Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Havi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Hihetetlenül nagy erővel és energiával rendelkezel ebben a hónapban, ami arra utal, hogy nincs előtted lehetetlen. Ám sajnos hajlamossá válhatsz a túlzásokra, aminek a következménye lehet sérülés vagy betegség kialakulása. Ha képes leszel megteremteni az egyensúlyt, akkor a lehető legtöbbet és legjobbat hozhatod ki magadból. Ha nem vagy szerelmes, akkor ebben a hónapban minden esély megvan arra, hogy olyan valakivel jössz össze, aki nemcsak a testi, hanem a lelki társad is.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Havi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
A házasságokban, régi együttélésekben légy tekintettel a partneredre. Vedd figyelembe, hogy mit szeretne, és alkalmazkodj hozzá. Így elkerülheted, hogy olyan helyzet alakuljon ki, amikor ő a menekülési útvonalat keresi. Illetve szívesen kötne ki valaki másnak a karjaiban. Anyagi ügyekben szerencsésnek tarthatod magad, mert olyan helyről is jön pénz, ahonnan nem számítottál rá. Kiváló ez a hónap a lakással kapcsolatos ügyek intézésére, esetleg felújításra. Ha most mész nyaralni, pompásan érezheted magad.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Havi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Nem hogy félszavakból, de talán még a hosszú mondatokból sem értitek meg egymást a kedveseddel. A feszültséget az is okozhatja, hogy nem figyelsz rá kellőképpen, így aztán kétszer, vagy többször kell neki elismételnie a mondatait, amitől dühbe gurulhat, és patáliát csaphat. Ha szingli vagy, akkor ebben a hónapban kifoghatsz egy olyan partnert, akitől gyorsan szeretnél majd megszabadulni, miközben ő foggal és körömmel fog ragaszkodni hozzád. Fontosnak tarthatod egy közösségben a saját helyedet, szerepedet.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Havi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Vannak olyan szerelmi kapcsolatok, amelyeknek éppen most jár le az ideje. Megtörténhet, hogy a partnered ragaszkodik hozzád, hiszen neki nagyon kényelmes lehet az a helyzet, amiben vagytok. Ha változtatni szeretnél, akkor megnehezítheti a dolgodat azzal, hogy érzelmileg zsarolhat, ami lelkileg kikészíthet, és inkább olyan helyzetbe maradsz, aminek véget akarsz vetni. A munkában, a megélhetésben olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amely miatt nem is tudod, hogy ébren vagy, netán álmodsz?

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Havi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Még az is megtörténhet, hogy a család létszámában történik változás. Minden idegszáladdal az otthonodra, a rokonaidra koncentrálsz, és kénytelen leszel a családoddal foglalkozni. Nemcsak a lelkiismereted diktálása miatt, hanem azért is, mert elvárják tőled. Illetve senki más nem teheti meg mindazt, amire szükség van, csak te. Előfordulhat, hogy egészségügyi intézménybe kell látogatnod, és nem biztos, hogy saját problémád miatt. Ha most nyaralsz, istenien fogod érezni magad, és még az is lehet, hogy ajándékkal lepnek meg, illetve valahol tiéd lehet a főnyeremény.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Havi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Próbálj meg egy kicsit lazábban viselkedni, ne figyelmeztesd örökké a partneredet, ha hibát követ el. Ne keress még a kákán is csomót, mert különben véget ér egy olyan kapcsolat, amely neked talán fontosabb volt, mint neki. Ha el tudod nézni a másik hibáját, és toleránsan viselkedsz, a viszony túléli ezt a nehezebb időszakot, és tökéletese összhangban, boldogan élhettek. Hatást gyakorolhatsz a környezetedre, a tanácsodra, a véleményedre kíváncsiak. Valakivel eláshatod a csatabárdot.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Havi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Óvatosságra van szükség, ha pénzről van szó. Nagyon fontos, hogy betartsd a fizetési határidőket, illetve ha megbírságolnak, akkor azt is azonnal fizesd be, mert minden esély megvan arra, hogy újabb összegek vándoroljanak el a számládról. Még lényegesebb, hogy senkinek adj, és ne is kérj kölcsönt. Főleg ne baráttól, mert soha nem volt még aktuálisabb a mondás, mint most: a pénz megrontja a legjobb kapcsolatot is. A munkában jó lehetőség adódik, amelyre gondolkodás nélkül igent kell mondani.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Havi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
A becsvágyad felfokozódik, és hatalmas koncentrációval végezheted a munkádat. Sajnos semmire és senkire nem leszel tekintettel, így aztán megtörténhet, hogy ellenségeid száma akaratod ellenére is hirtelen a duplájára emelkedik. Jó adag bizonyítási vágy van benned, amikor elsősorban magadnak akarsz bizonyítani, és olyasmibe hajszolhatod bele magad, aminek egészségi következményei lehetnek. Ha még nem vagy szerelmes, akkor Ámor nyila eltalálhat, és a föld felett lebeghetsz két lépéssel.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Havi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Kitartásodnak most érhet be a gyümölcse. Aki miatt talán még könnyeket is hullajtottál, most végre valahára besétál a te utcádba, és minden úgy alakul, ahogy azt a legmerészebb álmaidban láttad. Ne felejtsd el megköszönni a tanácsokat, valamint a vigasztalást annak a személynek, akinek nagy szerepe van abban, hogy most átélheted a beteljesülés fantasztikus érzését. A munkában nagyon fontos, hogy pontosan végezd, mert a legkisebb hiba is megbosszulja magát. Belekezdhetsz egy új hobbiba, és ha most nyaralsz, változatos programok köthetik le a figyelmedet.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Havi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Vannak olyan kapcsolatok, amelyeknek nincs jövőjük. Te is most döbbenhetsz rá arra, hogy nem kellene egy viszonyt erőltetni, újabb áldozatot hozni, mert szinte semmit sem kapsz vissza, csak adsz, és adsz. Soha nem volt még aktuálisabb a mondás, mint most: ha egy ajtó becsukódik, akkor egy másik kinyílik. Így leszel ezzel te is: az életednek egy területén búcsút kell mondanod mindennek azért, hogy egy másik dolog nagyobb szerepet kapjon a hétköznapjaidban.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Havi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Többször megfordulhat a fejecskédben, hogy jó lenne munkahelyet változtatni. De erre a sors nem kínál lehetőséget, talán azért, hogy megtanítson az alkalmazkodásra. Ha képes vagy felülemelkedni a kollégák, netán a felettesed viselkedésén, akkor részese lehetsz egy olyan átalakulásnak, amely a te életedre nagyobb hatást gyakorol. A sorsod pozitív irányba változik, ezt az időszakot boldognak és eredményesnek tarthatod. Ha most veszed ki a szabadságod, a családtagokkal több időt tölthetsz, ami feltölti energiaraktáraid.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Havi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Megtörténhet, hogy olyan változások történnek az életedben, amikor át kell alakítanod a hétköznapjaidat. Talán a rokonoktól még segítséget is kérhetsz, mert egyedül nem tudod tökéletesen végrehajtani mindazt, amire most nagy szükség van. Olyan események történhetnek, amelyek miatt megváltozik a jövőképed. Kiváló az időszak tanfolyam végzésére, illetve ha most kezdesz bele idegen nyelv tanulásába, akkor sokkal gyorsabban megy majd, mint gondolnád. Bírságveszélyes ez a hónap, tartsd be a szabályokat.


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »
Szponzorált hirdetések