Havi horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Havi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
A munkában érhetsz el nagyobb sikereket, olyan feladatot is el tudsz végezni, amilyet korábban talán nehezedre eshetett. Olyan események követhetik egymást, amelyek hatására az önbizalmad is erősödhet, és ez magabiztossá, sugárzóvá tehet. Kollégával a kapcsolatod kiegyensúlyozott lehet, előfordulhat, hogy neki olyan dolgot köszönhetsz, amely miatt a bankszámládon növekszik az összeg. Nem kedvez az idő külföldi utazásnak, és a régi párkapcsolatokban is robbanásveszélyessé válhat a helyzet.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Havi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Hullámzóvá válhat a hangulatod elsősorban az érzelmi életedben történő változások miatt. Az egyik percben még csalódottnak érezheted magad, és talán a kapcsolat megszüntetése járhat a fejedben, míg a másik percben arra a megállapításra juthatsz, hogy képtelen vagy élni nélküle. Ha ennek hangot adsz, akkor nem csodálkozhatsz azon, hogy a partnered kiszámíthatatlannak tarthat. A munkában történő változások miatt előfordulhat, hogy több teher nehezedik a válladra, de nem panaszkodsz, hiszen anyagilag jól járhatsz.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Havi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
A házasságokban, együttélésekben olyan helyzet alakulhat ki, amikor torkig lehetsz mindennel. Ráadásul olyan dolog juthat a tudomásodra, amely miatt az egyik ámulatból a másikba eshetsz: egyszerűen nem érted a partnered viselkedését. Hiszen te mindent megtettél azért, hogy a kapcsolat működjön. Sajnos azonban ez már nem rajtad múlik. Ingatlanügylet bonyolítására kiváló ez a hónap, és rokon támogatását is élvezheted. A munkahelyeden az ellenségeid száma annyi, mint égen a csillag.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Havi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Ebben a hónapban az egészséged megőrzése legyen a legfontosabb. Megtörténhet, hogy egy vírus ágynak dönt, de az is, hogy egy régi betegség újulhat ki, esetleg operációra kerülhet sor. A munkában nagyobb odafigyelésre lenne szükség, mert a legkisebb hiba is megbosszulhatja magát. Érdemes lenne körülnézni az álláspiacon, mert még a legstabilabbnak tűnő munkahelyen is olyan átalakulás történhet, amely miatt a megélhetésed bizonytalanná válhat. Vásárlásra, utazásra pompás az idő.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Havi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
A legfontosabb feladat ebben a hónapban a munkára való nagyobb koncentráció. Illetve olyan feladatot is el kellene vállalnod, amelyhez kevésbé fűlik a fogad, de a pénzre most mindennél nagyobb szükséged van, most ezer helyre kellene. A szerelemben kevesebb a szerencséd. Elsősorban a te viselkedésed miatt juthattatok el idáig. Csak magadnak tehetsz szemrehányást, önmagadnak köszönheted, ha egyedül, magányos vagy. Egy egészségi problémával küszködő rokonnak légy a segítségére, mindent tegyél meg érte, ami tőled telik.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Havi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Amennyiben gyermekre vágyakozol, ebben a hónapban aktivizáld magad, mert rendkívül termékeny ez az időszak. Ez a termékenység az élet más területére is vonatkozik, például a munkában, a megélhetésben is hasznát veheted, nagyon jó eredményt érhetsz el. Családtagokkal, rokonokkal történő események miatt olykor nehéznek érezheted az életet, összeszorulhat a lelked. Amennyiben tanulmányokat folytatsz, vagy külföldre utazol, akkor úgy érezheted, Fortuna istenasszony a tenyerén hordoz.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Havi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Olyan események történhetnek ebben a hónapban, amelyek miatt úgy érezheted, senkinek nincs olyan jó dolga az állatövben, mint neked. A régi párkapcsolatokban a kedvesed viselkedése miatt az adrenalinszinted az egekbe emelkedhet. A környezetedben több az olyan ember, aki csodál és szeretne a környezetedben tartózkodni. Ha vannak olyan rokonaid, közeli ismerőseid, akikkel a kapcsolatod nem volt kiegyensúlyozott, most a sors a kezedre játszik abban, hogy ezt a harmóniát megteremtsd.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Havi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
A munkahelyeden nagyon össze kell szedned magad, mert olyan változások történhetnek, amelyek érinthetik a te állásodat is. Ha figyelmes és szorgalmas vagy, akkor ezzel kivívhatod a felettesed elismerését, és megtörténhet az is, hogy nélkülözhetetlennek fog tartani. Pénzügyek terén sajnos nem állsz a helyzet magaslatán, ami azt jelenti, hogy olyan dolgokra adhatsz ki, amelyekről gyorsan kiderül, hogy nem más, mint veszteség. Egy baráti kapcsolatodért neked kellene többet tenni.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Havi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Még az is előfordulhat, hogy egy olyan szerelmi kapcsolat, amelyben több volt a szenvedés, és ott sírtál miatta, ahol senki sem látott, hirtelen, egyik pillanatról a másikra teljes lángon loboghat. Egy egészséges óvatosság azonban lesz benned, hiszen nehéz dolgokon mentél keresztül, és még egyszer nem léphetsz ugyanabba a cipőbe. A munkában, megélhetésben olyan változás történhet, amely miatt a hangulatod ingadozóvá válhat, de összességében ez a szituáció mégis csak jónak mondható. Külföldi utazás során veszteség érhet.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Havi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Új jövő képe rajzolódhat ki előtted, s emiatt minden okod megvan a jókedvre, az optimizmusra. Hiszen olyan dologgal foglalkozhatsz, amely örömmel tölthet el, és amelyben láthatod a fejlődést. Megtörténhet azonban, hogy a veled történtekből semmit sem kellene nagydobra verni, mert sajnos a környezetedben most sokkal több az irigy ember, mint máskor, és alattomos viselkedésük miatt mindaz, ami egyszerűnek, könnyűnek látszik, szinte meg is hiúsulhat. Régi szerelmi viszonyt ne újíts fel!

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Havi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Pénzügyek miatt alakulhat ki nehéz helyzet, még az is lehet, hogy olyasmire adhatsz ki, ami nem éri meg az árát, vagy miatta veszteséget szenvedhetsz el. Amennyiben párkapcsolatban élsz, az is lehet, hogy a partnered sem áll a helyzet magaslatán, ha pénzről van szó. Ezért például a vásárolni csak listával a kezedben indulj el, hogy csak a legszükségesebbekre adj ki. A barátaid között vannak olyanok, akikkel meg kellene szakítani a kapcsolatot, mert irigyek, féltékenyek rád, valaki rosszat akarhat neked.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Havi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Érdemes lenne körülnézni az álláspiacon, mert most még az is lehet, hogy a legbiztosabbnak látszódó munka is bizonytalanná válhat. Illetve előfordulhat, hogy a munkahelyeden olyan dolgokat várhatnak el tőled, amelynek a megvalósítása szinte lehetetlennek tűnik. Feletteseddel való őszinte kommunikációra a sors nem kínál most lehetőséget, viszont ha egy barát véleményét kikéred, és a tanácsait megfogadod, akkor jól járhatsz. A házasságokban nehézzé teheti a helyzetet, hogy nem vagy őszinte.


Még több ezotéria