Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Havi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Kedvez ez a hónap a külföldi utazásnak, főleg akkor, ha nem egyedül vágsz neki a nagyvilágban, hanem a kedveseddel. Még az is megtörténhet, hogy az utazás, illetve az új élmények hatására a nehéznek vagy válságosnak nevezhető viszonyok fordulóponthoz érkeznek: rájöttük, hogy van közös jövőtök. Sőt, a felsejlő jövő varázslatosnak ígérkezik. A munkában, megélhetésben azonban nehéz helyzet alakulhat ki. Még az is megtörténhet, hogy új állás után kell nézned. Ha tanulmányokat folytatsz, sikert sikerre halmozhatsz.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Havi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Az egyéjszakás, illetve alkalmi kapcsolatok ideje érkezik most el. Lényeges, ha egy ilyen kapcsolatba belemész, akkor ne várj többet, ne reménykedj, hogy ebből tartós viszony lehet. Így elkerülheted a csalódást, illetve, hogy bolondot csinálj magadból. A meglévő kapcsolatokban felütheti fejét a féltékenység. Ennek az oka, hogy a partnered úgy kommunikál, hogy ez benned bizonytalanságot ébreszt. Higgadtságra van szükség, ez a tisztánlátás záloga. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor ne a szerencsében bízz, hanem tanulj.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Havi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Vannak olyan emberek, akiket akkor látnál legszívesebben, amikor a hátad közepét. Próbálj meg nyugodt maradni, megőrizni a hidegvért, így elkerülheted, hogy a szeretet ünnepe felé a gyűlölet és az utálat uralja az érzelmeidet.  A házasságokban, régi együttélésekben teljes lesz az összhang a partnereddel, és most olyan dolgokat is meg tudtok beszélni, amelyek talán korábban tabunak számítottak. Régi ismerős – akivel talán érzelmileg közel álltatok egymáshoz – is feltűnhet, és jó lesz felidézni a múltat, csak a szépre emlékezni!

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Havi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
A munkahelyeden te lehetsz a sztár! A felettesed ugyan időnként furcsán viselkedhet, de a kollégák, a rangban veled egy szinten állókkal remekül kijöhetsz. Nincs olyan feladat, amelyet ne tudnál tökéletesen ellátni. Most még az is megtörténhet, hogy jutalomban, vagy értékes juttatásban részesülsz. Kiváló az idő alkalmi feladat elvállalására, mert az ilyen munka most nagyon jól fizet. A házasságokba alattomosan kúszhat be a féltékenység, az irigység, amelynek hatására a viszony jövője megkérdőjeleződhet. Útjaitok szétválhatnak.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Havi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Az állatövben te vagy a legszerencsésebb, ha szerelemről van szó. A most induló kapcsolatokban élvezheted a testi, a szellemi és a lelki egymásra hangolódást, amikor a kedvesed annyira imád, hogy lesheti minden gondolatodat, a tenyerén fog hordozni. Nincs viszont értelme annak, hogy egy régi, működésképtelen kapcsolatot felújítsatok, nem szabadna időt és energiát pazarolni rá, mert ugyanazokat a hibákat fogjátok elkövetni. A munkahelyeden nehéz helyzet alakulhat ki, érdemes lenne új állás után nézni!

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Havi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Minden lehetőség adott lesz ahhoz, hogy olyan partnert válassz, akitől a későbbiekben szenvedni fogsz, és akitől nem, vagy csak nagy nehézségek árán tudsz megszabadulni. A meglévő szerelmi viszonyokban nehezebben viseled a partneredet, akinek a stílusa annyira zavarhat, hogy talán a szakítás gondolata is felmerülhet benned. Kiváló az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének, illetve az otthonodba tarts bulit, lásd vendégül azokat, akiket szeretsz, illetve azokat, akik a későbbiekben remek kapcsolati tőkét jelenthetnek.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Havi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Többször merülhet fel benned a vágy: milyen jó lenne, ha se rokona, se ismerőse nem lennél senkinek. Éppen a rokonok, a családtagok azok, akik miatt nehéz helyzetbe kerülhetsz, akik miatt kínosan érezheted magad. Ráadásul a viselkedésükkel szemben teljesen tehetetlen vagy. Előfordulhat, hogy választás elé állíthatnak: vagy ők, vagy a partnered. A döntés nehéz lesz. Ha bulizol, akkor fantasztikus formában leszel, sokak szemében rendkívül kívánatos vagy. Arra ügyelj, hogy barát magánéletébe ne avatkozz be, ne tedd csábítással próbára a kapcsolatod.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Havi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
A pénz úgy vonzódhat most hozzád, mint mágnes a vashoz. Szerencsésnek érezheted magad, ha anyagiakról van szó. Ha nincs munkád, akkor most olyan feladatot találhatsz, amelyről a környezetedben úgy vélekedhetnek: megfogtad az Isten lábát. Feletteseddel remekül kijöhetsz, egy húron pendülhettek sok mindenben. Olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amelyek miatt át kell alakítani a programjaidat, és talán olyan személy segítségét kérni, akivel a kapcsolatod nem volt felhőtlen. Szomszéd miatt nehéz helyzetbe kerülhetsz.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Havi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Ragyogó a hónap külföldi utazásra, vizsgára, felvételire, állásinterjúra. Az életedben olyan változások történhetnek, amelynek hatására egészen másként látod a világot. Bátran tervezgethetsz, mert az álmok valóra válásának hónapját élheted. Amennyiben jogi ügyed van, ennek a végére is pontot tehetsz. Viszont ami meglep, az a rosszindulat, az irigység. Még az is lehet, hogy olyan hibáért vonnak felelősségre, amelyet nem te követtél el. És bizony lesznek olyan hozzászólások, amelyek egyértelművé teszik, milyen sok az irigyed. Ebből sokat tanulhatsz.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Havi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Döbbenten tapasztalhatod, hogy az a barátság, amely korábban fantasztikusan működött, mostanra szinte meg is szűnik. Nem is annyira az emberi, mint inkább az anyagi oldala jelent nagyobb hiányt. Hiszen ennek a barátnak a hatására korábban olyan dolgokra tehettél szert, amelyek neked a luxust jelentették. Lépj tovább, ne keseregj, hanem tanulj az esetből. Lelkeden a szomorúság fuvallata söpörhet végig, amelyet egy rokon miatt érzel, és akivel szemben teljesen tehetetlen vagy. Pénzügyek terén viszont sikert érhetsz el.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Havi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
A munkahelyeden feletteseid úgy gondolhatják: teher alatt nő a pálma! És annyi feladatot zúdíthatnak a nyakadba, hogy attól szinte hétrét görnyedhetsz. A titok nyitja abban áll, hogy az életedet, a hétköznapjaidat megszervezed, és szigorúan ehhez igazodsz. Így elkerülheted a káoszt, illetve, hogy a megpróbáltatások hatására egészségi probléma alakuljon ki. A pénzedre, értéktárgyaidra vigyázz jobban, mert előfordulhat, hogy meglopnak. A házasságokban tökéletes lesz a harmónia, amely miatt sokan irigyelhetnek.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Havi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Ha munkáról, megélhetésről, karrierről van szó, akkor egyetlen rossz szavad sem lehet. A sors olyan helyzetbe hozhat, amely miatt irigyeid száma hirtelen megduplázódhat. Rendkívüli kreativitás lehet rád a jellemző, amikor a legnehezebb feladatokat is megoldhatod. Illetve ennek az ötletességnek karácsonykor is hasznát veheted. A párkapcsolatban fontos, hogy amit korábban eldöntöttél, ahhoz tartsd maga. Csak azért mert jön az ünnep, és nem akarsz egyedül maradni, ne próbáld meg felmelegíteni a viszonyt, mert ennek semmi értelme nincs.


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »