Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Havi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Az áprilisi havi horoszkópod alapján még az is előfordulhat, hogy becsvágyból lemondasz az érzelmi életedről. Nem tartod fontosnak sem a partnereddel, sem másokkal a kapcsolatot olyan fontosnak, mint az érvényesülést. Minden idegszáladdal a pénzre koncentrálhatsz, és a sors most lehetőséget ad arra, hogy valóban sokat keress. Annyit, hogy talán tartalékot is tudsz majd képezni. Amennyiben külföldre utazol, akkor kisebb fennakadásokra vagy az utastársaddal való kommunikációs problémákra készülj fel.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Havi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Még az is megtörténhet, hogy állást fogsz változtatni. Ha nem, akkor pedig torkig lehetsz a munkahelyeden kialakult helyzettel, és bizony többször megfordulhat a fejedben, hogy a távozás hímes mezejére kellene lépned. Mielőtt ezt megtennéd, érdemes lenne mérlegelni, és egy barát véleményét kikérni, aki tisztábban látja a te helyzetedet. A házasságokban, együttélésekben a partnered elvárja, hogy sokkal jobban figyelj rá, mint bármikor, mert nagy szüksége van most rád.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Havi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
A házasságokban, régi együttélésekben nehéz helyzet alakulhat ki, amikor még az is megtörténhet, hogy nemcsak barátkozol az elválás gondolatával, hanem meg is teszed az első lépéseket a különválás útján. Nemcsak a partnered, hanem a közvetlen környezetedben is néhány személy az idegeidre mehet, és úgy érezheted, hogy visszahúznak, lehúznak, amit nem fogsz eltűrni. A munkában kedvező változások történhetnek, de emiatt azért még ne gyűjts örömtüzeket. Várd csak ki a végét!

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Havi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Amennyiben mesteremberekkel van dolgod, akkor nagyon észnél kell lenned, mert a szakik úgy gondolhatják, személyedben találkoztak a fejős tehénnel. Vagyis járj utána, ha lehet, minden kiadásnak, és csak ha rendben találtad, akkor fizess. A szerelemben fantasztikus pillanatokat élhetsz át: talán soha nem éltél át olyan szenvedélyt, mint most. A munkában is sikeres lehetsz, még az is megtörténhet, hogy a felettesed nagyra értékeli a hozzáértésedet, a szorgalmadat. Egy baráti kapcsolat nem valószínű, hogy kiállja a próbát.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Havi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
A munkában olyan helyzet alakulhat ki, amelyet nyugodtan mondhatsz embert próbálónak. De mivel a sors kitüntetett figyelmét élvezheted, ezért nincs olyan, amivel ne tudnál megbirkózni. Megtörténhet, hogy elsőként érsz be a munkahelyedre, és utolsóként távozol, annyi munka szakadhat a nyakadba. A szerelemben is most kevesebb a szerencséd. Ezért ha a szinglik táborához tartozol, most nem kellene erőlködni azon, hogy párra találj, mert akit most megismerhetsz, az még sok bánatot okozhat neked.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Havi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai

A szerelmi kapcsolatokra a mindent elsöprő szenvedély lehet a jellemző. Iszonyatosan nagy energiával rendelkezhetsz, amelynek a levezetésére a legjobb az lenne, ha sportolnál, mozognál, illetve fizikai munkát végeznél. Ugyanis ha nem ezt teszed, akkor sajnos észre sem veszed, de a környezetednek próbálsz dirigálni, aminek az eredménye vita, veszekedés lehet. Kiváló ez a hónap arra, hogy valami igazán nagy dologba vágd a fejszédet, hiszen nincs most lehetetlen: amit elhatároztál, azt képes vagy véghezvinni.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Havi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Kedvez a hónap minden ingatlannal, családdal kapcsolatos ügyeknek. Még az is megtörténhet, hogy rokon segítséget kérhet tőled. Azt várja, hogy támogasd, hogy igazat adj neki egy bonyolult ügyben, amit végre-valahára szeretne lezárni. Közlekedés, utazás során kellemetlen helyzet alakulhat ki, de emiatt ne kapd fel a vizet, mert a helyzeten nem tudsz változtatni. A házasságokban, együttélésekben a partnerednek anyagi problémái adódhatnak, ezért feszültebb lehet a kapcsolatotok.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Havi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
A havi horoszkóp szerint házasságokban, régi együttélésekben a partnerednek a rokonságával, vagy ingatlannal kapcsolatos problémái akadhatnak, ami miatt a hangulata kissé borúsabb lehet. Szüksége van nemcsak a biztatásodra, hanem az erődre és az energiádra is, hogy tovább tudjon lépni. A munkahelyeden új szabályhoz kellene igazodni, és az is megtörténhet, hogy a felettesed a számodra teljesen új dolgokat vár el tőled. Ne ess kétségbe, menni fog minden úgy, mint a karikacsapás. Az egészségedre vigyázz sokkal jobban!

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Havi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Kollégában ne bízz, a munkádat nagy odafigyeléssel végezd, és az egészségedre ügyelj jobban. Nagyon fontos, hogy rendszeresen mozogj, nemcsak a bomba forma megőrzése miatt, hanem azért, mert ez pozitív hatással lehet a kedélyállapotodra. A régi szerelmi kapcsolatok ismét próbatétel elé kerülhetnek, és megtörténhet, hogy ismét könnyek áztathatják az arcodat. Légy még egy kicsit türelmes, meglátod, az idő az életnek ezen a területén neked dolgozik. Amennyiben szülő vagy, gyermeked miatt váratlan kiadásra kerülhet sor.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Havi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Az állatövben most te vagy az egyetlen, akinek a hatodik érzéke tökéletesen működik. Rendkívülinek mondhatóak a megérzéseid, amelyekre hallgatnod kellene, így nemcsak elkerülheted a kellemetlen helyzeteket, hanem igent mondhatsz egy olyan dologra, amelyről most még nem látszik, hogy ebben milyen átütő sikereket érhetsz majd el. A munkahelyeden van olyan kolléga, akinek az önző viselkedése kiboríthat, de nem érdemes vitába szállni vele, mert ez most semmi jóra nem vezet. Szerelmi életedre a szenvedélyesség lehet a jellemző.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Havi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai

A szerelmi kapcsolatok szakítópróba elé érkezhetnek, és előfordulhat, hogy ezt a viszonyt szeretnéd inkább baráti kapcsolattá tenni. Erről azonban a kedvesed másként gondolkodhat, és nem biztos, hogy ugyanezt szeretné. Ez pedig szakításhoz vezethet. Pénzügyek terén minden okod meglehet az örömre, hiszen végre sikerül ahhoz a pénzhez jutni, amelyre talán már hónapok óta vársz. Amennyiben szülő vagy, gyermekedre jobban kellene figyelned, aki valamitől félhet, és ez okozhatja a kissé furcsa viselkedését.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Havi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai

Nem érdemes most lakással, ingatlannak kapcsolatos ügyeket intézni, mert ez ügyben minden szavaddal pusztába kiáltasz, ráadásul még anyagi veszteséget is elszenvedhetsz. A munkahelyeden a felettesed viselkedése kinyithatja a kisbicskát a zsebedben. Próbálj meg higgadt maradni, ne szállj vele szembe, mert csak te húzhatod a rövidebbet. Utazáskor szerencséd lehet, és nemcsak feledhetetlen élményekben lehet részed, hanem talán még anyagilag is mázlistának érezheted magad. Egy régi, jó barát támogatására számíthatsz, aki önként siethet a segítségedre.


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »