Havi horoszkóp

Napi horoszkóp

Kos (III. 21. - IV. 20.) - Havi horoszkóp

Kos
Kos jellemzése, horoszkópjai
Összességében pompás hónapod lesz, amikor több olyan dolog is sikerülhet, amelyet talán már hosszabb ideje tervezgetsz. A régi párkapcsolatokra a kiegyensúlyozottság lehet a jellemző. De az is megtörténhet, hogy olyan események történhetnek, amelyek miatt a viszonyotok sokkal szorosabbá válhat. A szerelmi viszonyokban azon előfordulhatnak olyan helyzetek, amelyek miatt kölcsönösen csalódottnak érezhetitek egymást. Főleg, ha vannak titkaitok…

Bika (IV. 21. - V. 21.) - Havi horoszkóp

Bika
Bika jellemzése, horoszkópjai
Még az is lehet, hogy a sors olyan lehetőséget sodorhat az utadba, amely miatt a környezetedben néhány személy úgy vélekedhet: neked csak megszületni volt nehéz. Nagyon fontos, hogy te se beszélj az anyagi helyzetedről, és mások zsebébe se turkálj. Olyan találkozásban lehet részed, amely miatt másként láthatod a világot, és talán még a terveiden is változtathatsz. A nagyobb vásárlást érdemes lenne elhalasztani, mert minden esély meg lesz rá, hogy selejtet sózzanak rád.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.) - Havi horoszkóp

Ikrek
Ikrek jellemzése, horoszkópjai
Megtörténhet, hogy olyan ajánlatot kapsz, amivel áthághatod a szabályokat. De az is lehet, hogy megbízol egy olyan személybe, akibe nem kellene. Mert később visszaélhet a titkaiddal. A házasságokban, régi együttélésekben a társad a viselkedésével annyira megbánthat, hogy a bánat könnyei csilloghatnak a szemedben. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre. Egy találkozás pedig felvillanyozhat.

Rák (VI. 22. - VII. 22.) - Havi horoszkóp

Rák
Rák jellemzése, horoszkópjai
A változások hónapját élheted, amikor olyan dolgok történhetnek, melyek miatt örömödben talán a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Rengeteg feladat vár, amely miatt azért nem vagy ideges, mert erre a plusz bevételre nagy szükséged van. Ha külföldre utazol, kisebb probléma ugyan felmerülhet, de ez nem rontja el az utazásodat, az élményeidet. Kedvez az idő ingatlannal, családtagokkal kapcsolatos ügyek intézésnek.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.) - Havi horoszkóp

Oroszlán
Oroszlán jellemzése, horoszkópjai
Óriási változások történhetnek most az életedben, amely miatt minden okod meg lesz az örömre. De az is lehet, hogy most találkozol azzal a személlyel, aki miatt az életed új irányt vehet. Akár párkapcsolatban élsz, akár szingli vagy, a sors összehozhat azzal, aki miatt akár mindent feltennél egy lapra. A régi párkapcsolatokban társadnak anyagi jellegű problémája lehet, vagy belemehet egy átláthatatlan helyzetbe, ami nehézzé teheti kettőtök kapcsolatát.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.) - Havi horoszkóp

Szűz
Szűz jellemzése, horoszkópjai
Ha pénzről, munkáról, megélhetésről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz. Szervezőkészséged tökéletes lehet, így aztán nem lesz olyan feladat, amelyet ne tudnál elvégezni. Legyen szó munkahelyi, vagy otthoni, rokonokkal kapcsolatos feladatról. Ha változtatni kívánsz, akkor lépj a tettek mezejére, mert rendkívülinek nevezhető lehetőséget csíphetsz meg. A barátok fontos szerepet játszhatnak most az életedben, légy velük kedves.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.) - Havi horoszkóp

Mérleg
Mérleg jellemzése, horoszkópjai
Ami másnak pech, az most neked előny! Ne érezd magad kényelmetlenül ez miatt, hiszen te nem teszel semmi rosszat. Egyszerűen a sors talál meg téged a különleges lehetőséggel, amire nem lehet nemet mondani. Kolléga magatartása előtt értetlenül állhatsz. Ne erőlködj, nem fogod megérteni őt. Ha utazol, vigyázz az értéktárgyaidra, és vigyél magaddal a tervezettnél jóval több pénzt. Előfordulhat, hogy barátságból, ismeretségből szerelem lesz…

Skorpió (X. 24. - XI. 22.) - Havi horoszkóp

Skorpió
Skorpió jellemzése, horoszkópjai
Még az is lehet, hogy a házasságokban, régi párkapcsolatokban újra fellobbanhat a szerelem lángja. De az is lehet, hogy akivel most összehoz a sors, azzal a személlyel ha nem is most, de a későbbiekben akár egy párt is alkothattok. Pénzügyeid alakulása miatt talán kezdetben feszültséget érezhetsz, de a későbbiekben kiderülhet, hogy jobb nem is történhetett volna veled. Barátnak egzisztenciális gondja támadhat, légy a segítségére. Váratlan találkozás felvillanyozhat.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.) - Havi horoszkóp

Nyilas
Nyilas jellemzése, horoszkópjai
A házasságokban, régi együttélésekben te vagy a nehézkesebb. De az is lehet, hogy olyasmihez ragaszkodhatsz, amivel a partnerednél kihúzhatod a gyufát. A munkában, megélhetésben több dolog alakulhat a kedved szerint. Felettesed viselkedésén viszont nem tudsz eligazodni. A problémáját az ő főnökének magatartása, vagy a munkahelyén történő események okozhatják. Ezért légy vele és a rokonaiddal is sokkal türelmesebb.

Bak (XII. 22. - I. 20.) - Havi horoszkóp

Bak
Bak jellemzése, horoszkópjai
Ha még nem vagy szerelmes, akkor most Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. De az is lehet, hogy a meglévő kapcsolatokban alakulnak úgy a dolgok, hogy felkerülhet a szemedre a romantika, a szerelem, a szeretet rózsaszínű szemüvege. A munkahelyeden azonban nem alakul minden úgy, ahogy szeretnéd. Az is lehet, hogy kolléga álnok viselkedése ejthet sebet érzékeny kis lelkeden. Ha a változtatás gondolatával játszadozol, még várj!

Vízöntő (I. 21. - II. 19.) - Havi horoszkóp

Vízöntő
Vízöntő jellemzése, horoszkópjai
A szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek. De az is előfordulhat, hogy a pénz miatt alakulhat ki átláthatatlan helyzet. Minden esély meg lesz arra, hogy rendkívülinek bátran nevezhető dologgal keressenek meg, amelyre azért nem szabad igent mondani, mert később hátrányba kerülhetsz, és neked kell majd elvinni a balhét. Külföldi utazás többe kerülhet, mint amennyiről szó van. Ingatlanügylet intézésére kiváló ez a mostani időszak.

Halak (II. 20. - III. 20.) - Havi horoszkóp

Halak
Halak jellemzése, horoszkópjai
Nem kell neked megszakadni a munkahelyeden. Úgy kell a munkához hozzáállni, hogy más is hozzáférjen. A szerelem ege vakítóan kék lehet, ami azt jelenti, hogy romantikus rajongást érezhetsz valaki iránt. Aki viszonozhatja az érzéseidet. Az ex-edről is olyan híreket hallhatsz, amelyek miatt a szíved végre nem szorul össze, hanem te is örülni tudsz annak, ami vele történik. Ingatlanügylet bonyolítására nem a legjobb a mostani időszak.


Még több ezotéria