Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Havi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
A hónap közepén kissé enerváltabb leszel. Kevesebb az erőd, az energiád, és olyan dolgok juthatnak az eszedbe, amelyek lelkileg újra megviselhetnek, hiába történtek ezek a dolgok korábban. Külföldi utazásra nyílik lehetőséged, amelyen nagyon jól érezheted magad. Ha a társaddal kelsz útra, akkor ismét egymásra találhattok. Az új, közös élmények hatására a kapcsolatotok szorosabbá válhat. A munkában is sikeres lehetsz, ami az irigyeid számát hirtelen megduplázhatja.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Havi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
A szerelmi kapcsolatokban pozitív változások várhatók. A lelked csordultig van szeretettel, és talán még sohasem láttad annyira tisztán a közös jövőt, mint most. Bátran tervezgethetsz, mert minden, amit most elhatározol, vagy minden, amire vágysz, az valóra válik. Amennyiben nem vágysz utódra, ne feledkezz meg a fogamzásgátlásról. A családodban olyan esemény történhet, amely miatt szerencsésnek érezheted magad, illetve a családtag boldogságának te is örülni fogsz.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Havi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Végre valahára találkozhatsz azzal a személlyel, akivel egyébként tartod a kapcsolatot, mindent tudtok, ami veletek történik, de a személyes kontaktus most jöhet létre. Kedvez ez a hónap az értékesebb ingóság vételének, eladásának, szerződés kötésének, költözésnek, ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolítására. Ám sajnos, ha banki vagy biztosítási – netán hagyatéki – ügyet kell intézni, akkor kötél idegekre lesz szükség. A házasságokban, régi együttélésekben egyik pillanatról a másikra alakul ki parázs vita azért, mert nem figyelsz a társadra eléggé.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Havi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
A házasságokban, régi együttélésekben, együttjárásokban a szenvedély lángja magasra csaphat. Talán még sohasem értettétek meg egymást olyan jól, mint ebben a hónapban. A másikhoz tartozás sokkal fontosabb lesz, mint korábban bármikor. Amennyiben szülő vagy, csemetéd olyan kéréssel állhat elő, amelyen elcsodálkozol, és amelyet nehezebben tudsz teljesíteni, mert a megvalósítás ellenkezhet az elveiddel. A munkahelyeden kisebb felfordulásra van kilátás, megtörténhet, hogy felettes váltásra kerülhet sor, és amit eddig elértél, az mind bizonytalanná válhat. Ha állást kívánsz váltani, ezt a lehető legjobbkor teszed.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Havi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Soha nem volt még annyira igaz a régi mondás, mint most: akinek szerencséje van a pénzügyekben, az szerencsétlen a szerelemben. Ez vonatkozik rád is. Szerencsésnek tarthatod magad, ha pénzről, megélhetésről, karrierről van szó, mert az életnek ezen a területein minden úgy alakul, ahogyan azt a legszebb álmaidban láttad. Ám a szerelemben hiába erőltetnél egy kapcsolatot, szinte semmi sem történik úgy, ahogy szeretnéd. Most még az is megtörténhet, hogy meg akarsz szabadulni valakitől, aki körömszakadtáig ragaszkodik hozzád, és aki miatt kellemetlenségeid lehetnek.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Havi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Annyira jó passzban lehetsz ezekben a napokban, hogy érdemes lenne akár vállalkozásba kezdeni. Ha vállalkozó vagy, akkor a szerencse kereke felfelé indul, és a határ a csillagos ég. Vagyis anyagilag most megszedheted magad. Sőt, jelentősebb tartalékot is képezhetsz. Egyszerűen olyan fantasztikus érzéked van a pénz csináláshoz, hogy te magad is elcsodálkozhatsz ezen. Viszont rokon miatt nehéz helyzet alakulhat ki, de az is megtörténhet, hogy ingatlan ügyben kell átélned olyan idegesítő helyzetet, amely miatt legszívesebben a falba vernéd a fejedet.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Havi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
A munkahelyeden kaotikus helyzet lehet kialakulóban, amikor fogalmad sincs arról, hogy mit is kellene tenned. A házasságkban, együttélésekben olyan kérdések merülhetnek fel, amelyek a közös jövőtökkel kapcsolatos. Megtörténhet, hogy a partnered nem mond igazat, és úgy harcol, hogy neked legyen rossz a lelkiismereted, talán játssza a tehetetlent és részvétet provokál. De minden esély megvan arra is, hogy te bonyolódj bele egy olyan kapcsolatba, amely miatt később kínosan érezheted magad. Valakinek a támogatása, a kiállása melletted a lehető legjobbkor jön.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Havi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Elérkezett az a pillanat, amikor változtatni kellene az életeden. Az életmód váltásra azért van szükség, mert ha nem teszed, akkor a sors fog rákényszeríteni méghozzá egy betegség segítségével. Barát is a segítségedre lesz abban, hogy zökkenőmentesen tudj változtatni, legyen erőd az új feladatokra, az új kötelezettségekre. Anyagi ügyekben nehezebb helyzet alakulhat ki, főként akkor, ha szülő vagy. Csemetéd miatt több lesz a kiadásod, ám könyvelésed bevétel oldala stabil marad, nem számíthatsz plusz jövedelemre. Egy baráti kapcsolatról most derül ki, hogy bizony kiállja a legnehezebb próbát is.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Havi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Amennyiben párkapcsolatban élsz, és a társad egzisztenciális helyzete az elmúlt időszakban bizonytalan volt, akkor ennek most vége. Életedben amúgy is új fejezet veszi kezdetét, amikor leszámolhatsz a múlttal, amely tele volt nehézséggel, akadályokkal, és bizony olykor nemcsak ott sírtál, ahol senki sem látott. A munkában megoldódik egy olyan helyzet, amely miatt talán nehezebben jött álom a szemedre. Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, így aztán azok a változások, amelyek a munkahelyeden zajlanak, nem érintenek negatívan téged. Az otthonodban vízzel vagy gázzal kapcsolatos problémák adódhatnak.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Havi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Lehet, hogy a munkahelyeden több ember lelkét szorítja össze a változások miatt a félelem. Te azonban nem tartozol ezek közé az emberek közé. A felettesed viselkedése pozitív irányba változhat, és ha nyáron úgy érezted, hogy nincs a jelenlegi helyzetben nincs jövőd, akkor most kiderülhet, hogy tévedtél. Méghozzá jó nagyot. Szedd össze magad, mert nagyon jó teljesítményt kell nyújtanod. A barátokkal azonban most kevesebb a szerencséd. Csalódást kell elszenvedned akkor, ha valakiben maximálisan megbíztál, beavattad őt a magánéletedbe, a munkahelyeden pedig olyan dolgokba, amelyeket rád bíztak, és amelyet titokban kellett volna tartanod.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Havi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Energiáid gyorsabban elillannak, ezért érezheted magad többször fáradtnak és kimerültnek. Változtatni kellene a táplálkozásodon, valamint a testmozgáson. Ha eddig nem csináltál semmit, akkor most belevághatnál egy sport rendszeres űzésébe. A házasságokban, régi együttélésekben olyan változás történik, amely miatt a kapcsolatod erősebbé válik, és olyan új helyzet teremtődik, amely miatt testileg és lelkileg is közelebb kerültök egymáshoz. Pénzügyekben sajnos most könnyen becsapható vagy. Ne hidd el, hogy gyorsan meggazdagodhatsz, ha belevágsz egy olyan tevékenységbe, amelyet ismerős, vagy ismerős ismerőse ajánl. Felejtsd el, mert neked minden forintért keményen meg kell dolgozni.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Havi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
A munkahelyeden olyan átalakulások veszik kezdetüket, amelyek elgonoldkodtathatnak a jövődet illetően. Érdemes lenne új állást keresni, mert előfordulhat, hogy a munkahelyeden nem számítanak sem a tudásodra, sem a rátermettségedre. És az sem számít, hogy mennyi ideje dolgoztál már ezen a munkahelyen. Ráadásul most sokkal könnyebben találhatsz jó, stabil megélhetést. A házasságokban, együttélésekben nyugalom, szeretet, béke és biztonság lehetnek a jellemzők. Egy családtag támogatásra szorul, segíts neki.


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »