Havi horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Havi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Az év utolsó hónapjában a szerelem ege vakítóan kék lehet. Olyan események történhetnek, amelyek miatt bátran tervezgetheted a közös jövőt. A most induló viszonyok tartósak lehetnek. Nem álmodsz, ha arra gondolsz, vele le tudnád élni az életed. A munkában sajnos nem alakul minden úgy, ahogy szeretnéd. Felettesed olyan dologgal állhat elő, amely miatt minden idegszálad megfeszülhet. Ne aggódj, nem eszik forrón a kását: később minden változhat.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Havi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Kötheted az ebet a karóhoz. Vagyis kitartasz az mellett, amit szeretnél elérni. Ráadásul most olyan emberek szövetségére is számíthatsz, akiknek talán korábban más volt a véleményük egy bizonyos dologról. Mindez magabiztosabbá és következetesebbé tehet, hatására jól érezheted magad a bőrödben. A pénz most inkább megy, mint jön. Egyéjszakás szerelmi kaland fantasztikus lesz. Felbukkanhat az exed is…

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Havi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
A házasságokban, régi együttélésekben teljesen mindegy, hogy korábban mit éltetek át, most a viszonyotok erősebbé válhat. Még az is lehet, hogy olyan dolgok történhetnek, amelynek hatására a társad rádöbbenhet arra, milyen fontos vagy neki, és változtat a magatartásán. A baráti kapcsolataid között van olyan, amely nem állja ki a próbát, és megszűnik. A szerelmi viszonyokban nem alakul minden úgy, ahogyan azt szeretnéd…

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Havi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
Ebben a hónapban éghet kezed alatt a munka. Rengeteg feladatot el tudsz látni, és olyan eredményt is elérhetsz, amely miatt a környezetedben több lesz az irigyed. De ismered a mondást, inkább irigyeljenek, mint sajnáljanak. Olyan meglepetésben is részed lehet, amelyet még a legmerészebb álmaidban sem mertél talán látni. Egy váratlan esemény azonban keresztül húzhatja a számításaidat, amelyhez alkalmazkodni nem lesz könnyű.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Havi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Ha még nem vagy szerelmes, Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. A meglévő viszonyokban olyan esemény történhet, amely miatt erősödhet benned az érzés, hogy a karma láthatatlan szálai még szorosabbá teheti kapcsolatotokat. Pénzügyek terén nincs minden rendben, olyan dolgokra adhatsz ki pénzt, amely nem éri meg az árát, vagy ami selejt, és megcélozhatod a kukát. Váratlan lehetőségre mondj igent, főleg, ha az külfölddel kapcsolatos.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Havi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
A szerelmi kapcsolatokban nem lesz minden fenékig tejföl. Te vagy az, aki a problémát generálod, hajlamos vagy a kedvesedre ráerőltetni mindazt, amit te szeretnél. Nagyon fontos, hogy a pénz ne játssza most a főszerepet, mert lehet, hogy az anyagiak miatt kerülhet a kapcsolatod válságos helyzetbe. A rokonaiddal nagyon jól kijöhetsz, és az otthonodban töltött idő is hozzájárul az energiaraktáraid feltöltéséhez.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Havi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Az év utolsó hónapjában lesznek olyan pillanatok, amikor se rokona, se ismerőse nem lennél senkinek. Őrjítő helyzetek is kialakulhatnak, amelyen úrrá tudsz lenni, mert meg tudod őrizni a higgadtságodat. Kedvez az idő vásárlásnak, utazásnak, olyan valakivel is összefuthatsz, akivel talán egy ideje nem találkoztál, és akivel nagyot jót beszélgethetsz. A párkapcsolatoknak jót tesz a szigorúan kettesben eltöltött program.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Havi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Még az is lehet, hogy olyan helyzet alakulhat ki a munkahelyeden, amelyre nem számítottál, és amely miatt kérdésessé, kétségessé válhat a jövő. Ne pánikolj! Nem eszik olyan forrón a kását! Még minden képlékeny, és ami ma biztos, az holnap már bizonytalan lehet. Ha pénzről van szó, akkor nem lehet okod panaszra, mert lesz miből költekezni, nagyvonalúnak lenni. A szerelemben valakiről olyasmit gondolsz, amivel nem rendelkezik.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Havi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Kedvez az idő külföldi utazásnak, de az is lehet, hogy külföldi ismerős, vagy külföldről érkező személy miatt érezheted varázslatosnak ezt a hónapot. Minden esély meg lesz arra, hogy olyan valaki jelentkezzen, aki miatt talán korábban könny csillogott a szemedben. A munkában nem alakul minden úgy, ahogy szeretnéd. Nem alkalmas ez a hónap arra, hogy a feletteseddel pénzügyekről beszélj, mert ő egészen másként láthatja a helyzetet.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Havi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Nem kedvez ez a hónap a külföldi ügyeknek. Ha csak vásárolni vagy az idődet tölteni ruccansz idegen országba, akkor fel kell készülnöd, hogy minden másként alakulhat, mint ahogyan tervezted. A környezetedben most több az alattomos személy, ezért jól körül kell nézned, hogy kinek, mit mondasz, vagy mit cselekszel. Ha te akarsz nem egészen szabályos dolgokhoz folyamodni, akkor viszont olyan segítséget kapsz, ami felér egy főnyereménnyel.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Havi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Ha szülő vagy, akkor a csemetéd szíve, lelke tele van várakozással. Bármennyi idős vagy, most te is nagyon várod az ünnepeket, a lelkedet már a hónap elején díszbe öltöztetheted. Egy váratlan helyzet miatt át kell szervezned a programjaidat, amely miatt azért nem érdemes bosszankodni, mert nem tehetsz ellene semmit. Ha külföldre utazol, az összes létező biztosítást érdemes lenne megkötni, így biztonságban érezheted magad.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Havi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
A munkában, megélhetésben olyan fantasztikus pillanatokat élhetsz át, amelyek miatt úgy érezheted, volt értelme az áldozatnak, amelyet hoztál. Még az is lehet, hogy olyan dolog történik, amelyet korábban csak a legszebb álmaidban láthattál. A baráti kapcsolataidban nem alakul minden úgy, ahogy szeretnéd. Még az is előfordulhat, hogy valaki nem úgy viszonyul hozzád, ahogyan azt szeretnéd, vagy a történtek alapján elvárhatnád.


Még több ezotéria