Havi horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Havi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Minden idegszáladdal a munkára, a megélhetésre kellene koncentrálnod, mert vannak olyanok, akik szívesen lennének a helyedben. Akik annyira arcátlanul viselkedhetnek, hogy már szemtől szembe támadhatnak. De soha nem tudtad talán még annyira jól képviselni a saját érdekeidet, mint most. Így aztán nem fenyeget az a veszély, hogy állás nélkül maradnál. A házasságokban, régi párkapcsolatokban olyan feszültség alakulhat ki, amely véget vethet a viszonynak.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Havi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
A háttérben olyan hatalmi harcok alakulhatnak ki, hogy te csak kapkodod a fejed. Most muszáj helyezkedni, és azok mögé felsorakozni, akik döntési helyzetben vannak, mert az ő támogatásukkal olyan lesz a jövőd, amely miatt irigyeid száma megduplázódhat. Ha állást kívánsz változtatni, akkor itt a ragyogó alkalom. Felettesednél is könnyedén elérheted mindazt, amit szeretnél. Külfölddel kapcsolatos ügyeken most nincs áldás. Ami egyéjszakás szerelmi kalandnak indul, abból tartós kapcsolat is lehet…

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Havi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
A házasságokban, régi együttélésekben olyan helyzet állhat elő, amely miatt leeshet az állad. Még azokban a kapcsolatokban is nyugalom honolhat, amelyre a korábbi időszakban felmerülhetett a különválás lehetősége. A barátaid, jó ismerőseid között lehet az a személy, aki a hátad mögött keverheti a kártyát, és olyan dolgokat híresztelhet rólad, ami szemenszedett hazugság. Régi emlékek miatt időnként könny csilloghat a szemedben. Beszélj erről a régi témáról, mert ezáltal könnyíthetsz a lelkeden.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Havi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
A titkok hónapja következhet, amikor neked is lesznek olyan ügyeid, amelyre jó, ha a titok sűrű fátyla borul. Illetve veled is megoszthatja valaki a titkait, amelyet nem lesz könnyű megtartani. Ha egészségi problémád van, nem kell izgulnod, mert jó kezekben leszel. Olyan esemény történhet a világban, amelynek hatására elgondolkodhatsz a saját életedről. A munkahelyeden egyik pillanatról a másikra alakulhat ki őrjítő helyzet. Még az is lehet, hogy felettes váltásra kerül sor.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Havi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Boldog és kiegyensúlyozott hónap következhet, mindez elsősorban a magánéletedben történő változások miatt alakulhat így. Olyan dolgokat is meg tudsz beszélni a kedveseddel, amely talán tabu témának számít. Viszont ha van testvéred, akkor vele nehezebben jöhetsz ki. A munkahelyeden hatalmi harc alakulhat ki, amikor az lenne a legjobb, ha senki oldalára nem állnál. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ezért jobb, ha nem utazol most.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Havi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Nem kedvez az idő a pénzzel kapcsolatos ügyek intézésének. Ezért ha banki, biztosítási, vagy hagyatéki ügyeket kell intézned, akkor meg kell acélozni az idegeidet, mert minden másként alakul, mint ahogy tervezed. A szerelmi viszonyokban egy régi téma kerülhet ismét terítékre, amely miatt kölcsönösen kinyílhat a kisbicska a zsebetekben. A munkában viszont elérheted mindazt, amit célul tűztél ki magad elé. Baráttal a kapcsolatod elmélyülhet.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Havi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Ha szerelemről, érzelmekről van szó, akkor varázslatos lehet ez a hónap, mert olyan események történhetnek, amelyek miatt örömkönny csilloghat a szemedben. Mindez már nem vonatkozik a házasságokra, régi együttélésekre, amelyben szóba kerülhet, hogy talán nincs értelme a viszonyt tovább folytatni. Balesetveszélyes ez a hónap, ne rohanj, és nézz a lábad elé, így elkerülheted, hogy összetörd magad. Ha vannak titkaid, ne oszd meg most senkivel.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Havi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
A munkában alakulhat ki olyan helyzet, amely miatt el kell gondolkodnod a hogyan tovább-on. Az is lehet, hogy kolléga magatartása miatt kerülsz te is nehéz helyzetbe. De megtörténhet, hogy egyik pillanatról a másikra ledönthet a lábadról egy betegség, és mindaz, amit elterveztél, hirtelen semmivé válhat. Viszont olyan hír juthat a fülecskédbe, amely miatt talán örömkönnyeket gördülhetnek le az arcodon. Pénzügyeid pompásan alakulhatnak!  

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Havi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
A szerelmi életedben váratlanul olyan zűrzavaros helyzet jöhet létre, hogy csak kapkodod a fejed, hirtelen azt sem tudod, ébren vagy-e, vagy álmodsz? Kiváló ez a hónap hivatalos ügyek intézésére, nagyobb vásárlás bonyolítására, testvérrel vagy szomszéddal is ha korábban konfliktusod volt, most békejobbot nyújthattok egymásnak. Pénzügyek terén szorosabbra kellene húznod a nadrágszíjat, vagy át kellene alakítanod a családi költségvetést.  

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Havi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
A családod életében történhetnek olyan változások, amelyek váratlanul érnek, és amelyek miatt hirtelen nem tudod, mit kellene tenned. Kérd ki barát vagy közeli ismerős véleményét, amit fogadj is meg, mert így könnyebben fel tudod dolgozni a történteket. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre, mert ha nem is fogsz térdig gázolni a húszezresekben, azért lesz mit aprítani a tejbe. A háztartásodban, ami el tud romlani, el is fog.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Havi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
A hátad mögött olyan dolgok történhetnek, amely miatt nem szabad elkeseredni. Egyszerűen el kell fogadni, hogy vannak gonosz és rosszindulatú emberek, akik a viselkedésükkel maguk alatt vágják a fát. Olyan hihetetlenül nagy energiával rendelkezel, hogy nincs olyan, aki most ártani tudna neked. Viszont baleset és sérülés veszélyes ez a hónap, amikor jobban kellene vigyázni magadra. Testvéred vagy egy rokon miatt át kell szervezned az életedet, a hétköznapjaidat.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Havi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Legnagyobb problémát a pénz léte és nem léte okozhatja ebben a hónapban. Egyik pillanatról a másikra alakulhat ki az anyagiak miatt őrjítő helyzet. Próbáld megőrizni a higgadtságodat, így elkerülheted az olyan helyzetet, amely nagyobb kiadással jár. Ha nincs munkát, most lépj a tettek mezejére, mert olyan lehetőséget csíphetsz meg, amelyről a környezetedben többen úgy gondolhatják: megfogtad az Isten lábát. Barát magatartása miatt csalódottnak érezheted magad.


Még több ezotéria