Havi horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Havi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Ha éppen nem nyaralsz, akkor a munkádban őrült helyzet alakulhat ki, iszonyatosan sokat kell dolgoznod – elsősorban más helyett -, és ez az energiáidat teljesen felemészti, arról nem is beszélve, hogy az idegeid is rongyokban lóghatnak. Ráadásul felettesed sincs megelégedve a munkáddal, így aztán nagyon össze kell kapnod magad. A családodban olyan elvárások vannak veled szemben, hogy ez is az agyadra megy. A szerelemben úgy érzed, hogy a partnered titkol előtted valamit, de mielőtt kiadnád az útját, gondolkodj, hogy vajon miért teheti ezt?

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Havi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Úgy tűnik, hogy nem fogod megválogatni a szavaidat, és olyan dolgokat mondasz, vagy egyszerűen olyan arcokat vágsz – nemtetszésed jeléül -, amelyek miatt az ellenségeid számai szaporodnak. De pontosan tudod, hogy neked van igazad, és ezért nem fogod vissza magad, és egyáltalán nem érdekel, hogy ki, mi gondol. És a felettesed részéről támogatást kapsz, ami növeli az önbizalmad. Viszont a magánéletedben nincs minden rendben, olyan beszélgetésre kerülhet sor a partnereddel, amely megkérdőjelezheti a kapcsolatotoknak a jövőjét. Mielőtt azonban döntenél, jobb lenne, ha józanul gondolkodnál, és a szakítás helyett inkább alkut kötnétek egymással – különösen, ahol gyermek is van.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Havi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Ha most mész nyaralni, akkor azt nagyon jól teszed, mert pompásan fogod érezni magad. És ha netán egészségi gonddal küzdesz, vagy csak felmerül a gyanú, hogy valami problémád lehet, akkor kiderülhet, hogy vaklárma az egész. Ha szerelmes vagy, netán párkapcsolatban élsz, akkor légy nagyvonalú a partnereddel, mert ettől elolvad. Ha viszont a fogadhoz vered a garast, akkor tudnod kell, hogy a kedvesednek meg lesz a véleménye rólad, és azon töri a fejét, hogy jobb lenne körül nézni, mert találhat olyan partnert, aki értékeli, és elhalmozza mindennel. Ha nem akarod, hogy vége legyen a viszonynak, akkor légy nagyvonalú, még ha nehezedre esik is.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Havi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Őrülten szexi vagy, és ezt ki is használod. Hiszen élvezed, hogy úgy forognak a fejek utánad, mint a ringlispil. És nagy lesz a kísértés, hogy elcsábulj. Mindezt érzi rajtad a partnered, aki olyan óriási cirkuszt rendezhet, hogy a szomszédok élvezni fogják az ingyen előadást. Ha van egy kis eszed, és nem akarod a meglévő kapcsolatodat felszámolni, akkor hazai pályán vezeted le az óriási szexuális energiáidat, és így nem kell attól tartanod, hogy a kapcsolatotoknak vége lesz. De ha már unod őt, akkor hajrá, vesd bele magad az új kalandokba. Ha dolgozol, a munkahelyeden őrült helyzet alakulhat ki, amit suttognak, az mind igaz.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Havi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Ha most mész nyaralni, jól fogod érezni magad. Különösen, ha pároddal töltitek együtt a pihenést. De ügyelj az értékeidre, mert előfordulhat, hogy egy óvatlan pillanatban megszabadítanak tőle. Olyan dolgokat terjesztenek rólad, amelyekről talán nem is tudsz, és ha ez kitudódik, és netán párkapcsolatban, házasságban élsz, akkor bizony fel kell kötnöd az alsóneműt, mert ez akár véget is vethet a viszonyotoknak. Ha még sem vet véget, akkor úgy megsebzed vele a partneredet, hogy akár bele is betegedhet. Ezért ügyelj a titkaidra, mert most nagy a tét.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Havi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Akinek olyan barátai vannak, mint neked, annak már nincs is szüksége ellenségekre. Ebben a hónapban előfordulhat, hogy színtiszta irigységből egy baráti kapcsolat véglet véget ér, és sajnos nem szépen. A lényeg, hogy tartózkodj attól, hogy kígyót-békát kiabálj rá, mert ez még sajnos visszaüthet. A szerelemben úgy tűnik, hogy véget ért egy fejezet, de ne búslakodj, mert nem fogsz sokáig petrezselymet árulni, még akkor sem, ha netán gyermeked van. Olyan valakivel jöhetsz össze, aki elfogad olyannak, amilyen vagy.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Havi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Előfordulhat, hogy amit kierőszakoltál magadnak, arról kiderül, hogy kár volt. A felettesed támogatását nem élvezed – igazán nem kedvel téged -, és otthon sincs minden rendben, különösen, ha hazaviszed a gondjaidat. Ráadásul nem olyan fogadtatásra számítottál, mint amilyen vár rád. Talán jobb lenne az egészet feladni. De nem fogod, hiszen ha egyszer a fejedbe vettél valamit, azt végig csinálod, és nem is akármennyi összegért. És azok a tapasztalatok – még ha nem is a legjobbak – mégis csak hozzájárulnak a fejlődésedhez.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Havi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Engedelmeskedned kell a felettesednek, mert ha nem teszed, akkor bizony előfordulhat, hogy kiesel a pikszisből, és erre aztán igazán nincs szükség, amikor a magánéletedben olyan nehéz helyzet van kialakulóban, hogy az elképesztő. A munkában olyan keménynek kell lenned, mint kőszikla, ha kell parancsolj, és nem jó pofizni, mert abból nem lesz eredmény, és nem fogod azt a tervet hozni, amit elvárnak tőled. Külföldi utazást napolj el, ha nem lehetséges, olyan élmények érnek, amelyre életed vége felé is kristálytisztán fogsz emlékezni.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Havi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Kellemetlen hírt közölhetnek veled, amely erősen érinti a pénztárcádat. Próbálj higgadt maradni, és ami a leglényegesebb, ne kezd el nyomozgatni, ne mószerolja be senkit, ne vádaskodj, és fűnek, fának ne panaszkodj, mert úgy megkeverheted a kártyákat, hogy végül még a meglévő pénzbevételi forrásaid is elapadhatnak. A szerelemben ismét nincs szerencséd. Ha együtt jársz valakivel, akkor előfordul, hogy olyan dolog derül ki, amely miatt szakításra kerül sor. Mégpedig szuperszónikus sebességgel, mert erről úgy érzed, túlmegy minden határon.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Havi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Úgy érzed, mintha mókuskereket taposnál, súlyos teherként nehezedik a válladra egy olyan személy, akivel tulajdonképpen ki nem állhatjátok egymást, és akihez ha nem is szoros, de mégis rokoni szálak fűznek. Ez a személy olyan irigy rád, hogy szinte a szeme fehérje sárgává változik. Ráadásul akkor állít be hozzád, amikor a kutya nem hívja. Előfordulhat, hogy nem fogsz kertelni, az amúgy higgadt viselkedés nem lesz jellemző rá, és elküldöd őt melegebb éghajlatra. Ami jól fog esni a lelkednek, és főleg annak, hogy jó ideig semmiféle hírt nem fogsz hallani felőle.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Havi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
A közeledésben, és a kommunikációban légy nagyon óvatos. Fontos, hogy kinek mit mondasz, és ha minden óvintézkedést megteszel azért, hogy semmiféle sérülés ne történjen, amilyen peched van, még az is megtörténhet, hogy egy kenőkéssel fogod megvágni magad, és pont olyankor, amikor semmiféle kötszer nincs otthon, és a patikák is zárva vannak. Ha dolgozol – és különmunkát vállalsz – akkor azt titkold el a kollégáid előtt, különben irigységükben egészen biztos lehetsz benne, hogy viperanyelvükre vesznek, és nem lesz maradásod.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Havi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Ha nyaralsz, azt nagyon jól teszed, mert istenien fogod érezni magad, különösen, ha gyermeked van, és kis családoddal utazol pihenni. Sokkal több pénzt vigyél magaddal, mint tervezted, mert talán még a levegővétel is pénzbe fog kerülni. Ha titokban tartott szeretőd van, akkor ügyelj arra, hogy a telefonálgatások, az sms-ek ne az állandó partnered orra előtt történjenek, mert gigantikus méretű cirkusz lesz belőle, és olyan vádaskodás, sértődés, gyűlölködés, hogy a megbocsátás lehetetlenné válik.


Még több ezotéria