Havi horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Havi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Ha a szerelmi életedről van szó, fogalmad sincs, hogy mit kellene tenned. Partnered úgy viselkedik, mint egy jégtömb, és az a szeretet, az a szex, amire vágyakozol vele, lassan már csak emlék marad. A kapcsolat szakítópróbához érkezett, olyan nagy közöttetek a szakadék, hogy nincs értelme tovább erőlködnöd. Külföldi utazásra készülődés izgatottá tesz. A munkahelyeden meglep, hogy olyan személy végzi az aknamunkát ellened, aki korábban a bizalmasod volt.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Havi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Néhányan értetlenül állnak az elhangozó mondataid előtt, amelyek kemények, kíméletlenek, és talán még burkolt fenyegetést is tartalmaznak. Mindennek oka az a nagyfokú kisebbrendűségi érzés, vagy a félelem, amely a szívedben lakozik, és amely egy nagy döntés előtt a felszínre tör. Ezzel szinte önmagadat akadályozod meg, hogy tisztán, minden oldalról láss egy helyzetet. Ezért veszítheted el éppen azt, akire a legnagyobb szükséged lenne, aki a legjobban szeret.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Havi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Már csak az hiányzik, hogy az adóhivatal figyelmének fókuszába kerülj, mert ismered a mondást: aki keres, az talál! Különösen, ha vállalkozásról van szó, ahol talán még foglalás is történhet. A szerelemben, ha nem szeretnéd magad tovább kínozni, akkor elérkezett a szakítás ideje. Nincs értelme olyan ember után futnia, aki nem szeret, és akiről azt sem tudod, hány szeretővel osztja meg az ágyát. Gyermeked észbeli képességeire büszke lehetsz!

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Havi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Pattanásig feszülnek az idegeid. Annyira eleged van mindenből, és mindenkiből, hogy szinte észre sem veszed, milyen kemény vagy, mert úgy érzed, több szenvedés jut most osztályrészül, mint máskor. Házas- vagy üzlettársi kapcsolatok is felbomlás útjára léptek, csak arra ügyelj, hogy ne tegyél olyat, amivel fájdalmat okozhatsz nemcsak a másiknak, hanem azoknak az embereknek, akik szeretnek, és akik a környezetedben élnek.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Havi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Otthonod biztonságára fordíts nagyobb figyelmet, mert hívatlan vendégek tehetnek látogatást, és vihetnek magukkal néhány értékesebb tárgyat. Családtagokkal szemben ne légy túl kemény, próbálj sort keríteni egy tisztázó beszélgetésre, vagy ha ez fájdalmas, akkor gyakorold híres nagyvonalúságod, és kérdések nélkül is bocsáss meg, és engedj el. A szerelem olyan hirtelen érkezik, mint a derült égből a villámcsapás, és gyorsan megemeli adrenalinszinted.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Havi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Titkos szerelmi kapcsolat miatt inkább a pokol bugyraiban mártózhatsz meg. Olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek nehezen bocsáthatók meg. Ha szülő vagy, gyermeked miatt tehetetlenséget érzel, mert hiába tudod mi jó neki, nem hajlandó ezt elfogadni, és talán még bele is betegszik, csak hogy ne kelljen engedelmeskedni neked. A munkában jó teljesítményt nyújthatsz, és az új ötletekkel, amelyekkel előrukkolsz, nagy sikert arathatsz. Ha műtéti beavatkozáson estél át, gyorsabban gyógyulsz.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Havi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
A munkahelyeden ismét nehéz helyzet alakul ki, amelyet neked kell levezényelned, és amely miatt kíméletlen embernek fognak tartani. Közben azt nagyon kevesen tudják, hogy te mindezzel nem értesz egyet, de parancsot kell teljesítened. Adó- vagy munkaügyi ellenőrzés a láthatáron, csak minden szabályos legyen! A szerelemben váratlanul jut a tudomásodra egy hír, ami meglep. Egészséged megőrzésére fordíts több időt és pénzt.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Havi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Régóta tartó, feszült helyzetből, amelyben olykor a gyűlölet érzése is feltört a lelked legmélyéről, el kell engedni. A megoldást az jelenti, ha félreállsz, mert így elkerülhetitek mindketten azt, hogy olyat tegyetek, amellyel a saját, és a családtagok lelkén lassan gyógyuló sebet ejtsetek. A munkában remekül tudod kezelni a konkurenciát, senki sem fogja tudni, hányadán állnak veled, ami jó jel, mert nem láthatnak bele a kártyáidba.  

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Havi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Gyermekeddel, vagy kedveseddel szemben ne üss meg olyan hangot, amely miatt éppen az ellenkezőjét váltod ki, mint amit szeretnél. A munkában szerencsés változások történnek, hirtelen több lesz a barátod, és a segítőd, de igazából neked csak egyre van szüksége, akivel korábban nem sikerült együtt dolgozni, illetve nem voltatok egy nevezőn, de most igen. Ideje lenne már beiktatni a hétköznapjaidba a rendszeres testmozgást.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Havi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Izgalmas találkozásban lehet részed, hallhatsz egy nem mindennapi hírt, váratlanul felkínálnak egy olyan lehetőséget, amelyen nem szabad gondolkodni, hanem azonnal igent mondani. Titkos üzelmeket is folytathatsz, amely elsősorban a megélhetéseddel, a szakmai jövőddel kapcsolatos, és a manipulációid sikerrel járnak, amelyet még nem kéne nagydobra verni. Barát keménynek tartja a kritikádat, amely miatt még vissza fog vágni.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Havi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
A munkahelyeden többen úgy tartják, hogy zsarnoki hajlamokkal rendelkezel, különösen az elmúlt és a most bekövetkező események miatt, amiben a te kezed is legalább könyékig benne volt. Ám ez csak a felszín, hogy kik állnak a háttérben, és mit akarnak, azt csak kevesen tudják, és nem is tartozik rájuk. A család életében bekövetkező változások miatt tele van a szíved reménnyel, boldog és kissé feszült várakozással. Külföldi utazás többe kerül, mint amennyit előre terveztél.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Havi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Váratlan kellemetlenséggel kell számolnod, amely a munkádat érinti. Talán elromlik valami, és kétszer kell fáradnod, vagy üzlettársad, kollégád olyan dolgokba bocsátkozhat, olyan stílust enged meg magának, amely miatt megdöbbensz. A munkahelyeden zajló változások miatt is olykor azt sem tudod, hogy ébren vagy, esetleg álmodsz? Tarts szem előtt a régi mondást, miszerint: ne szólj szám, nem fáj fejem! Anyagi ügyeid még mindig siralmasan állnak, de rövidesen bevételhez jutsz, és már nem okoz gondot akár az ajándékok vásárlása sem.


Még több ezotéria