Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Havi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Amennyiben tanulmányokat folytatsz, rendkívül jó eredményt érhetsz el. A memóriád is fantasztikusan működik, így aztán olyan dolgok is eszedbe juthatnak, amelyeket régen tanultál, olvastál vagy láttál. Amennyiben a szinglik táborához tartozol, most villámcsapás-szerűen érkezik életedbe a szerelem. A meglévő párkapcsolatokra is a teljes összhang lehet a jellemző, amelybe az is közrejátszik, hogy a partnerednek megvalósult egy álma. És ezért te sokat tettél.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Havi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Még az is megtörténhet, hogy a munkahelyeden jössz össze valakivel. Sőt, az is lehetséges, hogy az illetőt már régebb óta ismered, de csak most veszed észre, hogy a barátságnál, vagy a munkatársi kapcsolatnál többet érzel iránta. Jó lenne, ha a magánéletedbe nem avatnád be a kollégáidat, vagy ha tanulmányokat folytatsz, akkor az iskolás társaidat. Amennyiben házasságban, tartós kapcsolatban élsz, egy régi probléma alakulhat ki, amely szakításhoz vezethet.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Havi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Ha még nem vagy szerelmes, akkor most minden esély megvan arra, hogy végzetesen beless valakibe. Amennyiben szülő vagy, a csemetéddel remekül kijöttök, hallgat rád, és végre valahára szavaid nem pusztába kiáltottak. A munkában nehéz helyzet alakulhat ki, megtörténhet, hogy kollégával összerúgod a port. De az is lehet, hogy olyan feladattal bízhatnak meg, amelynek az elvégzéséhez nem érzel kedvet, illetve olyan keveset fizetnek, hogy az már vicc!

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Havi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
A házasságokban, régi együttélésekben, ahol gyermek is van, a csemete miatt alakulhat ki elfogadhatatlan helyzet. Amennyiben kész vagy a kompromisszumra, úgy elkerülheted a veszekedést. A hónap nagy feladata: beosztani a pénzt. Különösen nagy kihívást jelent ez azért, mert többet kereshetsz a szokásosnál, ami költekezésre ösztönözhet. Azokban a szerelmi kapcsolatokban, ahol hárman vagytok, elgondolkodhatsz a viszony jövőjén, de döntést valószínűleg nem hozol.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Havi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Azokban a párkapcsolatokban, ahol már egy ideje olyan problémák alakultak ki, amelynek hatására a viszonyotok jövője megkérdőjeleződött, abban újabb esélyt adhattok egymásnak: ismét megpróbálhatjátok, hátha működik. A rokonságod rossz véleménnyel van rólad, próbálj meg úgy viselkedni, hogy ne keressék a menekülő útvonalat, amikor találkoznak veled, mert ezekre az emberekre a következő időben nagyon nagy szükséged lesz.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Havi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Minden gondolatod a pénz körül forog, mert ha van, akkor ettől máris nő az önbizalmad, illetve a biztonságérzeted erősödik. Pedig jó lenne, ha megbarátkoznál a gondolattal, hogy a pénzt, az anyagiakat, a tárgyakat, az ingó és ingatlan dolgokat mind elveszítheted. De a hitedet, soha. Amennyiben szülő vagy, gyermekedre – teljes mindegy, hogy mennyi idős – jobban oda kell figyelni. Különösen arra, amit mond, mert tévútra, rossz útra tévedhet.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Havi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
A baráti kapcsolatok, egy közösségnek a tagjaival kialakított viszonyod most mindennél fontosabb lehet. Illetve megtörténhet, hogy olyan személynek számíthatsz a protekciójára, akinek a szavára adnak, aki olyan hatalommal, befolyással rendelkezik, hogy még azt is el tudja intézni, megkapj egy olyan állást, amelyben stabil megélhetést jelent. A szerelemben most kevesebb a szerencséd. Felbukkanhat egy régi szerelmed, akivel ne kezd újra.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Havi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
A legfontosabb, hogy légy lelkes, nyitott a feletteseddel szemben. Még akkor is, amikor olyan átszervezések történnek a munkahelyeden, amelyek nehezebbé tehetik a munkahelyeden a helyzetedet. Egy kicsit erőltesd meg magad, és meglátod, jobbnál jobb ötleteid lehetnek, amelyre a felettesed vevő lesz. A magánéletedben olyan változásra kell felkészülni, amelyről azt is mondhatnád: sorsfordító. Pénzügyek terén minden okod meg lehet az örömre!

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Havi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Előfordulhat, hogy egy olyan baráti kapcsolatnak lesz vége, amely nagyon fontos a számodra. Ám sajnos a másik félnek nem olyan lényeges a veled való viszony ápolása. Ha jól belegondolsz, rájöhetsz, hogy színtiszta érdekből volt veled készséges, és odaadó. Ez ugyan csalódottá tehet, amelyen gyorsan túlteheted magad. Amennyiben párkapcsolatban élsz, partnerednek a megélhetés frontján alakul ki nehéz helyzet, amelyből egyelőre nem tud kikecmeregni.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Havi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Minden idegszáladdal a munkára kell koncentrálni. A feletteseddel ápolj jó kapcsolatot, tegyél meg mindent azért, hogy figyeljen rád, mert a jövőd szempontjából most nagyon fontos események történhetnek. És ha a főnököddel jó kapcsolatot alakítasz ki, nem lesz okod aggodalomra. Fontos, hogy mozogj, sportolj, illetve immunerősítő ételeket egyél, vagy tablettákat szedj, mert most könnyen ágynak dönthet egy vírus. Valakinek a pechje a te nagy szerencséd! Használd hát ki a helyzetet.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Havi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Ha tanulmányokat folytatsz, szellemileg csúcsformában leszel, így nem csoda, hogy a lehető legjobb eredményt éred el. Minden külfölddel kapcsolatos ügyben fantasztikus sikert érhetsz el. Megtörténhet, hogy akaratodon kívül olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor a törvény, a jogot kell segítségül hívnod. Csak bátran tedd, mert ennek az ügynek a nyertese lehetsz. A házasságokban, együttélésekben a kapcsolatotok szorosabbá válhat. Ebben nagy szerepe van annak is, hogy a társad sokat tesz azért, hogy a viszonyotok jól működjön.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Havi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Rengeteget kell dolgoznod, ami nem esik nehezedre, hiszen végre nem lesznek filléres gondjaid. Váratlanul alakulhatnak ki olyan helyzetek, amelyek ugyan izgalomba hoznak azért, hogy vajon el tudod-e látni azt a feladatot, ami pénzt, nem is akármennyi pénzt hoz. Ne izgulj, minden rendben lesz! Ám egy baráti kapcsolatnak sajnos vége szakadhat akkor, ha nem tudod tartani a szád. Ne mondj véleményt! És akkor se legyél őszinte, ha ez a barát erre kér, mert utána megsértődik azon, amit mondtál.


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »