Kos (III. 21. - IV. 20.) - Havi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Összességében optimista hangulatú hónapnak nézhetsz elébe, amikor sikert sikerre halmozhatsz. Ehhez azonban szükség van rugalmasságra, illetve megpróbálni mások szemével látni egy kialakult helyzetet. Ha erre képes leszel, akkor nem lesz okod panaszra, mert még a legmerészebb álmaid is valóra válhatnak. A testvéri kapcsolatokban feszültség alakulhat ki akkor, ha türelmetlen vagy, esetleg rá akarod kényszeríteni az akaratodat. Közlekedés is veszélyeket tartogat, illet vásárláskor, utazáskor jobban figyelj az értékeidre, mert meglophatnak. Ha még nem vagy szerelmes, most Ámor nyila a szíved közepébe talál.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Havi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
A hónapban központi témád lesz a pénz, amelyből nincs annyi, amennyi elég lenne. Így aztán talán még olyan dologba is belemehetsz, amelyről tudod, hogy nagy kockázatot vállalsz, és ha nem úgy jön be, ahogy kellene, vagy ahogyan vártad, akkor bizony könyvelésed kiadás oldala lendül igazán nagy mozgásba. Baráti kapcsolattól ne várj túlságosan sokat, mert régi ismerősöd nincs olyan helyzetben, hogy a segítségedre lehetne. A szerelmi kapcsolatokban is főszerephez jutnak az anyagiak, és ha van mit aprítani a tejbe, a viszonyod is harmonikusan, kiegyensúlyozottan fog majd működni.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Havi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Igen eredményes hónapnak nézhetsz elébe, amikor olyan dolgoknak is pontot tehetsz a végére, amelyekkel talán már hosszabb ideje küszködsz, amely rengeteg erődet és energiádat elvitte. Most minden adott lesz ahhoz, hogy jó eredményt érj el, és büszke légy saját magadra. A házasságokban, együttélésekben régi téma kerülhet terítékre, de az is lehet, hogy most nézel szembe egy korábbi problémával, és jutsz döntésre: ez így nem mehet tovább. Nem lesz könnyű a társadat meggyőzni arról, hogy változtassatok az életeteken, mert a kialakult helyzetben szinte megfulladsz. Ragaszkodj ahhoz, amit szeretnél, és a sors a segítségedre lesz a megvalósításában.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Havi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Érdekes helyzet alakulhat ki a munkahelyeden, amikor olyan pletyka juthat a fülecskédbe, amelynek hatására világossá válik, hogy korábban mi, miért történt. Ennek fényében olyan döntést hozhatsz, amely jó hatással lesz a jövődre. Az is megtörténhet, hogy felettes váltásra kerülhet sor, és ebben az új helyzetben hirtelen nem is tudod, hogy mit tegyél. Maradj kreatív, szorgalmas, és ha kell, akkor hízelegj, tömjénezd a főnököd, mert ennek fantasztikus eredménye lehet. Családtagnak szüksége van a gondoskodásodra, a figyelmedre, amelytől szinte szárnyakat kaphat. Költözést, vagy lakással kapcsolatos teendőket is frappánsan intézhetsz.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Havi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
A szerelmi kapcsolatokban a partnered szenvedhet a stílusodtól. Illetve úgy érezheti, hogy társas magányban él, nem figyelsz rá, nem törődsz vele. És ez bizony eljuttathatja őt arra a pontra, hogy mérlegre teszi a kapcsolatotokat, és arra az elhatározásra juthat: nincs értelme tovább folytatni. Ha meg akarod menteni a viszonyodat, akkor változtass a viselkedéseden. Ingatlannal kapcsolatos ügyben bonyolultabb helyzet alakulhat ki. Ha eredményt szeretnél elérni, akkor ne ragaszkodj mereven az elképzeléseidhez, hanem engedj. Persze csak az ésszerűség határain belül maradva. Ha nincs állásod, most jó helyet találhatsz.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Havi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
A munkában, a megélhetésben akkor érhetsz el sikereket, ha alkalmazkodsz. Nemcsak a felettesedhez, hanem a kollégákhoz, a rangban alattad állókhoz is. A változások miatt nagyobb lesz a stressz, a feszültség, ezért amennyire csak lehet, lazíts, mozogj, sportolj, mert ezek nemcsak testileg, hanem lelkileg is tökéletesen kikapcsolhatnak. Ha nincs állásod, most a sors olyan lehetőséget sodorhat az utadba, amely miatt irigyeid száma hirtelen megduplázódhat. Előfordulhat, hogy másodállás végzésére nyílik lehetőség, amelyre mondj igent. Külföldi utazás remek lesz, vizsga, felvételi jól sikerülhet.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Havi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Még az is előfordulhat, hogy családtagot neked kell támogatni, nemcsak anyagilag, hanem átvállalni terheket, amelyekkel a segítségére lehetsz. Mindezért azonban ne várj tőle hálát, mert ez a rokon úgy gondolhatja, hogy neked kutya kötelességed segíteni rajta a nehéz időkben. Erről neked eltérő lehet a véleményed, amelyet a békesség kedvéért ne hozz a tudomására. Majd eljön az ideje annak is, amikor ezzel előállhatsz. Nagyobb utazást érdemes lenne elhalasztani – már amennyiben ez anyagi veszteség nélkül lehetséges lenne -, mert idegtépő helyzet jöhet létre. Igaz, az így szerzett újabb tapasztalatnak a későbbiekben nagy hasznát veheted.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Havi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Még az is megtörténhet, hogy át kell szervezned az életedet, mert olyan új dologgal kell majd foglalkoznod, amely sok időt vehet igénybe. Pénzügyek terén sajnos most nem állsz a helyzet magaslatán, így fordulhat elő, hogy könyvelésed kiadás oldala erőteljesebb mozgást mutat. Megtörténhet, hogy egészségi probléma miatt nem jön annyi pénz, mint amennyire szükséged lenne. De az is előfordulhat, hogy kölcsönre lehet majd szükséged, illetve, ha dugdosod a pénzed, akkor nem jut eszedbe, hova tetted. Vagy éppen bankkártyád kódjára nem emlékszel kristálytisztán. A munkahelyeden kiváló teljesítményt nyújthatsz, a felettesed kis kedvence lehetsz.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Havi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Ha párkapcsolatról van szó, akkor most nem tartozol a könnyű esetek közé. Partnered úgy érezheti, hogy makacs vagy, mereven ragaszkodsz az elképzeléseidhez, és nem veszed figyelembe azt, hogy ő mit és hogyan szeretne. Próbálj meg egy kicsit lazítani, és beleélni magad az ő helyzetébe, így máris könnyebb lesz az élet, hiszen rájöhetsz arra, ha engedsz, az nem azt jelenti, hogy gyenge vagy. Hanem azt, hogy az életetek ismét harmonikus és kiegyensúlyozott lehet. Ha erre nem vagy képes, akkor sajnos viszonyod elindul a lejtőn. A munkában több feladat hárulhat rád, ám sajnos a fizetség nincs arányban ezzel a nagyobb megterheléssel.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Havi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Olyasmi juthat a tudomásodra, amely megdöbbenthet és mélységesen felháboríthat. Lényeges, hogy az információt, amely a birtokodba juthat, ne add tovább, mert ebből a pletykából jó, ha kimaradsz. A munkahelyeden a felettesed bizalmát élvezheted, sőt, olykor úgy érezheted, mintha sokkal jobban megbecsülne, mint korábban bármikor. Viszont kollégával, vagy rangban veled egy szinten álló személlyel nehezen tudsz kijönni. De az is megtörténhet, hogy valaki helyett duplán kell dolgoznod, esetleg mások hibája miatt tarthatod a hátad. Külfölddel kapcsolatos tevékenységhez nagy kedvet érezhetsz, és sikert sikerre halmozhatsz.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Havi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
A házasságokban, régi együttélésekben élvezheted a harmóniát. Sőt, lehetnek pillanatok, amikor úgy érezheted, kapcsolatod alakulása miatt hálát kell adnod a sorsnak, a gondviselésnek, és ezért elmormolhatsz egy hálaimát. Amennyiben szülő vagy, akkor csemetéd miatt összetűzésbe keveredhetsz rokonnal, aki sokkal jobban látja a kialakuló szituációt, illetve ennek következményét. Bármennyire nehezedre esik, mégis hallgass erre a családtagra, aki jót akar nektek. Pénzügyek terén most nem lesz okod panaszra. Csak arra ügyelj, hogy ne szórd el a megkeresett pénzt mindenféle felesleges dologra, vagy silány termékre.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Havi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Ismét egy olyan hónap következik, amikor összébb kellene húzni a nadrágszíjat. Csak és kizárólag arra kiadni, amire nagyon muszáj, mert sajnos a sors most kevesebb pénzkereseti lehetőséggel kínálhat meg. Romantikus rajongást érezhetsz valaki iránt, aki viszonozza az érzéseidet. Amennyiben tartós kapcsolatban élsz, és közben más ágyában is űzöd kisded játékaidat, akkor ez a szerelmi háromszög különös izgalommal, és hirtelen felismeréssel is járhat: az életben ki és mi az igazán fontos. Ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésekor légy sokkal figyelmesebb, így elkerülheted, hogy olyanra mondj igent, ami később rengeteg pénzedbe kerülhet.


Még több ezotéria