Megosztás
 
Még több megosztás ▾

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Havi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai

Figyelmed középpontjában a pénz és a kapcsolatok állnak. A sors olyan lehetőséget kínál az anyagiak terén, amelyet meg kell ragadni, mert ez a soha vissza nem térő kategóriába tartozik. A kapcsolatok építésére is nagyobb hangsúlyt kell fordítani. A meglévőket ápolni kell – és neked kell többet tenni a barátság, vagy jó ismeretségért -, és újabbak kötésére is lehetőség adódik, amelyek a későbbiekben protekcióként fognak működni. A házasságokra, együttélésekre a megértés, az összhang lesz a jellemző. Kérj egy napi Coelho-idézetet!

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Havi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai

Mindig is utáltad a bizonytalanságot, amiből most bőven kijut. Nem tudod pontosan, inkább csak érzed, hogy olyan változások veszik kezdetüket, amelyek hatással lesznek a megélhetésedre, az anyagi helyzetedre, és még a párkapcsolatodra is. Próbáld meg leküzdeni a félelmeidet, amelyek hihetetlenül sok energiát visznek el, és hinni, bízni saját magadban. A tudásodban, a tehetségedben, és ápold a kapcsolatot azokkal a személyekkel, akik rangban feletted állnak. Utazásra, vizsgára, szerződéskötésre jó az idő! Kérj egy napi Coelho-idézetet!

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Havi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai

Minden okod megvan az optimizmusra, hiszen olyan nem mindennapi lehetőséget kínál a sors, amelynek hatására boldogságodban talán képes leszel a föld fölött lebeg. Sajnos emberismeret dolgában nem állsz a helyzet magaslatán, így aztán megtörténhet, hogy éppen olyan személyt avatsz a titkaidba, akit nem kellene. Mert az irigységével, a rosszindulatával csalódást okoz. Szerelmi kapcsolatban felütheti fejét a féltékenység, illetve olyan dolog kerül ismét terítékre, amelyről azt hitted, lezártad. Kérj egy napi Coelho-idézetet!

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Havi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai

Ha nincs állásod, akkor most kell keresni, mert olyat találhatsz, amely miatt a környezetedben néhány embert elönt a sárga irigység. A házasságokban, együttélésekben a társad igazán igyekszik, hogy sok minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd. A szerelmi viszonyokban a közös programok, esetleg egy utazás miatt érezhetitek boldognak magatokat. És az együtt töltött idő elgondolkodtathat, és tervezgethetitek a közös jövőt. Egy baráttal olyan témákról beszélgethettek, amely tabunak számított. Kérj egy napi Coelho-idézetet!

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Havi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai

Amennyiben egészségi problémával küszködtél, akkor örömmel konstatálhatod, hogy a gyógyulás útjára léptél. Amennyiben családtag, vagy közeli rokon bajlódott, és szorult egészségügyi ellátásra, valamint a te támogatásodra, akkor ennek vége. Felszabadultabb időszak veszi kezdetét, amikor jobban elengedheted magad, és egy nagyobb súly is lekerül a válladról. Sokat foglalkozol a jövővel, ami nem csoda, hiszen olyan változásokra van kilátás, amely tartósan átalakítja a hétköznapjaidat, a világnézetedet, és másként ítélsz meg néhány emberi kapcsolatodat is. Kérj egy napi Coelho-idézetet!

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Havi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai

A házasságokban, régi együttélésekben szenvedélyesebb napok következnek. Bármilyen régóta vagytok együtt, kapcsolatotokban fellángolhat a szenvedély tüze, amely egész hónapban magasan lángon loboghat. Amennyiben szülő vagy, gyermeked miatt nagyobb áldozatot hozhatsz meg, és csemetéd is olyan dolgokra képes, ami boldoggá és kiegyensúlyozottá tehet. A most induló szerelmi kapcsolatokra a romantika lehet a jellemző. Kedvesed olyan dolgokat mond, amelyek miatt úgy érezheted, hogy megtaláltad a lelki társad. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban figyelj! Kérj egy napi Coelho-idézetet!

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Havi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai

Ha nincs munkád, vagy olyan bevételi forrásod van, ami annyira bizonytalan, mint a kutya vacsorája, akkor ebben a hónapban nyomulnod kell, mert olyan lehetőség adódik, amelyben annyit kereshetsz, hogy talán tartalékot is képezhetsz. És amelyre másnak is fájhat a foga! Kollégával jól kijöhetsz, a hétköznapok ügyes-bajos dolgainak intézése is remekül megy, és egy családtag olyan tanácsot adhat, amelyet érdemes megfogadni. Mert ő több tapasztalattal rendelkezik, és ha úgy cselekszel, ahogy mondja, a párkapcsolatod tökéletes lehet. Kérj egy napi Coelho-idézetet!

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Havi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai

Még az a szerencse, hogy nem vagy cukorból. Olyan helyzetek adódnak, amelyek miatt talán örömkönnyeket törölgethetsz a szemed sarkából. Az életedet teljesnek érezheted, hiszen egy olyan vágyad válik valóra, amelyről talán titokban már le is mondtál. Amennyiben szülő vagy, akkor most bebizonyosodik, hogy érdemes volt csemetéd miatt olyan dolgokról lemondani, amelyeket korábban fontosnak tartottál. Ha a szinglik táborához tartozol, és valaki után sokat epekedtél, akkor ez a szerelem most beteljesül. Kérj egy napi Coelho-idézetet!

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Havi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai

Jobban oda kell figyelni a munkádra, mert most a legkisebb hiba is megbosszulja magát. Ráadásul a felettesed most kevésbé elnéző, és amit korábban nem tett szóvá, azt most nem fogja megjegyzés nélkül hagyni. Azokban a szerelmi kapcsolatokban, ahol neked kell mélyebben zsebbe nyúlni, érdemes lenne a viszonyt felülvizsgálni. Mert megtörténhet, hogy te sokkal jobban szeretsz, sokkal fontosabb neked a partnered, mint neki te. Itt az ideje annak is, hogy őszintén beszéljetek egymással a közös jövőről. Mert lehet, hogy ő egészen másként gondolkodik erről, mint te. Kiváló a hónap ingatlanügylet intézésére. Kérj egy napi Coelho-idézetet!

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Havi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai

Kedvez a hónap a vizsgának, felvételinek, állásinterjúnak, utazásnak. Most érdemes értékesebb ingóságot vásárolni. Rádöbbenhetsz arra, hogy nem annyira a tudás, a rátermettség, mint inkább a kapcsolatok számítanak. Ezért te is ápolhatod a régi ismeretségeidet, és az újabbak kötésekor is neked kell az első lépéseket megtenni. A kapcsolati tőke általi előnyöket a közeli jövőben élvezheted. A házasságokban, régi együttélésekben partnered rokonságával szemben nagyobb türelemre van szükség. Kérj egy napi Coelho-idézetet!

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Havi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai

Nem ajánlott a külföldi utazás. Ám ha ez elkerülhetetlen, akkor az összes létező biztosítást kösd meg, és ne csak bankkártyát vigyél magaddal, hanem készpénzt is, mert megtörténhet, hogy a kártya elveszik – netán ellopják -, és ott állsz majd pénz nélkül. Ha állást kívánsz változtatni, akkor ezt most tedd, mert remekül tudod képviselni a saját érdekeid. A munkahelyeden a felettesed többször lesz raplis hangulatban, amely a te kedélyállapotodat is befolyásolja. A szerelmi viszonyokban szakításveszélyes ez a hónap. Kérj egy napi Coelho-idézetet!

Halak (II. 20. - III. 20.) - Havi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai

A realitások talajától való elrugaszkodásnak köszönhetően úgy érezheted magad, mint a mesebeli királykisasszony, akiért fehér lovon érkezik a herceg. Mindenre képes vagy érte, talán olyan áldozatokra is, amely miatt a környezetedben többen ráncolhatják a homlokukat. Ha párkapcsolatban élsz, és gyermekre vágyakozol, a sors teljesíti a vágyadat. Ha már szülő vagy, gyermekeddel foglalkozz most többet. Anyagi ügyekben józanul kell gondolkodni, és alaposan megfontolni, hogy mire adsz ki. Kérj egy napi Coelho-idézetet!


Még több ezotéria

Megosztás
 
Még több megosztás ▾
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »
Szponzorált hirdetések
Minden, ami ezotéria »