Horoszkóp

Október 30-án az újhold a Skorpió jegyébe lép – így készülj rá

Szombat estétől az újhold a Skorpió jegyébe lép. Az energiamezők megváltozására pedig nem árt tudatosan is készülni. Elmondjuk, hogyan.

Mozgalmas hosszú hétvégének nézünk elébe, hiszen halottak napja előtt vár ránk egy újhold is, méghozzá a Skorpió jegyébe lépve. A váltás október 30-án, szombat este történik majd, erre pedig jól tesszük, ha tudatosan felkészülünk. Az energiák megváltozása ugyanis remek alkalmat ad rá, hogy felülvizsgáljuk a saját életünket.

Október 30-án az Újhold a Skorpió jegyébe lép - így készülj rá

A Skorpió jegyébe lépett újholddal járó energiákat nyugodtan fordítsuk csakis saját magunk felé – most kivételesen megengedhetünk magunknak ennyi önzőséget. Most teremtsünk alkalmat arra, hogy megvizsgáljuk, hol tartunk, milyen céljaink vannak és miket értünk el eddig kemény munkával. Állítsunk fel prioritáslistát, szedjük össze, mit tartunk fontosnak, és kérdezzük meg magunktól, változtatnánk-e a napi rutinon. Ha a válasz igen, itt az alkalom.

A lényeg tehát, hogy fordítsuk befelé a fókuszunkat. Szakítsunk egy kis időt a meditációra is, mert most különösen mélyre áshatunk magunkban.

Forrás: Higher Perspectives

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top