Havi horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Havi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Nagy tanulságok hónapja ez a mostani, olyan dolgokat szűrsz le magadban, amelyek megtanítanak bizonyos dolgokra, amelyeket egészen biztos, hogy sohasem fogsz elkövetni. Újfajta látásmód fog jellemezni, amit lehet, hogy a többiek nem értenek, de ezzel egyáltalán ne törődj, és tartsanak csak nyugodtan önzőnek, ne törődj mással csak a családoddal, és azokkal a barátokkal, akik nem kihasználni akarnak, hanem tényleg barátnak tartanak. A szerelemben nagy mázlista vagy, még az is lehet, hogy olyan személlyel jössz össze, aki rajongani fog érted. Ha párkapcsolatban élsz, új jövevény érkezésére számíthatsz.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Havi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Nagy mázlista vagy, mert akár utazol, akár felvételizel, netán állásinterjúra mész, Fortuna istenasszony le sem veszi vigyázó tekintetét rólad. És még az is megtörténhet, hogy ha tartós kapcsolatban élsz valakivel, és talán nem volt minden rendben köztetek, most változik a helyzet. És ez lehet, hogy egy olyan eseménynek köszönhető, amely valakinek az életetekből való eltűnésével, valamint az a család, a rokonok, és persze a közös otthon, valamint a régi emlékek felidézésének. Anyagi ügyeid most jobban állnak, és ki máson is múlna, mint rajtad, aki tele vagy ötletekkel, tehetséggel, és nagyon jól el tudod adni azt, amit tudsz. Legjobb menedzsere vagy saját magadnak.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Havi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Ingatlanügyben némi vacillálásra kerül sor, mert már gondolkodtál azon, hogy talán el kellene költözni, vagy netán adás-vétel ügyében fáradoztál, ám most jön el a lehetőség, és nyélbe tudod ütni az üzletet. De az is lehet, hogy családtagjaid, netán a rokonaid felidegesítenek, mert egyszer már elmagyaráztad teljesen világosan, hogy mit és hogyan kell tenni. De nem hallgattak rád. És most újra elmondod, és minden valószínűség szerint lesz foganatja, mert e szerint fognak cselekedni. A szerelemben titkos viszonyok jellemzőek ebben a hónapban, és mivel rendkívül kreatív vagy, így aztán nem fogsz lebukni, mert olyan ötleteid lesznek, amelyek megmentenek ettől.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Havi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Baráti kapcsolataidnak köszönhetően előnyöket élvezhetsz. És a szerelemről ne is beszéljünk, mert szinte bódult állapotban vagy, és imádsz, rajongsz, a tenyereden hordod őt, és mindez viszont igaz. Mi lehetne ennél jobb ebben a hónapban. Közben belevágsz egy új vállalkozásba, ami nagyon jól fog menni. Egészen rendkívüli dolgot fogsz csinálni, és ez miatt irigyeidnek a száma a sokszorosára nő. De ez csak tovább növeli az önbizalmadat, mert tudod, hogy amit teszel, az jó. Közben többször eszedbe jut egy közelálló – netán rokon -, aki miatt a lelked kicsit borongós.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Havi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Ha úgy érzed, hogy annyit kell dolgoznod, hogy szinte belegebedsz, akkor ezt nagyon jól érezd. De sajnos nincs más választásod, ha meg akarod tartani az állásodat. A feletteseid értékelni fogják a munkádat, az erőfeszítéseidet, és még az is megtörténhet, hogy a munka során megismerkedsz azzal a személlyel, akibe őrülten szerelmes leszel. Ha ez a történet már régi, és korábban hullámzó volt ez a kapcsolat, akkor most biztos lehetsz benne, hogy nem csak te vagy teljesen odáig érte, hanem ő is érted. Viszont valaki neheztel rád, és minden oka megvan rá, hiszen nem voltál vele, hogy úgy mondjuk fair play…

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Havi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Jó hónapod lesz, még az is lehet, hogy dőlni fog hozzád a pénz, mégpedig egy korábban elkezdett dolog miatt.  Igaz, hogy ezért mindent megtettél, és olyan dologra szántad el magad, amelyről nem gondoltad volna, hogy sikerül. És íme, kétségeid szertefoszlanak, és olyan boldog vagy, hogy a barátodnak, vagy barátnődnek, aki erre biztatott, megfogadod, hogy örökké hálás leszel. És ezt be is fogod tartani. Szerelmi életed felpezsdül, és az alvó vulkán kitör. Ha párkapcsolatban élsz, úgy érzed, hogy viszonyotok kissé leült. Bírságveszélyes a hónap, amikor vagyonokat fogsz fizetni, ha a szabályokat nem tartod be.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Havi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Igen, mindent meg fogsz beszélni az ősöddel, akire számíthatsz, és olyan tanácsokat adhat neked, amelyek a pasizás frontján a lehető legjobb hasznát veszed. Ha tartós kapcsolatban élsz, akkor előfordulhat, hogy a partnered titkos utakon jár, és előfordulhat, hogy nagyon megégeti magát, és nem lesz más, mint visszakullogni a családhoz, ahol még az őseid is jelen vannak, akiket egyébként korábban nem annyira szívelt, de most megfordul minden érzés benne. Akinek olyan barátai vannak, mint neked, akikre mindig számíthat, azt sokan irigylik.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Havi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Tejesen el vagy telve magaddal, úgy gondolod, hogy amit csinálsz, az a tökéletes, az a jó, és hagyod magad olyan emberek által befolyásolni, akik nem akarják a te javadat. Viszont akik segíteni szeretnének, azok nem érdekelnek, és ez lehet a veszted. A szerelem terén lehet, hogy tévedtél, és mégsem olyan a választottad, akibe belezúgtál, mint amilyen. A csalódást könnyen kihevered, mert találkozol olyan valakivel, aki feledtetni tudja azt, amit elszenvedtél. Ha tartós kapcsolatban élsz, előfordulhat, hogy neked kell keresned a pénzt, mert partnered szinte semmit sem tud letenni az asztalra.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Havi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Míg a munkában mázlista vagy, és a barátaidat igazán megbecsülöd, sőt ha lehetőséged van, akkor olyan helyzetbe hozod őket, hogy pénzt, plusz pénzt tudjanak keresni. És ez így teljesen normális, mert ugyanilyen viszonzásra számíthatsz. A szerelemben szerencsés vagy, mert egy korábban kialakult, de különleges izgalmakat, és bizonytalanságot tartogató szerelem, most végre révbe ér. És ez a szerelem előfordulhat, hogy a munkahelyeden alakul ki. Ha tartós kapcsolatban élsz, inkább baráti, semmit szexuális kettőtök között a viszony.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Havi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
A munkahelyeden jól alakulnak a dolgok, óriási energiákat fektetsz a munkába, ami megtérül. Ha vizsgáról, felvételiről, állásinterjúról van szó, semmi para, mert csúcsformában leszel. Ráadásul a szerelemben is úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnéd. Még az is megtörténhet, hogy ahol éppen dolgozol, találkozol azzal az emberrel, akit ismersz, aki párkapcsolatban él – és ugyan utálod az ilyen dolgokat -, de a pasi már régen nem úgy él az élettársával, ahogy kellene, és szinte rád ugrik. Ami iszonyúan tetszeni fog neked, és később óriási cirkusz lesz belőle.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Havi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Még az is lehet, hogy külföldön találsz munkát. A csillagok szerint vágj bele, mert igazán ott terem számodra babér. Ha olyan kötelezettségeid vannak, hogy ezt nem teheted, és ha van munkád, akkor számolj vele, hogy megint átszervezésre kerül a sor – talán már sokadszor -, és előfordulhat, hogy új dolgokat kell elsajátítanod ahhoz, hogy jól el tudd látni a feladatodat. Ha házas vagy, partnered alapos változáson megy keresztül, ami nem biztos, hogy tetszeni fog neked, és felkínálkozókból, akik felnéznek rád, és szeretnének veled lenni, nem lesz hiány.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Havi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Házas- vagy élettársad úgy tűnik, hogy nem igazán bír magával, megint parancsokat osztogat, amiből már korábban is eleged volt, de most úgy tűnik, hogy lassan megint kezd betelni a pohár. Jó lenne, ha szólnál neki, hogy vegyen egy kicsit vissza, mert nem lesz jó vége a dolognak. A munkában jól mennek a dolgok, még az is lehet, hogy ami korábban abbamaradt, talán családi nyomásra, az most újra kezdődik. Hitel ügyben a vártnál jobban alakulnak a dolgok.


Még több ezotéria