Horoszkóp

Mindenkinek van saját védőangyala?

Kik azok az angyalok? Valóban szárnyas lényekként kell-e magunk elé képzelnünk őket, s kérhetjük-e segítségüket a hétköznapok apró cseprő gondjainak megoldásában? Erről kérdeztünk egy angyalszakértőt, Davidovics Katát.

Az emberek fejében sokféle kép és ideológia él az angyalokkal kapcsolatban, ezek legtöbbje a vallásokhoz és a dogmákhoz kapcsolódik, pedig az angyalok függetlenek minden vallástól és minden korlátozó eszmeiségtől, amelyben a szabadság megélésével kapcsolatos ellentmondás feszül – kezdi Davidovics Kata, angyaltanár. –  Az angyalok Isten kisugárzásai, az ő szeretetének tiszta és  közvetlen megnyilvánulásai. Az Univerzum e rendkívüli lényei arra hivatottak, hogy segítsék az emberiséget globálisan és az egyéni lélek szintjén egyaránt. Legfőbb feladatuk, hogy megszabadítsanak a félelmektől, és megtanítsanak a létezés igazi örömére. A lehetőségeink legnagyobb kiaknázására inspirálnak, és a lehető legkevesebb szenvedéssel járó utakra invitálnak. Jól tudják, hogy legkönnyebben a szenvedéseken át tanulunk, s bár választásainkat tiszteletben tartva az élményt nem vehetik el tőlünk, oltalmukra ezekben a helyzetekben is számíthatunk.

Mindenkinek van saját védőangyala?

A szeretet és segítségnyújtás alapvető része az angyalok természetének – folytatja Kata, aki szerint még csak azt sem kérik, hogy higgyen Istenben és az ő tökéletes művében az, aki erre nem  képes. – Az angyalok csak azt kérik, hogy higgy önmagadban, a képességeidben és abban, hogy a lehetőségek hatalmas tárháza áll rendelkezésedre, amit bármikor igénybe vehetsz, ha úgy döntesz. S tudd azt, hogy életed bármely pontján változtathatsz a tapasztalataidon, ha úgy ítéled meg, hogy a jelenlegiek számodra nem kielégítőek.

Kata azt is elárulja, hogyan működik az angyali segítségnyújtás:
Amikor meghozol az életedet érintő fontos döntéseket, az angyalok azonnal munkába állnak, és a legnagyobb intenzitással fűzik össze az eseményeket, amelyek az általad elrendelt változáshoz kellenek  és a céljaidhoz elvezetnek. Egy fontos dolog szükséges ehhez: az, hogy kérj!
Az angyalok feladata, hogy segítsék az életutadat. A védőangyalod ezt teszi a születéstől kezdve: gyengéden terelget az úton sugallataival. Ez egy mindenki számára meglévő “opció”, az isteni kegyelem nem válogat materialista vagy hívő között. Amikor tudatosan kérsz, akkor ezen az eredendő segítségen felül kaphatsz továbbiakat.

Mindenkinek van saját védőangyala?

Az angyalok szívesen tesznek eleget bármely kérésnek, mely a vágyainkhoz és a fejlődésünkhöz vezet. Lehetséges, hogy egy dolog eléréséhez, amelyre vágysz, bizonyos közbenső lépcsők szükségesek – fontos találkozások, történések –, ezért sokszor az angyalok türelemre intenek. De egy biztos: egyetlen kérés sem hangzik el hiába!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top