Havi horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Havi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
A szerelmi kapcsolatokban egyik pillanatról a másikra jöhet létre őrült helyzet. Próbálj meg egyértelműen viselkedni, így elkerülheted, hogy a kedvesed bizonytalanná váljon, esetleg úrrá legyen rajta a féltékenység. A munkában nem alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd. Előfordulhat, hogy a felettesednél húzhatod ki a gyufát, aki miatt aztán olyan szorongóvá válhatsz, hogy nehezen jöhet álom éjszakánként a szemedre.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Havi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Még az is megtörténhet, hogy olyan pénzkereseti forrásra nyílik lehetőség, amely nem tartozik a szabályos, tiszta dolgokhoz, és amelyre ha fény derül, nagy bajba kerülhetsz. Ezért lenne fontos, hogy az élet több területén betartsd a szabályokat, így elkerülheted a veszteséget vagy a kellemetlen helyzeteket. A házasságokban, régi együttélésekben társad anyagi helyzetében történő változások jó hatást gyakorolhatnak kettőtök viszonyára.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Havi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Balesetveszélyesebb ez a hónap, amikor talán még egy kenőkéssel is megsebesítheted magad. Ezért nézz a lábad elé, és ne rohanj, ne kapkodj. Az év eleji fogadkozásnak azért nincs most értelme, mert minden egészen másként alakulhat, mint ahogyan azt most látod, gondolod. Ha kölcsönre lenned szükséged, akkor ezt ne most vedd fel, mert nagyon nehezen tudod majd törleszteni. A megélhetésben több dolog alakul a kedved szerint.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Havi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Még az a csoda is megtörténik, hogy azokban a párkapcsolatokban amelyben nem volt eddig minden fenékig tejföl, most úgy változnak a dolgok, hogy ettől boldognak és elégedettnek érezheted magad. A munkahelyeden elképesztő helyzet jöhet létre, amikor nem szabad kétségbe esned, mert minden képlékeny, minden változni fog a későbbiekben. A párkapcsolatokat a féltékenység érzése teheti bonyolultabbá, szakítás veszélyessé!

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Havi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Olyan nagyon sok kedvet nem érzel a munkához, de kénytelen vagy dolgozni, és nagyon odatenni magad, mert talán nem tudod, de a hátad mögött többen vannak, akik nagyon szívesen a helyedbe lépnének. Külfölddel kapcsolatban olyan váratlan helyzet jöhet létre, amely miatt hirtelen nem is tudod, hogy mi lenne a helyes cselekedet. Kedvez az idő költözésnek, a ház körüli munkáknak. Kolléga viszont az agyadra mehet.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Havi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Még az is lehet, hogy olyan dolog juthat a tudomásodra, amelyek elveheti az energiádat, erőtlenné válhatsz miatt. Szedd össze magad, és ha kell, akkor összeszorított foggal tedd azt, amit kell. A szerelmi kapcsolatokban válságos helyzet ütheti fel a fejét, és kevés az esélye a folytatásnak. De ne keseredj el. Ennek a kapcsolatnak lejárt az ideje, nincs értelme tovább folytatni. A munkában több feladat szakadhat a nyakadba.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Havi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
A házasságokban, régi együttélésekben minden azon múlik, hogy mennyire vagy elfogadó. A társad olyan dolgokra ragadtathatja magát, amelyek bátran nevezhetők elképesztőnek, és amelyet te, ha akarsz, akkor nagyon jól kezelheted. A munkahelyeden nagyobb népszerűségnek örvendhetsz, még az is lehet, hogy utálatos kolléga olyan kedvesen viselkedik, hogy te egyik ámulatból a másikba eshetsz. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban ügyelj.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Havi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
A szerelem istenasszonyának figyelmét élvezheted. Ami azt jelenti, olyan valaki iránt lobbanhat lángra a szíved, akiről ezt talán sohasem gondoltad volna. Amennyiben szülő vagy, gyermeked miatt olyan áldozatot vállalhatsz, ami nem lesz könnyű, de csemetéd későbbi sikereinek ez lehet a záloga. Olyan valakivel hozhat össze most a sors, akit akkor látnál legszívesebben, amikor a hátad közepét. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Havi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
A sors lehetőséget kínálhat arra, hogy olyan dologról beszélj, amely talán már jó ideje foglalkoztat. Ragyogóan képviselheted most a saját érdekeidet, ezért a legkényesebb témával bátran hozakodj elő, mert most minden problémát rendezhetsz. Pénzügyek terén olyan nehézség adódhat, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Nagyon fontos, hogy betartsd a szabályokat, mert a szabálytalanság is sok pénzt húzhat ki a zsebedből.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Havi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Még az is lehet, hogy egy vírus ágynak dönthet. Az egészséged megőrzése legyen most a legfontosabb. Tudomásodra juthat egy olyan titkok, amelynek birtokában előnyös helyzetbe kerülhetsz. Hiszen olyasmi juthat a tudomásodra, amelyet a magad hasznára fordíthatsz. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának. Olyan valaki bukkanhat fel váratlanul a színen, akitől még a nem létező szőrszálaid is az égnek állhatnak.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Havi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
A közvetlen környezetedben vannak olyanok, akik annyira irigyek lehetnek rád, hogy talán képesek lennének megfojtani ez kanál vízben. De az is lehet, hogy olyan váratlan helyzet jöhet létre, amely miatt feszültebbé válhatsz. Ne izgulj, a dolgok másként alakulnak, mint ahogyan az most látszik. Valakiről olyan dolog derülhet ki, hogy egyik ámulatból a másikba eshetsz, mert ezt róla sohasem gondoltad. Pénzügyeid jól alakulhatnak.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Havi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Még az is lehet, hogy fülig szerelmes leszel. Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. A munkahelyeden több dolog alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd. Remek lehetőséget kínálhat a sors arra, hogy a feletteseddel olyan dolgokról folytass megbeszélést, amely számodra nagyon fontos. Váratlan kiadásra kerülhet sor, amely miatt azért nem kell idegeskedni, mert nem tehetsz ellene semmit sem.


Még több ezotéria