Havi horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Havi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Hihetetlenül nagy erővel és energiával rendelkezel, nincs olyan, amit ne tudnál elvégezni. Új ötlet pattanhat ki a fejecskédből, amelyet a következő hónapokban meg is valósíthatsz, és amely miatt a bevételeid jelentősen nőhetnek. Ha még nem vagy szerelemes, most Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Családtagnak egészségi problémája akadhat. Foglalkozz vele többet, tölts el több időt a társaságában, mert ha fontosnak érezheti magát az életedben, ezzel máris a gyógyulás útjára léphet. A munkahelyi pletykafolyamból próbálj meg kimaradni, mert ha ez nem sikerül, később ez miatt kínos helyzetbe kerülhetsz.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Havi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Kevesebb a szerencséd most a szerelemben. Megtörténhet, hogy elérkezel a tűrőképességed határára, és nem kívánod tovább folytatni a kapcsolatot. Elmerenghetsz a múlton, például azon, hogy mennyire oda voltál a kedvesedért, mennyi mindent elfogadhatónak tartottál akkor, amikor még nem volt a tiéd. És elcsodálkozhatsz azon, hogy az ember mennyit változik: ami egykor fontos volt, az már ma nagy – olykor elviselhetetlen – teher. Munkahelyi baráti kapcsolatnak nagy hasznát veheted. Kedvez a hónap ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Havi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
El leszel foglalva a munkával, rengeteg feladat vár megoldásra. Ez a hónap nem alkalmas arra, hogy őszinte beszélgetést folytass a munkahelyeden. Felettesed nem mond igazat, de az is lehet, hogy te értesz félre valamit, amiből kisebbfajta bonyodalom alakulhat ki. Rokonnal feszült lehet a kapcsolatod, és ingatlanügylet során nem alakul minden úgy, ahogy szeretnéd, ahogy talán eltervezted. Váratlan találkozás felvillanyozhat. Különösen azért, mert az illetővel olyan dolgokról beszélhetsz, és kaphatsz jó tanácsot, ami téged mostanában foglalkoztat.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Havi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Nem lesz okod panaszra, már ami a pénzt, a megélhetést illeti. A munkahelyeden olyan változásra van kilátás, amelyet most talán el sem tudsz képzelni. Még az is megtörténhet, hogy új felettesed lesz, vagy olyan lehetőséggel „kínálhatnak meg”, amely miatt örömkönnyeket morzsolhatsz el a szemed sarkában. A szerelemben már nem vagy ennyire szerencsés. A régi kapcsolatokra próbatétel vár, és sajnos kevés az esélye annak, hogy kiállják a próbát. A most induló viszonyokat kommunikációs zavarok tehetik nehézzé.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Havi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
A munkahelyeden sok minden alakul úgy, ahogy szeretnéd, vagy ahogy eltervezted. Többen lehetnek most olyanok, akik a talpadat nyalhatják a jó lehetőségek reményében. Amennyiben új a munkahelyed, vagy új feladatot kell ellátnod, akkor kolléga segítségére számíthatsz. Nem kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének. Az is megtörténhet, hogy olyan lehetőségre mondasz igent, ami nagyon jónak tűnik. De csak annak látszik, valójában rengeteg problémával kell majd szembenézned. A pénzedre, értéktárgyaidra jobban vigyázz.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Havi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
A szerelem édes angyalkája telepedhet a válladra. Az új szerelmi viszonyokban fantasztikus pillanatokat élhetsz át, míg a meglévő kapcsolatokban kedvesedet barátja, jó ismerőse, vagy egy olyan közösségnek a tagja próbálhatja befolyásolni, akit te is ismerhetsz. Beszélj a kedveseddel, mondd el neki, hogyan próbálják őt manipulálni, amely a viszonyotok végét jelentheti. Váratlanul egészségi problémád alakulhat ki, ezzel azonnal fordulj orvoshoz. De az is lehet, hogy egy rokon egészségi gondjai miatt lehetsz az átlagosnál idegesebb.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Havi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Nem vagy őszinte, s ennek az az oka, hogy nem szeretnéd, ha bárki befolyásolna. Elérkezhet azonban a pillanat, amikor muszáj dönteni, mert a dolgok nem maradhatnak a régi kerékvágásban. Sokat segíthet a döntés meghozatalában, ha mérlegre teszed a viszonyodat. Talán felírhatnád, hogy mi szól ellene, és mi mellette. Ha most mész nyaralni, nagyon jól érezheted magad, tökéletesen kikapcsolhatsz, illetve feltöltődhetsz energiával, hogy aztán az őrült tempójú szeptembert jól bírd erővel. Barát, jó ismerős segítségével anyagi ügyeid fantasztikusan alakulhatnak.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Havi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Még az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan szituáció alakulhat ki, amely miatt hirtelen azt sem tudod, hogy fiú vagy-e, vagy lány. Nagyon fontos a meglévő kapcsolataid ápolása, valamint az újak kiépítése, amelynek hatására megtarthatod a helyed, illetve feljebb léphetsz a ranglétrán. Új ötletekre is szükséged lehet, amivel a felettesedet és a kollégáidat egyaránt elkápráztathatod. Ha még nem vagy szerelmes, most összehozhat valakivel a sors, aki iránt gyengéd érzéseket táplálhatsz. A meglévő viszonyokra a romantikus rajongás lehet a jellemző.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Havi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
A munkában nehéz helyzet jöhet létre, még az is lehet, hogy ugyanazért a munkáért kevesebb bért kapsz. De az is megtörténhet, hogy felettesváltásra kerülhet sor, ami hatást gyakorolhat az anyagi helyzetedre. Viszont kedvez a hónap a külföldi utazásoknak, amennyiben hosszabb időt kívánsz idegen országban eltölteni, akkor hajrá! Most minden adott lehet ahhoz, hogy külföldön megfogd az Isten lábát. A szerelmi kapcsolatokban történő változás hatására megerősödhet a hited abban, hogy a sors benneteket egymásnak teremtett.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Havi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Még a legszorosabb baráti kapcsolatnak is vége szakadhat, s ennek elsődlegesen az az oka, hogy nincs kedved tovább asszisztálni egy olyan ügyhöz, amelyben már talán ezerszer elmondtad a véleményed, illetve ez a barátság érdeken alapult, és miután már nem remélhetsz ettől a kapcsolattól semmit, úgy gondolhatod, nincs miért erőt és energiát beletenni. Az egészségedre jobban vigyázz, mert egy betegség akár ágynak is dönthet. A szerelemben elérkezhetsz arra a pontra, amikor őszintén szembe kell nézned a tényekkel, és vagy lezárod a kapcsolatodat, vagy minden erőddel azon leszel, hogy jól működjön.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Havi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
A munkahelyeden több dolog nem alakul úgy, ahogyan szeretnéd. Megtörténhet, hogy a főnököd igazságtalan lehet veled, de az is, hogy olyan feladatokat is el kell látnod, amelyek nem tartoznak a munkakörödbe. Megtörténhet, hogy kolléga miatt kerülsz kínos helyzetbe, méghozzá a felettesednél. Ha úgy érzed, igazságtalanság történik veled, akkor ezt öntsd szavakba, mert tudod, néma gyereknek az anyja sem érti a szavát. A házasságokban, együttélésekben ne engedj a rokoni befolyásnak, mert ez negatív hatást gyakorolhat a viszonyodra.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Havi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Amennyiben külföldre utazol, az összes létező biztosítást kösd meg, és vigyél magaddal sokkal több pénzt, mint amennyit eredetileg terveztél. Baráti kapcsolatban érdemes lenne most tiszta vizet önteni a pohárba, mert kiderülhet, hogy miért nem megy minden úgy, ahogyan eddig. És ha ezzel tisztában vagy, akkor úgy cselekedhetsz, hogy a régi helyzet visszaállhat. A munkahelyeden a felettesed helyzete bizonytalanná válhat, emiatt elviselhetetlen lehet a magatartása, amellyel neked is okozhat néhány álmatlan éjszakát.


Még több ezotéria