Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Havi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Tapasztalhatod a régi mondás igazát, miszerint az életben a legfontosabb az egészség. Az is megtörténhet, hogy nem a saját egészségeddel lehetnek problémák, hanem egy ismerősével, amely azonban elgondolkodtat, és cselekvésre sarkall. Még akkor is belebonyolódhatsz egy éjszakás szerelmi kalandba, ha tartós párkapcsolatban élsz. Ha nem akarsz az életedben olyan bonyodalmakat, amelyek hazudozásra késztetnek, akkor igyekezze ellent állni a kísértésnek, és próbálj meg hűséges maradni. Hatalmába keríthet a nosztalgia, és talán a régi, szép emlékek könnyet csalnak a szemedbe.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Havi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Váratlanul olyan helyzet alakulhat ki, amely ha nem is nullázza le a bankszámládat, de jelentősebb összegtől szabadít meg. De elkeseredésre nincs okod, mert később a sors olyan helyzetet teremt, amikor nemcsak a mostani kiadást pótolhatod, hanem többletre tehetsz szert, amelyből tartalékot képezhetsz. Kollégával szemben viselkedj elnézően, még akkor is, ha agresszíven viselkedik. Viselkedésének a magyarázata a magánéletének a válsága. Ha kedves vagy vele, ellenség helyett hűséges barátra lelhetsz benne. A házasságokra, régi együttélésekre a harmónia lehet a jellemző, míg a szerelmi viszonyokat egy harmadik személy ingathatja meg.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Havi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Nem hibáztathatsz senkit azért, ha egy baráti kapcsolat most véget ér. Illetve ne másban keresd a hibát, hanem tarts önvizsgálatot és rájöhetsz, hogy hol rontottad el. A pénz és a barátság olyan, mint a tűz és a víz. Ezért ne közösködj, ne kérj, ne adj kölcsönt, ha meg akarod őrizni valakivel a jó kapcsolatodat, és nem akarsz veszteséget elkönyvelni. A szerelmi viszonyokban olyan feszült helyzet alakulhat ki, és olyan mondatok hangozhatnak el, amely megkérdőjelezi a kapcsolat jövőjét. Ám azok a kapcsolatok, amelyek bizonytalan lábakon állnak, most fordulóponthoz érkezhetnek: ha folytatni akarod a kapcsolatot a sors erre lehetőséget kínál.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Havi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Fokozott óvatosságra van szükség, mert balesetveszélyes ez a hónap. Amikor nemcsak a fürdőszobában, vagy közlekedéskor törheted össze magad, hanem még a kenőkés is veszélyes tárgy lehet a kezedben. A munkahelyeden nagyobb összeszedettségre van szükség, hogy ne hibázz, illetve, hogy tökéletes teljesítményt nyújts. Erre mindennél nagyobb szükség van, hiszen a munkahelyeden olyan átalakulások zajlanak, amelyek érinteni fogják a te pozíciódat is. Így aztán több barátra, támogatóra van szükséged, és a jó munkateljesítmény pedig az ajánló leveled lehet. Családtag miatt olykor úgy érezheted, mintha a lelkedet a bánat, vagy a szomorúság mázsás teherként nyomná. Segíts neki, ameddig csak tudsz.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Havi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Külföldi utazás során olyan helyzet alakulhat ki, hogy levegő után kapkodhatsz. Hideg fejre van szükség még a legőrjítőbb szituációban is, így elkerülheted, hogy elhamarkodottan cselekedj, és ez miatt hátrányba kerülj, vagy veszteség érjen. Ha most veszed ki a szabadságod, ezt jól teszed, mert minden adott lesz ahhoz, hogy felszabadultnak és boldognak érezd magad: élvezd az életet. Titok a tudomásodra juthat, amely segíthet abban, hogy jó időben légy jó helyen, és ezzel előnyös helyzetbe kerülhetsz. Amennyiben válófélben vagy, ragaszkodnod kell mindenhez, amiről úgy gondolod, hogy a tiéd, vagy téged illet, mert ez ügyben a sors támogatását élvezheted. Bonyolult szerelmi kapcsolatban tisztázó beszélgetésre kerülhet sor.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Havi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Még az is megtörténhet, hogy a munkahelyeden történő nagy átszervezések hatására új főnököd lesz. Amennyiben megszűnne a munkád, ne ess kétségbe, mert egy rövid szünet – vedd úgy, hogy pihenőidő – után találsz egy másikat, amely ugyan nem lesz jobb, mint ami megszűnik, de rosszabb sem. Pénzügyek terén elkerülheted a veszteséget, ha most listával mész bevásárolni, illetve, ha nyaralsz, akkor a költségvetést nem léped túl. Amennyiben most zajlik lakásfelújítás, értékesebb ingóság vásárlása, akkor viszont igazi mázlista lehetsz, mert jó szakemberrel dolgoztathatsz, illetve kiváló minőségű terméket vásárolhatsz, kedvezményes áron. Szerelmi kapcsolatra a féltékenység lehet a jellemző.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Havi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
A házasságokban, régi együttélésekben, együtt járásokban olyan feszült lehet a helyzet, annyira nehezen tudjátok elviselni egymást, hogy újból, de már komolyabban felmerülhet a válás gondolata. Ha ezt a hónapot kibírjátok, akkor a kapcsolat megmenekül, és új alapokra építkezhettek. Ha a szinglik táborához tartozol, és ezt a helyzetet már nagyon unod, akkor tarthatnál önvizsgálatot, amely rádöbbenthet többek között arra is, hogy túl magas a léc, amit szinte senki sem tud átugrani. Illetve a környezetedben csak olyanok vannak, akiknek ez nagyon magas. Ha egy kicsit lejjebb viszed, akkor búcsút inthetnél az egyedüllétnek is. Ha képes leszel elvonatkoztatni az anyagiaktól, nem a pénz léte és nem léte alapján ítélsz meg embereket, később nagyot csalódhatsz.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Havi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Amennyiben szülő vagy, gyermeked miatt olyan boldog lehetsz, hogy talán a boldogság hatására még madarat is képes lennél fogni. A szerelemben is varázslatos pillanatokat élhetsz át, amikor örömödben képes lennél az egész világot magadhoz ölelni. Külföldi utazáskor vigyél magaddal egy jól felszerelt gyógyszeres ládikót, és sokkal több pénzt, mint amennyit a semmittevés idejére kiszámoltál. Mert olyan vásárolásokra nyílik lehetőséged, amelyre később a sors már nem ad lehetőséget. Vagyis vétek lenne kihagyni. A munkahelyeden történő változásokhoz igazodnod kell, és ha úgy adódik, akkor a felettesedet tömjénezd. Meglátod, milyen fantasztikus eredménye van dicséretnek, az elismerésnek. Barátnak a támogatásodra van szüksége, segíts neki.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Havi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Még az is lehet, hogy egy baráti kapcsolatból szerelmi viszony lesz. Talán te magad sem hitted ezt, sőt, elképzelhetetlennek tartottad az ilyen helyzeteket. Ám most a saját bőrödön tapasztalhatod meg, mi történik ilyen szituációban. Sokat próbált és sok válságot megélt szerelmi kapcsolatban megtörténhet, hogy nem folytatjátok tovább. Ez nem a te döntésed lesz, hanem a partnered érezheti úgy, nincs hozzá ereje. Illetve, ha titokban kellett a viszonyt tartani, nincs már kedve a titkolódzáshoz. A munkában összeszedettségre van szükség, hiszen olyan új helyzet állhat elő, amikor a válladra még több teher rakódik. Sőt, talán új főnököd lesz, akinek más az értékrendje, mint a korábbi felettesednek, és hozzá kell igazodnod.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Havi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Még az is lehet, hogy hiába szeretnéd kivenni a szabadságodat, és elmerülni az édes semmittevésben, erre most nem nyílik lehetőség. A munkában, a megélhetésben történnek olyan változások, amikor jobb, ha a munkahelyeden tartózkodsz. Mert így időben tudod, hogy mit kell tenned azért, hogy a változásnak a nyertese legyél. Illetve ezzel megakadályozhatod, hogy egy kolléga lecsapjon a te feladataidra, és megfosszon a biztos bevételi forrásodtól. A felettesed sokkal feszültebb lesz, aminek oka lehet, hogy olyasmit várnak elő tőle, amit nehezen, vagy nem tud teljesíteni. A házasságokban, régi együttélésekben romantikus pillanatokat élhettek át, amitől a kapcsolat újabb, magasabb dimenzióba kerül.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Havi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Ha nincs munkád, nem kell aggódnod, mert a sors olyan lehetőséggel „kínál” meg, amiről talán még álmodni sem mertél. A pénzügyi érzéked ragyogó, ennek hatására a pénz úgy vonzódik hozzád, mint mágnes a vashoz. Viszont a nagyobb vásárlásokat, beruházásokat érdemes lenne elnapolni, mert sajnos az életnek ezen a területén kevesebb a szerencséd: drágán vásárolhatsz selejtet. Szomszédoddal, vagy testvéreddel feszült lehet a kapcsolatod. Rajtad múlik, hogyan rendezed ezeket a viszonyokat. A házasságokban, együttélésekben partnered feszült idegállapota miatt kaphattok hajba. Persze, ha elnéző vagy, akkor a vitára nem kerül sor, és békességben telhet el ez a hónap.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Havi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Újra és újra megdöbbensz azon, hogy a környezetedben milyen sok ember viselkedik képmutatóan. Ebben a hónapban is megdöbbent olyan valakinek a viselkedése, akiben megbíztál, akinek kiöntötted a szíved. Ám mielőtt ítélkeznél, érdemes lenne átgondolni, hogy mi késztet arra, hogy kitárd előtte a szíved. És ha az ő szemével szemléled a helyzetet, akkor rájöhetsz arra, hogy nem tehetett másként. Ha az ügyet nem fújod föl, akkor ez a kapcsolat még tovább folytatódhat, és akár békét is köthettek. Pénzügyek terén nagyobb odafigyelésre van szükség, mert meglophatnak, elveszítheted a pénzed, de az is lehet, ha kölcsönt kértél, azt most nehezebben tudod visszafizetni.


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »
Szponzorált hirdetések