2016. 07. 26. Anna, Anikó

Havi horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Havi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
A családban olyan váratlan esemény történhet, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek, és talán még könny is csilloghat a szemedben. Az ingatlannal kapcsolatos terveid másként alakulhatnak, mint ahogyan azt tervezted. Amennyiben szülő vagy, a gyermeked körül foroghat a világ, akinek légy a segítségére, kérjen bármit. A régi párkapcsolatokban közös nevezőn lehettek, és együtt élvezhetitek az életet. A szerelmi viszonyokban feszültség nehézzé teheti a viszonyt.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Havi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Kommunikációs problémák alakulhatnak ki, amikor nagyon oda kell figyelned arra, mit mondasz, mert így elejét veheted az ennek nyomán kialakuló problémákat. Kedvez az idő minden családdal kapcsolatos ügynek, ha a rokonaiddal töltesz el több időt, akkor az energiaraktáraidat feltöltheted. Pompás ez a hónap ingatlan felújításának, építkezésnek. A párkapcsolatokra is kiegyensúlyozottság lehet a jellemző. A partnered sokat tehet azért, hogy minden jó legyen, és te könnyebbnek érezd az életet.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Havi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Azokban a párkapcsolatokban, amelyben az elmúlt időben nem volt minden rendben, most a sors lehetőséget kínál arra, hogy mindent megbeszéljetek, hogy tiszta vizet öntsetek a pohárba. Olyan váratlan esemény történhet, amely pénzt húzhat ki a zsebedből, illetve ha szabadulni akarsz egy nehéz helyzetből, akkor kénytelen leszel kevesebbel beérni. A munkában elért sikerek miatt büszke lehetsz önmagadra. Ha most nyaralsz, tökéletesen kipihenheted magad, erővel töltekezhetsz.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Havi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
A te esetedben most nem igaz a régi mondás, miszerint akinek szerencséje van a szerelemben, az szerencsétlen a pénzügyekben. Fortuna és Ámor figyelmének középpontjában állhatsz, így az életnek ezen a két területén olyan eredményeket érhetsz el, amely miatt irigyeid száma hirtelen megduplázódhat. Ha most esel szerelembe, akkor úgy érezheted, megtaláltad a testi és a lelki társadat is. A munkahelyeden a következő időben új irányokhoz kell majd igazodni.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Havi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Olyan események történhetnek, amelyek miatt nemcsak a környezeted, hanem te is úgy érezheted, megfogtad az Isten lábát. A szerelmi kapcsolatok még szorosabbá válhatnak, kitarthattok egymás mellett jóban, rosszban. Pénzügyeid is álomszerűen alakulhatnak. Nem kedvez viszont az idő külföldi utazásnak. Ha ez elkerülhetetlen, az összes létező biztosítást kösd meg, és legyen nálad jól felszerelt gyógyszeres ládikó. Baráti vagy rokoni kapcsolat minden eddiginél fontosabbá válhat.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Havi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
A párkapcsolatod irigylésre méltóan alakulhat ebben a hónapban. Ha a szinglik táborához tartozol, összehozhat a sors egy olyan személlyel, akivel a későbbiekben akár még az életedet is összekötheted. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyletek bonyolításának. Rokonaid között is vannak olyanok, akiknek nagyon fontos vagy. Kiváló a hónap szerződéskötésre, amihez most a nevedet adott, fantasztikus sikert ígér. Az egészséged megőrzésére fordíts nagyobb figyelmet.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Havi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Ha pénzről van szó, akkor nem lesz okod panaszra, mert a sors olyan helyzetbe hoz, amikor nem is kell talán nagyobb erőfeszítéseket tenned azért, hogy a bankszámládon lévő összeg hízásnak induljon. A régi párkapcsolatokban feszült és bizonytalan helyzet alakulhat ki, amikor higgadtságra van szükség, így világosan látod a szituációt és benne a saját helyed. Csak nyugodtan tudsz olyan döntést hozni, amely valóban a te javadat szolgálja. Barát támogatása sokat jelenthet.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Havi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Az egzisztenciális sikerek hónapja következik, amikor a munkában olyan eredményt érhetsz el, amelyek miatt irigyeid száma hirtelen megtriplázódhat. Baráti kapcsolat is sokkal fontosabb szerepet játszhat most az életedben, mint korábban, bármikor. Kísérthet a múlt is, amikor régi dolgok juthatnak az eszedbe, amelyek könnyeket csalhatnak a szemedbe. De az is lehet, olyan valakivel találkozol, aki egykor fontos szerepet játszott az életedben.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Havi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Kedvez az idő külföldi utazásnak, illetve ha itthon lógatod a lábad, akkor élvezheted az életet. Ha titkos szerelmi viszonyt folytatsz, akkor minden adott lehet ahhoz, hogy a lehulljon a titok fátyla, és egymást követhetik a kínosabbnál kínosabb helyzetek. Amennyiben szülő vagy, a csemetédnek mindennél nagyobb szüksége van a támogatásodra. A szerelemben nem vagy most szerencsés. Az is lehet, hogy sokkal több minden emlékeztet egykori szívszerelmedre, ami nehézzé teheti a szívedet.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Havi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Ha most mennél nyaralni, fantasztikusan érezhetnéd magad, energiaraktáraidat feltölthetnéd. Ami azért lenne fontos, mert a következő időben olyan nagy feladatok várhatnak rád, amelyekhez nagy lelki, szellemi és fizikai erőre lehet majd szükséged. A házasságokban, régi párkapcsolatokban talán a rokonok, vagy közeli ismerősök miatt alakulhat ki feszült helyzet. Ingatlanügylet bonyolítására nem alkalmas az idő, mert hiába megy most minden jól, a problémák később alakulhatnak ki.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Havi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Régi témák kerülhetnek újra, de most már utoljára terítékre. Ezekkel a témákkal való foglalkozás nagyban megnehezítheti az életed. Ráadásul csalódottnak is érezheted magad. Ebből a helyzetből talán a partnered segítségével kászálódhatnál ki, aki melletted áll a nehéz szituációkban. Baráti kapcsolatnak nem tesznek jót az anyagiak. Talán a pénz léte és nem léte miatt szakadhat meg egy régi ismeretség. Ne bánkódj miatta, ennek a viszonynak most járt le az ideje.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Havi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Egy kicsit vissza kellene fogni magad, mert a környezetedben többen úgy gondolhatják, hogy túlságosan nagy lett az arcod. Próbálj meg kicsit szerényebben viselkedni, még akkor is, ha minden okod meg van arra, hogy büszke légy saját magadra. A szerelmi kapcsolatokban egyik pillanatról a másikra alakulhat ki elképesztő helyzet, amelynek hatására elbizonytalanodhatsz. A régi párkapcsolatokban társad elfogadó, alkalmazkodó magatartása nagy segítséget jelenthet neked.


Még több ezotéria