Havi horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Havi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Pompás napokat élhetsz át, amikor több dolog alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd. Ha még nem vagy szerelmes, akkor Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. És ez akkor is megtörténhet, ha nem a szinglik táborához tartozol. Óriási dilemma elé állíthat a sors, amikor ne kérj senkitől tanácsot, hanem hallgass a szívedre. A munkában nem alakul minden úgy ahogy szeretnéd, de mivel képes vagy alkalmazkodni, ez sem okoz különösebb problémát.

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Havi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Óriási erővel és energiával rendelkezel, így aztán nincs előtted lehetetlen. Még olyan dolgokat is meg tudsz oldani, amelyekről esetleg korábban úgy vélekedhettél: elképzelhetetlen. Egy baráti kapcsolat csak akkor működhet, ha képes vagy az alkalmazkodásra, ha olyasmit is megteszel ezért a viszonyért, amely kissé nehezedre eshet. Az egészségedre jobban kellene ügyelned, mert egy korábbi probléma most könnyen kiújulhat.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Havi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Fantasztikus napok állnak most előtted, amikor még az is lehet, hogy glória ragyoghat a fejed fölött. A kapcsolatok mindig is fontosak voltak, ám ebben a csodás tavaszi hónapban sok múlik azon, hogy kit ismersz. Nagy szükség lesz a protekcióra, amelyet meg is kaphatsz. Olyan valaki tolhatja a szekeredet, akinek a hatására előnyös helyzetet élvezhetsz. Kollégával vagy felettessel azonban a saját érdekedben légy kedvesebb.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Havi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
A munkában történhetnek olyan változások, amelyek hatással lehetnek a te megélhetésedre is. De az is lehet, hogy a felettes váltásra kerülhet sor, illetve alkalmazkodni kell egy új helyzethez, ami nem lesz könnyű. A szerelmi kapcsolatokban történő események miatt azonban minden okod meg lehet az örömre. Rendkívül termékeny ez a mostani hónap, ezért ha nem vágyakozol utódra, akkor ne feledkezz meg a védekezésről.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Havi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Fantasztikus hónapod lesz, amikor több dologban is sikert arathatsz. A munkában, megélhetésben olyan eredményt érhetsz el, amely miatt irigyeid száma annyi lehet, mint égen a csillag. Az egészségedre, a testi épségedre azonban jobban kellene ügyelned, mert betegség akár le is dönthet a lábadról. Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz, és olyan dolgokba mehetsz bele, amelyek sokat hozhatnak a konyhára.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Havi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Ha vizsgázol, felvételizel, tanulmányokat folytatsz, akkor minden okod meg lehet az örömre, mert fantasztikus eredményt érhetsz el. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Ha jogi problémád adódna, akkor sem kell idegeskedni, mert a sors úgy rendezi a szálakat, hogy neked jó legyen. A házasságokban, régi párkapcsolatokban sajnos nem lesz minden fenékig tejföl. Ha a pénz nem lesz központi témátok, a viták elkerülhetővé válhatnak.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Havi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Hiába teszel bele apait, anyait, nem érhetsz el olyan eredményt, mint amit ennek hatására remélsz. Kollégával a kapcsolatod nem lesz könnyű, amelynek elsődleges oka lehet a rossz kommunikáció. Nem hogy félszavakból nem érthetitek egymást, hanem még körmondatokból sem. Ráadásul minden másként alakul, mint ahogyan azt korábban tervezted. Próbálj meg változtatni, mert a te kezedben van a siker kulcsa.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Havi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
A házasságok, a régi párkapcsolatok megszilárdulhatnak. Illetve az is lehet, hogy olyan elragadtatottságot érezhettek egymás iránt, mint talán csak a kapcsolatotok kezdetén. Olyan boldogító esemény is történhet, amely miatt legszívesebben magadhoz ölelnéd az egész világot. Ha szülő vagy, gyermeked miatt örömkönnyöket is elmorzsolhatsz a szemed sarkában. A munkában történő változások a te javadat szolgálhatják.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Havi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
Még az a csoda is megtörténhet, hogy aki eddig csalódást okozott, annak a viselkedése megváltozik. Ha ezt valaki korábban neked elmondja, azt kinevetted volna, most pedig még a lehetetlen is lehetséges lesz. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének, ami beletartozhat a költözés, a felújítás, az átrendezés is. Ha még nem vagy szerelmes, most a szerelem édes angyalkája a válladra telepedhet…

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Havi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Még az is lehet, hogy a kedvesed édes kis semmiségeket súghat a fülecskédbe. Ha a szinglik táborához tartozol, akkor olyan randevúra kerülhet sor, amelyben átélheted a szerelmet első pillantásra. Ha szülő vagy, gyermeked miatt minden okod meg lehet az örömre. A munkában olyan változás történhet, amely miatt elgondolkodhatsz a változtatásnak a lehetőségén. De az is lehet, hogy változnak a szabályok, amelyek neked kedvezhetnek…

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Havi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
Bármihez adhatod most a neved, az sikerre van ítélve. De az is lehet, olyan dolgok fognak foglalkoztatni, amelyek eddig teljes mértékben hidegen hagytak. Remekül megértetheted magad olyanokkal is, akikkel ezt eddig lehetetlennek tarthattad. Az otthonodban is változásra van kilátás, amely miatt nagyobbak lehetnek a kiadásaid. Ez a változás a kedvedre lesz, amellyel talán boldog-boldogtalannak el is dicsekedhetsz.   

Halak (II. 20. - III. 20.) - Havi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Figyelmednek középpontjába a pénz állhat. Olyan váratlan lehetőség is adódhat, amikor a könyvelésed bevétel oldala lendülhet nagyobb mozgásba. De az is lehet, hogy olyan váratlan esemény történhet, amely jó hatással lesz az anyagi helyzetedre. Ebben a hónapban több olyan esemény is történhet, amely miatt határtalanul boldognak érezheted magad. Még az is lehet, hogy a feletteseddel olyan dologról beszélhetsz, ami neked fontos.


Még több ezotéria