Havi horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Havi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Soha nem volt még annyira fontos az egészségeddel, testi épségeddel való foglalkozás, mint ebben a hónapban. Előfordulhat, hogy olyasmivel kell foglalkoznod, amelyhez egyáltalán nem érzel kedvet, de kénytelen vagy. Mert a pénzre mindennél nagyobb szükséged van, illetve vannak olyanok, akik nagyon szívesen végeznék azt a feladatot, amit te. Elemi erővel törhet be a múlt a hétköznapjaidba. Még az is lehet, hogy régi szerető felbukkanása feszültté a napjaidat.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Havi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Mindig értetlenül álltál a gonosz, rosszindulatú emberek magatartása előtt. Most is megdöbbenve tapasztalhatod, hogy valaki nem fér a bőrébe, és olyan dolgokat mond rólad, amelyből semmi sem igaz. Ha meg tudod állni, hogy nem veszed fel az eléd dobott kesztyűt, akkor nem pazarolod az energiádat feleslegesen. És a gonoszkodó kénytelen a kis akcióját befejezni. Pénzügyek terén minden okod meg lehet az örömre. A régi párkapcsolatokban újra terítékre kerülhet egy régi téma, ami alaposan felbosszanthat.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Havi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Még az is lehet, hogy olyan titoknak juthatsz a tudomására, amelyet felhasználva előnyös helyzetbe hozhatod saját magad. De az is megtörténhet, hogy olyan valakivel találkozol, akit el kell titkolnod, különösen akkor, ha párkapcsolatban élsz. Ha nem vagy még szerelmes, akkor minden adott lesz ahhoz, hogy találkozz azzal a személlyel, akiről jól érzed: a testi és a lelki társad. A munkában kevesebb a szerencséd. Kolléga az agyadra mehet, illetve valaki miatt át kell szervezned az életed.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Havi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
A szerelmi kapcsolatokban ismét terítékre kerülhetnek olyan dolgok, amelyekkel korábban már behatóbban foglalkoztatok. Még az is lehet, hogy azt hittétek már mindent megbeszéltetek, lerendeztetek. Ám most kiderül, hogy erről szó sincs. Szomszédoddal kiáshatjátok a csatabárdot. A testvéred miatt is át kell élned kellemetlen pillanatokat. Egészségi probléma is kialakulhat. Viszont a munkában fantasztikus sikereket érhetsz el. Ha most nyaralsz, pompásan érezheted magad.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Havi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Még az is lehet, hogy olyan családi esemény történhet, amely miatt összeszorulhat a lelked. A sors most kínál lehetőséget arra, hogy rendezz egy olyan kapcsolatot, amely régen fontos volt, és minden esély megvan arra, hogy a jövőben is lényeges legyen. A szerelmi viszonyokban nehéz helyzet jöhet létre, amely miatt kissé feszültek lehettek mindketten. A munkában és az anyagiak terén viszont minden úgy megy, mint a karikacsapás: lesz mit aprítani a tejbe. Ha szülő vagy, gyermeked miatt örömmámorban úszhatsz.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Havi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Minden okod meg lehet az örömre, hiszen az élet több területén érhetsz el sikereket. A szerelmi kapcsolatokban olyan változás következhet be, amely miatt talán két lépéssel a föld felett lebeghetsz. Megdöbbenve tapasztalhatod azonban azt, hogy a magánéleti sikerek miatt a környezetedben olyanok irigykedhetnek, akikről ezt korábban nem feltételezted. Családtaggal a kapcsolatod feszült lehet. Ha korábban vásárlás miatt gondod volt, az most kiújulhat.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Havi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Pénzügyek terén adódhatnak problémák. Még az is megtörténhet, hogy nem kapod meg azt, ami járna. De az is lehet, hogy nem tudod jól képviselni a saját érdekeidet, és anyagilag ezért hátrányos helyzetbe kerülhetsz. A házasságokban, régi együttélésekben is az anyagiak miatt jöhet létre feszültség. Társad nem tud bánni a pénzzel, de az is lehet, hogy becsapják. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Megtörténhet, hogy egy nehéz helyzet hoz össze olyan valakivel, aki iránt egykor mélyen éreztél.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Havi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Zűrzavaros pénzügyi helyzet jöhet létre, amely miatt nehezebbnek érezheted az életet. Megtörténhet, hogy egy régi ügy kerül ismét terítékre, amelyben most sem tudtok közös nevezőre jutni. Olyan váratlan helyzet is kialakulhat, amely miatt a hétköznapjaidat át kell alakítanod. Barát az idegeidre megy azzal, hogy állandóan a magánéletének történéseit kell hallgatnod. Viseld el, ne bántsd meg, mert erre a kapcsolatra a későbbiekben még nagyon nagy szükséged lesz. Egyéjszakás szerelmi kalandba belemehetsz. 

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Havi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Teher alatt nő a pálma! – lehet ez a jelmondat ebben a hónapban a munkahelyeden. Iszonyatos mennyiségű feladat szakadhat a nyakadba, még az is lehet, hogy hét végén is dolgoznod kell. A szerelmi életedben olyan elképesztő helyzet alakulhat ki, amely miatt te is csak kapkodhatod a fejed: talán a legszebb álmodban sem láttad mindazt, ami történik. A régi együttélésekben társad kellemes meglepetésben részesíthet. Baráti kapcsolat fontosabbá válhat, mint eddig.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Havi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
A munkában, megélhetés sikerekre számíthatsz, amelyet nem kellene nagydobra verni, mert így is sok ellenséged van. Nincs szükség arra, hogy gonosz emberek aknásítsák a terepet, és kellemetlen helyzetbe hozzanak. Olyan valakivel találkozhatsz, aki gyengéden érezhetsz, és aki miatt az életet egészen másként láthatod, mint eddig. Minden ingatlannal kapcsolatos ügyön most áldás van. Lehet az felújítás, vétel-eladás vagy költözés. Baráti kapcsolatnak még nincs vége, de a megszűnés felé haladtok.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Havi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
A munkában, megélhetésben ismét olyan dolgokkal kell foglalkoznod, amely miatt korábban is sokat kellett törnöd a fejed. Az ügynek még nincs vége. Megtörténhet, hogy olyan választ kaphatsz a kérdéseidre, amelyek az egekbe emelhetik a vérnyomásodat. A szerelemben boldog pillanatokat élhetsz át. Ha szülő vagy, a gyermeked miatt büszkeséget érezhetsz. Olyan váratlan találkozásban is részed lehet, amelynek hatására eljátszhatsz a gondolattal: mi lenne, ha vele élnél?

Halak (II. 20. - III. 20.) - Havi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Még az is lehet, hogy szorosabbra kellene húznod a nadrágszíjat. Főleg akkor, ha nyaralást tervezel, mert az utazás ugyan fantasztikus lesz, viszont sokkal többe fog kerülni, mint ahogy gondolod. A baráti kapcsolatokban történő dolgok miatt viszont minden okod meg lehet az örömre, mert akikkel jó viszonyt ápolsz, azok olyan helyzetbe hozhatnak, amelytől boldognak érezheted magad. Feletteseddel nehézzé válhat a kapcsolatod. Aminek fő oka, hogy őt is macerálja a felettese.


Még több ezotéria