Havi horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Havi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Megdöbbenve állhatsz egy-két ismerősöd viselkedése előtt. Soha nem értetted miért irigy valaki, és miért táplál haragot a szívében. Most is megdöbbensz valakinek a viselkedése előtt, ami ne vegyél a szívedre. Pénzügyek tekintetében fantasztikus időszak lehet ez a mostani, amikor nem kellene nagydobra verni, hogy milyen jó lehetőségeket sodor utadba az élet. Ha párkapcsolatban élsz, engedj a társadnak, és tedd azt, amit ő szeretne.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Havi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
A baráti kapcsolatok között lesz olyan, amely megszűnik, és amely előtt te értetlenül állhatsz. Ha egy kicsit őszinte leszel magadhoz, akkor rá fogsz jönni arra, hogy barátod, vagy jó ismerősöd miért távolodott el tőled, és nem kíván veled kapcsolatot tartani. Ha pénzről van szó, olyan lehetőség adódhat, amelyet érdemes lenne titokban tartani. Olyan esemény is történhet, amely miatt megváltozhat a napi rutinod.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Havi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Soha nem voltak talán annyira fontosak a kapcsolatok, mint ebben a hónapban. Még az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, aki komoly kapcsolati tőke lehet a közeli jövőben. Ennek hatására előnyös helyzetbe kerülhetsz. A házasságokban, régi együttélésekben sok múlik azon, hogy mennyire tudsz alkalmazkodni a kialakult helyzethez. Illetve olyan téma kerülhet terítékre, amely bátran nevezhető kényesnek.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Havi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Még az is lehet, hogy ebben a hónapban kiderül a munkahelyeden, hogy nélkülözhetetlen vagy. Ha állást szeretnél változtatni, akkor a sors olyan lehetőséget sodorhat az utadba, amely miatt irigyeid száma hirtelen megduplázódhat. Most kellene előhozakodni az ötleteddel a felettesednél is. Ha külföldre utazol, sokkal több pénzt vigyél magaddal, mint amennyit eredetileg terveztél. Balesetveszélyes a hónap, légy óvatos.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Havi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Ha tanulmányokat folytatsz, fantasztikus lehetőség adódhat, de az is megtörténhet, hogy egy váratlan helyzet miatt érezheted úgy, Isten a tenyerén hordoz. Tartsd be a szabályt, miszerint házi nyúlra nem lövünk! Vagyis ne bonyolódj a munkahelyeden vagy a suliban szerelmi kapcsolatba. Ha már benne vagy, akkor olyan nehézség adódhat, amin nehezebb túljutni.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Havi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Ha tanulmányokat folytatsz, olyan helyzet alakulhat ki, hogy a döbbenettől talán még az állad is leeshet. A munkában, megélhetésben viszont több dolog alakulhat a kedved szerint. A felettesed is nyitott minden veled kapcsolatos ügyre, ezért bármilyen kényes témát előadhatsz most neki. Pénzügyeid a kiadások ellenére is remekül alakulhatnak, ami miatt nyugodtan hajthatod álomra a fejecskédet. Orvosi vizsgálat miatt ne izgulj.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Havi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Hajlamossá válhatsz a túlzásokra. Ez lehet az oka annak, hogy olyan dolgot is a szívedre vehetsz, amit esetleg korábban észre sem vettél. De az is megtörténhet, hogy egy régi téma kerülhet ismét terítékre, amelytől feszültté válhatsz. Ha megpróbálod a másik szemével is nézni a világot, akkor a saját életedet teheted könnyebbé. A házasságokban a feszültséget a te viselkedésed okozhatja. Légy egy kicsit belátóbb.  

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Havi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
A párkapcsolatokban nem lesz most minden fenékig tejföl. Olyan dolgok miatt alakulhat ki feszültség, amelyre hatást tudsz gyakorolni. A siker az őszinteségben, valamint az elnézésben, megbocsájtásban rejlik. Légy egy kicsit elnézőbb, és máris jobban fogod érezni magad a bőrödben. Balesetveszélye ez a hónap, légy nagyon óvatos, mert még egy kenőkéssel is megvághatod magad. Kiváló az idő állásváltoztatásra.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Havi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
A munkahelyeden vannak olyan kollégák, akik most nehezebben viselik a stílusodat. Ezért nagyon fontos, hogy mielőtt megszólalsz, számolj el hétig, így elkerülheted, hogy olyasmit mondj, ami miatt kellemetlen helyzetbe hozhatod önmagad. Ha még nem vagy szerelmes, most minden esély meg lesz arra, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródjon. A párkapcsolatokat nehézzé teheti partnered munkahelyi gondja.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Havi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
A szerelmi kapcsolatokat a te viselkedésed teheti nehezebbé. Hajlamossá válhatsz a féltékenységre. Sőt, még olyan dolgokra is vetemedhetsz, amelyet mások esetében talán el is ítélnél. Senkitől ne kérj most tanácsot, mert olyat mondhatnak, amelyet ha megfogadsz, saját magadat hozhatod nehéz helyzetbe. Ha a munkában, megélhetésben változásokat fontolgatsz már egy ideje, akkor most lépj a tettek mezejére!

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Havi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Ha pénzről van szó, akkor sajnos nem állsz most a helyzet magaslatán. Ami azt jelenti, hogy felesleges dolgokra adhatsz ki. De az is, hogy figyelmetlenség miatt kár érhet. Előfordulhat, hogy valaki megpróbál becsapva pénzt kihúzni a zsebedből. A szerelem ege viszont vakítóan kék lehet. Még az is lehet, hogy a párkapcsolati boldogság kék madara telepszik a válladra, amitől úszhatsz a boldogságban.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Havi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Furcsa hónap következik, amikor a pénz játszhatja az életedben a főszerepet. A kiadások ellenére váratlanul adódhatnak nem mindennapinak nevezhető lehetőségek, amelyeket jó lenne, ha titokban tartanál. Így kerülheted el azt, hogy még egy jó barátból az irigység hatására ellenség váljon. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos bármilyen ügy bonyolításának. Felettesednek is most add elő az ötleteidet.


Még több ezotéria