Havi horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Havi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Minden idegszáladdal a munkára, a megélhetésre kellene fókuszálnod, mert az életnek ezen a területén alakulhat ki nehéznek bátran mondható helyzet. Nagy fontos, hogy türelmes légy, különösen a feletteseddel szemben. Ha képes vagy legalább elszámolni tízig, mielőtt megszólalsz, akkor nem követhetsz el olyan dolgot, amivel magadat hozhatnád kellemetlen helyzetbe. A házasságokban, régi párkapcsolatokban béke és nyugalom honolhat, a másik elfogadása könnyen megy. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban vigyázz!

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Havi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Nem kedvez az idő külföldi ügyeknek. Ezért jobban járnál, ha most nem utaznál sehova. Illetve, ha idegen országban kívánsz hosszabb időt eltölteni, akkor ezt most el kellene halasztani. Ha nem megy, akkor készülj fel arra, hogy minden egészen másként alakul, mint ahogyan tervezted. A házasságokban, régi együttélésekben egyik pillanatról a másikra alakulhat ki őrjítőnek nevezhető helyzet. Neked kell visszafogni magad, és idomulni a társadhoz. Ha erre nem vagy képes, akkor e kapcsolatotok elindulhat a lejtőn.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Havi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
A házasságokban, régi együttélésekben nem megy minden úgy, ahogyan szeretnéd. De már sokkal könnyebb lehet az együttélésetek, mint a korábbi hónapokban. Még az is lehet, hogy a társad rádöbbenhet arra, mennyire fontos vagy neki, illetve a kapcsolatotok. Mindennél fontosabb, hogy senkit ne avass moss be a magánéleted rejtelmeibe, mert olyan tanácsokat kaphatsz, amelyeket ha megfogadsz, azzal önmagadat hozod hátrányos helyzetbe. Soha nem volt még aktuálisabb a mondás, mint most: az a fontos, hogy egészséges legyen, a többit majd megvesszük.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Havi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
A házasságokban, régi együttélésekben nehéz helyzet alakulhat ki. Még az is lehet, hogy a féltékenység zöld szemű szörnyetege ütheti fel a fejét, és olyan szituáció jöhet létre, amely miatt megkérdőjeleződhet kapcsolatotoknak a jövője. A környezetedben is most több az irigy ember, mint általában, ez lehet az oka annak, hogy olyanokkal is összeveszhetsz, akikkel ezt a helyzetet talán el sem tudtad eddig képzelni. A munkahelyeden változásra van kilátás, de az is lehet, hogy olyasmit várhatnak el tőled, amely miatt az agytekervényeidet keményebb munkára kell fognod.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Havi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Az egészségedre, a testi épségedre kellene sokkal nagyobb figyelmet fordítani, mint máskor. Mert egy vírus könnyen ágynak dönthet, illetve balesetveszélyesebb ez az időszak. Még fontosabb, hogy az esetleges betegséget ne hord ki lábon, hanem maradj addig ágyban, amíg az orvos mondja. A munkahelyeden számíthatsz nagyobb felfordulásra. Még az is lehet, hogy kollégával olyan dolog történhet, amely miatt téged is hatalmába keríthet a kétségbeesés. Megkötheted életed legjobb szerződését, amihez a neved adod, sikeres lesz. Költözésre is remek az idő.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Havi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
A szerelmi kapcsolatok próbatétel elé kerülhetnek, és nem biztos, hogy kiállják a próbát. Minden esély meg lesz arra, hogy érzékeny búcsút vesztek egymástól. Nagyon fontos, hogy ne menj bele semmiféle vitába, veszekedésbe, mert olyan dolgok hangozhatnak el, amelyek mély nyomot hagyhatnak a lelkeden, a szíveden. Kedvez az idő költözésnek, ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének. Ha pénzről van szó, akkor sajnos nem állsz a helyzet magaslatán. Még az is lehet, hogy a te hibádból komolyabb veszteség érhet.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Havi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Még az is lehet, hogy a családodban állni fog a bál! A rokonok között olyan ellentét alakulhat ki, amely miatt felmerülhet a kapcsolat megszakadása. Figyelmednek középpontjában a pénz állhat, amely miatt szintén nehéz helyzet alakulhat ki. A tartós párkapcsolatokban az anyagiak miatt jöhet létre egyik pillanatról a másikra parázs vita. Sőt, még az is megfordulhat a fejecskédben, hogy nem vagy hajlandó ugyanúgy élni, ahogy eddig. A baráti kapcsolat fontosabbá válhat, mert vele mindent meg tudsz beszélni, és a legjobb tanácsot kapod tőle.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Havi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
A környezetedben sokkal több az érzékeny ember, mint eddig. Ezért nagyon fontos, hogy figyelj a kommunikációra, arra, hogy kinek, mit mondasz. Mert nagyon könnyen összerúghatod a port éppen azzal a személlyel, akivel nem szeretnél rosszban lenni. Ha még nem vagy szerelmes, akkor most minden esély meg lesz arra, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródjon. A munkahelyeden olyan változásokra van kilátás, amely miatt ne idegeskedj. Nem eszik olyan forrón a kását. Balesetveszélyes a hónap, légy óvatosabb.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Havi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
A pénz léte és nem léte miatt alakulhat ki olyan helyzet, amely miatt nehéznek érezheted az életet. Ráadásul most valakinek a furkálódó viselkedése miatt is extra kiadásokra vagy kevesebb bevételre tehetsz szert. Ne aggódj, ha véget ér ez a hónap, azzal nagyjából megszűnnek az anyagi nehézségeid is. A házasságokban, régi együttélésekben a kapcsolatotok neked köszönhetően még szorosabbá, szinte eltéphetetlenné válhatnak. A munkahelyeden új helyzethez kell alkalmazkodnod, ami nem megy könnyen.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Havi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Egymást követhetik azok a helyzetek, amelyek miatt az idegeid megfeszülhetnek. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, mert csak így kerülheted el azt a helyzetet, amely miatt a jövődet sötétebb színben láthatod. Baráti kapcsolat nem állja ki a próbát. Próbálj meg úgy szakítani, hogy ebből ne legyen olyan probléma, amely miatt nehezebbé válhat az életed. Ha vannak kintlévőségeid, ha tartoznak neked, akkor itt a ragyogó alkalom, hogy behajtsd. Feletteseddel szemben légy kedvesebb és alkalmazkodj a kollégáidhoz.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Havi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Még az is lehet, hogy a munkádban alakulhat ki olyan helyzet, amely miatt nehezebben jöhet álom éjszakánként a szemedre. Ha nincs munkád, akkor most ne mondj igent semmiféle feladatra, mert később nagyon megbánod a változtatást. Amennyiben tanulmányokat folytatsz, akkor nem szabad sem a véletlenbe, se a szerencsében bízni, hanem keményen kellene tanulnod. A házasságokban, régi együttélésekben a társadnak a munkahelyén nehéz helyzet jöhet létre, szüksége van a támogatásodra.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Havi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Amennyiben egy közösségnek vagy a tagja, akkor megtörténhet, hogy olyan helyzet jöhet létre, amely miatt úgy érezheted: képtelen vagy velük egy levegőt szívni. A változtatással azonban várni kellene, mert minden esély meg van arra, hogy csöbörből vödörbe kerülj. A házasságokban, régi együttélésekben a párodnak pénzügyi nehézségei adódhatnak, ezért szorosabbra kellene húzni a nadrágszíjat. Nagyon fontos, hogy baráttal ne kezdj közös üzletbe, mert soha nem volt még aktuálisabb a mondás, mint most: közös lónak túrós a háta…


Még több ezotéria