Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Havi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Minden erődet és energiádat a munkára kell fordítanod. Tulajdonképpen ebben a hónapban dől el a jövőd: ha a legjobbat és a legtöbbet hozod ki magadból, akkor olyan eredményt érhetsz el, amely miatt irigyeid száma hirtelen megsokszorozódhat. A szerelmi kapcsolatokban nem alakul minden úgy, ahogyan szeretnéd, ahogyan vágysz rá. De az is megtörténhet, hogy a partnered most kevésbé toleráns, így aztán előfordulhat, egyre többet gondolhatsz arra, le kellene zárni ezt a kapcsolatot. A házasságokban, együttélésekben a kedvesed minden gondolata a pénz körül forog, és ez cselekedetének mozgató rugója.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Havi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Minden hangsúly a párkapcsolatodra terelődik. Amennyiben tartós kapcsolatban élsz, mindennek úgy kell történnie, ahogy a társad szeretné. Egy rokonod és a partnered között olyan feszült helyzet alakulhat ki, amikor kenyér törésre kerülhet sor, mert egyikőjük sem képes engedni. Ne bújj most a békebíró szerepébe, mert ezzel csak elmélyítheted a válságot, ráadásul megharagudhatnak rád. Pénzügyek terén szerencsésnek érezheted magad, főleg, hogy olyan helyről is a pénz, ahonnan erre nem számítottál. Egy barát kellemes meglepetést tartogat.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Havi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Nagyon fontos lenne, hogy rendszeresen mozogj, mert ezzel elkerülheted, hogy komolyabb súlyfeleslegre tegyél szert. Ráadásul a sportnak köszönhetően a kedélyed is jobb lesz, optimizmus lehet rád ebben az esetben a jellemző. Sőt, azt is megakadályozhatod, hogy esetleg betegség kialakuljon. A munkahelyeden elismerhetik a tudásodat, a szorgalmadat, a ráteremettségedet. Ha most kívánsz állást változtatni, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed, mert az új helyen a kollégák és a felettesek elismerésében lehet részed. A párkapcsolatokban feszült helyzetet kell megoldanod.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Havi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
A párkapcsolatok akkor működhetnek jól, ha a pénz nem kerül most szóba, az anyagiak nem játszanak központi szerepet. Partnered elvetheti a sulykot, és olyan helyzet alakulhat ki, amelyet egyikőtök sem tud kezelni, ez pedig akár a viszony végét is jelentheti. Ha megpróbálsz alkalmazkodni, akkor elkerülheted, hogy fenekestől felforduljon az életed. A munkahelyeden most több az irigy ember, akik megkeseríthetik az életedet. Ha nem avatod őket be az élet titkaiba, ha minél kevesebbet tudnak rólad, annál kevésbé lesznek rosszindulatúak veled szemben.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Havi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Még az is megtörténhet, hogy szükséged lesz egy olyan személy segítségére, támogatására, akivel szemben elfogadhatatlanul viselkedtél. Talán, ha bocsánatot kérnél, akkor helyrehozható a hiba, és élvezheted azokat az előnyöket, amelyben korábban élveztél. A házasságokban, régi együttélésekben olyan események történhetnek, amelyek miatt eltöprenghetsz azon, mit köt össze benneteket, és van-e ennek a kapcsolatnak jövője. A most kezdődő szerelmi kapcsolatok izgalmasak, de sajnos rövid életűek lehetnek. A munkahelyeden a legkisebb hiba is megbosszulhatja magát.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Havi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
A most kezdődő szerelmi kapcsolatokra a mindent elsöprő szenvedély lehet a jellemző. És sajnos a mindent tönkre tévő féltékenység és irigység. Megtörténhet, hogy hatalmi harcokba is belekeveredsz, hiába nem akarod, az események magukkal sodornak. És ez nemcsak a magánéletedre lehet a jellemző, hanem az élet egyéb területén is. Ha tanulmányokat folytatsz, kiváló eredményt érhetsz el. Az egészséged megőrzésére nagyobb figyelmet kellene fordítani, mert egy betegség egyik pillanatról a másikra ágynak dönthet. A munkában is sikert sikerre halmozhatsz, főleg, ha ezen a feladaton, hónapokon keresztül dolgoztál.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Havi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Minden idegszáladdal a pénzre koncentrálhatsz, amelynek ezer helye van. Előfordulhat, hogy családtag, vagy otthon szépítés, vagy ingatlannal kapcsolattal kerülhet sor nagyobb kiadásra, amely miatt fájhat a fejed. A házasságokban, együttélésekben a bolhából elefántot csinálhatsz, és a társadat ezzel mélyen megbántod. Próbálj meg uralkodni az indulataidon, mert nála éppen most telhet be a pohár, és bizony el is veszítheted őt. A szerelmi kapcsolatokra a rokonok lehetnek negatív hatással. Ne akarj nekik megfelelni, mert ezt nagyon meg fogod bánni. Megszűnt baráti kapcsolat hiányozhat.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Havi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
A szerelemben varázslatos pillanatokat élhetsz át, és talán boldogságodban a föld felett lebeghetsz két méterrel. Amennyiben szülő vagy, gyermeked mondandója miatt talán örömkönnyek csilloghatnak a szemedben. Ha csemetére vágyakozol, a sors most a segítségedre lesz, hogy ez irányú vágyad valóra váljon. A munkahelyeden minden a feje tetejére állhat, és neked meg kell szervezni az életedet, hogy mindenre jusson idő és energia. Felettesednek olyan elvárásai lehetnek, amelyek miatt éjszaka nehezebben jöhet álom a szemedre. Szedd össze magad, nem olyan ördöngősség ezt teljesíteni.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Havi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
A pénz miatt olyan dolgokba is belehetsz, amelyekkel a törvény kiskapuit nyitogatod. És ha lebuksz – márpedig erre jó esély van -, akkor a büntetés mértéke nagy lesz. A szerelmi kapcsolatok fordulópont előtt állnak: minden azon múlik, hogy mennyit tudsz tűrni, illetve mennyire vagy képes alkalmazkodni. Vedd kézbe az ügyet, mert most könnyebben elérheted mindazt, amit szeretnél, amelyre vágyakozol. Baráti kapcsolat – amely talán a korábbi hónapokban takaréklángon működött – szintén fordulat következik be, és ismét jóban lehettek egymással.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Havi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Ha azt hitted, hogy egy rokon nem tud már meglepetést szerezni neked, akkor most szembesülhetsz ennek az ellenkezőjével. Ha kell, akkor harcolj, mert ebben a vitában neked van igazad, és ezt a csatát meg is nyerheted. Baráti kapcsolat miatt főhet a fejed: tudod, hogy az illetőtől bármit kérhetsz, megadja, hiszen mindig is önzetlenül viselkedett. Ám a gátlások az okozói annak, hogy nem mered elmondani, mit szeretnél. Úgy érzed, hogy leég az arcodról a bőr. Ezt felejtsd el, fordulj hozzá bizalommal, és szerezd meg azt, amire szükséged van. A munkahelyeden átszervezésre kerülhet sor.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Havi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
A munkahelyeden nagyobb felfordulás várható. Még az is megtörténhet, hogy átszervezésre kerülhet sor, amely érinti a munkádat. De az is előfordulhat, hogy felettes váltás történik, ami szintén hatással van az életedre. Ha most kívánsz állást vállalni, akkor nagyon körültekintőnek kell lenned, mert egy remeknek tűnő lehetőségről kiderülhet, hogy a cég anyagilag nehéz helyzetben van, és nem kapsz majd fizetést. A házasságokban, együttélésekben értékeld a társad igyekezetét, amivel nemcsak a kedvedben kíván járni, hanem megoldani a te életedben azt, ami problémát okoz neked.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Havi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Nagyon jó lenne, ha végre el tudnád dönteni, hogy mit akarsz: vele akarod folytatni az életed, vagy végképp le szeretnéd zárni a viszonyt. Nem tarthatsz senkit bizonytalanságban, és ami mondasz, azt tartsd be. Megtörténhet, hogy egykori szívszerelmed érdeklődését felkelti valaki, és előfordulhat, hogy ez nyitja fel a szemed: ha elveszíted őt, talán soha vagy nagyon nehezen heverheted ezt ki. Gondolkodj, mérlegelj, és dönts végre. Külföldi utazás olyan izgalmakat tartogat, amelyre életed végéig emlékezni fogsz, és az átélt élmények hatására talán még a nézeteid is változnak.


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »