, felvételizel, nagyon jó eredményt érhetsz el. Viszont a barátai kapcsolataidban válságos helyzet jöhet létre, és lesz olyan ismeretséged, amely az irigység, a féltékenység hatására megszűnhet. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra van szükség.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Havi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
A házasságokban, régi együttélésekben a partnered rokonsága miatt jöhet létre közöttetek feszült helyzet. De az is megtörténhet, hogy nem kommunikáltok megfelelően egymással, ami őrült helyzetek kialakulásához vezethet. Minden adott lesz most ahhoz, hogy egy egészségi problémának búcsút ints. Illetve ha a közvetlen környezetedben van olyan személy, aki már egy ideje betegséggel bajlódik, akkor a segítségére lehetsz, a támogatásoddal hozzájárulhatsz a gyógyulásához. Külföldi utazás nagyon jól sikerülhet, az átélt élmények befolyással lehetnek a jövődre.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Havi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Ha még nem bútoroztál össze senkivel, akkor ebben a hónapban a magánéletedben olyan változás történhet, amely miatt örömödben talán a föld felett lebeghetsz egy-két lépéssel. A meglévő tartós kapcsolatokban a társad olyan helyzetbe kerülhet, amely miatt szintén boldognak és elégedettnek érezheted magad. A munkában, ha a felettesednek megpróbálsz hízelegni, ha képes leszel dicsérni őt, akkor nem lesz okod panaszra. Anyagiak terén nem alakul minden úgy, ahogy gondoltad, tervezted: váratlan bevétel mellett váratlan kiadással is számolnod kell.


Még több ezotéria