Megosztás
 

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Havi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Amennyiben tanulmányokat folytatsz, akkor össze kell kapni magad, és szorgalmasan tanulni, mert sajnos nem bízhat se a szerencsébe, se semmi másba, csak abba, amit elsajátítottál. Valaki rád bízhatja a titkát, amelyet nagyon nehéz lesz megőrizni, különösen, hogy ennek az információnak a birtokában nemcsak népszerű lennél, hanem olyan valakinek nyerhetnéd el a szimpátiáját, aki hatással van a megélhetésedre. Nagyon fontos, hogy rendszeresen mozogj, mert ezzel nemcsak a fizikai, hanem a lelkiállapotodra is jó hatást gyakorolhatsz.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Havi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
A munkában, a megélhetésben sok minden alakul úgy, ahogy szeretnéd. Ha nincs állásod, akkor most olyan helyet találhatsz, ahol nemcsak jól kereshetsz, hanem akár a főnököd kedvence lehetsz. Sőt, az is megtörténhet, hogy a főnöködre most nagy hatást gyakorolhatsz, ami miatt kivívhatod egyes kollégák irigy viselkedését. Kevesebb a szerencséd viszont, ha barátokról van szó, illetve kellemetlenül érezheted magad egy közösségben, amelynek már jó ideje tagja vagy. A meditáció most sokat segíthet, hatására nyugodt és kiegyensúlyozott lehetsz.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Havi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Próbáld meg elkerülni a vitás helyzetek, és az agresszív embereket. A munkahelyeden nem három, hanem tíz lépés távolságra van szükség a kollégákkal, és a főnökökkel szemben. Nem szabad belemenni a vitába, mert biztos lehetsz benne, hogy te húzod majd a rövidebbet. Megtörténhet, hogy a munkahelyeden új szelek kezdenek el fújdogálni: muszáj lesz alkalmazkodni, ellenkező esetben könnyen az utcán találhatod magad. A házasságokban, együttélésekben, ha nem akarsz elválni, akkor kénytelen leszel alkalmazkodni a partneredhez.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Havi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Nemcsak a munkahelyeden kell erőn felül teljesíteni, hanem az otthonodban, illetve egy kapcsolataidban is nagyobb terhek nehezedhetnek a válladra. A szerelmi kapcsolatokban olyan átalakulások vehetik kezdetünket, amelynek hatására el kellene gondolkodni azon, vajon van-e közös jövőtök? Érdemes-e nagyobb erőt és energiát fektetned a viszonyba? Megtörténhet, hogy kolléga próbál borsot törni az orrod alá. A lényeg, hogy rajta töltsd ki a mérged, ne olyan valakin, aki nem okozott neked semmilyen gondot. Külföldi utazást, ha egy mód van rá, halaszd el.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Havi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
A házasságokban, régi együttélésekben közös nevezőn lehettek olyan kérdésekben, amelyekre eddig ez nem volt jellemző. A változás egy olyan eseménynek köszönhető, amely miatt talán még a jövőképed is átalakulhat. A szerelmi viszonyokban olyan konfliktus jöhet létre, amelynek hatására úgy érezheted, nincs közös jövőtök. De az is megtörténhet, hogy valaki felbosszant, ám sajnos az asztalt nem arra borítod, akire kellene, hanem arra, aki nem tehet semmiről. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, és ha szülő vagy, gyermekeddel légy következetes.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Havi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Az év első hónapjában szerencsésnek érezheted magad a munkahelyeden történő változások miatt. De az is lehet, hogy kollégával remekül kijössz, a kapcsolatod szorosabbá válhat vele. Sőt, az is megtörténhet, hogy ami másnak pech, az neked óriási szerencse, ami miatt a környezetedbe sokan úgy gondolják, megfogtad az Isten lábát. Ami el tud romlani, az most el is fog: sokat bosszankodhatsz valakinek a trehánysága miatt, illetve mintha a tárgyak is önálló életre kelnének, amitől pattanásig feszülhetnek az idegeid. Rokonra sokkal nagyobb figyelmet kell fordítanod.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Havi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Szerencsésnek mondhatod magad, ha szerelemről van szó. A meglévő kapcsolatokban olyan változásokra kerülhet sor, amely miatt a viszonyod erősebbé válik. De minden esély megvan arra, hogy egyik pillanatról a másikra őrülten szerelmes légy. Amennyiben gyermekre vágyakozol, most kell aktivizálni magad, mert a sors is a segítségedre lesz az álom megvalósulásában. Nagyobb népszerűségnek örvendhetsz ebben a hónapban, olyanok is keresik a társaságodat, akik korábban esetleg elkerültek. A szomszédod vagy a testvéred viszont alaposan felbosszanthat.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Havi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Az év első hónapjában pénzügyi problémák alakulhatnak ki. Ha egy mód van rá, akkor ne köss most üzletet, ne menj bele olyan dolgokba, amelyek miatt mélyebben zsebbe kell nyúlnod. Amennyiben vállalkozó vagy, akkor nem lenne szerencsés most nagyobb beruházásba kezdeni, illetve kölcsönt sem kellene felvenni, mert nagyon nehezen tudod majd visszafizetni. Kedvez viszont az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének, olyan családtaggal is békét köthetsz, akivel nem volt túlságosan jó a kapcsolatod. A szerelmi viszonyokban feszültség alakulhat ki, elsősorban a te viselkedésed miatt.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Havi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
A pénz áll figyelmednek a középpontjába, amelynek megkeresése most nehéznek bizonyulhat. Megtörténhet, hogy ingatlanügylet, vagy adósság, hitel miatt jön nehezebben álom most a szemedre. A sors azonban összehozhat egy olyan személlyel, akinek az agytekervényei az ötödik sebességbe kapcsolva működnek, és akitől nagyon jó ötletet kaphatsz, amivel megoldhatod a megoldhatatlannak látszó problémát is.  A szerelemben olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt örömmámorban úszhatsz. Ha a szinglik táborához tartozol, akkor ennek most véglegesen búcsút inthetsz.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Havi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Végre valahára nem kell az anyagiak miatt reszketned. A pénz most vonzódik hozzád, és talán olyan lehetőséget sodor az utadba az élet, amelynek a hatására az anyagiak miatt nem kell izgulnod. Baráti kapcsolatnak azonban vége lehet, mert olyan dolgok hangozhatnak el, amelyeket sem elfelejteni, sem megbocsájtani nem lehet. A szerelmi viszonyokban olyan téma kerülhet terítékre, amely talán eddig tabunak számított. Most viszont őszinte beszélgetésre kerülhet sor, és a viszonyban új fejezet veszi ezzel kezdetét. Rendkívül balesetveszélyes ez a hónap, vigyázz magadra!

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Havi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Kiváló ez a hónap utazásra, a szomszéddal, vagy a testvéreddel is remekül kijöhetsz, olyan témákat is megbeszélhettek, tisztázhattok, amelyre eddig nem kerülhetett sor. Remek az idő szerződéskötésre, értékesebb ingóság és ingatlan vásárlására, amihez most a nevedet adod, azzal fantasztikus sikert érhetsz el. Több lesz most a kiadásod, mint a bevételed. De ne idegeskedjen ezen, mert amire pénzt adsz, az később nagy hasznot hajt. A pénz azonban tönkre teheti a barátságot. Vagyis semmiféle anyagi ügybe ne bocsátkozz baráttal, mert ezzel a kapcsolatodnak vége is lehet.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Havi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
A munkahelyeden nem alakul minden úgy, ahogy szeretnéd. Még az is lehet, hogy erőn felül próbálsz teljesíteni, mégsem érhetsz el olyan eredményt, amilyet szeretnél. Előfordulhat, hogy a munkahelyeden olyan átalakulásokra van kilátás, ami érinti a te állásodat is. Érdemes lenne új állás után nézni, felhívni régi kollégát, vagy ismerőst, és a segítségét kérni. Amennyiben dugdosod a pénzed, akkor most megtörténhet, hogy nem fogod megtalálni azt, amit korábban félre tettél. A házasságokban, régi együttélésekben most közös nevezőn lehettek, ha anyagiakról van szó.
 


Még több ezotéria

Megosztás
 
ÖSSZES HOROSZKÓP ÉS EZOTÉRIA »