Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Havi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Még az is megtörténhet, hogy Ámor nyila a szíved közepébe találhat. És ez még akkor is megtörténhet, ha párkapcsolatban élsz, amely nem is működik olyan rosszul. Amennyiben szülő vagy, akkor a gyermeked miatt boldognak érezheted magad, és úgy gondolhatod, megérte a fáradtság, az áldozat, amit érte hoztál. Nagyon fontos, hogy megőrizd a higgadtságodat, bármilyen helyzet adódik, ne veszítsd el a fejed, mert sajnos ez azzal járhat, hogy a munkádat is elveszítheted. Fontos, hogy megválogasd, kinek, mit mondasz, mert sajnos visszaélhetnek a bizalmaddal.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Havi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Titkos ellenségeid szám most annyi lehet, mint égen a csillag. Éppen ezért jól meg kell gondolnod, hogy kivel miről, vagy kiről beszélgetsz, mert sajnos kiforgathatják a szavaidat, és nem csak kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, hanem olyasmit is elveszíthetsz, ami fontos neked. Az egészségedre is jobban kellene ügyelned. Betegség legapróbb tüneteit is vedd komolyan, és fordulj vele nyomban orvoshoz. A pénz és a barátság kiolthatják egymást, ezért ha a kettő nem keveredik, akkor nem érhet csalódás, kiábrándulás. Kiváló az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésére, családdal is foglalkozz többet.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Havi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Szellemileg csúcsformában lehetsz, amikor nagyon könnyen tanulhatsz, a memóriád is fantasztikusan működik, hanem bárkit meg tudsz győzni bármiről. Ha valamit szeretnél venni vagy eladni, akkor ezt most bonyolítsd, mert a sors lehetőséget kínál arra, hogy az üzlet létrejöjjön, és anyagilag jól járj. Közeli hozzátartozóval is olyan dolgokról állapodhatsz meg, amely talán korábban tabunak számított. A szerelemben most kevesebb a szerencséd, ezért nem kellene olyasmit erőltetni, amelyről talán sejted, hogy nem fog menni. Ha mégis ragaszkodsz hozzá, akkor viszont neked kell engedni, alkalmazkodni.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Havi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
A sors irigylésre méltó helyzetbe hozhat, amely miatt talán még olyan személy is irigykedhet rád, akinek jól megy a sora, vagy akivel eddig puszi pajtások voltatok. Soha nem értetted az ilyen viselkedést, és most is értetlenül állsz előtte. Ha nem tulajdonítasz neki nagy jelentőséget, akkor az azt is jelenti, hogy nem engeded az energiádat lerabolni. A szerelmi viszonyokban válságos helyzet alakulhat ki, és sajnos minden esély megvan arra, hogy az útjaitok külön váljanak. A házasságokban, együttélésekben a féltékenység, a birtoklásvágy miatt alacsonyan repülhetnek a tányérok, és a szomszédok élvezhetik az ingyen cirkuszt.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Havi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Új perspektíva, új távlatok – ez lehet erre a hónapra a jellemző. Még az is lehet, hogy olyasmibe vágod a fejszédet, amely miatt a környezetedben többen féltékenyek lehetnek rád. Illetve megtörténhet, hogy sok negatív dolgot hallasz, és amelyet inkább ki kellene verni a fejecskédből. Ne hallgass senkire, csak a megérzéseidre, és amit elhatároztál azt vidd véghez. A szerelmi kapcsolatokban ismét nehéz helyzet alakulhat ki. Vedd fontolóra, van-e értelme folytatni, küszködni, vagy inkább lezárod ezt a viszonyt, és ezzel nyitottá válsz az újra. A pénzedre, értékeidre vigyázz jobban, mert meglophatnak.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Havi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
A házasságokban, együttélésekben megtörténhet, hogy titok napvilágra kerülhet, és ezért a kapcsolatodban válság alakulhat ki. Ha titkaid vannak, akkor arra most fokozottabban ügyelj. Illetve ha korábban hazudtál valamiben, akkor sajnos minden esély megvan arra, hogy a füllentésedet elfelejtsd, amire viszont a partnered nagyon jól emlékszik. Ezért ha kommunikációról van szó, akkor csak óvatosan! Egy éjszakás szerelmi kapcsolatba bonyolódhatsz, amellyel még a barátok között sem kellene eldicsekedni. Olyan valaki közeledhet, akivel szoros volt korábban a kapcsolatod, és akiben mélyen csalódtál.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Havi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Ha dugdosod a pénzed, akkor ne variálj, és ne próbálj ki több helyet, mert előfordulhat, hogy nem fogsz emlékezni arra, hova tetted. A munkahelyeden átszervezés történhet, amely a te állásodra is hatással lehet. Megtörténhet, hogy nem mondanak még semmi konkrétat, és a bizonytalanság lelkileg felőrölhet. Érdemes lenn új állás után nézni. Kollégával ne légy őszinte, mert ő sem az veled. Baráti kapcsolatnak nagy hasznát veheted, talán az ő támogatásával olyasmibe kezdhetsz, amely nemcsak örömet szerez, hanem jó hatással lehet az anyagi helyzetedre is. Rokonodat, ha nem engeded a párkapcsolatodba beleszólni, élvezheted a harmóniát.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Havi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Nem kell aggodalmaskodnod a munkád miatt, mert a főnököd elégedett lehet veled, és megtörténhet, hogy újabb feladattal bíznak meg. Ha nincs állásod, akkor most kell nyomulnod, mert olyat találhatsz, amely elégedetté tehet. Külföldi utazás nagyon jól sikerülhet, olyan élményben lehet részed, amelyre talán egész életedben emlékezhetsz. Ha pénzről van szó, akkor összébb kellene húzni a nadrágszíjat, mert sajnos most olyasmire is kiadhatsz, ami vagy nem éri meg az árát, vagy megcélozhatod vele a kukát. Fel kell készülnöd arra, hogy kolléga miatt olyan helyzet alakulhat ki, hogy talán át kell szervezned az életedet, a hétköznapjaidat más ritmus szerint kellene élned.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Havi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Még az is megtörténhet, hogy jogi útra terelhetsz egy olyan ügyet, amely miatt nehezebben jöhet álom a szemedre. Különösen, hogy olyan valakivel akaszthatod össze a bajszodat, aki iránt egykor mélyen éreztél, és aki valamikor a fényt jelentette az életedben. Ne hagyd el magad, és ne vidd túlzásba az önsajnálatot akkor, amikor pénzről van szó. Csak legyél határozott, kemény és következetes. A házasságokban, együttélésekben a partnered munkahelyén bonyolult helyzet alakulhat ki, és megtörténhet, hogy társad elveszítheti a munkáját. Ha titkaid vannak, azokra most jobban ügyelj, mert ha kitudódik, az sajnos anyagi veszteséget is okozhat.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Havi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Megnyerhetsz egy olyan ügyet, amely már hosszabb ideje megnehezítette az életedet, és amely lelkileg is kikészíthetett. Ugyan a szíved még mindig sajog, de lassan, lassan le tudod zárni életednek azt a szakaszát, amikor anyagilag, testileg és lelkileg is egy hozzád valamikor közel álló ember kihasznált, netán megalázott. Mivel ennek az ügynek a végére pont kerülhet, elkezdődhet az életedben egy új, boldog és nyugodt szakasz. Nagyobb vásárlást el kellene halasztani, mert amit most beszerzel, az nem éri meg az árát. Kedvez az idő a külföldi utazásoknak, a vizsgának, felvételinek, orvosi vizsgálatnak, beavatkozásnak.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Havi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Amennyiben szülő vagy, akkor érdemes lenne a csemetéd körmére nézni, ellenőrizni őt, mert olyan dologba keveredhet, amely miatt nemcsak te szégyellheted magad, hanem ez az ügy, az ő jövőjét negatívan befolyásolhatja. A pénzedre sokkal jobban kellene vigyázni, ami azt jelenti, hogy a legkisebb bevásárlást is listával kellene bonyolítani, hogy csak a legszükségesebbre adj pénzt ki. A szerelmi kapcsolatokban nagyon fontos, hogy mindent kimondjatok, mert sajnos most fél szavakból nem érthetitek meg egymást, ami azt is jelenti, hogy ez komplikálttá teheti a viszonyotokat. A házasságokban a partnered a munkája miatt csalódottá válhat. A tanácsaiddal segíthetsz rajta.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Havi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Megtörténhet, hogy erőn felül kell vállalnod. Sőt az is lehet, hogy a munkahelyeden most te leszel az utolsó, aki elhagyja a terepet, és megtörténhet, hogy a felettesed nem értékeli az igyekezetedet, az iszonyatosan nagy erőt és energiát, amit a munkába fektetsz. Ne keseredj el, ez a helyzet is elmúlik egyszer. Ha állást szeretnél változtatni, akkor most ne tedd, mert sajnos csöbörből vödörbe kerülhetsz. Sajnos előfordulhat, hogy barátra a te, illetve az ő anyagi helyzetének alakulása miatt féltékennyé válhatsz. Próbáld ezt az érzést száműzni, hiszen a sors neked is kínál jó lehetőséget, amivel az anyagi ügyeidet ráncba szedheted.


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »